Med Jos Verbeeck vid tömmarna hade Aubrion du Gers inga stora problem att ta åttonde raka segern. Schweiz största race Prix du Président lades till handlingarna.

Ungefär samtidigt som Propulsion tog femte raka när han vann Trotting Masters förlängde franske stridsvagnen Aubrion du Gers sin segerrad till åtta raka. Tränaren Jean-Michel Bazire överlät åt Jos Verbeeck tömmarna och belgaren hade inga problem att föra favoriten till seger i schweiziska Prix du Président på Avanches.

Aubrion du Gers var rask från start och tog tidigt täten. Genom sista sväng ryckte ledaren åt sig några längder och även om avståndet minskade över det långa upploppet, var segern aldrig hotad. Aubrion du Gers kom i mål på 1.12,0a/2350 vilket var nytt löpningsrekord med en tiondel. Förstapriset var cirka 30 000 euro.

Andraplatsen gick till svenskbekanta Anna Mix som gjorde hela loppet i dödens och stark höll ifrån sig de bakom-varande, samtidigt som hon närmade sig vinnaren. Trea i mål Valko Jenilat efter en helt okej spurt, före stallkamraten Billie de Montfort. (Foto: ALN).

Här kan du se loppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Örjan Kihlström kör Tekno Odin i Unionskampen

Örjan Kihlström kör Tekno Odin i Unionskampen

Några av de bästa kallbloden tampas i Unionskampen och den varmblodiga eliten gör upp i Uno Sweds Minneslopp. Färjestad tar hand om lördagens V75.

Unionstrav på Färjestad är lördagsgiven den här veckan. Unionskampen för kallbloden har 300 000 kronor till vinnaren. Här gör Tekno Odin sin andra start efter uppehåll och i regi Jan-Olov Persson, den första slutade med seger. Den här gången är det Örjan Kihlström som fattar tömmarna bakom den norske giganten.

Han får förresten sällskap av två stallkamrater; Elitkampen-vinnaren Lome Brage och Smedheim Solan. De ska fajtas mot kämpen Odin Tabac som vann loppet i fjoldet norsktränade toppnamnet Odd Herakles (som fick bakspår) och landsmannen Kleppe Slauren.

Uno Sweds Minneslopp är Gulddivisionen och här återkommer Dante Boko, i jakt efter en ny seger i den högsta klassen. Han ska ta sig an bland andra Love Matters, en formstark Racing Mange, fajtern On Track Piraten och starka norska duon Photo Lavec och Donatomite. (Foton: ALN).

Här är startlistorna:

Unionskampen, 2140 auto

1 Flex – Paw Mahony
2 Bro Viking – Tomas Pettersson
3 Kleppe Slauren – Kjetil Djöseland
4 Lome Brage – Erik Adielsson
5 Odin Tabac – Oskar J Andersson
6 Tekno Odin – Örjan Kihlström
7 Myhrengs Jerker – Olav Mikkelborg
8 Ingbest – Frode Hamre
9 Odd Herakles – Adrian Solberg Akselsen
10 Smedheim Solan – Rikard N Skoglund

Uno Sweds Minneslopp, 2140 auto

1 Photo Lavec – Tom Erik Solberg
2 Beau Mec – Carl Johan Jepson
3 Donatomite – Frode Hamre
4 Love Matters – Örjan Kihlström
5 Going for Gold Zaz – Nicklas Westerholm
6 Racing Mange – Joakim Lövgren
7 Francais du Gull – Torbjörn Jansson
8 Dante Boko – Adrian Kolgjini
9 Deep Sea Dream – Svein O Wassberg
10 On Track Piraten – Erik Adielsson
11 Queer Fish – Kaj Widell
12 I Love Paris – Björn Goop

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Eskilstuna
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Eskilstuna

Måndag: V64-tips till Eskilstuna

V64 Eskilstuna 17 september

Omgången: Småkul omgång inleder spelveckan, även om det finns stora favoriter som kan ramla in. Jag testar att gå emot samtliga och spikar enbart en andrahandare – och ena utgångshästen som ska skicka värdet i höjden är vrålfräck!

Spiken: 1 Handsome Pelle (V64-4) har perfekt uppgift och jag tror hårt på att han spetsar hem lopp – första med Kim kittlar lite extra då det är dessa förutsättningar!

V6-förslaget är på 2160 kronor (V6).
1-4-6-2 (3-5)
1/ 8-11-2-9-4-5-3 (10-7)
10/ 4-1-8-11-2-5-6-12-3 (9-7)
1 Handsome Pelle (13-9)
8-1-10-5-11-2 (4-6)
2-5-3-6-1 (4-10)

4x1x10x1x6x5 = 1200 kr
4x8x1x1x6x5 = 960 kr

DD-förslaget på 1000 kronor:
8 – 2 x 500 kr
8 – 3,5 x 200 kr
8 – 6 x 100

V64-1

A: 1 B: 6-4-2 C: 3-5-7

Spetsstrid: Legoholm Zon borde komma till ledningen. Destiny Am kan öppna, men laddas sällan och nu dessutom Haugstad som än mer sällan laddar.

Loppanalys: 2 Destiny Am är favorit, och det kanske han ska vara då han att elithästar några gånger, men det är ändå så att han springer med dem oavsett sällskap och han vill inte jättemycket. Senast var han chanslös då de laddade på till slut, även om han själv ramlade in på 09,9 sista 700. Intrycket är uppgivet/glödlöst och nu Kenneth upp.

I brist på annat kan han vinna, det gäller även 6 Colbert som inte heller vill så mycket, men han har form i varje fall. Näst senast var han klen, men före och efter har han gått bra. Senast gick han på sent i sista sväng först och skickades ut i fjärdespår och gick bra in i mål i snabbt upplopp där Mr Golden Quick reglerade dem. Kan vara dags för seger hos Westerholm.

1 O.P.Q.C. måste ändå vara draget för jisses så formstark han är fr dagen! Senast låg kusken och drog hela loppet, och fick kämpa fr att backa loss och hästen gick bra i vida spår sista 300. Han var varit vass mest varje gång före det och ser det sig från fr honom luriga innerspåret så tror jag han blåser ner dem.  

4 Legoholm Zon har dunkel form, men spetsläge och om det varit visad form kunde det till och med varit spik här.

V64-2

A: 1 B: 8-11-2-9-4-5-3 C: 10-7

Spetsstrid: Betting Superstar är snabb utan att vara någon riktig bilföljare, men han har hållit ut snabba hästar och spetsade då han hade innerspår. Favoriten Tsar Brodde borde inte kunna svara, men då han travar bättre i ny regi ökar chansen om kusken chansar från start.

Loppanalys: 1 Tsar Brodde är megafavorit, och vore det inte för spåret så vore det bara att spika för han är nog rätt överlägsen. Dessutom bästa kusken i alltmer framgångsrika Anders Eriksson (vann två lopp igår i Östersund). Hästen inledde mycket lovande innan han mest bara galopperade, och var borta ett år. Nu har han gjort tre starter för Röcklinger och intrycket vid segern senast var bra, och hästen travar klart bättre och skalle har han alltid visat. Höll undan knappt, men rätt säkert för press gjorde han. Det är ingen man normalt bara kastar iväg från innerspår bakom bilen och det kan strula om de håller honom i säcken, för han svarar normalt inte 5 Betting Superstar. Utgång känns rätt, för utan strul vinner han är min tro.

Kommer favoriten bort är det lite av alla mot alla, för det låter inte direkt påställt med 11 Bo Boy som är klar andrahandare. Behöver fler lopp menar tränare Ia, och det var väl inget jätteextra i comebacken senast och nu sämsta spåret.

Två lägger jag 8 Hilton Boko som jag trodde på näst senast, men då var hon lite seg för att senast städa av dem till 53 gånger såsen på V86 – då jag inte trodde så mycket på henne…

V64-3
A: 10 B: 4-1-8-11-2-5-6-12-3 C: 9-7

Spetsstrid: Jatzy Jazz är snabb och Paw Mahony brukar vilja köra från ledningen om han får chansen.

Loppanalys: 8 Kahnawake är favorit, men det är ingen bra sådan. Tog ledningen senast, men rundades redan på långsidan och höll mest farten. Visst, det var bra häst som flög undan i Cause I Can, men ändå det var inget som gör favoriten till stabil vinnare med spår 8 bakom bilen.

Betrodd är 4 Scarlet’s Grace som var riktigt bra som tvåa i somras då hon kutade 12,5 på 1640 meter, detta med allt jobb själv. Dock inget extra senaste loppen och Walmanns hästar verkar knappt vara vid liv för dagen… Skulle hon vara bättre efter lite paus så är det chans mot passande gäng.

1 Jatzy Jazz har segrat ett av två spetslopp och är troliga ledarinnan. Hon gav upp väl enkelt över upploppet senast fr att få godkänt, men kanske får hållas lite där framme nu?

Dessa betrodda finns frågetecken kring och jag spelar utgång med skrällen 10 Serenity Face! Hon har sett bra ut och satt fast med rubbet sparat i ledarryggen på Solvalla näst senast. Höll starkt i dödens på kapabla Dardanos (betrodd på V75 igår) senast, och gav aldrig upp i kampen om andraplatsen (med likaså fartfyllda Big Kaktus Zet). Det är enklare djur nu och till 6% är varningen utfärdad!

V64-4

A: 1 B: 13-9-11-4-5-12 C: 2-6-8-7-10-3

Spetsstrid: Handsome Pelle har kommit till ledningen 3/3 med framspår i volt, och även om det varit efter en bit vid dessa så tror jag på bra spetschans mot dessa och han höll upp (knappt) från innerspår! Kim upp och dåliga kuskar på springspår gör risken att bli överraskad mindre, och hotet står på utsidan i Jolly Frost.

Loppanalys: 1 Handsome Pelle tror jag har toppchans att spetsa hem detta och det är min bästa V64-spik! Han är lite strulig, det medger jag gärna, men visade form efter galoppen senast. Jorma laddade nog lite för mycket då bakom bilen och han tappade massor, men var med klungan i mål och gick med bra steg över upploppet runt 12/1200 meter. Han blir svårfångad och borde vara klar favorit som jag ser det! Dessutom verkar det kunna bli jänkarvagn nu mot vanlig vagn senast.

Det är han inte utan (som vanligt) är småtrista 9 Largo favorit. Han svek helt från ledningen näst senast, och även om han höll farten vl i stenhårda tempot senast så var han aldrig nära att slå ledande Brothers In Am. Min spik måste nog galoppera eller bli fast för att Largo ska plocka 20 meter då han säkert springer 14 över distansen där framme.

13 Alorac Mathbell är kapabel, och gör comeback nu för Westerholm efter att han som de flesta var sjuk i våras. Han har gått 20-jobb på banan, men är lite seg och lär behöva loppet.

V64-5

A: 8-1-10 B: 5-11-2 C: 4-6-12-9-7-3

Spetsstrid: Mellby Euphoria är väldigt kvick i fötterna och spetsade enkelt från spår 2 senast och med springspår före det två gånger i rad. Klar spetsfavorit.

Loppanalys: Kvällens största favorit är 1 Mellby Euphoria som ser ut som en häst för stoeliten det är en välbyggd dam – men hon har ännu inte visat rätta skallen för att gå långt. Hon sliter dessutom med sin aktion, och agerar ojämnt. Var iskall för tidigt näst senast även om de var för bra för henne då de kom på henne varvet kvar redan. Senast var det billigt och hon studsade undan enkelt till slut. Visst, det kan bli samma nu med spets och inget händer på 1640 meter, men hon meter bättre hästar än senast och får de slag på henne brukar hon inte direkt kämpa ihjäl sig. Måste synas!

8 Pontiac S.W. var strålande i lill-comebacken näst senast och bara åkte runt dem och ifrån dem sista varvet med 13 sista 700. Inte alls lika bra senast, men kanske blev det för täta starter, och nu har det gått några veckor igen. Han var lovande och galopperade bort klar finalplats till E3 förra sommaren 75 kvar, och läget med rygg på Jorma ”tar inga fångar” Kontio kan bli perfekt. Kul drag!

10 One Two Beat har helt annan hårdhet, och han hängde med bra senast utan att riktigt få chansen på upploppet och sprang 12,0 över distansen.

V64-6:

A: 2 B: 5-3-6-1-4-10-11-12 C: 9-8-7

Spetsstrid: Flera hästar som kommer laddas, och det är ingen given spetshäst. Det kan bli så att de håller ut varandra så att Ontrack He’s Black kommer till tät. Mellby Ess tror jag vill ha bra rygg denna gång, men den kan öppna annars. Hawk Cliff har varit seg senaste försöken, men var snabbare som yngre. Värst emot kanske ändå East Herkules är som stack till ledningen senast men det var för full drivning.

Loppanalys: Klart mest tror jag på 2 Ontrack He’s Black som inte hade någon tur i Derbykvalet och galopperade med sparat, barfota fungerade inte. Han kördes på chans senast sedan Dartagnan Sisu tog sig förbi från tillägg och övertog ledningen, och gick bra som trea då han fick chansen i snabb avslutning. Då körde tränare Strömberg, nu Kaj Widell och det är för Kaj hästen öppnat bättre, och två gånger (med volt visserligen) körts till ledningen. Från ledningen bör han vinna detta, även om stallformen inte är direkt glimrande med futtiga 3 segrar på senaste 63 starterna från stallet, en seger under september har det bara blivit.

3 Hawk Cliff lovade mycket men nu har han inte vunnit lopp sedan hösten 2016. Han spurtade bra men för sent fr tre starter sedan då han backades ner i kön från start. Nu har han inte startat sedan juli, men han har chans här.

5 East Herkules stack till ledningen för full drivning senast och all undan på sega ben. Kommer han till ledningen växer hans chanser.

1 Mellby Ess har varit struken för hosta sedan förra loppet, och formen är knappast på topp. Han flyttades med söderut då Petter flyttat sin tränarrörelse, och nu första starten i syd på länge. Kan få ledarryggen.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
UET Trotting Masters: Propulsion - den omöjlige
Nästa nyhet
UET Trotting Masters: Propulsion – den omöjlige

UET Trotting Masters: Propulsion – den omöjlige

Det verkar inte gå att slå Propulsion. Readly Express gjorde förvisso ett femstjärnigt försök men Daniel Redéns superstjärna förvisade allt motstånd från dödens när han också adderade finalen i UET Trotting Masters till segersamlingen.

Tvåa i Elitloppet, sedan raka segrar i Norrbottens Stora Pris, Årjängs Stora Sprinterlopp, Hugo Åbergs Memorial och Åby Stora Pris. Nu också UET Trotting Masters-finalen. Propulsions framfart de senaste månaderna har varit monumental. Efter söndagens storseger i Östersund passerade han tio miljoner kronor intravat i år.

– Det har varit en sådan utveckling i honom, det är enormt att ha den här hästen i stallet. Han har en sådan styrka i sig också, det spelar ingen roll var i loppen han befinner sig, sa tränaren Daniel Redén i segerintervjun.

Trotting Masters-finalen blev inte helt otippat en rafflande tillställning. Snabbast ut var förstås Pastore Bob från innern, men vid ingången av första sväng kunde stall-kompanjonen Cyber Lane ta sig förbi och ta hand om täten. Denne fick dock knappast sitta i fred. Efter 09,2 första 500 tog Örjan Kihlström sats och synade dödens med Propulsion.

Där var loppet låst, tänkte kanske många. Men nej, kort senare sände Björn Goop Readly Express till anfall via tredjespår. Förhoppningen var förstås att avlösa i dödens, men så ville inte Kihlström. Han svarade ut med Propulsion. Följden av manövern blev att Readly Express fick vandra återstoden av loppet i spåren.

Drygt 1300 meter i tredjespår utan rygg skulle kanske ha knäckt de flesta, men inte en PdA-vinnare; när man tog sig ur sista kurvan fick Cyber Lane förklarligt kasta handduken efter att ha stått emot pressen i 10,2-tempo första 1500. Readly Express kramade dock fram ytterligare krafter och närmade sig sista biten, problemet var bara att Propulsion fanns däremellan. Till synes outröttlig skaffade sig Propulsion greppet – och gick ifrån till en säker seger.

– Det blev ju ett tufft lopp för oss båda. Men man ska vara fantastiskt bra för att slå Propulsion från utvändigt, men sedan kan man ju bädda för andra, sa segerkusken Örjan Kihlström.

Vinnartiden stannade vid strålande 1.10,4a/2140 meter. Förstapriset var två miljoner kronor. Efter en resa i rygg på vinnaren fick Milligan’s School fritt invändigt den sista biten och sköt till snabbt för att nypa silvret framför den urtappre Readly Express. För Propulsion var det här den sista starten för en tid, nu väntar avelsbestyr i höst.

– Det här var det sista loppet för honom på ett tag, kanske var det sista gången han startade. Vad som händer i framtiden är inget bestämt. Vi har ett stort tryck på oss från stoägarna och nu ska han hem och betäcka lite, så får vi se vad som händer framöver, sa Daniel Redén.

Bakom topptrion var det vinnarens stallkamrat Sorbet som gick en fin avslutning och tog hand om fjärdepriset. Franske kämpen Up And Quick tog femtepriset efter en invändig resa. Lionel gick starkt i vida spår för att nå sista prisplatsen. Ledande Cyber Lane tröttnade till slut och blev oplacerad. För Diamanten slutade det i galopp in på upploppet, då utanför toppstriden.

Du kan se loppet här.

*Stoeliten såg bara fem hästar i fältet och fanns det någon dramatik i loppet så var det i början; den stora favoriten In Toto Sund kunde inte hålla ut Ginny Weasley från start, men fick å andra sidan ta över täten efter 400 meter. Sedan man varvat på 16,4 var det bara för Örjan Kihlström att ”sätta straffen” bakom In Toto Sund som lätt gick undan till seger på 1.12,5a/2140 meter.

*Örjan Kihlström även i efterföljande stayerlopp. Den av Håkan Skoglund tränade Heading Reference var segervapnet nu och vinsten kom efter väl beprövade receptet spets och slut. Fyraåringen gick till tät direkt på start och när favoriten Mr Golden Quick felade på frammarsch i sista sväng, var loppet avgjort. Heading Reference tog första årssegern på 1.14,0/2640.

*Johan Untersteiner hade favoriten med Com Milton – men segern gick till stallkamraten. Peter Ingves fick låna stallets andra häst Can Lane som såg till att hålla upp ledningen från innerspåret och sedan hålla den positionen utan problem hela vägen till mål. Vinnaren kom dit på 1.12,0a/1640.

*Ledningen var populärt att vinna från. Så gjorde även Rikard N Skoglund med Fender i loppet för kallbloden. Sjuåringen stack direkt till spets, utmanades till slut av Pave Faks men när denne rullade över i galopp med 100 meter kvar blev uppgiften enkel. Fender runt om på 1.23,2a på 2140. Peter Grundmann tränar vinnaren.

*Johan Untersteiner själv körde in vinnaren i Klass 2-försöket. Fyraåringen Harvey visade riktigt fin stil då han trots dödens kunde ta en seger som får beskrivas som överlägsen. Ledande Quite Right fick ge sig för den massiva pressen i sista sväng – Harvey bara länsade undan. 1.13,2a på 2140 meter var vinnartiden.

*En avslutning av bästa märke stod Under the Counter för i Diamantstoets försök. Rikard N Skoglund slog till igen, nu bakom den Joakim Elfving-tränade femåringen. Vinnaren befann sig i de bakre regionerna med halvvarvet kvar men efter en monstruös avslutning via femtespår i sista sväng, blev segern faktiskt säker. 1.13,9a på 2140 var segertiden. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Green Manalishi gav Melander ny storseger
Nästa nyhet
Green Manalishi gav Melander ny storseger

Green Manalishi gav Melander ny storseger

Allt mer framgångsrike Marcus Melander noterades för en ny stor tränarseger när dyrgripen Green Manalishi utklassade sitt motstånd i finalen av William Wellwood Memorial.

Svenskfödde och Courant-ägde Green Manalishi var efter sitt fina försök klar favorit i finalen av William Wellwood (400 000 C$) på Woodbine Mohawk under lördagskvällen. Marcus Melander-träningen gjorde heller inte sina anhängare besvikna.

Tim Tetrick satt i sulkyn och forcerade tvååringen fram till täten strax före man avverkat halva loppet. Sedan hade Green Manalishi inget motstånd – supertalangen lämnade i stället fältet med flertalet längder över upploppet för att fastställa segertiden till 1.10,7a/1609 meter.

Green Manalishi (e. Muscle Hill) blev den dyraste ettåring såld på auktion i Sverige någonsin då han för tre miljoner kronor ropades in vid Kolgjini Sales förra året, hästen gick då under namnet Nagamori Hill. Efter att tidigare i år slutat tvåa i Peter Haughton, ställs nu siktet vidare mot återstående stora lopp för tvååringarna, så som Breeders Crown och Valley Victory.

Se loppet här.

En storkväll avverkades i Toronto och Peaceful Way (385 000 C$) för tvååriga ston såg också den en svensk i huvudrollen. Jimmy Takter, förstås. Hans Jim Doherty-vinnare The Ice Dutchess (e. Muscle Hill) tog enkelt hem en ny storseger då hon för Yannick Gingras vann efter att ha övertagit täten efter halva loppet. 1.11,1a visade klockorna här.

Se loppet här.

Finalen av Canadian Trotting Classic (665 000 C$) var kvällens högst doterade race. Det körs för treåringarna och även här satt Tim Tetrick i sulkyn bakom vinnaren, seger-vapnet var Jim Campbells kulltopp Crystal Fashion (e. Cantab Hall). Segraren snabbstartade till spets, men släppte strax till Met’s Hall. Efter förnyat angrepp ur sista sväng, arbetade Crystal Fashion ned ledaren till seger kort före mål. 1.09,7a var segertiden.

Se loppet här.

De treåriga stona slogs i Elegantimage (340 000 C$) och skulle se en ny dust mellan Hambo-vinnaren Atlanta och Jimmy Takters Manchego. Ingen av dem vann dock – segern gick i stället till Phaetosive. Det var Atlanta som susade till spets, hela vägen skuggad av Manchego. Den senare skickades ut i andraspår i den sista svängen. Trond Smedshammer smög som tredje häst på innerspår med sin Explosive Matter-dotter, försökte först få fritt invändigt, men när det inte lyckades blev det i stället tredjespår mitt på upploppet för att i en kvick avslutning fånga in Manchego som då fått greppet om Atlanta. Segertiden för Phaetosive stannade vid 1.09,9a.         (Foton: ALN).

Se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Charrua Forlan var omutlig från ledningen

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson