Atlanta krossade killarna i Hambletonian – men är hon verkligen bästa stoet i kullen? Mot Manchego hade hon ingen chans när Jimmy Takters supersto vann lätt på Mohawk Raceway.

Fredagens Casual Breeze (136 000 C$) såg ett hyperintressant första möte mellan de båda treåriga drottningarna Manchego och Atlanta. Den senare gjorde första starten sedan segern i Hambletonian – men nu fick hon se sig slagen.

Jimmy Takters Manchego, som vanligt med Yannick Gingras i sulkyn, lämnade nämligen inget åt slumpen. Muscle Hill-dottern klämde sig till ledningen in genom första sväng medan Atlanta landade som tredje häst på innerspår. Efter halva distansen vek Scott Zeron ut Hambo-vinnaren i andraspår i jakt på ledarinnan.

De båda stona lämnade övriga konkurrenter där hän, men Atlanta förmådde aldrig att gå i närkamp med Manchego – som i läcker stil länsade undan till segern. Klockorna stannade vid 1.09,5a över en engelsk mil. Atlanta i mål två tiondelar efteråt. Segertiden var nytt löpningsrekord samt en tangering av det kanadensiska rekordet. (Foto: ALN).

Här kan du se loppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Söndag: V75-tips till Charlottenlund

Söndag: V75-tips till Charlottenlund

Omgången: V75 från fina Charlottenlund med Danskt Travderby som avslutande clou står på schemat. Huvudloppet tror jag Johan Untersteiner har en bra chans att ta hem med sin Cuba Libre Ice, men han är ingen spik. Jag spelar ett matematiskt system där singelstrecken sätter i stället sätts på segermaskinen Bandit Brick som måste ha toppchans direkt i inledningen, samt Dolan Spring som stod för en högst lovande comeback senast.

Spikarna:
Bandit Brick (V75-1)
Dolan Spring (V75-6)

V75 Systemförslag:

V75-1: 9 Bandit Brick (3-7)
V75-2: 1,3,4,6,9,11 (7-8)
V75-3: 1,2,3,5 (10-4)
V75-4: 1,2,3,4,5,6,9 (8-10)
V75-5: 1,2,4,5,7,8,9,11 (3-10)
V75-6: 6 Dolan Spring (3-2)
V75-7: 3,5,6 (1-4)

1x6x4x7x8x1x3 = 4032 rader = 2016 kr

Dagens Dubbel, Spelförslag:
DD-1: 6
DD-2: 5,6

2 komb x 400 kr = 800kr

DD-1: 6
DD-2: 3

1 komb x 200 kr = 200 kr

Totalt: 1000 kr

V75-1:

Rank: A: 9. B: 3-7-6-2-1-5-11. C: 4-8-10.

Spetsanalys: Bara tre hästar på startvolten och Peakster är nog bästa hästen. Björn Goop lär vara intresserad av att ta hand om ledningen.

Loppanalys: Ett stayerlopp inleder omgången och ser i startlistan 9 Bandit Brick. Steen Juul segermaskin har återupptagit raden och står nu med fem raka segrar efter det att han slutade femma i V75-finalen under Elitloppshelgen. Varit fortsatt mycket fin på sistone med starka segrar såväl under Sprintermästarhelgen som på Jägersro, i det senare loppet seger på 10,9 efter sista varvet i dödens. Senast underhöll han formen i en joggingtur på Billund. Det här blir faktiskt första gången som Bandit Brick går ut över så här lång distans, en gång tidigare har han tävlat på 2500 meter (vann såklart), men det finns ingen anledning att tro att det ska sätta käppar i hjulen för den starke femåringen. Bandit Brick borde ha en toppchans att förlänga segerraden.

3 Peakster är intressant för den som letar motbud. Tävlade mot de bästa i kullen ett par tillfällen i fjol och har gjort ett par start för Björn Goop nu, var fin direkt vid seger i comebacken. Har ett tilltalande läge här men frågan att ställa sig är väl om han kan stå emot Bandit Brick över tre varv? 7 Flash Håleryd är också en häst med en mängd kapacitet, var med strax under de bästa som treåring och har nu hittat stilen igen. Segern i Kalmar senast var riktigt rejäl. Blir tidig om favoriten gör bort sig.

V75-2:

Rank: A: 1-3-11-9-4-6. B: 7-8-2-10-5.

Spetsanalys: Captain Shadow försöker svara ut Cmynewlollipop och Cerveza, liten fördel i spetsstriden för den sistnämnde.

Loppanalys: Derby Consolation är vidöppet och jag väljer ut sex hästar, drygt halva fältet. Tipset tycker jag ändå ska gå till 1 Captain Shadow som absolut tillhör kullens bästa i grunden (vann 4 av 5 i fjol) men som efter en skada fått mycket av den här säsongen sinkad. Har hunnit med tre lopp i år och var senaste ute i Derby-försöket; ledde då anfallet men tröttnade den sista biten för att bli femma. Borde gå framåt ytterligare med det loppet, osäker dock var han hamnar från innerspår här, men ska ha en god chans om det löser sig.

3 Cerveza är intressant. Vunnit 6 av sina 9 lopp men hade ingen chans i uttagningen senast. Var dock fin vid segern dessförinnan då han försvarade sig tappert i ledningen. Är kvick ut och kan vinna det här från spets.

11 Chablis har hållits högt hela tiden, men har galopperat bort mycket pengar den här säsongen. Så gjorde han också senast i Derby-uttagningen men återkom då fullt godkänt som femma. Håller Juul hästen på benen nu är han med i striden.

9 Casino Gardenia kom till kvalet senast med två raka i fin stil, men hoppade bort sig redan före bilen släppt fältet och fick inte mäta sina krafter. Kan ta kvick revansch nu. Tycker också att 4 Counterstrike känns väldigt streckvärd; han gjorde ett strålande lopp efter galopp senast och var målfoto från att gå till finalen. 6 Cmynewlollipop släppte spets i sitt försök och förblev fast där med gott om krafter kvar. Är snabb från start och kan hitta spets eller vinnarhålet här.

V75-3:

Rank: A: 2-3-5-1. B: 10-4-9-7. C: 8-6.

Spetsanalys: Justice Ås är väldigt kvick ut och jag bygger tipset på att han går till ledningen här.

Loppanalys: Rex the Greats lopp för den äldre eliten ser ut som ett trevligt race. Loppet bör handla om en kvartett hästar där 2 Justice Ås blir mitt val. Femåringen har gjort tre lopp efter uppehåll och har varit tvåa i samtliga, den senaste i mycket fin stil. Anförde i spets i bra tempo näst senast men fick ge sig i sista stegen mot Racing Mange. Senast gick han fram i dödens och utmanade 5 Slide So Easy hela vägen till mål. Justice Ås är explosiv från start och från bricka två tror jag ingen hindrar honom från spets, därifrån är Untersteiner alltid svårslagen.

5 Probo Op har sett jättefin ut i sina två starter han gjort för Wim Paal. Avslutade sylvasst på Jägersro bakom Poet Broline och vann senast på Åby på under 1.10 efter att i ett överpaceat lopp avgjort mycket via en vass avslutning. Italienaren är av det starka slaget som går mycket snabbt till slut och med lite tempo på loppet kommer han bli svår att stå emot.

5 Slide So Easy körs av Kenneth Nielsen då Flemming Jensen är avstängd. Kommer från seger under Åby Stora-dagen då han ledde runt om och försvarade sig starkt i en 09-avslutning mot 2 Justice Ås som utmanade från dödens. Det var en formstark insats, men jag tror att positionerna kommer vara de ombytta den här gången.

1 Tycoon Conway Hall är svår att plocka bort, en elithäst i grunden. Har kommit tillbaka efter en lång frånvaro från skada med fyra starter i år. Gick senast i dödens i det lopp som Poet Broline vann före Probo Op och tröttnade den sista biten. Lär gå framåt med varje lopp och från ett läge som egentligen inte går att klaga på här, kan han räcka med klaff.

V75-4:

Rank: A: 3. B: 9-5-4-1-2-6. C: 8-10-7.

Spetsanalys: Dontpaytheferryman lär nog försöka komma till fronten men jag tror Borups Senator är snabbare och spetsar.

Loppanalys: I 3 Staro McMillan har tränaren Sören Kolberg en riktig oslipad diamant som gjorde debut först i våras, men stormat fram i mycket fin stil i sina tre segrar på fyra starter. Prestationen på Jägersro senast andades topphäst. Då synade man dödens, lade massiv press över sista bortre för att försvinna undan i helläcker stil. Treåringen gick nedåt 10,5 sista 800 i vad som var fjärde starten i karriären. Det kan vara så att Staro McMillan ”bara är bäst” här, men man ska ha klart för sig att han nu möter klart tuffare motstånd än han gjort tidigare. Han lär bli stor favorit i strecken och man kan tjäna bra på att gardera.

9 M S Triple J känns mycket intressant. Frode Hamre presenteras titt som tätt fina jänkare och även om denne ännu inte vunnit i sin nya regi så har han mött avsevärt mycket starkare motstånd. Minns gärna att han anförde Treåringseliten under Elitlopps-dagen, men då fick ge sig mot Global Withdrawl till slut. Har därefter varit ute i lopp som Betting Gangster och Catherine’s Chevy som vinnare.

5 Borups Senator var näst senast ute i E3-finalen som Attraversiamo vann. Då galopperade han som trea i andraspår mitt i sista sväng och hade i det läget alla krafter kvar. Borups Senator är kvick ut och jag tror det här är ledaren. Från spets kan han bli svårfångad.

1 Peak Fear är en häst med framtiden för sig. Har gjort två starka lopp på sistone; näst senast hela sista varvet i tredjespår och därefter fast med rubbet i rygg ledaren. 2 Dontpaytheferryman var dominant i danska kullen i fjol, vann alla sex lopp, men har inte fått det att funka helt i år. Räknas dock på sin kapacitet. 6 Donatello Garbo slog den tidigare nämnde som tvåa i fina Jydsk 3-årings Grand Prix senast.

V75-5:

Rank: A: 9-7-8-11-1. B: 2-5-4. C: 3-10-6-12.

Spetsanalys: Omöjligt är det inte att Kadway Tanks håller upp ledningen, men spetskampen står mer troligt mellan Vidar och kvicke Deliciousstone.

Loppanalys: Det här är ett lågklassigt lopp som är tufft att tippa, särskilt så till vida som de på pappret bästa hästarna alla har sämre lägen. 9 Ce Hindö är ändå mitt förstaval. Har varit väldigt fin i två raka på högervarvsbanan i Århus och kommer från en smått överlägsen seger från spets på 15,9/1800 och Århus är inte känd för att vara ett snabbt underlag. Bakspåret här behöver inte vara så tokigt och hittar man någorlunda rätt väg är det bra chans.

7 Cody S har vunnit sju av tre lopp och såg klart alert ut senast på Lunden när han vann enkelt trots dödens, något liknande nu och han är tidig. 8 Classico är kanske den mest kapacitetsfyllde i fältet, hade tre raka segrar tidigare i somras, men återkommer nu efter att ha varit struken och har dessutom sämsta läget. 11 Bella Donna hade också tre raka tidigare i somras, men galopperade senast. Gynnas inte direkt av läget, men bör räknas på det hon visat. 1 Kadway Tanks har inte visat så mycket ännu men motståndet i dag är nog lättare än normalt och läget är perfekt, det kan räcka.

En välpreparerad kupong får även plats med 2 Vidar som tagit två raka på Nyköping/Falster. Nu är det tuffare emot men läget är perfekt. 5 Deliciousstone har ingen seger ännu men är klart snabb från start och från spets är han tänkbar att hålla undan. 4 Hasek Boko, körs av Steen Juul, har inte visat någon jättegnista på sistone, men är inte sämre än någon annan i fältet.

V75-6, DD-1:

Rank: A: 6. B: 3-2-1-5-11-4-7-8. C: 12-10-9.

Spetsanalys: Supreme Star är snabb ut och vill nog gärna till spets, men lär utmanas, i främsta hand av Cash Valley.

Loppanalys: Det hade gått snudd på två år sedan som 6 Dolan Spring senast hade startat då han gjorde comeback och regidebut Helena Burman senast på Vaggeryd. Den nu sexårige valacken vann direkt efter att ha fått ett bra lopp som tvåa i andraspår och avgjorde via en snabb avslutning genom den sista svängen. Intrycket var väldigt bra och normalt tänker man att en häst bör gå framåt markant med ett lopp i kroppen efter så långt uppehåll. Dolan Spring har mycket kapacitet i grunden och nu kan det vara dags att komma igång på allvar igen. Jag tycker det ska vara toppchans här, med comebacken i färskt minne, och väljer att spika.

3 Wingait Erik är ett tidigt motbud för den som väljer en annan väg. Han har varit ute i flera starter på rikstoton och gjort det bra, går så att säga ned i klass nu. 2 Supreme Star visar toppform för dagen, senast avgjorde han efter en fin långspurt, är en motkandidat från ledningen. 1 Star Keeper gör också bra lopp hela tiden och har innerspåret. 5 Cash Valley är mycket snabb ut och kan överraska från spets om min vinnare gör bort sig.

V75-7, DD-2:

Rank: A: 6-5-3. B: 1-4-9-2. C: 8-12-10-11-7.

Spetsanalys: Confidence kan öppna och lär prova, men Chief One är nog snabbare och längre ut laddas Come On Hugo. Den senare får gälla som den trolige ledaren.

Loppanalys: Danskt Travderby 2018 och jag tror att Johan Untersteiner har goda möjligheter till en ny klassisk seger. Han tränar och kör 6 Cuba Libre Ice som faktiskt blir mitt vinnartips. I fjol som treåring var han den mest utmärkande i kullen och vann bland annat Kriteriet. I år har han matchats i de svenska loppen och härdats mot tuffa gäng; näst senast var han till exempel ute i Fyraåringstest där Very Kronos vann före Volnik du Kras. I uttagningen senast var han favorit, satte rejäl press på Come On Hugo som travade i spets, men kunde aldrig komma förbi den samme. Med det loppet lagt till handlingarna tror jag Cuba Libre Ice kommer att vara snäppet bättre till den här gången och därmed har bra chans att få revansch.

5 Come On Hugo blir sannolikt favorit här. Han gjorde i uttagningen senast första starten i Flemming Jensens regi, det här kan förresten bli Jensens första Derby-seger som tränare. Come On Hugo försvarade sig mycket bra mot just Cuba Libre Ice från spets och insatsen var mycket bra. Valacken har tillhört kullens bästa hela tiden och vann exempelvis Uppfödningslöpningen som tvååring. Nu verkar han ha kommit tillbaka i toppförfattning. Det mest troliga scenariot är att Flemming gasar till spets även här för att försöka göra repris på försöket – något som mycket väl kan lyckas.

Jag tycker med andra ord att striden borde stå mellan de här två, precis som när de möttes i samma uttagning senast, men plockar också med 3 Chief One som betydligt mindre streckad. Låt vara att han vann sin uttagning på den långsammaste tiden men intrycket var mäktigt, hästen stack undan väldigt lätt med flera längder över upploppet. Chief One är kvick ut och jag gissar att René Kjär gör sitt bästa för att komma förbi 1 Confidence initialt för att sedan släppa till Come On Hugo. Det kan bli receptet för succé när det öppnar upp sig till slut.

 Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ove A vid gott mod: "Funderar på sulkycomeback"
Nästa nyhet
Ove A vid gott mod: ”Funderar på sulkycomeback”

Ove A vid gott mod: ”Funderar på sulkycomeback”

Ove A Lindqvist har flera brutna revben och en punkterad lunga – men är vid gott mod efter tisdagens olycka på Bollnästravet.

Ove A Lindqvist sparkades ur sulkyn i ett lopp på Boll-nästravet och blev sedan av flera bakomvarande ekipage överkörd. På Gävle sjukhus kunde konstateras att näsbenet var av och att han ådragit sig flera frakturer på revbenen. Men kusken håller sig vid gott mod – på torsdagen kom nya rapporter.

Det är hemmabanan Umåker som varit i kontakt med Ove och banans hemsida skriver att sex revben är av och att ytterligare fyra har blivit skadade. Dessutom har ett revbens-brott också orsakat att ena lungan är punkterad. Han hålls kvar på Gävle sjukhus över helgen.

– Han går givetvis fortfarande på smärtstillande, men var vid förvånansvärt gott mod. Han har redan börjat fundera på när det blir sulkycomeback, även om det givetvis inte blir förrän fysiken tillåter, skriver Umåkers hemsida.

Läs även: Ove A efter olyckan: ”Tio revben är brutna”
Läs även: Ove A Lindqvist till sjukhus efter otäck olycka

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75 Bjerke: Odd Herakles bollade med motståndet
Nästa nyhet
V75 Bjerke: Odd Herakles bollade med motståndet

V75 Bjerke: Odd Herakles bollade med motståndet

Odd Herakles intar en allt mer framskjutande placering i kallblodseliten. På torsdagen var han överlägsen från spets på Bjerke.

Han fick ge sig mot Månprinsen A.M. senast på Åby men nu var han direkt tillbaka i vinnarcirkeln igen. Odd Herakles stormade fram på Bjerke för sin unge kusk Adrian Solberg Akselsen när Oslo-ovalen arrangerade torsdagens V75-tävlingar.

Odd Herakles är ”lynrask” från start och gick sin vana trogen till täten. Därifrån var storfavoriten i sin egen klass, trots några av Norges bästa som motståndare. Lars Romtveit-träningen stack ifrån med ett par längder över upploppet och fastställde segertiden till 1.20,9a/1609 meter. Nu tar man sikte mot Färjestad och Unionskampen den 22 september.

*Skicklige drivern Tom Erik Solberg noterades under samma kväll för jubileumssegern 2000. Den kom med Impression som svarade för en stark insats med lätt seger trots dödens. Samme Solberg följde senare upp med en V75-dubbel då han även satte dit Photo Lavec i snabbloppet efter en kvick avslutning. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: Stenströmer med formstarka segerbud
Nästa nyhet
Inför V75: Stenströmer med formstarka segerbud

Inför V75: Stenströmer med formstarka segerbud

Det är en bit att åka mellan Axevalla och Bergsåker men Ulf Stenströmer gör det med en välrustad armada. Han dyker upp med fyra hästar på V75 som alla är värda att ta på fullaste allvar.

När Ulf Stenströmer äntrar Bergsåker på lördag gör han det i angeläget ärende. Förvisso har stallet ingen häst i huvudlöpningen Sundsvall Open Trot, men väl i fyra andra V75-avdelningar. Det är långt ifrån bara stallets nya stjärna Handsome Brad som ska ses med segerchans.

– Ja, det ser bra ut. Vi är nöjda med alla hästarna och jag tror säkert att alla kommer göra bra lopp på lördag, säger Ulf Stenströmer till travnet.se.

Axevallatränarens första kandidat går ut direkt i Klass 1-försöket (V75-1). Sexårige valacken Smokey Herman har varit med på V75 förut men frågan är om han inte sett bättre ut än tidigare i sina senaste starter. Hästen kommer med två raka och är nu redo för riks-toton igen.

– Han har ju gjort allt rätt på sistone och har väldigt bra förutsättningar här. Jag ser inga mörka moln på himlen förutom att han möter bra hästar, men det gör man ju alltid på V75. Jag är för-siktig optimist på förhand.

Spår två bakom bilen och kort distans, är det perfekt?

– Läget är perfekt, kort distans kanske inte är det men han fungerar fint på det också och är en allround häst som sprungit fort på distansen tidigare. Jag tror säkert han har en låg 1.12-tid, eller kanske till och med ännu bättre, i kroppen. Det är en bra häst för klassen och han har kapacitet för V75. Jag tycker att han i de fyra, fem senaste starterna kanske har varit fräschare, visat en större mognad.

Femårige Handsome Brad har varit en succéhäst i år och verkligen tagit ett kliv framåt. Tidigare i år tangerade han till och med världsrekordet då han överraskande vann Lyon Grand Prix. I sin senaste start mötte han kullens främsta djur, vid en femte-plats i Jubileumspokalen. Nu väntar Silverdivisionen (V75-3).

– Han var ute i fredags och kändes jättefin och jag körde ett jobb med honom i måndags också och det kändes väldigt bra; jag tycker hästen verkar lika bra som han varit under hela året. Han kom starkt ur Jubileumspokalen och han har mött och slagit de här hästarna förut.

Men åttondespåret var kanske inget drömläge?

– Nej, motståndet tror jag inte han räds, men läget är väl enda problemet jag ser. Det är inte så att han inte klarar det men det kan ofta bli för svåra lopp från de här lägena. Samtidigt är det en så bra häst att man tror alltid på segerchans med honom.

I Lars Lindbergs Minne (V75-4) för lärlingarna plockar stallet ut nytillskottet Aisha Simoni. Ett sto fött i Danmark men som tävlat i Finland. Nu gör hon debut för Stenströmer, i sulkyn Mats E Djuse.

– Hon gör första starten för oss, hon har känts bra i jobben och ska nog gå barfota nu. Jag tänkte att hon skulle få börja lite lugnt och bara möta ston, men loppet blev kanske lite bättre än jag hade trott. Jag hoppas att hon ska få ett bra lopp och komma till slut, då kan hon nog bli en obehaglig överraskning för de andra, även om hon kanske kan behöva något lopp i kroppen. Streckar man på ett par fem, sex hästar är hon ett kul outsiderbud.

Stallets kanske bästa chans på lördag är dock kvar. I Klass 2 (V75-5) finner vi O’Man Flax, en Love You-fyraåring som kommit allt mer på sistone och sett läcker ut i två raka segrar. Tredje raka kan komma nu, när det är dags för V75.

– Hästen har gjort allting rätt den senaste tiden och jag får nog säga att jag andas försiktig optimism även här. Han var nästan okörd vid vinsten senast och nio dagar mellan loppen är perfekt, jag tycker att förutsättningarna ser bra ut. Eventuellt kommer vi prova jänkarvagn nu, Ulf (Ohlsson) tror att han ska fungera bra med det.

Innerspår nu, är det spets som gäller?

– Han är snabb ut, det är han. Sedan kan det finnas raketer i loppet, det vet jag inte, men han har imponerat på slutet och över den långa distansen kanske han kan vara en bra rygg att släppa till i andra läget också. Jag får nog hålla O’Man Flax som min bästa chans under dagen, med tanke på läget som Handsome Brad fått, säger Ulf Stenströmer. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Timo Nurmos med tre finalister i finska Derbyt

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson