I frånvaron av Bold Eagle lekte Aubrion du Gers med motståndet – igen. Med Jos Verbeeck i vagnen blev det vattentät seger i belgiska Grand Prix de Wallonie.

Jean-Michel Bazire sände på lördagen sin stora stjärna Aubrion du Gers till Mons för att försöka sig på att vinna landets största lopp Grand Prix de Wallonie. Den uppgiften fixade valacken galant.

Utrustad med Jos Verbeeck i sulkyn inledde Aubrion du Gers som andra häst, i rygg på ledande Uza Josselyn som öppnat kvickt till ledningen. Efter ett varv avverkat drog Jos i högertömmen och synade dödens, dock inte långvarigt för storfavoriten lade direkt rejäl press på ledarinnan som klokt valde att överlämna.

Med Aubrion du Gers i ledningen in över sista bortre lång-sidan var loppet nu avgjort. Åttaåringen dansade lätt undan med några längder över upploppet och fastställde segertiden till 1.11,3a över 2300 meter. Det här var hästens femte raka viktoria.

Uza Josselyn missade en trolig pallplats sedan hon gått över i galopp mitt på upploppet. Silvret gick, precis som i fjol, till fina stoet Billie de Montfort före hemmahästen Ulitmate du Rib. Till start i loppet kom aldrig Amiral Sacha. (Foto: ALN).

Här kan du se loppet.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Rajesh Face och Reckless klara för Åby Stora Pris

Rajesh Face och Reckless klara för Åby Stora Pris

Åby Stora Pris är nästan fulltaligt. Det sedan Lutfi Kolgjini valt loppet som nästa uppgift för Rajesh Face. Klar är också stayerkämpen Reckless.

Snart är alla bitar på plats i Åby Stora-pusslet. Lutfi Kolgjini har nämligen gjort sitt val. För femårige Rajesh Face, senast stark efter galopp i Hugo Åbergs, blir det Åby Stora Pris i stället för Jubileumspokalen som ju avgörs tre dagar senare.

Björn Goop får också en häst med. Det handlar om urstarke Reckless, som nyligen imponerade då han vann Malmö Stads Pris, som nu spänner bågen över tre varv i Åby Stora Pris.

Därmed är nio hästar klara för loppet den 11 augusti. Den slutliga startlistan, och exakt hur många hästar som då kommer vara med, avgörs under söndagen. (Foto: ALN).

Klara för Åby Stora Pris är:

Call Me Keeper
Coquin Bébé
Mindyouvalue W.F.
Platon Face
Propulsion
Rajesh Face
Readly Express
Reckless
Zenit Brick

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lördag: V4 och V5-tips till Hambletonian
Nästa nyhet
Lördag: V4 och V5-tips till Hambletonian

Lördag: V4 och V5-tips till Hambletonian

Omgången: En häftig kväll väntar för alla som gillar amerikansk travsport, Hambletonian Day på Meadowlands. Tävlingarna kickar svensk tid igång 18.26 och kulminerar i Hambletonians final som borde gå cirka 23.15. Hambletonian är förstås kvällens höjdpunkt, Åke Svanstedt har goda chanser att upprepa sin seger från i fjol, i år med Six Pack. Men en annan riktig läckerhet blir förstås Hambo Oaks som ser tre ston i absolut toppklass göra upp i en envig. Tidigare under aftonen också Peter Haughton Memorial för tvååringarna som ser ut att vara en ren Marcus Melander-show. Missa inte den här kvällen.

Här kan du ladda ned Meadowlands program.

V4 systemförslag:

V4-1: 1,4,5,6,7,8 (3-11)
V4-2: 3,5,10 (6-1)
V4-3: 1,2,3,5,6,10 (7-9)
V4-4: 12 Hannelore Hanover (1-8)

108 rader = 216 kronor

V5 systemförslag:

V5-1: 5,6,7 (3-4)
V5-2: 9 Six Pack (7-5)
V5-3: 1,5,6,7,12 (8-10)
V5-4: 6,8,12 (7-1)
V5-5: 1,4,5 (6-7)

135 rader x 5 = 675 kronor

V4-1, Frank Zanzuckki

Tips: 1 Repentance – 8 Courtney Hanover – 5 Basquiat. Outs: 6 Bella Glos

Lopp för de treåriga stona som var anmälda till Hambo Oaks. 1 Repentance tog två segrar i juni på bra vis och var senast ute mot Atlanta (som ju är med i Hambot) där hon gjorde en stark insats som trea. Perfekt läge från railen här och ska ha bra chans. 8 Courtney Hanover var senast ute i den uttagning av Hambo Oaks som Manchego vann. Anförde det loppet, blev förvisso passerad av vinnaren, men hade nog säkert haft en finalplats klar om hon inte galopperat mitt på upploppet, nu är det lättare motstånd. Tråkigt läge bakom bilen, men är snabb ut. 5 Basquiat har Johnny Takter en intressant uppsittning i, stoet hade en bra säsong i fjol men inte riktigt visat samma gnista i år. Har dock mött många av de bästa i kullen och går ned i klass nu. 6 Bella Glos kör Jimmy Takter själv, en häst som omgärdats av gott rykte men heller inte till fullo visat sin förmodade kapacitet. Vunnit två race i år dock och kan absolut vara med i striden om det löser sig i loppet. Tänkbara också 4 Follow Streak som visat fin form med fyra segrar på sex starter i år men nu möter tuffare motstånd och 7 Piranha Fury som har mycket fart men känns osäker, felade i Hambo Oaks-kvalet på upploppet senast.

V4-2, Peter Haughton Memorial

Tips: 5 Greenshoe – 3 Gerry – 10 Green Manalishi. Outs: 6 Don’t Let’Em

Tvååringarnas clou ser Marcus Melander i samtliga huvudroller. Han har fyra hästar med varav tre av dem är obesegrade i två starter. Frågan är mer, vilken av dem vinner? Det tror jag förvisso 5 Greenshoe gör, som framstår som trions, och kullens, mest lysande talang. Såg helläcker ut när han senast vann New Jersey Sire Stakes på 1.10,6(!) och slipade därefter formen i ett kvallopp och såg minst lika fin ut då. Antagligen är det galopp emot här. Melander har dock, som sagt, två utmanare av rang. 3 Gerry, som blir Tim Tetricks val av de båda, har varit klanderfri i sina två race och omöjligt är det inte att han ger stallkamraten en match här, om han får ett bättre lopp. 10 Green Manalishi, som är svenskuppfödd, såg lysande ut när han vann åkande på 1.11,7 senast och är inte direkt sämre än Gerry, men drog ett tråkigt läge längst ut bakom vingen. Är det någon som ska utmana trion är det nog Takters 6 Don’t Let’Em som avslutade starkt senast, men inte tog sig förbi just Gerry.

V4-3, James Doherty Memorial

Tips: 1 Beautiful Sin – 2 Hanna Dreamgirl – 6 Starita. Outs: 5 The Ice Dutchess.

Jimmy Takter har vunnit det största loppet för tvååriga ston de två senaste åren med monstren Manchego och Ariana G. I år har han tre hästar med och 1 Beautiful Sin har bäst chans att ge honom en ny Jim Doherty-skalp. Hon kom till uttagningen senast med två segrar på två försök, öste då på i spets och såg ut att gå mot segern, men taktade av i sin ensamhet på upploppet och blev spurtslagen av 6 Starita. Det var dock inga fel på insatsen som sådan och jag tror att det här är det snabbaste stoet i gänget, tippar henne men loppet känns väldigt öppet. 2 Hanna Dreamgirl fick en tuff resa utan rygg i sitt försök, var trea i mål men slagen med mycket knapp marginal av två spurtare. Den insatsen var riktigt lovande och hon utmanar här. 6 Starita, som vann över Beautiful Sin senast, tog då första segern på fem starter men såg klart förbättrad ut. Johnny Takter kör 5 The Ice Dutchess som får ses som loppet stora outsider. Spurtade som ett jehu senast långt ute i banan, men innanför hann 3 Special Honor förbi precis på linjen efter att ha avslutat anmärkningsvärt från ett till synes omöjligt läge. Båda två är bubblare i loppet. Värt nämna även Takters tredje 10 Whispering Oaks som slagit flera av de här hästarna förut, men såg sämre ut i försöket senast och nådde precis final.

V4-4, John Cashman Memorial

Tips: 12 Hannelore Hanover – 1 Will Take Charge – 8 Marion Marauder. Outs: 4 Bill’s Man.

John Cashman är den äldre elitens stora lopp under kvällen och lär se 12 Hannelore Hanover som megafavorit. Och det ska hon vara förstås. Det här är Nordamerikas bästa äldre travare, med råge, och som sexåring har hon i år nästan sett ännu bättre ut än i fjol. Hannelore Hanover är obesegrad i sina sex starter i år och det som möjligen skulle tala emot en sjunde raka nu är bakspåret som förstås kan ställa till det; det handlar för Yannick Gingras att inte hamna för långt bak. Det ska sägas dock att hon vann Cutler Memorial tidigare år från precis samma läge och löser det sig bara hyggligt ska Hannelore vara huvudet högre än konkurrenterna igen. Jag tror inte hon lägger, men den som vill jaga korsdrag i kuponghögen tänker först på 1 Will Take Charge som vunnit sju lopp i år och är en stark avslutare, fått perfekt läge nu. 8 Marion Marauder är såklart etablerad i eliten, men har också han ett dumt läge och ska normalt inte rucka på Hannelore.

Cane Pace

Tips: 2 Courtley Choice – 3 Stay Hungry – 9 American History. Outs: 7 Hayden Hanover.

Kvällens höjdpunkt för de treåriga passgångarna. 2 Courtley Choice ska vara favorit här och är också det naturliga förstavalet i loppet. Har hittat grym form i år med sex segrar på åtta starter och tog senast hem finalen av Meadowlands Pace efter en stark avslutning. Fått perfekt läge här och är hästen att slå. 3 Stay Hungry tillhör kullens allra bästa och var trea i ovan nämnda lopp senast. Det efter att ha följt vinnaren i rygg och avslutat också fint. Fint läge att rygga Courtley Choice igen och kan mycket väl utmanövrera den samma nu. 9 American History fick en supertuff resa fram mot ledningen i just nämnda Meadowlands Pace och orkade inte till slut, vilket var förklarligt. Var dock sedan tvåa i Adios-finalen och visade toppform. Gissar att Gingras inte kommer köra defensivt den här gången heller. 7 Hayden Hanover kan möjligen vara något för fidusspelarna, är mycket kvick ut och kanske kan få en fin resa invändigt i ryggar för att hitta ut till slut.

V5-1, Hambletonian, försök 1

Tips: 5 Wolfgang – 7 Atlanta – 6 Crystal Fashion. Outs: 3 Met’s Hall

Jimmy Takter kan ta sin femte seger i Hambletonian och den mest trolige att i så fall göra det är 5 Wolfgang som bör få favoritskapet i första elimineringen. Han var förvisso bra redan i fjol, vann till exempel Matron Stakes, men har i år blommat ut än mer och har varit klanderfri i sina tre raka segrar. Vann Stanley Dancer på 1.09,2 senast på lysande sätt och såg inte direkt tagen ut. Jimmy vet vad han gör och har sett till att sätta Wolfgang i absolut toppslag till den här dagen. Hästen att slå här. En som lär göra ett allvarligt försök är 7 Atlanta som är årets sto i Hambot (inget sto har vunnit loppet på 22 år). Det här är verkligen inget skämt, Atlanta kan flytta på sig, något hon visade bland annat i finalen av Empire Breeders där hon detroniserade motståndet på 1.08,7 (på 1300-meterbana). Har vunnit alla sina fem lopp i år, men nu väntar karriärens tuffaste uppgift. Jag är inte främmande för att det lyckas. 6 Crystal Fashion har varit med där framme varje gång i år och är en riktigt bra travare, är den ende som slagit Six Pack i år, det var i Earl Beal-finalen. Kontrade sig tillbaka till segern senast på bra sätt och utmanar här. 3 Met’s Hall slogs med de bästa i fjol och kommer från seger där han slog ett par Hambo-hästar, är en outsider här liksom 4 Lawmaker som var mycket positiv senast i genrepet. Örjan Kihlström kör 2 Evaluate, tränad av Marcus Melander. Har dock inte sett fullt lika fin ut i sina senaste starter, varför man får tro att det är främst en finalplats man jagar nu.

V5-2, Hambletonian, försök 2

Tips: 9 Six Pack – 7 Tactical Landing – 5 Fourth Dimension. Outs: 3 Classichap

Åke Svanstedt vann som bekant Hambot i fjol med Perfect Spirit och i år sitter han bakom favoriten, det är nog de flesta överens om. 9 Six Pack har vunnit fem av sina sex starter i år och tveklöst varit den i kullen som stärkt sina aktier främst. Insatsen senast i Stanley Dancer var formidabel; Svantedt sände fram sin häst efter halva distansen och gjorde mos av motståndet på världsrekordet 1.08,4. En insats i paritet med det nu och han ska inte förlora här. Sämsta spåret bakom bilen blev det förstås och det är väl en olycklig resa som i så fall är det största hindret. Jag tycker rent allmänt att det här andra heatet känns något mildare än det första, Jimmy Takter har en bra chans bakom Six Pack med  7 Tactial Landing som faktiskt är bror med superstoet Mission Brief. Han har tävlats sparsamt hittills, det här är bara sjätte starten, men kommer med två raka och jag är övertygad om att tränaren haft den här uppgiften i sikte från början. 5 Fourth Dimension hölls som kullens bästa i början av säsongen men det har inte alls lyckats för Marcus Melanders kanon i årets tre starter, varför han gäller lite som outsider nu. Vann dock ett kvallopp senast på en låg 1.10-tid och det kan ha varit vad som behövts. Tycker även 3 Classichap är intressant, tränas av Trond Smedhammer. Har bara en seger på elva starter men vann å andra sidan på låg 1.09-tid då. Är på väg uppåt, liksom 5 Southwind Chrome som aspirerar på en biljett till finalen. Frågan är hur formen är för 4 Alarm Detector som var vass som tvååring men jobbat lite i skuggan i årets starter.

V5-3, Dennis Drazin

Tips: 7 Scirocco Rob – 12 Helpisontheway – 5 Cruising in Style. Outs: 1 Spartan

Race för treåringarna som var anmälda till, men valde bort Hambot. Ganska öppet lopp där 7 Scirocco Rob blir mitt förstaval, han har tävlat mot de bästa i kullen tidigare i år och kommer nu med tre raka segrar när han ”sluppit” de bästa. Står bättre till än 12 Helpisontheway som jag gissar blir favorit, trots trista läget. Nog fältets bästa häst som inte skämt ut sig i Hambot. Vunnit de två senaste och blir tuff om det löser sig med läget. 5 Cruising in Style tillhör också de bättre i gänget, var tvåa efter just Helpisontheway senast och borde kunna räcka långt i det här gänget. 1 Spartan tränas av Anette Lorentzon och har toppform med fem segrar på sju starter i år. Det här är dock svårare motstånd men läget går inte att klaga på. Notera också 6 Tae Kwon Deo som man valde stå över Hambot med. Han har inte alls varit dålig i sina USA-starter, men inte räckt till och frågan är om det behövs något lopp till kanske. Går ner i klass nu jämfört med tidigare i alla fall.

V5-4, Sam McKee Memorial

Tips: 12 McWicked – 6 Western Joe – 8 Miso Fast. Outs: 7 Filibuster Hanover

Kvällens huvudnummer för pacers-eliten. 12 McWicked är den givna favoriten här men har, liksom flera andra favoriter under kvällen, dragit nitlotten i bricka tolv. Känns ändå som klar första häst, Brian Sears är skicklig och ska kunna lotsa hästen rätt. McWicked har varit bäst i gänget hittills i år och vunnit sex av åtta där han besegrat de flesta i det här loppet. 6 Western Joe är ett kul motbud. Har haft en mycket stark säsong och kommer från en seger där han var riktigt vass. Det loppet vann han före 8 Miso Fast, som också känns som ett starkt motbud här. Har varit med där framme i fajten varje gång i år och tillhör fältets bästa, räknas tidigt även om spåret är ett minus.

V5-5, Hambletonian Oaks

Tips: 4 Manchego -5 Phaeotsive – 1 Plunge Blue Chip. Outs: 6 Hey Blondie.

Hambo Oaks är lite av kvällens höjdpunkt nästan. Klassen på de treåriga stona är extremt hög och jag tror 4 Manchego hade haft toppchans vinna Hambletonian, men är inte säker hon tar hem det här. Favorit är hon i vilket fall, och kan därmed ge Jimmy Takter hans mäktiga femte raka i det här loppet. Manchego var ostoppbar i fjol men känns, trots två förluster på sex starter i år, nästa bättre nu. Senast var hon tillbaka i vinnarcirkeln när hon vann försöket på 1.09,1 och det var inte tomt i mål direkt. Hon kommer bli mycket svår att slå men två hästar kan göra det. 5 Phaetosive vann den andra uttagningen senast och såg helt lysande ut när hon avgjorde på 1.09. Hon har gått lite i skuggan av Manchego hela karriären (tvåa i Jim Doherty för ett år sedan) men Smedshammer har siktat hit sedan länge. Så fin som hon var senast tror jag hon kan snuva Manchego här. Och då har vi inte sagt något än om Åke Svanstedts 1 Plunge Blue Chip som ju blev tidernas snabbaste treåring när hon näst senast vann på 1.08,4 och då slog närmast just Manchego. Var sedan ”bara” trea i försöket senast men det är i finalen det gäller och Svanstedt har nog vässat allt vad det går, nu åker nog skorna av igen dessutom. Är hon som vid världsrekordet blir det åka av.

Tipsredaktör: Daniel Olsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Inför V75: "Kändes som han är i sitt livs form nu"
Nästa nyhet
Inför V75: ”Kändes som han är i sitt livs form nu”

Inför V75: ”Kändes som han är i sitt livs form nu”

Sommartravet rundar av i sköna Rättvik på lördag och från Gävle kommer Troels Andersen med två pigga ”gamlingar” som lär kunna sätta färg på tillställningen. Såväl Highspirit som Finish Future är utrustade med startsnabbhet som vassa vapen i arsenalen.

De cirka fjorton milen från Gävle till Rättvik gör Troels Andersen den här lördagen när han mönstrar en intressant duo på V75. Vid motsvarande tävlingsdag i fjol segrade han med Highspirit och valacken är också i år en av hästarna på transporten. Highspirit har blivit tio år men frågan är om han någon gång varit i bättre slag än nu – hästen har vunnit sex gånger på sju starter i år. Nu går han ut i Bronsdivisionen (V75-5).

– Han har varit fin och han gjorde det bra senast också även om det blev lite tajt till slut. Det kändes säkrare än vad det nog såg ut, han slappande av lite på slutet och samtidigt ville jag inte köra allt för mycket på honom heller, man vill ju ha lite krafter sparade till på lördag, säger Troels Andersen till travnet.se.

Ni har siktat mot det här loppet en tid?

– Ja, och jag tror han ska ha gått framåt med loppet senast också. Han var ute i träning i lördags och så som han kändes då var nog att han är i sitt livs form nu.

Pigge Highspirit har utmärkt sig framför allt genom sin startkvickhet. Det är få hästar som brukar kunna sätta emot när Super Arnie-sonen sätter iväg då bilen fäller in vingarna. Tredjespår över kort distans borde därför passa perfekt. Man behöver knappast fundera över taktiken?

– Nej, han är väldigt snabb ut. En sådan som Knifetown Winner är också ruskigt snabb ut, men min är väldigt effektiv från början och det är klart vi siktar dit. Nu tar vi av alla skorna, utrustar honom med rycktussar och han kommer gå med en custom, en svensk jänkarvagn. Jag tycker han är som bäst då. Jag tror det kommer krävas en mycket bra tid för att vinna på lördag, men vi ska i alla fall göra ett försök.

Redan i Silverdivisionen (V75-1) har Troels dessförinnan tagit ut Finish Future. Nioåringen har gått bra i Gävletränarens regi dit han kom förra året och formen är nog klart bättre än vad raden kan ge sken av. Senast var Finish Future i Danmark för ett litet äventyr, något som inte lyckades.

– Nej, han hade bakspår då och banan var väldigt lös och dessutom dåligt doserad, så han galopperade när attacken skulle sättas in. Det är en fin liten häst det här som gjort det bra hela säsongen men haft bakspår flera gånger och inte fått till det. Hästen tränar fint och formen är jättebra, nu ser det lite bättre ut.

Även Finish Future besitter stor startsnabbhet, är det tanken att köra i ledningen runt om även här?

– Vi får se, M.T. Insider är ju också han väldigt startsnabb och det är väl frågan om vi kan svara ut den. Men vi får köra för spets så får vi se hur det utvecklar sig, jag hoppas i vilket fall att vi kan hitta ned i en bra position. Nu blir det bakskor på och om favoriterna skulle komma bort här tycker jag i alla fall att han ska räknas som en outsider, han kan vinna, säger Troels Andersen. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ringostarr Treb blir redo till Trotting Masters?
Nästa nyhet
Ringostarr Treb blir redo till Trotting Masters?

Ringostarr Treb blir redo till Trotting Masters?

Elitloppets stora segerherre – men har inte startat sedan dess. Efter sjukdom är Ringostarr Treb på väg tillbaka. Comebacken kan komma i Trotting Masters-finalen.

Ringostarr Treb vann Olympiatravet och gjorde sedan processen kort med motståndet i såväl försök som final av Elitloppet. Men inför en tänkt start i Kymi Grand Prix veckorna senare fick tränaren Jerry Riordan stryka hästen och sedan dess har det varit tyst om den italienaren.

– Han fick en ganska kraftig infektion i en ankel. Han joggar fortfarande hemma på gården och vi väntar på klartecken från veterinären Jonas Tornell att börja kunna träna upp honom igen, vi vill inte ha för bråttom, berättar Jerry Riordan i en intervju med Trav365.

Men det finns också ett mål för en comeback för Ringostarr Treb. Planen är att sätta honom i form för finalen av Trotting Masters som körs i Östersund den 16 september. Där väntar troligen ett nytt möte med Propulsion i så fall.

Den långsiktiga målsättningen är att till vintern återvända till Vincennes och Prix d’Amérique. I år var Ringostarr Treb sjua i världens tuffaste travlopp. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Helen A in - alla Legends-kuskarna är nu klara

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson