Peter Untersteiner blev kvällens man på Axevalla när Stochampionatet klarade av sin uttagningar. Tränaren kvalade in tre hästar till finalen – efter två segrar.

Tre finalister har Peter Untersteiner när Stochampionatet avgörs nästa söndag med 1,2 miljoner kronor i förstapris. Halmstadstränaren tog hem två av de sex uttagningarna på Axevalla. Första segern kom med duktiga Mily – som såg till att ta skalpen på jättefavoriten Dibaba.

Dibaba tog sig fram utvändigt om ledande Mily efter ett varv och övertog strax senare ledningen. Då såg favoriten ut att gå mot säker seger, men när Mily vreds ut i andraspår 200 meter kvar sköt stoet till vasst och kort före mål betvingade hon Dibaba, som dock avancerade till final som tvåa. 1.14,2/2640 var segertiden.

*Peter Untersteiner-seger nummer två kom med Global Upper Style som här tog sin första seger för året på synnerligen rejält sätt. Efter en resa hela vägen i dödens, skaffade hon sig greppet in över upploppet och kunde vinna lätt före Vera Spiro som avslutade fint från vinnarhålet. 1.14,9a klockades vinnaren till.

*”Unter” var nära en tredje seger, med Run Chica Run. Scarlet Knight-stoet anförde sitt fält men fick på linjen se sig slagen efter en häftig slutduell mot Hevin Boko, körd av Jorma Kontio. Timo Nurmos-träningen lämnade andra utvändigt 600 kvar och kunde avgöra till segern efter en blytung långspeed som resulterade i försökens snabbaste segertid på 1.13,9a.

*Även Johan Untersteiner skulle fixa en uttagnings-seger. Havefunwithme stod för aftonens kanske rejälaste insats. Efter att ha gjort loppet i dödens övertog hon kommandot halvvarvet från mål och höll säkert undan före Rose Mary som efter sista varvet i spåren också hållit mycket starkt till den andra finalplatsen. 1.15,0a visade klockorna i mål.

*Frågan är väl dock om inte vassa Vamp Kronos blir favorit i finalen. Jerry Riordans färska vinnare av Stosprintern kunde lugnt ta sig fram i spåren för att ta över spets med två varv kvar från mål och var sedan aldrig hotad. Överraskningen Veiled ordnade på bra sätt andrapriset en bit bakom. 1.14,4a vann Vamp Kronos på, utan att direkt se bottnad ut.

*Björn Goop tog den sista uttagningen, med egen-tränade Mellby Free som fick en trevlig resa som andra häst i andraspår bakom favoriten Vanquish Kronos. Med 350 meter kvar satte Björn in stöten, Mellby Free skaffade sig ett säkert grepp ur sista sväng medan Vanquish Kronos fick kasta handduken. Tvåa efter en rapp spurt blev Charmante Amok. 1.14,7a visade vinnaren. (Foton: ALN).

Finalfältet efter lottning och spårval:

Stochampionatet, 2640 auto (häst-tränare):

1 Mellby Free – Björn Goop
2 Hevin Boko – Timo Nurmos
3 Global Upper Style – Peter Untersteiner
4 Havefunwithme – Johan Untersteiner
5 Mily – Peter Untersteiner
6 Vamp Kronos – Jerry Riordan
7 Veiled – Magnus Dahlén
8 Run Chica Run – Peter Untersteiner
9 Vera Spiro – Anna-Karin Rundqvist
10 Rose Mary – André Eklundh
11 Dibaba – Roger Walmann
12 Charmante Amok – Mattias Djuse

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Efter supertiden – ny uppgift för Uza Josselyn

Efter supertiden – ny uppgift för Uza Josselyn

Elitlopps-deltagaren Uza Josselyn slog till med seger på magnifika 1.09 blankt senast – nu på söndag är stoet i farten i Frankrike igen.

Schweiziska topptravaren Uza Josselyn, som tränas av René Aebischer imponerade stort när hon i Prix de Washington senaste segrade på toppnoteringen 1.09,0a. När Paris-banan Enghien nu på söndag öppnar portarna till tävlingar, finns det sjuåriga stoet med i startlistorna.

Tillsammans med Alexandre Abrivard är det loppet Prix de Bruxelles som gäller. I racet med ett förstapris på 42 750 euro, möter hon bland andra Jörgen Westholm-tränade Rocky Winner och svenskägde Cash Gamble. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

2150 auto

1 Best of Jets – Léo Abrivard
2 Ulka des Champs – Eric Raffin
3 Rocky Winner – Matthieu Abrivard
4 Cash Gamble – Franck Nivard
5 Vaquéro du Mont – Francois Lagadeuc
6 Uza Josselyn – Alexandre Abrivard
7 Vagabondu Mag – Pierre Vercruysse
8 Beau Gamin – David Thomain
9 Unero Montaval – Gabriele Gelormini
10 Sharon Gar – Jean-Philippe Monclin

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Corky-fallet: Veterinären frias på samtliga punkter
Nästa nyhet
Corky-fallet: Veterinären frias på samtliga punkter

Corky-fallet: Veterinären frias på samtliga punkter

Nu har tingsrätten kommit med domen gällande veterinär Anders Ekfalk i den utdragna processen kring ”Corky-fallet”. Veterinären frias på samtliga punkter.

Det uppmärksammade ärendet med hästen Corky i huvud-rollen, som 2014 köptes av Stall Corkad från Christina Takter ledde i höstas till att de båda parterna enades i en förlikning vid tingsrätten.

Nu har dom också kommit gällande det skadestånd som ägarna krävde av veterinär Anders Ekfalk, på grund av vad man menade var felaktig veterinärutövning. Förhand-lingarna skedde i början av juni i år.

Attunda tingsrätt friar Anders Ekfalk på alla punkter, skriver travronden.se. Käranden ska nu ersätta rättegångs-kostnaderna vilka uppgår till cirka 1,2 miljoner kronor.

”Tingsrätten har funnit att Högberg inte har visat att Corky var behäftad med något av de åberopade felen vid besiktningstillfället. Redan på denna grund ska käromålet lämnas utan bifall”, skriver tingsrätten i domen. (Foto: ALN).

Läs även: Corky-fallet: Parterna enas i en förlikning

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lördag: V75-tips till Årjäng
Nästa nyhet
Lördag: V75-tips till Årjäng

Lördag: V75-tips till Årjäng

V75 Årjäng, 14 juli

Omgången: Årjängtravets höjdarhelg är här och i huvudnumret, Årjängs Stora Sprinterlopp, får vi i år se världsstjärnan Propulsion. Redéns springare blir jättefavorit och har givetvis en bra segerchans men som favorit i sista måste jag prova att gardera. I övrigt bra sportslig klass på loppen och jag spelar för ovanlighetens skull ett rakt system med två spikar som båda känns vassa.

Singelstrecken

1 Happy Steel (V75-2) gjorde comeback senast efter frånvaro och tongångarna inför det loppet var positiva. Hästen infriade förväntningarna och vann enkelt via 10 sista 800 med krafter kvar. Bra chans till spets och slut.

8 Bear Hope (V75-4) ”välgörenhetshästen” har verkligen varit duktig i tre starter efter paus. Senast blev han bara femma i finalerna men jag hade runt 08.5 sista 700 och insatsen var rejäl. Den långa distansen har han vunnit på tidigare och Goop brukar inte fastna i den här typen av lopp. Toppchans utan strul.

Måstehästarna

4 Jaques Noir (V75-1) var bra vid vinsten senast och kan dessutom öppna snabbt. Trivs över distansen och från spets är det hästen att slå i inledningen.

1 Wellino Avenue (V75-5) är en personlig favorit som har årsdebuten avklarad. Lättas i balansen och försvarar sjuåringen sitt innerspår blir han inte lätt att passera.

7 Propulsion (V75-7) kommer med toppform och var favoritspelad i Elitloppets final. Det går inte att blunda för att ”Proppen” har en jättefin vinstchans i epilogen och för ett mindre system är han en mycket vettig spik.

Prisvärda

3 Vollanfaks & 12 Granetta (V75-3) är båda helt bortglömda. Vollanfaks är högkapabel och ska lättas i balansen. Slår det väl ut blir han svårtuggad. Granetta har gjort bra insatser på slutet och hittar Jimmy Jonsson de rätta ryggarna under slutrundan blir ekipaget tunga att stå emot.

1 Barkevious Mingo & 2 Baron Gift (V75-6). Någon av dessa två borde ta hand om ledningen medan den andra borde sitta i rygg. Då ska de räknas mycket tidigt till 5 respektive 13 procent.

1 Arazi Boko & 3 Nadal Broline (V75-7) hade båda varit favoriter i ett vanligt guldlopp, men nu är de (för) lite spelade när Propulsion är med. Duon har dock betydligt bättre utgångslägen än favoriten och med klaff, samtidigt som det strular lite för Propulsion, kan de absolut vinna.

Överspelade

1 Monfalcone (V75-1) bör inte kunna försvara sitt innerspår och behöver sedan tur för att segerstrida.

2 Cavidendron (V75-2) blir hårt betrodd men har vunnit mot enklare motstånd och jag tror hon får svårt att vinna igen. Det ska dock sägas att det är makalös form på både kusk och tränare. så det är egentligen kanske dumt att placera ekipaget här…

9 U.R.Faxe (V75-3) blir rätt mycket spelad men möter tuffare konkurrenter och för mig åker han bara med på en helgarderad kupong.

1 Gogo di Quattro (V75-4) är i grunden en rätt enkel häst och att han ska vara så här hårt betrodd i V75 över lång distans köper jag inte.

V75-SYSTEMET

4,5,9,12 (8-2)
1 Happy Steel (13-12)
Alla 15 startande (12-3)
8 Bear Hope (4-10)
1,2,4,5,8 (7-6)
1,2,3,7,9,10,11,12 (5-6)
1,3,7 (2-6)

4x1x15x1x5x8x3= 7200 rader/3600 kronor

DD-spelet

1,2,7 – 1,3 x 150 kronor = 900 kronor

Missa aldrig våra tips. Gilla travnet på Facebook! Klicka här.

Analys Årjäng V75-1:

Ranking: A: 4. B: 5-9-12. B/C: 8-2-1-6-3. C. 10-7.

Spetsanalysen: 4 Jaques Noir kan öppna bra och mot starttröga konkurrenter borde han felfri ta hand om täten.

Loppanalysen: Bronsdivisionen inleder och det är ingen hemlighet att jag gillar den knappa favoriten 5 Uppohoppa. Näst senast körde Örjan väldigt passivt och hästen gick i mål med gott om krafter kvar. Senast var han ute över kort distans och hängde inte riktigt med när Volnik du Kras dundrade runt. Nu passar distansen bättre och med klaff är det vettig chans. Streckas men jag tror mer på en annan.

4 Jaques Noir borde bli svårtuggad om han hittar till tät. Näst senast gick han i mål med krafter kvar och sist vann han enkelt via 10 sista 800. Femåringen verkar trivas med Ohlsson och från spets brukar han försvara sig bra. Spetschansen är nog också god då det inte finns någon raket med bakom bilen och från tät är det hästen att slå. Givet tips men jag vågar inte gå helt på honom då han inte är helt stabil.

9 Dreamboy As gick helt okej senast och det visades sig att man hade punktering i loppet. Gången före avgjorde Dreamboy As knappt den tunga vägen och hästen blir allt bättre. Utgångsläget behöver inte vara fel och med dom rätta ryggarna fäller han många till slut.

Sista strecket till skrällen 12 Masterglide som ska tävla barfota runt om för första gången på länge. Det är ett klart plus och trots att han varit bäst i den främre träffen tidigare vill jag ändå chansa att ta med honom till ett par spelprocent.

Analys Årjäng V75-2

Ranking: A: 1. B: 13-12-6. B/C: 2-10-4-7. C: 5-8-3-11-9-15.

Spetsanalysen: 1 Happy Steel är såklart lite svårbedömd men jag tycker hon klev iväg bra från femte i Sverigedebuten. PU är en duktig startkusk och favorit på att ekipaget försvarar innerspåret då det är Jorma som ska försöka komma flygandes från ett ensamt springspår.

Loppanalysen: Ett stolopp med femton hästar och 6 Mellby Euphoria blir nog knapp favorit till slut då hon troligtvis ska tävla barfota runt om igen. Senast gick hon undan säkert i en snabb avslutning men jag blev inte helt imponerad av intrycket. Visst kan hon vinna igen men Jorma från springspår är inget plus i min bok och jag tror betydligt mer på en annan.

1 Happy Steel tror jag nämligen har en mycket fin chans att spåra hela vägen. Hon gjorde comeback senast efter drygt tre månaders uppehåll och tongångarna inför var väldigt positiva. Hästen svarade för en stark prestation då hon enkelt rundade konkurrenterna via 10 sista 800. Intrycket var klart bra och hon borde normalt gå framåt med det loppet i kroppen. PU är duktig från start och jag tycker även att Happy Steel klev iväg positivt i Sverigedebuten från ett femtespår. Från spets blir hon mycket svårslagen men annars borde det bli en fin resa på innerspår. Given spik för mig!

Vill man gardera har 13 Fame Boko varit klart bra i sina två Sverigestarter. Utgångsläget kan både bli bra och dåligt men hittar Lennartsson en vettig position fäller ekipaget många under slutrundan.

Vill även nämna 12 Valentina Wind som är en fin häst. Hon gick bra mot topphästar under Elitloppshelgen och starkt efter galopp senast.

Analys Årjäng V75-3:

Ranking: A: 12-3-13. B: 11-1-10-15-14-7. B/C: 9-8-6-5-4-2. C: -.

Spetsanalysen: 1 Vertigo Knekten har nog vettig chans att hålla upp tillsammans med Björn. Utmanas i första hand av 7 Lill Micke.

Loppanalysen: Ett i mina ögon mycket svårlöst kallblodslopp och jag gör det enkelt för mig och streckar samtliga på systemförslaget. Tipset får skrällen 12 Granetta som ständigt gör fina insatser. Hittar Jimmy Jonsson rätt väg tror jag ekipaget blir svåra att stå emot och att hon är spelad till ett par procent känns i alla fall fel.

3 Vollanfaks är också en rolig skräll. Fart finns i massor men hästen får det sällan att stämma. Nu ska man prova att lätta honom rejält i balansen och slår det väl ut har han nog en kanonchans. Sjuåringen är dock speciell och han har inte vunnit på Årjäng trots 10 försök och det är ett klart minus tycker jag.

Motiverad favorit blir 13 Nordby Fröy som haft en fin utveckling i år. Senast galopperade han tidigt men upphämtningen var av bästa märke. Det är många att runda men strular det inte allt för mycket slutar ekipaget långt framme.

11 Vesle Maia rensade bort de flesta V86-kupongerna senast då hon vann till 81 ggr pengarna. Märren har alltid visat bra fart och jag blir egentligen inte helt förvånad om hon skräller igen även om hon står lite sämre till den här gången.

Nämner även betrodda 1 Vertigo Knekten som utvecklats rejält i år. Utgångsläget är fint och första starten med Björn Goop är mycket intressant. Chans men jag tycker ändå procenten är i överkant mot det här motståndet.

Analys Årjäng V75-4:

Ranking: A: 8. B: 4-10-12-7. B/C: 9-1-2-11-6. C: 5.

Spetsanalysen: Svårbedömt. Tror att 1,4,6,7 kan vara intresserade av tätpositionen här. Knapp fördel 1 Gogo di Quattro.

Loppanalysen: Ett Klass II-försök och här tycker jag att favoriten 8 Bear Hope är klart bästa hästen och trots ett lurigt startspår spikar jag. Fyraåringen har gjort tre starter efter en kortare paus och verkligen varit duktig. I comebacken plockade han snyggt ner Mellby Fantom den tunga vägen och näst senast avslutade han vasst via 11 sista 700 och plockade så när ner ledande Gear Extension (även om Örjan sov lite med denne). Senast var fyraåringen ute i finalerna och fullföljde då rejält via snabba 08.5 sista 700. Den långa distansen har hästen startat på en gång tidigare och då blev det seger, så det är inget som oroar. Självklart kan det strula från det stängda startspåret men Goop brukar sällan fastna i den här typen av lopp och kommer han bara ut får de andra vara bra för att slå favoriten.

Bakom min spik tycker jag att det är främst fyra motbud.

4 On Stage Indika är inte alls så tokig och skulle han kliva iväg felfritt från sitt snäva spår kan det gå.

10 Bicc’s Lamborghini har gått bra på slutet och senast vann han enkelt från ledningen och avslutade sista varvet på 12,5 vilket är starkt. Utgångsläget är inte roligt men hästen trivs över distansen.

12 Tindra Star har verkligen hittat en formtopp och står med tre raka segrar. Motståndet är betydligt tuffare den här gången och läget är iskallt men det blir troligtvis barfota runt om nu och det är ändå intressant.

Nämner även 7 The Noble One som nog inte blir helt enkel att plocka ner om offensive Micke J Andersson hittar till tät. Hästen är ingen stjärna men gjort bra insatser från ledningen tidigare.

Analys Årjäng V75-5:

Ranking: A: 1. B: 5-8-4-2. B/C: 7-6-11-10-9. C: 3-12.

Spetsanalysen: 1 Wellino Avenue är snabb ut men han är rätt långstegad så innerspåret är inte optimalt. Jag tror ändå att han håller upp, även om flera, med 5 Eelis i spetsen kommer försöka utmana.

Loppanalysen: Klass I och klar favorit blir 1 Wellino Avenue som jag verkligen gillar. Wellino Boko-sonen gjorde comeback senast efter ett långt uppehåll men hade inga som helst problem med att vinna det loppet. Sjuåringen är snabb ut och även om innerspåret kanske inte är helt optimalt för honom har jag svårt att se någon ta en hel längd. Från spets måste de andra vara bra för att plocka ner den här segermaskinen. Givet tips men jag provar att gardera med mina B-hästar.

5 Eelis hade man siktat mot Margaretha-loppet senast men det blev galopp in i svängen då Jepson skulle trycka ner honom till täten. Efter gjorde Eelis det bra och han är säkert ännu bättre med loppet i kroppen. Felfri slutar ekipaget långt framme.

8 Beautiful Bacardi är en fin märr som nu galopperat två gånger på raken. Senast hoppade hon på väg mot spets men avslutningen i tredjespår var av bästa märke. Iskallt utgångsläge och hon kanske dessutom är bäst över kort distans men Örjan upp för första gången är samtidigt ett klart plus. Löser det sig är amerikanskan inte borta.

4 Erwin är en segermaskin som senast avgjorde den tunga vägen. Ska eventuellt lättas i balansen och få annat huvudlag och skulle de eventuella ändringarna slå väl ut kan han slå dessa.

2 Output Pressure får sista strecket. Han har fått två jobbiga löpningar på slutet och inte orkat, så jag vet inte om det berott på resorna eller att han tävlat med skor. Oavsett är läget bra och skulle han tävla barfota på nytt är hästen ett mycket tidigt streck.

Analys Årjäng V75-6:

Ranking: A: 2-1. B: 9-7-3-11-10-12. B/C: 5-6-4. C: -.

Spetsanalysen: Lite lurigt även här. 1 Barkevious Mingo är snabb ut och borde kunna hålla ut 2 Baron Gift som är ojämnt startsnabb. 4 Han Herred är också snabb ut men jag tror inte att han tar en längd.

Loppanalysen: Ett mycket öppet försök av Silverdivisionen. Favorit från bakspår blir 9 Magic Gwin och visst är han bra. Han har ju dock tagit sina flesta segrar från tät och dit lär han ju knappast hitta. Chans men inget jag vill gå på som hårt betrodd.

Tipset ger jag till 2 Baron Gift som spurtade sylvasst som femma under Elitloppshelgen och fick därefter ta en efterlängtad V75-seger. Senast var han godkänd men nu ser uppgiften bättre ut. Skulle Rickard Svanstedt skicka sin springare till tät är den en bra chans men även med rätt ryggresa lär man sluta i striden.

Placerar i A-gruppen gör även 1 Barkevious Mingo. Han var dock lite tveksam senast med dubbla galopper men är behandlad efter det. Normalt är hästen snabb ut och första med Erik Adielsson är ändå spännande. Lyckas de hålla upp tät blir ekipaget inte helt lätt att plocka ner.

Jag streckar vidare och betalar för samtliga B-hästar. Där nämner jag ”gul kusk” med 7 Super Star Reaf som spurtade riktigt bra senast som tvåa bakom Magic Gwin. Spår lite väl långt ut men löser det sig kan italienskan bli en obehaglig överraskning för många.

Analys Årjäng V75-7:

Ranking: A: 7-1. B: 3. B/C: 2-6-9-5. C: 10-4.

Spetsanalysen: 1 Arazi Boko är mycket rask och det skulle förvåna om Gocciadoro missar tät inledningsvis. Sedan är frågan hur han gör om/när Örjan ställer frågan med 7 Propulsion men jag blir förvånad om han släpper.

Loppanalysen: Årjängs Stora Sprinterlopp och här blir fjolårstvåan (efter en makalös avslutning) 7 Propulsion omgångens största favorit. Senast vann han uppe i Boden efter en grym insats men ska man vara petig såg han inte helt hundra ut till slut. Han är tillfixad efter det så det är säkert ingen fara med honom. Normalt är det en toppchans men utgångsläget kan ställa till det och som omgångens största favorit måste jag prova att gardera.

1 Arazi Boko borde inte vara en enkel nöt att knäcka om han slipper toköppna för att behålla ledningen. Det borde han nog också slippa som det ser ut? Arazi fullföljde bra som trea senast uppe i Boden och innan det vann han ju både försök och final av Sweden Cup i imponerande stil. Häftig utveckling på elvaåringen om man tänker tillbaka på när han tidigare var i Sverige.

Jag streckar även 3 Nadal Broline som var riktigt duktig i både försök och final av Elitloppet. Senast var han dock betydligt sämre men Reijo borde inte plocka ut sin ögonsten om han inte är nöjd med honom. Spår tre är bra och det skulle kunna bli en perfekt resa i draget.

Tre streck totalt och det känns långsökt att någon annan ska vinna även om 2 Donatomite är en bra sprinter från ett fint läge.

Tipsredaktör: Mathias Blomquist

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Supermöte för Villiam i Eskilstunas Fyraåringstest
Nästa nyhet
Supermöte för Villiam i Eskilstunas Fyraåringstest

Supermöte för Villiam i Eskilstunas Fyraåringstest

Ett synnerligen intressant möte stundar i Eskilstunas Fyraåringstest, när Villiam i sin andra start för året bland andra ska ta sig an italienske vidundret Volnik du Kras.

Derby-tider hägrar runt hörnet och på onsdag avgörs en inför det mycket spännande uppgörelse i Eskilstunas Fyraåringstest som betalar 300 000 kronor till vinnaren.

Här luftar Timo Nurmos fjolårets suverän Villiam som i år har hunnit med en start sedan sin seger i Kriteriet. Men något enkelt motstånd väntar sannerligen inte den här gången heller. I startlistan hittar vi bland andra Volnik du Kras, italienaren som i tre starter på svensk mark sopat banan med konkurrenterna.

Det räcker förstås inte. Det här blir också nästa uppgift för Svante Båths kulltopp Very Kronos, och Jerry Riordan-tränade Super War Horse som varit tvåa i Kungapokalen och senast slutade som trea i Sprintermästaren.

Sundbyholms tävlingskväll håller även i övrigt hög standard och under aftonen hittar vi också Love Matters i ett femåringslopp och Charrua Forlan på jakt efter tredje raka i snabbloppet. (Foton: ALN).

Här är startlistan:

Eskilstuna Fyraåringstest, 2640 auto

1 Volnik du Kras – Alessandro Gocciadoro
2 Ontrack He’s Black – Hans R Strömberg
3 Very Kronos – Erik Adielsson
4 Eldorado B. – Hans-Owe Sundberg
5 Born Unicorn – Per Lennartsson
6 Cuba Libre Ice – Johan Untersteiner
7 Super War Horse – Björn Goop
8 Digital Performer – Örjan Kihlström
9 Villiam – Jorma Kontio

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Efter dopningsdomen: Westergård snart tillbaka

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson