Omgången
En oerhört fin omgång står för dörren i Halmstad denna måndag med bland annat uttagningar till Stosprintern och även Twister Bi försöker hitta stilen igen efter två galopper. Jerry Riordan har favoriterna i nästan varenda avdelning känns det som och mitt singelstreck i omgången blir hans sto Tropicana Ås (V64-4)

Spiken
6 Tropicana Ås (V64-4)

Utgångarna
3 Twister Bi (V64-1)
13 Västerbochecklight (V64-5)

V64-förslaget (spel för sex rätt)
V64-1: A: 3 B: 1-2 (res 5-6)
V64-2: 1,2,5,6,7,9 (res 3-4)
V64-3: 1,2,3,4,6 (res 8-5)
V64-4: 6 Tropicana Ås (res 2-1)
V64-5: A: 13. B: 14-5-3-2-9-10-4-12 (res 8-7)
V64-6: 1,3,4,5,12 (res 2-10)

1x6x5x1x9x5 = 1350 rader/kronor
3x6x5x1x1x5 = 450 rader/kronor

DD-systemet
13 – 1,3,5 x 300
13 -4 x 100

Totalt 1000 kronor

V64-1

Ranking: A: 3. B: 2-1-5. C: 6-4.

Spetsanalys: 3 Twister Bi tar hand om ledningen tidigt förutsatt att han håller sig på benen.

Loppanalys: Snabblobb där fem rutinerade herrar ska försöka slå 3 Twister Bi. Jerry Riordans stjärna satte inte en fot rätt senast i Oslo Grand Prix och har nu galopperat två gånger på raken. Den elvafaldige miljonären vinner detta felfri men man vet aldrig på vilken sida han vaknat och det smäller högt bakom honom den här gången. Spikas på en lappen men backas upp av två konkurrenter på den andra

1 Västerbo Highflyer vann Jämtlands Stora Pris vid den här tiden förra året och har nu fått ett loppet i kroppen efter långt uppehåll. Galopperade kort från start och kunde sedan inte ta så mycket i snabb avslutning. Intrycket var väl okej och kommer Twister Bi bort ur loppet kan fuxen hugga segern.

2 Monark Newmen är yngst i fältet med sin fem år och har visat riktiga fina takter på slutet. Det har blivit tidiga galopper tre gånger på raken men upphämtningarna har verkligen visat att hingsten är i gott slag.

V64-2

Ranking: A: 7-5-2. B: 9-6-1. C: 3-4-8.

Spetsanalys: 2 Calamara’s Girl har förutsättningarna och vill mest till ledningen tillsammans med Erik Adielsson. Utmanas av 3 Europhile Am samt 6 Shestheone Trot men jag tror mest på den förstnämnda.

Loppanalys: Försök till Stosprintern och Jerry Riordan selar ut favoriten även här. 5 Vamp Kronos har bara gjort en start i år men och det blev ingen succé. Ready Cash-dottern felade tidigt för egen maskin och blev sedan generad till galopp 500 kvar. EM-mästarinnan och BC-trean är behandlad efter det och är givetvis segeraktuell trots att dagsstatusen är diffus.

7 Bellatrix Zet har varit med i årgångsloppen och kvalade bland annat in till Drottningen i år och tog sig vidare till både Oaks samt E3-finalerna ifjol. Stoet väntar alltjämt på den stora fullträffen och det är inte omöjligt att det vara dags. Hennes bästa placering var tredjeplatsen i just korta E3 där hon bland annat inte kunde rå på 2 Calamara’s Girl. Svante Båths travare har ett bra startspår här och är loppets bästa spetsbud. Raja Mirchi-dottern fick inte chansen senast, men såg bra ut och blir inte lätt att plocka ner om Erik Adielsson hittar till spets.

Detta försök känns lite ovisst. Det finns frågetecken för Vamp Kronos och samtidigt kan det bli rejäl körning från start på ett par händer. Därför tror jag det krävs ett par streck till och mina val faller på 9 On Vogue, 6 Shestheone Trot samt 1 Vedalia.

V64-3

Ranking: A: 4-6. B: 2-3-1. C: 8-5-7.

Spetsanalys: 2 Wild Love är snabb bakom bilen men det kommer troligen inte saknas mothugg här. 3 Rose Mary jagar säkerligen täten också och 4 Global Upper Style är inte heller oäven. Svårt men fördel 2?

Loppanalys: Ytterligare ett uttagningslopp till Stosprintern, och detta håller inte samma klass som det förra. Dock inte helt lätt detta heller och jag testar med 4 Global Upper Style som etta. Peter Untersteiners travare såg ut som en vinnare av Drottningens Pokal 200 meter från mål innan Dibaba fick upp farten på allvar. Fick nöja sig med silvret och har inte startat sedan dess.

Bakom dessa två knep 6 Vanquish Kronos tredjeplatsen och Jerry Riordans adept har hunnit startat en gång efter det. Då blev det galopp utan chans i ett lopp som vanns av min tredjerankade häst i detta lopp. Raja Mirchi-dottern har tidigare visat att hon duger mot de bästa stona i kullen och hon ska räknas.

2 Wild Love hade drygt 125 000 kronor på sig när maj blev till juni och mer än fördubblade inom loppet av en vecka. Love You-dottern var grymt bra vid båda dessa tillfällen också men får nu sitt riktiga elddop. Det är dock inte det blodigaste försöket och det kan mycket väl bli ny succé. Dessutom Björn Goop upp!

Streckar även 3 Rose Mary samt 1 Mrs Lindy. Den förstnämnda var det mycket snack om under Elitloppshelgen och hon höll också mycket starkt efter ha fått övertagit ledningen efter 600 meter.

V64-4

Ranking: A: 6. B: 2-1-3-8. C: 7-5.

Spetsanalys: 2 Violet Bi och 3 White Lightning är både mycket snabba bakom bilen och fördel Jim Oscarsson på läget. Men Westholm brukar inte vara den som ger sig i första taget och det luktar överpace. En nedstruken 6 Tropicana Ås får överta i andra skedet?

Loppanalys: Sista Stosprinterförsöket och här återkommer E3-vinnaren 2 Violet Bi. Jim Oscarssons travare har inte startat sedan i slutet av mars men är snabb ut och har bästa läget jämfört med ett par av de värsta konkurrenterna. Kan dessutom öppna snabbt, men den kosta att svara ledningen och jag står över.

Min idé i omgången är istället 6 Tropicana Ås som hade varit långt fram i Drottningen om Peter Ingves hittat rätt väg. Jänkare har formen på topp och Johnny Takter kanske kan överta ledningen efter 500 meter om det gått alldeles för fort där framme. Blir farlig med rätt lopp i kön också och den enda position som tränare Riordan räds är dödens.

V64-5

Ranking: A: 13. B: 14-5-3-2-9-10-4-12. C: 8-7-11-1-6.

Spetsanalys: Tre hästar på startvolten och 2 Quite A Quality tror jag tar hand om kommandot.

Loppanalys: 2640 meter med voltstart detta är en öppen historia. 14 Illuminati är troligen bästa hästen men brottas med bakspår på tillägg. Joakim Lövgrens travare var riktigt bra senast gången men besökte Halmstadstravet och följde upp det med en välförtjänt viktoria på Åby i starten efter det. Streckas men måste garderas.

Tipset och chansutgången till 13 Västerbochecklight som står på tur för en fullträff. Lucky Chucky-sonen har stått för rejäla insatser i sina två senaste framträdande men har nu fått vila i drygt en och en halv månad. Johan Untersteiner brukar kunna presentera sina ”återkommare” i fint skick och detta känns som ett kul drag i loppet som dessutom får agera DD-spik!

5 Rocky Tilly kom inte loss från rygg ledaren i årsdebuten och såg taggad ut på 10/800 i starten efter. Formen borde vara i antågande efter två genomkörare och fyraåringen är ett givet garderingsstreck.

3 Sempre Avanti har startat i Sverige en gång tidigare och var då chanslös från bricka elva över sprinterdistans. Har därefter blandat och gett en del på både Charlottenlund och Bornholm men kanske kan Björn Goop få valacken på rätt tankar.

2 Quite A Quality har återkommit starkt till tävlingsovalen. I första starten efter det långa upphållet fattades det nog lite men i starten efter vann fyraåringen enkelt från ledningen. Farlig från om Conrad Lugauer får bestämma i spets igen.

9 Earthquake Neo kom lite på ”mellis” senast och det är bara att glömma. Fart finns för att sluta långt framme här.

Streckar även resten av B-gruppen på garderingslappen.

V64-6

Ranking: A: 5-3-1. B: 4-12-2-10-11-9. C: 6-8-7.

Spetsanalys: 2 New Muscle Ås är kvick bakom bilen men frågan är hur Lövgren tänkt med taktiken eftersom hästen inte startat på exakt ett år. 3 Global Takeover lär i alla fall vara med på noterna direkt och känns som bästa spetsbudet.

Loppanalys: 2140 meter och autostart där hästarna får ha tjänat 700 000 kr. Johan Untersteiner har en intressant duo till start där jag tror mest på 5 Cantona America. Raja Mirchi-sonen var duktig tvåa på Bjerke senast och vann efter dödens sista varvet innan det. Valacken sviker sällan när det drar ihop sig och får tipsnicken. 1 Dizzy River körs av pappa Peter och hästen står vettigt inne i loppet. Brukar trivas bra med smygresa och kan vara den som får loppet vid sargen.

3 Global Takeover gör nu sin tredje start efter uppehåll och snart kommer årets första seger. Satt fast med krafter kvar i de två första och dessa lopp vanns av Toddler och Uccello Jet. Sist kom Andre Eklundh loss 300 kvar men då hade redan Comanche Moon ena benet i mål. Chans att Eklundh bombar till täten nu och därifrån ska ekipaget slås. Stallkamraten 4 Springfield är inte så tokig i grunden men har inte startat sedan i höstas. Vann dock fjolårets årsdebut på 1.14,8a/2640 meter och Joke Face-sonen ska inte nonchaleras helt och hållet.

Chansar även med 12 Wingait C.H. som var blek senast men som pausat efter det. Har sällan tur med varken lägen eller löpningar men kanske har smittats av den kusk- och stallform som Stefan Persson visade upp på Kalmar igår.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Earl Beal-kval: Manchego och Six Pack vann igen

Earl Beal-kval: Manchego och Six Pack vann igen

Manchego är alltjämt obesegrad efter helgens försök i Earl Beal Jr Memorial, och Åke Svanstedt fortsätter bärga segrar med vasse Six Pack.

Uttagningarna till Earl Beal Jr Memorial, vars final avgörs kommande helg, kördes på Pocono Downs under lördagen. Här gick Jimmy Takters obesegrade sto Manchego för första gången upp mot killarna – men resultatet blev det samma.

För Yannick Gingras fick Manchego överta täten och därifrån lät hon sig inte passeras. Hon går därmed till finalen med femton raka segrar, efter att på 1.10,1a/1609 hållit undan för snabbt avslutande Crystal Fashion.

Åke Svanstedt har ett nytt hopp i årets stora treårings-lopp i Nordamerika. Six Pack kunde i ett av de andra försöken ta hem årets fjärde raka viktoria, också han från ledningen. 1.10,6a var segertiden, före Marcus Melander-tränade Evaluate. Däremot misslyckades samme tränares Fourth Dimension att nå en finalbiljett efter en galopp.

Det återstående försöket såg Mission Accepted, tränad av Jeff Conger och körd av Ryan Stahl som vinnare. Här nådde man mållinjen på 1.10,5a över Poconos tusenmetersoval. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Äntligen blev det fullträff för Day or Night In
Nästa nyhet
V75: Äntligen blev det fullträff för Day or Night In

V75: Äntligen blev det fullträff för Day or Night In

Efter rätt så mycket stolpe ut den senaste tiden, stämde det nu perfekt för Day or Night In. I Kalmarsundspokalen blev det fullträff efter en fartfylld tillställning.

Kalmarsundspokalen var huvudnumret när midsommarens V75 enligt traditionen utspelade sig på banan i sydöstra Småland. Loppet blev också en ordentlig fartfest. Något som Pastore Bob och Sahara One såg till.

Den sistnämnde pressade massivt på ledande Pastore Bob som dock inte ville släppa, varför de första 500 meterna klockades efter 06,2 och kilometern på 09,0. Den öppningen passade såklart köhästarna som hand i handske, i synnerhet för Day or Night In.

När täthästarna gjort sitt över den sista bortre tog Tycoon Conway Hall över, fram i dödens kom Volstead och där bakom bidade Day or Night In sin tid. Volstead skaffade sig greppet in mot upploppet men var maktlös att stå emot Johan Untersteiner-träningens avslutning. Segern var klar hundra kvar – och Johan kunde unna sig en segergest; vinsten satt förstås fint efter de senaste loppens strul.

– Det kändes jävligt bra hela vägen, faktiskt. Jag kunde bara sitta och mysa. Det känns skönt för hästen och alla inblandade att få vinna, det har strulat en hel del på sistone, sa Johan Untersteiner i ATG Live.

Segertiden blev god, 1.10,4a över 1640 meter. Volstead gjorde också han ett riktigt bra lopp som tvåa, medan Jairo avslutade mycket starkt i spåren för att nypa åt sig bronset.

*****

*Stefan Perssons fina Darling Mearas gjorde i Viola Silas lopp för stoeliten sin tredje start för året – och nu var hon redo för stordåd. Det femåriga stoet fick trava loppet igenom i dödens på ledande hemmahoppet Ultra Bright, men fick grepp om henne över upploppet och höll urstarkt ifrån sig den rappt avslutande In Toto Sund. 1.13,4a/2140 var segertiden.

– Det är fantastiskt kul att hon är tillbaka på det här viset, i dag fick hon visa hur bra hon är. Hon betyder så mycket för oss, sa Stefan Persson i ATG Live.

*Med Adrian Kolgjini i vagnen var Platon Face tillbaka efter segern i Harper Hanovers lopp och kunde, i sin fjärde raka seger, ta hem ännu ett styrkeprov som vinnare i Kalmarsundsstayern. Platon Face gick fram och övertog spets efter 1200 meter och höll säkert ifrån sig Antonio Trot i upploppsstriden. 1.15,1 över 3180 meter stannade klockan på.

– Han trivdes inte helt på det lösa underlaget, men han vill göra ett bra jobb. Vi har väntat länge på den här utveckling-en, för vi vet att han har kapaciteten. Hästen visar enorm styrka och den rätta inställningen, sa Adrian Kolgjini.

*Peter Untersteiner inledde med Springover som i Silverdivisionen nu kunde knipa första årssegern. Det sedan sjuåringen körts till ledningen efter ett halvvarv, ryckt genom sista kurvan och säkert hållit ifrån sig bra avslutande Globalsatisfaction. 1.13,1a på 2140 var tiden.

*Stefan Persson fick fira även efter Klass 2-försöket. Där kunde han servera Tim Frontline en delikat resa i andra utvändigt, med 300 kvar blev det fritt fram i andraspår och den sexårige valacken hade avgjort loppet i ett nafs. 1.15,3/2140 noterade vinnaren som här tog tredje raka.

*Den nederländske femåringen Gento var knappast någon bluff. Med Thomas Uhrberg vid spakarna blev det trots sämsta läget över kort distans seger i Klass 1. Gento följde i ryggar över sista bortre, gick på i fjärdespår över upploppet och vann lätt på 1.12,2a över 1640 meter.

*Jörgen Westholm har en lovande variant i femårige Flash Hammering. Segern i Bronsdivisionen var hästens tredje raka. Orlando Vici-sonen synade dödens mitt på sista bortre långsidan, skaffade sig greppet i sista sväng och hade inga bekymmer att gå ifrån till vinst på 1.13,6/2140 meter. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Säkert när Bold Eagle var tillbaka som vinnare
Nästa nyhet
Säkert när Bold Eagle var tillbaka som vinnare

Säkert när Bold Eagle var tillbaka som vinnare

Bold Eagle är tillbaka där han trivs bäst – i vinnarcirkeln. Den franske superstjärnan hade inga som helst problem med att i fin stil plocka hem segern i Prix René Ballière på Vincennes.

1976 fullbordade legendariske Bellino II sin tredje raka seger i Prix René Ballière. Nu noterades Bold Eagle för samma prestation. Liksom de två senaste åren kunde Sébastien Guarato-stjärnan hemföra pokalen i racet med 90 000 euro till vinnaren, i första starten sedan fadäsen i Elitloppet.

Trots tufft motstånd blev det en enkel uppgift för ”Örnen”. Franck Nivard avancerade direkt fram sin häst som första i andraspår och en bit efter en öppning de första 600 efter underkant 1.09 kunde Bold Eagle överta täten från Uza Josselyn.

Mer dramatiskt än så blev det egentligen inte. In över upp-loppet lättade Bold Eagle undan med ett par längder och öppnade upp för Uza Josselyn som därmed kunde knipa andrapriset. Vinnaren kom i mål på segertiden 1.10,3a över 2100 meter.

Bakom var det Bélina Josselyn som tog hand om tredjeplatsen. Stoet valde att sitta kvar i andraspår över den sista bortre och sköt till fint då hon fick en sen lucka. Bird Parker avslutade starkt med en tung långspurt som fyra, på linje med Bélina Josselyn.

*För Franck Nivard var det en kul dag på Vincennes. Några lopp tidigare hade han nämligen i sadeln på Franck Leblanc-tränade Elladora de Forgan skrällt i Prix du Président de la République med 108 000 euro i förstapris.

Stoet inledde nere i kön men arbetade sig starkt framåt först i spåren i uppförsbacken, bröt ut i banan på upploppet men plockade på linjen precis ned mellan hästar kvickt avslutade Etoile de Bruyère. 1.13,5 över 2850 meter noterade vinnaren.

*Prix Albert Viel (90 000 euro) såg en jättesensation efter en stor portion drama. Storfavoriten Flocki d’Aurcy gjorde bort sig i galopp tidigt. Den av Philippe Allaire tränade stallkamraten Feliciano såg nu ut att rädda äran, gick först över mål – med diskades för orent trav.

I stället stod fältets minst spelade häst, 161-oddsaren Fighter Smart som vinnare, efter ett invändigt lopp och en kvick avslutning över upploppet som tvåa i mål. Mathieu Mottier satt i sulkyn och tränar gör Cyrille Buhigné. 1.14,1 på 2700 meter visade uret.

*I övrigt kan nämnas att favoriten Fado du Chêne för Paul-Philippe Ploquin infriade i Prix d’Essai för de bästa treåringarna under sadel, och att Elitlopps-hästen Orlando Jet kunde fira med sin tränare och kusk Rudi Haller efter Prix de Grasse. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
BC: Perfect Spirit tog fjärde raka efter perfekt resa
Nästa nyhet
BC: Perfect Spirit tog fjärde raka efter perfekt resa

BC: Perfect Spirit tog fjärde raka efter perfekt resa

En öppning i överljudsfart passade Perfect Spirit prima. Kungapokals-vinnaren är fortsatt utan förlust i svensk regi efter att ha säkert tagit hem Breeders Crown på Rättvikstravet.

Det var ett Breeders Crown-försök som tilldragit sig mycket uppmärksamhet. Anledningen var att Kriterie-vinnaren Villiam gjorde comeback – och mötte Hambletonian-ettan och vinnaren av Kungapokalen Perfect Spirit. Den senare gick segrande ur striden.

Loppet öppnades i hiskeligt tempo där Hazard Boko efter 07,0 första 500 fick släppa till den hårt pressande Hector Boko, men ett par hundra meter senare kunde överta kommandot. I den körningen hade Örjan Kihlström inte deltagit med Perfect Spirit som nu kunde få en trevlig resa i andra utvändigt bakom Lucifer Lane.

Perfect Spirit fick dröja till utgången av den sista svängen innan attacken sattes in och jänkaren kunde säkert ta ned den mycket tappre ledaren Hazard Boko. Bakom skuggade Villiam, men i denna sin första start sedan oktober förmådde inte ultratalangen ta sig in i segerstriden, utan nöjde sig med att avsluta klart bra som trea.

– Det blev verkligen ett häftigt lopp. Öppningen passade väl oss bra, men samtidigt fick vi Villiam i vår rygg. Fast han vann med huvan kvar; han har gjort det jättebra hela tiden och fortsätter så. Nu blir det Sprintermästaren och han kan nog springa fort där, sa Örjan Kihlström i segerintervjun.

Segertiden blev såklart fin, Perfect Spirit kom i mål på 1.11,3a över 2140 meter. Det här var den fjärde segern på lika många försök i träning hos Daniel Redén.

*****

*En häst som är i sitt livs form är Hans-Owe Sundbergs Charrua Forlan. När det kom till kritan blev det överlägsen seger i Midsommarloppet, värt 100 000 kronor. Valacken skulle leda hela vägen.

Charrua Forlan blixtrade till ledningen och fick strax favoriten Lionel utvändigt om sig. Men den norske stjärnan hade ingen toppendag och rullade över i galopp mitt i den sista svängen i ett läge där han redan såg slagen ut.

Det var dock inte Charrua Forlan som stack undan lätt före stänkaren Francais du Gull som gjort loppet i vinnarhålet. 1.12,2a över 2140 meter stannade segertiden vid. Hemmafavoriten On Track Piraten kunde inte ta sin fjärde raka i loppet; ”Piraten” styrde på från kön med 900 kvar men föll tillbaka till slut.

– Han trivs verkligen där framme. Hästen var fantastiskt fin i dag och har ju varit så hela året, sa Hans-Owe Sundberg som firade med segergest över mål.

*****

*Jättefavorit i BC för fyraåriga ston var Dibaba men då denna oväntat sprätte till i galopp med 900 kvar försvann merparten av V64-kupongerna. Vinna kunde nu i stället Jorma Kontio med Gloria Web, tränad av Timo Nurmos. Ready Cash-stoet var riktigt rejält från dödens på ledande Catch My Love. 1.13,4a/2140 var segertiden.

*Stark vinnare i BC för de treåriga hingstarna och valackerna. Svante Båth-tränade Fortune Mearas lämnade andra utvändigt över den sista bortre långsidan, svepte fram och satt i spets när man travade in i sista sväng. Segern var sedan aldrig i fara och Dream Vacation-valacken kom i mål på 1.13,2a över 2140 meter.

*Claes Sjöström har en fin sort i Up to Me. Nu tog hon hem BC för treåriga ston. Up to Me var mycket kvick iväg och stack mot ledningen direkt och den positionen gav hon aldrig ifrån sig. Ledarinnan var hårt pressad i sista sväng, men återtog kommandot över upploppet och vann säkert på 1,15,0a full distans.

*Första årssegern tog sexårige Ferry Boko, körd av sin tränare Björn Goop i ett Klass 2-försök. Det recept för seger som nyttjades, var det välbeprövade spets och slut.

*Daniel Redén-tränade Son of God trivdes över tre varv. För Örjan Kihlström stod han ensam på start i stayerloppet, och kom också att anföra styrkeprovet hela vägen till säker seger. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Costello imponerade från dödens i Nordic King

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson