Readly Express är på gång igen. Första starten sedan Prix d’Amérique sker inom kort – troligen redan nästa helg i Jämtlands Stora Pris.

Seger i Prix d’Amérique för fyra månader sedan. Därefter har Readly Express inte startat; planen för Elitloppet fick ställas in. Men nu är Timo Nurmos flaggskepp redo igen.

För Trav365 kan tränaren berätta att Readly Express är klar för comeback – och också var den troligen kommer att ske. Det är de norrländska banorna som ser ut att få ett besök inom kort.

PdA-vinnaren har två tänkbara uppgifter i juni, alternativen är Jämtlands Stora Pris nästa lördag, den 9 juni, eller Norrbotten Stora Pris i Boden en vecka senare – om det nu inte blir start i båda loppen.

– Han tränar jättefint, det finns inget att klaga på. Det lutar åt Östersund, det är anmälningar på söndag, säger Timo Nurmos till Trav365. (Foto: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Romme

Fredag: V64-tips till Romme

Omgången
Fredagsmys med Jackpot på Romme och trippla kallblodrace i inledningen. Jan-Olov Persson ser ut att kunna få en fin afton och jag väljer att singla hans Järvsöodin (V64-3) som måste ha toppchans felfri. Spiken kompletteras med ett lås i den avslutande avdelningen och det finns favoriter att fälla i övriga lopp.

Spiken
9 Järvsöodin (V64-3)

Låset
4 He’s A Diffacolt & 5 Tobacco (V64-6)

Skrällarna
1 Lex Odin (V64-1)
4 Dennis De Castella (V64-5)

V64-systemet – spel för sex rätt
V64-1:
1,3,5,6,8 (res 7-4)
V64-2: 8,9,11,12 (res 6-5)
V64-3: 9 Järvsöodin (res 1-10)
V64-4: 1,3,4,8,9,10,11,12,14 (res 5-13)
V64-5:
1,2,4,6,9,12 (res 5-3)
V64-6:
4,5 (res 7-2)

5x4x1x9x6x2 = 2160 rader/kronor

DD-systemet
2,4,12 – 5 x 300
9 – 5 x 100

Totalt 1000 kronor

Missa aldrig våra tips. Gilla travnet på Facebook! Klicka här.

V64-1

Ranking A: 8. B: 6-3-5-1. C: 7-4-2.

Spetsanalys:
1 Lex Odin är snabb ut och har både bra utgångsläge samt duktig startkusk.

Loppanalys:
Femåringslopp för kallblod och kullentoppen  8 Tand Kraft från 60 meters tillägg. Järvsöfaks-sonen slog på en galopp från start i årsdebuten vilket förvånade eftersom han sällan brukar fela. Jan-Olov Perssons-travarerapporteras träna på fint efter det och duger långt i sällskapet på sin höga grundkapacitet. Ändå inte givet att han just nu är bättre än stallkamraterna och jag garderar.

JOP selar även ut 6 B.W.Sture samt 5 Björlifanner som båda kommer från seger. Den förstnämnda vann v75 på Bergsåker i början av maj, och nu kör dessutom Örjan Kihlström för första gången medan Björlifanner påbörjat ett snyggt och prydligt staketbygge.

Ska någon bryta ”Gulkrysset” herravälde är det 3 Mjölner Zorro. Jan Roar Mjölneröd brukar ha hästarna i fin ordning när han kommer till Sverige och hans femåring stoltserar med två fullträffar. Trivs bäst med rygglopp och kan vinna med rätt resa.

1 Lex Odin är intressant på Goop och utgångsläget. Leder länge? Fem streck i inledningen!

V64-2

Ranking A: 12-11. B: 9-8-6-5-2-4. C: 7-3-1.

Spetsanalys:
Fem hästar på grunddistansen och jag tror 2 Klack Nova frontar. Tog spets från samma spår för två starter sedan men det var förvisso bara tre på start den gången. Öppnar dock bra från alla lägen i volten och mitt tips blir Oskar J Andersson. Utmanas främst av 3 B.W.Sessa.

Loppanalys:
Återigen ett kallblodslopp med 100 000 kronor i förstapris men nu är det stonas tur. 12 Mjölner Torine var trea uppe på Bollnäs för två starter sedan. Fyraåringen hade då 60 meters tillägg och var inte långt ifrån Se På Mig som har samma försprång nu som då. Det följde Spikeld-dottern upp med en seger från utvändigt om ledaren och det här är en kulltopp som vann det norska Uppfödningsloppet i fjol. Många att runda men given utan strul på vägen.

11 Myrs Hera radade upp segrarna under fjolåret och slog till med en triumf i Kriteriestoet i mitten av augusti. Gjorde första starten för säsongen senast, och även om den starten lämnade mer att önska ska Nina Jonssons-travare räknas tidigt. Örjan upp!

Kajsas Fricks 9 Se På Mig går bra varje gång och slog min tipsetta för två starter sedan. Järvsöviking-avkomman får dock sitt elddop här men ska inte räknas bort helt och hållet.

8 Silver Sprinta kommer mer och mer för varje start och körs en formkusk.

V64-3

Ranking A: 9. B: 1-10-2-5. C: 3-7-6-4-8.

Spetsanalys:
1 Lill Micke är ingen raket men spår och kusk gör honom ändå till bästa spetsbudet. Släpper till 2 Granetta?

Loppanalys:
För tredje gången i följd är det kallblod på programmet men 3140 meter som kryddar upp det och en storfavorit som jag inte går emot. 9 Järvsöodin är alltid med i striden när han håller sig på benen och vann på ett bra sätt senast. JOP fick då syna dödens tillsammans med sin femåring men segern blev ändå enkel. 15 segrar på 32 starter är starka papper och springspår är en fördel för felfri avgång menar tränaren. Jag tror konkurrenterna får svårt att hålla Järvsöfaks-sonen bakom sig och väljer att singelstrecka.

Det smäller dock bra bakom favoriten och ska man gardera tycker jag att 1 Lill Micke kan vara en rolig susare. elvaåringen gör det bra varje gång men vinner sällan. Har dessutom 20 meters försprång och första Björn Goop är klart intressant.

V64-4

Ranking A: 3-12-9-4. B: 14-1-11-10-8. C: 5-13-2-7-6.

Spetsanalys:
2 Mavericks Barbie är först till plankan men 3 Prinsen One öppnar snabbt och kusken brukar vara påläst.  Oskar J Andersson till täten!

Loppanalys:
Spårtrappa och omgångens mest svårlösta lopp om ni frågar mig där jag streckar på rejält. 3 Prinsen One har fin form och vettiga förutsättningar. Bricka tre pass<r perfekt för denna startsnabba herre och valacken kan bli en svår nöt att knäcka från ledningen.

9 Bear Hope är hårt betrodd och inledde säsong på bästa sätt med två raka truimfer. Stod för en riktigt rejäl insats vid segern på Gävle och upprepar han den prestationen duger han långt i sammanhanget.

12 Euklid A.T. var duktig tvåa bakom One Two Beat senast och kommer mer och mer för varje start. Inte borta med klaff från det här byngliga utgångsläget.

I gruppen platsar också 4 Van Gils som stod för ett par mersmakande insatser i fjol och har nu årsdebuten avklarad.

Streck också för ett gäng från B-gruppen. 14 Fantastic Four, 1 Claret Jug, 11 Landers Giant W.F., 8 Mellby Fantom samt 10 It Happend Again.

V64-5

Ranking A: 4-2-12. B: 9-6-1-5-3-11. C: 7-10-8.

Spetsanalys:
1 Ma Running missar inte ledningen med dessa förutsättningar.

Loppanalys:
Svårlöst lopp över medeldistans där spelarna tror väldigt mycket på 12 Dreamboy As. Björn Goops-travare har nu fått lopp i kroppen efter uppehåll och stod för en fullt godkänd insats som trea på Solvalla. Alltjämt lite svårbedömd i sin nya regi och läget är ju inget plus. Streckas, men ingen jättebra favorit och jag letar vidare efter tipsettan.

Jörgen Westholm har en betrodd duo med fina utgångslägen. 2 Amalia Cash fick ett tufft lopp i årsdebuten men höll klart starkt mot tuffa hästar. Ready Cash-dottern stångades mot kulltopparna och detta är en kapabel donna. Perfekt läge och chans att knäppa grabbarna på näsan. Stallkamraten 1 Ma Running vann från spets för tre starter sedan och har fortsatt rada upp fina insatser. Borde kanske ha vunnit från ledningen senast men kan revanschera sig nu.

Jag skjuter från höften med min tipsetta som går till Torbjörn Jansson och 4 Dennis De Castella. Sjuåringen avslutade starkt på Romme näst senast och fick sedan ett omöjligt lopp via tredjespår fram till dödens på Eskilstuna. Blev omsprungen sista 100 men tröttheten var fullt förståelig.

9 Jager Oaks är inte alltid helt enkel men besitter väldeliga fartresurser. Läget behöver inte vara helt fel i årsdebuten och med fritt fram i tid kan nioåringen överraska.

6 Actual Star hamnar ofta långt bak och var inte tom i mål senast. Hingsten kräver rätt typ av resa för att komma in i matchen men den låga procenten lockar och han ska med på lappen.

V64-6

Ranking A: 5-4. B: 7-2-1-6-11-3. C: 9-8-10.

Spetsanalys:
2 O.P’s Flirt är snabb men får 4 He’s A Diffacolt över sig direkt där BG bör vara intresserad av spets. Med bättre spår hade givetvis 7 Serious Try varit aktuell, och det är han i viss mån fortfarande men jag tror det blir svårare nu. Fyra till tät!

Loppanalys:
En småtrevlig avslutning over 2140 meter där 7 Serious Try blir favorit. Sjuråringen har verkligen hittat stilen hos Daniel Wäjersten och var tvåa bakom Nobel Amok på Solvalla senast och sprintade undan i ledningen via 10/500 i starten innan det. Kan avsluta vasst men är kanske allra bäst i spets och dit tror jag inte att han kommer den här gången. Jag väljer att stå over och låser istället loppet på två andra.

Mitt tipsetta och DD-spik blir 5 Tobacco som återkommer efter tävlingsuppehåll. Going Kronos-avkomman har inte startat sedan i slutet av januari, men rapporteras träna bra och detta är en herre som under fjolåret frekvent tävlat på V75. Sexåringen brukar vara svår att stå emot om han fått rätt resa i draget och jag tror det här loppet kan bli kört perfekt åt Kenneth Haugstad – kör bara ”Blomvattnar’n”!

4 He’s A Diffacolt har årsdebuten avklarad nu och satt då fast med krafter kvar. Hingsten borde ha flyttat fram positionerna med det loppet i kroppen och han kan dessutom öppna tillräckligt snabbt för att sno åt sig ledningen från bricka fyra. Jag tror Björn Goop väljer att köra i den positionen och då kan det hålla länge.

 Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Årjäng
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Årjäng

Fredag: V65-tips till Årjäng

V65 Årjäng 1 juni

Omgången: Lurig omgång med massor av norska hästar som ofta kan vara mycket bättre då de kommer över till Sverige – och de är svårare att sätta in mot de svenska och mot varandra för den delen. Jag spikar bästa vinstchansen och bästa speldraget! 

Spikarna: 4 Categorical (V65-1) är överlägsen som häst och jag tror han kommer fungera bra nu och då körs han till ledningen och vinner. 3 Amarone Classic (V65-6) är omgångens bästa speldrag och jag spikar henne!

V65-förslaget är på 1760 kronor.

4 Categorical (3-2)
8-13-4-3-7-14-1-2-15-11-5 (10-12)
1-7 (2-3)
6-5-4-2-10-7-3-8-9-1 (6-5)
10-8-3-11-2-7-9-1 (6-12)
3 Amarone Classic (3-6)

1x11x2x10x8x1 = 1760 kr

LD-förslag på 1000 kronor:

8,10 – 3 x 500

Missa aldrig våra tips. Gilla travet på Facebook! Klicka här.

V65-1:

Ranking: A: 4 B: 3-2-12-9-11-5-10-1 C: 8-6-7

Spetsanalys: Noble Dancer borde spetsa, släpper till felfri Categorical då det är full väg.

Loppanalys: 4 Categorical är en jättefin häst som har stor kapacitet. Han var strålande i årsdebuten då han spetsvann på 13,7 full väg i mitten av april. Spelades till jättefavorit mot bra hästar i lilla fältet senast, men fick inte alls till travet och han var som inte på humör heller var känslan då han hade svårt att följa tidigt. Om han öppnar som i årsdebuten borde han tidigt sitta från ledningen och sedan slår de honom inte. Han visade sin stora fart redan under förra året som treåring och det är lite extra till häst detta. Jag spikar trots stora favoritskapet då det finns mycket kluriga lopp senare.

3 Noble Dancer har visat form i Norge och tagit två raka segrar över 1609 meter. Han har gjort det bra, men 500 meter längre är ingen fördel och det är troligt att man släpper till felfri favorit.

2 Pases Amigo avgjorde rejält senast och Kajjan upp från perfekt läge gör honom aktuell. 12 Ulla del Ronco var jättebra för tre starter sedan och spelades till 14 för tio i V65-lopp efter det, men galopperade då och även senast och blir nu ospelad. Det är öppet bakom favoriten och jag målar på.

V65-2:

Ranking: A: 8 B: 13-4-3-7-14-1-2-15-11-5 C: 10-12-9

Spetsanalys: Lynniga Tivo är snabb men ska gå på väntan. Solkongen kanske trycker sig till tät?

Loppanalys: 15 kallblod gör upp i spårtrappa och detta är spelbart värre! Favorit ser 4 Tivo ut att bli, en mycket fartfylld med minst lika knepig häst. Han har flera gånger helt lagt ner mitt i loppen och helt slutat springa. Gjorde så i Årjäng då han blåst runt till ledningen och hade försprång på 50 meter med 400 kvar – då var det handbroms i och rundad 300 kvar! Stannade helt på sista långsidan och gick från tätkänning till att vara sist vid senaste segern. Ja, det blev faktiskt seger för han kom på att han ändå ville springa och rundade alla på nytt. Nu kommer han från galopp i kvallopp och inget riktigt lopp på länge och jag har roligare drag.

Jag tror på 8 Solkongen som har fin fart även om aktionen ofta lämnar lite övrigt att önska. Dock har det varit bättre i takt med bättre banor nu under våren och senast satt han obrukad i ledarryggen. Kom tillbaka fint efter galopp då han laddades för ledningen efter 600 meter före det och senaste segern togs på mycket bra vid från ledningen före bra hästar i Norge. Han öppnar snabbt, och kanske laddar Sagholen trots spåret och han är mitt drag. Jag tänkte använda honom som utgång, men spelar matte.

13 Ra Tore har gått bra och svarade fint på upploppet senast efter att ha kopplat grepp i sista kurvan.

Det är många om budet bakom dessa, och jag streckar elva hästar för att täcka in skrällen.

V65-3:

Ranking: A: 1-7 B: 2-3-4-9 C:  8-5-6 

Spetsanalys: Jag tror Monfalcone sticker till ledningen med sitt springspår, han har varit bra ur volten flera gånger och kördes till spets från spring på V75 i somras. Smirre Creek kan/vill väl ändå inte svara?

Loppanalys: 1 Hickothepooh har normalt sett toppchans att städa av dessa så bra som han har varit vid segrarna i Sverige. Matade ner dem frun dödens senast sista varvet och vann på starkt vid före så bra häst som Mr Lindy. Före det på Åby var han bara överlägsen i DD-lopp och mycket bra via 10 sista 700. Han har varit struken för hovböld inför V75-start i slutet av april, så kanske formen inte är lika fin och han riskerar bli över dessutom.

Därför dubblar jag med min spetsfavorit, formtoppade 7 Monfalcone som springer som aldrig förr för dagen. Han gick mycket starka sista 700 i spåren senast och höll in i mål som tvåa på 12,9 full väg. Han spetsade med springspår i somras i V75-lopp och har varit 1-2-1 på sina tre spetslopp.

V65-4:

Ranking: A: 6-5-4 B: 2-10-7-3-8-9-1 C: –

Spetsanalys: Öppet! Kan det bli Micke J från springspår med Valkyria K.?

Loppanalys: Lågklassigt och mycket lurigt och jag målar igen loppet och jobbar på de minst spelade – det är lite av alla mot alla! Kanske är 6 Valkyria K. draget med Micke J och springspår. Öppnade bra med spår 5 för Larsson senast och kämpade positivt till seger från dödens. Från spets är det hästen att slå.

Betrodd blir 4 Livi More Money som kommer med två raka segrar, och formen är bra och det är åter Jepson i vagnen. Vann från dödens senast på V65 sedan Axport plötsligt galopperat i ledningen med 700 kvar.

5 Coktail’s Hangover har aldrig vunnit lopp, och det kan man köpa för det verkar inte enkelt att lura den först. Ändå har hon svarat för prestationer som mycket väl kunde inneburit någon seger. Satt fast näst senast och såg stark ut över mål, och sköt till bra med fritt invändigt senast och var nära i mål.

2 Selma Frecel kommer med form, och var sånär att hinna fram efter sen lucka näst senast som fotoslagen. Senast pressade Marius hela sista varvet och i tät duell satte hon dit huvudet på bra vis.

10 No Faith var spelad till 19 för tio på GS75 senast och var helt okej även om man trodde på vinst då hon fick hållas till 18 på varvet från spets. Ospelad nu.

V65-5:

Ranking: A: 10-8-3-11 B: 2-7-9-1 C: 6-12-4

Spetsanalys: Knock Nevis har körts till ledningen fem av sex senaste innan 250 meter passerats, alla dessa var 2016. Var okej senast mot mycket snabba hästar och kan forceras till tät. King Highlight är snabbare och nedstruken ett hack kanske kusken laddar trots långt uppehåll, men smyger sedan. Fux de Luxe testar att överta likt senast?

Loppanalys: 8 Fux de Luxe är favorit och han är en bra femåring, som speedade snyggt förbi en snopen ledare på Axevalla efter sent fritt. Senast bombade kusken framåt och körde till spets och med tanke på inledningen höll han bra som tvåa bakom stark vinnare i Bouncing Ball O.O. Läget är trist, men bästa hästen är han och kanske testas samma taktik som senast nu när det är 1640 meter dessutom?

10 On Track Banditen ville Magnus inte ha dödens med senast på V75 i Bira och han gick ner i tredje inner och blev kvar bakom hästar över mål. Han är åtgärdad nu, och ska kännas fin menar Magnus och bra är hästen som var i E3-final förra sommaren. Blåser ner alla?

3 Knock Nevis stånkade på bra på V86 senast och var positiv före det. Kan öppna över medel och har offensiv kusk med bra spår och testas för ledningen?

11 Sao Paolo övertygade väl inte direkt vid spetssegern och har inte startat sedan februari men ska ändå duga bra i detta gäng.

V65-6:

Ranking: A: 3 B: 6-10-2-1-8-11-7-12-9 C: 5-4

Spetsanalys: Just Like Messi var inte alls snabb med bra spår senast som 18 för tio-spelad och borde bli över – han har aldrig spetsat med bil. Maximum Endurance är blixtsnabb första biten och borde ta ledningen i strid med Mr Cane’s Lad som öppnat i 11-fart.

Loppanalys: 1 Just Like Messi verkar bli favorit, men det känns tveksamt. Hästen är inte alls startsnabb och borde bli över från innerspår. Vann utan att övertyga i billigt lopp senast och den rankas ner.

Jag tror att 3 Amarone Classic vinner detta och spikar på rubbet! Det är en rejäl märr som såg stark ut i dödens senast, men galopperade kort efter att tussarna drogs i sista kurvan när hon skulle gå i närkamp med ledaren. Gången före blev det mesta fel, och hästen gick inte tom bakom hästar till slut efter galopp under vägen. Det har bara blivit en seger, men den togs mycket rejält via attack 800 kvar och styrka finns för att reglera dessa. Ettan överst dessutom och de flesta poäng att försvara och det blir skor nu då man menar att det inte fungerat barfota två senaste loppen. Det blir rundspel i loppet och då känns rätt att ta ställning för mitt drag!

10 Victory Hill är mycket startsnabb och bakspår hade man nog inte velat ha. Satt fast senast som trea i ledarryggen och mötte då 6 Tedo O.K. som spurtade bäst av alla ute i banan och dessa känns jämna som hästar. Tedo brukar köras på väntan.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Guarato om Bold Eagle: "Han tog det inte så hårt"
Nästa nyhet
Guarato om Bold Eagle: ”Han tog det inte så hårt”

Guarato om Bold Eagle: ”Han tog det inte så hårt”

Bold Eagle är hemma i Frankrike igen – och har klarat sig väl ur Elitlopps-debaclet. Nu laddas han mot Prix René Ballière.

Äventyret i Elitloppet blev som bekant inte alls vad man hade hoppats på för Bold Eagle, men åter hemma i Frankrike rapporteras allt väl med den dubble Prix d’Amérique-vinnaren. ”Örnen” landade i Frankrike igen på måndag eftermiddag – och var tillbaka i träningselen på tisdagen.

– Allt är fint med honom. Han tog inte söndagens händelser särskilt hårt, eftersom han aldrig fick tävla. Kanske är det så att det inte är något ont utan något gott; hade han gått till final efter strulet före starten i försöket, hade han nog behövt ta ut sig mycket, säger tränaren Sébastien Guarato till Paris-Turf.

Bold Eagle följer nu planen och väntas närmast starta i sommarens storlopp på Vincennes, Prix René Ballière där han jagar sin tredje raka seger. Loppet avgörs den 24 juni. (Foto: ALN).

Läs även: Pilarskis besked: Ingen Bold Eagle i Åby Stora
Läs även: Bold Eagle mot nya lopp – men inte Elitloppet

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Cokstile till Oslo Grand Prix - Ulf Ohlsson kör
Nästa nyhet
Cokstile till Oslo Grand Prix – Ulf Ohlsson kör

Cokstile till Oslo Grand Prix – Ulf Ohlsson kör

Bitarna faller på plats i Oslo Grand Prix-pusslet. En ny hemmahäst är den senaste att bli klar – på Bjerke ska Cokstile köras av Ulf Ohlsson.

Fjolårets Derby-vinnaren Cokstile fick en plats i Elitloppet efter en stark årsdebut. Men på Solvalla lyckades inte femåringen ta sig till finalen. Nu spänner man bågen igen – i Oslo Grand Prix den 10 juni. Då kommer Ulf Ohlsson sitta upp, i stället för Lars Anvar Kolle som kört hästen i de flesta starterna.

– När man byter kusk hoppas man att den nya kusken ska göra ett bättre jobb än den andra. Jag har inga avtal med några kuskar, utan vill prova Ohlsson denna gång. Jag kommer anlita Kolle nästa gång, säger tränaren Jan Kristian Waaler till tgn.no.

Anslutit till Oslo Grand Prix-gänget har också franska stoet Titty Jepson gjort. Hästen som tränas av Vincent Lacroix slutade trea i Olympiatravet och tar nu sikte mot Skandinavien igen. (Foto: ALN).

Klara för Oslo Grand Prix är:

Cokstile
Cyber Lane
Dreammoko
Lionel
Titty Jepson
Twister Bi
Urlo dei Venti

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Finland för Elitlopps-vinnaren Ringostarr Treb

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson