Ulf Ohlsson hade sex uppsittningar på Östersundstravet under fredagskvällen och kunde lämna Jämtland med oklanderligt facit.

Tävlingskvällen i Östersund överskuggades dock en olycka i lopp ett. Olivia Uggla ramlade av Yankee Flair i ett montélopp och blev trampad på av flertalet hästar. Ryttarinnan skyndades till sjukhus med ambulans där den första rapporten säger att Uggla klarade sig undan med lindriga skador.

Jan Quicklund - Foto: ALN

- Vi bedömer läget som rätt så lugnt. Olivia har ont i höften och i axeln efter fallet och blev också trampad på. Men hon har varit vid gott humör och har inget känselbortfall, men vi tog det säkra före det osäkra och körde iväg henne till sjukhuset, säger Östersundstravets travbanechef Jan Quicklund i en artikel i Travronden.

Cirka en halvtimme försenad kom tävlingarna ändå igång och Ulf Ohlsson var alltså ostoppbar denna afton. Sex segrar på sex styrningar och allra mest imponerade Oscar Berglund-tränade Mariluck som tog tredje raka segern i sin nya regi. Det sexåriga stoet fick syna dödens, men tog över in på upploppet och kom i mål på 1.13,0a/1640 meter.

Övriga vinnare i Ohlssons segertåg var Sohlbusan, Vertigo Knekten, U.R.Faxe, Myrsjös Stalo samt Elisabeth Lundholms Soul Tan. Maharajah-sonen gjorde fjärde starten i karriären och treåringen är alltjämt obesegrad där samtliga triumfer tagits i ledningen.

Läs Travrondens artikel om olyckan när