Målet är tydligt – Elitloppet är det som gäller. På torsdag är Propulsion tillbaka och fick ett delikat läge i sin comeback på Gävletravet.

Efter att ha varit trea i såväl Prix d’Amérique som Prix de France har Europa-snabbaste Propulsion haft Elitloppet i siktet. Daniel Redéns sjuåring med nästan fjorton millar på kontot är förresten en av de redan inviterade.

Därför blir det på torsdag högst intressant att se ”Proppen” i comeback. Det är på Gävletravet som hästen med Örjan Kihlström vid tömmarna gör vårens första start. I ett snabb-lopp med 40 000 kronor till vinnaren lottades Propulsion till ett perfekt andraspår bakom bilen. (Foto: ALN).

Här är startlistan:

2140 auto

1 Allaballakaitoz – Jorma Kontio
2 Propulsion – Örjan Kihlström
3 French Laundry – Ulf Ohlsson
4 Indian Four – Olle Alsén
5 Francais du Gull – Erik Lindegren
6 Going For Gold Zaz – Nicklas Westerholm
7 Final Oak – Claes Sjöström
8 From Dust to Dawn – Ulf Eriksson
9 Sceicco – Daniel Redén