Fyra svensktränade hästar finns med i lördagens Seinäjoki-Race. Det sedan Call Me Keeper och Quick Fix fått de två sista platserna i det finländska storloppet.

70 000 euro är belöningen till vinnaren i lördagens Seinäjoki-Race. Startlistan är nu klar till loppet som kan innehålla en eller flera tänkbara Elitlopps-hästar.

Fyra i Sverige tränade gör resan till Seinäjoki. Johan Untersteiners duo J.H. Mannerheim och Pastore Bob var sedan tidigare klara och efter det att Jairo tvingats avböja Finlands-resan kunde Lutfi Kolgjini-tränade Quick Fix, som för övrigt vann det här loppet 2015, få sista platsen.

Dessförinnan hade Daniel Redén lämnat klartecken för Call Me Keeper att starta. Åttaåringen som de två senaste vintrarna huserat helt i Frankrike är därmed klar för nordisk comeback. Senaste starten var som oplacerad i Prix de France.

Det exotiska inslaget i Seinäjoki-Race är italienskan Peace of Mind som tillsammans med succé-tränaren Alessandro Gocciadoro lottades till innerspåret. Hemmafärgerna försvaras av fem hästar där Åby Stora-vinnaren Midnight Hour och kvickfotade Workout Wonder märks. (Foton: ALN).

Här är startlistan:

2100 auto

1 Peace of Mind – Alessandro Gocciadoro
2 J.H. Mannerheim – Peter Ingves
3 Next Direction – Jukka Torvinen
4 Quick Fix – Ari Moilanen
5 Call Me Keeper – Örjan Kihlström
6 Midnight Hour – Ilkka Nurmonen
7 T. Rex – Mika Forss
8 I’m Just A Sund – Hannu Torvinen
9 Workout Wonder – Tommi Kylliäinen
10 Pastore Bob – Johan Untersteiner

Senaste vinnarna:

2017: Twister Bi – Christoffer Eriksson
2016: El Mago Pellini – Adrian Kolgjini
2015: Quick Fix – Tuomas Korvenoja
2014: Prussia – Pietro Gubellini
2013: Nesta Effe – Roberto Vecchione

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Favoriten felade – då slog Tamure Roc till i Turin

Favoriten felade – då slog Tamure Roc till i Turin

Gran Premio Costa Azzura såg en riktigt dramatisk upplösning. Fransmannen Dijon hade segern på gaffeln men galopperade kort före mål – då slog Tamure Roc till i stället.

Franske favoriten Dijon, körd av Romain Derieux, såg ut att gå mot en säker seger i söndagens Gran Premio Costa Azzura på Vinovo-banan i Turin. Men mindre än femtio meter från mållinjen – slog ledaren över i galopp.

Santo Mollo bakom Fausto Barelli-tränade stoet Tamure Roc var direkt med på noterna. Han kunde från vinnarhålet få ut sin häst till fritt spelrum för att kvickt speeda ned Timone Ek som gjort loppet utvändigt om ledaren.

Därmed kunde Tamure Roc något överraskande firas som segrare, på tiden 1.14,1a över 1600 meter. Förstapriset var värt 54 740 euro. Med i loppet var också Elitloppshästen Uza Josselyn som dock fick se sina möjligheter tillintetgjorda efter en galopp ur första kurvan.

Du kan se loppet här.

*Gran Premio Citta’ di Torino avgjordes också, för fyraåringarna. Loppet fick se favoriten, Orsi Mangelli-vinnaren Vitruvio ta en mycket enkel seger för sin tränare Alessandro Gocciadoro.

Vitruvio kördes till spets ur den första kurvan och var sedan ohotad före en fint avslutande Vivid Wise As. Vinnaren noterade 1.12,6a på 2060 meter, en putsning med en tiondel av det löpningsrekord som Urlo dei Venti satte i fjol.

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Eskilstuna
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Eskilstuna

Måndag: V64-tips till Eskilstuna

Omgången
En småtrevlig omgång på Sundbyholmstravet denna afton och jag både inleder och avslutar med singelstreck i form av Cut Him Some Slack (V64-1) samt Magic Gwin (V64-6). Däremellan är loppen rätt öppna och det finns dessutom ett par roliga skrälldrag i varje avdelning.

Spikarna
8 Cut Him Some Slack (V64-1)
4 Magic Gwin (V64-6)

Skrällarna
5 Al’s Orlando Boy (V64-2)
6 Arctic Carl (V64-3)

V64-förslaget (spel för sex rätt)
V64-1: 8 Cut Him Some Slack (res 6-9)
V64-2: 1,2,3,5,6,10,11 (res 8-7)
V64-3: 2,3,5,6,8,10 (res 1-9)
V64-4: 2,3,5,6,9 (res 1-7)
V64-5: 3,5,6,7,8,9,10,11 (res 12-1)
V64-6: 4 Magic Gwin (res 3-5)

1x7x6x5x8x1 = 1680 rader/kronor

DD-systemet
10 – 4 x 1000

Unibet erbjuder spel på trav. Kolla in! Klicka här.

Totalt: 1000 kronor

V64-1

Ranking: A: 8. B: 6-9-10-4-5. C: 3-2-1-7.

Spetsanalys:
Fem hästar på startvolten och det är inte direkt tal om några startkanoner. 3 Tailgate brukar kunna öppna bra från de flesta spåren i volten och är mitt bästa bud om Dahlman laddar. Tveksamt att man kör där och det lutar nog åt att 4 Paul eller 5 Buckle Up Pellini försöker överta.

Loppanalys:
Sprinterlopp med voltstart med fem hästar på varje distans. Normalt sett brukar tilläggshästarna ha svårt att komma in i matchen med dessa förutsättningar, men jag tycker inte att det är några hjältar där framme och ingen av dem är dessutom särskilt startsnabba.

Min vinnare heter 8 Cut Him Some Slack som jag tror blir hyperfarlig med minsta klaff på vägen. Smög med i rygg på ledande Broadway Appolo senast på Solvalla och sköt till riktigt fint när luckan kom. Åttaåringen hade radat upp fina insatser innan det också, utan att få sätta nosen först men nu tror jag det kan vara dags.

6 Thorn Bird är åter på svensk mark efter ett äventyr i Frankrike och det allsidiga stoet måste räknas direkt. Hon gör alltid sitt i loppen och har dessutom rutin från att ha mött tuffa gäng.

V64-2

Ranking: A: 5-6-2. B: 1-11-10-3-8-7. C: 4-9-12.

Spetsanalys:
Spåren 1,2 och 6 innehas av spetskandidater och det är svårt att sia om vem som tar kommandot. 1 The Lucky One hade jag nog sagt i normala fall men hur tänker Jansson inför årsdebuten? Ohlsson vill nog det allra mest med 2 Such A Knight men får snabba sig för Jorma kommer sändande med 6 Lexington Hall som förvisso inte startat i volt sedan hösten 2016. Ohlsson efter en bit?

Loppanalys:
2140 meter och voltstart där jag tror det kan bli tempo från början. Loppets tre mest betrodda hästar jagar nog taktpinnen direkt på kör vilket gör att jag höftar i väg tipsettan till 5 Al’s Orlando Boy. Sjuåringen har nu fått ett par genomkörare efter vila och har framför allt en riktig vass avslutning som vapen.

6 Lexington Hall fick lägga ett rejält speedryck för att komma till täten mitt i loppet senast och det satt i benen till slut. Femåringen kan öppna snabbt och Jorma Kontio gör säkerligen allt från start för att komma först.

2 Such A Knight gav ifrån sig ledningen senast men hittade ut 200 kvar och var inte så långt ifrån att hålla undan för Moni To Spare. Scarlet Knight-sonen har nu fått två lopp innanför västen och är klart bäst i ledningen. Frågetecken om han kommer dit nu men Ulf Ohlsson lär göra ett försök.

1 The Lucky One brukar kunna bita ifrån sig i spets och har läget för att komma dit. Det är väl inte omöjligt att Dick S Jansson väljer att släppa om det blir körning, eftersom han häst inte startat sedan i mitten av november. Räknas men placeras först i B-gruppen.

Streck också för trion 11 Sambuco, 3 Gold Twister samt 10 Unchained Feelings.

V64-3

Ranking: A: 5-8-3. B: 6-10-2-1-9-4. C: –

Spetsanalys:
Många treåringar provar startbilen för första gången men 3 Yukon Bay har varit snabb i voltstart. Kan såklart dyka upp något oskrivet kort som blixtrar till spets med 8 Riptide R.D. är nu nedstruken ett spår och visade snabba fötter senast.

Loppanalys:
Svensk Travsports Unghästserie där en trio höjer sig över mängden. Favoritspelad är 8 Riptide R.D. trots spår åtta bakom bilen men hästen har å andra sidan övertygat vid två raka segrar. Öppnade riktigt snabbt bakom bilen senast, men släppte och fick sedan fritt fram i sista sväng. Gift Kronos-sonen avgjorde lätt och kanske väljer Nyström att testa i front denna gång. Inte så många av de invändiga motståndarna har testat bilen förut och hingsten är ett av flera segerbud.

5 Up North galopperade i tävlingsdebuten men tog snabb revansch några veckor senare. Serverades då en helt perfekt resa av Torbjörn Jansson och treåringen vann enkelt. Segertiden skrevs till 1.16.5/2140 och Up And Quick-avkomman såg ut att ha mer att hämta.

3 Yukon Bay har startat tre gånger i karriären och efter två inledande andraplatser blev det äntligen seger senast. Jepson fick då styra och ställa i front och kunde hålla undan via 18,5/1000. Tuffare nu men ändå ett tidigt streck.

Detta är dock orutinerade hästar och jag väljer ändå att plocka med ytterligare tre. 6 Arctic Carl var klart bra efter tuff resa på Örebro för två starter sedan och reparerade snyggt en tidig galopp senast. Pass upp! 10 Running Like Hell satt fast i tävlingsdebuten och såg sedan jättefin ut vid spetsviktorian sist. Detsamma gäller för 2 Up To Me som också spårade runt om senast utan att se allt för tagen ut.

V64-4

Ranking: A: 5-3. B: 2-6-9-1-7. C: 4-8.

Spetsanalys:
Inte alls omöjligt att det blir rejäl körning när bilen släpper fältet här. 2 Hope, 3 Happy Ours och 5 Swift Success är samtliga kvicka men jag tror Mads H Nielsen kan hålla piken med Happy Ours om han vill.

Loppanalys:
Lärlingslopp för ston där 5 Swift Success tilldragit den största delen av strecken. Rite On Track-dottern comebackade med den äran senast när Oskar J Andersson övertog ledningen efter ett halvvarv och sedan släppte man ingen förbi sig. En mersmakande årsdebut, och visst finns det risk att det blir repris jag tror det kan kosta att ta sig till täten den här gången.

3 Happy Ours har ingen rolig rad men bakom nollorna döljer det sig ett par fina insatser. From Above-dottern har suttit fast med krafter kvar i båda av årets starter och hon är väldigt snabb ut. Hennes flesta spetssegrar har tagits över 1640 meter men i detta sällskap ska hon räknas som ett tidigt bud.

2 Hope kommer också med starka insatser i bagaget och har ett perfekt utgångsläge. Going Kronos-dottern kan också lägga iväg bra från start men det kan som sagt ett par andra konkurrenter också.

6 Calissa Rich och 9 Talapoin är inte borta om det blir rejält tempo.

V64-5

Ranking: A: 10-9. B: 3-11-8-6-5-7. C: 12-1-2-4.

Spetsanalys:
5 Fancy Flair är skaplig men får troligen svårt att hålla tillbaka 6 Fudge Ås i startrusningen.

Loppanalys:
Återigen ett stolopp men bättre klass på detta. Dock är även detta lopp vilket svårbedömt och jag tycker det finns många om budet. Streckar på rejält men placerar 10 Bambi Rozz överst på rankingen. Åttaåringen vann på nya rekordet 1.12.1a/2140 och fick då ett bra lopp i rygg ledaren. Eric Martinssons-travare har toppform och kan bli svår att stå emot över upploppet.

9 Bear Abiba bombade runt i tufft tempo i årsdebuten och 1.12.2a/1640 är starka papper efter att inte ha starter sedan i början av november. Bakspåret ställer till det med Stefan Olssons sto håller tillräckligt hög kaliber för att ta hem detta.

3 Jula Menuett var chanslös bakom Bear Abiba senast gjorde det ändå bra från ett dåligt startspår. Bättre förutsättningar den här gången och Jepson upp!

6 Fudge Ås för första starten för året, men är snabb ut och kan vara den som kör i front. Oavsett taktik borde Troels Andersen kunna ge sexåringen ett vettigt lopp och helt golvade är man inte.

Roger Walmanns duo 8 Mellby Exotic och 11 Star Treatment känns som vettiga garderingsbud.

Chansar även med resten av B-hästarna – åtta streck totalt!

V64-6:

Ranking: A: 4. B: 3-5-7-9. C: 1-2-8.

Spetsanalys:
Kaj Widell lotsar favoriten 4 Magic Gwin till front i ett tidigt skede av loppet.

Loppanalys:
Lång distans avslutar omgången och här kommer omgångens bästa singelstreck. 4 Magic Gwin fick öppna halvtufft till ledningen i årsdebuten och orkade inte hålla undan för Ragazzo Da Sopra sista biten. Maharajah-sonen hade ett jättefint fjolår, och med loppet i kroppen har jag svårt att se någon i det här gänget som kan rå på honom. För med tanke på utgångsläget borde det bli tidig ledning för Kaj Widell och sen spårar ekipaget runt om – spik!

Widell känner också värsta motbudet väldigt bra. 3 Tiger Williams trivs med förutsättningarna och får nu dessutom Ulf Ohlsson i sulkyn. Hästen hade kanske inte sin bästa dag senast och i mitt tilltänkta loppscenario är det ändå klar fördel Magic Gwin.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Diamanten i möte med Muscle Hustle på Umåker
Nästa nyhet
Diamanten i möte med Muscle Hustle på Umåker

Diamanten i möte med Muscle Hustle på Umåker

Det är bara sex hästar till start men femåringsmatchen Berth Johanssons Memorial innehåller ett klart sevärt slag. Diamanten och Muscle Hustle möter Makethemark på Umåker.

Vi drar till Västerbotten och Umåker för den här lördagens V75 då Guldbjörken, som är den fjärde och sista deltävlingen till Olympiatravet är ett av loppen som ska avhandlas.

Här får vi se bland andra Cruzado dela Noche i årets andra start där han bland annat ska tampas med Digital Ink om den sista platsen till finalen på Åby veckan senare.

…Frågan är dock om Berth Johanssons Memorial, som körs för femåringarna, ändå inte är omgångens guldklimp. 200 000 kronor är förstapriset och här går Makethemark ut igen efter sin starka årsdebut i förra veckan.

Motståndet är dock högoktanigt. Stig H Johansson-tränade Diamanten gör här årsdebut. Kulltoppen ska göra första starten sedan Breeders Crown-finalen i november. Comeback i samma lopp gör också Robert Berghs vasse Muscle Hustle, han var ju i fjol tvåa bakom just Diamanten i Sprintermästaren och slutade senare även runner-up i Åby Stora Pris.

…Vårbjörken för kallblodseliten är också njutbar. Månprinsen A.M. har sett oslagbar ut hittills i år och med sex raka segrar i bagaget är han ute efter tredje titeln i loppet.

För att lyckas med det måste man dock slå norske hjälten Tekno Odin, som får Ulf Ohlsson i vagnen. Utmanar gör också Tangen Haap och de norska stjärnorna Lome Brage och Myr Faksen. (Foton: ALN).

Här är startlistorna:

Berth Johanssons Memorial, 2140 auto

1 Looking Superb – Jomar Blekkan
2 Makethemark – Ulf Ohlsson
3 Social Network – Micael Melander
4 Diamanten – Erik Adielsson
5 Milligan’s School – Ulf Eriksson
6 Muscle Hustle – Robert Bergh

Olympiatravet, deltävling 4, 2140 auto

1 Navigator Sib – Jörgen Westholm
2 Digital Ink – Robert Bergh
3 Cool Keeper – Per Linderoth
4 Edward Ale – Erik Adielsson
5 Elit Håleryd – Sandra Eriksson
6 Cruzado dela Noche – Ulf Eriksson
7 Alkalizer Am – Christoffer Eriksson
8 Special Promise – Mauri Jaara
9 Explosive de Vie – Jim Oscarsson
10 Beau Mec – Carl Johan Jepson
11 Aristocat Boko – Ove A Lindqvist

Vårbjörken, 1640 auto

1 Tekno Odin – Ulf Ohlsson
2 Järvsörappen – Jomar Blekkan
3 Myr Faksen – Ove A Lindqvist
4 Lome Brage – Erik Adielsson
5 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
6 Art Kjarvald – Ulf Eriksson
7 Guli Storm – Gustav Andersson
8 Art Nökkve – Håkan Skoglund
9 Smedheim Solan – Jan-Olov Persson
10 Tangen Haap – Björn Karlsson
11 Odin Tabac – Jörgen Westholm
12 Finnskog Sjefen – Henrik Kulblik

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Day or Night In från spets - till Olympiatravet
Nästa nyhet
V75: Day or Night In från spets – till Olympiatravet

V75: Day or Night In från spets – till Olympiatravet

Att Day or Night In skulle vinna var kanske ingen skräll – men att han skulle göra det från spets däremot. Johan Untersteiner-hästen vann duellen mot Dante Boko och är nu klar för Olympiatravet.

Day or Night In vann på rappa 1.09,6 i Halmstad under påsken och att den insatsen inte var någon tillfällighet bevisade sexåringen i L.C. Peterson-Broddas Minne på Jägersro.

Dante Boko var nog de flestas favorit att leda loppet, men Day or Night In visade att han kan öppna riktigt fort också och kunde klämma sig förbi vid ingången av den första kurvan. 1.08,6 visade uret för de första 500 meterna.

Med 900 kvar styrde Lutfi Kolgjini ut Dante Boko från ryggen mot dödens och över sista bortre började hemmahoppet att ge ledaren rejäl massage. Fast Day or Night In lät sig inte skrämmas av den enträgna uppvaktningen – och behöll kontrollen över loppet.

Dante Boko levererade en förstklassig comeback men försöken att plocka ned ledaren var förgäves – Day Or Night In lättade undan över upploppet och kunde bärga segern säkert.

– Det här känns fantastiskt bra såklart. Jag tyckte han kändes ännu bättre i dag än i Halmstad senast. Jag hade bestämt mig för att prova en bit men hade ingen tanke på att vi skulle komma förbi Dante Boko, det var inga stora marginaler, sa Johan Untersteiner i ATG Live och fortsatte:

– ”Ludde” ville ju försöka slå mig förstås, det blev körning men jag hade bra feeling hela vägen.

1.11,7a över full distans var en bra segertid för Muscle Hill-sonen som nu är klar för Olympiatravets final om två veckor. Dante Boko tvåa på 1.11,8 medan Mindyourvalue W.F. fixade tredjepriset.

*****

*Stort kupongrens blev det i inledande Derby Trial. Storfavoriten Harran Boko öppnade i 1.10-tempo första 500 till ledningen, fick lugna ned farten men började se slagen ut i sista sväng då The Bucket List F. pressade på. Kort senare gick Harran Boko över i galopp och fick dagen definitivt förstörd.

The Bucket List F. gjorde ett kanonlopp i dödens, men kunde inte värja sig sista biten då Fritjof, körd av Johan Untersteiner, kom loss från vinnarhålet och avgjorde säkert. En härlig årsdebut därmed för Niklas Robertssons fine fyraåring som berikades med 150 000 kronor efter seger på 1.14,0a/2640.

– Man har ett litet stall och får fram en bra häst någon gång ibland. Jag har lagt ned min själ i det här hela vintern nu och så får man det här beskedet, det betyder så mycket för oss, jublade Niklas Robertsson i ATG Live.

*En häst som kommer bli synnerligen intressant i år blir Lutfi Kolgjinis superkapable femåring Rajesh Face. Dagens årsdebut var en riktig höjdare. Rajesh Face unnade sig en kort galopp vid ingången av sista sväng, men ”Ludde” sände framåt ändå. Med 1500 kvar hade man pressat sig förbi Master Crowe om ledningen.

I den positionen höll Rajesh Face jämn och hård fart och inte ens segerföljtetongen Olle Rols kunde utmana; han kom fram i dödens men fick ge slaget förlorat in på upploppet. Rajesh Face däremot stegade undan i läcker stil och vann mycket lätt på 1.12,0a full väg.

– Det var underbart. Jag behövde bara rycka tussarna så lade han in en extra växel. De andra var aldrig ens nära så jag kunde vinka åt publiken i stället, sa Kolgjini som också lät meddela att starter på andra sidan Atlanten gäller till sensommaren för den fine årsdeutanten.

*Riktigt läcker vinnare i lärlingsloppet. Tyske Lesperanza, tränad av Christian Lindhardt och körd av Jan Hansen gick direkt till ledningen – och stannade där ända hem. Ready Cash-stoet kunde vinna ohotad och till synes med krafter kvar efter att helt sonika stuckit ifrån motståndet över upploppet. 1.13,3a på 2140 var segertiden.

*Lutfi Kolgjini visste vad han hade mellan skalmarna i Klass 2. DontbreakthebankÅs fick öppna första 500 efter 08,4 för att komma till ledningen, men hade ändå modet att vinna säkert. Com Milton gick en fin trudelutt till slut, men ledaren höll enkelt undan på 1.12,1a över 1640 meter.

*Skräll genom Jerry Riordan-tränade Super War Horse, rattad av Kevin Oscarsson, i försöket av Bronsdivisionen. Fyraåringen gjorde loppet i rygg på ledande Aileron som fick Sobel Conway över sig i sista sväng. Det öppnade upp perfekt för Super War Horse som fick fritt – och avgjorde enkelt till seger på 1.13,9a över lång distans.

*I Klass 1 fick den svenska publiken stifta bekantskap med Steen Juuls segermaskin Bandit Brick – och det var en trevlig upplevelse. Femåringen körde sig till ledningen efter 500 meter, fick tryck i omgångar men höll för pressen. Bandit Brick försvarade sig säkert hela vägen och knäppte här sin 24:e seger i 26:e starten(!). Det på vinnartiden 1.13,3a över 2140 meter. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fin årsdebut - Tekno Eld segrade direkt på Bjerke

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson