Day or Night In vann på snabba 1.09,6 under påsken – nu tar han chansen att kvala in till Olympiatravet. V75-tävlingarna på Jägersro innehåller flera godbitar.

On Track Piraten och Zenit Brick har plockat hem de två första deltävlingarna till Olympiatravet. Den här lördagen är det Jägersros tur att köra den tredje, vilket också är L.C. Peterson-Broddas Minne.

I startlistan återfinns Johan Untersteiners vasse Day or Night In som slog till med toppnoteringen 1.09,6a då han vann i Halmstad under påskhelgen.

I den tredje deltävlingen utmanas han av bland andra Västerboonthenews som här är tillbaka efter två månaders frånvaro, Robert Berghs i Frankrike så fram-gångsrike Mindyourvalue W.F., en Dante Boko i årsdebut och Joakim Lövgrens spännande Jairo.

Fler lopp tilldrar sig dock uppmärksamheten på Jägersro till lördagen. I Derby Trial för fyraåring-arna tar Conrad Lugauer ut sin jättetalang Harran Boko och Silverdivisionen ser ett intressant möte mellan segerföljetongen Olle Rols, som så sent som i lördags tog sin sjunde raka, och Rajesh Face i den första starten för året. (Foton: ALN).

Här är startlistorna:

Olympiatravet, deltävling 3, 2140 auto

1 Jairo – Joakim Lövgren
2 Dante Boko – Lutfi Kolgjini
3 Mindyourvalue W.F. – Robert Bergh
4 Tano Bork – Peter Ingves
5 Deuxieme Picsous – Kim Eriksson
6 Day or Night In – Johan Untersteiner
7 Harry Haythtrow – Peter Untersteiner
8 Västerboonthenews – Johnny Takter

Derby Trial, 2640 auto

1 Fritjof – Johan Untersteiner
2 Harran Boko – Conrad Lugauer
3 Inertial – Jörgen Sjunnesson
4 Caraway – Carl Johan Jepson
5 Neelix – Thoma Uhrberg
6 Muscle Lane – Peter Untersteiner
7 The Bucket List F. – Tobias O Eriksson
8 Calle Crown – Christoffer Eriksson

Silverdivisionen, försök, 2140 auto

1 Olle Rols – Peter Ingves
2 Master Crowe – Johnny Takter
3 Alex Tröjborg – Christoffer Eriksson
4 Mellby Collector – Carl Johan Jepson
5 Dragster – Roger Malmqvist
6 Springover – Peter Ingves
7 Explosive Merlot – Kim Eriksson
8 Rajesh Face – Lutfi Kolgjini
9 Sahara One – Conrad Lugauer
10 Coktail Fortuna – Robert Bergh

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Östersund

Måndag: V64-tips till Östersund

V64 Östersund 9 april

Omgången: Tunna fält och ojämna lopp där det är stor risk för jackpot på fyrorna. Jag ger omgången chansen och garderar två jättefavoriterna (utom på flerkupongen) och spikar spetsdraget i avslutningen!

Spiken: 3 Mikado Amok (V64-6) tror jag har bra spetschans och jag hoppas att han ska ge favoriten en match från ledningen – kul chansspik!

V6-förslaget är på 1720 kronor (V6).
5-4-1-6-8 (7-3)
10-3 (7-9)
1-13-12-8-6-4-3-9-11 (14-10)
1-4-2 (3-7)
5-3-8-2 (10-1)
3 Mikado Amok (7-5)

5x2x9x3x4x1 = 1080 kr

Fleris: 1x2x4x1x4x1 x 20 = 640 kr

DD-förslaget på 1000 kronor:

3,5 – 3 x 500 kr

Stort utbud på spel på trav hos Unibet! Klicka här.

V64-1

A: 5 B: 4-1-6-8 C:  7-3-2

Spetsstrid: Månremus har varit bra från start och med bara två våp start är han loppets ledare.

Loppanalys:

Bara åtta hästar med, men det är riktigt bra fyraåringar! Riktig snackhäst är 5 Månlykke A.M. som för Jan-Olov Persson segrat i 6 av 7 starter. Vid förlusten var han spelad till 1,31 men inte som bäst då han var lite stinglös och chanslös mot ledande Ahlina. Fyraåringen ser skönt okomplicerad ut och är en racertyp helt enkelt, och senast följde han bilen första biten till ledningen i första bilstarten. Nåja, nu är det tillägg igen och det har han klivit iväg bra från tidigare, var helt överlägsen från dödens sista varvet näst senast och vann hur kontrollerat som helst från spets senast på fina 28,0/2140a. Svårslagen blir han, men möter jättefina hästar och som omgången ser ut testar jag gardering.

 4 Spang Viktor är svår från start, senast tog kusken helt stillastående start och tappade 50 meter på övriga, men det gjorde ingen för han rundade till enkel seger. Var faktiskt spelad till 1,76 mot Månlykke då de möttes då Ohlsson körde hästen och det tyder på vilka förväntningar som finns, men då hoppade han bort sig. Han springer 27-fart sista varvet utan problem och har chansen.

1 Månremus är loppets rysare, det kan vara så att han inte har fart för att utmana dessa ännu då han måste sänka rejält, men intrycket då han från ledningen länsade undan senast var jättebra och vi får se hur fort Melander kan köra där framme.

6 Järvsö Aron och 8 Björlifix är två jättefina hästar hos Persson som båda har lopp i kroppen nu.

V64-2

A: 10-3 B: 7-9-2 C: 8-6-1-4

Spetsstrid: Stor risk/chans att Broximus Zet övertar ledningen innan 500-passeringen. Han klev iväg bra med spår 2 i debuten, men körs säkert lite på säkerhet första stegen.  Lär få överta sedan.

Loppanalys: Två hästar mer spelade och båda dessa är klart bra för låga klassen de befinner sig i. Favorit är 3 Broximus Zet som visade fin styrka senast då han från dödens enkelt kopplade grepp över upploppet. Han ser lite omogen ut och sådär lagom trög typ är han, men han har en hel del kapacitet är känslan. Det borde bli ledningen efter en bit och första med helstängt kan få bra sprutt på honom.

Minst lika bra tror jag att 10 Ellis Pride är. Han fick svar då Ohlsson testade för ledningen senast, men klev ut på utsidan och intrycket då han bara studsade undan över upploppet gav kraftig mersmak! Han bara ökade hela vägen in med runt 15 sista halvvarvet. Bra chans och tippas. 

V64-3
A: 1-13-12-8 B: 6-4-3-9-11 C: 14-10-12-2-7

Spetsstriden. Krusina har tagit ledningen 5 av 8 framspår, galopperat tre övriga efter en bit. Hon har spetsat båda gångerna hon haft innerspår i volt och de tar sig inte förbi henne. Springspårets Tandsmärta utmanar.

Loppanalys: 1 Krusina är intressant med spetsläge över korta häcken. Hon brukar ta ledningen med framspår, och har gjort så båda gångerna hon haft innerspår i volten. Från ledningen har hon segrat 5 av 6 försök och var inte som bäst vid förlusten i 100.000-kronorslopp där hon drog tufft mot bra hästar. Hon var sämre senaste loppen, lillcomebacken senast i december kördes hon ganska offensivt men kallnade helt och utgick. Är hon tillbaka igen så borde hon springa hem loppet från ledningen.

12 Bonaldo var chanslös senast då det drog ihop sig, trots att han sprang 1.27,5 över distansen. Känns ändå som att han kan bättre än så, även om tätduon var bra den dagen.

13 Faks Odin trodde jag på i fredags, men han blev frånåkt sista 200 efter att ha släppt ledningen. Före det visade han jättefin form efter struliga lopp, och kanske kan han springa fort hela vägen över korta distans med täta starter?

8 Minessa är fartfylld, men otroligt osäker och svår. Gick bra lopp senast då hon kom fram i andraspår på slutvarvet och kopplade grepp och var inte långt från att hålla undan då kusken bara satt och passade henne på upploppet. Rätt distans på nytt.

V64-4

A: 1-4-2 B: 3-7-6 C: 5-8

Spetsstrid: Etosha Boko är riktigt snabb och har varit snabb 7/8 med spår 1-3, men faktiskt aldrig haft spår 1. Bra spetschans med bike på dessutom.

Loppanalys: 1 Etosha Boko är ett av två spännande nyförvärv duktiga Oscar Berglund plockar ut på V64. En snabb häst som har visat dålig moral och det har blivit färre vinster med tiden. Han tog sig förbi Titan Brodde från start, släppte och spurtade rappt då han kom loss näst senast som tvåa. Senast borde han tagit i mer till slut tycker jag. Han kan mycket väl tända till i ny regi och har perfekt uppgift. Han har mött bättre hästar och dessa är rätt trötta och det verkar bli bike på vilket det inte varit på sistone, och barfota runt om (skor fyra lopp i rad) och visst borde han springa hem detta för Ohlsson. Han är 73%-are, och även om det är för mycket så ska han ändå vara storfavorit tycker jag.

4 Overtimeosåfin håller knallform, skrällvann från ledarryggen på V86 då Vic de Luxe enkelt plockades ner. Höll starkt från dödens näst senast, och Etosha Boko hade inte mod att gå förbi. Nu senast drogs man sista 300 kvar på V75 och det var givetvis godnatt, men hästen kom tillbaka fint över upploppet.  

2 Jeppas Picasso växer från ledningen och skulle det surra för favoriten kan det vara Picasso som sitter från ledningen. Annars borde han vara snabb nog att hitta ner bakom, och hålla ut de andra och kämpar favoriten lika illa nu så finns chans att spela ner den.

V64-5

A: 5-3-8-2 B: 10-1-4 C: 6-7-11

Spetsstrid: Björlifant höll upp sitt innerspår, men har galopperat kort efter start två senaste med bil och jag tror att Gaardens Viktor tar sig till ledningen.

Loppanalys: 3 Björlifant är favorit, och han håller fin form. Kördes till ledningen i andravågen näst senast och var helt överlägsen sedan kusken ryckt redan i sista kurvan. Det var före bra kallblod. Han kördes från ledningen senast också, men kunde inte stå emot Art Nökkve 400 kvar, men slog övriga sedan Torwall hoppat kort före mål i strid om andraplatsen. Nu är det bilstart, och han har faktiskt galopperat innan de kutat 100 metern två senaste med framspår och bil. Höll upp ledningen från innerspår före det, men det finns galopprisk. Annars duger han bra.

Jag tippar 5 Gaardens Viktor som är bra frontrunner och jag tror han tar sig till ledningen för Blekkan. Han höll upp från innerspår näst senast och drog undan till enkelt seger före Lome Annar på 25-tid full väg och det duger gott även här. Han var konstigt dålig senast då han varvade på 27,5 kort distans, men gick från att se klar ut 500 kvar till stenslagen kort senare mot utvändiga Pave Faks. Kanske trivs bättre med Jomar och i Sverige helt enkelt för inga fel hittades på hästen efter loppet. Han får ny chans.

Snabba 8 Granetta speedade ner Grude Svarten senast efter avvaktande löpning där hon ännu satt sist 400 kvar men sedan gick det fortare i spåren och hon avgjorde knappt men säkert då Anna-Karin hissade segel. 

2 Tina Blessen är segstark och agerade konstigt senast. Kunde inte hänga med i andraspår där han satt bra till och tappade mark så man sladdade bakom fältet – men hittade nya krafter och kom ifatt för att sitta fast sista 300. Han har varit bland de fyra främsta vid 7 av 8 starter i Sverige och segrat tre och varit tvåa två av dessa så han växer här då han blir mindre seg med spö.

V64-6:

 A: 3 B: 7-5-2-10-12-13-8-14 C: 1-11-9-4-6

Spetsstrid: Mikado Amok har öppnat snabbt alla fem gånger med framspår och körts till spets i rejäla öppningar tre av dessa. Var snabb mot startkanoner på V75 då kusken gav upp kort efter start men nu bör bli spets!

Loppanalys: 7 Mariluck visade bra fart i förra regin och svepningen till överlägsen vinst näst senast övertygade. Kunde inte hänga på då Cikoria Frazer speedade undan senast och var besvikelse då det löste sig bra. Nu är det debut för Oscar Berglund och han menar att detta är den som tränar bäst av alla hans hästar – och då brukar de gå ut och vinna. Han har kört 17-jobb på bra vis och det blir första barfota i karriären men vanlig vagn och öppet huvudlag verkar det bli, gått med svens variant av jänkarvagn senaste loppen. Visst tror jag på bra chans, men jag räknar även med att det kommer bli jättehets på liven under kvällen och lågt spelvärde!

Därför spelar jag hellre med spetsfavoriten 3 Mikado Amok som känns spännande med dessa förutsättningar. Var ute på V75 i loppet som Lightningsky bombade hem näst senast och det var riktigt snabbt lopp för klassen och han var okej femma. Satt fast med sparat senast på V75 och har alltså mött tuffare hästar. Från ledningen har han gått bra och segrat två av tre senaste försöken och så bra som han ser ut för dagen så tror jag han kan springa undan bra med bike framme i spets! Spik!

Bra och förbättrad senast var 5 Digital Import som från dödens bara var överlägsen. Det var dåligt lunchlopp, men intrycket klart mer rejält och det verkar vara bra kurva på hästen i ny regi.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Propulsion fjärde hästen klar för Elitloppet
Nästa nyhet
Propulsion fjärde hästen klar för Elitloppet

Propulsion fjärde hästen klar för Elitloppet

Vi har inte sett Propulsion sedan vintern i Paris men vilket som är hästens nästa stora mål är tydligt. Daniel Redéns monstertravare är den för Elitloppet fjärde klara hästen.

Efter tredjeplatsen i Prix d’Amérique slutade sedan Propulsion trea även i Prix de France. Det är hästens senaste start. Men matchningen mot Elitloppet är igång – på söndagen dök Solvallas sportchef Anders Malmrot upp på Daniel Redéns gård för att dela ut årets fjärde rosa biljett.

– Jag vill ge Daniel Redén tid på sig att förbereda hästen så att han är i toppform sista söndagen i maj. Propulsion är en undantagshäst och det känns självklart att bjuda in honom till Elitloppet, säger Anders Malmrot till elitloppet.se.

Därmed är Propulsion klar för sin tredje raka start i Elitloppet, efter att ha varit fyra 2016 slutade han i fjol tvåa. På sjuåringens synnerligen digra meritlista finns även två raka segrar i Hugo Åbergs Memorial, senast på 1.08,1a vilket är gällande Europarekord. (Foto: ALN).

Klara för Elitloppet är:

Bold Eagle
Propulsion
Readly Express
Uza Josselyn

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Styrkedemonstration på nytt av Zenit Brick
Nästa nyhet
V75: Styrkedemonstration på nytt av Zenit Brick

V75: Styrkedemonstration på nytt av Zenit Brick

Någon enkel resa blev det inte, men han är björnstark Zenit Brick. En start i Olympiatravet är nu klar sedan Kim Eriksson kört sjuåringen till seger i Gulddivisionens final på Solvalla.

Innerspåret bakom bilen innebar att Zenit Brick fick en lång väg fram, men Timo Nurmos-valacken räds inte att göra grovjobbet själv. Efter ännu en riktigt stark insats, säkrades i Gulddivisionens final, också Triton Sunds lopp, en plats i Olympiatravets final om tre veckor.

Zenit Brick hamnade bland de sista från start, men började sitt avancemang via tredjespår med 1200 meter kvar. Det blev dock en dryg resa, då Kaj Widell lyfte ut Queer Fish framför för att komma först och ta dödens på den ledande Sir Ratzeputz.

Därmed fick favoriten jobbade i tredjespår fortsatt, innan man med 600 kvar kunde hämta andan en kort bit i andra utvändigt. Det var dock temporärt som sagt, in genom sista sväng blev det en förnyad attack.

Ledande Sir Ratzeputz blev för laddad i ledningen och kastade handduken in på upploppet. Queer Fish levererade en toppinsats även han, men hade ingen chans att värja sig mot Zenit Brick som säkert gick ifrån till segern.

– Så här i efterhand var det odramatiskt, men det hände desto mer i loppet. Jag anade att Queer Fish skulle gå före, men tyckte det var värt en chansning, det skulle bli långt fram om jag inte gått fram. Men det spelade mindre roll i dag, han var bäst. Det är en underbar häst det här, sa Kim Eriksson i ATG Live.

Segertiden var utsökt, Zenit Brick gjorde 2140 meter efter 1.11,5a, något som betydde 400 000 kronor in på kontot. Queer Fish föll med flaggan högt i topp som tvåa, två tion-delar efter medan Shadow Woodland norpade tredjepriset.

*****

*Hans R Strömberg har fler hästar i stallet än ”Piraten”. Unique Juni visade att hon är ett av landets bästa ston då hon i rejäl stil tog hem Pixies lopp, körd av Kaj Widell.

Unique Juni synade dödens på ledande In Toto Sund, kopplade greppet om den samma en bit in på upploppet och höll säkert ifrån sig fint avslutande Unrestricted. I mål med krafter kvar efter en invändig resa gick Indoor Voices. 1.11,1a på 1640 meter noterade den fina vinnaren.

– Det kändes bra hela vägen och jag tänkte att de skulle vara bra för att slå henne. Hon är tuff, jag hade 1.10 sista varvet, det är en kanonprestation, sa ”Kajan” i ATG Live.

*Timo Nurmos-viktoria i Diamantstoets final. Ile Saint Louis visade stilen igen för Jorma Kontio. Efter en resa i andra utvändigt kastade man loss, nådde dödens på ledande Keycard in i sista sväng och gick säkert ifrån före en starkt avslutade Dealwithakiss över upploppet. 1.13,6 på 2140 visade uret.

– Hästen var jättefin i dag, bättre än vid förra segern. Han växlade till när jag ryckte tussarna, hästen har utvecklats, berättade Jorma Kontio i vinnarcirkeln.

*En som fortsätter att imponera är också Sir Q.C. Den av ”Cattis” Lundström tränade Raja Mirchi-sonen noterade i Klass 1-finalen sin femte raka seger. Ulf Ohlsson körde fram till ledningen efter 500 meter avklarade och trots att Ragazzo da Sopra avslutade storstilat togs segern säkert. 1.12,8a över full distans var förstås en tid som inte gick av för hackor.

– Han har visat otrolig styrka, jag tror aldrig jag känt honom trött. Hästen blir lite bekväm av sig, men man känner ändå att man har kontroll, sa Ulf Ohlsson.

*Peter Untersteiners härlige Generaal Bianco fortsätter sin framfart. Nu laddades han för fullt för spets och lyckades också med uppdraget efter 09,3 första 500. Den vasse femåringen höll sedan positionen hela vägen till mål, även om det bjöds lite dramatik då han bröt ut något över upploppet. Ingen fara på taket dock – segertiden vass: 1.11,8a på 2140. Nu är hästen inne i Gulddivisionen.

– Jag fick försöka dra in honom, så det blev lite vingligt. Han är allra bäst när han får anfalla men nu har han ju vunnit två lopp från ledningen också, sa Peter Untersteiner.

*Fyraårige Maharajah-sonen Who’s Who är onekligen en talang utöver det vanliga. Segern i Klass 2-finalen var riktigt imponerande. Torbjörn Jansson fick hoppa in i sulkyn och styrde fram i dödens på fine Floris Baldwin. Det var dock inget hinder för Who’s Who som kopplade greppet in på upploppet och stack undan i grymt fin stil. Segertiden i denna den fjärde raka, blev 1.12,3a/2140.

– Han har ju varit imponerande men det var mycket hårdare motstånd i dag. Han var ju otroligt bra alltså, hästen var nog bättre än jag trott faktiskt, sa Torbjörn Jansson i vinnarcirkeln.

*En annan häst vars framgångar det inte tycks vara någon hejd på är Mats Rånlunds härlige Olle Rols. Trots bakspår och tufft motstånd i Bronsfinalen gick han inte att stoppa den här gången heller. Med Peter Ingves i vagnen tog han nu sin – sjunde raka seger.

Tempot hölls högt och Olle Rols kunde glida med i rygg på Pastore Bob när denne gick till attack 800 kvar. Ur sista sväng blev det full kajuta för Olle, som avgjorde med lätthet sista biten. 1.11,9a på full distans var segernoteringen.

– Det är ju det här man drömmer om när man jobbar med det här, det är ju helt fantastiskt, sa Mats Rånlund vid pris-ceremonin. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vincennes: Ever Pride skrällde då favoriten föll
Nästa nyhet
Vincennes: Ever Pride skrällde då favoriten föll

Vincennes: Ever Pride skrällde då favoriten föll

När favoriten Eridan föll över i galopp, klev en annan Sébastien Guarato-häst fram och ordnade en skräll. Ever Pride tog hem fina Prix Phaéton på Vincennes.

Sébastien Guarato hade tre hästar med i lördagen fina fyra-årsrace Prix Phatéon (54 000 euro) som avgjordes på Vincennes. Men det var varken favoriten Eridan eller meriterade Ecu Pierji som tog hand om segern – utan stallkompisen Ever Pride.

Prodigious-sonen, rattad av Gabriele Gelormini, öppnade tuffa 08,7/675 i ledningen men skulle visa sig hålla hela vägen. Jarmo Niskanen-tränade Earl Simon avslutade sylvasst invändigt men Ever Pride höll undan med knapp marginal till segern på 1.12,2 över 2175 meter.

Favoriten Eridan då, fick en fin resa i andraspår, såg segerfarlig ut i spåren när man nådde upploppet men tappade aktionen och galopperade över mål. Ever Pride blir nu en intressant bubblare då det drar ihop sig till stora Critérium des 4 Ans om en månad, men då stöter man också på…

Erminig d’Oliverie som enkelt hemförde stonas motsvarighet Prix Paul Leguerney (54 000 euro). Franck Nivard körde Franck Leblancs kulldrottning till spets efter knappt 1200 meter och var därefter ohotad. Scipion du Goutier-dottern axade i härlig stil undan med några längder sista biten till seger på 1.12,4 på 2175 meter.

*Arlington Dream är alltid en njutning att se i montéloppen. I sin sedvanliga stil inledde han långt ute i spåren för att gå till spets med varvet kvar. Väl där öppnade valacken upp med många längder och trots att Vrai Voyou gjorde ett starkt försök att komma ikapp blev segern i Prix Théophile Lallouet (54 000 euro) enkel. För Yoann Lebourgeois noterade Arlington Dream 1.12,1 över 2700.

*Apollon de Kacy var ute i Prix du Tréport (38 250 euro) och var uppe i ledningen en bit, men hamnade allt längre ned invändigt och hade inget med slutstriden att göra (sjua). Segern gick i stället till Shadow Gar; italienskan avgjorde via en virvlande avslutning för Jean-Philippe Monclin och vann på 1.13,5 över 2700 meter.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Workout Wonder spurtade in Finlandia-Ajo-plats

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson