Sedan Titan Brodde togs hem till amatörtränaren Stefan Öhman har den hetsige herren stabiliserat sig – och resultaten har låtit tala för sig själv. Nu hoppas man få segerdefilera vid Solvallas V75-finaler.

Revenue-valacken Titan Brodde har alltid visat en stor kapacitet, han inledde till exempel sin karriär med två raka segrar i regi Catarina Lundström. Men minst lika ofta slutade det i galopp för den då hetsige travaren.

Sedan Eskilstunaamatören Stefan Öhman valde att ta hem hästen i slutet av sommaren, verkar Titan Brodde ha hittat harmonin – och blivit en V75-bekanting. Två segrar på rikstoton har kommit sedan i december och nu stundar final i Klass 1 på Solvalla.

– Jag tycker att han varit nästan helt stabil sedan vi tog hem honom, hästen är jättefin och det har inte blivit några galopp-er alls. Han var lite hetsig av sig tidigare, men det verkar som det är borta nu, säger Stefan Öhman till travnet.se.

Senast i ett Klass 1-försök på Mantorp kunde Titan Brodde tidigt köra sig till ledningen och behövde sedan aldrig se sig om bakåt.

– Ja, han såg riktigt bra ut då och han var inte direkt tom i mål. Han har tränat på som vanligt efter det och känns jättefin för dagen. I starten före, i Eskilstuna, tappade han en knäkappa vilket gjorde att han galopperade och det var inget att säga om.

Nu väntar alltså finalen i Klass 1 (V75-4) på Solvalla mot bland andra stenhårde Sir Q.C. Är det spets som gäller för Titan Brodde igen?

– Han är ju riktigt kvick ut, men det är kusken som får bestämma taktiken. Men jag skulle nog tro att man laddar framåt och trycker av honom från start. Sedan kan det ju vara någon annan som är snabbare, vi kan hamna på vingel och så vidare, det där vet man ju aldrig.

Fungerar hästen bäst i ledningen?

– Nej, det vill jag inte riktigt säga. Han har vunnit bakifrån och från utvändigt ledaren också, så han klarar det mesta. Men det är förstås den närmaste vägen, så det skulle vara ett stort plus om han kom dit.

Ska vi se det som en vettig segerchans?

– Ja, men det tycker jag. Så fin som han har varit och det här är ju andra finalen i klassen för honom också. Sedan så har ju Sir Q.C. varit fantastiskt fin även han och det finns förresten fler hästar i loppet som är bra, det är ju finaler, säger Stefan Öhman som avslutar:

– Men vår häst har gjort några enorma lopp och när han har sina bra dagar så är han grymt fin, det visade han ju senast till exempel. (Foton: ALN).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Bollnäs

Fredag: V64-tips till Bollnäs

V64 Bollnäs 6 april

Omgången: Omgången känns smålurig, även om det finns risk att en del hårt betrodda ramlar in. Spiken har toppchans och jag spelar med en kul utgång mot två betrodda hästar.

Spiken: 4 Esprit Sisu (V64-1) tror jag kommer vara klassklättrare hos Båth och sköter han sig är det jättechans!

V6-förslaget är på 2016 kronor (V6).
4 Esprit Sisu (1-9)
5-3-4-10 (6-12)
10-6/ 12-1-9-5-4-2-3 (8-11)
7-1-8 (6-9)
4/ 7-2-3-5-9 (11-10)
6-7-8-4-2-5-3-1 (5-3)

1x4x2x3x6x8 = 1152 kr
1x4x9x3x1x8 = 864 kr

DD-förslaget på 1.000 kronor:

4 – 4,6,7,8 x 250 kr

Missa aldrig våra tips. Gilla travnet på Facebook! Klicka här.

V64-1
A: 4 B: 1-9-5-11-12-7 C: 8-3-2-6 

Spetsstrid: Pazcal höll upp innerspår mot snabba hästar och kan göra så igen. Castella L.S. är den som har fart att utmana tror jag.
Loppanalys:

4 Esprit Sisu visade hög kapacitet, men även struliga takter hos Lövgren. Vid segern förra sommaren kördes han till tät och fick tuff press på långsidan där han klockades till 09-fart i 400 meter men vann ändå enkelt. Han galopperade bort vinsten den 12/1 och var gott gående vid galoppen halvvarvet från mål sista starten för Lövgren. I debuten för Båth senast var det enklare lopp och han var såklart gynnad av att täten öppnade 12,5 första 500 och 14 på varvet i voltstart! Men sättet han rundade dem på till ledningen och hur han enkelt klev undan med sparat övertygade på mig. Toppchans och spik!

10 Hulk Boko blev tyvärr struken, den hade dragit på sig mycket spel med två raka segrar… Jag nämner 1 Pazcal som kommer leda länge, var även han bra vid segrarna och nu bättre läge än på sistone och läggs som förstareserv.

V64-2
A: 5 B: 3-4-10 C: 6-12-2-7-1-8-11-9

Spetsstrid: Miskos Caprea har tagit spets 5 av 7 med framspår – men inte två senaste. Ingen annan med bra framspår har visat snabbhet, K.A.Breaker kördes till spets i 17,5-fart första 500 är den som visat mest av övriga. Tornado Gel är ingen startblixt, men nu första bakom bilen och han kan överta tidigt.

Loppanalys: 5 Tornado Gel gjorde comeback i ny regi efter hela 20 månaders tävlingsfrånvaro – och han var överlägsen från ledningen och Westerholm hade presenterat ännu ett fint nyförvärv. Han kördes till dödens efter det och höll farten tappert även om ledande Freddie Silvåkra var för bra. Senast hoppade han efter 100 meter ute i spåren, kördes runt bakom fältet och gick 18 över distansen. Troligen körs han till ledningen innan 500 meter och vinner detta billiga lopp. Testar ändå att gardera som 60%-are.

10 Global Trademark är en av de mer betrodda bakom favoriten, men han övertygar inte. Spurtade till okej senast på stort avstånd och kanske lossnar det lite för honom snart i ny regi.

Jag vill betala för 3 Couteau Rapide som är en lufs som inte såg helt mogen ut som treåring, men visade fin styrka. Höll bra de senaste starterna gjorde han efter rätt tuffa upplägg. Nu är det årsdebut och jag tror att han duger bra bakom favoriten. Samt för 4 Royal Love som har bra styrka och gick ett 14-varv i spåren senast. 

V64-3
A: 10-6 B: 12-1-9-5-4-2-3 C: 8-11-7

Spetsstriden. Swift Success är väldigt kvick bakom bilen och jag tror inte att Fetische Boko eller Texan Rose vill ta emot den rusaren.

Loppanalys: Lärlingslopp tillika stolopp och då kan det skrälla. 6 Swift Success gör comeback efter att ha varit borta sedan augusti. Det är en fartfylld märr, som kan bli för het i loppen men hon är bra för klassen. Alla tre segrar är tagna från ledningen och hon kan ta sig dit trots spår en bit ut, men det är inget jag litar på efter vila över 2140 meter. Dock ordinarie kusk och det är jätteplus.

10 Emmylou Love har tagit två raka vinster för Westerholm och då man plockade av skorna senast var hon klart bra och reglerade dem utvändigt ledaren sista varvet. Hon var segerlös fram till näst senast, men hade visat bra faret i tidigare regi så helt överraskande är inte att det blivit proppen ur hos Nicklas. Bra chans igen, men man ska tänka på att det är ny kusk. Denne har aldrig segrat i travlopp efter 17 starter och han har kört galopp 3 av 4 senaste…

Jag nöjer mig med utgång. 12 Cabaree F.C. har kapacitet som duger vid bra dag och snabba 9 Edelsa har chans även om hon är bäst från ledningen över 1640 meter.

V64-4
A: 7-1-8 B: 6-9 C: 2-4-3-5

Spetsstrid: Ma Running kan hålla upp, annars är det öppet.

Loppanalys: Lurigt lopp med fördel ston, men jag gillade intrycket på 7 Raja Ribb senast! Han kördes snällt då han inte hade startat på länge, men han såg mycket fin ut och då han veks ut flera spår långt bak i fältet på upploppet så bet det väldigt bra! Bra steg in i mål var det och jag tror på honom.

1 Ma Running hade pausat kort inför senast då hon var sämre starten före. Inledde bra hos Westholm, och senast gick hon klart bra då hon sent fick chansen rakt fram och det såg bra ut in i mål.

8 Västerbo Highscore spurtade in som tvåa på V75 senast, men har varit ifrån lite efter det då Röcklinger haft en del sjuka hästar. Kuskplus och han kan vara bäst, men ändå ingen given vinnare från bricka 8 utan toppform. 6 Hachiko snubblade sig i gaslopp som gott gående senast i sista kurvan och formen är bättre än raden. 9 Quick One var dålig senast, men såg bra ut i comebacken före och kanske var banan opassande senast? Kraftigt kuskplus nu och kul att se Rikard på honom. 

V64-5
A: 4 B: 7-2-3-5-9 C: 11-10-6-1-8

Spetsstrid: Tin Gnist var snabb från spår 4, men jag hoppas att Faks Odin kan vara snabbare och det är min spetsfavorit.

Loppanalys: 2 Grude Svarten plockade ner ledaren men fick ge sig sista stegen mot vasst avslutande Granetta. Gjorde det ändå gediget och bra, och visade fin styrka vid segern före det då han hann dit trots tappstart. Han är lika startsnabb som inlandsisen och även om han sitter i andraspår direkt så kommer han inte vara i främre träffen. En av flera, han har för många tvåor för att jag ska bli helt nöjd.

7 Rus Can är bättre. Han vann V75-lopp i vintras från bricka 12 över korta häcken då han bara mosade dem sista 500! Han kördes till ledningen senast efter en bit och att han fick ge sig för mycket kapabla Järvsöodin säger jag inget om – han var klar tvåa. Nu har han varit ifrån några månader men är ändå givet bud.

3 Tin Gnist kördes direkt till ledningen senast och höll farten starkt även om han fick släppa Hägern T.H. förbi sig över upploppet. Han vägrade ge sig och var inga mil efter i mål, och höll Björlifanner bakom sig.

Jag tycker att 4 Faks Odin är loppets drag, för det är rätt kurva på honom, han ser jättefin ut. Kom med bra fart invändigt näst senast och senast var det synd att han tog galopp 800 kvar i spåren då han kom farande för annars vinner han med 20 som han återkom i vida spår! Klart startsnabb är han och kan vara ledaren om JOP vill det. Fräck utgång och DD-spik!

V64-6:
A: 6-7-8 B: 4-2-5-3-1 C: –

Spetsstrid: Mr Vox är väldigt startsnabb och han tar ledningen, sedan får vi se om kusken kör där. Mot dessa kan så vara fallet.

Loppanalys: 2 O.P.’s Flirt är klar favorit, men han är svår att räkna på då han dras med överträningsproblem. Nu har han varit positiv och vunnit 3 av 6 senaste, men han måste köras på chans annars brukar det ta slut i tid. Senast stånkade han ner Reday dfor More sista biten via spåren och var bra och klockan visade 11,5 sista 700. Ändå var det lite av bromstävling… Kan vinna, men jag spelar inte med honom på DD.

Chanstipset till 6 Super Zantos som har fin form och han satt fast med norsken sparad där GlobalSatisfaction vann på V75 under påsken. Han kan få utdelning och blåsa ner dessa rätt trötta djur!

Kul att chansa upp är kapabla 7 Finish Future som gick bra repa i spåren innan han hoppade ut på sista långsidan i senaste starten. Han startar minst sagt sporadiskt, och nu har han varit borta igen men i detta gäng står han sig väldigt bra om han är i hyfsad form bara. Som skräll spelar jag DD.

8 Serious Try var trist senast och han verkar inte vilja ta i om han måste göra jobb själv. Får han hänglopp kan han vinna, och vad gäller kapacitet så räcker den onekligen och en chans till får han i nya regin. Dessutom ska det bli barfota nu och det borde vara stort plus.

Startsnabba 4 Mr Vox har tävlat på V75 utan att räcka, tycker han detta är roligare kanske?

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kihlström ställer in - nya kuskar på V75-hästarna
Nästa nyhet
Kihlström ställer in – nya kuskar på V75-hästarna

Kihlström ställer in – nya kuskar på V75-hästarna

Det blir ingen Örjan Kihlström i sulkyn på Solvalla när V75-finalerna körs den här lördagen. Kusken har fortsatt problem med ryggen.

Det var under långfredagen som Örjan Kihlström fick ställa in sina uppsittningar på Färjestad och efter det har han varit sjukskriven. Det är ryggproblem som spökar och trots beha-ndlingar i veckan är han ännu inte redo för någon återkomst.

Kihlström hade fem uppsittningar under lördagens V75-finaler på Solvalla – dessa får nu nya kuskar. Han har också valt att tacka nej till kommande onsdags tävlingar på samma bana.

– Jag vill inte hålla på och sätta upp mig för att sedan behöva lämna återbud. Nu kommer jag att vänta med att vara tillgänglig som kusk förrän det känns helt bra, säger han till travronden.se. (Foto: ALN).

Här är de nya kuskarna på V75-hästarna:

V75-1: Indoor Voices – Kenneth Haugstad
V75-3: Zenit Brick – Kim Eriksson
V75-4: Titan Brodde – Per Lennartsson
V75-6: Who’s Who – Torbjörn Jansson
V75-7: Forecast – Kenneth Haugstad

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Örebro
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Örebro

Fredag: V65-tips till Örebro

Omgången
Örebrotravet bjuder på halvöppna lopp där dock finns en given spik i 2 Manzano (V65-5). Hemmahästen kompletteras av ett tvåhästarslås och sen krävs det ett par streck i resterande avdelningar.

Spiken
2 Manzano (V65-5)

Låset
11 Global Trader & 13 Give Me Ten (V65-4)

V65-förslaget (spel för sex rätt)
V65-1: 6,7,9,10,11 (res 5-4)
V65-2: 1,2,4,8,9,12 (res 6-10)
V65-3: 1,2,3,4,5,9,10,12,13 (res 7-6)
V65-4: 11,13 (res 2-5)
V65-5: 2 Manzano (res 9-11)
V65-6: 1,4,5,9 (res 3-2)

5x6x9x2x1x4 = 2160 rader/kronor

DD-systemet
2 – 5,9 x 500

Totalt: 1000 kronor

Missa aldrig våra tips. Gilla travnet på Facebook! Klicka här.

V65-1

Ranking: A: 10-6. B: 11-7-9-5-4. C: 2-3-1-8

Spetsanalys: 6 Caesar’s Dream tillsammans med Kim Eriksson måste ses som klara spetsfavoriter från springspår. 7 Piggelin Skift är inte heller helt oäven och känns som första utmanare.

Loppanalys:
Lång distans, voltstart och lite lägre klass är förutsättningarna i inledningen. 6 Caesar’s Dream är hårt betrodd varje start men har väl inte riktigt levt upp till förväntningarna. Valacken gjorde första starten efter ett par månaders uppehåll på Romme senast och var få fullt godkänd som trea bakom bland annat Man O’war. Såg bra ut från spår tre i volten för två starter sedan och det kan mycket väl bli front från springspår. Har dessutom en riktig spetskusk i jollen och visst måste man räknas tidigt.

Om Caesar’s Dream sviker känns någon på tillägg hetast. 10 Racer Reo visade sig inte från sin bästa sida i sitt senaste framträdande, men hade halsinfektion och återkommer nu efter paus. Sjuåringen hade en fin sista halva av fjolårssäsongen och trivs över längre distans. Peter Cederin brukar ha bra ordning på hästarna och detta blir min etta i loppet, barfota runt om!

11 Gunnar Magnificent vann från ledningen senast men då var det monté och dessutom såg aktionen inte som bäst ut sista biten. Slog förvisso Art On Line men sexåringen mest iögonfallande insatser har också gjorts i just den positionen. Nu när det är ett fält att runda och dessutom är Juliano Star-sonens facit över den aktuella distansen 0 av 9 med en fjärdeplats som bäst!

7 Piggelin Skift kommer också från snygg seger som togs från utvändigt ledaren. Zola Boko-sonen enda försök över lång distans slutade med en stor plump i protokollet men chans till revansch kommer nu.

9 Elstar Rapida vann senast i enklare sällskap men ska inte nonchaleras här heller.

V65-2

Ranking: A: 2-4-8. B: 12-9-1-6-10. C: 11-7-5-3.

Spetsanalys:
1 Sean Banan har läget och är rätt rask för biten. Andra aspiranter på täten saknas inte då Tax Shelter brukar kunna öppna bra i voltstart men denna gång kanske spåret är i snävaste laget. 6 Bonjour Hornline är också aktuell från springspår. Valet faller ändå på den förstnämnda!

Loppanalys:
Ett montélopp över 2140 där startfältet känns rätt jämnt och i de här regionerna domineras disciplinen av Sofia Adolfsson. Den här gången sitter hon upp på Åke Lindbloms 2 Aramis Race och de har fungerat riktigt fint tillsammans. 1-2-2-1 är starka papper, och visst vann man på ett bra sätt senast men för stor favorit i mina ögon!

4 Tax Shelter fick inget lätt resa senast men kunde ändå vinna enkelt. Spåret är inte optimalt för denna men Josefin Ivehag är rutinerad och löser säkert startmomentet.

8 Tiptoe styrdes snyggt till seger av Björn Goop senast och slog då bland annat en så pass bra häst som Gandhi Boko. Hade inte heller startat på drygt en månad då och kan vara strået vassare nu!

12 Divas Revansch kommer allt närmare en fullträff och känns helt bortglömd på strecken. Pass upp!

9 C.C.Simon blixtrar till då och då och även 1 Sean Banan platsar på systemet från sitt fina läge. Den sistnämnda dessutom anmäld barfota runt om.

V65-3

Ranking: A: 5-13-9. B: 1-4-3-10-12-2. C: 7-6-11-8.

Spetsanalys:
2 Kvicka Lee kan vara först till plankan men jag tror 5 Charmant styr skutan efter ett par hundra meter.

Loppanalys:
Stolopp med spårtrappa och många med chans tycker jag. Tipset till 5 Charmant tog hand om täten i en snabb öppning senast och kusken valde sedan att släppa. Man hängde sedan med helt okej till andraplatsen och har nu fått en genomkörare innanför rustningen efter att ha pausat i drygt två månader. Spets är inom räckhåll och för Kaj Widell och ekipaget kan mycket väl spåra detta runt om.

 13 Caipirinha Razz är inte så tokig i grunden och har nu dessutom fått lopp i kroppen. From Above-dottern har tidigare inte haft helt lätt att hålla ihop aktionen men det såg klart bättre ut sist. Felfri rundar hon många i sällskapet men för att vinna krävs också en hel del tur på vägen.

9 Anne var duktig trea bakom dugliga Freddie Silvåkra senast och spurtade fint även i starten innan det. Femåringen har snart tjänat ihop till en fullträff och får kusken bara till det i jollen kan den mycket väl komma nu.

1 Valentine Heart avlade maiden direkt i tävlingsdebuten men har sedan två raka nollor som inte direkt ljuger för sig. Fyraåringen har perfekt spår och ska med på en välgarderad lapp.

4 Serenity Face blandar och ger en hel del i sina prestationer. Samtidigt har hon körts lite väl optimistiskt ett par gånger men hon har också visat fin styrka. Givet streck!

3 Cilantro står för jämna insatser och får ny kusk. Inte borta från fint utgångsläge. Jag plockar med hela B-gruppen då det kan smälla – nio streck totalt.

V65-4

Ranking: A: 11-13 B: 2-5-1-14-8-10-3-7. C: 12-4-15-6-9.

Spetsanalys:
Halvont om vettiga spetsbud men det känns som 2 Luxury Brodde både kan och vill till täten allra mest – förutsatt att han klarar spåret.

Loppanalys:
11 Global Trader
gör comeback i detta voltstartslopp över 2140 meter och detta är en häst vars fjolårssäsong var väldigt bra. Henrik Larssons-travare tävlade både flitigt och framgångsrikt på V75 och som måste räknas direkt i detta sammanhang. Formen är kanske inte på topp, men han står vettigt inne på tillägget och rundar många på ren klass. Tippas!

Betrodde 2 Luxury Brodde chansar jag bort. Adrian Chip-sonen har inte heller startat på ett tag och har dessutom svårt att hålla sig på benen. Dessutom ska han klara snävt spår i starten och jag står över.

Istället väljer jag att låsa loppet på min etta samt Klaus Kerns 13 Give Me Ten. Hingsten visade fin form senast, kan öppna snabbt från tillägg och kan hamna långt framme direkt. Femåringen brukar dessutom gå hela vägen och känns som en given utmanare.

V65-5

Ranking: A: 2. B: 9-11-4-6-3-7-8-1. C: 5-10-12.

Spetsanalys:
2 Manzano missar inte den här chansen och frontar per omgående.

Loppanalys:
Sprinterlopp där det upplagt ut för att 2 Manzano bättrar på sin redan fina segerstatistik. Sexåringen har toppform, perfekt utgångsläge och borde sitta i front på två steg tillsammans med Jorma Kontio. Väl där blir ekipaget bli svårslaget och när värsta hotet dessutom fick dåligt läge råder ingen tvekan – Spik!

Där bakom gör 9 Royaldoodle intressant debut för Robert Bergh, och 11 Enjoy The Life är fartfylld men har fel läge.

V65-6

Ranking: A: 5-9. B: 1-4-3-2-6-7. C: 8-11-12-10.

Spetsanalys:
Ingen tar en längd på 1 Pacific W.F.och jag tror heller inte ”Bergharn” släpper.

Loppanalys:
Avslutningen tycker jag är omgångens roligaste lopp och där många betrodda återkommer efter tävlingsuppehåll. En av dessa är 5 Get A Winner som jag höftar upp i topp trots det. Fuxen var duktig tvåa bakom Västerbo Grosbois 28/11 och detta är en rejäl herre som saknat det där rätta flytet med både lägen och löpningar tidigare.

9 Brothers In Am kan ha dunkel form efter vila men får han utnyttja sin speed är han långt ifrån chanslös. Får plats i A-gruppen då det luktar överpace i denna tillställning.

1 Pacfic W.F. är härdad på V75 men har inte startat sedan i början av året. Valacken är dock blixtrande från start och får Robert Bergh fuska bort en femhundring kan det hålla hela vägen ändå.

4 Top Yllit har årsdebuten avklarad och sjuåringen gick bra i skymundan. Valacken brukar ha sin bästa bit till slut och det krävs tempo för att han ska komma in i loppet.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Enterprise och Månprinsen AM gästar Bergsåker
Nästa nyhet
Enterprise och Månprinsen AM gästar Bergsåker

Enterprise och Månprinsen AM gästar Bergsåker

Jänkarsnackisen Enterprise är tillbaka redan nästa vecka. Hambo-trean dyker upp på Bergsåker – och så gör även Månprinsen A.M.

Förra årets Hambletonian-trea Enterprise gjorde i tisdags debut i Stefan Melanders regi, något som slutade i en fjärde-plats efter en invändig resa. Kommande onsdag är fyraåringen i elden igen då han med Per Linderoth finns med i ett försök till Norrlands Grand Prix.

Motståndet är av hög klass, här finns också lovande Weekend Fun som ståtar med fem raka segrar, Robert Berghs skarpe Transcendence och kulltoppen Selmer I.H. i denna sin årsdebut.

I ett kallblodslopp för eliten doterat till 100 000 kronor är kungen själv tillbaka, Månprinsen A.M. gör den tredje starten för året, efter att i fin stil ha vunnit årets båda tvåa första uppgifter. (Foto: ALN).

Här är startlistorna:

Norrlands Grand Prix, försök, 2140 auto

1 Enterprise – Per Linderoth
2 Zola Wind – Ove A Lindqvist
3 Transcendence – Robert Bergh
4 Selmer I.H. – Mika Forss
5 Special Major – Krister Söderholm
6 Global Unspoked – Ulf Ohlsson
7 Weekend Fun – Rikard N Skoglund
8 Assault – Micael Melander
9 Tasteofchocolatier – Kenth Åkerlund

2140 volt

1 Art Nökkve – Håkan Skoglund
2 Snygg – Stig Jarle Röste
3 Eldvin – Mika Forss
4 Smedsbo Faksen – Ulf Ohlsson
5 Flex – Nathalie Blom
6 Mino – Emilia Leo
7 Tangen Haap – Björn Karlsson
8 Sjö Odin – Rikard N Skoglund
2160 meter
9 Art Kjarvald – Ulf Eriksson
10 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
11 Trippa Undan – Oskar Kylin-Blom

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Diamanten glänste på Solvalla - snart comeback

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson