Solvallas bana är otjänlig att tävla på. Därför kommer tisdagens tävlingar att flyttas till Mantorp.

På måndagen fick merparten av tävlingskvällen på Mantorp ställas in på grund av tät dimma. Nu tar man över tisdags-kvällens tävlingar, med V64, som skulle körts på Solvalla.

Solvallas bana har drabbats av tjällossning och tävlingarna går inte att genomföra som planerat. Förhoppningen är dock fortfarande att onsdagens V86 ska köras som vanligt.

– Vi kan inte garantera säkerheten för hästarna och kuskarna så som banan ser ut just nu. Dock jobbar vår personal för fullt med banan och eftersom det ska bli riktigt kallt i morgon räknar vi med att köra V86-tävlingar som vanligt, säger Solvallas sportchef Anders Malmrot travsport.se.

Loppen, som bland annat innefattar klassiga Margarets Tidiga Unghästserie, körs så som planerat, fast på Mantorp. Dock ska kvalloppet köras på Solvalla, onsdag. Bankod 05 (Solvalla) gäller fortsatt för spel. Återbetalning av redan gjorda insatser är möjlig. (Foto: ALN).