Day or Night In hade Johan Untersteiner i sulkyn och stod för en god insats som trea när Prix de Blois kördes på Vincennes.

Prix de Blois med 42 750 euro till vinnaren var toppnumret på Vincennes under torsdagen. Day or Night In, med sin tränare Johan Untersteiner i vagnen, gjordes till knapp favorit.

Femåringen hamnade i kön från sitt bakspår men tog sig raskt fram mot dödens över den bortre långsidan. Fast med i släptåg kom Une Sérénade och Eric Raffin vars kvicka avslutning kom att tala segerspråk.

Une Sérénade kopplade enkelt greppet över upploppet och tog segern på 1.11,0a över 2100 meter. Day or Night In fick ge sig i fajten om andrapriset med ledande Vulcain du Vandel, båda noterades för 1.11,3 och svensken förtjänst blev 13 300 euro. I loppet slutade Quick Fix sexa, medan Apollon de Kacy och Target Kronos återfanns i det slagna fältet.

*Björn Goop körde This is It i Prix de Murat (24 300 euro) men kunde inte tampas i slutstriden och kom i mål som åtta. Här vann favoriten Bauloise Haufor och Charles Bigeon efter ett riktigt starkt lopp i spåren på 1.13,9 över 2850 meter. (Foto: ALN).