Att Daniel Redén har flera hästar aktuella för Prix d’Amérique är inget nytt. När det andra B-loppet ska köras nästa söndag, har stallet sex potentiella deltagare.

Det är nästa söndag, den 10 december, som B-lopp nummer två Prix du Bourbonnais avgörs på Vincennes. 25 hästar är i dagsläget preliminärt anmälda till loppet.

Från Daniel Redéns stall (preliminär)anmäls ett stort intresse – hela sex hästar finns med i listan. Det handlar om fjolårets trea, respektive fyra Lionel och Propulsion som båda har haft loppet i sikte en tid. Den sistnämnde genrepar ju i Gävle på torsdag.

Här finns också Call Me Keeper som vi inte sett sedan fjärdeplatsen i Prix de France, förra året PdA-deltagare Wild Honey samt Caid Griff och In Vain Sund.

Sikte mot Prix du Borubonnais tar förstås också den store favoriten Bold Eagle, som ju fick lämna ett sent återbud till Prix de Bretagne senast. Han ser, i nuläget, ut att från stallet få sällskap av Valko Jenilat (som vann Bretagne) och den store uppstickaren Carat Williams.

Anmälningarna till Prix du Bourbonnais går ut först på måndag förmiddag. Den slutliga startlistan blir sedan klar under torsdagen, den 7 december. (Foton: ALN).