Trots ett uppehåll sedan i somras var Cash Gamble på hugget direkt. För Franck Nivard klippte svensken till med seger i Prix du Langeudoc på Vincennes.

Den av Philippe Billard tränade svenskhästen Cash Gamble hade inte startat sedan i juli, men gjordes ändå till favorit när måndagens Prix du Languedoc avgjordes på Vincennes.

Spelarna hade rätt. Sexåringen visade god form direkt i comebacken. Franck Nivard gav Cash Gamble en fin resa som tredje häst i andraspår och kunde dröja till utgången av sista sväng innan attacken sattes in.

Cash Gamble bröt förvisso ut flera spår på upploppet, men fick grepp på ledande Bakchich och höll ifrån sig katapultspurtande Une Sérénade. Cash Gamble kvitterade ut segerchecken på 42 750 euro efter att ha klockats till 1.14,0 över 2850 meter.

Alfas da Vinci kördes av Joakim Lövgren fram till dödens efter 1300 meter och kom att fortsätta i den positionen loppet igenom och slutade fyra. Venkatesh fick ett fint lopp i rygg på Alfas da Vinci men kunde inte blanda sig i segerstriden. Arazi Boko knep sjättepriset och Monas Invercote fick ett invändigt race och slutade oplacerad. (Foton: ALN).