Får vi se Nuncio mot Bold Eagle i Prix de Bretagne redan på söndag? När anmälningarna till loppet gick ut på måndagen fanns båda med.

Det är på söndag den 19 november som jakten på Prix d’Amérique-biljetter startar på allvar. Det första B-loppet, Prix de Bretagne, ska köras på Vincennes.

När anmälningsfristen gick ut på måndag morgon var 22 hästar fortsatt intresserade av att vara med. Bland de preliminärt anmälda – finns Nuncio.

Nuncio kommer från seger på Bergsåker och har förstås en start i Prix d’Amérique som mål. Huruvida Prix de Bretagne blir stjärnans första start på Vincennes, avgörs dock först på torsdag då den definitiva startlistan spikas.

Om Nuncio kommer till start i Prix de Bretagne, blir det så i fall ett nytt möte med Bold Eagle. Den franske ikonen har de tre första B-loppen i sitt schema innan hästen ska försöka ta sin tredje raka i PdA.

Bland övriga anmälda i Prix de Bretagne märks också Johan Untersteiners Day or Night In. Av de franska namnet kan nämnas Anna Mix, som för övrigt är titelförsvarare, årets PdA-tvåa Bélina Josselyn, formstarke Bird Parker, Billie de Montfort och Voltigeur de Myrt.

Förstapriset i Prix de Bretagne är 54 000 euro. De tre främst placerade i loppet har säkrat en plats i Prix d’Amérique den 28 januari. Den definitiva startlistan blir klar vid 12-tiden på torsdag. (Foton: ALN).