Ulf Stenströmer styr kosan från Skara till Dalarna. Axevallatränaren kommer med fem hästar i transporten när det vankas V75 i Rättvik.

Det är natursköna Rättvikstravet som håller i lördagens V75-omgång, där Sommartravets final, som avslutning, är en av höjdpunkterna.

Har fem till start på V75. Foto: ALN

Axevallatränaren Ulf Stenströmer som i fjol hade landets 13:e vinstrikaste träningsstall, är laddad inför omgången och hoppas kunna vända hemåt med en V75-seger (eller fler). Faktum är att han har hela fem möjligheter.

I lägsta klassen, mönstrar han en kapabel fyraåring vid namn Smokey Herman (V75-2). Valacken har tre segrar i år, men visade galopp som favorit när han begick V75-debut senast, i Årjäng.

– Vi är inte riktigt säkra på varför han galopperade, men vi har en misstanke att det kan ha varit på grund av jänkar-vagnen, den går han utan nu. Annars känns hästen bra i jobben och jag tycker det här ser spännande ut. Det vore väl korkat att inte köra för ledningen härifrån, säger Ulf Stenströmer till travnet.se.

Örjan kör Kapten Haddock. Foto: ALN

En kapabel sort, men med lite osäkra tendenser, är Kapten Haddock (V75-4).

– En bra häst som dock varit lite svår att hålla fräsch varför han startat lite sporadiskt. Senast gick han barfota vilket fungerade bra, fram till det började regna. Men hästen har visat att han håller V75-klass och känns nu fräsch och fin, är han på humör ska han kunna vara bland de tre i alla fall.

Donato E. är segervan. Foto: ALN

Donato E. (V75-5) kommer till start i Klass 2 med två raka segrar i raden och har vunnit hela åtta av tretton starter i karriären.

– Han har en bra segerprocent och är en riktigt bra häst i grunden. Det känns som han är på helt rätt väg nu och har ju vunnit på V75 förut. Då vann han från dödens på Lunden på en riktigt bra tid, så han ska nog kunna göra det igen.

New Muscle Ås har många att runda. Foto: ALN

New Muscle Ås (V75-6) finns med i Brons-divisionen, men har lottats till ett tråkigt läge.

– En bra häst men ett tråkigt spår, kan man säga. Men hästen är bra i ordning och jag tycker han ska vara värd ett streck om man garderar här, tror han kan bli lite bortglömd med tanke på läget.

Brilliance i finalen av Sommartravet. Foto: ALN

Sommartravets final med 300 000 kronor till vinnaren rundar av V75. Femåriga stoet Brilliance (V75-7) kommer med två raka segrar på kontot.

– Det är en fin märr som gått bra på sistone och kommer gå med optimal balans här, vilket är barfota runt om och med norsk gas. Jag tycker hon ska kunna ha en viss chans här om hon sköter sig, och kanske kan det bli ledningen. Men det är tuffa hästar emot i ett sådant här lopp, säger Ulf Stenströmer.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Åby Stora Pris blir nästa start för Propulsion

Åby Stora Pris blir nästa start för Propulsion

Efter senaste succén i Hugo Åbergs går Propulsion mot ett nytt storlopp. Stjärnan är klar för Åby Stora Pris.

Femårige Propulsion har haft en magnifik säsong så här långt. Miljonsegrar har tagits i Finlandia-Ajo, Norrbottens Stora Pris och senast Hugo Åbergs. Lägg däremellan till en femteplats i Elitloppet.

Mot nytt storlopp. Foto: ALN

Nu är kanonen klar för en ny stor uppgift. Det är tränaren Daniel Redén som via twitter meddelar att nästa start blir Åby Stora Pris den 13 augusti.

Det betyder således också att Propulsion inte laddas mot Jubileums-pokalen, som det tidigare spekulerats i, då det loppet ju körs bara fyra dagar senare.

Därmed är sju av de åtta hästarna i Åby Stora Pris klara. Startlistorna till loppet med två miljoner kronor till slutsegraren, blir klara på söndag kväll.

Klara hästar till Åby Stora Pris är:

B.B.S. Sugarlight
Food Money
Mosaique Face
Montgomery Hill
Propulsion
Un Mec d’Héripré
Västerbo HighFlyer

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Umåker
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Umåker

Fredag: V64-tips till Umåker

V64 Umåker 5 augusti

Omgången: Det ser intressant ut på Umåker där jag spikar draget i avslutningen som det bara måste vara dags för nu! 

Bästa spiken: 1 Lady Soldier (V64-6) blev av med ledningen senast och fastnade med vinstkrafter, och nu tror jag på revansch från ledningen!

V64-förslaget är på 1944 kronor (enbart för alla rätt):

8-4-7-2-3-6 (4-2)
7/ 3-11-2-4-1-6-9 (7-12)
11-9-8 (1-13)
6/ 2-9-11-7-12-3-10-4-8 (1-5)
9-8-1-6-5-7 (10-12)
1 Lady Soldier (6-7)

6x1x3x10x6x1 = 1080 kr
6x8x3x1x6x1 = 864 kr

DD-förslag på 800 kronor:

8,9 – 1 x 400

Spela på trav hos Unibet. Klicka här.

V64-1:

Ranking: A: 8-4 B: 7-2-3-6 C: 1-5

Spetsanalys: Tea Party är ensam på startvolten och håller upp, vem vill överta då favoriten knappast är snabb nog.

Loppanalys: 4 Mellby Darling har hittat stilen och varit jättefin vid tre raka segrar och senast bara studsade hon undan efter att ha gått med i spåren då man plockade av alla skorna. Nu åker skorna på och det är negativt då man sparar fötterna till finalen av Diamantstoet. Hon har varit rent galen tidigare och ännu litar jag inte på henne när hon blivit storfavorit.

8 Trading tippar jag, hon var grym förra sommaren och såg ut som en racer, men hon gick in i väggen och man har börjat om med henne. Båth ligger lågt, men hon ska träna bra och gör favoriten bort sig tror jag på Trading.

7 Ellieann har fin fart och har mött bra hästar och kanske kan få sin seger. 2 All Time la Marc kanske kan köras till ledningen i andravågen, satt fast med massor av krafter kvar bakom favoriten senast!

V64-2:

Ranking: A: 7 B: 3-11-2-4-1-6-9 C: 10-5-8

Spetsanalys: Jag tror att Always On Target kan forceras till ledningen då de innanför bör vara nöjda med favoritens rygg. Kördes till spets efter 300 meter från spår 8 tidigare.

Loppanalys: 7 Always On Target kommer med två raka segrar, och även om de tagits i lite enklare gäng så har han sett stark ut och blir allt bättre. Han har öppnat bra från spår långt ut tidigare i Sverige och jag tror att han kan köras till ledningen mot lite veka och inte jättesnabba hästar. Han lättas rejält i balansen och ska tävla barfota och troligen med jänkarvagn och jag spelar utgång!

3 Dusktodawn Sisu fick inte chansen bakom kulltoppen Louie Brodde då hon inte kunde svara ledningen och inte fick chansen. Det var senaste starten och hon har alltså inte startat sedan 2/6 och det kan fattas lite, dessutom en treårig märr mot äldre hästar nu, men rätt fin är hon.

Hårt betrodd blev 2 Fonso Boko senast på V86, men han visade väl ändå inget extra invändigt där han likt starten före hade svårt med tempot redan halvvarvet kvar. Överspelad!

V64-3:

Ranking: A: 11-9-8 B: 1-13-14-10-7 C: 12-4-3-6-2-5

Spetsanalys: Spikmira till ledningen efter en bit tror jag.

Loppanalys: 11 Järvsö Blomster är jättefavorit och hon har varit ruskigt bra hela året. Vann Sto SM efter snygg inmåttning av Örjan, och härlig skalle som hon visade då hon satte dit skallen före Ängskalla. Spurtade riktigt bra på V75 senast via 23 sista 600 metrarna bakom starke Steinfaks. Visst är det troligt att hon städar av dem, men för stor favorit är hon.

Hon möter två klart bra, och jag betalar för dessa. 9 Mofaksan har kommit tillbaka efter lungblödning och senast var hon riktigt fin då hon plockade ner Junifaks. Nu ska det bli barfota och man tar av huvan och hon känns jättehet med Ove A igen och samma start som favoriten.

8 Grandina är snabb och hon har hittat tillbaka till formen. Gick rappt bakom W.A.Mozart näst senast och spurtade piggt till seger senast. 1 Spikmira kan leda länge och 13 Ängskalla var alltså nära att hålla undan för favoriten då de möttes, men då från samma start…

V64-4:

Ranking: A: 6 B: 2-9-11-7-12-3-10-4-8 C: 1-5

Spetsanalys: Åge Hornline är ruskigt startsnabb och jag tror han sitter i ledningen!

Loppanalys: Jag spelar utgång med 6 Åge Hornline som är mycket startsnabb och nu ska det vara läge att köra i ledningen, och dit tror jag att han hittar. Petter menar att hästen varit ifrån och är behandlad men att han brukar vara bra direkt. Han har galopperat på sistone, men ska fungera bättre nu och då är han bra för dessa vanliga lopp.

Väldigt öppet känns loppet och jag streckar tio totalt. 2 Patricia Bishop tog mark på Åge då de möttes i våras och det är bättre distans nu, men hon får göra jobbet och jag tycker det är fel favorit även om det låter bra.

9 Digigirl I.H. brukar spurta bra och har mött bra ston, senast gick hon bra i spåren innan galoppen o´mot sista sväng i tufft lopp med 100 lax i första som Catwalk In vann.

V64-5:

Ranking: A: 9-8 B: 1-6-5-7 C: 10-2-11-3

Spetsanalys: Snabba hästar och här kommer det gå undan! Action Launcher är grymt snabb då han släpps av, men även Crazy Foot Mambo har spetsat 5/5 senaste. Släpper man till favoriten Exceed’Em? Flera andra öppnar snabbt!

Loppanalys: 6 Exceed’Em är klar favorit, men det kommer kosta att nå ledningen mot flera startkanoner och sina segrar under året har kommit från ledningen. Det vimlar av startraketer och jag tror det blir svårt att nå spets, tre raka från ledningen har det blivit men nu går jag emot.

9 Sambucus P.R. var inte iordning i Boden då man körde med skor fast det var aviserat barfota och han pausade efter den V75-starten. Vann på bra vis i lillcomebacken senast och då det blir barfota som är stort plus så borde han kunna blåsa till dessa som öppnat snabbt. DD-drag!

8 Voulez Vous tog två raka segrar på snygg t vis och senast gick han nedåt 10,5 sista halvvarvet och han har chans att reglera dessa från dödens om man väljer den taktiken. Även han för lite spelad mot favoriten.

V64-6:

Ranking: A: 1 B: 6-7-3-10-14-11-4-5-8-12 C: 15-9-2-13

Spetsanalys: Lady Soldier tror jag håller upp innerspåret, hon är kvick!

Loppanalys: Spårtrappa där jag tror att den med minst pengar har bäst chans i 1 Lady Soldier! Hon inledde lovande värre med flera segrar, och näst senast är bara att glömma då hon kvävde sig och fick tas ur loppet. Per drog av skorna senast och det blev rejält surr om henne på V86, och efter snabbstart till ledningen så det klart ut. Dock kom det en snabbare konkurrent som körde förbi och sedan fick Linderoths märr inte se dagens ljus. Hon såg mycket fin ut och jag tror nog att det är spets som gäller nu och den bör hon hålla upp, och jag chansspikar!

6 Queen Goutier är favorit och hon har blivit allt bättre efter att man bytte regi. Hon har visat att hon tål jobb vid de senaste segrarna, och från dödens senast var det rejält. Risk för jobb igen och mitt drag känner mycket roligare att jobba med.

7 Denver Brodde har kapacitet att utmana, men senast var det trögt värre även om det strulade lite för kusken som inte fick ur urryckarna.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bollnäs bjuder på entrén vid Delicious comeback
Nästa nyhet
Bollnäs bjuder på entrén vid Delicious comeback

Bollnäs bjuder på entrén vid Delicious comeback

Nästa fredag ska Delicious göra efterlängtad comeback. Bollnästravet bjuder på entrén – och kretsen kring hästen skänker pengar till banans travskola.

Tidigare i veckan meddelade tränaren Daniel Redén att stallets supersto Delicious äntligen är redo för en comeback på tävlingsbanan.

Den kommer att ske på Bollnästravet den 12 augusti, i loppet John Deeres Pokal vilket lämpligt nog är samma lopp som hon slog världsrekordet 1.08,6 i förra året.

Gratis att se. Foto: ALN

– Delicious har ett krav den dagen, hon vill att det ska vara fri entré så att alla som kan får se henne live, twittrade Redén.

Det önskemålet ha nu hörsammats av ett vaket Bollnästravet – det blir fri entré under tävlings-kvällen.

Efter det beskedet kontrar nu Delicious och kretsen kring hästen – med att skänka pengar till travskolan på Bollnäs. Det kommer ges fem kronor för varje besökare.

Vi måste bjuda sporten på det här, säger Redén. Foto: ALN

– Vi måste bjuda sporten på det här. Hon är en så pass fantastisk häst och behöver all hjälp hon kan få för att komma tillbaka igen, säger Daniel Redén till travronden.se och fortsätter:

– Även om hon inte kommer att tävla på topp i comebacken är hon en attraktion som är värd att se och när Bollnästravet gick med på att ha fri entré kände vi att vi skulle dra vårt strå till stacken och skänka pengar till travskolan.

Läs även: Delicious är redo – aviserar en comeback

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla

Fredag: V65-tips till Solvalla

Omgången
Åby igår inleddes med en skräll som var för svår för nästan alla men när Flemming smashade in båda DD-avdelningarna blev det ändå ett fint netto för mina tips. Solvalla står för lunchtravet även denna fredag och en varierad samt lurig omgång. Min spik kommer i montéloppet där jag tror 7 Twin’s Vici Lime (V65-2) bombar till täten tidigt och sen drar man motståndarna sönder och samman.

Spiken
7 Twin’s Vici Lime (V65-2)

Skrällarna
1 Knifetown Winner (V65-4)
2 Kenwitj och 11 Pablo Andover (V65-6)

V65-systemet (spel för sex rätt)
V65-1: 4,7,9 (res 8-6)
V65-2: 7 Twin’s Vici Lime (res 8-5)
V65-3: 2,5,7,8 (res 1-3)
V65-4: 1,3,5,9,13 (res 4-12)
V65-5: 1,3,4,9 (res 5-12)
V65-6: 2,3,4,5,8,9,10,11 (res 6-1)

3x1x4x5x4x8 = 1920 kronor/rader

LD-systemet
1 – 1,3,4,5,9 x 200

1000 kronor

V65-1

RANKING A: 7. B: 4-9-8-6-12-11-2-1. C: 3-13-10.

Spetsanalys:
4 Rectifier öppnade bra från springspår i tävlingsdebuten och har bara haft bakspår efter det. Får ett hyggligt anlopp även nu när han inte har några hästar utvändigt om sig och får överta ledningen av 2 Tailgate.

Loppanalys:
Svensk Travsports Grundserie kickar igång lunchen och favoriten kommer från tillägg och heter 7 Ready To Flex. Fyraåringen gjorde comeback efter långt tävlingsuppehåll senast och hamnade långt bak från springspår på tjugo. Erik Adielsson styrde på i ryggar på slutrundan och hästen gick riktigt bra till andraplatsen. Detta är en rejäl travare, som med loppet i kroppen, kan bli svårslagen.

4 Rectifier har startat fyra gånger i karriären och hittills inte haft något vettigt utgångsläge. Insatserna har ändå varit bra och Tarzan lär försöka stjäla loppet från konkurrenterna på tillägg.

9 Slaghöken är en skön sluggertyp som alltid står för stabila prestationer när han håller sig på benen.

V65-2

RANKING A: 7. B: 8-5-1-4-6. C: 2-3.

Spetsanalys:
5 This Is Alex är nog först till sargen men 7 Twin’s Vici Lime laddar vad som går och tar sig till front i andra skedet av loppet.

Loppanalys:
Ett montélopp är inklämt på V65:an och bara åtta kommer till start i detta långlopp. 7 Twin’s Vici Lime gynnas av distansen och visade fin uppfattning vid de dubbla segrarna i juni. Har gjort det bra även efter det utan att få sätta nosen först men nu kan det vara dags igen. Kan öppna skapligt och kör sig till täten tidigt sen blir man inte lätta att plocka ner. Spik!

8 Strecket går inte att utelämna i sammanhanget. Valacken galopperade i sitt senaste framträdande och fick sedan strykas för hosta. Är bara formen någorlunda gör hästens inställning resten och detta är värsta hotet mot mitt singelstreck.

V65-3

RANKING A: 5-7. B: 2-8-1-3-6-4. C: –

Spetsanalys:
Oerhört svårt att bena ut vem som frontar men felfritt travande 1 Lotusamarone och 2 Quick Tilly är två kandidater. Tror ändå mest på 7 Astrodome som öppnade bra från springspår på Eskilstuna 21/11.

Loppanalys:
Enbart åtta hästar till start även här men nu rör det sig om treåringar och detta är inte lätt. Flertalet hästar har fler galopper i raden än felfria och lägg där till en finsk gäst som inte startat på sedan i slutet av november. Mycket svårt att säga hur detta blir kört och spetsstriden är heller inte helt enkelt att förutse.

Hårt betrodde 2 Quick Tilly sprang 15,9 trots galopp i första sväng senast och visade att formen sitter där den ska. Valacken har bara lyckats komma runt ovalen felfritt en enda gång och då blev det följaktligen seger. Spår två i volten kan ställa till det men håller Orlando Vici-sonen på mattan är man säkert långt framme.

5 Unsafe Investment gjorde två starter i juni och får väl godkänt får båda. Tävlingsdebuten avklarades på en 17-tid och sen avslutade hingsten bra från andra utvändigt i starten efter det. Återkommer nu efter paus men är ett måste på systemet tillsammans med Kihlström.

7 Astrodome gör en intressant, men svårbedömd, start på svensk mark. Stoet visade upp sig på Eskilstuna i höstas och stod då för en fullt godkänd insats. Pekka Korpis travare har inte startat sedan dess ekipaget känns minst sagt svårbedömt.

8 Quality Tilly har visat prov på jämnhet hittills i karriären och i öppet lopp kan det vara dags för första triumfen.

1 Lotusamarone är en hetsporre som inte satte en enda fot rätt senast i volten senast. Upp till bevis nu från innerspåret och vi får se hur Ville Karhulahti hanterar Maharajah-dottern.

V65-4

RANKING A: 9-1. B: 5-3-13-4-12-10-6-2. C: 7-11-8.

Spetsanalys:
1 Knifetown Winner är skapligt snabb från innerspår men får nog plocka fram solfjädern in i första sväng för att hålla ut bland annat 3 Boomer.

Loppanalys:
2640 meter igen och favorit 9 Da Vinci Boko. Valacken var direkt dålig på Rättvik näst senast men hade verkligen tagit sig i kragen i lill-comebacken på Solvalla. Via en snabb avslutning hann Chocolatier-sonen fram till seger från fjärde utvändigt i ett enklare sällskap. Sättet han avgjorde på behöver han dock inte skämmas för och den härdade sexåringen får nu kampera ihop med Örjan Kihlström för första gången.

1 Knifetown Winner har ingen imponerande resultatrad men kanske kan hitta till täten här vilket gör honom intressant. Fyraåringens bästa resultat har gjorts i spets och dessutom är han ett streckmässigt kul drag.

5 Lincoln Lawyer stod lite på tur för seger senast och hann fram via en riktigt vass avslutning. Valacken brukar inte direkt rada upp triumferna men jag tycker ändå han ska markeras tidigt denna gång.

Att strecka eller inte strecka är frågan när det gäller 13 Labero Broline. Den forne E3-vinnaren står på 40 meters tillägg och startade i Boden så sent som i tisdags. Fastän Wäjersten körde snällt i själva loppet borde både insatsen och resan ha satt sina spår på tre dagar. På sin hårdhet borde han ändå inte vara helt chanslös.

Nästa streck på rankingen för mig är 3 Boomer som var positiv tvåa senast och som borde få ett fint lopp i den främre träffen.

V65-5

RANKING A: 4-3-1. B: 9-5-12-6-2. C: 7-11-8-10.

Spetsanalys:
Ser bra ut för 1 Tweet Hanover som höll upp innerspåret för tre starter sedan och som galopperade i spetsrusningen i starten efter det.

Loppanalys:
Stolopp med skaplig klass där det kan vara dags för 4 Wordie Hanover. Örjan Kihlström satt hyggligt med på Jägersro senast när galoppen kom 300 kvar. Det hade troligen inte funnits något att göra åt tätduon, M.T.Klara och Sundsvik Mayday men hästen såg bra ut och revanschen kan komma per omgående. Yankee Glide-dottern har vettigt läge och med rätt resa i draget fäller man många. Tränare Roger Walmann har också med 9 Trinidad As som jag tycker har problem att leverera ettor i raden. Blir betrodd men platsar inte på min lapp.

3 Xanthis Amazing övertygade vid segern på Rättvik och insatsen som trea i starten efter det var också fullt godkänd. Det blev startgalopp när man testade V75 på Bollnäs men då var det både snävt spår och första barfota runt om. Tidigt bud denna gång.

1 Tweet Hanover höll starkt efter tung resa senast och har nu läge att förvalta innerspåret till ledningen. Var grymt bra från spets för två starter sedan och fyraåringen känns given.

9 Trinidad As har bara en enda etta på kontot och enligt mig borde det kanske varit ett par till. Fart finns emellanåt och den låga streckprocenten gör att hon platsar – men det är på nåder.

5 Miss Golden Quick visade 12,5/1000 i spåren på Solvalla i sitt senaste framträdande men formen kan vara svårbedömd efter 1,5 månaders tävlingspaus.

V65-6

RANKING A: 4-3-9. B: 8-10-2-11-5. C: 6-1-12-7.

Spetsanalys:
Ganska jämnt överlag bland hästarna i det främre ledet när det gäller startsnabbheten vilket kan öppna för 4 Hope Of Joy som är medel.

Loppanalys:
Öppen avslutning som kräver sina streck och jag tycker det finns ett par roligare susare att plocka med här.

4 Hope Of Joy ser ut att bli favorit och inte det är väl inte helt fel sett till hästens insatser på sistone. Fyraåringen räckte inte till som uppanmäld mot dugligt motstånd senast och dessutom gick det väldigt fort hela vägen.

3 Avatar Accelerator går bra varje gång och har fått göra ordentligt med jobb i de två senaste starterna. Årets första fullträff kommer när som helst och han känns helt given på kupongen.

Roger Walmanns 9 Atomic Rain inledde tävlandet med två raka fullträffar och fastän segrarna uteblivit sedan dess har ändå Muscle Hill-sonen stått för fina insatser. Stallkamraten 8 Frantic har utgångsläget emot sig men såg strålande ut vid segern näst senast och på det intrycket måste han ändå streckas.

5 Pharaon D’Inverne gör sällan ett dåligt lopp och med småsega konkurrenter invändigt kan Sören Eriksson hitta vettigt slagläge direkt.

Glöm inte bort 2 Kenwitj som för första gången på länge hade ett bra utgångsläge senast och då blev det seger. Skrällvarning också på 11 Pablo Andover som inte är så tokig i grunden och känns helt tappad av spelarna denna gång.

Även 10 Laurentius Cash In streckas i avslutningen.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fina treåringar gör upp i Sommarfavoriten

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson