Olympiatravet har drabbats av en tung strykning. Det är världsmästaren Papagayo E. som inte kan komma till Åbytravet.

På lördag avgörs Olympiatravet på Åby. Säsongens första riktigt stora kraftmätning med 1,5 miljoner kronor till vinnaren.

Olympiatravet utan Papagayo. Foto: ALN

Men nu har ett av de tyngsta namnen i finalen försvunnit. Det är norske Papagayo E. som blivit struken från loppet.

Tränaren Jan Kristian Wåler berättar för tgn.no att efter att Ultimate Photo stått för en svag insats på Jarlsberg i söndags, beslutade man att undersöka stallet samtliga hästar. Allt stod heller inte rätt till med världsmästaren.

– Han har inte haft problem med halsen sedan han var tre år, men när situationen är som den är nu är det ingen tvekan om att vi stryker. Tar vi chansen och startar på lördag och går in i väggen, kan vi ödelägga hela säsongen. Självklart är det trist att behöva stryka från ett sådant här lopp.

Därmed återstår nio hästar i jakten på förstapriset i Olympiatravet på lördag. Du kan läsa mer om loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Efter succén: Liten Elitlopps-dörr öppen för Lionel

Efter succén: Liten Elitlopps-dörr öppen för Lionel

Norske Lionel har gjort stor succé i sin franska regi men någon start i Elitloppet tycks inte vara aktuellt. Eller?

Norrmannen Lionel är en av Europas största snackhästar för dagen efter att i sina två senaste starter på förkrossande vis besegrat franska eliten i Prix de Paris och i lördags även i Prix de l’Atlantique.

Lionel har gjort succé hos Souloy. Foto: ALN

Sexåringen, tränad av Fabrice Souloy, borde därmed vara ett namn högt på önskelistan inför Elitloppet, men i tidigare uttalanden har kretsen kring hästen enbart haft Oslo Grand Prix (den 12 juni) i sikte.

Men kanske finns det ändå en liten dörr öppen även för Solvalla? Efter krossen på Enghien säger ägaren Göran Antonsen till Travronden:

– Jag är en sådan person som vill ta en start i taget. Utgångspunkten för oss är OGP och det är dit vi kommer att försöka nå toppform. Det är flera saker som ska passa in. Dels måste han få en inbjudan till Elitloppet och sedan ska han vara fräsch och fin.

Lionel har en start på Vincennes den 6 maj närmast inplanerad. Loppet som gäller är Prix Kerjacques; ett lopp som avgörs över 2700 meter med 54 000 euro till vinnaren.

Lionel kom till Fabrice Souloy efter norska Derbyt 2014. Därefter har han gjort 20 starter, vunnit 11 lopp och travat in drygt 6,8 miljoner norska kronor.

Läs även: Lionel gick på kross i Prix de l’Atlantique

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Romme
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Romme

Tisdag: V4-tips till Romme

Omgången: En intressant omgång det jag har ett drag jag går fullt ut på. Twigs Atkin (V4-3) är tillbaka efter utlandssejour och han har levererat tidigare efter liknande upplägg. Jag hoppas och tror hemmahästen leder loppet runt om, mycket rolig idé. Går det i kant i de övriga loppen så kan det bli bra pröjs, hela vägen Tomas!

Spiken

5 Twigs Atkin (V4-3)

Skrällbudet

2 My Account (V4-2)

V4-systemet

V4-1: 6,9,12 (Res: 10,7)
V4-2: 1,2,3,4,8,9,10,12 (Res: 6,5)
V4-3: 5 Twigs Atkin (Res: 9,2)
V4-4: 2,3,4,5,6,7,9,10,12 (Res: 8,13)

3 x 8 x 1 x 9 ggr 2 = 864 kronor.

Lunchdubbelförslaget

2,3,4,9 – 5 x 200 kr

8,10 – 5 x 100 kr

Sammanlagt: 1 000 kronor.

V4-1

RANKING: A: 6-9. B: 12-10-7-1-14-8. C: 13-3-2. D: 11-5

Spetsanalys:

6 R.K.King öppnade stabilt och fort i tävlingsdebuten från springspår för sin förre tränare Peter Untersteiner. Att Samuel Rehn sitter i ledningen efter 500 meter körda känns mest troligt.

Loppanalys:

6 R.K.King har Samuel Rehn gjort ett bra jobb med och fyraåringen imponerade vid två segrar på Sundbyholm i vintras. Senast fick hästen ett lopp i kroppen och var positiv som trea. Med tempo i sig och från springspår känns det givet att tippa Make It Happen-avkomman som inte startat i voltstart hos Rehn. Untersteiner fick bra snurr på hästen från springspår i tävlingsdebuten och det är favorit på att Samuel sitter i ledningen efter ett halvvarv, så det kan vara spets och slut på honom. Det finns dock intressanta och kunniga motståndare därför garderar jag. Vanlig vagn när det är voltstart, skor runt om, men det kan bli ryckhuva för första gången meddelar tränaren.

9 Incognito Tooma travade 1.11,5 sista 800 meterna i årsdebuten mot mycket bättre konkurrenter än vad han möter den här gången. Djuse håller honom högt och med tempo i kroppen så känns det givet att plocka med fyraåringen som var femma i korta E3-finalen under fjolåret, det vittnar om hans höga grundklass.

V4-2

RANKING: 3-4-9-2. B: 8-10-12-1. C: 6-5-7-11.

Spetsanalys:

2 My Account, 3 M.T.Insider, 4 Åhlunda Survivor och 7 Chatman är alla raska bakom bilen. Den startsnabbhet M.T.Insider visade från samma startspår som denna gång 11/7 gör att de utvändiga får svårt att ta en längd på honom och Lasse Kryss nöjer sig nog med vinnarhålet igen med My Account.

Loppanalys:

3 M.T.Insider har en på pappret bra uppgift från spår tre bakom bilen för sexåringen står bra inne i loppet. Han har segrat över kort distans och årsdebuten är avklarad så från spets kan han rinna undan. Han måste dock vara bättre än senast för Olle Alsén fick öppna 1.18,5 första varvet, trots det kunde inte hästen vinna. Tippas på att han troligen sitter i ledningen, men gardering känns helt given.

4 Åhlunda Survivor kan öppna fort bakom bilen och har lopp i kroppen. Hästen vinner inte på beställning, men är van betydligt hårdare konkurrenter än detta. Sjuåringen trivs på hemmaplan.

9 Rydens Indigoblue brukar göra bra lopp på Romme och formen är det inget fel på, hästen avslutade 1.11,5 sista 800 meterna senast som fyra. Hästen gör sina bästa lopp med tätkänning och startrygg bakom My Account är inte fel. Han är uppfräschad efter förra starten berättar Jakobsson.

2 My Account är obesegrad på Romme och vann senast på Sundbyholm, hästen kan öppna fort bakom bilen. Lasse Erixon är säkert nöjd om det blir vinnarhålet som senast. Stämmer det under vägen så kan Krysset som har form på stallet fixa andra raka segern ihop med åttaåringen.

8 Capitano Boko är kapabel, men är tappad av lirarna med tanke på spår åtta bakom bilen.

10 Paradiziac har form och kan sitta bra på det in i första sväng, med tanke på startryggen bakom favoriten.

12 Prince Cobol och 1 Dollar Sund är lyxstreck, men det rensar härligt om de skulle skrälla.

V4-3

RANKING: A: 5. B: 9-2-4-6-10-1. C: 7-11-8.

Spetsanalys:

5 Twigs Atkin är en bilföljare och det givna spetsbudet i loppet.

Loppanalys:

Jag tar en rå och går all in på 5 Twigs Atkin som är tillbaka i Sverige. Hästen har inte övertygat i årets starter, men har tagit resan hem på ett bra vis och känns fin efter senaste starten säger Eva Skantz. Det blir skor och jänkarvagn säger hon. Hästen möter enklare hästar än vad han brukar göra och sexåringen är mycket startsnabb, så det känns givet att det blir spets. Förra gången hästen kom hem efter en utlandsvistelse vann han i Örebro på 1.14,5 auto över medeldistans direkt i första starten efter en spetsviktoria. Upplägget har alltså fungerat tidigare och i min bok är han underspelad, därför väljer jag att spika.

9 Global Newsletter har fem segrar på Romme på åtta försök, dessutom har Uffe fyra segrar bakom hästen så att han blir favorit känns rimligt. Hästen har lopp i kroppen, men bakspår försvårar.

2 M.T.Illustrious gillas och hon var trea i årsdebuten i Diamantstoet och utgångsläget går inte att klaga på. Djuse tror dock att hästen behöver fler lopp i sig innan hon är segermogen.

V4-4

RANKING: A: 2-12. B: 10-7-4-3-5-9-6. C: 8-13-1-11.

Spetsanalys:

Bara tre hästar på startvolten och när allt lagt sig efter en bit så skulle det förvåna mig om inte Nicklas Westerholm har kommandot med mest kapabla 2 Gloria Band.

Loppanalys:

2 Gloria Band jagar första segern i karriären och är jämn och säker av sig. Stoet har ett lopp i kroppen och kan avlägga maiden från spets. Bara tre hästar på startvolten är ett stort plus för henne.

12 Alvena Villhadi travade 1.10 sista 600 meterna senast när hon tog karriärens första seger. Vinsten togs med bred marginal, men bakspår på tillägg är inte att föredra och det kan bli långt fram och många att runda.

10 Taclobo kan sitta bra på det kort efter start om Kajsa Frick prickar från springspår.

7 Mountain Smoke förstärks med Magnus Jakobsson och det ska bli intressant att se vilken effekt han kan få på henne.

4 Sperling är mycket bättre än vad folk tror och är loppets outsider.

3 Persos Tindra har ett fint läge och lämnar hon galoppskorna i stallet, slutar hon långt fram.

5 Molly de Castella har lopp i kroppen och har segrat med aktuell kusk.

9 Oregano Broline är inte så tokig och från springspår är hon intressant.

6 Kornett T.J. fick tempo i kroppen senast i årsdebuten, det var säkert nyttigt för fyraåringen.

Tipsredaktör: Mårten Eriksson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Romme: "Ska väl leda detta runt om"
Nästa nyhet
V4 Romme: ”Ska väl leda detta runt om”

V4 Romme: ”Ska väl leda detta runt om”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han gjorde ett riktigt bra lopp i årsdebuten men fick ge sig från ledningen. Jag tycker dock att han stretade emot bra med tanke på att han inte startat på så pass länge och att han dessutom var så pass sjuk att han vara nära i stryka med i fjol. Jag hade 12/1000 på honom och nu ser förutsättningarna riktigt spännande ut men kort distans och perfekt läge. Som det ser ut på förhand ska han väl leda detta runt om och vi kör med skor runt om, säger Olle Alsén om M.T. Insider (V4-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Romme. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till LD, V4, och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

6  R.K.KING – Han borde kanske ha varit lite närmare vinnaren i mål senast men det var en värsting till häst. Min bör ha gått framåt nu och jag hoppas leda runt om. Vi spar hovarna och det blir skor runt om som vid segrarna. Han blir nog startsnabbare med skor. Det blir vanlig vagn för att komma runt smidigt i volten och det blir helstängt huvudlag. Det är en vettig chans, säger Samuel Rehn.

7 COOL ACTION – Han har nu fått två tuffa lopp på raken jag tycker han varit ursäktad. Annars tycker jag att han bra i ordning och han tränar fortsätt starkt. Jag vet inte riktigt vad han möter för hästar men springspår passar fint och han kan säkert tjäna fina pengar. Inga ändringar, säger Jim Oscarsson.

8 THOMAS O’MALLEY – Han håller sin fina form men nu var det synd med spåret då hästen är så pass startsnabb. fungerar R.K.Kïng så blir det svår att nå. Med klaff med löpningen så bör vi dock kunna vara med i främre träffen och det blir inga ändringar, säger Christer Graaf.

9 INCOGNITO TOOMA – Han gick fullt godkänt i årsdebuten och borde ju inte vara sämre med det loppet i kroppen. Hästen känns i alla fall riktigt fin men vi har ett chansartat utgångsläge som gör oss utlämnade. Ändå tror jag att vi rundar många om det inte kör ihop sig på vägen. Inga ändringar, säger Mattias Djuse

10 WOJTYLA GENE – Han fick jättebra efter strulig resa senast och innan det var han ute på V75 och stod för en fin insats. Han borde få vinna start och idag kommer jag säga till Oskar att inte sitta fast. Jag har respekt för Samuels häst men min är bra också och nu kan det faktiskt vara dags. Inga ändringar, säger Fredrik Pedersen.

13 INDIAN FOUR – Han har nu fått två lopp i kroppen efter vila och satt fast md lite sparat senast. Han blir bättre och bättre men måste vila visa lite mer innan jag vågar tro på honom och vi möter dessutom några bra hästar den här gången. Barfota bak, säger Olle Alsén.

Lopp 2, V4-2

3 M.T.INSIDER – Han gjorde ett riktigt bra lopp i årsdebuten men fick ge sig från ledningen. Jag tycker dock att han stretade emot bra med tanke på att han inte startat på så pass länge och att han dessutom var så pass sjuk att han vara nära i stryka med i fjol. Jag hade 12/1000 på honom och nu ser förutsättningarna riktigt spännande ut men kort distans och perfekt läge. Som det ser ut på förhand ska han väl leda detta runt om och vi kör med skor runt om, säger Olle Alsén.

4 ÅHLUNDA SURVIVOR – Det var ingen bra uppgift åt honom senast och dessutom hade han fått det lugnt så ja var nöjd. Nu känns han taggad i jobben. NU blir det jänkarvagn och halvstängt huvudlag som näst senast. Åter barfota fram. Vi siktar på spets eller rygg ledaren på Olle häst, säger Joakim Elfving.

9 RYDENS INDIGOBLUE – Han gjorde det rätt bra senast men är uppfräschad efter det och känns fin i jobben. Jag tycker väl ändå att han är bäst med tätkänning så därför är utgångsläget helt fel. Vi får ta rygg på tvåan som är kvick ut och hoppas det blir körning vilket det nog är risk för om jag läst loppet rätt. Viss chans har han väl ändå om det nu skulle bli så och vi kör med samma utrustning, säger Magnus Jakobsson.

Lopp 3, V4-3

1 SPIEGELEI – Han gjorde det bra senast och sprang 1.13,2a/2140 utan att ens får pengar. Det säger lite om vilket lopp han var ute i och han hade dessutom dåligt läge. Formen sitter där den ska och nu fick vi ett finfint spår. Han kommer inte kunna hålla upp någon ledningen men det är ljummare emot den här gången och jag tycker han ska räknas. Jag tycker inte han fungerat barfota så vi kör med skor runt om, säger Fredrik Pedersen.

2 M.T.ILLUSTRIOUS – Hoa gjorde årsdebut senast och stod för en fullt godkänd insats. Det var ett rätt bra gäng hon ställdes mot då och hon hamnade dessutom väldigt långt bak i kön. Jag tror ändå att hon behöver fler lopp innan hon kommer vara på topp men förutsättningarna ser klart intressanta ut nu. Helt borta ska hon väl inte behöva vara och vi kör som vanligt, säger Mattias Djuse.

5 TWIGS ATKIN – Han räckte inte riktigt i Frankrike och är nu hemma igen. Han kom hem för några dagar sedan och har tagit resan jättebra. Nu är formen svårbedömd så vi får se. Här hemma räcker han nog i spets och han är som en blixt ut men vi får se hur han känns och så. Upplägget är inte bestämt. Det blir skor runt om och jänkarvagn nu. Dessutom ändrar vi från helstängt huvudlag till helstängt med hål i då ha blev för het med helstängt senast, säger Eva Skantz.

6 VÄSTERBO CARRERA – Han har varit duktig på sistone och gjorde en fina insats senast. På Bollnäs innan det blev det helt fel eftersom han blev rullig utan framskor men jag är nöjd med min häst. Spåret är väl okej men han är inte världens snabbaste från start så frågan är vart han hamnar. Dessutom trivs han väl bäst över längre distanser med 2140 är såklart inget problem. Han borde duga långt i detta sällskap även om det finns ett par dugliga konkurrenter. Skor runt om, säger Krister Jakobsson.

11 DEWEY LUVS BRITT – Han har kanske inte visat de rätta takterna på slutet och har dessutom lottats till ett svårt utgångsläge. Jag ligger lågt och hoppas på pengar. Inga ändringar, säger Jim Oscarsson.

Lopp 4, V4-4

2 GLORIA BAND – Hon är en väldigt skör häst som dock var mycket bra senast och som kan en hel del i grunden. Varje gång hon fått en urladdning har hon antingen blivit sjuk eller fått problem med benen men efter senaste starten har vi faktiskt kunna träna på henne ordentligt. Eftersom träning oftast blir som den har blivit springer hon mest på sin grund men nu kanske vi kan sikta högre. Vi kommer rycka skorna fram, eller kanske till och med samtliga, vilket jag tror kommer vara ett stort plus för henne. Skulle vi sedan lyckas hitta till ledningen kanske vi kan ge Oscarssons häst en match för den var ju ruggig senast, säger Fredrik Tengstad.

7 MOUNTAIN SMOKE – Hon gör första starten för mig och tränar rätt fint utan att det skett i några snabbare tester. Hon har sprungit och bromsat en del tidigare och vi tar detta som en test. Vi lär nog inte rå på Jims häst. Spåret bör hon greja. Balans och utrustning har jag inte bestämt ännu och jag vet inte hur hon gått tidigare. Vi får se i samband med värmningen, säger Thomas L Larsson.

9 OREGANO BROLINE – Hon var riktigt bra vid segern och sedan har det funnits förklaringar till plumparna. Formen är på gång ingen men kanske inte på topp. Hon öppnar snabbt om hon trampar iväg och det kan till och med bli tidig spets. Nu blir det halvstängt norskt huvudlag som enda ändring, säger Joakim Elfving.

12 ALVENA VILLHADI – Hon är en helt annan häst utan skor vilket hon visat nu i två starter. Särskilt senast när hon vann på Solvalla och gjorde det väldigt enkelt med krafter kvar. Nu är väl läget halvkrångligt men med det hon visade prov på senast måste hon väl ses med chans. Barfota runt om, säger Jim Oscarsson.

13 IMPERIAL TOOMA – Han har inte varit hos mig så länge men kändes fin senast och hade säkert varit bland de tre främsta med lucka. Nu blev han istället fast med krafter kvar och jag tycker det loppet har gjort honom gott. Jag tror detta kommer bli en hygglig häst med tiden men nu vill jag mest se att han funkar som han ska. Möjligtvis testar vi med att rycka skorna, säger Olle Alsén.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Pokalloppen på Åby - här är alla uttagningarna
Nästa nyhet
Pokalloppen på Åby – här är alla uttagningarna

Pokalloppen på Åby – här är alla uttagningarna

Det är dags för fyraåringarnas första stora test för året. På fredag kör Åby uttagningarna till pokalloppen.

På lördag väntar en stordag på Åbytravet med Olympia-travet. Men redan på fredag kväll lockar banan med riktigt intressanta tävlingar.

Denna kväll avgörs nämligen uttagningarna till Kungapokalen och Drottning Silvias Pokal. Hingstarna och valackerna gör upp i fyra försök, medan stona tampas i fem uttagningar.

Timbal. Foto: ALN

Bland de toppfyraåringar som här ska försöka kvala in till finalerna finns Stefan Melanders nya jänkarstjärna Uncle Lasse och Robert Berghs segermaskin Timbal.

Finalerna körs på Åby den 15 maj och båda har då ett förstapris på 928 830 kronor. Här är samtliga uttagningslopp:

Kungapokalen, uttagning 1, 2140 auto

1 Clemenza Am – Lutfi Kolgjini
2 Total Darkness – Johnny Takter
3 Centaure Fromentro – Christoffer Eriksson
4 Insert Ecus – Stefan Söderkvist
5 Poet Broline – Peter Untersteiner
6 M.T. Kingofthehill – Björn Goop
7 Pythagoras Face – Örjan Kihlström
8 Takestwoforatango – Conrad Lugauer
9 Xceed G.T. – Per Lennartsson

Kungapokalen, uttagning 2, 2140 auto

1 In Vain Sund – Erik Adielsson
2 Calypso Am – Stefan Söderkvist
3 Endurance – Torbjörn Jansson
4 Rhapsody Ås – Kenneth Haugstad
5 Favorite Boko – Peter Untersteiner
6 Telecomando O.K. – Björn Goop
7 Pajas Face – Johnny Takter
8 Uncle Lasse – Örjan Kihlström
9 Tumble Dryer – Christoffer Eriksson
10 Taffy – Per Lennartsson

Kungapokalen, uttagning 3, 2140 auto

1 Fonda Boko – Tony Wallin
2 Farzad Boko – Roger Malmqvist
3 Breidabliks Nubbe – Conrad Lugauer
4 Nobel Southwind – Peter Untersteiner
5 Falco di Quattro – Christoffer Eriksson
6 Gijon – Johan Untersteiner
7 Sir Corneliani – Carl Johan Jepson
8 Knifetown Winner – Erik Adielsson
9 Tobin Kronos – Örjan Kihlström
10 Cruzado dela Noche – Björn Goop

Kungapokalen, uttagning 4, 2140 auto

1 Bellino B. – Conrad Lugauer
2 Gambino Degato – Johan Untersteiner
3 Pampalo – Björn Goop
4 Alan Wadd – Jorma Kontio
5 Fighting Bax – Örjan Kihlström
6 Heavy Sound – Kenneth Haugstad
7 D.D’s Perseverance – Per Lennartsson
8 Calno de Pebrisy – Christoffer Eriksson
9 Target Kronos – Adrian Kolgjini
10 Flash Håleryd – Peter Untersteiner

Drottning Silvias Pokal, uttagning 1, 2140 auto

1 Borups Orkide – Christoffer Eriksson
2 Natalie de Vie – Erik Adielsson
3 Christine Sixteen – Johnny Takter
4 Princess Face – Lutfi Kolgjini
5 Wiclet Hanover – Olof Thorson
6 Bacio – Björn Goop
7 Kepyad – Per Lennartsson
8 Amity – Torbjörn Jansson
9 Ilona Håleryd – Peter Untersteiner

Drottning Silvias Pokal, uttagning 2, 2140 auto

1 Faye Bros – Jorma Kontio
2 Kryssa Futura – Christoffer Eriksson
3 Salma Silvio – Björn Goop
4 Flavia Boko – Joakim Wallin
5 Majett – Johnny Takter
6 Timbal – Robert Bergh
7 Digital History – Torbjörn Jansson
8 Creme de la Creme – Anders Svanstedt
9 Ilyaand Over Halls – Per Lennartsson
10 In Toto Sund – Örjan Kihlström

Drottning Silvias Pokal, uttagning 3, 2140 auto

1 Sangria Knight – Peter Untersteiner
2 Tweet Hanover – Per Lennartsson
3 Youlo – Stefan Söderkvist
4 Treasure Kronos – Christoffer Eriksson
5 Swiss Account – Erik Adielsson
6 Tunika – Björn Goop
7 Kiara Sånna – Carl Johan Jepson
8 Pimpinette Face – Örjan Kihlström
9 Lonely Star – Johan Untersteiner
10 Time For Muscles – Torbjörn Jansson

Drottning Silvias Pokal, uttagning 4, 2140 auto

1 Awesome Annie – Christoffer Eriksson
2 Miss Montechristo – Johan Untersteiner
3 Amphibian Madness – Tommy Karlstedt
4 Otrobanda – Peter Untersteiner
5 Donatella Center – Stefan Persson
6 High Expectation – Örjan Kihlström
7 Pioneer Face – Johnny Takter
8 Bijou Bourbon H.M. – Conrad Lugauer
9 Causette d’Atout – Björn Goop
10 Spoil Me – Kenneth Haugstad

Drottning Silvias Pokal, uttagning 5, 2140 auto

1 Dreamgirl Hornline – Jan Henriksson
2 Beachmountain G. – Christoffer Eriksson
3 Touch of Elegance – Örjan Kihlström
4 Pasithea Face – Lutfi Kolgjini
5 Rum Swizzle – Per Lennartsson
6 Angle Rain – Robert Bergh
7 Tres Bien Ås – Johnny Takter
8 West Coast – Björn Goop
9 Kendra Silvio – Erik Adielsson
10 Celebrightr – Johan Untersteiner

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tough Viking var inget hinder för Björn Goop

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson