Femårige Buzz Mearas vann på V75 i lördags och är en av landets mest intressanta inför säsongen. Men nu tycks hästen vara på väg till Frankrike.

Lutfi Kolgjini-tränade Buzz Mearas tillhörde de bästa bland fyraåringarna i fjol. Dream Vacation-valacken slutade tvåa bakom Nuncio i Breeders Crown och slog igenom på allvar när han travade 1.10,4 sent i november då han vann Axel Jensens Minneslopp på Bjerke.

Pierre Pilarski med sin Bold Eagle. Foto: ALN

I lördags gjorde hästen årsdebut – och vann direkt i Silverdivisionen på Kalmartravet. Men nu verkar det som att talangen är såld till Frankrike – till samma ägare som Bold Eagle.

Det är uppgifter till Lennart Perssons initierade blogg som gör gällande att Bold Eagle-ägaren Pierre Pilarski köpt Buzz Mearas för en summa i mångmiljonklassen. Enligt Trav 365 är det Vincent Lacroix som ska träna Buzz Mearas och inte Sébastien Guarato.

Buzz Mearas har hittills i sin karriär vunnit 9 av sina 22 starter och på kontot finns närmare 1,6 miljoner kronor.

(uppdaterad 09.46)

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Timoko-tränaren: ”Vi kommer till Elitloppet”

Timoko-tränaren: ”Vi kommer till Elitloppet”

Det var raka besked från Richard Westerink på söndagen. Timoko är klar för sin fjärde raka start i Elitloppet.

Det är 76 dagar kvar till Elitloppet som avgörs på Solvalla den 29 maj. På söndagen blev den första av de sexton hästarna klara för superloppet.

Solvallas sportchef Markus Myron befann sig på plats på den franska Rivieran för att förhoppningsvis dela ut en rosa biljett. Så blev det också. Timoko vann Critérium de Vitesse för tredje gången och det i läcker stil.

Timoko har varit i final av Elitloppet tre år i rad. Foto: ALN

– Hästen är en av världens absolut bästa och jag är glad att de tackade ja utan en sekunds tvekan, säger Markus Myron till elitloppet.se.

Timoko har haft en strålande vinter och har ju noterats för andrapris i både Prix d’Amérique och Prix de France innan söndagens storseger. Totalt har han vunnit 27 av 82 lopp och tjänat nästan 3,9 miljoner euro.

– Vi kommer! Det är svårt att förstå att hästen är nio år och bättre än någonsin, säger Richard Westerink till elitloppet.se.

För Timokos del kommer det att bli hans fjärde raka start i Elitloppet. Den främsta framgången är naturligtvis segern 2014 men han slutade även trea 2013 och tog sig till final även i fjol.

Läs även: Enkelt för Timoko – fick Elitlopps-biljett

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Unionstravet: Papagayo E möter Ivar Sånna
Nästa nyhet
Unionstravet: Papagayo E möter Ivar Sånna

Unionstravet: Papagayo E möter Ivar Sånna

Steinlagers Äreslopp är höjdaren vid lördagens norsk-svenska V75 på Momarken. Här gör världsmästaren Papagayo E. årsdebut – och möter Ivar Sånna.

Det är dags för Unionstravet igen. Denna lördag har V75 flyttat till Norge och Momarken. Omgångens huvudakt är Steinlagers Äreslopp där en kvarts miljon norska kronor väntar på vinnaren.

En riktigt spännande årsdebut står Papagayo E. för i loppet. Hästen gör här sin första start sedan triumfen i VM-loppet i oktober och siktet är riktat mot de största loppen på nordisk mark längre fram i vår. Liksom senast är det Ulf Ohlsson som ska köra.

Ivar gör nytt försök. Foto: ALN

En annan intressant deltagare är Ivar Sånna. Den svenska kulltoppen köptes ju till Norge i höstas men har varit en besvikelse i sina två starter för Jomar Blekkan. Nu gör hästen debut för sin nya tränare Frode Hamre.

Under lördagens V75-omgång på Momarken körs även Östfolds-pokalen för kallbloden där förstapriset är 125 000 norska kronor.

Här är startlistan till Steinlagers Äreslopp:

1640 auto

1 Punk – Tom Erik Solberg
2 Call Me Hanover – Erlend Rennesvik
3 Patricia Hastrup – Per Oleg Midtfjeld
4 Allaballakaitoz – Peter Untersteiner
5 Ivar Sånna – Frode Hamre
6 Mr X.F. Royal – Kristian Malmin
7 Traveling Man – Kenneth Haugstad
8 Donna di Quattro – Björn Goop
9 Highspeed Call – Stefan Söderkvist
10 Papagayo E. – Ulf Ohlsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

V64 Färjestad 14 mars

Omgången: Jackpot med 3,5 miljoner att spela om men det verkar vara väl starka favoriter/ojämna lopp på förhand. Banan kanske kan ställa till det då det verkar vara kladdigt och tungsprunget enligt rapporterna. Vi spikar en favorit och ett drag!    

Bästa spiken: 1 El Cantante (V64-1) har en nära på helt perfekt uppgift och han blir mycket svårslagen från ledningen!

Fräcka spiken: 13 Seek and Destroy (V64-5) har full form och gick jättebra över upploppet senast. Favoriten brukar göra bort sig och han kan sitta bra på det direkt med springspår på 20. Kul idé!

V6-förslaget är på 1920 kronor (enbart V6).

1 El Cantante (6-8 )
6-8-5-11-10 (12-7)
10-3-2-5-12-1-11-9 (7-8 )
14-2-11-4-8-15-7-9-6-5-3-10 (1-12)
13 Seek and Destroy (9-6)
5-9-8-6 (12-11)

1x5x8x12x1x4 = 1920 kr

DD-förslag på 1000 kronor:

13-5 x 600
13-8,9 x 200

V64-1:

Ranking: A: 1 B: 8-6-7 C: 5-3-4-2-9

Spetsanalys: El Cantante har hållit upp två senaste försöken med innerspår och de andra vill bara ner bakom favoriten. Charles Boko hittar dit, han är snabb i volt.

Loppanalys: 1 El Cantante är mycket klar favorit i V64-inledningen och vi spikar honom. Han har tagit ledningen två senaste gångerna med just innerspår och axlar fint efter några steg. De andra på start bör bara vilja ner bakom, och väl i spets vet han inte hur det känns att förlora El Cantante efter fem försök. Nu har han varit borta lite efter att ha gjort ett rejält lopp i spåren till slut på V75 senast, men han ska träna bra även om han inte gått något banjobb och vi tror han reder ut det och spikar.

Ganska jämnt mellan flera om favoriten har en sämre dag. Återkommer gör 6 He’s a Diffacolt som brukar räcka bra i dessa lite mer vanliga lopp och han plockar många igen. 8 Melker har mer dokumenterad form, men det kanske är han som måste göra jobbet så inte favoriten får hållas helt där framme? Det ska bli barfota runt om nu och därmed klart plus och vi lägger honom tvåa.

V64-2:

Ranking: A: 6-8-5 B: 11-10-12-7 C: 1-2-9-3

Spetsanalys: Tre hästar på start där ingen lär köras i ledningen. Nog borde Acksjökungen kunna köra till och överta ensam på sitt tillägg och med Dagfinn bakom som är bra på kallisar.

Loppanalys: Det kan vara så enkelt som att jättefavoriten 8 Bossum Faksen vinner, men då han är så stor favorit med hela 65% av spelet och ändå har galopperat omotiverat flera gånger så testar vi att gardera. Han har sett bra ut vid segrarna och senast var det kräm kvar trots tungt lopp och Mjölneröd brukar inte åka över gränsen utan att ha vältränat.

Tipset till fartfyllda 6 Vollanfaks som vann enda gången Björn kört och det är grymt kuskplus! Han har varit ifrån men lär vara fräsch och det är det viktigaste för Vollanfaks.

Alla bakom är rejäla skrällar och vi streckar tre hästar ytterligare. 5 Acksjökungen kanske kan köras till ledningen i andraskedet och han ser ut att vara en häst med utveckling i sig. 10 Guli Glöd gick förbättrat senast där två Jan-Olov Persson-hästar gjorde upp och han blir allt rappare efter sina långa vila. 11 Rexjerven Gel är för bortglömd, han var mycket bra vid segern i somras då det var under 25 sista halvvarvet och gör spännande comeback här.

V64-3:

Ranking: A: 10-3-2 B: 5-12-1-11-9 C: 7-8-4

Spetsanalys: Tuff körning att vänta mellan Hotter than Hell och T.P.Axl som båda kommer vilja ta sig till ledningen. Fördel den förstnämnde med spår innanför.

Loppanalys: Spelbart lopp där favoriten 5 T.P.Axl borde få svar och en tung resa och därmed rankas han ner några hack. Trots att han var bra vid segern, men då kunde han köra sig till ledningen.

Tipset på chans till 10 Bellflower från Juhani Partanens formstall, trots att det är första starten sedan juli. Hästen är bra och vann årsdebuten förra våren även om det var från ledningen den gången och klart bra intryck då den i rygg bara bevakades. Intressant med ny kusk på henne och förmodat högt tempo är bara gynnsamt.

3 Hotter than Hell är snabb från start, och även om han blev mycket vass då han kördes i ledningen så borde det vara taktiken nu. Han har haft dåliga lägen på sistone och inte fått med så mycket, men han ser ut att hålla formen och känns som hästen att slå. Det kan kosta att köra i ledningen och han ska garderas.

2 Simply the Best lät det klart bra på mellan raderna i intervju med stalldräng på liven och från bra läge är det värt att chansa upp i A-gruppen till 4% redan i comebacken tillika årsdebuten. Loppet är lågklassigt och visst kan det skälla till.

V64-4:

Ranking: A: 14-2-11 B: 4-8-15-7-9-6-5-3-10 C: 1-12

Spetsanalys: Aifur, Lifeisgood och Calwin ska göra upp om ledningen och det är inte givet vem som kommer till spets, och vill köra där.

Loppanalys: 8 Zolana är favorit, mycket på Björn Goop och fin rad etta-tvåa men hon är inte speciellt bra för klassen och då hon dessutom har jobbigt läge och gör årsdebut är det givet att såga henne.

11 J.S. Apollo har varit klart rejäl vid segrarna, och även om det är bättre hästar nu så ska han räknas, men det känns inte som han är bättre än några andra och mer spelad är han och sämre bakom hästar menar Micke J.

14 Tenor D.K. är ”Ludde” uppåt på, och senast var det ganska påställt men hästen galopperade kort innan bilen skulle lämna fältet. Han möter snarare enklare hästar än i Norge och är kul att dra upp till 6%.

2 Aifur får Magnus i vagnen och perfekt andraspår och med lopp i kroppen blir han att räkna med. Höll farten väl senast ute i spåren sista 600 efter vila, och vi ser gärna barfota på nytt!

Loppets rysare är 4 Calwin som visade bra fart i Norge som trea, men var usel senast och har nu bytt regi och gör årsdebut. Mycket svårbedömd, men Svantes hästar är på gång och har gått bra tider för detta lopp, och kan öppna bra. 15 Neo Southwind kanske är bäst, men körs han inte snällt härifrån tro då han gör årsdebut..?

V64-5:

Ranking: A: 13 B: 9-6-11-2 C: 4-10-12-7-8-14-3-1-5

Spetsanalys: Bouncing Ball O.O. är snabb och sköter han sig så kör Jepson till ledningen.

Loppanalys: 6 Bouncing Ball O.O. är bra men otroligt galopplysten och han har galopperat 4/4 starter på Färjestad! Han har gått felfritt två gånger i rad, och senast skötte han sig i ryggar då han satt invändigt och spurtade bra då han kom loss. Stallformen hos Stenströmer är annars låg och då han aldrig gått felfritt i Karlstad, och brukar ta alla chanser till galopp så är det ingen stark 40%-are.

Vi tar en rå här då det vankas skor på 11 Evening Prayer vilket måste vara klar nackdel, och då spikar vi 13 Seek and Destroy! Han är bra och har visat form på sistone vid båda andraplatserna. Först gjorde han allt jobb via tredjespår till dödens och fick bara släppa en mycket bra Bellimo förbi sig. Senast satt Hultman lite för länge i rygg i spåren, och undflyende Lightning Photo gick inte att rubba. Från springspår har han öppnat bra tidigare och kanske kan han slinka ner i slagläge driekt kort efter start? Det är enklare motstånd nu och vi tar chansen och spikar till 8%!

9 Tiptoe låter det bra på då han ska vara laddad i träningen och han vet vart mållinjen ligger, då han var på V75 hade han ingen tur med sådan ger hårdhet.

V64-6:

Ranking: A: 5-9-8-6 B: 1-10-3-4 C: 2-11

Spetsanalys: Sonia’s Dream är mycket snabb och hon har tagit ledningen varje gång hon haft bra spår bakom bilen. Marcus är offensiv, men lär vilja släppa om någon av de mest betrodda kommer direkt.

Loppanalys: 5 Rondine d’Amore ska gå barfota nu, minst barfota bak och det är ett måste för att hon ska prestera. Hon har varit sämre med skor i vinter, och det lär bli bra kick utan skor ikväll. Motståndet är passande då hon ses som bästa hästen i fältet och hon har bra chans. Mest DD-spel på henne!

9 Seducedbyaface är bra och en tung bana borde vara gynnsamt för henne då hon lever mycket på styrkan, och banan är enligt rapporterna rätt så sugande ikväll. Hon vann i Karlstad trots grovjobb i ett stolor, just som DD-2 tidigare i vinter!

8 Twilight Eyes var en besvikelse från ledningen senast, men kanske körde Svedberg för långsamt helt enkelt för i speedkörningen som blev hann hon helt enkelt inte med. Hon håller bra form och är kul att lägga lite DD-spel med.

Vi spelar ingen DD med favoriten 6 Elita M.I. men hon åker med på V6. Hittade formtopp i senaste loppen och var bra på V75 båda dessa, men nu har hon varit ifrån. Chans att köra till ledningen finns det, men hon känns inte klar ändå på något vis.

Tipsredaktör: Redaktionen, travnet.se.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Mantorp
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Mantorp

Måndag: V4-tips till Mantorp

Omgången
Ny vecka, nya möjligheter och Mantorp ger spelarna första chansen att tjäna ihop några extra slantar. Omgången ser ganska vanlig ut men har lockat hästar från Jägersro i söder till Romme i norr och vi går på olyckstalet ”13”. Vår spik på streckspelet återfinns i sista avdelningen där 13 Bound For Glory (V4-4) ska kunna runda samtliga och på dubbeln står vårt hopp till 13 Maxi Doc (LD-2/V4-3).

Spiken
13 Bound For Glory (V4-4)

LD-spiken
13 Maxi Doc (LD-2)

V4-systemet (x10)
V4-1: 6,7 (res 2-5)
V4-2: 1,2,3,5 (res 8-7)
V4-3: 1,7,8,9,12,13 (res 6-5)
V4-4: 13 Bound For Glory (res 14-1)

2x4x6x1 = 48 rader

960 kronor

Dubbelförslaget
1,3 – 13 x 300
2,5 – 13 x 200

1000 kronor 

V4-1

RANKING A: 7-6. B: 2-5-10-12-1-11-8 C: 9-3-4.

Spetsanalys:
Bästa hästarna kommer dundrande från springspår, och även om vi tror att 7 Eternity Of Joy spetsar initialt, faller ändå till slut tipset på 6 Red Hot Snapper som får överta efter en bit.

Loppanalys:
Ett halvöppet lopp inleder streckspelet och man kan inte göra mycket annat än att ge förstarösten till 6 Red Hot Snapper. Love You-sonen fick chansen alldeles för sent senast men såg taggad ut och mötte dessutom tufft motstånd. Det var samma visa i starten innan det och förutsättningarna ser perfekta ut. Spets är absolut inom räckhåll för körande Ulf Ohlsson och därifrån blir ekipaget inte lätta att plocka ner.

7 Eternity Of Joy kördes i ledningen för första gången på två år senast och höll klart bra. Stoet kunde inte stå emot en mycket duktig Global Revolver men insatsen var klart positiv men Anders Svanstedt tycker att hon är bättre i ryggar så kanske överlåter man välvilligt taktpinnen till Red Hot Snapper. För spets kan man säkert ta om man prickar från springspår och med fritt fram i tid kanske hon kan utmana favoriten. Ska dessutom gå barfota runt om enligt Svanstedt och vi dubblar upp med ekipaget.

Vi tror det räcker med ovanstående duo och väljer att låsa loppet på dessa men ett par till ska nämnas om man vill strecka vidare.

2 Digital Motion var väldigt bra vid segern på Åby i början av året men hästen har inte lyckats upprepa den insatsen. Är nu anmäld barfota runt om men får finna sig att vara först utanför systemet.

5 Star Gwen gör sällan ett dåligt lopp och var nog inte tom i mål senast efter sen lucka.

12 I’m Gotthard kan vara en jätteskräll trots det dåliga utgångsläget.

V4-2

RANKING A: 3-1. B: 2-5-8-7-4-6. C: 9-10-11-12.

Spetsanalys:
Både 1 Emilia, 2 Sundholms Fatima och 3 Yrsa Brick är kvicka från start men i förhandsintervjun låter det som att Tobias Modigh har ställt in sig på att släppa. Bara Klaus Kern kvar att ta sig förbi för Stefan Söderkvist och vi tror Yrsa Brick virvlar till täten.

Loppanalys:
Sprinterlopp för ston med en comebackande favorit och dessutom risk för tempo från start med många startsnabba hästar bakom bilen. 3 Yrsa Brick höll tappert från ledningen i sitt senaste framträdande och det var dessutom på V75. Stoet varvade på 1.12 men kunde inte stå emot Stoms Mia sista biten och nu har hon dessutom inte startat sedan dess vilket var i början av november. På klass och förutsättningar ska Super Arnie-dottern räknas tidigt men vi tycker nog att det är en favorit i fara.

1 Emilia kom bort i en trött rygg senast på Solvall och gick sedan helt okej. Nu har stoet lottats till perfekta förutsättningar och dessutom klurar tränare Tobias Modigh på att rycka alla skorna. Kanske till och med kan hitta rygg ledaren och därifrån känns hon mycket spelvärd.

2 Sundsholms Fatima har två segrar i karriären och båda har tagits från spets. Vi tror inte Klaus Kern kommer dit smärtfritt denna gång men man sitter bra till i andraspår direkt. Sprang en bra tid med skor senast och kanske är det dags för barfota?

5 Loke So Lovely börjar få en halvt missvisande rad och känns intressant denna gång. Det är dags för skoryck och med den balansen trivs åttaåringen allra bäst.

8 Panic Launcher var blek om nosen senast men Lövgren gör en rejäl tripp från Jägersro och man måste räkna med hans att hans travare kommer i bra skick. Utgångsläget ställer dessutom till det och vi står över.

V4-3

RANKING A: 13-1-8. B: 12-9-7-6-5-14-11-3. C: 2-15-3-4-10.

Spetsanalys:
1 Cinque Terre höll upp ledningen från innerspåret i volten senast och kan mycket väl göra det igen. Ulf Ohlsson får dock mana på sin styrning för båda springspåren kan öppna snabbt och i synnerhet 6 Spotlight Kid. Står mellan dessa två men vår röst faller tillbaka på Cinque Terre.

Loppanalys:
Omgångens öppnaste lopp och här krävs det rejält med bläck i pennan. Vi drar till med 13 Maxi Doc som tipsetta vilket han verkligen förtjänar efter senaste insatsen. Då fick han gå med i släptåget från kön 800 meter från mål och via en 13,5-runda kunde valacken fixa segern. Sexåringen förstärks denna gång och Stefan Söderkvist och med minsta klaff på vägen tror vi det kan bli andra raka triumfen.

1 Cinque Terre fick avlägga maiden senast och gjorde det efter att ha fått bestämma i front. Är loppets trolige ledare även denna gång och Jocose-sonen får dessutom Ulf Ohlsson i sulkyn.

8 M.T.Klöver Ess kommer med två raka triumfer i bagaget och både insatserna har varit klart bra. Sist fick Oskar Svanbergs överta taktpinnen tidigt och sen var det inga problem att hålla undan.

12 Devs Dragon är en fartfylld herre men Joakim Lövgrens-travare är ingen direkt att lita på. Fyraåringen har aldrig varit sämre än fyra felfri vilket visar lite av hans kapacitet.

9 Finess Line har knipit silvret två gånger i rad och har dessutom gjorde det bakom mycket dugliga vinnare (Toddler & Sadik America). Dags för karriärens första fullträff nu?

7 Mellby Capital för första starten efter vila men har visat kapacitet som räcker i klassen. Kan behöva loppet men i ett öppet lopp är man inte helt borta.

V4-4

RANKING A: 13. B: 14-1-10-7-4-6-15-3. C: 2-5-11-12-8.

Spetsanalys:
1 Diamanti Bob har aldrig haft innerspår i volten men har spetsat både från spår tre samt springspår. Får dock svårt att hinna svara 7 Unit Brodde som verkligen kan lägga iväg på ”kör”.

Loppanalys:
Avslutningen ser halvöppen ut men vi väljer att spika bästa hästen som dock inte startat sedan i höstas. 13 Bound For Glory gjorde det mest rätt under fjolåret och fem starter slutade med fyra segrar. Vid flera av insatserna visade dessutom Kent Knutssons travare att han är en riktigt ämne och det ser ut som en klassklättrare. Femåringen kan ha en bit kvar till den rätta formen men vi tror det ändå kan räcka till seger direkt. Valacken kan öppna bra och prickar Knutsson från springspår på tillägg borde man kunna hamna vettigt på det direkt. Det ser ut som om man kan köra lite hur som helst med den här hästen och vi tror han är starkast. Spik!

Tipsredaktör: Redaktionen, travnet.se.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Mantorp: "Så bra i grunden - ska segerstrida"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson