Jean-Michel Bazire har en riktigt fin sort i femåriga stoet Belina Josselyn. På måndagen kom hästens tredje raka mot meriterat motstånd.

På måndag eftermiddag kördes Prix Ovide Moulinet, för femåringarna, på Vincennes. Loppet hade lockat ett starkt startfält i jakt på förstaprisets 54 000 euro.

Detta var pengar som den av Jean-Michel Bazire tränade och körda Belina Josselyn lade beslag på. Love You-dottern har verkligen övertygat i år – den här segern var den tredje på lika många försök.

Billie blev tvåa. Foto: ALN

Till täten efter 700 meter travade Billie de Montfort, men hon överlämnade till favoritspelade Belina Josselyn kort senare.

Fram i dödens kom Boléro Love, som senare kröp ner i vinnarhålet – men gick över i galopp när det började dra ihop sig.

Över upploppet försökte Bille de Montfort utmana, och fast i rygg på ledaren satt Boeing du Bocage. Men Bazire hade full kontroll över händelserna och Belina Josselyn kunde vinna på 1.13,6 över 2700 meter med krafter kvar.

Därmed kvarstår Belina Josselyn alltså som obesegrad i sina tre starter i år. På dessa har hon sprungit in hela 162 000 euro.

Du kan se loppet här. 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Örebro

Tisdag: V4-tips till Örebro

Omgången: Det ser relativt lätt ut på förhand och därför gör jag ett vältningsförsök i V4-inledningen där Quantum Outlook blir jättefavorit. Jag tycker han skulle vunnit lättare senast efter en smörresa för att få överbetyg. Hästen har tävlat på småsega banor på sistone och det talar också emot honom. Det rensar friskt bakom och då jag har bra rapporter på såväl Vernin Starlight (V4-2) och Bålsta Palema (V4-4) försöker jag få bort omgångens största favorit som i mina ögon blir överspelad.

Spiken:

Bålsta Palema (V4-4)

Lunchdubbel spiken:

Vernin Starlight (V4-2)

V4-systemen

V4-1: 3,4,7,8. (Res: 5,2)

V4-2: 2,3,4,5,7,9,10,12. (Res: 8,1)

V4-3: 1,5,6,7,11. (Res: 9,12)

V4-4: 12 Bålsta Palema. (Res: 4,11)

4 x 8 x 5 x 1 = 160 rader/320 kronor

V4-1: 3,4,7,8 (Res: 5,2)

V4-2: 12 Vernin Starlight. (4,5)

V4-3: 1,5,6,7,11. (Res: 9,12)

V4-4: 12 Bålsta Palema. (Res: 4,11)

4 x 1 x 5 x 1 = 20 rader/40 kronor x 20 = 800 kronor

Sammanlagt: 1 120 kronor.

Lunchdubbelförslagen

LD-1: 12 Vernin Starlight

LD-2: 5,6,7

Tre kombinationer x 200 kr = 600 kronor

LD-1: 12 Vernin Starlight

LD-2: 1,11

Två kombinationer x 100 kr = 200 kronor

Sammanlagt: 800 kronor.

V4-1

RANKING: A: 7-4. B: 3-8. C: 5-2-1-6.

Spetsanalys:

His Pano är snabbast, men körs nog inte i spets över medeldistans. Först fram bör en påläst Tobias Modig vara.

Loppanalys:

7 Quantum Outlook blir jättefavorit i V4-inledningen med tanke på två raka segrar. Hästen har gjort det bra en längre tid och körs av hete Carl Johan Jepson. Åttaåringen är speedig och litet fält gynnar honom kan man tänka i första anblicken. Med det kan bli så att det inte blir något tempo i loppet, vem vill syna dödens? Sitter sedan åttaåringen i typ tredje par utvändigt kan han få svårt att hinna dit och feelingen är att alla kör mot honom. Hästen har gjort tre lopp i rad på krävande banor och senast tycker jag han skulle avgjort enklare för att få överbetyg. Som jättefavorit lockar det att gardera honom, att hästen har störst chans att vinna loppet råder det inga tvivel om. Det är dock spel det handlar om och jag gör ett vältningsförsök när det rensar rejält om han torskar.

4 Freia Bear var lugnt jobbad inför comebacken senast och Tobias Modig gav hästen en vilsam resa i vinnarhålet. Det löste sig perfekt för henne och stoet avgjorde lekande lätt på pigga ben. Det är inte alltid hästar som gör andra starten efter frånvaro är bättre, men som jag läser loppet körs hon till spets i ett andraskede. Jag ser ingen som vill sätta upp tempot i startlistan så det kan gå sakta första varvet och då kan hemmahästen fixa andra segern på kort tid.

3 Antagonista har två lopp i kroppen och de bör ha gjort hemmahästen gott. Formkusken Lars Erixon får chansen bakom åttaåringen och det känns intressant.

8 Fagerö är alltid underskattad och litet fält gynnar Yngve Gustavsson som inte alltid får till sina styrningar. Hästen är mycket spelvärd och spurtstark.

V4-2

RANKING: A: 12. B: 4-5-2-3-7-10-9. C: 8-1-6.

Spetsanalys:

Minnestads Calais är startsnabbast och Johan Wiman brukar vilja köras i spets. Oscar Rhode vill också till täten, men tipset är att Wiman testar femåringen i piken.

Loppanalys:

12 Vernin Starlight gör första starten för sin nye tränare Svante Båth och hästen har tränat 1.16/1 600 meter på Solvalla som fortast inför detta. Svante vill säkert visa upp sitt nyförvärv i en mycket bra författning och detta är en lördagshäst, som vann tre lopp under fjolåret. Anders Eriksson håller jag högt och han vann nyligen lopp just i Örebro med Joy Ribb. Min kontakt i stallet viskar om att hästen är mycket väl förberedd och att de tror på mycket bra segerchans direkt i comebacken. Jag spikar på LD-spelet och på flerbongen och räknar med att hästen på grundklass vinner detta lopp.

4 Opus Mind gjorde det tappert som fyra på Axevalla från dödens. Mindre än en vecka efter en sådan prestation ska hästen starta igen, hur tacklar han det? Håkan Pettersson har vältränat, men med tanke på förra loppet kör han nog snällt med åttaåringen.

5 Pantin rapporteras träna starkt inför årsdebuten. Åke Lindblom har alltid sina comebackande hästar i bra författning, det har jag lärt mig efter att han följt ”Guldtanden”de sista åren. Hästen är valack numera och lovade mycket som treåring, men fuxen fick aldrig vinna lopp trots flera bra prestationer.

2 Minnestads Calais blir tappad av lirarna, men hästen är inte så tokig och han kan spåra detta lopp runt om.

3 Oscar Rhode är behandlad inför detta och tränare Stenströmer är tydlig med att han vill se fyraåringen i ledningen.

7 Västerbo Purse, 9 Van Morrison och 10 Joe Mama platsar också på min välgarderade kupong.

V4-3

RANKING: 7-6-5. B: 1-11. C: 9-12-10-8-2-3.

Spetsanalys:

Som Star M.L. öppnade från spår fem på Romme 11/12 skulle det förvåna om inte hon tar ledningen. Om hon sedan körs där i årsdebuten är en annan fråga. Tony Wallin kommer ställa frågan med Akropolis Frei var så säkra…

Loppanalys:

7 Akropolis Frei har körts av Tony Wallin en gång och gjorde då karriärens bästa lopp på svensk mark då hon dansade undan till lätt seger på Färjestad. Håkan Karlsson meddelar att stoet har gått ett banjobb inför årsdebuten, det var inga farter i det jobbet men hon kändes fin. Hästen är snabb ut och hon ska laddas mot ledningen det är tränaren tydlig med. Tony Wallin brukar gilla sådana upplägg och kommer femåringen till spets är hon hästen att besegra för de övriga.

6 Cremona vann säkert på Bjerke från tredje par utvändigt, men det var inte mycket emot om man ska vara ärlig. Senast fungerade hon inte aktionsmässigt och galoppen kom helt naturligt. Om hon travar bättre denna gång har stoet visat att hon duger mycket bra i en omgivning som detta. Senast tävlade hon med jänkarvagn för första gången, det blir vanlig vagn i dag. Biken kan ha på verkat henne negativt senast.

5 Star M.L. öppnar mycket raskt bakom bilen och är loppets givna spetsbud. Magnus S Karlsson brukar ha ordning på sina hästar direkt och jag blir inte förvånad om han testar med stoet i ledningen.

1 Caprinoska har ett lopp i kroppen, men var bara godkänd som tvåa och det syntes inga mängder sparade i henne vad än tränaren säger. Stoet kan givetvis gå framåt rejält med den insatsen i kroppen, men hon känns överspelad. Hon kommer bli över från start och behöver sedan tur för att segerstrida. Carl Johan Jepson gör dock det mesta rätt för dagen, så jag dissar inte ekipaget helt.

11 Västerbo Cayenne har inte startat sedan november och från detta utgångsläge kör säkert Kajsa Frick snällt med fyraåringen. Känns bara ljummen utan lopp i kroppen från spår elva.

V4-4

RANKING: A: 12. B: 4-1-3-9-7. B: 10-6-8-2-5.

Spetsanalys: Prins Norrgård och Nemo Skift är bägge startsnabba, fördel del sistnämnde.

Loppanalys:

12 Bålsta Palema har gjort ett lopp i Örebro och besegrade då Readly Express. Hästen visade härlig moral och inställning den gången. Fyraåringen är redo för årsdebut och han är väl förberedd säger Pär Hedberg. Han siktas på Kungapokalen och ska gå sig trött i detta lopp. Hästen har gått två banjobb inför detta efter 1.23 och 1.25 full väg på bra vis. Ensamt springspår passar utmärkt och Linus Svensson känner hästen väl och han har kört talangen i jobb. Jag frågade Pär om det ska bli ett lugnare upplägg med tanke på att hästens är lärlingskörd. Han betonade att så inte var fallet och det ska tävlas. Jag är löjligt förtjust i hästen och han kan sitta grymt bra på det kort efter start. Han är stabil hälsar Pär som också är inne på att han kan utnyttja springspåret. Erik Adielsson körde honom i debuten och gick mest och småmös hela Stochampionatshelgen berättar Hedberg, Erik gillar verkligen hästen! Det gör också Magnus Jakobsson som lämnade klart på honom inför Örebro då han känt på hästen på Mantorp. Hästen var inte fräsch på Axevalla och det är enda något sämre lopp han gjort och då slutade han trots allt tvåa, det säger en hel del om honom. Jag tycker han ska vara klar spelfavorit och går rätt ut på denne sköning som gillas skarpt. Pricka från start nu Linus och visa att du kör fältets bästa häst! Mycket spelvärd spik.

Tipsredaktör: Mårten Eriksson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Örebro: "Svarar säkert för en bra insats"
Nästa nyhet
V4 Örebro: ”Svarar säkert för en bra insats”

V4 Örebro: ”Svarar säkert för en bra insats”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han gör första starten för oss och tränar fint. Han har fått ett rundbanejobb inne på Solvalla i 1.18-fart och det kändes bra. Det är dock ingen toppform och det är svårt att värdera chansen men han svarar säkert för en bra insats. Aluminiumskor runt om och distansen ska passa bra, säger Viktor Lyck i stallet om Vernin Starlight (V4-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Örebrotravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till LD, V4, och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

3 ANTAGONISTA – Han har nu gjort två lopp efter uppehåll men ärligt talat är jag liten besviken på vad han presterat. Jag trodde han skulle vara bättre formmässigt och kanske är det årstiden som gör det. Ett par av dessa borde han ändå slå på sin grundklass men som jag ser loppet finns det två ekipage som ser bättre ut. Sämre än fyra ska han inte sluta, för då är det något som är fel, men jag tror inte han vinner. Inga ändringar, säger Fredrik Söderberg.

4 FREIA BEAR – Hon blev halt efter Rättviksstarten i somras och vi försökte behandla henne i omgångar vilket inte fungerade så det fick bli operation. Hon var bara konvalecenttränad inför comebacken men var överraskande bra då och borde vara vassare med det loppet i kroppen. Denna uppgift var inte den allra tuffaste på pappret och får vi bara en vettig resa det inte helt omöjligt. Inga ändringar, säger Louise Granstedt.

7 QUANTUM OUTLOOK – Han gör det bra och allt är fortsatt som det ska i jobben efter senast. Han kan öppna hyggligt men jag tycker han är allra bäst på speed. Det där får kusken lösa men visst ska han räknas tidigt. Inga ändringar, säger Eric Martinsson.

8 FAGERÖ – Han gjorde ett väldigt bra lopp senast på Solvalla från ett dåligt utgångsläge och dessutom mötte vi bra motstånd. Hästen har hittat fin vinterform men kanske är det för att vi slipper möta barfotahästarna. Han gör dock sällan ett dåligt lopp och jag är nöjd med honom. Nu drog vi spår åtta men det är inte så många hästar till start så vi får smyga ner i banan och försöka knäppa dem till slut. Jag känner mig inte slagen på förhand och vi ändrar inget, säger Yngve Gustavsson.

Lopp 2, V4-2

3 OSCAR RHODE – Han har inte startat på ett tag men känns pigg i jobben. Vi får ta detta lopp som en fingervisning vart han står men skulle han klara att komma runt i volten, och till och med ta ledning, ökar hans chanser till en fin insats. Bara han inte blir för het vilket han haft tendenser till tidigare. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

4 OPUS MIND – Han höll farten bra senast efter tung resa och jag var nöjd med insatsen. I starten innan det spurtade han vasst till seger och nu blir det tätt på given vilket jag tror han ska palla med. Både distansen och läget kan jag inte klaga på och han ska kunna duga en bit igen. Inga ändringar, säger Håkan Pettersson.

5 PANTIN – Han har tränat riktigt fint även om det inte är i några snabbare tester. Han är van att möta tuffare hästar från i fjol och det ät loppet såg passande ut. Han ka räknas direkt. Inga ändringar från tidigare, säger Åke Lindblom.

7 VÄSTERBO PURSE – hon är snabb och i bra form och felfri kan hon duga bra. Det föreligger dock galopprisk med henne. Inga ändringar, säger Michael Demmers.

10 JOE MAMA – Han gör det väl okej mest varje gång utan att glänsa men var inte som bäst senast. Jag tror detta är fel lopp åt honom och när vi anmälde rätt så sent var det inte så här många hästar med. Det såg enklare ut då men nu vi startar mest för att det hemmaplan och vi jagar pengar. Inga ändringar, säger Louise Granstedt.

12 VERNIN STARLIGHT – Han gör första starten för oss och tränar fint. Han har fått ett rundbanejobb inne på Solvalla i 1.18-fart och det kändes bra. Det är dock ingen toppform och det är svårt att värdera chansen men han svarar säkert för en bra insats. Aluminiumskor runt om och distansen ska passa bra, säger Viktor Lyck i stallet.

Lopp 3, V4-3

1 CAPRINOSKA – Hon har nu fått ett lopp i kroppen och var duktig i årsdebuten. Hon har tagit det loppet på ett bra sätt men det är frågetecken vart hon hamnar från innerspåret. Med klaff kan hon vinna den det är ingen toppchans. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

5 STAR M.L. – Hon är mest mängdtränad inför detta och vi har kört ett långdistansjobb i 30-fart inne på banan. Hon är rejält startsnabb och jag önskar spets och släpp till sjuan för att haka med. Det blir jänkarvagn och det har hon haft även tidigare, säger Magnus S Karlsson.

6 CREMONA – Hon hoppade i slutsvängen senast men var inte trött då. Vi testade jänkarvagn för första gången men det blev inte bra och vi återgår till vanlig denna gång. Hon är ingen snabbstartare så jag hoppas vi kan komma ner i banan och sedan få lifta med så länge det går. Skulle det sedan stämma på vägen kan hon vara bland de tre främsta, säger Marcus Hultman.

7 AKROPOLIS FREI – Hon var inte alls bra senast och det var en dålig jättefavorit. Vi behandlade henne därefter och nu är hon fin. Hon har fått ett banjobb och en del intervaller. Hon har kanske 90-95-procentig form men jag tycker hon är bästa hästen så får vi se om det räcker med formen. Hon kan öppna bra och laddas. Inga ändringar, säger Håkan Karlsson.

9 GLIDE MISTRESS – Hon har inte startat på ett tag men känns pigg i jobben. Vi har varit inne på banan och kört henne i 19-fart full väg som snabbast men jag vill varna för att vi har några hästar i stallet som inte alls presterat som vi förväntat oss. Med tanke på förutsättningarna ligger jag lågt och hoppas mest hon gör ett bra lopp. Inga ändringar, säger Jimmi Ehlers.

11 VÄSTERBO CAYENNE – Hon känns bra men det kan behövas lopp i kroppen. Jag vill inte kör fram utvändigt i första skedet men blir det bra tempo så kan hon säkert vara med i främre träffen. Helstängt huvudlag och urryckare, säger Kajsa Frick.

Lopp 4, V4-4

1 PRINS NORRGÅRD – han är i bra form och läget är fint. Får jag spets och köra i eget tempo så vore det bra men jag vill inte offra alltför mycket. Han hade norskt huvudlag senast och det blir samma nu, säger Kajsa Frick.

2 SPOTLITE SON M.L. – I jobb inför senast var han plötsligt väldigt på hugget och i loppet senast hade det kunna gå riktigt bra om jag inte krokat i ledarhästen. Han var pigg. Han är fortsatt fin i jobben och okomplicerad. Når vi spets så kanske jag kör där om inte någon av de bästa kommer. Jänkarvagn och det har han haft även tidigare, säger Magnus S Karlsson.

4 JEPPAS PRONTO – Han vann senast men har ett snävt spår nu och det är frågetecken hur han hanterar det. Detta är en duglig häst i grunden och felfri måste han ses med vinstchans i ett sådant här lopp. Inga ändringar, säger Ulf Stenströmer.

9 COKTAIL CHIP – Hon är mycket jämn och säker och formen är bra. Inga ändringar förutom ny kusk och jag räknar med en ny bra insats, säger Michael Demmers.

12 BÅLSTA PALEMA – Han har tränat fint efter uppehåll med bland annat två banjobb. Det är en bra häst i grunden men jag begär inga stordåd nu och detta är inte säsongens viktigaste lopp. Jag kör lite snällt och det viktigaste är att hästen fungerar bra. Järnskor runt om, säger Linus Svensson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
En legendar är död - farväl, Mack Lobell
Nästa nyhet
En legendar är död – farväl, Mack Lobell

En legendar är död – farväl, Mack Lobell

En av travsportens allra största artister har lämnat oss. På måndagen fick Mack Lobell somna in.

”What a horse, what a driver!” Vem minns inte det legendariska Elitloppet 1988 då den då fyraåriga Mack Lobell tillsammans med sin kusk John Campbell utklassade sitt motstånd.

På måndagen kom Menhammar Stuteri med det sorgliga beskedet att en av tidernas allra största travhästar, på grund av ålderskrämpor fått somna in. Mack Lobell blev 32 år gammal.

Mack Lobell belv 32 år. Foto: ALN

USA-födde Mack Lobell kom sedan att köpas till Sverige och John-Erik Magnusson. I hans regi och med Thomas Nilsson i sulkyn skulle han vinna Elitloppet även 1990.

Men hästen var en superstjärna redan innan sitt första Sverige-besök. Som treåring vann han Hambletonian och i påföljande start, på Springfield Fair, skulle han bli världens dittills snabbaste travare.

”Macken” blev den första travhästen att gå under 1.10 när han klockades till 1.09,7 – ett världsrekord som skulle komma att stå sig i nästan sju år.

Bland legendarens alla framgångar kan nämnas, i urval, Yonkers Trot, Breeders Crown, Hugo Åbergs Memorial, Campionato Europeo, S:t Michel-Ajo och tredjepriset i klassiska March of Dimes.

Tävlingskarriären avslutades i S:t Michel-Ajo 1991. Totalt vann Mack Lobell 71 av sina 94 lopp och tjänade 22,4 miljoner kronor.

Se Mack Lobells seger i Elitloppet 1988 här.

Se Mack Lobells världsrekord här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Nu har drömmen gått i uppfyllelse för Matilda
Nästa nyhet
Nu har drömmen gått i uppfyllelse för Matilda

Nu har drömmen gått i uppfyllelse för Matilda

Nu har 19-åriga Matilda Persson nått sitt stora mål. På måndagen gjorde den rullstolsburna tjejen kuskdebut.

Aldrig har uppståndelsen varit så stor inför ett lunchlopp på Gävletravet en måndag i februari. Men så var det heller inte vilket lopp som helst.

Matilda selar ut inför kuskdebuten. Foto: ALN

19-åriga Matilda Persson har uppmärksammats i medier för sin stenhårda vilja att trots en svår nervsjukdom som sedan 9 år tillbaka gjort henne rullstolsburen, bli travkusk. Nu har drömmen gått i uppfyllelse för Matilda.

I Gävles första lopp kom hon till start med sin egen L.H. Adventure. Någon lycka hade hon inte med sig i sin debut; hästen blev oturligt hängande i tredjespår och slutade sedan i det slagna fältet. Men det här var knappast en dag då resultatet räknades i första hand.

– Det känns bra, hon fick ett tufft lopp och man kan inte begära så mycket mer. Att gå i tredjespår var ju inte alls planerat…, berättar hon för MittMedia som följde den unga kusken under hela tävlingsdagen.

Och kanske var det också den stora uppmärksamhet inför loppet som omgärdat Matilda, med sin licens på Hagmyren, som gjorde henne mer nervös än själva kuskdebuten.

– Det är kul att det blivit sådan uppmärksamhet, men det har varit jättenervöst. Det känns jättestort, men det har varit så nervöst innan, nu släpper allt. Det känns bra, berättade en lycklig Matilda efter loppet för MittMedia.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Prix de Paris: Bold Eagle och Timoko i ny fajt

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson