Robert Bergh kunde räkna in en fin seger i franska Cagnes-sur-Mer på tisdagen. Det när Kalle tog hem segern med tränaren i sulkyn.

Åttaårige Kalle kom till Robert Berghs stall vintras och på tisdagen gjorde valacken Frankrike-debut i sin nya tränares regi. Det slutade i succé.

Bergh körde. Foto: ALN

Robert Bergh körde själv Kalle i ett lopp på Cagnes-sur-Mer, på den franska Rivieran. Från ledningen kunde Smok’n Lantern-sonen ta en komfortabel seger.

Klockorna stannade på 1.15,0 över 2925 meter och förstapriset i loppet var 26 100 euro. Med i loppet fanns även Lutfi Kolgjini-tränade Orione Spin som slutade sjua.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Kallbloden som tävlar för Sverige på Vincennes

Kallbloden som tävlar för Sverige på Vincennes

I slutet av februari avgörs enligt traditionen två kallblodslopp på Vincennes. Nu är det klart vilka svenskar som ska fajtas på kolstybben.

Det är det 25 och 28 februari som de båda kallblodsloppen på Vincennes ska köras. Det senare under samma tävlingsdag som storloppet Prix de Paris. En tradition sedan 2002.

Guli Rask. Foto: ALN

Nu är det spikat vilka hästar som ska representera Sverige i landskampen. När ett uttagningslopp kördes på Romme i fredags, säkrade Gärdsjö Viking och Smedsbo Faksen sina Paris-biljetter.

Dessa båda kompletteras nu med Guli Rask och Järvsö Rasmus, som får sina platser i enlighet med de seednings-regler som Svensk Travsport har.

De finländska och norska deltagarna är sedan tidigare redan klara. Här är hästarna som ska tävla på Vincennes:

Sverige:

Guli Rask
Gärdsjö Viking
Järvsö Rasmus
Smedsbo Faksen

Finland:

Aaron Hem
Tosi-Jänkä
Villikunkku
Vippaskonsti

Norge:

Finnskogs Fokus
Höiby Krissa
Tojo Prinsen
Tryggfaks

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Två trängde samma häst - båda diskades
Nästa nyhet
Två trängde samma häst – båda diskades

Två trängde samma häst – båda diskades

En ovanlig händelse inträffade i V64-6 på Umåker under måndagen. Två ekipage diskades – efter att ha trängt samma häst.

Det blev ett märkligt avgörande i den sista V64-avdelningen på Umåker under måndagskvällen. Etta i mål slutade Victory Streamline och Claes Sjöström och trea Grand Ale med John Östman. Men efter att domarna sagt sitt – diskades båda.

Anledningen var att båda ekipagen lyckats tränga en och samma häst. Cirka varvet från mål får Made At Home och Micael Melander först en dust av Grand Ale och kort senare även av Victory Streamline.

Dusty Wind fick segern. Foto: ALN

– Vi sa genast när vi såg det här live att oj, det här måste vi syna. Vi tittade på det ur alla möjliga synvinklar och fann att bägge ekipagen inte hade rätt till de här platserna och att det påverkade ordningsföljden i mål och därför tog vi beslutet att diska båda, säger Umåkers måldomare Sören Agnemo till Trav 365.

Som vinnare av loppet dömdes nu i stället måltvåan Dusty Wind, körd av Ove A Lindqvist. Made At Home återkom efter galopp och slutade fyra.

Både Claes Sjöström och John Östman tilldelades 1500 kronor i böter samt tre dagars avstängning.

Du kan se loppet här. 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V64-tips till Eskilstuna
Nästa nyhet
Tisdag: V64-tips till Eskilstuna

Tisdag: V64-tips till Eskilstuna

Omgången: En ganska trevlig omgång på hemmabanan Eskilstuna och det ser hyggligt spelvärt ut. Spiken hittas i den andra avdelningen där en kraftigt kuskförstärkt Motoddy borde leda runt om. Utgångarna är betrodda men då omgången känns svår i övrigt tror jag att det kan bli fina pengar ändå. Favoriterna är dock ganska starka men skulle det bara smälla lite i kanterna kan det bli bra.

Spiken: 3 Motoddy i V64-2 blir rejält kuskförstärkt och borde kunna en 30-tid i tät. Blir då svårslagen även om han aldrig vunnit tidigare

Tvåhästarslås: 2 Västerbo Realhigh och 4 Stand Bayou i V64-6 känns som ett starkt lås. Det är två av loppets mest kapabla hästar som står fint inne i loppet och ingen borde kunna plocka 20 meter på dessa.

Utgång #1: .1 R.K.King i V64-4 gjorde debut för Samuel Rehn senast och såg smällfin ut. Borde inte vara sämre nu och har bra chans från tät.

Utgång #2: 8 Global Newsletter i V64-5 har en bra chans att hitta till tät och är väl där svårslagen. Det är dock ingen garanti på spets och han är sårbar om det blir svar.

Streckvärd #1: 2 Astro Boko i V64-1 känns intressant. Formen är fin och han blir nu förstärkt i sulkyn samtidigt som han äntligen fick ett fint utgångsläge.

Streckvärd #2: 15 Roadscanner i V64-3 är inte sämre än någon annan de gånger han sköter sig och skulle han bara komma till från läget kan skrällen vara ett faktum.

Överstreckad #1: 3 Focus Håleryd i V64-1 fick ett drömlopp senast och kunde då ramla förbi. Måste få det serverat för att ens ha chans att vinna och jag står över.

Överstreckad #2: 8 Fudge Ås i V64-3 ser ganska formlös ut för dagen och måste höja sig några snäpp om hon ska vinna här.

Överstreckad #3-4: 3 Random Shot och 10 Tokio Hotel Hall i V64-5 är loppets två mest kapabla hästar. Den förstnämnde har inte startat på länge och behöver säkert lopp i kroppen och Tokio Hotell Hall missgynnas av läget samtidigt som det inte direkt har lyst form om honom på slutet.

Överstreckad #5: 13 Kay Adams i V64-6 är en bra häst som nu har ett jobbigt utgångsläge. Bakspår på tillägg kan ställa till det och då de värsta konkurrenterna har betydligt bättre lägen tror jag att han får svårt att vinna.

V64-förslag – minst 1 av 2 A-hästar:

1,2,4,6,8,9,10 (res 3-12)
3 Motoddy (res 1-13)
5,6,7,8,10,11,12,15 (res 2-14)
A: 1 B: 2,4,5,6,8,9,10 (res 3-7)
A: 8 B: 1,2,3,4,5,6,7,9,10,11 (res 8-7)
2,4 (res 5-9)
Enbart för 6 rätt.

Kupong 1: 7 x 1 x 8 x 1 x 11 x 2 = 1232 rader/kr
Kupong 2: 7 x 1 x 8 x 7 x 1 x 2 = 784 rader/kr
Totalt 2016 rader/kr

DD-förslag:

11 – 2 x 400 kr
7,9 – 2 x 300 kr
Totalt 1000 kr

V64-1
Ranking: A: 10 B: 2-8-4-6-9-1 C: 3-12-11-7-5

Spetsanalys: 1,2,3,4,5,8 kan alla öppna bra. Jag tror att Maple Hills Zico är snabbast ut men antingen släpper till Astro Boko eller Cosmo Light.

Loppanalys: Ett svårt lopp inleder där det inte direkt lyser form om de flesta startande. 10 Saxio gjorde Sverige-debut näst senast men visade då inget extra. Senast var det dock bättre tryck i honom och han gick starkt hela vägen in i mål. Skulle han gå framåt ytterligare med det senaste loppet i kroppen blir han tuff att stå emot och ekipaget får tipset trots läget.

2 Astro Boko är verkligen ingen som vinner ihjäl sig men jag håller upp honom på fin form, fint läge och bra kusk. Näst senast hoppade Ohlsson (precis som nu) upp och då avslutade han fullt godkänt från kön. Även senast får han klart godkänt för sin avslutning och efter att ha dragits med tråkiga utgångslägen har han nu fått ett bra spår. Det är inte omöjligt att han sitter i tät eller rygg ledaren och då kan han bli farlig.

8 Othello C.D. står för klassen i gänget men har dragit ett tråkigt utgångsläge samtidigt som han inte har startat på länge. Han har tidigare varit ute mot hästar som är ljusår bättre än dessa och skulle han ha form direkt kan det vara så att han bara är bäst. Det känns dock inte omöjligt att de väljer att ta upp honom från start för att ge honom ett lopp i kroppen och då kan det såklart bli långt fram. Jag tycker ändå att han måste räknas tidigt på ren grundkapacitet.

4 Cosmo Light ser ut att bli mycket streckad. Han har gått fullt godkänt på slutet mot lite tuffare hästar och motståndet nu ser lämpligt ut. Det är dock ingen häst som vinner på beställning. Skulle han bli släppt till leder han länge men jag tror att det kan vankas svar invändigt och då är han sårbar.

6 Rezor såg fin ut näst senast då han gick i mål med sparat. Senast avslutade han bra över upploppet när luckan kom och formen verkar sitta där. Det som är oroande är att spåret är lite väl långt ut på vingen för honom. Femåringen kan inte öppna och riskerar att bli över och då blir det svårt att vinna. Skulle dock kusken hitta ner i ett hyggligt slagläge går han alltid starkt till slut.

9 Gladiator Gull trodde jag mycket på senast och även om han svarade för en fin prestation trodde jag att han skulle vinna det loppet. Gångerna innan har det strulat lite men det här är en fin häst i grunden som duger i den här typen av lopp. Känslan är att han kanske är allra bäst när han får vara med där framme direkt men med en fin startrygg nu är han farlig att räkna bort trots läget.

1 Maple Hills Zico får sista strecket då han har ett perfekt smygläge. Spets tar han nog och sedan är det bara att släppa till någon lämplig. Skulle sedan luckan uppenbara sig in på upploppet kan han kanske spurta förbi den sista biten.

V64-2
Ranking: A: 3 B: 1-13-15-9-14-6-8 C: 2-10-12-5-7-11

Spetsanalys: En felfri Nygårds Drivex tar hand om täten men jag tror att Motoddy tidigt kör sig dit oavsett.

Loppanalys: 3 Motoddy har en fin uppgift på pappret. Han har inte vunnit på 21 starter men det finns två faktorer som talar till hans fördel denna gång. Det är kusken och att han står perfekt inne på pengarna. Näst senast visade han 30/2000 efter en tappstart och nu är det Ulf Ohlsson upp vilket känns hyperintressant. Jag tror att Ulf får iväg honom bra och tidigt sitter i tät och väl där kan han säkert springa en 30-tid över distansen vilket borde göra ekipaget mycket svårlaget. Han står på kronan inne i loppet och står 40 meter bättre till än senast han mötte Odins My. Jag tror att han avlar maiden och då han inte ens blir favorit tar jag ställning och spikar.

1 Nygårds Drivex står också fint inne i loppet och har ett perfekt läge. Han har kanske inte varit som bäst på slutet men det här loppet håller ingen högre klass och jag tror att han kan få ett perfekt lopp i draget på min tipsetta.

13 Sot var bra vid segern näst senast även om den kanske var något billig. Hon har bra fart och dyker oftast upp där framme de gånger han håller reda på fötterna.

15 Odins My är en travsäker märr som besitter ganska fin fart. Segern för tre starter sedan blev säker från tät och sedan har hon vart klart godkänd på slutet. Det är många hästar att runda men skulle det lösa sig får hon inte räknas bort helt.

9 Ennos Cayenne gör debut i ny regi och har visat fin fart tidigare. Ska räknas om hon löper på topp direkt efter lite vila.

14 Guli Glöd har inte startat på flera år men har fin fart för klassen. I dessa lite sämre lopp kan det räcka långt ibland trots långt uppehåll och är han inte allt för ringrostid kan han nog dyka upp i striden.

V64-3
Ranking: A: 6 B: 10-11-15-8-7-12-5-2-14-9 C: 13-3-1-4

Spetsanalys: En felfri Illinois Sund sitter tidig i tät från sitt springspår.

Loppanalys: 6 Illinois Sund är nog bästa hästen i loppet och har en fin uppgift. Han galopperade senast efter vila vilket gör formen svårbedömd för dagen. Är han dock som för tre starter sedan vinner han bara men då var det barfota och känslan är att han har gjort sina bästa lopp utan skor. Det föreligger även en lite galopprisk och jag garderar på.

10 Barack Boko såg fin ut senast efter lite uppehåll och han borde gå framåt med loppet i kroppen. Spåret borde han klara och med minsta klaff dyker han upp där framme.

11 Coyote Roadrunner var riktigt rejäl vid segern näst senast och kunde avgöra säkert från utvändigt ledaren. Känslan var att han var lite sämre senast även om han absolut inte var dålig och han ska räknas tidigt här om han löper på topp.

15 Roadscanner har jag jagat lite på slutet men det verkar vara svårt att få något betalt på honom. När han väl sköter sig blir det fel men nu kanske det är dags trots ett tråkigt utgångsläge. Fart för att vinna finns och gör han bara inte en lika dålig start som senast kanske det kan räcka ända fram med lite klaff. Senast tappade han från start och fick sedan marschorder redan 1700 kvar. Han kom fram i dödens 1500 kvar men stumnade förståeligt över upploppet efter den tappstarten. Läget talar emot men jag hoppas att polletten ska trilla ner snart.

8 Fudge Ås har inte varit som bäst på slutet och trivs nog allra bäst utan skor. I grunden känns hon ganska kapabel men måste höja sig om hon ska vinna nu.

Jag tycker att loppet känns öppet och streckar åtta hästar.

V64-4
Ranking: A: 1 B: 6-8-4-2-9-10-5-3-7-11

Spetsanalys: R.K.King öppnade bra senast och blir svår normalt sätt svår att ta en längd på.

Loppanalys: 1 R.K.King ser ut att bli extremt stor favorit. Även om han är en moritverad favorit har jag svårt att köpa en häst med lite osäkra tendenser och endast sex lopp i karriären som 80 % från innerspår. Det här är en häst som alltid visat fin fart och gjorde några fina lopp i tidigare regi. Senast gjorde han debut för Samuel Rehn och gav ett mersmakande intryck. Han susade till tät och kusken höll ett hyggligt tempo. När det sedan kom till upplopp lättade Samuel på tömmarna och hästen försvann iväg till en överlägsen seger. Det låter på Samuel som att hästen ska ha gått framåt med loppet i kroppen och han tror på hästen. Senaste loppet höll ingen vidare klass men det gör i ärlighetens namn inte det här heller. Jag tror att Rehn placerar sin springare i tät och normalt sätt får övriga slåss om andrapriset. Jag nöjer mig dock med utgång då han blir extremt stor favorit och det är inte helt omöjligt att han slår på en galopp eller blir av med täten. Det rensar sjukt bra bakom även om han såklart har en bra vinstchans.

6 Walle West tror jag är värst emot. Han har inte direkt övertygat men har varit ute mot tuffare hästar. Jag tror att bara hårdheten i sig som han fått av de tidigare loppen duger bra här.

Jag har råd att strecka åtta hästar.

V64-5
Ranking: A: 8 B: 7-11-9-1-10-4-3-6-5 C: 2

Spetsanalys: Rien Que Pour Toi är snabbast den första biten men släpper med största sannolikhet. Lynn Palema och Global Newsletter är snabbast utifrån och den sistnämnde har nog bra chans att sitta i tät in mot första sväng.

Loppanalys: 8 Global Newsletter är den givna tipsettan då han trots spåret återigen borde kunna hitta till sin favoritposition, vilken är spets. Väl där kämpar han som en tiger och skulle han hitta dit utan att det kostar allt för mycket tror jag att det är toppchans. Det som oroar lite är läget då det oftast kostar att ladda från spår åtta och de är inte så dåliga ut innanför. Jag ramlar inte ur stolen om någon kan fånga upp honom första biten och även om de kanske i sin tur släpper kan de där 200 meter av extra körning sitta i benen till slut. Från ett bättre läge hade jag spikat utan att tveka men garderar p g a läget och nöjer mig med utgång.

7 Spiegelei har verkligen hittat toppformen. Näst senast vann han enkelt och senast avslutade han starkt hela vägen in bakom Global Newsletter. Han missgynnas rejält av läget då det förmodligen blir en tuff inledning fram till dödens eller så får han backa sist då han inte kan öppna särskilt vasst. Skulle mot förmodan kusken hitta ner i ett fint slagläge kan ekipaget bli tufft att stå emot till slut även om han ska räknas med en lite tuffare resa också.

11 Melker är en rejäl häst som alltid går in i mål. Vid segern var han riktigt rejäl och kunde avgöra trots en tuff resa utvändigt om ledaren. Även näst senast var han bra i dödens men kunde aldrig allvarligt utmana ledande Global Newsletter. Läget gör honom inte så mycket och skulle tempot strypas allt för mycket räknar jag med att Pedersen sänder fram honom utvändigt om ledaren. Skulle det bli tempo går han alltid starkt till slut och måste räknas tidigt oavsett scenario.

9 Future Love hängde med fullt godkänt på V75 näst senast och avslutade fint senast. Jorma Kontio upp igen känns intressant och även om det inte är någon häst som radar upp segrar känns han intressant denna gång.

1 Mr Miles är ingen stjärna men han har helt rätt läge. Han kommer att bli över och sitter förmodligen i tredje in men det passar honom utmärkt. Det är en häst som måste köras på väntan och när han väl får sitt lopp är han vass. Det måste till mycket tur men skulle det klaffa går ingen säker.

11 Tokio Hotel Hall är en lördagshäst i grunden men det är inget som han har visat på slutet. Nu har han två lopp i kroppen och går säkert framåt för varje start men det har inte varit något tryck i honom. Känslan är att både skor på fötterna och läget missgynnar honom rejält samtidit som han fortfarande söker formen. Jag vågar dock inte räkna bort honom helt då han kapacitetmässigt är en av de bästa i loppet.

4 Mr Turbo Triss har varit ute mot tuffa hästar på slutet och raden är därför lite missvisande. Även om han inte har gjort mer än att hänga med på slutet måste han räknas då han möter betydligt mer lämpligt motstånd och Panoramic, Re Doc och Jeepster är de hästarna som vunnit senaste loppen han har varit ute i.

3 Random Shot har också hög kapacitet för det här loppet men har inte startat på länge. Det låter från stallet som att han förmodligen behöver lopp i kroppen men även han plockar jag med på grundkapacitet.

6 Quite A Fall och 5 Lynn Palema kan båda avsluta fint om de får sina lopp och gynnas av körning.

2 Rien Que Pour Toi tror jag får mycket svårt att vinna men då han nästan är garanterad en fin resa åker han med då jag inte vågar plocka bort endast en häst från systemet.

V64-6
Ranking: A: 2-4 B: 5-9-13-1-3-7-6-12 C: 10-8-11-14

Spetsanalys: Quomodo tar nog spets inledningsvis men jag blir förvånad om han svarar när antingen Västerbo Realhigh eller Stand Bayou testar. Jag tror att Västerbo Realhigh är först fram men det lät på Paw som att det inte var uteslutet att släppa till Stand Bayou. Jag säger fördel för den sistanämnde i tät efter en bit.

Loppanalys: Jag tycker att jag har ett starkt lås här på två hästar som har kapacitet och fart för att matcha de bästa tilläggshästarna även om de hade stått lika start. 2 Västerbo Realhigh är en häst som Paw Mahony håller mycket högt och det här är en häst som kan bli riktigt bra i framtiden, inte för att han är inte är bra just nu. Han har matchats väldigt försiktigt och det har inte tagits några risker vilket gör att han har för lite pengar i förhållande till sin kapacitet. Senast återkom han efter lite vila och svarade då för en fin prestation även om han blev fullständigt tempotorsk och Paw tror att han ska ha gått framåt med loppet. Det viktigaste är att han är fräsch och Paw tyckte att han kändes smällfin i senaste jobbet. Det lät på honom som att han kunde tänka sig att släppa till Stand Bayou om den kommer i ett tidigt skede. Dels för att hans häst går bra i ryggar och dels för att det här loppet endast är ett led i matchningen mot en kommande V75-start. Från spets måste han ha fin chans men även om han släpper blir ekipaget livsfarlig med lucka till slut och han är den klara förstahästen.

4 Stand Bayou är också en kapabel häst som dock inte alltid väljer att delta i loppen. Precis som för Västerbo Realhigh gäller det för honom att han är fräsch för dagen och det borde han kunna vara efter lite vila. Skulle femåringen hålla sig på benen tror jag att Daniel tidigt sänder framåt och övertar täten. Har han sedan en bra dag är det nog bara Realhigh som kan utmana men även om Redén inte är vaken från start ska han räkans bakifrån och låset känns starkt.

5 Global Revolver är väl värst emot även om jag inte tror att han plockar 20 på mitt lås om endast någon av dem löper på topp för dagen. Han har mött tuffare hästar och är den klart bästa hästen på tillägg.

Tipsredaktör: Pontus Chorell

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Allsvenska kuskligan: Ohlsson säker i topp
Nästa nyhet
Allsvenska kuskligan: Ohlsson säker i topp

Allsvenska kuskligan: Ohlsson säker i topp

Ulf Ohlsson jagade länge Björn Goop i den allsvenska kuskligan i fjol. Efter den första månaden av 2016 har han tagit en klar ledning.

Drygt fem veckor är avklarade av det nya året och inte oväntat är det Ulf Ohlsson som öppnat upp året främst av de svenska kuskarna.

Örjan skuggar. Foto: ALN

Medan den allsvenska kuskmästaren Björn Goop tävlat mycket i Frankrike i vinter har Ohlsson hållit sig på hemmaplan och det har resulterat i 35 segrar på svensk mark. Det ger honom ett stabilt grepp i kuskligan med nio segrar upp på tvåan Örjan Kihlström.

En chans för konkurrenterna att jaga ikapp stundar dock i helgen; då Ulf Ohlsson är avstängd lördag till måndag.

Här är ställningen per den 8 februari:

1 Ulf Ohlsson, 35 segrar
2 Örjan Kihlström, 26
3 Peter Untersteiner, 19
4 Magnus Jakobsson, 18
5 Jorma Kontio, 16

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Axevalla

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson