Det återstår 23 hästar som vill vara med i Prix de France när anmälningarna nu gjorts. Det ser ut att bli ett nytt möte mellan Oasis Bi och Bold Eagle.

På söndag körs, enligt traditionen, Prix de France. Ett lopp som av många anses som det främsta i världen över medeldistans.

Under måndagsmorgonen gick anmälningstiden ut till loppet och det är i nuläget 23 hästar som kvarstår i listan till loppet som blir definitivt på torsdag.

Tar "Örnen" dubbeln? Foto: ALN

De främsta hästarna från Prix d’Amérique ser ut att gå ut även i Prix de France. Mest uppmärksamhet tilldrar sig såklart nya super-stjärnan Bold Eagle som nog lär få finna sig i att bli storfavorit även denna söndag.

Tre svensktränade hästar är anmälda. PdA-trean Oasis Bi blickar fram mot en ny start, denna gång under mer passande förhållanden med 2100 meter och bilstart.

– Vi åker ner på onsdag och kör jobb med honom innan definitivanmälan på torsdagen. Om allt verkar fortsatt bra med Oasis då så startar vi i Prix de France på söndag, berättade tränaren Stefan P Pettersson i en intervju med Svensk Travsport i förra veckan.

Timoko och Björn är titelförsvare. Foto: ALN

Övriga blågula som preliminärt laddas mot loppet är Kadett C.D. och Shaq is Back, den senare gjorde i söndags årsdebut när han var med i montéloppet Prix de l’Ille-de-France.

Ett annat svenskhopp är Björn Goop. Kusken som faktiskt vunnit det här loppet de två senaste åren (med Noras Bean och Timoko) sitter bakom den på förhand stora utmanaren Timoko som alltså är titelförsvarare i loppet.

Norrmännen sätter hoppet till Lionel som hoppas få revansch för galoppen i PdA, men som troligen inte kommer få ett framspår bakom bilen i Prix de France.

Andra intressanta anmälda i urval är Tiégo d’Etang (trea, respektive fyra de senaste åren), Voltigeur de Myrt, Univers de Pan och Bird Parker.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Umåker

Måndag: V64-tips till Umåker

V64 Umåker 8 februari

Omgången: Det är vinterbana i Umåker och jag spelar med en mycket stark spik – stark på flera sätt! Testar att gardera övriga favoriter och låsa småfräckt redan i inledningen och DD-spelet känns intressant!

Sunda spiken: 13 Wasa Warrior (V64-4) har övertygat stort hemma i Finland, inte minst senast då han traskade runt bra hästar i tredjespår utan rygg sista varvet. Toppchans även med mycket jobb under vägen!

V6-förslaget är på 1.728 kronor (enbart V6).

7-10 (9-1)

4-10-9-8-12-7-2-11 (1-3)

9-8-14-1 (12-13)

13 Wasa Warrior (15-7)

4-12-5-1-10-8-6-7-3 (2-9)

6-10-2 (12-8 )

2x8x4x1x9x3 = 1728 kr

DD-förslag på 1000 kronor:

4 – 6,10 x 500

V64-1:

Ranking: A: 7-10 B: 9-1-11-2-12 C: 8-6-5-3

Spetsanalys: Prima Nova öppnade vettigt från innern senaste starten i Sverige, men kunde inte svara in mot svängen. Var inte alls bra med i Finland med spår 5, men normalt är hon snabb och spetsade i 11-öppning i oktober. Spinellie öppnar bra, kördes till spets efter 150 meter i rätt snabb öppning och utmanar. Jag tror ändå att Bel Air körs till ledningen, nedstruken ett hack och hon har varit snabb flera gånger och kördes till spets från åttonde bakom bilen.

Loppanalys: 1 Prima Nova har visat bra form i Finland, vann från dödens och höll fullgott som tvåa senast. Kan öppna rätt så bra och får fint lopp där framme, kanske i ledarryggen och ska räknas.

Jag tror mest på 7 Bel Air F.I. som var en besvikelse på Solvalla då hon fick hållas i lågt tempo framme i ledningen, men var slak direkt in mot upploppet och rejält stum i steget. Senast körde Östman bort speeden i hastig attack i tredjespår redan på långsidan och hon stumnade då hon inte riktigt kom förbi de innanför utan blev kvar där ute. Nu bättre uppgift, och står 20 meter före en sådan som 11 Apalachicola som vann loppet senast. Jag tror på bra spetschans och bra segerchans!

Nämnda Apalachicola var tapper i dödens senast då hon var starkast, men tuffare uppgift nu alltså med bakspår på Bel Air som hon stod 20 meter före senast. Hon var också chanslös mot 10 La Fille då dessa möttes 8/1 då hon gick i spets, men La Fille bara körde över henne halvvarvet kvar och försvann ifrån till överlägsen seger. Senast möttes de igen, då stod La Fille 20 meter bakom och hamnade långt ner på innerspår, och det kanske inte var riktiga trycket i La Fille men hon sköt till fullt bra då hon fick chansen på innerspår sista 150. Given jag låser på 7-10!

9 Just Happy var rejäl vid segern och hoppade bort en andraplats 250 kvar senast efter att ha nått fram i dödens mot svängen, tappade travet och rullade över.

V64-2:

Ranking: A: 4-10 B: 9-8-12-7-2-11 C: 1-3-14-15-5-13

Spetsanalys: Svaga hästar, Tea Party kan nog sno åt sig ledningen och kommer Regulus tidigt får denne överta.

Loppanalys: Lågklassigt lopp där 10 Vici Ram är favorit, och på kapacitet är det klart bästa hästen. Han tog tre raka segrar på övertygande vis förra vintern då han såg ut som en liten racer och det vara bara att gasa och bromsa. Han gick 15-varv till slut och gör han det nu lär han vinna. Fungerade dock inte alls efter lång vila senast, och kanske gick han med för dåliga broddar och nu med rejäla hakar lär fästet bli till hans fördel. Kvalade ensam nyligen, det ska inte sagt något och svårbedömd favorit måste man tycka.

Jag ger tipset till 4 Rugulus som visserligen aldrig vunnit, men näst senast spurtade lovade att seger kommer snart för då höll han farten fint och följde upp med ny duglig avslutning senast. Borde kunna köras till ledningen efter en bit och är min vinnare!

Skrällen kan 9 Jim Sånna vara som avgjorde för egen maskin sista halvvarvet vid segern på Bergsåker och han gjorde ett godkänt lopp på vinterbanan senast. Nådde dödens via spåren och tog över 500 kvar och höll bra som fyra. Endast 4% känns i underkant!

8 Cross Bones Web kanske kan vakna till med rycktussar som det ska bli för första gången.

V64-3:

Ranking: A: 9-8-14-1 B: 12-13-3-10-5-7 C: 2-11-4-6

Spetsanalys: Moeses kan hålla spets, men han gav sig från ledningen och går bättre med rygglopp så Olle släpper nog om någon bra kommer tidigt. Väntar han in Åsakjappen?

Loppanalys: 8 Åsakjappen är storfavorit och han har fått två lopp i sig och vann senast då han avgjorde säkert trots tredjespår sista 1100 metrarna. I comebacken visade han ringrost och gav sig sista 100 metrarna. Det finns i leken att han körs tidigt mot ledningen med häst som vill ha rygg på start, och då mycket svårslagen. Dock möter han bättre hästar denna gång och han är lite sårbar ändå.

Bättre tror jag att 9 Järvsö Rasmus är, även om det gärna hade fått vara ett varv till för han är väl mycket diesel denne urstarke häst. I somras var han grymt bra då han mosade dem över just tre varv och han går lika snabbt då som över medeldistans. Senast gick han bra och såg bra ut, och det var nog inte så att kusken fick drivningsböter i alla fall som knappt slagen fyra i mål. Uffe Ohlsson upp är klart plus och även om vinterbana är nytt och man siktar mot Paris så får han tipset! Det skiljer för mycket mellan honom och Roggas kuse.

Dessa höjer sig, men jag har råd till några ytterligare. 1 Moeses är snabb om han får ligga på väntan. Visst kan det strula, men det kan klaffa med! Skrällen kan 13 Krusse vara, klart bra på V75 senast då han gick snabbt över mål!

V64-4:

Ranking: A: 13 B: 15-7-1-14-6-3 C: 10-4-5-9-8-11-2

Spetsanalys: Special Topwheels borde bli över som han blivit tidigare, Morgan Atlas är rapp men jag tror att Mystic Accident kör till ledningen efter en bit.

Loppanalys: Här köper jag jättefavoriten 13 Wasa Warrior som helt enkelt är jäkligt stark för sin klass! Senast blev han utsvarvad i tredjespår utan rygg sista varvet, men kusken tog det lugnt och var någon längd bakom täten in mot sista sväng, för att sätta kniven i dem på enkelt vis – grymt stark insats! Vid galoppen före kördes han i ledningen och hade fortfarande grepp mot formstarke Blackened och att vara spelad till 13 för tio mot den säger en del då den nu har massa raka segrar. Före det vann han på en 13-tid full väg och motståndet är enklare mot finska V75 som han varit ute i. Spik!

Om man stryker vill jag få in 15 Thriller Ted som kördes väl defensivt senast och trots bra upplopp blev han bara tvåa. Två lopp i kroppen och kommer vara bra nu. Andrahandaren 1 Special Topwheels blir över och känns inte så het, trots att han visade form senast vid segern.

V64-5:

Ranking: A: 4 B: 12-5-1-10-8-6-7-3 C: 2-9

Spetsanalys: Allt tyder på att Elles W.Phedo kan forceras till ledningen i tidigt skede. Öppnar bra, och det finns knappast någon som vill ta emot favoriten.

Loppanalys: Motiverad favorit anser jag att 4 Elles W.Phedo är då hon har fått två lopp i kroppen och var klart förbättrad senast. Hästen har sprungit in smått otroliga 4 millar(!) och var seg i comebacken men senast kördes han till spets och höll bra även om hon inte kunde svara en mycket bra 12 Elit Håleryd. Nu är det 1600 meter och jag tror på bra spetschans och hon blir mycket svårslagen – tänkbar utgång/spik. Jag garderar ändå på V64, kanske finns inte den rätta segerviljan där längre då hon hunnit bli hela tio år?

Nämnda Elit Håleryd såg riktigt fin ut senast och blåste till den ganska enkelt i jänkarvagnen som han bilor maffig med. Går med samma vagn nu, och trots läget värst emot.

5 Special Promise spetsade via snabb start och släppte till favoriten senast. Kunde inte haka på i speedkörningen runt svängen, men kom tillbaka och var inte så stort slagen. Samma taktik nu, eller testas han i spets över 1600 meter om han kommer dit?

1 Long Night gick en bra repa i debuten för nya tränaren på V75 senast, men kastade in handduken då han blev utsvarvad i spåren. Klaffar det kan han vinna.

V64-6:

Ranking: A: 6-10-2 B: 12-8-7-5-1-9-4-3 C: 14-13-11 

Spetsanalys: Veka hästar är snabbast, frågan är om Grand Ale trycks av för att överta tidigt? De flesta vill gärna smyga i ryggar…

Loppanalys: 2 Grand Ale är jättefavorit, märkligt stor måste jag säga då han på intet vis varit överlägsen sina motståndare vid tidigare möten. Det är en rejäl typ, men han är knepig och före start senast var han uppe i snövallarna och Östman fick ta fram all sin skicklighet för att få honom till start. I loppet blåste han till dem via mäktig avslutning. Gick nedåt 12,5 sista halvvarvet och är han lika bra nu så är det bra chans, men han har gjort bort sig förr.

6 Höwings Star slog honom näst senast och senast spurtade han åter bra även om han bara nådde femteplatsen. Han satt bakom Grand Ale och gick i princip lika snabbt över upploppet. Det skiljer mycket på spelet nu, det känns fel och jag ger tipset till Dunders fina spurtare. Han vinner inte så ofta, men står på tur.

10 Victory Streamline gick bra i spåren på V75 senast och måste räknas i detta gäng. Bakspår är okej då den vill gå i ryggar och endast runt 10% känns prisvärt. Jag låser på denna trio, även om jag gärna suttit mer bredare gardering med en för stor favorit – då finns gott om ospelade kort.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Gilla travnet.se på Facebook!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Många priser för Walmann på Solvallas gala
Nästa nyhet
Många priser för Walmann på Solvallas gala

Många priser för Walmann på Solvallas gala

När Solvalla avhöll sin egen travgala på lördag var det Roger Walmann som blev kvällens stora segerherre.

Solvalla Champions är namnet på huvudstadsbanans egen travgala, som gick av stapeln på lördagskvällen. När samtliga arton priser delats ut under festkvällen stod det klart att det var Roger Walmann som ärats med flest.

Magic Tonight årets häst på "Valla". Foto: ALN

Elitloppsvinnaren Magic Tonight fick ingen nominering i den tuffa konkurrensen i Hästgalan (som avgörs på fredag), men på Solvallas egen blev stjärnan utnämnd till årets häst.

Förutom den titeln i egenskap av hästens tränare, tog Roger Walmann även priserna som årets tränare, årets sto i form av D’One, samt året treåriga sto där Spoil Me kammade hem priset.

Här är alla pristagarna vid Solvalla gala:

Årets häst: Magic Tonight
Årets tränare: Roger Walmann
Årets kusk: Örjan Kihlström
Årets sto: D’One
Årets fyraåring: Nuncio
Årets Hästskötarbragd: Malin Boman (D’One)
Årets montéryttare: Jennifer Persson
Årets tvååring: Undine
Årets treåriga sto: Spoil Me
Årets treåring: Readly Express
Årets fyraåriga sto: Evin Boko
Årets prestation: Delicious
Årets lärling: Ville Karhulahti
Årets amatör: Glenn Elo
Årets tummen upp: Ulrica Wällstedt och Nicole Mellberg
Årets uppfödare: Menhammar stuteri
Årets hästägare: Stall TZ
Årets norman: Peter G Norman

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
On Track Piraten med Takter i V75 Champions
Nästa nyhet
On Track Piraten med Takter i V75 Champions

On Track Piraten med Takter i V75 Champions

Det är årets första V75-finaler som står på programmet denna lördag på Solvalla – och som grädde på moset avgörs V75 Champions.

Det är dags för Hästgalan i Stockholm på fredag kväll och på lördag är det V75-finaler på Solvalla som tilldrar sig uppmärksamheten.

Kan "Piraten" ge Takter hans andra V75 Champions-titel? Foto: ALN

Omgången kryddas extra av V75 Champions, tidigare V75-mästaren (som också är SHL-loppet) där fjolårets mest framgångsrika på rikstoton drabbar samman i ett prestigefyllt möte.

En spännande start i loppet gör On Track Piraten som blir Johnny Takters uppsittning.

Det innebär alltså att ”Piraten” inte finns med i finalen av Gulddivisionen, tillika Bulwarks lopp. Här blir det i stället hästar som Robert Berghs stjärnduo Nahar och Ed You som möter On Hold, Candor Hall och Food Money.

Här är startlistorna:

V75 Champions, 2140 volt

1 Codebreaker – Robert Bergh
2 Qualis Talis – Stefan Söderkvist
3 Global Ride – Christoffer Eriksson
4 Stricker – Peter Untersteiner
5 Neon Face – Torbjörn Jansson
6 Nu I Nu – Örjan Kihlström
7 Sanna Vint – Jorma Kontio
2160 meter
8 Final Oak – Adrian Kolgjini
9 Goldomaster – Magnus Jakobsson
10 Lady Lee – Veijo Heiskanen
11 Chip Dealer – Kenneth Haugstad
12 Västerbo Loveboat – Johan Untersteiner
13 Namale Kronos – Björn Goop
14 Costatantisoldi – Peter Ingves
2180 meter
15 On Track Piraten – Johnny Takter

Gulddivisionen final, 2140 auto

1 Bear Dancer – Carl Johan Jepson
2 Nahar – Robert Bergh
3 Candor Hall – Björn Goop
4 On Hold – Magnus Jakobsson
5 Ed You – Torbjörn Jansson
6 Spring Erom – Örjan Kihlström
7 Food Money – Jennifer Tillman
8 Nothing But Class – Peter Untersteiner
9 Democrat – Kenneth Haugstad
10 Narold Vox – Johnny Takter

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad

Måndag: V4-tips till Halmstad

Omgången
Halmstad sparkar igång veckan med vad som känns som en normalomgång. Dock få hästar till start i tre av fyra avdelningar och vi blygar inte. Två raka spikar hoppas vi hamra dit för att sedan sitta på det med vår 30-gångers fleris i de avslutande två.

Troliga spiken
6 Dizzy River (V4-1)

Roliga spiken
8 Hope Bo (V4-2/LD-1)

V4-systemet (x30)
V4-1: 6 Dizzy River (res 4-3)
V4-2: 8 Hope Bo (res 9-3)
V4-3: 4,7,8 (res 1-12)
V4-4: 5,6,7,13,14 (res 4-8 )

1x1x3x5 = 15 rader

900 kronor

Dubbelförslaget
8 – 4,7,8 x 300

900 kronor

V4-1

RANKING A: 6. B: 4-3-8. C: 2-1-5-7.

Spetsanalys:
4 Graceman tar sig förbi 3 Mr Jäger och spetsar initialt. Gör dock ingen ansträngning att svara när 6 Dizzy River kommer och övertar.

Loppanalys:
Spårtrappelopp över lång distans och bara åtta ekipage bakom bilen. 6 Dizzy River blir motiverad favorit men har inte startat sedan i slutet av oktober. Hade dock vunnit det loppet utan galoppen 150 meter från mål men femåringen mäktade ändå med fem segrar under fjolåret där nästan samtliga togs i överlägsen stil. Detta är fältets bästa häst men, och att inte inte tävlat på ett par månaders bekommer inte Dream Vacation-sonen nämnvärt om man ser till statstiken. Det man ska ha i åtanke att han har haft lätt att galoppera men valacken måste ses med toppchans felfri. Spik!

4 Graceman placeras på som tvåa på rankingen men på behörigt avstånd från vårt singelstreck. Kom bort helt och hållet i dimman senast men får ses som första motbudet eftersom vi tror att det är Peter Edberg som får smyga med i vinnarhålet.

V4-2

RANKING A: 8. B: 3-9-11-2-1. C: 5-10-4-6-7.

Spetsanalys:
Bara tre hästar på start och fördel 3 My White Eagle.

Loppanalys:
Stolopp där vi tror det är dags för 8 Hope Bo att sätta nosen först. From-Above dottern var nära segern näst senast och hamnade långt bak på Jägersro i starten efter det. André Eklundh klev dock med i ryggar på sista borte långsidan och höll farten godkänt i spåren. Klaffar det bara mer denna gång dyker man säkerligen upp i striden och vi chansar med att spika även henne på systemet.

9 You Know Me har noterat två andraplatser efter nyåret och femåringen har varit oerhört nära att vinna båda. Tredje gången gillt säger man ju och Conrad Lugauers travare tycker vi är förste utmanara till vår chansspik.

3 My White Eagle är hetaste budet på startvolten tillsammans med nygamle kusken Peter Untersteiner. Ekipaget kamperade ihop vid flertal tillfällen i fjol och tillsammans spårade man hela vägen vid första triumfen i somras. Ytterligare en spets seger blev det efter det och man leder säkerligen länge igen.

11 No Credit Broline är inte så tokig i grunden men blandar och ger vilket gör henne svår att räkna på.

V4-3

RANKING A: 8-4-7. B: 3-6-5-2-1. C: –

Spetsanalys:
1 Alhanco är inte oäven men vi tror 3 Quarz tar kommandot per omgående. Sören Boel kör troligen inte där och utifrån lär Christoffer Eriksson ladda på rejäl med 7 Secret Lane. Övertar!

Loppanalys:
Sprinterlopp med bara åtta hästar till start och vi tror detta står mellan en trio. Eftersom det är risk för gasning från start ger vi tipset till 8 Tequila F. som nu fått en genomkörare innanför rustningen och som gick väldigt bra till andraplatsen då. Femåringen visade 13/700 i spåren bakom en alltför duktig vinnare och Johan Untersteiner lär komma till från bricka åtta med så få hästar i fältet.

4 Smaragd tassade med i rygg på ledande Anna på V75 29/12 och var troligen på väg på segern när galoppen kom i sista sväng. Nicolaj Andersen var kanske aningen för het på gröten den gången men hästens senaste framträdande lämnade dock en del att önska. Lite svårbedömd men intrycket från Halmstad kvarsår dock och Great Challenger-dottern ska med på lappen. Ny kusk!

Sista markering går till 7 Secret Lane som kom med två spetsviktorior till Kalmar men där bröts segerraden. Hon hittade till spets även då men fick se sig nerspeedad sista biten. Enligt Christoffer Eriksson trivdes hon inte alls med broddar men på Halmstad fina bana ska det kunna gå att köra med optimal balans för årstiden. Snabb ut och kanske för överta ledningen?

V4-4

RANKING A: 6-5-13. B: 7-14-4-8-2-11-1. C: 10-9-3-1-12.

Spetsanalys:

7 Mr Rekatochklart kom iväg bra i dimman på Halmstad senast och öppnar säkert bra igen. 6 Västerbo Exact kom inte iväg helt klockrent på Åby men fick upp farten rejält efter 100 meter och hittade till täten i utgången av första sväng. Både har springspår igen och och jag håller Uhrberg som knappt spetsfavorit.

Loppanalys:
Inte alltför många streck slösade hittills men detta ser värre ut och vi tror detta åtminstone kräver en halvbred pensel. Överst på rankingen placerar vi Thomas Uhrberg bakom 6 Västerbo Exact. Valacken reparerade en startgalopp på ett bra sätt senast och vann på ett övertygande sätt från ledningen i starten innan det. Farlig om Uhrberg hittar till front igen.

5 Hey Joe är kapabel men har svårt att hålla sig till rätt gångart. Avslutade vasst efter en galopp i slutkurvan senast och känslan är att det var en hygglig placering som rök. Spår fem tror vu inte är det bästa för hingsten men reder han bara ut startmomenten kan han mycket väl vinna detta.

13 Tortens Prince gjorde första starten på lite över ett halvår senast och galopperade kort efter start. Upphämtningen som diskvalificerad var det dock inga fel på och den här sexåringen rundar många från sitt tillägg.

7 Mr Rekatochklart spelades till storfavorit i tävlingsdebuten och av det lilla man såg i dimman var segern inte alltför långt borta.

14 Ulriika Highness blir väldigt hårt betrodd men från det här läget tycker jag inte hon ska rankas högre. Kapacitetsmässigt är hon naturligtvis given men det kan strula på vägen.

/ Redaktionen, travnet.se 
Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Hon känns otroligt laddad"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson