Imorgon var det tänkt att Daniel Redén stjärna, Delicious U.S., skulle starta i Prix De Bourbonnais på Vincennes men idag meddelar tränaren via Twitter att stoet inte kommer deltaga.

– Tyvärr har jag tråkiga nyheter, Delicious kommer inte att starta imorgon. Troligtvis en karledsinflammation som är i kommande.

Detta innebär också att stoet inte heller kommer kunna matchas mot Prix D’Amerique i januari.

 

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla

Fredag: V65-tips till Solvalla

Omgången
Jag fortsätter på den inslagna vägen från förra veckan och spikar Örjan Kihlström. Denna gång sitter han upp bakom Peter G Normans 3 Enge Lincoln (V65-3) och jag tror ekipaget gör processen kort med sina motståndare. Spelar sedan med två utgångar och jag hoppas mitt fina fredagsfacit hålls intakt!

Spiken
3 Enge Lincoln (V65-3)

Utgångarna
2 Staro Family & 6 Bison Spiro (V65-2)
10 Devs Darling (V65-5)

Dragen & skrällarna
12 Benji Dana (V65-1)
2 Griminal Jack (V65-4)
7 Super Photo Bood (V65-6)

V65-systemet (spel för sex rätt)
V65-1: 5,10,11,12,14 (res 9-4)
V65-2: A 6,2 B: 8,1,10 (res 9-4)
V65-3: 3 Enge Lincoln (res 2-1)
V65-4: 2,3,4,5,8 (res 9-12)
V65-5: A: 10. B: 7,11,4,3 (res 6-9)
V65-6: 7,11,12,13,14 (res 4-5)

5x5x1x5x1x5 = 625 kr
5x2x1x5x5x5 = 1250 kr

1875 kronor

Dubbelförslaget
2 – 10 x 1000

1000 kr

V65-1

RANKING A: 12-14-11. B: 10-5-9-4-6-2-13. C: 8-3-1-7.

Spetsanalys:
2 Zirpa har bästa läget och de snabbaste hovarna första biten. Stoet brukar köras i spets men nu har hon inte startat på ett tag och kanske väljer Jari Åkerfeldt ett snällt upplägg. Dock startar de allra bästa hästarna från bakspår och mitt tips är att Jari testar!

Loppanalys:
Spårtappa med loppet mest betrodda från utsatta startspår. Favorit 14 Global Rebellion som gick bra som trea utan chans senast och som hade byngligt utgångsläge även då. Valacken fungerar fint med skor, och rundar säkert många, men trafikproblemen kan hopa sig.

11 Happy Pal fick överta ledningen tidigt senast och när Erik Adielsson sedan fick styra och ställa som han ville där framme var övriga konkurrenter chanslösa. Fyraåringen går lika bra bakifrån och med minsta klaff på vägen dyker han upp där framme.

12 Benji Dana spurtade bra senast i sin minicomeback och var då hack i häl på Global Rebellion. Nu har det dock gått ett tag mellan starterna igen men Rikard Lindh är inte orolig för formen och hästen har dessutom presterat fint med skor tidigare. Tippas!

10 Bacio får starta vecka-vecka nu men var duktig efter tidig galopp senast och kan överraska.

5 Igors Wilma gör det jämnt och säkert varje gång och med maxklaff är det inte omöjligt att hon spräcker nollan.

V65-2

RANKING A: 6-2. B: 8-1-10-4-7-5. C: 9-3.

Spetsanalys:
Är 2 Staro Family lika snabb i monté som i sulky tror jag ingen tar en länge på henne.

Loppanalys:
Ett riktigt roligt montélopp men flera hästar som visat form och ett par som visat sig klart dugliga under sadel. Lägg där till två montédebutanter som kommer med fina meriter i sulky så har vi ett riktigt getingbo. Här gåpr jag på en rolig utgångsduo med en trolig samt en rolig!

6 Bison Spiro vann från utvändigt ledaren senast och gav ett rejält intryck i händerna på Erik Adielsson. Galopperade från start i första montéstarten dessförinnan men med senaste insatsen på näthinnan måste fyraåringen streckas tidigt.

2 Staro Family tycker jag är intressant och stoet skötte sig bra i kvalet. Detta är en duglig donna som jag tror kommer passa fint under sadel och från ett perfekt läge kanske Emilia Leo kan hitta till front. Ryttarinnan övertygar mer och mer och ekipaget kan överraska.

8 Operating Limit fick stryk av Bisom Spiro senast men hingsten satt också långt bak i kön och stod för en stabil slutrunda. Har visat sig fungerat klockrent i monté men skor på är ett frågetecken.

1 Flash Oak gör också första starten i disciplinen och ska räknas direkt. Det var längesedan som valacken tävlade men på sitt grundkunnande tycker jag att han ska räknas ändå tillsammans med Lina Johansson.

Sista strecket till 10 Mon Cheri Broline som var nära segern senast och som kan ta revansch per omgående.

V65-3

RANKING A: 4. B: 2-1-5-12-11-7-9-8. C: 3-6-10

Spetsanalys:
3 Arcticmidnight Sun släpper till 4 Enge Lincoln.

Loppanalys:
Långlopp med lägre klass där vi hittar omgångens spikförslag 4 Enge Lincoln. Treåringen har nu gjort tre lopp efter uppehåll och kommer mer och mer för varje start. Senast avslutade Peter G Normans travare bra efter vilsam resa och jag tror det kan vara dags för seger nu. Plus för både utgångsläge, distans och kusk och lyckas Örjan Kihlström hitta till täten är hälften av detta lopp vunnet.

2 D.D’s Perseverance höll bra från dödens senast och utvecklas för varje start. Har spår invändigt om mitt singelstreck men öppnade inget särskilt senast och riskerar nog tung resa igen. Bör dock passa på distansen och får ses som värsta motbud.

V65-4

RANKING A: 2-5. B: 8-4-3-9-12-11. C: 1-10-6.

Spetsanalys:
2 Griminal Jack har haft god hand med Fru Fortuna ett tag och återigen dragit perfekt utgångsläge. Frontade senast i en 11-öppning och jag tror man väljer att svara favoriten 5 Oh Goodness.

Loppanalys:
Sprinterlopp där vi återigen får se 5 Oh Goodness som vann på ett övertygande sätt för en vecka sedan. Stoet ledde då runt om och såg inte det minsta plågad ut när hon skar mållinjen. Den här gången kan det bli tuffare att ta sig till täten och hon är för stor favorit.

2 Griminal Jack är mitt spetsbud och höll bra från spets senast i ett lopp som vanns av Mon Cherie Ass. Joni-Petteri Irri blir allt varmare i kläderna som kusk och jag tror han tar emot Ulf Ohlsson med varma servetter denna gång. Leder länge!

Redan nämnde 8 Mon Cherie Ass känns också given om det nu inte strular från bricka åtta. Fällde min tipsetta med sina mäktiga kliv näst senast och följde upp det med ytterligare en imponerande viktoria i starten efter. Skor?´

3 Kendra Silvio återkommer efter tävlingsuppehåll men ska streckas per omgående. Stoet har stött på rätt tufft motstånd under sitt första tävlingsår och har bitvis visat kapacitet.

Jag fortsätter även jaga 4 Rebekka Ans som gick en fina långsida senast bakom just Mon Cherie Ass. Också frågetecken för hur hon klarar skor på hovarna men jag vågar inte utelämna henne från systemet.

V65-5

RANKING A: 10. B: 7-11-4-3-6-9-5-1. C: 8-12.

Spetsanalys:
Utan 2 Mr Flo Fly kvar i startlistan ser det upplagt ut för 3 Västerbo Carreau men 7 Like Lightning kommer säkert dundrade direkt

Loppanalys:
Sprinterlopp där det luktar gasning från start och därför ger jag utgångsförslaget ett sto från bakspår vars nio senaste utgångslägen varit 8-11-10-8-10-11-9-9-10. 10 Devs Darling har ingen tur med spåret denna gång heller men istället har fyraåringen formen helt på topp. Senast fick hon inte chansen helt i ett V75-lopp som vanns av Global Ride men skulle det stämma bättre den här gången är hon i allra högsta grad segeraktuell.

7 Like Lightning är loppets favorit och det känns väl annars rätt befogat. Flög närmast runt Eskilstunaovalen i ensamt majestät senast och har nu sett riktigt fin ut vid två raka triumfer. Chanserna till liknande scenario finns såklart men jag är som sagt inne på att det kommer kosta idag.

11 Sharif America gör första starten i Björn Goops regi och minns bara förra fredagen hur bra Scissors var. Detta är dock en riktigt kapabel häst som måste räknas tidigt trots dåligt läge och diffus dagsform.

4 Balder Hornline kan avsluta med smygresa och ska inte vara ute i spåren som senast. Löser det sig däremot lika bra som senast hästen startade på Solvalla är han med i matchen.

3 Västerbo Carreau trivdes inte alls i dödens senast och hade dessutom halsinfektion. Stallet har uttalat att man vill till ledningen och helt borta tycker jag inte att sjuåringen är.

V65-6

RANKING A: 13-11-12. B: 14-7-4-5-8-2-5-9. C: 6-10-1-3.

Spetsanalys:
Bara tre hästar på grunddistansen och 1 Jeppe Yamoz får åtminstone leda loppet ett tag.

Loppanalys:
Stayerlopp över 3140 meter avrundar det hela med 11 Tintin överst i strecklistan vilket jag inte köper alls. Förvisso vinner Björn Goop med det mesta för dagen men hästen övertygar inte på mig. Var dock bra efter vila senast och fungerade dessutom med skor så visst ska han med på kupongen.

13 Nose Gear är intressantare sett till form och framför allt distans. Hingsten kunde inte ta så mycket till slut förra fredagen men räds inte motståndet och duger långt på sin grundkapacitet.

12 Che Boko fullföljde riktigt bra i spåren på Bollnäs och även han trivs med förutsättningarna. Skor är ingen nackdel enligt Claes Sjöström och ekipaget kan överraska.

14 Michigan Venus avslutade bra senast och 7 Super Photo Bood kan en hel del i sina ljusa stunder. Båda streckas!

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V65 Solvalla: "Ser bra ut på förhand"
Nästa nyhet
V65 Solvalla: ”Ser bra ut på förhand”

V65 Solvalla: ”Ser bra ut på förhand”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Han skulle köras snällt senast och på det sättet blev det perfekt. Han spurtade bra som trea och har väl egentligen bara gjort fina lopp sedan han kom tillbaka i början av november. Framför allt känns han stabilare och utgångsläget är perfekt och nu känner Örjan honom lite bättre. Hästen kan dessutom öppna snabbt och eftersom han är okomplicerad ska distans funka också. Jag tycker det ser bra ut på förhand och vi ändrar inget, säger Peter G Norman om Enge Lincoln (V65-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V65-1

4 Kabanoss – Han har nu fått två lopp i kroppen och har löpt bra. Han är uppåt och läget är helt ok. Det bör kunna vara ett platsbud här, säger Marcus Schön i stallet.

6 Spero Vincere – Han kom lite fel på det senast gjorde det väl okej i skymundan och har nu fått två lopp i kroppen efter uppehåll. Hästen känns i alla fall fin efter det och den här gången får vi ladda framåt och jag hoppas på vettigt slagläge. Sen får man se hur långt det räcker och hur pass bra de där bakom hamnar på det. Det blir rycktussar för första gången men i övrigt ändrar vi inget. Ett par av mina hästar svek i onsdags och jag är lite rädd att vi fått nåt skit i stallet, säger Peter G Norman.

10 Bacio – Hon galopperade i kurvan senast men kändes mycket fin i övrigt. Läget är ju ingen höjdare men blir det bra fart på loppet så kan hästen duga bra, säger Marcus Schön i stallet.

12 Benji Dana – Han gick riktigt bra i comebacken och med bättre löpning tror jag vi hade kunnat sluta längre fram. Det var i alla fall den genomkörare som han behövde och han känns fin hemma på gården. Vi har inte hittat något passande loppet åt honom, eftersom han inte klarar av voltstart, så därför har det blivit långt mellan starterna igen. Det är dock inget som oroar och jag tror på en bra insats igen. Hästen är oöm för positioner och jag tror på chans. Att det blir skor tror jag inte spelar någon avgörande roll, säger Rikard Lindh.

13 Crosby – Han fungerade inte alls senast men kom sommarskodd och eftersom banan var stenhård fick de sko om innan starten och dessutom blev det broddar bak. Det stämde inte så bra för honom men jag tror det ska bli bättre till denna start. Det finns fin kapacitet i honom men lite svårbedömd är han sett till förutsättningarna, säger kusken Claes Sjöström.

14 Global Rebellion – Han var mycket bra senast och lär säkert vara ännu bättre nu med lopp i kroppen. Det är många att runda men formen är bra och vi räknar med en bra insats, säger Joni-Petteri Irri i stallet.

Lopp 2, V65-2

1 Flash Oak – Han gör debut i monté och kändes fin i kvalet även han var lite ofärdig. Nu har han inte tävlat på ett tag, så formen kan vara där efter, och jag vill mest se honom fungera. Detta är dock ingen dålig häst och jag har inga större krav än att han ska vara fyra-femma men helt borta är han inte heller. säger Oskar Svanberg.

2 Staro Family – Hon agerade klart bättre än väntat i montékvalet och jag hoppas hon kan ta ytterligare steg i rätt riktning. Man både tror och hoppas detta ska passa henne men man vet ju aldrig. Blir det så bra som jag tror är detta en segerchans direkt med tanke på utgångsläge och kapacitet. Dessutom står hon vettigt inne och hon brukar dessutom fungera med skor, säger Claes Sjöström.

6 Bison Spiro – Han är i mycket bra form och trivs med tätkänning så det är bra med framspår. Han är dock inte så snabb ut men tål en del och han trivs med monté och med livet för dagen. jag ser ljust på möjligheterna, säger Anna-Karin Rundqvist.

8 Operating Limit – Bilstart kan var en nackdel för hästen men annars är han bra och jag tycker det ska vara rätt så bra segerchans i denna omgivning, säger Magdalena Eriksson.

Lopp 3, V65-3

2 D.D.’s Perservance – Jorma var mycket nöjd med hur hästen kändes senast och han verkar vakna till liv mer och mer. Vi förväntar oss en bra insats och ska räknas. Läget är bra, säger Marcus Schön i stallet.

4 Enge Lincoln – Han skulle köras snällt senast och på det sättet blev det perfekt. Han spurtade bra som trea och har väl egentligen bara gjort fina lopp sedan han kom tillbaka i början av november. Framför allt känns han stabilare och utgångsläget är perfekt och nu känner Örjan honom lite bättre. Hästen kan dessutom öppna snabbt och eftersom han är okomplicerad ska distans funka också. Jag tycker det ser bra ut på förhand och vi ändrar inget, säger Peter G Norman.

5 Rad Hanover – Han tävlade helt ok senast och formen verkar hygglig. Med rätt resa så börd et kunna vara ett platsbud men Jorma har nog en bättre chans, säger Marcus Schön i stallet.

7 Hot Wainomi – Han tävlar lite upp och ner och vi har inte riktigt fått ordning på honom ännu. Han tränar bra men kan vara lite het i loppen och vi får betrakta honom som en outsider, säger Anton Sverre i stallet.

8 Capucine Coglais – Hon avslutade bra senast med sparade krafter i mål. Läget är dock iskallt med spår längst ut och hon får smyga med, säger Marcus Schön i stallet.

12 Blizzard du Nord – Han kommer mer och mer för varje start men har alltjämt vissa problem med tekniken. Annars är distansen den rätta med utgångsläget drar ner chanserna och härifrån är vi utlämnade. Han tål dock att göra det själv men det ska väl mycket till om han ska vinna. Skor runt om är ett minus, säger Claes Sjöström.

Lopp 4, V65-4

2 Griminal Jack – Han var mycket bra senast och läget passar fint då han kan öppna snabbt. Han är van att springa med skor så det passar fint. Allt verkar bra efteråt och det ska vara ett segerbud över passande distans, säger Joni-Petteri Irri.

3 Kendra Silvio – Hon har inte startat på ett tag men har jobbat fin och är uppfräschad. Hon har gått 1.22 som snabbast och har bra läge eftersom hon kan öppna. Visst möter vi några duktiga konkurrenter men jag tror inte att hon kommer göra bort sig. Skor runt om är kanske inget plus, säger Ville Karhulahti i Stig H Johanssons stall.

8 Mon Cherie Ass – Hon är stark och bra och presterar fint. Tyvärr var hon inte till sin fördel i ett jobb nyligen och det är tveksam tom hon kommer till start, säger skötaren Liza Marlow.

9 Don’t Look Down – Det blev lite fel för henne senast. Han får smyga med här och ett lopp på rulle passar bra. Då kan det bli hyggliga slantar, säger Marcus Schön i stallet.

11 Home Front – Han blev genererad i loppet senast så det kan vi bortse från. Han får smyga med härifrån och allt verkar ok i jobben, säger Marcus Schön i stallet.

12 Knaborgs Folke – Han fortsätter göra gedigna prestationer och har hållit formen länge nu. Jag är riktigt nöjd med honom och han kändes taggad i torsdagsintervallerna. Från spår tolv över kort distans blir det svårt att runda samtliga men han har överraskat förr. Han gick med aluminiumskor bak senast och det fungerade bra då därför tror jag inte att skor runt om ska vara några problem, säger Claes Sjöström.

Lopp 5, V65-5

3 Västerbo Carreau – Han var rent utsagt dålig senast, och var tidigt slagen från dödens, men det visade sig att han hade halsinfektion. Jag tycker att an känns fin i jobben nu och eftersom han inte trivs i ryggar laddar vi mot ledningen. Sen får man ser men jag tycker Devs Darling är en bättre chans. Aluminiumskor runt om, säger Ville Karhulahti i Stig H Johanssons stall.

7 Like Lightning – Han är i jättefin form och öppnar snabbt. Jag får nog ladda det som går då hästen trivs bäst att löpa utan rygg. Jag tror vi kan räcka långt och är optimist, säger Anna-Karin Rundqvist.

10 Devs Darling – Han fick gå för långt i tredjespår senast men har annars visat form och distansen tror jag ska passa fint. Jag tycker att han inte visat de där rätta takterna i loppen ännu och där finns det mer att hämta. Vi får se hur han presterar den här gången och det är väl lite upp till bevis. Inga ändringar, säger Ville Karhulahti i Stig H Johanssons stall.

11 Sharif America – Han är ny hos oss och svårbedömd. Han känns fin och det är en fin häst. Miljöombyte kan nog vara ett plus men det är läget för ett snällt upplägg härifrån. Det kan behövas lopp i kroppen, säger Anton Sverre i stallet.

Lopp 6, V65-6

5 Magnificent – Han fick gå för långt i tredjespår senast men har annars visat form och distansen tror jag ska passa fint. Jag tycker att han inte visat de där rätta takterna i loppen ännu och där finns det mer att hämta. Vi får se hur han presterar den här gången och det är väl lite upp till bevis. Inga ändringar, säger Ville Karhulahti i Stig H Johanssons stall.

11 Tintin – Han var helt ok senast. Han ser fin ut och tre varv passar helt ok. Han är nog trots allt som bäst barfota så skor är ingen fördel. Vi får hoppas på en spårsnål resa, säger Anton Sverre i stallet.

12 Che Boko – Han gör det jämnt och säkert varje gång och håller formen. Förutsättningarna är intressanta ut då både distansen samt motstånd ser passande ut. Att han måste gå med skor tycker jag inte är något minus och med klaff tror jag att han är med och gör upp om det, säger Claes Sjöström.

13 Nose Gear – Han får starta på tätt och det fungerar bra. Hästen kan en del men är humörbetonad och visar inte ofta vad han kan. Vid rätt humör så duger han en bit här, säger Marcus Schön i stallet.

14 Michigan Venus – Han var positiv senast och känns bra i jobben. Distansen passar honom fint och vi räknar med en bra insats från honom idag, säger skötaren Liza Marlow.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Goop vs Ohlsson: Goop leder med fyra
Nästa nyhet
Goop vs Ohlsson: Goop leder med fyra

Goop vs Ohlsson: Goop leder med fyra

En dubbelseger i Eskilstuna förde Björn Goop åter upp till en ledning i den allsvenska kuskligan med fyra segrars marginal.

Det är den sista månaden av 2015 och kampen om segern i den allsvenska kuskligan utkämpas mellan Björn Goop och Ulf Ohlsson. Följ striden varje dag här på travnet.se.

Björn ryckte något i täten. Foto: ALN

Båda kombattanterna körde på Sundbhyolm under torsdagen, något som resulterade i att Goop tog två segrar, medan Ohlsson gick lottlös. Fyra segrar skiljer således dem båda emot för närvarande.

En fullspäckad helg stundar såklart för båda. Under fredagen tävlas de på dubbla banor – först Solvallas lunchtävlingar, sedan Romme om aftonen. Björn kör totalt tolv lopp medan Ulf har fjorton uppsittningar på fredagen.

Här är ställningen per den 10 december:

1 Björn Goop, 339 segrar
2 Ulf Ohlsson, 335
3 Örjan Kihlström, 245
4 Erik Adielsson, 209
5 Jorma Kontio, 194
6 Peter Untersteiner, 179
7 Johnny Takter, 166
8 Johan Untersteiner, 146
9 Robert Bergh, 137
10 Magnus Jakobsson, 131

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ingen svensklycka - Galopp för Rocky Winner
Nästa nyhet
Ingen svensklycka – Galopp för Rocky Winner

Ingen svensklycka – Galopp för Rocky Winner

Rocky Winner kunde ta sin femte raka seger på fransk mark, men i stället blev det galopp när Prix de Blois kördes på Vincennes.

Flera svenskar ställde upp i torsdagens Prix de Blois med ett förstapris på 42 750 euro. Men nordbornas framgångar uteblev.

Rocky Winner, körd av Gabriele Gelormini, som gått strålande i Frankrike i år gjordes till klar favorit på toton men fick ingen angenäm resa. Till täten styrde Adrian Kolgjini El Mago Pellini som öppnade upp loppet i stenhårt tempo.

De första 600 meterna gick efter 06,6 och 1100-meterspasseringen visade på 09,6. Rocky Winner synade tidigt dödens. När fältet nalkades den sista kurvan hade köhästarna börjat attackera i spåren och El Mago Pellini signalerade att slaget var förlorat.

Roberto Andreghetti körde vinnaren. Foto: ALN

När fältet gick in kurvan blev Rocky Winner överflyglad och galopperade i ett läge där han såg slagen ut. Fajten över upploppet kom i stället att stå mellan Trophée de Jaba och Orione Degli Dei där det var den senare som kopplade segergreppet kort före mål.

Orione Degli Dei tränas av Fabrice Souloy och kördes till vinst av Roberto Andreghetti på 1.11,6a över 2100 meter. Trophée de Jaba tvåa, en tiondel efter.

Global Midnight (12,0) blev bästa svenskhäst och spurtade in som femma. Poochai (12,6) tog sjundeplatsen efter en resa i rygg på ledaren. El Mago Pellini (12,7) slutade nia och Rocky Winner diskades.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Prix d'Amérique-resan startar för Delicious

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson