Mosaique Face prepareras för en ny start i Prix d’Amérique. Under lördagen gick han ett snabbjobb på Jägersro.

Mosaique Face har haft en finfin tävlingssäsong och är med över fyra miljoner kronor inkört under året, den häst i landet som travat in mest pengar hittills i år.

Andrapriset i Elitloppets final samt segern i Trotting Masters-finalen är stjärnans två största framgångar under året. Närmast startade sexåringen i VM-loppet på Yonkers den 10 oktober.

Mosaique Face tröttnade i täten i senaste PdA. Foto: ALN

Men nu är ”Mosaiquen” på gång mot ett nytt äventyr på Vincennes sägenomspunna kolstybb. Planen är att ta revansch för nederlaget i Prix d’Amérique i vintras.

Innan avfärd mot Frankrike gick Mosaique Face med sin tränare i sulkyn ett snabbjobb inne på Jägersro innan banans V75-tävlingar på lördagen. Hästen gick ensam 2000 meter efter 1.13,8 med i underkant 1.12,5 det sista varvet.

Den preliminära planen är nu att Lutfi Kolgjini-träningen ska starta i det tredje ”B-loppet”, Prix de Bourgogne som körs den 3 januari, det vill säga fyra veckor före det stora slaget. Det loppet avgörs över 2100 meter med bilstart.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Takters treåringstopp till ”Tarzan”

Takters treåringstopp till ”Tarzan”

Ännu en av Nordamerikas bästa treåringar flyttar till Sverige. Det är Uncle Lasse som förvärvats av Stefan ”Tarzan” Melander.

Flera toppindivider från den amerikanska kulltoppen har flyttats till Sverige den senaste tiden. Bland annat har Habitat tagit plats hos Peter Untersteiner i dagarna.

Nu kommer en ny stjärna till Sverige. Det är Stefan Melander som tillsammans med hästägare köpt treårige Uncle Lasse som hittills tränats av Jimmy Takter i USA.

Jimmy Takter har tränat Uncle Lasse. Foto: ALN

– Jag har varit på jakt efter Uncle Lasse en längre tid och trodde aldrig vi skulle få möjligheten att köpa honom. Stammässigt är hästen bland det bästa som finns, säger Melander till Travronden.

Och Uncle Lasse är verkligen ultrastammad. Pappa är giganten Donato Hanover och mamma är Yankee Glide-dottern Solveig som själv var en stjärna på tävlingsbanan men i avelsboxen gjort ännu större succé som mor till Shake It Cerry, Dontyouforgetit och Solvato.

Uncle Lasse har inte fått till fullträffen i något av de allra största loppen, men har i gengäld varit med i final i stort sett samtliga. Här inkluderas bland annat andrapris från Peter Haughton och tredjeplats i Hambletonian i somras. Hingsten har vunnit 9 av 29 starter och på kontot finns strax under en miljon dollar.

Läs även: USA-stjärnan Habitat till Untersteiner

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla

Fredag: V65-tips till Solvalla

Omgången
Jackpot på Solvalla denna fredagslunch och en rätt rolig omgång tycker jag. Två långlopp inleder det hela och jag tycker det finns chans för rejäl utdelning idag. Precis som förra fredagen spelar jag med ett större system med en spik och ett lås. Sen hoppas jag få vara med inför sista där jag tror Hans-Owe Sundberg rundar samtliga med 14 Ekavir.

Spiken
14 Ekavir (V65-6)

Låset
4 Happy Pal & 9 Bertil K. (V65-2)

Skrällarna
10 Lord Of Sveden (V65-1)
10 Persos Smokie (V65-4)

V65-systemet (spel för sex rätt)
V65-1: 4,5,6,7,8,9,10,11 (res 3-1)
V65-2: 4,9 (res 3-5)
V65-3: 1,2,4,5,6,9 (res 10-8 )
V65-4: 4,5,7,10 (res 1-3)
V65-5: 1,4,9,10,11 (res 3-5)
V65-6: 14 Ekavir (res 13-5)

8x2x6x4x5x1 = 1920 rader/kronor

Dubbelförslaget
10 – 4,10 x 300
10 – 1,3,9,11 x 100

1000 kronor

V65-1

RANKING A: 6-7-8. B: 11-4-5-10-9. C: 3-1-2.

Spetsanalys:
5 Joe Rivner är snabbast ur startblocken och kanske väljer Kjell Wallin att prova det där. Med tanke på att detta rör sig om 2640 meter är det dock ingen vild gissning att han släpper och då känns 6 Ebu B.Boko mest aktuell att få överta.

Loppanalys:
Två raka långlopp inleder jackpotomgången och med en sårbar favorit i första. 6 Ebu B.Boko ströks för halsinfektion senast och dras dessutom med ett klurigt läge. Fyraåringen har dock presterat riktigt bra tidigare under året men jag tycker det finns ganska många intressant motdrag. I ett öppet lopp anser jag att en gardering är på sin plats.

7 Love Younathan felade senast men såg bra ut efter det och man väntar bara på att det ska lossna för den här Love You-avkomman. Han har vunnit på distansen tidigare och ska streckas tidigt.

8 Bison Spiro har stångats mot tuffa hästar nästan hela året och mötte bland annat Buzz Mearas näst senast. Hingsten testade monté senast men det blev galopp direkt och både raden samt läget talar emot. Ändå tycker jag att Anna-Karin Rundqvist travare är given på systemet.

11 Operating Limit kommer med en fin monté-rad men hingsten är faktiskt segerlös över den aktuella distansen på nio försök. Samtliga dessa har dessutom varit i år och han har också mött tufft motstånd många gånger. Femåringen har startat hela 25 gånger under året men verkar inte helt mätt på tävlandet ännu.

4 Magnificent felade från start senast men fullföljde godkänt på avstånd och har suttit fast två gånger på raken innan det. Passas!

5 Joe Rivner får inte till det riktigt och när det väl ser ut att gå vägen har han galopperat med segrar på gaffeln. Hamnade helt fel på det senast och kan överraska.

10 Lord Of Sveden står hårt inne men borde väl i ärlighetens namn haft med sig en rejäl summa från de två senaste starterna. Båda gångerna har valacken felat med chans i slutsvängen och jag plockar med honom som en jättesusare.

V65-2

RANKING A: 4-9. B: 3-5-1-2-6-7-10 C: 8-12-11.

Spetsanalys:
4 Happy Pal saknar vettiga motbud i spetsstriden och frontar i första eller andra skedet av loppet.

Loppanalys:
2640 meter igen men lägre klass denna gång och inte riktigt lika många med chans om ni frågar mig. 4 Happy Pal gick bra i spåren senast som tvåa bakom Demolition Man F. Segrade på Solvalla i starten innan det och får nu Erik Adielsson i sulkyn. Hittar man till ledningen tidigt blir man svåra att plocka ner men jag det finns ett starkt motbud som måste med på kuppngen.

9 Bertil K. hann inte riktigt med över sprinterdistans på Örebro men kämpade sin vana trogen på bra. Valacken ställs inför en mer passande uppgift denna gång och får Fredrik Söderberg bara till styrningen är detta ekipaget att slå. Kommer troligen att gå med skor runt om men det ska inte vara någon nackdel.

Jag väljer att låsa loppet på dessa två då jag tycker de höjer sig över mängden.

V65-3

RANKING A: 4-1-2. B: 5-6-9-10-8-3. C: 11-12.

Spetsanalys:
Klurig spetsstrid med flera hästar som visat prov på startsnabbhet i voltstart. 6 Rambo Rivner spetsade in i första kurvan från springspår näst senast och kommer nu ensam flygande därute efter strykning av Orkidee Skift. Samtidigt visade sig 3 Hot Jason vara väldigt snabb bakom bilen i karriärens enda framträdande hittills och även 2 Arvie Hanover har öppnat bra. Tippar Tony Wallin!

Loppanalys:
Treåringar, voltstart och 2140 meter är premisserna och jämnt överlag. Favoriten 4 Hoochiecoohie Man stod för en positiv insats på Gävle senast där han var tvåa på en fin tid. Scarlet Knight-avkomma har ett helt gäng stabila insatser i raden och första seger kommer när som helst. Roger Walmann låter uppåt på sin adept men varnar också att spår fyra kan innebära galopprisk. Även stallets andra häst 5 Aslan L.C. streckas. Satt fast med krafter kvar senast och var duktig som tvåa i tävlingsdebuten. Galopprisk även den men felfri är han inte borta.

1 Antonio Tabac är behandlad efter senaste loppet och det var första starten efter uppehåll. Hingsten borde ha gått framåt med det loppet i kroppen, öppnar bra och får en fin löpning i den främre träffen.

”Passgångaren” 2 Arvie Hanover gjorde ett bra lopp på Åby senast och avslutade bra via open stretch. Spår två i volten får ses som ett orosmoln men reder stoet bara ut det momentet är hon med i matchen.

6 Rambo Rivner spårade runt om på Eskilstuna näst senast och slog då bland annat Arvie Hanover (trea med galopp). Treåringen orkade dock inte stå emot hela vägen på Solvalla men Tony Wallin lär göra ett rejält försök att lotsa valacken till front tredje gången i rad. Därifrån är man inte helt borta.

9 Cobbys Celeb kan vara en miljongivande skräll och detta är en rejäl herre som inte behöver vara helt avsågad.

V65-4

RANKING A: 5-10. B: 4-7-1-3-11-9. C: 2-6-8.

Spetsanalys:
Tror varken att 7 Top Of The World eller 5 Emil Tuffing kan utmana 4 Dream Trotter men invändigt finns det ett par snabba som kan sätta käppar i hjulet. Tror ändå att Oskar J Andersson frontar men frågan är vad det kommer kosta?

Loppanalys:
Kort distans och skaplig klass på detta lopp. 5 Emil Tuffing sätts överst på rankingen trots att 1640 meter kanske inte är optimalt. Fuxen har dessutom inte startat på drygt en månad men räds inte motståndet och är som namnet påskiner en hårding. Kan öppna snabbt och ledningen är väl inte helt otänkbar för Mattias Djuse men där kan man få svar av 4 Dream Trotter. Valacken vann på ett bra sätt senast och höll undan från spets trots att det kostade en 09-öppning att komma dit. Jörgen Westholms travare har lottats till bra utgångsläge igen och Oskar J Andersson lär köra så länge lampan lyser!

Jag kastar upp 10 Persos Smokie i A-gruppen tillsammans med Emil Tuffing. Sjuåringen har två nollor i raden men där gömmer sig ändå ett par skapliga insatser. Han satt fast med krafter kvar senast på Solvalla och eftersom jag tror det blir tufft tempo känns han som ett roligt bud.

7 Top Of The World tuggade på bra i spåren senast men kunde inte göra något åt undflyende Moni To Spare. Fyraåringen är kvick bakom bilen men kan få mothugg i den inledande körningen.

V65-5

RANKING A: 4-10. B: 1-11-9-3-5-12. C: 6-2-7-8.

Spetsanalys:
Innerspårets 1 Chicnato är snabb första biten men jag är inte helt övertygad om att hon kan svara ut övriga. 5 Amour Memory är också kvick om man väljer att ladda henne. Min röäst faller dock ändå på Adielsson!

Loppanalys:
Stolopp stängt vid 150 000 kronor och detta känns som en halvöppen historia. 4 Mon Cherie Ass hade en bit fram till ledande Griminal Jack in på upploppet senast men kom med mäktiga kliv och hann fram till segern kort före mål. Stilen var kanske inte helt perfekt men hon visade i alla fall att det finns både fart och styrka. Har dragit ett bättre utgångsläge än flertalet av de värsta konkurrenterna och håller hon bara ihop aktionen hela vägen är han given.

10 Trindad Ås har varit påpassad på toton varje gång men har ännu inte levererat full ut i dessa starter. Förvisso har hon stött på rätt skapliga hästar men det känns som att hon ännu inte får ut allt sitt kunnande. Har dessutom bakspår nu och upp till bevis.

1 Chicnato får inte godkänt för insatsen senast då hon var slagen rätt tidigt i spets. Donato Hanover-dotterns samtliga tre triumfer har dock tagits i ledningen och Erik Adielssons kanske provar igen.

11 Fudge Ås avslutade bra senast och gör sällan dåliga insatser. Streckas trots läget!

9 Rebekka Ans är inte så tokig i grunden och känns intressant på strecken.

V65-6

RANKING A: 14. B: 13-5-1-9-6-15-10-11-2-4. C: 3-8-12-7.

Spetsanalys:
1 Pumpkin missar knappast ledningen från innerspåret.

Loppanalys:
Svensk Travsports Grundserie över medeldistans och här kommer spiken. 14 Ekavir har två raka segrar efter tidig ledning och stack undan på ett bra sätt senast. Fyraåringen har förvisso bara fyra lopp innanför västen men ser ut att vara rätt sort. Valacken måste nu jaga bakifrån och ska ta igen 20 meter på hästarna där framme men det intryck jag har fått är att han absolut är kapabel att runda detta gäng. I karriärens andra framträdande gick han starkt från kön via en 14-runda och sedan dessa har han bara blivit bättre! Spik!

13 Hot Armani Stursk har hamnat långt bak i sina två senaste starter men ändå gjort det hyggligt i skymundan. Erik Adielsson upp är givetvis inget minus och ekipaget får ses som de värsta utmanarna mot mitt singelstreck.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V65 Solvalla: "Jag tror på min häst"
Nästa nyhet
V65 Solvalla: ”Jag tror på min häst”

V65 Solvalla: ”Jag tror på min häst”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Han gick bra i spåren senast och var väldigt duktig vid segern i starten innan det. Han var inte så tokig efter galoppen på Solvalla heller och jag tycker att formen sitter där den ska. För en gångs skull fick vi ett vettigt läge men han kan inte förvalta det till någon ledning av egen kraft eftersom han absolut inte är någon raket från start. Distansen tycker jag är ett plus med tanke på att han är mer stark än speedig och dessutom fick vi en duktig kusk. Vi kör med samma balans som senast och jag tror på min häst, säger Hans Nilsson om Happy Pal (V65-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V65-1

4 Magnificent – Han blev hovöm senast och den här gången ser det ut att bli skor runt om. Distansen är en fördel och formen verkar god, säger Ville Karhulahti i stallet.

6 Ebu B. Boko – Han var lite krasslig inför en tilltänkt V75-startoch vi fick stryka honom. Han känns klart pigg igen men lite frågetecken för formen kan det vara. Barfota fram, säger Anne Raatikainen i stallet.

7 Love Younathan – Han felade senast när jag skulle kliva på och han liksom bara klev över i galopp. Sen fungerade han inte klockrent alls och det kändes som en ren humörsak. Det är så han fungerar den här hästen men det finns också fin kapacitet i honom. Formen är på topp och distansen har han gått bra på tidigare. Spåret är inte det bästa men jag hoppas vi kommer ner i banan och att han sedan sköter sig. Ett platsbud är han åtminstone och vi ändrar inget, säger Hans-Owe Sundberg.

9 Manilla d’Atout – Hon fick strykas inför en tilltänkt start för snart tre veckor sedan och hon slutade helt enkelt upp att både äta och dricka. Hästen känns i alla fall på tårna för dagen och hon har jobbat i par med Hitman och matchat honom. Löser det sig bara från det här läget är hon säkert med och tjänar vettiga slantar. Skor runt om, säger Hans Nilsson.

11 Operating Limit – Han var positiv senast i monté men måste visa det i travlopp också. Läget är dessutom mycket tufft. Det kan nog bli barfota skor om denna gång, säger Marcus Schön i stallet.

Lopp 2, V65-2

1 Endurance – Han såg fin ut senast och det var en hel del sparat i mål. Det bör kunna vara en platsmöjlighet från detta läge. Vi siktar på barfota fram, säger Marcus Schön i stallet.

3 Frida Francaise – Hon hade nog vunnit med fritt i tid senast och ska nog kunna vara ännu vassare idag. Hon är lite fransk av sig och rätt stark. Jag vet inte hur hon kan öppna men det finns lite galopprisk. Vi kör henne barfota bak idag och hon kan duga riktigt bra, säger Anne Raatikainen i stallet.

4 Happy Pal – Han gick bra i spåren senast och var väldigt duktig vid segern i starten innan det. Han var inte så tokig efter galoppen på Solvalla heller och jag tycker att formen sitter där den ska. För en gångs skull fick vi ett vettigt läge men han kan inte förvalta det till någon ledning av egen kraft eftersom han absolut inte är någon raket från start. Distansen tycker jag är ett plus med tanke på att han är mer stark än speedig och dessutom fick vi en duktig kusk. Vi kör med samma balans som senast och jag tror på min häst, säger Hans Nilsson.

5 Betty Kjellin – Hon är tillbaka efter en kortare tävlingspaus och blev lite förkyld när vi skulle starta senast. Jag tror hon var nedsatt även vid sjätteplatsen på Solvalla för det var inte samma tryck i henne den gången. Nu ser allt bra ut på förhand och hon gör oftast jämna och säkra lopp. Distansen tycker jag är en fördel och jag tror hon kan hugga en fin placering. Skor runt om, säger Tommy Enberg.

9 Bertil K. – Han gjorde ett bra lopp igen senast kort distans är nog inte hans bästa. Jag tycker att han blivit snabbare i benen men nu ser förutsättningarna betydligt bättre ut. Detta är en häst som alltid går hela vägen och på det han visat upp tidigare måste jag tro på honom igen. Det blir kanske så att vi kör med skor denna gång men jag ser inte det som någon nackdel, säger Fredrik Söderberg.

Lopp 3, V65-3

1 Antonio Tabac – Han var behandlad inför si senaste start och var helt ok i loppet. Han ska kunna vara ännu bättre i form nu och spåret passar fint. Det blir skor runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

2 Arvie Hanover – Det är en häst med passgångarbakgrund. Hon var duktig senast då hon flög till spets och är fint i ordning. Spåret ska vi nog kunna greja men det blir ingen snabbstart. Skor runt om och hon ska räkas i förmodligen årets sista start, säger Viktor Lyck.

4 Hoochiecoochie Man – Han var positiv senast och bör kunna dyka upp i främre träffen även här. Spår är dock inget vidare och det föreligger galopprisk från start. Vi kör honom med skor runt om, säger Roger Walmann.

5 Aslan L.C. – Han står hyggligt inne i loppet och kan en del så hästen ska ses med vissa möjligheter. Spåret är svårt och det finns galopprisk. Vi kör honom barfota fram, säger Roger Walmann.

11 Rad Hanover – Han springer lite på halvfart men har en del inombords. Vi får sikta i oss på hyggliga slantar med honom och det blir barfota fram, säger Marcus Schön i stallet.

Lopp 4, V65-4

3 Claude Guegan – Han fick lite sparat senast och kämpar på nästan varje gång. Han har inte kommit med i de lopp vi anmält så därför har det gått en månad nu. Vi fick ett skapligt läge och konkurrenterna kommer liksom inte springa ifrån honom men å andra sidan vinner han inte särskilt ofta heller. Vi siktar mest på en slant och några nya poäng. Inga ändringar, säger Hans-Owe Sundberg.

4 Dream Trotter – Han var duktig vid spetsegern senast och känns fortsatt fin efter det. Förutsättningarna ser klart bra ut men jag tror det kan bli svårt att ta sig till ledningen den här gången. Det finns många andra startsnabba konkurrenter men vi får göra ett försök. Han går dessutom upp i klass jämfört med sist men jag tycker han ska räknas. Inga ändringar, säger Oskar J Andersson.

5 Emil Tuffing – Han pausat lite från tävlingsbanan men känns fin i jobben och kommer i bra slag direkt. Hästen har varit ute i tuffare sällskap än det här och eftersom jag tycker han blivit snabbare i benen ska distansen inte vara några problem. Jag laddar en bit från start då får man se om någon är snabbare men hur som hetl ska han räknas. Barfota runt om, säger Mattias Djuse.

7 Top of the World – Det blir barfota fram och helstängt huvudlag och Ulf får ladda från start då hästen trivs med tätkänning. Han var hygglig senast och visar allt väl i jobben, säger Reijo Liljendahl.

11 Stirling Cher – Hon hade en del sparat i mål och det är nog ingen fara med formen för tillfället. Vi får ändå ligga lågt härifrån. Eventuellt blir det barfota runt om, säger Marcus Schön i stallet.

Lopp 5, V65-5

1 Chicnato – Hon tävlar ok och kan öppna snabbt så läget är fint. Jag vet dock inte hur Erik lägger upp taktiken men det är bra spetschans från början. Det blir barfota runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

10 Trinidad As – Jag ligger lite lågt om chanserna från det här dåligt och det ser ut som en platsmöjlighet. Hon tävlar barfota runt om, säger Roger Walmann.

11 Fudge Ås – Hon var duktig senast och hästen känns fin. Hon behöver ändå ha en del tur under vägen från det här dåliga utgångsläget. Hon tävlar barfota runt om, säger Reijo Liljendahl.

Lopp 6, V65-6

2 Venue Brodda – Hon löper ok men tar inte i för fullt. Hon kan bättre än så och vi provar med rycktussar nu. Åter skor runt om och spåret ska vi kunna greja, säger Ville Karhulahti i stallet.

5 Fly By Elly – Hon har lite svårt att övertyga och det ser ut som en platschans här. Det är lite galopprisk från start och det blir skor runt om, säger Roger Walmann.

14 Ekavir – Han har gjort jättefina lopp på slutet och är under stadig utveckling. Det finns inte mycket att klaga på men vi är utlämnade från tillägg. Det får inte strula alltför mycket men som han sett ut på slutet måste jag fortsätta tro på honom. Skor runt om, säger Hans-Owe Sundberg.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Your Highness och Ivar Sånna på Vincennes
Nästa nyhet
Your Highness och Ivar Sånna på Vincennes

Your Highness och Ivar Sånna på Vincennes

Det blir en intressant svenskdag på Vincennes den här lördagen. Your Highness är tillbaka och Ivar Sånna gör Frankrike-debut.

Givetvis tävlar Vincennes med toppklassiga lopp även den här lördagen. Två av racen är riktigt intressanta ur svensk synvinkel.

Ivar Sånna. Foto: ALN

Grupp 3-loppet Prix de Chenonceaux (starttid 15.08) körs för fyra- och femåriga hästar och har lockat flera blågula i jakt på ett förstapris om 45 000 euro.

Spännande blir att se Jan Hellstedts diamant Ivar Sånna göra sin första start på kolstybben. Det blir självaste Jean-Michel Bazire som ska sköta tömföringen. Andra svenskar i loppet är Kolgjinis trojka Archangel Am, Radieux och Dante Boko samt Svante Båth-tränade Västerbo Fantast. Med finns även norske Viking Va Bene.

I det efterföljande loppet, Prix de Quimper (15.40), för sexåringar och med ett förstapris på 40 500 euro, får vi åter se Your Highness. Stoet stod ju så sent som för en vecka sedan för en lysande debut i Paris och för Fabrice Souloy. Liksom då är det Franck Nivard som kör.

Hon ställs mot ”Luddes” båda Quick Fix och Paparazzi samt Rooibos (Björn Goop), Falcon Håleryd (Johan Untersteiner) och Sahara Fairytale som tränas av Vincent Martens.

Läs även: Your Highness övertygade i Vincennes-debuten

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vincennes: Carabinieri spurtade till brons

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson