Det ser bra ut för Åke Svanstedt och Resolve inför helgens TVG-final. I lördags tog ekipaget en lätt seger på Meadowlands.

En tanke finns på att ladda Resolve, som ägs av svenske Hans Enggren, mot Elitloppet 2016. Åke Svanstedt-travaren visade finfin form natten till söndagen när han på Meadowlands enkelt plockade hem försöket till TVG-finalen.

Final väntar på lördag för Åke och Resolve. Foto: ALN

Svanstedt vred ut Resolve i andraspår direkt och övertog snart ledningen. I den positionen visade sig den favoritspelade Muscle Hill-fyraåringen oslagbar.

Resolve gasade på för fullt genom sista sväng, den avslutande quartern gick i nedåt 06,5-tempo, och Svanstedt-travaren kunde vinna högst komfortabelt på 1.10,6a över 1609 meter.

Förstapriset här var 25 000 dollar. E L Titan spurtade in som tvåa före Melady’s Monet som travat i ryggen på vinnaren.

Finalen i TVG, en loppsserie som avgörs under hela året och vars bästa poängplockare når till final, avgörs på lördag på Meadowlands. Då väntar ett förstapris på 200 000 dollar.

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Allaire igen: Brillantissime överlägsen i d’Europa

Allaire igen: Brillantissime överlägsen i d’Europa

Det blev full pott för Phillippe Allaire i Milano på söndagen. I det fina fyraåringsloppet Gran Premio d’Europa stod Brillantissime i en klass för sig.

Fransmannen Philippe Allaire har haft några lyckade utflykter till Italien i år, bland annat vann hans Charly du Noyer Orsi Mangelli nyligen.

Philippe Allaire. Foto: ALN

På söndagen var det dags igen. Det fina fyraåringsloppet Gran Premio d’Europa som kördes på La Maura i Milano gick till Ready Cash-sonen Brillantissime som visade sig vara helt överlägsen.

Fransmannens främsta motståndare på förhand var danska fenomenet Winston Sisa, men denna försvann bort i en galopp redan i den första kurvan.

Winston Sisa fick också varvet från mål ducka när en olycka höll på att inträffa: Sugar Reys ena ben fastnade otäckt i framförvarande sulky, men man lyckades att undvika ett större missöde och loppet fortfor.

Vid det laget satt Brillantissime, som kördes av Pierre Vercruysse, sedan länge redan i ledningen och genom sista sväng länsade fransosen undan med flera längder. Ett ointagligt försprång visade det sig och övriga slogs om andrapriset.

Winston Sisa galopperade. Foto: ALN

Brillantissime noterades för segertiden 1.13,4a över 2250 meter och cashade in förstapriset på 87 400 euro. Bakom spurtade Serono Op in som tvåa före Sceicco.

Detta var dock inte Allaires enda fullträff på La Maura-banan denna söndag. I tvååringsloppet Premio Gran Criterium blev det också triumf. Det var den i Frankrike avstängde Jos Verbeeck som hoppade upp i segersulkyn bakom Password-stoet Demonia Roma.

Det blev en enkel seger från spets för Demonia Roma som klockades till 1.14,7a över 1650 meter, tre tiondelar före tvåan United Roc. Det var för övrigt loppets båda ston som intog de två första platserna. Segerchecken skrevs ut på 78 200 euro.

Du kan se Gran Premio d’Europa här.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

V64 Färjestad 16 november

Omgången: Det ser ut att vara ganska favoritbetonat på Färjestad och vi spikar en storis, men även ett drag. Banan kan dock ställa till det då det varit riktigt oväder senaste tiden och ska inte bli bättre till kvällen – krävande/stumt är det risk för och det kan göra det mer skrällvänligt.

Sunda spiken: 9 Beppen Palema (V64-2) var jättebra senast trots att han ”bara” blev tvåa, och möter hästar han ska runda.

Fräcka spiken: 1 Frida Francaise (V64-4) är inte så tokig och möter enklare hästar samt gör intressant debut i ny regi. Lär få chansen över 2640 meter i klent gäng och vi har feeling för henne och chanspikar!

V6-förslaget är på 1.620 kronor (enbart V6).

5-2-1-4 (6-3)

9 Beppen Palema (11-1)

3-2-9-6-8 (4-1)

1 Frida Francaise (8-11)

2-8-1-5-6-7-11-3-10 (4-9)

4-3-1-9-2-11-6-12-10 (7-8 )

4x1x5x1x9x9 = 1620 kr

DD-förslag på 1000 kronor:

2-4 x 1000

V64-1:

Ranking: A: 5-2 B: 1-4-6-3 C: 8-7

Spetsanalys: Democrat och Beer Summit är två av landets snabbaste hästar bakom bilen, med spår invändigt sätter vi en slant på Democrat.

Loppanalys: Snabblopp inledewr och lite oväntat klar favorit är 2 Beer Summit, men det är mycket på namn och inte minst första gången för Björn Goop. Hästen gjorde comeback senast och hängde med till max från rygg på Alvena Pele. Det sprudlade inte om honom och toppform har han knappast, men han kan snubbla först ändå mot hästar som inte heller har form eller vill vinna.

Vi ger chanstipset till 5 Johnny B.Kemp som sett jättefin ut i två starter, fastnade först och lekte med ett lunchgäng från ledningen senast. Han kan fälla alla om de andra betrodda kör mot varandra på den troligen kladdiga banan.

1 Democrat har mött för bra hästar och borde tycka detta är lite roligare. Han har bästa läget och kusken kan välja taktik, och lite ovilliga hästar brukar gynnas av krävande bana så alla blir trötta.

4 On Hold känns inte så het efter lång vila och på 1600 meter, men banan bör passa denne starke herre och vi fick råd till honom.

V64-2:

Ranking: A: 9 B: 11-1-8-10 C: 4-3-6-2-5-7

Spetsanalys: De är inte så snabba och inte så bra på start, men kanske kan Jepson hålla ut dem med Bugatti S.L. som öppnat hyggligt i volt.

Loppanalys: Lågklassigt lopp som ser ut att vara utskrivet åt 9 Beppen Palema och vi spikar honom, trots att han är väl stor favorit. Han har sett mycket bra ut de två senaste loppen och satt fast mot Global Revolver först och var väldigt bra som tvåa senast. Han fick en blytung löpning i dödens på Caddie Ivory, men bjöd ändå strid hela vägen till linjen på för klassen mycket bra tid. Han är rejäl, och det känns som att han hittat ny nivå på sistone, och dessa ska han runda utan prut. Spik!

Det är verkligen inget gäng som skrämmer, och vi lägger mer än hälften i C-gruppen. Loppets Dark Horse är 11 Mellby Cheeky som kan mycket och var ute på V75 i våras utan att fungera. Nu är raden usel och han gör debut för Björn Goop och ska träna bra.

V64-3:

Ranking: A: 3-2-9 B: 6-8 C: 4-1-7-10

Spetsanalys: Fairyman har varit snabb varje gång på sistone i Norge och spetsat med liknande spår. Bör göra så även mot dessa.

Loppanalys: Visst har favoriten 3 Zolana bra segerchans, men vi garderar henne som lite för stor favorit då det knappast blir ledningen. Hon höll starkt bakom bra vinnare i spåren näst senast, och senast flög hon fram efter lugnt upplägg av Pappa Olle och det skrek ”nästa gång” om henne. Alla såg det, och nu är hon storfavorit trots att hon inte vunnit på sina fem inledande starter. Mycket talar för seger, bra spår och Björn i vagnen och hon kanske blåser till dem.

2 Fairyman var bra vid segern i Norge och står till för att nå ledningen som den gången. Han fungerade inte helt senast då han bröt i kurvorna, och galopperade därför i ledningen in mot slutsvängen. Han kan rinna undan om han springer rakare nu.

9 C.C.Hyper Zon kommer vinna lopp snart igen, senast var det segern hon galopperade bort då hon satte press på ledaren och skulle ta över knappa halvvarvet kvar.

6 Maryon Roc kan bättre än visat på sistone och 8 Gene Kelly Am var fin vid segern, om än i enklare gäng.

V64-4:

Ranking: A: 1 B: 3-11-2-6-9-5 C: 7-4-8-10

Spetsanalys: Frida Francaise har varit snabb i voltstart och har chans att hålla ut dem. Russin de Lux är den som troligen kör förbi.

Loppanalys: Bara elva anmälda där sex av dem har 300 poäng eller mindre. Låg klass med andra ord. Favorit är 11 Edlance som var tapper som från dödens efter att det gick 12-fart på varvet, men senast var han klen och är svårbedömd. Kanske kör Björn framåt direkt med klena hästar i loppet och han själv har springspår, annars kan det strula. Hästen vinner inte ihjäl sig och var dålig senast, och vi går emot.

Vi har bra känsla för att 1 Frida Francaise kan vara vinnaren! Hon gör intressant debut i ny regi, och det är bra för stona som kan tända till då det är mycket humör det hänger på. Hon var bra vid segern då hon enkelt klev förbi dem över upploppet och det driver rätt bra för henne. Var ute i bra lördagslopp i Bollnäs där Picasso Sama vann och mötte i senaste starten Titan Lavec samt Global Racecourse, galopperade 450 kvar utan chans. Enklare hästar nu och perfekt innerspår för att antingen testa i spets eller smyga med bakom. Det lär bli luckor i lågklassigt lopp över 2640 meter och vi chansspikar henne!

3 Russin de Lux får inte till det, senast krånglade en knäkappa men hon blir stum för tidigt känns det som och var lite glödlös då luckan kom före det. Nu kan det bli ledningen och därifrån tog hon senaste segern, och det ser ut att finnas mer i hästen.

V64-5:

Ranking: A: 2 B: 8-1-5-6-7-11-3-10 C: 4-9-12 

Spetsanalys: Hunter Mahan borde kunna pressa sig till ledningen innan 500-passeringen. Han öppnar över medel, och vi tror inte att någon svarar då Micke trycker till.

Loppanalys: 2 Hunter Mahan tror vi mest på då han har bra chans att forceras till ledningen och där växer han en klass. Han är seg men håller farten bra, och Micke är bra på att köra i ledningen då han håller tempot uppe och inte bjuder in de från kön. Hästen gjorde comeback senast och hängde med fullgott i ledarryggen, och det blev lite fel då ledaren galopperade mitt på upploppet. Han bör vara klart rappare nu och lyckas Micke forcera honom först bör han också bli svårslagen.

Mycket bra häst är 8 Darius Boko men han har varit borta länge och det låter inte jätteuppåt. Redén tar honom till ”Orten” istället för någon större dag/bana och det är nog lopp i kroppen som är målet. Skulle han vara i form är han mycket bättre än dem, men från spår 8 lär han knappast delta…

1 Sweet Carlos är en rysare som var mycket positiv senast då hon städade av dem hur enkelt som helst trots jobb i spåren. Klart bättre hästar emot henne nu, men läge och kusk är plusvarianter och hon är farlig att nonchalera.

Loppet är lite ”äckligt” och det kan löna sig att gardera brett.

V64-6:

Ranking: A: 4-3 B: 1-9-2-11-6-12-10 C: 7-8-5 

Spetsanalys: Lurigt med ganska jämnsnabba hästar, 3-6 kan alla öppna, och kanske kan Hultman köra till ledningen med Alcyone Love?

Loppanalys: 9 Cummin har ryckt upp sig och senast avgjorde hon på bra vis, men man måste ändå säga att det blev helt perfekt kört. Hon kunde glida med i rygg på Bonjour Shangri La fram till in på upploppet, och då hade denne övertagit ledningen… Hon har vinstchans, men inte så mycket bättre än de andra med bakspår.

Vi tror mest på 4 Alcyone Love som gjort det bra och ser väldigt bra ut för dagen. Senast mötte hon bra märrar på V75 och hängde med positivt på innerspår. Viss chans finns att Hultman kan överta ledningen, men även med rygglopp känns det intressant och vi går på henne på DD!

3 Resaca de Nando är bra för loppet, och vore vi säkra på formen skulle vi kunnat spela på att hon är hårdast. Hon har matchats tufft mot bra hästar, men senast blev hon för trött för tidigt och det gör att vi backar. Hon öppnar bättre än man kan tro, och lillchans finns till och med på ledningen, i andravågen.

Tipsredaktör: Redaktionen, travnet.se.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75 Bjerke: Daley Lovin möter norska kullkungen
Nästa nyhet
V75 Bjerke: Daley Lovin möter norska kullkungen

V75 Bjerke: Daley Lovin möter norska kullkungen

Denna lördags V75-omgång körs på norska Bjerke. Höjdaren är Axel Jensens Minneslopp som lockat flera fina fyraåringar till start.

Det är 300 000 norska kronor i förstapris i förnämliga fyraåringsloppet Axel Jensens Minneslopp och det är pengar som bland annat Daley Lovin vill lägga rabarber på.

Daniel Redén åker till Oslo med sin fina jänkare som ju var stor i nederlaget bakom Nuncio på Solvalla i helgen som gick. Daley Lovin kan sedan tidigare även skryta med seger i S:t Leger.

Glen Ord Superb. Foto: ALN

En riktigt tuff motståndare finns i den norska Derby-vinnaren Glen Ord Superb. Den nya Geir Vegard Gundersen-stjärnan är kullkungen i hemlandet och har vunnit 7 av sina 9 lopp i år.

Andra starka deltagare som kan nämnas är Buzz Mearas, BC-tvåa nyligen, samt USA-födda segervana Royal Ice och Juniata Hanover.

Här kan du se startlistan till Axel Jensens Minneslopp, samt Kai Eriksens Minneslopp som utgör Gulddivisionen i denna norsk-svenska V75-omgång:

Axel Jensens Minneslopp, 1609 auto

1 British Steel – Johan Untersteiner
2 Caviar Sisu – Björn Goop
3 Explosive de Vie – Jim Oscarsson
4 Daley Lovin – Daniel Redén
5 Buzz Mearas – Adrian Kolgjini
6 Nelson Nora – Eirik Höitomt
7 Exodus Hanover – Örjan Kihlström
8 Glen Ord Superb – Geir Vegard Gundersen
9 Juniata Hanover – Johnny Takter
10 Royal Ice – Frode Hamre

Kai Eriksens Minneslopp, 1609 auto

1 Royal Blessed – Wilhelm Paal
2 Remee la Marc – Vidar Hop
3 Underpaid Hanover – Björn Goop
4 Tycon Conway Hall – Steen Juul
5 Art On Line – Johnny Takter
6 Luckycharm Hanover – Daniel Redén
7 Loren Elijon Gatling – Kai Johansen
8 Tano Bork – Christian Lindhardt
9 Magiccarpetride US – Örjan Kihlström
10 Winemcredit – Frode Hamre
11 Chatain – Erlend Rennesvik
12 Mysterious – Lars Anvar Kolle

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Halmstad

Måndag: V4-tips till Halmstad

Omgången
Halvlurig omgång som öppnar veckan och ett par favoriter riskerar att ramla in på V4:an. Det finns vissa frågetecken runt ett par av dem men samtidigt tror jag inte det kommer smälla skyhögt bakom dem. Vettigaste spiken tycker jag finns direkt i inledningen är där jag tror 3 Breidabliks G.T. bara är bäst.

Spiken
3 Breidabliks G.T. (V4-1)

Skrällen
10 Boogie Man (V4-3)

V4-systemet (x5)
V4-1: 3 Breidabliks G.T. (res 1-7)
V4-2: 1,4,9,13,15 (res 2-5)
V4-3: 2,4,5,6,10 (res 1-9)
V4-4: 5,7,10,14 (res 13-8 )

1x5x5x4 = 100 rader

1000 kronor

Dubbelförslaget
1 – 2,5 x 300
1 – 4,6,10 x 100

 900 kronor

V4-1

RANKING A: 3. B: 1-7-8-4-9. C: 6-2-5

Spetsanalys:
1 Mr Hot Shot missar sällan ledningen från premiumspår och tar täten. Sen är frågan vad Johnny Takter tänker men han brukar sällan välja att släppa oavsett häst. Mr Hot Shot har dessutom visat fina takter från spets och min tankelinje är att han kör så länge lampan lyser.

Loppanalys:
Långlopp med enbart åtta startande hästar inleder V4:an och jag spikar direkt. 3 Breidabliks G.T. kämpade till sista svettdroppen på Jägersro för två starter senast och med det intrycket på näthinnan var det mycket som talade för seger sist på Åby. Då kunde Conrad Lugauer köra sig till front efter ett halvvarv och sen var loppet över. Femåringen vann lätt utan att förta sig och måste ses med bra chans igen. Kanske får grållen syna dödens utvändigt om Mr Hot Shot men jag tror ändå att Breidabliks G.T. visar sig vara starkast till slut.

1 Mr Hot Shot var blek om nosen på Åby senast men kan snart summera en fin säsong i övrigt. Åtta segrar på femton starter är starka papper för Lars I Nilssons femåring men häst mot häst håller jag Breidabliks G.T. högre. Mr Hot Shot har dock fina förutsättningar och Johnny Takters chans att vinna loppet är väl att köra i front och därmed ge favoriten en tyngre resa.

V4-2

RANKING A: 9-1-4. B: 13-15-2-5-8-3-12.  C: 11-14-10-6.

Spetsanalys:
4 Chi Mearas skötte sig i volten senast och spetsade då men hästen är inte att lita på. Tror mer på 1 Pelas Bourbon som har perfekt starspår och jag tror Johan Untersteiner greppar taktpinnen direkt.

Loppanalys:
Medeldistanslopp med voltstart och inte helt lättlöst. Bästa hästen är nog 9 Ulriika Highness som är obesegrad felfri. Stoet har hög kapacitet men går inte att lita på och har dessutom inte startat på lite över en månad. Som storfavorit känns hon given att försöka fälla men det går heller inte att utesluta henne helt och hållet.

Det är lite samma visa med 4 Chi Mearas. Hästen har gjort fyra starter men bara skött sig i två av dem. När han väl stått på benen har insatserna varit bra och han höll faktiskt starkt från ledningen på Jägersro. Trampar han iväg och får överta täten blir han farlig.

1 Pelas Bourbon är nog loppets initiale ledare men får inte godkänt för sitt senaste framträdande då han gav sig lite väl enkelt från ledningen. Vi får se vilket upplägg Johan Untersteiner väljerfrån innerspåret men i ett öppet lopp känns han given. Chansspikas på DD!

15 Global Rising har många att kliva runt men gör stabila insatser varje gång. Samma sak kan sägas om 13 Miss May som var nära karriären första fullträff senast.

2 Tahays Blue Amber har visat fartresurser och debuterar nu för Peter Untersteiner. Det treåriga stoet möter dock äldre konkurrenter och har dessutom haft problem med voltstart tidigare. Först utanför systemet.

V4-3

RANKING A: 5-2. B: 4-10-6-1-9-3. C: 8-12-7-11.

Spetsanalys:
PU spetsar med 2 Jarl Af Solnäs och får JU med 4 Paparazzi M. direkt utvändigt om sig. Fördel den förstnämnda som PEter låter uppåt på och som gjort fina lopp i ledningen

Loppanalys:
2140 meter med autostart och ett rätt bra startfält. 5 Amour du Coglais hade varit ifrån på grund av skada i drygt ett halvår innan comebacken Jägersro i mitten av september. Han var dock fullt godkänd då och vann sedan V75 på Åby i den efterföljande starten. Detta är en talangfull femåring som är hästen att slå i detta lopp.

4 Paparazzi M. duger också i klassen och kom aldrig in i matchen senast. Hästen har annars visat fin form ett tag och förutsättningarna ser intressanta ut. Johan Untersteiners travare trivs i ledningen men där kan det vara upptaget denna gång. För där sitter nog 2 Jarl af Solnäs med pappa Untersteiner som har spetsläge för första gången på ett tag. Femåringen har klart bäst statstik från spets och det kan vara läge att testa rejält denna gång. Inte heller omöjligt att Paula Pettersson vill blanda sig i familjefejden med 6 Dixie Exclusive. Hästen kommer med två raka triumfer och kan avsluta vasst om han får chansen.

Varning också för 10 Boogie Man som kanske är snäppet under dessa hästar men som håller toppform för dagen. Med rätt resa fäller han säkerligen ändå många och med maxklaff är han inte helt borta.

V4-4

RANKING A: 7-5. B: 10-14-13-8-11-6-12-9-15. C: 3-4-1-2.

Spetsanalys:
Ser upplagt ut för 7 You Know Me från springspår.

Loppanalys:
Stolopp med voltstart och distansen är 2140 meter. Tycker detta är ett lurigt lopp om det nu inte är så enkelt att 5 Marta Chip återupptar sin segerrad. Fyraåringen felade tidigt i ledningen senast på Solvalla men stod för en start upphämtning och visade att takterna sitter i. För hon har annars fyra segrar och en andraplats på konto hittills i karriären och Adrian Chip-dottern är ett löfte. Spår fem i volten är kanske det sämsta hon kunde ha fått men reder Peter Ingves bara ut startmoment är ekipaget med och gör upp om segern.

7 You Know Me är en värdig utmanare och har dessutom lottats till bättre förutsättningar. Detta är också en segervan donna som dessutom är startsnabb och som dessutom har lottats till springspår. Conrad Lugauer lär göra ett rejält försök att ta hand om ledningen och väl där blir man inte lätta att ta ned. Tippas!

Kommer A-duon bort ur loppet finns det ett par hästar på tillägg som kan hugga. 10 Glamour Håleryd testade på V75 i somras men fick inte alls till det. Stoet har sedan tävlat  regelbundet hela hösten utan större framgång men hennes två senaste insatser har dock varit uppåt.

14 Daisy Boko har inte riktigt fått chansen två gånger om på V75 och med rätt lopp i draget spurtar hon ner många.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Borde vara dags för seger snart"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson