En läskig olycka inträffade på Axevallas stallbacke under tisdagen. Tomas Johansson svimmade i hästbussen – och kraschade in i flera andra bilar.

En otrevlig händelse utspelade sig på Axevallas stallbacke inför tisdagskvällens tävlingar. Mantorpstränaren Tomas Johansson svimmade av vid ratten i sin hästbuss precis när han anlänt till stallbackens parkering, rapporterar SportExpressen.

– Han var på väg till stallbacken men mitt på parkeringen svimmade han av och trampade gasen i botten och körde in i sex bilar varav fyra har behövt bärgas bort, säger travbanechefen Benny Ternemar till SportExpressen.

Lyckligtvis kom inga personer till skada vid händelsen. Johansson själv uppges inte ha några klara minnen från kraschen och fördes till sjukhus i ambulans. Tomas Johansson ska ha klarat sig utan bestående skador, hans tillstånd är stabilt och han har behållits på sjukhuset under natten för observation.

Även hästen Vienna, som befann sig i transporten, klarade sig utan skador men ströks ur det tilltänkta loppet som en säkerhetsåtgärd.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Standout ensam svensk i Campionato Europeo

Standout ensam svensk i Campionato Europeo

På lördag kväll avgörs det italienska storloppet Campionato Europeo i Cesena. Standout är svensk representant.

I fjol var Stefan Melander på vippen att med Increased Workload ta hem slutsegern i Campionato Europeo, men svensken föll i skiljeheatet mot Oscaco di Ruggi.

När storloppet, med en samlad prissumma om 187 000 euro, körs på lördagskvällen på banan i Cesena har ”Tarzan” en ny kandidat. Det är Standout med Roberto Andreghetti i sulkyn som ska prova lyckan mot italienska eliten.

Roberto Andreghetti kör. Foto: ALN

Campionato Europeo (som körts sedan 1927) avgörs i form av ett heatlopp på samma sätt som exempelvis Åby Stora Pris. Totalt tolv hästar drabbar samman i två heat och vid två olika segrare gör dessa båda upp i ett skiljeheat.

Bland Standouts motståndare finns just fjolårets kung Oscaco di Ruggi, samt även Napoleon Bar som placerade sig som tvåa i Trotting Masters-rankningen.

Här är startlistan till första heatet (det andra körs med omvänd startordning: alltså har Standout spår elva i det andra heatet):

1660 auto

1 Probo Op – Eduardo Moni
2 Standout – Roberto Andreghetti
3 Roxanne Bar – Tommaso di Lorenzo
4 Rania Lest – Pietro Gubellini
5 Olona Ok – Gaetano di Nardo
6 Rombo di Cannone – Gabriele Gelormini
7 Orsia – Antonio di Nardo
8 Poggio – Natale Cintura
9 Oneghin del Ronco – Giampaolo Minnucci
10 Oscaco di Ruggi – Roberto Vecchione
11 Napoleon Bar – Enrico Bellei
12 Newyork Newyork – Lorenzo Baldi

Senaste vinnarna:

2014: Oscaco di Ruggi – Roberto Vecchione
2013: Mack Grace Sm – Roberto Andreghetti
2012: Mack Grace Sm – Roberto Andreghetti
2011: Renommee d’Obret – Pierre Vercruysse
2010: Looney Tunes – Mike Esper

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Nytt försök till årsdebut för Amazon Am
Nästa nyhet
Nytt försök till årsdebut för Amazon Am

Nytt försök till årsdebut för Amazon Am

På lördag gör Robert Bergh ett nytt försök till årsdebut med femåriga kulltoppen Amazon Am.

Den numera femåriga Gigant Neo-dottern Amazon Am hade en grym säsong som treåring med bland annat vinster i både E3 och Breeders Crown.

Amazon Am startade senast i december. Foto: ALN

Även fjolårets var starkt, fastän de riktigt stora segrarna fattades (bland annat testade hon i försök till Svenskt Travderby). Men årets första start har låtit vänta på sig för trippelmiljonärskan.

När årsdebuten äntligen skulle ske, för knappt två veckor sedan, slutade det i skentur och med kusken ur sulkyn. Nu gör Amazon Am ett nytt försök. Vid Solängets tävlingar på lördag afton finns toppstoet med i startlistan till ett ”vanligt” snabblopp med 25 000 kronor till vinnaren.

Här är startlistan:

1646 auto

1 Oviraptor Rex – Micael Melander
2 Amazon Am – Robert Bergh
3 Vic Smith – Robert Dunder
4 Oin Baba – Krister Söderholm
5 Livi Elegance – Jan Norberg
6 Brisco Boko – Jens Eriksson
7 So Gå Diego – Rikard N Skoglund
8 B.B.S. Mandarino – Ove A Lindqvist
9 Livi Destiny – Martin Åkerlund
10 Prawns – Daniel Wäjersten
11 Simb Robitaille – Susanne H Osterling
12 Cantab Sisu – Ricky Eklund

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Visby
Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Visby

Tisdag: V4-tips till Visby

Omgången
Visbytravet börjar så smått runda av sin säsong och efter idag kvarstår två tävlingsdagar. Senast gjorde Petter Karlsson championstriden intressant genom att ratta hem hela fem lopp och  Örebrotalangen ser ut att ha ett par fina segerchanser även denna gång. Det har också Thomas Jonsson som alltjämt leder med fyra pinnar tillgodo och jag tror vi får se en strid inpå kniven.

Detta känns som en rätt svår omgång i mitt tycke utan varken given spik eller lås vilket gör att jag tror det kan bli fina slantar om man lyckas hitta en eller ett par prisvärda drag. Spelar ett större system samt en chansflerkupong där mina ”kattdjur” utgör ryggraden!

Spiken
10 Staro Bobcat (V4-2)

Dragen
9 Jaguar Winner (V4-1)
1 Red Lion (V4-3)
12 Saint Mathilda (V4-4)

Stora V4-systemet
V4-1: 3,7,9,10,12 (res 8-2)
V4-2: 10 Staro Bobcat (res 12-8 )
V4-3: 1,2,5,6,7,10 (res 3-4)
V4-4: 1,3,7,8,9,12,13,15 (res 4-11)

5x1x6x8 = 240 rader/480 kr

Chansflerisen (x10)
V4-1: 9 Jaguar Winner (res 3-10)
V4-2: 10 Staro Bobcat (res 12-8 )
V4-3: 1,6,10 (res 5-2)
V4-4: 1,3,7,8,9,12,13,15 (res 4-11)

1x1x3x8 = 24 rader/480 kr

Totalt 960 kr

Dubbelförslaget
10 – 1,6 x 400

800 kr

 

V4-1

RANKING A: 9. B: 3-10-12-7-8-2-13-14-11. C:  4-6-5-1.

Spetsanalys:
3 Graciella Band öppnade bra från liknande utgångsläge senast men har en vass utmanare från springspår i form av 7 Youngblood. Står mellan dessa två men prickar Martin Malmqvist på ”kör” tror jag man tar kommandot.

Loppanalys:
Treåringslopp över medeldistans inleder och tipset till 9 Jaguar Winner som nu felat från start två gånger i följd. På Solvalla 24/7 var han dock duktig som fyra i ett lopp som vanns av Alan Wadd före In Toto Sund och felfri känns han självskriven i detta sällskap. Spåret kommer säkert underlätta felfri avgång och håller han sig sedan till rätt gångart hela vägen kan det vara dags för karriärens tredje seger. Tränare Claes Sjöström hintar dessutom om skoryck på samtliga hovar och jag lägger ekipaget överst på rankingen.

3 Graciella Band vann direkt i tävlingsdebuten men stoet fick då bestämma i front och kunde rinna undan till en halvbillig seger över korta häcken. Intrycket var ändå bra när hon sprintande undan sista biten och skulle Thomas Jonsson sno åt sig taktpinnen efter en bit kan man leda länge.

10 Il Nostro har gjort stabila insatser nästan varje gång och reparerade en startgalopp på bra sätt senast. Man har börjat trimma stoet tuffare enligt Torbjörn Östergren och helt borta tycker jag inte att ekipaget är.

12 Novton är en trög rackare som ändå visat en del kvaliteter för klassen. Testades med helstängt huvudlag senast men galopperade då efter drygt halva loppet och det blev ett test utan värde.

7 Youngblood får sista markeringen. Har en seger på kontot som togs från ledningen men fick då bestämma rejält. Tuffare nu men kan spetsa och från ledningen/vinnarhålet kan han överraska.

V4-2

RANKING A: 10. B: 12-8-3-5-2-11-1-7-9 C: 6-4.

Spetsanalys:
3 Manhattan Sassy har bästa utgångsläge av de startsnabba hästarna på framspår och kanske laddar Persson rejält och väljer att testa i front. Ekipaget kan dock få svårt at hålla ut 5 Temperament som är riktigt snabb i grunden och som dessutom ska utrustas med helstängt huvudlag. Torbjörn till tät!

Loppanalys:
”Pensionärslopp” över 2140 meter där genomsnittåldern på deltagarna ligger på strax under tio.

10 Staro Bobcat ligger lite över just det snittet men känns ändå fräsch i jämförelse med en hel del andra jämnåriga. Valacken var riktigt tapper vid senaste besöket på ön där han fick se sig slagen av Zapdos Håjt. Spurten sist på Jägersro visade att formen är bra och de värsta motbuden (8 Zapdos Hårt & 12 Quick Master) har sämre lägen än Staro Bobcat. Dessutom luktar det körning från start och jag väljer att spika Anders Zackrissons travare.

3 Manhattan Sassy har inte vunnit på två år men ska givetvis inte nonchaleras helt i detta sammanhang. Jag tycker ändå det känns som att man bränt elvaåringens bästa krut genom idogt gnetande i tuffa gäng och jag står över.

V4-3
RANKING A: 1-6-10. B: 5-2-7-3-4-15-13. C: 12-11-9-8-14.

Spetsanalys:
Fyra ekipage på framvolten och startmetoden är ett klart plus för 1 Red Lion som kan hålla upp innerspåret och det blir också mitt tips.

Loppanalys:
2640 meter är det som gäller denna gång och en handfull hästar om budet. Favoriten 10 Lillaxel trodde jag var rejält på gång efter hästens senaste insats på Visby där han löpte nytt rekord i ett lopp som vanns av en grym Melker. På Mantorp gången efter blev han spelad till favorit från bricka två men kändes helt stinglös när attacken sattes in. Han såg dock lite bättre i ett långlopp på Kalmar senast där han fick jaga rejält sista 700 utan chans mot vinnaren. Såklart är femåringen ett givet segerbud här men alldeles för stor favorit.

Chansar istället på 1 Red Lion som etta. Steinlager-sonen har två raka triumfer och vann trots startgalopp senast. Visst har dessa två triumfer tagits mot enklare motstånd än vad han möter nu men Claes Sjöström lovar laddning mot täten och sen jämnt, hårt tempo.

Visste man att 6 Ilano Toll var lika bra nu som i våras när han slog ett rätt bra gäng på Eskilstuna, för att sedan vara duktig tvåa bakom Time Machine, ja då hade nog rankingen sett annorlunda ut. Två galoppmisslyckanden gör dock att jag hanterar sjuåringen aningen varsamt men ska med på alla spelformer.

Streckar ytterligare en trio där 5 Feroso kommer vinna lopp när som helst och det är inte helt omöjligt att det blir nu. 2 Joli’s Love var riktigt bra senast vid segern och har en kusk i toppform. 7 Knugen Palema var ute i försök och final på Bergsåker senast men fick öppna stentufft för att hålla spets i finalen vilket satt i benen till slut. Ska köras snällt och är inte borta om det stämmer fullt ut.

V4-4

RANKING A: 12-1-8. B: 3-7-9-13-15-4-11. C: 6-14-2-5-10.

Spetsanalys:
Återigen bara fyra hästar i den främre volten och det står mellan 1 Silverline Coger och 3 Zee Me. Den sistnämnda var dock lätt slagen i spets senast och kanske nöjer sig med rygg ledaren. Därmed fördel Fredrik Persson!

Loppanalys:
Svensk Travsports Grundserie för ston med 30 000 kr i förstapris och här utesluter jag inte att samtliga kan vinna loppet. Tycker det ser helt omöjligt ut att lösa men i någon ände måste man ju början och streckfavoriten heter 8 Dialog Star. Femåringen vann efter tidig ledning senast och har nu fyra pinnar under segerkolumnen. Tre av dem har tagits från just ledningen och nu startar hon från tillägg. Nja säger jag och letar vidare efter tipsettan.

Andrahandaren 1 Silverline Coger galopperade bort en framskjuten placering i slutkurvan senast och jagar alltjämt första fullträffen. Fredrik Persson vill till ledningen och utsikterna för det ser ju bra ut med innerspår i volten.

Ettan går istället till Petter Karlssons styrning 12 Saint Mathilda som har två galopper i raden men denna St Göran-avkomma är bättre än vad hon visat på sistone. Bakspår på tillägg drar ner chanserna men kusken verkar lösa det mesta för tillfället.

3 Zee Me orkade inte från ledningen senast efter en tryckare. Femåringen är rätt ojämn men kommer få ett fint lopp i den främre träffen. Skulle hon vaknat på rätt sida är hon inte helt avsågad. skor på ign avsierar Johan Wiman eftersom barfotabalansen inte gav något senast.

7 Ovivas Mystiqe har en minst sagt brokig rad men är inte alls så tokig i grunden och kan mycket väl duga i ett öppet lopp.

9 Nidoqueen Jons, 13 Fossy Band och 15 Andromeda Petes känns också som givna kantbollar att plocka med på en välgarderad kupong.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Visby: "Han är min bästa vinstchans"
Nästa nyhet
V4 Visby: ”Han är min bästa vinstchans”

V4 Visby: ”Han är min bästa vinstchans”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har en hygglig uppgift och är min bästa chans. Han kan öppna rätt bra och bör duga även om Kims häst är bra. Vi kör med norskt huvudlag nu så han ska hålla sig lugnare. Barfota runt om, säger Anders Zackrisson om Lillaxel (V4-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Visbytravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

3 Graciella Band – Hon verkar fin och den här uppgiften ser tilltalande ut. Jag räknar med att det är min bästa chans i omgången och resan ska nog inte störa henne. Inga ändringar är planerade, säger Thomas Jonsson.

5 So Famous – Hon blev för pigg bakom bilen senast när vi testade helstängt huvudlag så denna gång fortsätter vi att laborera. Hon blir alldeles för loj med öppet men nu testar vi norskt och hoppas det funkar bättre. Vi möter nog ett par som är för bra och jag ligger lågt. Skor runt om, säger Johan Wiman.

8 Esmeralda Rick – Hon tog första segern senast och gjorde en fina insats. Visst blev det stumma ben sista biten men jag tycker ändå hon agerade rejält. Jag har inte kollat så mycket på motståndet ännu men hon kommer säkert inte att göra bort sig. Skor runt om, säger Petter Karlsson.

9 Jaguar Winner – Han galopperade från start senast men kändes bra i upphämtningen och formen är det inga fel på. Normalt sett duger han i ett sådant här lopp men nu måste han sköta sig direkt vilket jag tror innerspåret kommer lösa. Eventuellt rycker vi alla skorna denna gång, säger Claes Sjöström.

10 Il Nostro – Hon gjorde det bra efter galoppen senast och jag tycker hon kommer mer och mer efter att vi lagt om träning. Vi har tuffat till upplägget vilket hon svarat fint på och jag tycker inte alls hon känns slagen på förhand. Skor runt om, säger Torbjörn Östergren.

12 Novton – Det verkar bra med honom och han går väl ner lite i klass denna gång. Tillägg på Visby är dok tufft och jag ser det som en outsiderchans. Barfota runt om, säger Fredrik Persson.

13 Teenager – Hon var duktig näst senast men senast blev det för tufft. Hon ska få ett snälllt lopp denna gång och vi vill inte ha henne utvändigt ledaren. Löser det sig så har hon chans. Inga ändringar och allt är bra med henne i jobben, säger Roger Malmqvist.

Lopp 2, V4-2

2 Rolls Royce – Han får äntligen starta från ett framspår och jag kan inte minnas senast han gjorde det. Han har ofta fått gneta från tillägg men ändå gjort det bra så formen är det inga fel på. Utgångsläget är som sagt perfekt och han kan säkert hävda sig bra. Barfota runt om, säger Susanne Jansson.

3 Manhattan Sassy – Jag får provar från start och sedan får vi se hur upplägget blir. Han går ner i klass men moralen är väl inte den allra bästa längre. Ändring av huvudlaget gör ingen skillnad och vi siktar på barfota runt om, säger Fredrik Persson.

4 Dollar Zon – Han har i alla fall ungdomen för sig i detta sällskap men jag tror ändå han står sig slätt mot en hel del konkurrenter som jag tror är för bra. Jag hoppas mest på pengar och vi kör barfota fram, säger Torbjörn Östergren.

5 Temperament – Han var riktigt duktig vid segern senast och håller sig framför allt lugn och fin hela vägen. Formen är på topp och nu kommer vi sätta på honom ett helstängt huvudlag för att få honom lite rappare från start. Därmed också sagt att jag vill till ledningen och dessutom kommer vi köra barfota runt om. Sen får man se hur långt det räcker men jag tycker han ska räknas, säger Torbjörn Östergren.

6 Sundbo Kastanj – Han möter ett par hästar som är alldeles för bra och vi är chanslösa idag. Därför blir det skor runt om och jag hoppas på en liten slant, säger Johan Wiman.

8 Zapdos Håjt – Han verkar bra men det måste klaffa från det här jobbiga utgångsläget. Med rätt resa så bör han duga fint. Åter barfota fram, säger Thomas Jonsson.

10 Staro Bobcat – Han håller jämn och säker form men börjar bli lite till åren. Jag ger körorder till Persson att han ska hålla tempot uppe och allt verkar normalt med min häst. Zapdos Håjt har jag respekt för. Inga ändringar, säger Anders Zackrisson.

12 Quick Master – Han gjorde ett helt okej lopp sista bakom bland annat Delicious U.S. men känns pigg i övrigt. Nu ställs vi mot helt annat motstånd än vad hon stångats mot på sistone men ändå behöver vi lite tur med tanke på utgångsläget. Skor runt om, säger Claes Sjöström.

Lopp 3, V4-3

1 Red Lion – Han var riktigt bra när jag vann med honom för två starter sedan och sist vann han till och med bakifrån vilket nog jag inte hade trott. Han lottades till helt perfekt utgångsläge och härifrån är det bara ledningen som gäller. Därifrån kan han mycket väl duga en bit, säger kusken Claes Sjöström.

3 Fideli Star – Hon är lite knepig i voltstart men med så få hästar på startvolten så borde hon kunna trampa iväg och ha vissa möjligheter. Hon tävlar barfota fram, säger Fredrik Persson.

4 Pomerans Dag – Han har varit ifrån något och behöver nog loppet i kroppen. Spåret bör han klara då det inte är några hästar utvändigt om oss. Vi kör honom barfota fram, säger Thomas Jonsson.

6 Iliano Toll – Han har inte fungerat fullt ut på sistone och sist galopperade han utan att vi vet varför men Stjernström som körde tror faktiskt att hästen surnade till helt enkelt. Hästen har haft lite problem med ett framknä men det var inte anledningen senast och vi kan blicka framåt. Han gjorde riktigt bra insatser innan sommaren och jag hoppas han kan prestera en liknande insats nu. Han verkar trivas med Kim i sulkyn och jag håller tummarna att han sköter sig. Skor runt om, säger Susanne Jansson.

7 Knugen Palema – Han var duktig på Bergsåker senast efter ett tufft upplägg och har väl fått ett fått hårda lopp nu. Därför blir det ett snällare upplägg denna gång och vi kommer köra på chans. Han kan säkert hugga en skaplig slant ändå men vi behöver tur. Barfota runt om, säger Torbjörn Jansson.

10 Lillaxel – Han har en hygglig uppgift och är min bästa chans. Han kan öppna rätt bra och bör duga även om Kims häst är bra. Vi kör med norskt huvudlag nu så han ska hålla sig lugnare. Barfota runt om, säger Anders Zackrisson.

Lopp 4, V4-4

1 Silverline Coger – Hon skulle vara gynnad av att försvara ledningen och trampa på där och med det upplägget så borde det vara min bästa möjlighet inom V4. Hon tävlar med skor runt om, säger Fredrik Persson.

3 Zee Me – Hon gjorde det väl okej senast i ledningen men fick en tryckare mitt i loppet som gjorde att hon orkade riktigt sista biten. Hon har väl gjort det hyggligt i övrigt också men verkar inte vinna på beställning direkt. Vi satsar på ett smyglopp idag och kör med skor för barfota sist gav ingen effekt, säger Johan Wiman.

8 Dialog Star – Hon kändes jättefin senast och kunde vinna efter ett lopp i ledningen. Hon känns riktigt bra i ordning för dagen men vi har ett taskigt utgångsläge som drar ner chanserna en aning. Ändå tycker jag väl att hon borde ha skaplig chans. Skor runt om, säger Torbjörn Östergren.

9 Nidoqueens Jons – Hon får smyga med och försöka greja en placering bland de tre främsta. Spåret får vi tro hon grejar och det blir barfota runt om, säger Thomas Jonsson.

12 Saint Mathilda – Hon har nu galopperat två gånger på raken men gick bra efter felsteget senast. Hon kan vara lite dum i starten och vi får se om hon reder ut det momentet denna gång. Spåret är trist men vi smyger med och ser hur många vi kan bli till slut. Skor runt om, säger Petter Karlsson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
BBS Sugarlight i topp av Trotting Masters

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson