Nu är Jorma Kontio först i Norden till 10 000 segrar. Det var på den finländska banan Pithipudas som det länge emotsedda jubileet inträffade.

När Jorma Kontio på lördagen vann med Mellby Viking i Lyons lopp på Åby var det hans seger 9999 som kusk. Redan i sin första uppsittning på söndagen kom den historiska segern.

Jorma har kört nästan fyra varv runt jorden i sulkyn. Foto: ALN

Kontio gästade den finländska säsongsbanan Pithipudas och det var kallblodet Evartti som fick äran att passera mållinjen som vinnare tillsammans med den 62-årige sulkylegendaren, redan i dagens första race.

Jorma Kontio, som kört cirka 70 000 lopp, eller motsvarande nästan fyra varv runt jorden (!) i en sulky, tog sin första seger redan som 13-åring. 1984 kom den tusende segern.

Han är den förste nordiska kusken som når upp till 10 000 segrar och i Europa är det bara tyske Heinz Wewering som vunnit fler.

Grattis till 10 000, Jorma!

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Guld i Amatör-SM för Ingvar Nyberg

Guld i Amatör-SM för Ingvar Nyberg

Danneros Ingvar Nyberg tog guldet när Amatör-SM avgjordes på Bergsåker. Med P.J. Winner blev det seger i både försök och final.

53-årige Danneroamatörern Ingvar Nyberg kunde hyllas som årets svenska mästare för amatörkuskar när mästerskapet kördes på Bergsåker under lördagskvällen.

Med hästen P.J. Winner, tränad av Christer Westergren, blev det stor succé – ekipaget segrade i både sitt försök och sedermera även finalen.

I försöket var det ledningen som var vägen till viktorian, men i finalen använde sig Nyberg av vinnarhålet. Det kom att lösa sig perfekt.

Strax före ingången av sista sväng felade Peder Mykla och Håkan Olsson på stark frammarsch, och kort senare föll utvändige Love Palema och Eric Martinsson över i samma gångart. Plötsligt låg vägen vidöppen för P.J. Winner och Ingvar Nyberg kunde gå till attack.

Ledande Knugen Palema med Martin Malmqvist blev en lätt munsbit in över upploppet och P.J. Winner fick nu ta emot skrällen King Classic och Henrik Daggert. Men även om dennes spurt var rejäl, kunde Nyberg hålla undan knappt men säkert.

Vinsten togs på 1.12,9a över 1640 meter och förstapriset i finalen var 100 000 kronor. King Classic tvåa på samma tid. Mr Concept och Kim Metsälä knep bronset. Den andra försöksvinnaren, Kay Adams och Bengt L Axelsson, slutade i finalen oplacerad.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Kalmar
Nästa nyhet
Söndag: V64-tips till Kalmar

Söndag: V64-tips till Kalmar

V64 Kalmar 16 augusti

Omgången: Svår omgång som ofta i Kalmar där det är många konstiga hästar som pendlar i prestationerna, och båda inledande favoriterna borde bli över från sina innerspår. Hög utdelning att vänta och jag spikar fräckt i två lopp, för det gäller att våga!

Bästa spiken: 8 Tycoon Conway Hall (V64-6) känns jätteintressant med Uhrberg i vagnen istället för Juul, det är klart plus på danskens hästar! Han har visat knallform på sistone och senast var det sjukt vad det häxade. Jag tror han speedar förbi dessa och spikar!

Fräcka spiken: 3 Donovan Boko (V64-2) låter det bra kring och det borde vara bra chans att Nordström kör till ledningen. Kul chansspik som öppnar upp omgången!

V6-förslaget är på 1.650 kronor (enbart V6).

4-2-3-1-5-8-11-9-7-6 (10-12)

3 Donovan Boko (2-15)

7-1-11-6-2 (5-9)

4-7-13 (2-10)

8-11-9-1-6-14-4-2-15-7-5 (3-10)

8 Tycoon Conway Hall (3-10)

10x1x5x3x11x1 = 1650 kronor

DD-förslag på 1000 kronor:

8,11 – 8 x 500

V64-1:

Ranking: A: 4-2-3 B: 1-5-8-11-9-7-6 C: 10-12 

Spetsanalys: Karlsberg axade fränt senast efter några steg och flög till ledningen i 11-öppning. Kan göra det igen trots bättre motstånd men inte speciellt snabba hästar från start.

Loppanalys:

Jättelurigt lopp med hästar som inte staplar segrar utan det är många tvåor och treor i raderna. 1 Whisky Akema har varit riktigt positiv de senaste loppen, utan att få vinna. Senast gick han i dödens, kopplade grepp men kunde inte stå emot Countdown, och han var också väl svettig. Han har inte varit speciellt startsnabb och borde bli över och måste ha tur. Dessutom nästan en månad mellan loppen tyder på småstrul. Överspelad!

2 New Maximus tog segern efter att ha körts till ledningen efter 300 meter. Han har tre raka andraplatser, och han agerar väl segt ännu och har inte riktigt släppt till. Perfekt läge och den låga 14-tid han gick senast duger bra i detta gäng.

3 Karlsberg var klart positiv senast då han flög till ledningen och öppnade 11-fart utan egentlig körning och bara stegade undan på 14 blankt. Visserligen skräplopp och bättre hästar nu men ingen motståndare som gillar blodsmak och då är ledningen bra, även om det gärna fått vara 1600 meter. En procent dock och värd chansa upp.

4 Major Tom möter inte lika tuffa hästar som de senaste gångerna, och han har gjort det fint utan att vinna lopp – lite märkligt. Han gick bra i skymundan senast och tapper i dödens på V86 tidigare i somras. Kan vara segerdags nu och intressant med Uhrberg och får chanstipset som märkligt lite spelad!

V64-2:

Ranking: A: 3 B: 2-15-1-10-4-13-11-6 C: 14-7-12-5-8-9

Spetsanalys: Ragga Loss har spetsat enkelt senaste tre med framspår och öppnade 10/500 meter vilket räcker även här. Donovan Boko utmanar och borde överta på 2140 meter, för Bella Bourbon blev över från innern och blir det igen.

Loppanalys: 1 Bella Bourbon har tagit tre segrar på fem starter och alla tre från ledningen då hon gått undan hur enkelt som helst via 14-varv till slut. Hon var chanslös på ledningen näst senast och kunde sedan inte utmana trots ett bra rygglopp i andraspår. Hon måste få svårt att hålla ledningen från innern med snabb häst på utsidan och med tanke på det måste hon ha tur. Väl hårt spelad med tanke på läget.

Det är inga motståndare som skrämmer men blir man fast så spelar det ingen roll hur bra man är. Det är ett helt gäng som återkommer efter vila och är svårbedömda, kanske kan 2 Ragga Loss få loppet och ramla in från ledarryggen, eller spets. Segern togs på 1600 meter och full väg säkert inget plus, gav upp från ledningen senast dit han kördes från tillägg.

Draget är 3 Donovan Boko som Pelle är uppåt om och han borde ha bra chans att köra till ledningen då Joel lär vilja ha rygg med Ragga Loss. Nordström kommer vara påställd och det blir barfota och jänkarvagn som vid segern förra året då han var klart bra. Intressant och jag chansspikar på spets i klent lopp med högt spelvärde!

15 Avocado Am är loppets stora rysare som jag vill varna för då han sett fin ut under sommaren och positiv bakom Be Spontanious och fast bakom Jairo. Startgalopp senast, men Johan Untersteiner upp nu är kul och rankas upp.

10 Nodal räckte inte senast i lopp som gick i högt tempo, men Takter upp på Persson-häst är alltid bra.

V64-3:

Ranking: A: 7-1-11 B: 6-2-5-9-8-4 C: 12-10-3

Spetsanalys: Beverly Boulevard har chans att hålla ledningen, hon har kört till spets från åttondespår och höll upp innern då hon hade det. Orutinerad kusk gör det värre och flera kommer känna sig kallade.

Loppanalys: Bra uppgift för 7 Daydream Rapida, förutom att distansen kanske är i kortaste laget även om han faktiskt vann enda försöket på 1600. Hästen lever på sin styrka och han har varit bra utan att vinna på sistone. Näst senast synade Crebas dödens och han höll bra utan segerchas där kapable Valentino Strix vann. Senast fram i dödens igen 1500 kvar och åt överlägsne Lord Flax fann inget att göra, men han höll som vanligt farten starkt och stångade till sig tredjeplatsen. Bra chans!

11 Blue Motion är fartfylld och han övertygade vid segern och hade varit långt framme utan galopp i slutsvängen i senaste loppet. Det var i juni och han har pausat och formen är knappast på topp. Ändå chans.

1 Beverly Boulevard spurtade helt okej senast men var chanslös att fånga in Gunell Palema. Hon har varit mycket bra hela sommaren och hade rubbet sparat på V75 näst senast och toppintryck. Hon vinner starten före utan galopp då hon blåst runt till klar ledning. Jag gillar inte riktigt kusken nu och det gör det lurigare från innern. Bra chans med klaff.

V64-4:

Ranking: A: 4-7-13 B: 2-10-8-15-5-6-14 C: 11-3-1-12-9

Spetsanalys: Falk Nalan har tagit ledningen från femtespår tidigare, för att släppa och jag tror att han gör det igen. Det till Condor Motion som var bra med från fjärdespår.

Loppanalys: Två topphästar för klassen bör göra upp då båda står start, men jag kryddar med en till. 7 Condor Motion är obesegrad efter två starter och det är en läcker sort och senast var det lekande lätt han plockade ner ledaren och stegade undan. Crebas håller den här högt och jag måste hålla med om att han är lovande. Dessutom ser det ut som vettig chans att få överta ledningen. Då är han svårslagen och stark verkar han. Tufft att ta massa tillägg på en häst som vann på 13,9/2140…

4 Enrico di Quattro var sjukt frän vid segern för tre starter sedan då han satt långt ner i kön ännu 400 kvar men ändå bara flög ifrån de andra – och vann med 20 meter. Han fungerade inte sedan på V75 där han blev kvar i kön och travade sådär, vilket han även gjorde vid segern. Senast etsade man bike och han kördes upp i vagns, och kom tillbaka okej. Sköter han sig nu måste han ses med bra chans och dessa ska göra upp.

13 Jupiter Rodney bör vara bäst på tillägg och han får åter ”Frallan” i vagnen och han står sig gott mot dessa och han älskar att springa över tre varv.

V64-5:

Ranking: A: 8-11-9 B: 1-6-14-4-2-15-7-5 C: 3-10-13-12 

Spetsanalys: Caddie Jasmina har varit bra med alla tre i volt och spetsat i två, från spår 2 och 7. Båda springspåren utmanar.

Loppanalys: Nytt lurigt lopp med bra ston på 20 tillägg där 8 Jetset är mest spännande i första starten för Peter Untersteiner. Hästen är mycket kapabel och hon visade bra V75-kapacitet hos Flemming Jensen. Svårbedömd form såklart, men Peter brukar ha bra hästar bra förberedda då de debuterar för honom och hon får tipset. Styrka finns det gott av.

9 Promise Me är också kapabel, och hon var rapp sista biten då hon kom loss utan att kunna utmana Coco de Vie. Senast satt hon långt ner i kön och kunde inte plocka så mycket där täten gjorde upp. Väl hårt spelad nu.

11 Red Riding Hood kopplade grepp från dödens näst senast och hängde med fullgott senast mot storligen där Your Highness vann före Backfire. inga sådana ston med nu och hon räknas tidigt.

1 Caddie Jasmina inledde fint och lovande, men har inte fått till det under sommaren och senast var absolut inget extra då hon var seg och trist. Kanske kan hon hålla ledningen, men måste visa förbättring innan jag hyllar.

V64-6:

Ranking: A: 8 B: 3-10-11-7 C: 6-5-1-2-4-9

Spetsanalys: Snabba hästar och jag hoppas på full körning in mot första kurvan och det är lurigt att gissa på spetshästen. Laddas Monster Drive nu? Bagley efter vila? Clear Sign med spår långt ut?

Loppanalys: 10 Truculent är en bra spetshäst som vinner sina lopp där framme, han är grymt bra på att svara dem och blir bara längre och längre. Senast hade han bakspår och kördes fram i dödens, men i en seg slutstrid åkte han dit och var väl bara sådär. Han har tagit 20/21 segrar från ledningen och med bakspår är han sårbar hur kusken än lägger upp det. Han hinner knappast runda till ledningen på 1600 meter och jag spikar emot honom som favorit!

8 Tycoon Conway Class är draget! Han gick ruskigt bra näst senast i Århus i högervarv och gillar normalt inte det upplägget men som han bet i! Jag trodde på honom senast och det såg ut att lösa sig perfekt med andra ytter och favoriten fastlåst, men det kunde ändå häxa. Framför bröt Falcon Håleryd och stannade till och då blev Juul fast i andraspår på något konstigt vis. Han backade loss, men då var Truculent och grabbarna redan i mål och trots fin avslutning kom han aldrig in i matchen. Nu hoppar Uhrberg upp vilket är jätteplus och han lär slinka ner i slagläge och har bra chans att blåsa ner dessa trötta djur! Spik!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Ny styrkeuppvisning av Mellby Viking
Nästa nyhet
V75: Ny styrkeuppvisning av Mellby Viking

V75: Ny styrkeuppvisning av Mellby Viking

Mellby Viking är landets stayerkung. Sjuåringen hade en ny styrkeuppvisning när han tog hem toppklassiga Lyons lopp på Åby för Jorma Kontio – som nu har en seger kvar till 10 000.

Lyons lopp krönte Åbytravets förstklassiga V75-omgång och det var ett riktigt häftigt stayergäng som lockats till start och förstapriset på en halv miljon kronor.

Det var pengar som  Mellby Viking kunde bokföra på sitt konto efter en stark insats. Jorma Kontio körde Timo Nurmos-träningen fram till dödens efter det första varvet – och därifrån styrde och ställde den sjuåriga Viking Kronos-sonen.

Mellby Viking är ett styrkefenomen. Foto: ALN

Favorit var On Track Piraten som direkt kördes till ledningen och öppnade hårt – första varvet gick efter 10,9. Tempot bedarrade något därefter men Mellby Viking som nu kommit fram i dödens lät det inte gå för långsamt.

När 700 meter var kvar gasade Alfas da Vinci på i spåren och avancerades fort fram. Genom sista sväng viftade On Track Piraten med vit flagg samtidigt som Mellby Viking ångade på. Alfas da Vinci var nu den som fick uppgiften att utmana.

En bit in på upploppet såg det också ut som om Joakim Lövgrens styrkefenomen skulle hugga klorna i Mellby Viking, men den senare tog fart igen, kontrade och sträckte på sig. Segern blev till slut klar.

1.13,4a över 3140 meter var vinnartiden. Traveling Man, som följt i rygg på Alfas da Vinci, gick en stark avslutning och tog tredjeplatsen. Candor Hall in som fyra och On Track Piraten grejade femtepriset.

***

Så gick det i övriga V75-lopp:

V75-2: Klass 2-finalen gick till Gotland när Johnny Takter satte dit Henrik Hoffman-tränade Digital Product efter en resa i rygg på ledande Lass North Star. I dödens gick Xlnt Chili Tripel som höll strålande men som fick släppa förbi sig vinnaren över open stretch. Favoriten M.T. Jordan felade i starten. Vinnartiden: 1.13,0a över 2140.

V75-3: Hollywood-upplösning i Klass 1-finalen där fem hästar i princip var på linje över målgång. Målfotot fick läggas under lupp och utrönas kunde att det var norsk seger. Geir Vegard Gundersen hade satt dit Novel Broline som vinnare med minsta möjliga marginal. Vinnaren gick i rygg på ledande Global Patriot och vann på 1.13,2a full distans. Funny Tornado tvåa, Global Patriot trea.

V75-4: Stefan Hultman-tränade Venkatesh visade vilken fin travare han är när han hur lätt som helst spurtade hem Silverfinalen. Kihlström placerade valacken som fyra i andraspår, vred på för fullt i fjärdespår genom sista sväng och avväpnade enkelt ledande Oliver Kronos. 1.11,8a över 2140 var vinnartiden.

V75-6: Fin duell i Bronsfinalen mellan två väldigt fina hästar. Ni Talar Bra Latin, körd av Stefan Söderkvist, kom till täten efter 500 meter och fick snart ta emot Nadal Broline utvändigt om sig. Dessa båda tampades hela upploppet ned men Ni Talar Bra Latin var obeveklig och släppte aldrig sin motståndare förbi sig. Petri Puro-hästen tog segern på 1.12,2a full väg.

…Utanför V75-kupongen avgjordes Bertil Knutssons Minneslopp för stona som fick se Jeppe Juel segra med Salina D.K. på fina 1.10,7a över 1640 och i Ahlsell Åby Invitational tog Erik Adielsson en säkert viktoria med favoriten Scellino Luis på 1.12,1a full distans. Hemmaseger blev det i Åby Stora Montépris när Art on Line och Iina Aho lattjade med motståndarna.

…Björn Goops supertalang Mister J.P. är fortsatt obesegrad. Han begick årsdebut i ett treåringslopp efter V75 och tog en säker seger, den sjunde totalt i karriären. 1.14,7a full väg var vinnartiden.

Rätt V75-rad:

1 Västerbo HighFlyer – Daniel Redén 7,16
5 Digital Product – Johnny Takter 10,93
5 Novel Broline – Geir Vegard Gundersen 9,30
11 Venkatesh – Örjan Kihlström 8,04
3 Support Justice – Geir Vegard Gundersen 6,79
4 Ni Talar Bra Latin – Stefan Söderkvist 2,81
3 Mellby Viking – Jorma Kontio 3,65

7 rätt: 1 030 326 kr (38,96 system)
6 rätt: 4131 kr
5 rätt: 304 kr

Omsättning: 85 101 946 kr

Läs även: Åby Stora: Efterlängtad triumf för Support Justice

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Åby Stora: Efterlängtad triumf för Support Justice
Nästa nyhet
Åby Stora: Efterlängtad triumf för Support Justice

Åby Stora: Efterlängtad triumf för Support Justice

Så fick Support Justice äntligen sin stora seger. Norrmannen tog ned Västerbo HighFlyer på styrka i skiljeheatet av Åby Stora Pris.

De norska stjärnorna trivs på Åby. I våras var det B.B.S. Sugarlight som hade uppvisning i Olympiatravet. När Åby Stora Pris avgjordes under lördagen var det Support Justice tur att synas i rampljuset.

Den sexårige Kadabra-sonen, som för nästan precis ett år sedan vann Jubileumspokalen, har deltagit i de flesta av säsongens allra största lopp, men de riktiga framgångarna har uteblivit. Till nu det vill säga. Det var en riktigt skön seger för tränaren Geir Vegard Gundersen.

Äntligen, Geir Vegard! Foto: ALN

– Jag är så stolt. Det här är enormt för mig, jag har tränat den här hästen själv varenda minut. Man kan vara tränare och kusk samtidigt och ändå vinna, det är fantastiskt, sa en lycklig Geir Vegard i TV4.

Support Justice som galopperade i det första heatet, fick duellera i skiljeheatet mot överraskningen Västerbo HighFlyer. Daniel Redéns bubblare kämpade tappert men hade aldrig någon riktig chans att utmana.

Västerbo HighFlyer spetsade som väntat i skiljeheatet men redan 1200 kvar styrde Support Justice upp utvändigt och lät aldrig sin motståndare få någon lugn stund. 500 gick efter långsamma 14,9 men varvet gick på 12,8. Nu gasade Gundersen för fullt.

Genom sista sväng började Västerbo HighFlyer att avisera att slaget var förlorat och in över upploppet bekräftades det. Support Justice gick ifrån och Geir Vegards glädje vid målgång var påtaglig.

1.11,6a över 1640 meter var vinnartiden i skiljeheatet. Västerbo HighFlyer kom i mål fyra tiondelar långsammare. Vinnaren lämnade Åbytravet 1,6 miljoner kronor rikare, tvåan belönades med totalt 600 000 kronor.

– Jag kände tidigt att jag var slagen men jag är fantastiskt nöjd med hästen. Den andra var helt enkelt tuffare, sa Daniel Redén i TV4 efter loppet.

Så här kördes de båda heaten:

Västerbo HighFlyer flög lägst över upploppet. Foto: ALN

Det första heatet fick en något oväntad utgång. B.B.S. Sugarlight var blixtrande snabb ut och gick till spets direkt. Mosaique Face klev fram i dödens och såg till att tempot hölls uppe. 09,0 på första 500 blev till 09,6 på varvet.

Över sista bortre långsidan gav Mosaique Face ledaren obarmhärtig press. Royal Fighter, placerad som tvåa i andraspår, förmådde inte riktigt hänga på och det blev fritt fram från vinnarhålet för Västerbo HighFlyer och Daniel Redén.

250 kvar hade Mosaique Face fått greppet om B.B.S. Sugarlight. Samtidigt vreds Västerbo HighFlyer på i tredjespår. Kolgjinis stjärna visade åter sitt tigerhjärta men kunde inte värja sig i de sista stegen när Redén jobbade in Västerbo HighFlyer. Den sjuårige valacken tog segern på supera 1.09,4a över 1640.

– Han är megafin alltså, sjukt stort av den här hästen som jag trodde hade nått så långt han kunnat, sa Daniel Redén efter heatsegern i TV4.

B.B.S. Sugarlight höll bra till tredjepriset. Rue du Bac fyra efter invändig resa hela vägen. Nahar avslutade okej som femma efter en resa i tredje utvändigt. Royal Fighter sexa och Repay Merci sjua. Support Justice galopperade bort sina chanser kort efter start.

***

Support Justice starkast. Foto: ALN

Support Justice galopperade bort sig tidigt i första heatet och det innebar att han hade mer krafter att bruka i det andra heatet. Något som Geir Vegard Gundersen utnyttjade till fullo. Han klev fram och landade i dödens när 900 meter återstod.

Loppet hade inletts med en tuff kubbning mellan B.B.S. Sugarlight som åter spetsat och Mosaique Face utvändigt. Men här gav sig inte ”Ludde”. Efter 400 meter hade han pressat sig till spets. Halvvarvet gick på 08,5.

In i sista sväng manglade Support Justice på allt mer och Mosaique Faces två tuffa race började ta ut sin rätt. Han var slagen in på upploppet. Det var dock inte Support Justice som gick ifrån till en lika snygg som säker seger på 1.10,2a över 1640.

– Det har varit upp och ner i år med honom, så det är stort att bara vinna det här heatet. Det är ingen hemlighet att det är styrkan som är hans vapen så vi får köra därefter, sa Geir Vegard i TV4.

B.B.S. Sugarlight avslutade bra på open stretch och blev tvåa utan att hota vinnaren. Royal Fighter avslutade fint och blev trea. Fin spurt även av Repay Merci som var fyra. Mosaique Face slutade femma. Första försöksvinnaren Västerbo HighFlyer kördes som sista häst runt om och blev sexa. Rue du Bac felade i starten och Nahar med 300 meter kvar, då som trea i andraspår.

Läs även: V75: Ny styrkeuppvisning av Mellby Viking

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
1.08,6 - Världsrekord av Delicious!

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson