Äntligen blev det fullträff i Kungstravet för Jorma Kontio. Med Jokivarren Kunkku tog han hem samtliga tre deltävlingar.

Inom en mycket snar framtid kommer Jorma Kontio att som första nordiska kusk passera 10 000 segrar. Bland de otaliga triumferna kan nu även inkluderas en seger i Kungstravet.

Jorma Kontio närmar sig 10 000 segrar med stormsteg. Foto: ALN

Jorma Kontio, som för övrigt fyller 62 år till helgen, hade trots sina enorma framgångar i sulkyn, aldrig vunnit hemlandets största travfest – till nu.

Kungstravet är Finlands största publikfest och arrangemanget flyttas mellan olika banor för varje år. När det avgjordes under lördagen och söndagen var det banan i Joensuu som fick den äran.

Kungstravet, som körs för kallbloden, avgörs genom tre lopp, där den som skött sig bäst sammanlagt koras till ”kung”. Jorma Kontio och hästen Jokivarren Kunkuu tog det säkra före det osäkra – och vann alla tre racen.

Efter att Jokivarren Kunkuu inlett lördagen med vinst i loppet över medeldistans, gjorde han rent hus även på söndagen i sprinten och stayerloppet.

– Det känns verkligen jättekul att vinna Kungstravet och jag värderar denna seger som en av de största i min karriär, säger Jorma till Kanal 75.

Kungstravets stoupplaga gick i år till Saaga S. körd av Matti Nisonen, hon liksom Jokivarren Kunkuu, belönades med en prissumma på 80 000 euro. Totalt uppskattar man att 46 000 åskådare besökte Joensuus travbana under de två dagarna.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Månprinsen vs Lannem Silje – i Kallblodsduell

Månprinsen vs Lannem Silje – i Kallblodsduell

När Dannero bjuder in till V75 är det inte bara Kallblodskriteriet och Ådalspriset som står på schemat. Den emotsedda kallblodsduellen ska också avgöras.

Det är ångermanländska Dannero som står i centrum på lördag då banan arrangerar veckans V75-omgång. Svenskt Kallblodskriterium, liksom Kriteriestoet, ska avgöras, varav det förstnämnda ryms på V75-kupongen.

Kan Månprinsen besegrar Lannem Silje på hemmaplan? Foto: ALN

Gulddivisionen, i form av Ådalspriset, ser Knows Nothing jaga sin tredje raka seger och ska bland annat göra upp mot Shaq is Back och forne Elitloppsvinnaren Nahar.

Fast lördagens allra mest rafflande tillställning lär bli Kallblodsduellen som körs som dagens femte lopp. Här ska de båda världsartisterna Månprinsen A.M. (från innerspår) och Lannem Silje mötas i en ren tvåhästarsduell till publikens stora behag. Loppet körs över 1640 meter och betalar 125 000 kronor till vinnaren.

Här är startlistorna:

Kallblodsduell, 1640 auto

1 Månprinsen A.M.  –  Gunnar Melander
2 Lannem Silje – Tor Wollebäk

Ådalspriset, 2140 auto

1 Shaq is Back – Kenneth Haugstad
2 Parkin – Krister Söderholm
3 Västerbo Fantast – Jimmy H Andersson
4 Nahar – Robert Bergh
5 Knows Nothing – Ulf Ohlsson
6 Luckycharm Hanover – Daniel Redén
7 Narold Vox – Sören Eriksson
8 Friction – Jorma Kontio
9 Winning Love – Åke Lindblom
10 Porthos Amok – Torbjörn Jansson
11 Blended Scotch – Per Linderoth
12 Hard Livin – Jan Ove Olsen

Svenskt Kallblodskriterium, 2140 auto

1 Galileo – Geir Flåten
2 Tangen Piril – Öystein Tjomsland
3 Tangen Loke – Ulf Ohlsson
4 Gnistas Adonis – Robert Wilhelmsson
5 Perle Odin – Gunnar Melander
6 Pydin – John Östman
7 Mitt Hjärtas Tango – Tomas Pettersson
8 Järvsö Tor – Jan-Olov Persson
9 Sigmunn – Jan Martin Bjerring
10 Myrsjös Svart Magi – Robert Skoglund
11 Guli Rubin – Krister Söderholm
12 Björlifant – Tor Wollebäk

Kriteriestoet, 2140 auto

1 Aase – Öystein Tjomsland
2 B.W. Gullis – Robert Skoglund
3 Höstbolillemor – Jan-Olov Åberg
4 Jega Bottega – Ulf Ohlsson
5 Torpa Olea – Göran Thorén
6 Norm Maja – Björn Karlsson
7 Klack Vilja – Ulf Eriksson
8 B.W. Erstin – Rikard N Skoglund
9 Björlikos – Olav Mikkelborg
10 Åstas Lotta – Kajsa Frick
11 Klack Soja – Joakim Reiser
12 Smeds Alva – Tomas Rosén

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Bollnäs
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Bollnäs

Måndag: V4-tips till Bollnäs

Omgången
Veckan sparkar igång på Bollnästravet och omgången känns fullt normal.Jag tycker att uytdelningen ser ut att bli låg med två motiverade favoriter i inledningen och jag spikar båda. 6 Julio De Luxe (V4-1) tror jag för överta täten tidigt och sen kan loppet vara över. 6 Aalto (V4-2) kommer mer och mer i sin nya regi och jag tycker han står ut i ett ganska skralt gäng. Med två singelstreck och ett avslutande lås lirar jag en flerkupong modell större.

Spikarna
6 Julio De Luxe (V4-1)
6 Aalto (V4-2)

V4-systemet (x40)
V4-1: 6 Julio De Luxe (res 9-8 )
V4-2: 6 Aalto (res 13-10)
V4-3: 1,2,3,10 (res 6-4)
V4-4: 1,4.13 (res 15-8 )

1x1x4x3 = 12 rader/24 kronor

960 kronor

Dubbelförslaget
6 – 2,10 x 500

1000 kronor 

V4-1

RANKING A: 6. B: 9-8-3-1-10. C: 7-4-2-5.

Spetsanalys:
3 Bolt Boko är snabb men har inte startat på länge och frågan är om han laddas. Han har dessutom vindsnabbe 1 Golden Sid invändigt och jag tror Lindegren försöker hitta en vettig position istället. Alltså håller Golden Sid upp innerspåret men släpper till 6 Julio De Luxe när denne ställer frågan.

Loppanalys:
Medeldistanslopp med startbil och här får vi se ett par dugliga hästar. Stona får ha tjänat lite mer pengar än grabbarna men det är bara 10 Nice And Easy som tagit chansen. Hon håller vettig form för dagen men jag tror hon får svårt att slå ett par av konkurrenterna. Framför allt 6 Julio De Luxe som hängde med bra till bronspengen senast på Hagmyren och det var dessutom i tufft sällskap. Valacken har gjort fina insatser även innan det och jag ser honom som loppets klara förstahäst. Tycker det finns frågetecken på de värsta konkurrenterna och väljer att spika!

9 Laurentius Romeo har inte riktigt fått till det efter spetsviktorian på Romme 2/6 men senaste loppet var ett litet fall framåt. Sjuåringen fick en tuff inledning men höll farten bra hela vägen och måste ses som första motbudet här.

8 Yes We Can har hamnat snett på det två gånger på raken och sedan inte räckt till från köposition. Jag tror att det är smygform på den här fronten men från bricka åtta är det risk för samma scenario igen.

3 Bolt Boko fick åka hem tomhänt från Mariehamn efter att han galopperat och har nu inte startat på dryga två månader. Var ute från dåliga utgångslägen mot tuffa konkurrenter innan det och ställs inför bättre förutsättningar nu. Trivs bäst i täten men tar sig inte förbi Golden Sid i starten. Nja.

1 Golden Sid släppte till Trixarn senast i försöksheatet på Mantorp men tog sig till final där han sedan var chanslös från tredje inner. Fuxen spetsar säkert denna gång men frågan är om han tar emot starke Julio De Luxe?

11 Mr Vox har två raka galopper i raden och är dessutom en frontrunner som lottats till bakspår. Har nästan idel segrar från spets och jag står över.

V4-2

RANKING A: 6. B: 13-10-15-7-5-3-14-9-8. C: 11-4-1-2-12.

Spetsanalys:
Väldigt oviss spetsrusning att vänta eftersom flertalet hästar med bra lägen inte är särskilt raska. Bästa budet är annars 8 Mcentee som dock har spåret längst ute på vingen men det är inte helt omöjligt att han frontar ändå.  Bakom denne säger jag 3 Maidonna men respekten för 6 Aalto kanske har ökat och Sören Eriksson borde kunna glida till front efter 500 meter.

Loppanalys:
Femton hästar bakom bilen och därmed spårtrappa. Ett jämnt lopp överlag och många med chans enligt mig. 6 Aalto var positiv senast som tvåa bakom Caddie Hit och har nu fått två lopp i kroppen efter paus och miljöombyte. Hingsten stod för ett riktigt mersmakande segrar i Flemming Jensens regi och visar han samma kunnande nu när formen börjar närma sig blir han svårslagen. Spik nummer två!

13 Universe satt bra till i andra ytter senast men Troels Andersen avancerade ändå fram till dödens efter ett varv. 500 meter från mål tog man över kommandot men krafter tröt sista biten och man kunde inte stå emot. Valacken kommer mer och mer i sin nya regi och med lite klaff från bakspår är han långt framme men jag tror han får svårt att slå Aalto.

15 Cinas Fire är en duglig häst men han bästa prestationer har kommit från spets eller invändig smygresa med sen lucka. Nu krävs det en hel del slitgöra i spåren för att kunna vinna loppet, och visst kan det gå, men han rankas inte högre än trea.

10 Rockabilly orkade inte från utvändigt ledaren senast men har gått anständiga löp ett tag innan det. Framför allt har han ibland blixtrat till med toppinsatser emellanåt och finfint kunnande besitter Going Kronos-avkomman.

V4-3

RANKING A: 2-10. B: 1-3-6-4-9-12-7. C: 11-5-8.

Spetsanalys:
1 Järvsö Blomster är inte så tokig men både 2 Silver Stjärna, och kanske framför allt, 6 Eltebos Höibysara, är nog rappare. Drar till med den sistnämnda.

Loppanalys:
Sprinterlopp för kallblod med autostart och en comebackande unghästslöfte. 1 Järvsö Blomster inledde karriären lovande som treåring och var bland annat trea i Kriteriestoet. Stoets fyraåringssäsong blev inte alls som man hade tänkt sig och efter galoppen i Derbystoet har vi inte sett till henne på tävlingsbanan. Jan-Olov Perssons travare har givetvis kapacitet i grunden får att vinna ett sådant här lopp men läge, distans och form är svårbedömda.

2 Silver Stjärna får Ulf Ohlsson i sulkyn för första gången i karriären och ekipaget har dessutom helt perfekt startspår. Stoet försökte stjäla loppet från ledningen senast men båda Trippa Undan och Granfaksa hann ikapp och förbi. Jag tycker det ser riktigt intressant ut denna gång och femåringen tar platsen som förstahäst.

10 Blisjur står vettigt inne i loppet och det kan mycket väl vara dags att spräcka årets segernolla nu. Sjuåringen gick i mål med krafter kvar senast och man fick aldrig chansen att dra ryckhuvan som man hade satt på honom för första gången. Valacken har stigande form som inte riktigt syns i raden och han ska streckas tidigt.

3 Eldpilen har kanske inte världens bästa träffprocent när det gäller segrar men står ofta för gedigna insatser. Valacken är travsäker, har vettig form och bra utgångsläge vilket är premisser som talar för att han kommer duga långt.

6 Eltebos Höibysara är lite av spetsrusare och av de gånger hon kommit till spets är det faktiskt bara en enda gång det hållit hela vägen. Det är också hennes enda seger i karriären men hon kan mycket väl leda ett tag här.

V4-4

RANKING A: 1-4-13: B: 15-8-10-6-14-7. C: 5-2-11-3-12.

Spetsanalys:
1 Leave The Dream spetsade senaste gången han hade spår ett i voltstart och med bara två motbud på start får han ses som favorit.

Loppanalys:
Svensk Travsports Grundserie med 30 000 kr i förstapris. Voltstart och 2140 meter är det som gäller och bara tre ekipage på startvolten. 4 Lotus Khan gjorde debut i Thomas Lönns regi senast och levde återigen upp till de förväntningar man fick på honom i fjol. From Above-sonen slet i tredjespår hela slutrundan men kunde ändå avgöra på ett mycket positivt sätt. Förvisso var det i billigare konkurrens än detta men en liknande prestation duger långt även här.

1 Leave The Dream låter tränaren nöjd med efter ett par småändringar i balansen. Hästen satt långt bak invändigt senast men hittade loss på upploppet och fick upp farten riktigt fint sista biten. I starten innan det blev det seger på Hoting och Daniel Selin aviserar ett offensivt upplägg i förhandsintervjun här på Travnet. Ekipaget kan bli farliga om man kommer till täten och får tipset i brist på mycket annat i detta lopp.

13 Leo Turtle ledde runt om på Örebro näst senast men var rent utsagt svag från rygg ledaren på Lindesberg i starten efter. Har fem segrar på kontot men fyra av dem har tagits från ledningen vilket gör att jag ställer mig aningen tveksam till hästens chanser att runda samtliga. I detta öppna lopp känns det ändå inte helt omöjligt för femåringen kan en hel del de dagar han vaknat på rätt sida.

15 Igucci vann lätt senast från ledningen men den segern får man inte dra alltför stora växlar av. Troels Andersen körde sig till front i ett tidigt skede av loppet och kunde sedan hålla undan enkelt för de sex konkurrenterna som loppet innehöll. Sexåringen har faktiskt mestadels tagit halvbilliga segrar i karriären och han är bara en i mängden för mig.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Bollnäs: "Har en mycket spännande uppgift"
Nästa nyhet
V4 Bollnäs: ”Har en mycket spännande uppgift”

V4 Bollnäs: ”Har en mycket spännande uppgift”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har en mycket spännande uppgift här. Näst senast på Hoting var han riktigt bra och senast sköt han till fint till slut när jag begärde lite av honom. Han har fungerat i de två senaste starterna då vi fixat lite och verkligen hittat rätt. I grunden är han ruskigt kapabel och har för lite pengar på sig. Nu är planen enkel och det är ledning. Jag vill låta honom springa på och verkligen ge honom chansen. Missar jag spets från start kör jag tills jag kommer dit och vill någon på start svara får de skylla sig själva. Jag kommer i alla fall fråga när jag kommer upp utvändigt om de vill komma i mål eller inte. Det blir öppet huvudlag, bomull och skor som vanligt. Jag kanske slänger på en jänkarvagn men det bestämmer jag senare, säger Daniel Selin om Leave the Dream (V4-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bollnästravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

8 Yes We Can – Han har tråkigt läge men formen den är bra. Det blir inga ändringar på honom, säger Leif Witasp.

11 Mr Vox – Han har galopperat två gånger på raken vilket inte hör till vanligheterna. PÅ Axevalla gick det alldeles för fort genom första kurvan och nu sist rumlade han liksom till. Det var en skaplig placering vi tappade då men formen är det inga fel på. Nu är det dock helt fel läge för honom eftersom han trivs bäst i spets så vi får se hur det utvecklar sig. Det kändes bra med barfota senast men galoppen kom så tidigt att vi inte riktigt vet vilken effekt det egentligen kan ge. Vi siktar på att köra samma balans igen men det kan bli svårt att vinna detta, säger Krister Jakobsson.

Lopp 2, V4-2

3 Maidonna – Hon har hygglig form och fick ett fint läge nu. Jag kör barfota runt om och med helstängt huvudlag, säger Leif Witasp.

6 Aalto – Han gjorde ett bra lopp som tvåa senast bakom en duglig långskubbare och jag är väldigt nöjd med hur min häst känns för dagen. Jag har inte kollat så mycket på de lopp han gjorde hos Flemming men vad jag förstår finns det en hel del styrka i honom. De säger dessutom att han travar bättre nu och jag tror på honom inför denna uppgift. Förhoppningsvis kan vi komma till ledningen är därifrån borde det vara bra chans. Barfota fram, säger Kjell O Jonsson.

7 Embrace’Em – Har inte riktigt fått till det än. För tre starter sedan var han inte fräsch och behövde loppet näst senast. Senast blev han lite generad och galopperade därför. Jag får söka mig framåt då jag tror att han är bäst när han får ånga på i sin egen fart. Det blir barfota fram med några lätta boots och helstängt huvudlag, säger Jacob Croon.

10 Rockabilly – Han blev trött senast och det var helt enkelt så att löpningen blev för tuff. Han är inte lika tufft jobbad som förr men det är medvetet eftersom han hade svårare att sköta sig då. Nu håller han sig åtminstone på benen men jag tror han är en sekund långsammare överlag. Detta ser i alla fall ut som ett bra lopp åt honom och att han får ryggar direkt tycker jag bara är positivt. För att vinna behövs det en hel del tur men en plats bland de tre främsta tycker jag känns realistisk. Inga ändringar, säger Anders Wallin.

13 Universe – Han var tvåa senast och fick väl egentligen bara stryk av en bättre häst. Han har nu gjort ett par lopp för mig och jag är nöjd med honom. Utgångsläget denna gång gör det givetvis svårt att vinna loppet men jag tror inte att han kommer göra bort sig. Troligen blir det skor runt om nu, säger Troels Andersen.

Lopp 3, V4-3

7 Verk – Han har faktiskt rätt bra form för dagen och galoppen senast var mest oturlig. Nu fick vi ett dåligt läge men han kommer inte att göra bort sig tror jag. Med rätt lopp kan det bli en skaplig slant men jag tror samtidigt att det blir svårt att vinna. Skor runt om, säger Kjell O Jonsson.

10 Blisjur – Han har inte haft något flyt på slutet och näst senast fick han ett tufft lopp men svarade för en stark insats. Senast blev det fel och han gick i mål med allt sparat. Formen är i alla fall bra och han är stark. Distansen passar fint och han går bra bakifrån. Senast testade vi honom med ryckhuva men den rycktes aldrig då för det var ingen vits när det blev fel. Det har vi alltså kvar till den här gången och sedan blir det skor. Han går med helstängt huvudlag med hål i som vanligt, säger Peter K Johansson.

Lopp 4, V4-4

1 Leave the Dream – Han har en mycket spännande uppgift här. Näst senast på Hoting var han riktigt bra och senast sköt han till fint till slut när jag begärde lite av honom. Han har fungerat i de två senaste starterna då vi fixat lite och verkligen hittat rätt. I grunden är han ruskigt kapabel och har för lite pengar på sig. Nu är planen enkel och det är ledning. Jag vill låta honom springa på och verkligen ge honom chansen. Missar jag spets från start kör jag tills jag kommer dit och vill någon på start svara får de skylla sig själva. Jag kommer i alla fall fråga när jag kommer upp utvändigt om de vill komma i mål eller inte. Det blir öppet huvudlag, bomull och skor som vanligt. Jag kanske slänger på en jänkarvagn men det bestämmer jag senare, säger Daniel Selin.

4 Lotus Khan – Han var fin senast för oss i debuten och var bara lugnt tagen inför det. Han känns bra efter det och borde gått framåt med loppet i kroppen. Spåret kan bli en fälla men löser det sig ska han räknas. Det blir inget nytt denna gång, alltså skor och öppet huvudlag, säger Thomas Lönn.

13 Leo Turtle – Han var jättebra vid segern på Örebro men direkt usel gången efter på Lindesberg. Han stod med höga vita efteråt och hade en infektion i kroppen men överhuvudtaget tycker jag att han presterar upp och ner. Han känns fin nu men jag tycker han är svårbedömd. Skor runt om, säger Göran Lång.

14 Catch the Cash – Hon står svårt till den här gången och det blir ett snällt upplägg. Skor och öppet huvudlag som vanligt, säger Thomas L Larsson.

15 Igucci – Han vann senast men har varit struken efter det och stod över ett jobb. Jag tycker han känns fin för dagen men utgångsläget är trist och vi behöver massvis med tur. Vi kommer sätta på en honom lättare skor denna gång och jag hoppas det ska flyta bättre för honom då. Jag tycker loppet ser öppet ut på förhand och helt borta behöver han inte vara, säger Troels Andersen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ustinof du Vivier tillbaka som vinnare
Nästa nyhet
Ustinof du Vivier tillbaka som vinnare

Ustinof du Vivier tillbaka som vinnare

Elitloppsdeltagaren Ustinod du Vivier är tillbaka. På lördagen tog han en fin seger i Prix de la Haye på Enghien.

Sjuårige fransosen Ustinof du Vivier hade inte setts till på tävlingsbanan sedan de misslyckade starterna i Elitloppet och därefter Oslo Grand Prix, men vid lördagens löpningar på Parisovalen Enghien var Sébastien Guarato-träningen tillbaka med besked.

Ustinof du Vivier var segermogen direkt och fixade hem förstapriset på 54 000 euro i Grupp 2-loppet Prix de la Haye, även ingående i Trotting Masters-serien.

Matthieu Abrivard körde Ustinof du Vivier till segern efter att ha avancerat fram till spets mitt i loppet. Från ryggen utmanade Vinci de l’Abbaye över upploppet men kom aldrig i riktigt farlig närhet.

Ustinof du Vivier noterades för 1.14,4 över 2875 meter. Trea i mål slutade vasse femåringen Akim du Cap Vert som också återkom efter några veckors uppehåll. Han klockades till 1.14,1 med 25 meters tillägg.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Support Justice norsk mästare - igen

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson