Magic Tonight och D’One är redo för batalj i USA. På lördagen visade de upp sig i kvallopp på Meadowlands.

Magic Tonight har inte startat sedan succén i Elitloppet och D’One inte sedan hon slutade trea i Lady Snärts Lopp under samma helg.

Och anledningen till det är såklart att Roger Walmanns stjärnduo sedan en tid befinner sig i USA för att matchas i de största racen i Nordamerika i sommar och höst. Snart är det också dags för tävlingsdebut.

Både Magic Tonight och D’One testade Meadowlands underlag när man under lördagen gick ut i var sitt kvallopp. För Magic Tonights del slutade det med en tredjeplats, körd av Marcus Johansson.

D'One vann kvalet enkelt. Foto: ALN

Elitloppsvinnaren gick med som trea på innerspår loppet igenom och kom i mål på 1.10,9a över 1609. Vann kvalloppet gjorde Lindy’s Tru Grit på 1.10,2 före Elitloppshästen Wind of the North.

För Magic Tonight är nu planen att starta i storloppet John Cashman J:r Memorial (tidigare Nat Ray Trot) som avgörs på Meadowlands under samma tävlingsdag som Hambletonian, det vill säga 8 augusti.

För D’One, i denna sin första bekantskap med USA, slutade det i seger i kvalet. Marcus Johansson körde även henne och kunde glida till ledningen tidigt. D’One hade sedan full kontroll och gick undan över upploppet i riktigt fin stil. Hon noterade den engelska milen efter 1.11,2a.

Du kan se Magic Tonight kvallopp här.

Du kan se D’Ones kvallopp här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Pinkman i Zweig – mot Mission Brief i Hambot

Pinkman i Zweig – mot Mission Brief i Hambot

Jimmy Takter sitter på leken inför Hambletonian även i år. När Zweig Memorial avgjordes på söndagen blev det en dubbelseger med Pinkman i topp.

Den 8 augusti körs årets stora smäll för treåringarna i Nordamerika: Hambletonian Stakes. Som en form av genrep inför det avgjordes under söndagen Zweig Memorial på 1400-metersbanan Vernon Downs.

När loppet summerats stod det klart att Jimmy Takter fixat en dubbelseger. Yannick Gingras var först i mål med förmodade Hambo-favoriten Pinkman (e. Explosive Matter) som initialt spetsade men sedan släppte till stallkamraten Canepa Hanover med tränaren själv i sulkyn.

Vem av Pinkman och Mission Brief gör Gingras tummen upp för i Hambot? Foto: ALN

In över upploppet fick Pinkman fritt spelrum invändigt och kunde avgöra till segern utan problem. 1.09,6a över 1609 meter blev vinnartiden och 370 000 dollar var den samlade prissumman.

Canepa Hanover höll precis undan till andrapriset före Åke Svanstedt-tränade Workout Wonder som spurtade riktigt fint för Daniel Dube. Takters båda övriga hästar Uncle Lasse och Whom Shall I Fear kom i mål som femma, respektive sexa.

Åke Svanstedts stora Hambo-hopp Centurion Atm var inte med i Zweig Memorial men väntas såklart att finnas med när det drar ihop sig till det stora slaget om mindre än två veckor.

Det kommer även superstoet Mission Brief att göra. Tränaren Ron Burke berättar för ustrotting.com att han efter segern i Zweig Memorial Fillies, på 1.09,5a körd av Yannick Gingras, väljer att gå ut i Hambletonian med hästen.

Mission Brief blir därmed det första stoet i Hambletonian sedan Jimmy Takter slutade sexa i finalen med Pampered Princess 2007.

Du kan se Zweig Memorial här.

Du kan se Zweig Memorial filly här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Boden
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Boden

Måndag: V64-tips till Boden

Omgången: Boden står som värd för dagens V64-omgång och anrika Björnkampen ska avgöras under kvällen. Tolv kuskar gör upp om det prestigefyllda björnspjutet och samtliga fyra lopp finns med på streckspelet. Nahar är den sportsliga höjdpunkten och honom får vi se redan i den första avdelningen. Spelmässigt gör jag för ovanlighetens skull en matematisk lapp med spik på nämnda Nahar. Det blev jackpot igår igen och det finns således extra pengar i sexrättspotten.

Spiken

6 Nahar V64-1

Prisvärda hästar

3 Hvalstad Birken V64-2

3 Cumulus Advance V64-3

1 Merry Broline & 3 Bear A Title V64-5

4 Donna Sarina V64-6

V64-systemet, endast för sex rätt

6 Nahar (3,5)
2,3,5 (12,9)
3,4,11 (8,10)
1,2,3,5,7,8,9,10,15 (4,11)
1,3,6 (10,7)
1,2,4,5,7,8,9,10,12 (11,3)

1x3x3x9x3x9= 2187 rader

Totalt: 2187 kronor.

 

Dagens Dubbel:

1,3– 4,8,10 x 150 kr

6– 4 x 100 kr

Totalt: 1000 kr.

 

Analys V64-1:

Ranking: A: 6. B: 3. C: 5-1-9-2-7-8-10-11-12-4.

Spetsanalysen: Prawns är snabb ut men borde inte bråka och Västerbo Fantast som också är snabb ut borde få överta ledningen. Sedan tror jag att Janne Norberg är offensiv bakom Nahar och kör sig till tät i ett tidigt skede.

Loppanalysen: Omgångens största favorit 6 Nahar kommer ut direkt i den inledande avdelning och han har givetvis en toppchans. Näst senast var han ute Elitloppet men då hann han inte riktigt med och var chanslös att ta en finalplats. Senast galopperade han i sista sväng i Norrbottens Stora Pris men hade inget med tätstriden att göra i det läget. Hästen trivs annars bra på Boden där han har tre segrar på fem försök och den här gången är motståndet betydligt enklare. Körande Norberg behöver inte ta några risker utan behöver bara koncentrera sig på att köra felfritt. Sedan ska det bara vara en häst på banan och när dessutom det enda tänkbara motbudet ser ut att vara långt ifrån formen orkar jag inte gardera. Omgångens i särklass bästa vinstchans och en given spik.

Värst emot är såklart 3 Västerbo Fantast men han fick kämpa för att stå emot Elit Håleryd senast och han behöver nog ett par tre lopp till innan han är som bäst.

 

Analys V64-2:

Ranking: A: 3-5-2. B: 12-9-6-8-4-1. C: 11-10-7.

Spetsanalysen: Mycket svårbedömt. Skulle Hvalstad Birken gå felfritt tror jag att han har bra chans att hitta till ledningen.

Loppanalysen: Orutinerade nordisar och 5 Risåstrimma blir favorit tillsammans med Hanna Olofsson. Stoet kunde inte hålla upp sitt innerspår senast och var sedan chanslös när galoppen kom 150 meter ifrån mål. Hon var desto bättre gången före då hon avslutade runt 26,5 sista 500 i tredjespår fram till delad seger. Bertil Ådins fina häst har även varit bra i starterna dessförinnan och hittar Hanna ner i en vettig position är vinstchansen god.

Jag väljer dock att gardera med två hästar och tipset till kapabla men knepiga 3 Hvalstad Birken. För fyra starter sedan hängde han med riktigt bra från rygg på ledaren och fastnade med krafter kvar. Senast gick han också bra men galopperade bort en framskjuten placering kort före mål. Fart finns så det räcker och skulle han sköta sig och till och med komma till ledningen borde han bra chans att vinna Han är väldigt lite spelad och känns mycket intressant.

Sista strecket till 2 Wilmer Flax som imponerade så smått vid en överlägsen spetsseger senast. Han har också lite svårt för att sköta sig men skulle han fungera lika bra som senast räknas han tidigt från ett perfekt utgångsläge

 

Analys V64-3:

Ranking: A. 4-3-11. B: 8-10-5-2-12-6. C: 9-7-1.

Spetsanalysen: Global Narcissus är min spetsfavorit och med Pekka Korpi i sulkyn testas nog hästen i front.

Loppanalysen: Ett ganska dåligt lopp där 11 Global Racecourse blir favorit. Han sköt till fullt godkänt senast efter att ha fått fritt 100 kvar men hann aldrig riktigt bli segeraktuell. Näst senast galopperade han bort sig direkt men före det var han rejäl vid en dödensseger via 15 sista varvet. Peter Ingves upp i sulkyn är intressant och jag gissar på att det blir ett offensivt upplägg och jag skulle inte bli förvånad om hästen är starkast till slut.

Jag väljer ändå att gardera och plockar med två hästar till. Tipset till 4 Miss Southwind som var riktigt positiv på Boden för fyra starter sedan då hon rundade hela fältet via ett avslutande 14-varv. Senast startade hon i Finland och avslutade då 15,5 sista varvet från andrapar utvändigt och var klart godkänd. Är hon lika bra som vid dessa båda starter räknas hon väldigt tidigt.

Streck även för skrällen 3 Cumulus Advance som jag tycker gjorde ett bra lopp senast. Jag hade underkant 14,5 sista 800 ute i spåren och första barfota den gången kändes som ett lyft. Förhoppningsvis blir det samma balans idag och från ett fint utgångsläge kan han skrälla till låga spelprocent.

 
Analys V64-4:

Ranking: A: 3. B: 7-1-5-2-10-8-9-15. C: 4-11-12-6-14-13.

Spetsanalysen: Beachrider vill till spets men kan nog få svårt att svara Winningbylength som kommer farande från sitt springspår.

Loppanalysen: Ett femtonhästarlopp som inte håller särskilt hög klass men tipset går till den klare favoriten 3 Beachrider som har en bra chans om han hittar till ledningen. Han gav sig förvisso enkelt från den positionen senast men var inte som bäst för dagen. Den sexårige valacken var desto bättre i starten före då han var överlägsen från spets via 14,5 sista 1000 och kommer han till ledningen håller det länge. Det är dock långt ifrån säkert att Jaakko Alamäki hittar dit och missar han ledningen är ekipaget sårbart och jag garderar friskt.

Värst emot både i spetsstriden och chansmässigt är nog 7 Winningbylength. Han var bra från tät för tre starter sedan och näst senast följde han med bra bakom Magnifik Brodde. Räknas tidigt om spets men kan även duga med en ryggresa.

1 Lawless Laday blev det ordentligt skrik på för tre starter sedan då han gick barfota men chanserna försvann direkt i starten den gången. Efter det har skorna varit på och insatserna har inte varit särskilt imponerade. Han har dock ett fint utgångsläge den här gången och skulle han testas barfota igen är han tidig.

5 Maldini Bob gjorde det bra ifjol men har inte riktigt kommit igång den här säsongen. Kapacitet finns dock så det räcker och skulle han börja fungera går ingen säker i det här fältet.

2 Bonnie Light är ojämn men får hon spara speeden brukar hon oftast avsluta bra och med en sådan resa är hon inte borta.

10 Red Rose Sisu får Peter Ingves i sulkyn och 8 Gentle Tooma har ett bra smygläge vilket gör att jag streckar den duon. Slutligen streck för 9 Tamali Winner som har gjort två starter i sin nya regi samt 15 Sitka Rod som gjorde det ganska bra både i försök och final senast. Nio streck totalt.

 

Analys V64-5:

Ranking: A: 3-1-6. B: 10-7-5-8-2. C: 11-9-4.

Spetsanalysen: Bear A Title öppnade bra senast och tog ledningen in i första sväng och han är min klara spetsfavorit även här.

Loppanalysen: Dagens Dubbelspelet inleds med ett långlopp och här tror jag att 3 Bear A Title har bra chans att leda runt om. Jag tycker att han har sett riktigt bra ut på slutet och senast vann han väldigt enkelt efter tidig ledning och jag hade drygt 15 sista 1000. Gången före avslutade han visslande och var helt överlägsen över upploppet och formen är nog verkligen så bra som den kan vara. Han öppnade snabbt senast och från ledningen kommer han att sälja sig dyrt.

Jag vill dock inte spricka på 1 Merry Broline som även han har formen på topp och Salmelas Pine Chip-son gjorde en riktigt bra upphämtning senast. Gången före fastnade han med mycket krafter kvar och såg fin ut bakom hästar. Han kan inte försvara någon ledning men han borde få ett fint lopp på innerspår och skulle det lösa sig till slut får de andra vara bra. Han är konstigt lite spelad och i mina ögon är han tidig.

6 Elliott Boko blir favorit och han gör debut för Jesper R Nilsson. Det här är loppets bästa häst och Ready Cash-sonen är van att möta mycket tuffare motstånd än detta. Han är dock svårbedömd i första starten för sin nya tränare och som hårt betrodd känns han inte så kul att gå på men jag vågar ändå inte plocka bort honom. Tre streck totalt.

Hårt betrodd blir också 8 Caligula F. men jag har inte blivit särskilt imponerad av honom trots fina placeringar och från sitt tråkiga utgångsläge känns han iskall och läggs därför ner i ranken.

 

Analys V64-6:

Ranking: A: 4-10-8. B: 1-9-12-7-2-5. C: 11-3-6.                               

Spetsanalysen: Favoriten Re Doc försöker givetvis hålla upp sitt innerspår men jag tror inte att han klarar av att svara ut startkatapulten Donna Sarina.

Loppanalysen: Ett öppet sprinterlopp avslutar och stor favorit blir 1 Re Doc. Han vann både försök och final senast på Örebro men det var med knapp marginal i båda loppen. Hästen är bra men utgångsläget tror jag kan bli en fälla den här gången. Han har en tendens att kunna hetsa upp sig innan start och det kan mycket väl bli galopp direkt. Även felfri tror jag inte att han kan svara ut Donna Sarina och det känns givet att försöka fälla honom.

Chanstipset till nämnda 4 Donna Sarina som är en vass sprinter och från spets kan det mycket väl hålla hela vägen. Senast vann hon lätt från spets och även om motståndet var dåligt så tycker jag att hon gav ett bra intryck. Hon har dock varit struken efter den starten men rapporteras träna bra och hon känns rolig i ett svårt lopp.

10 Priamo Caf är tillbaka i sin gamla regi och har hunnit med att göra tre starter för Månsson. Senast kördes han offensivt fram till dödens och avgjorde sedan på ett bra sätt. Det blir barfota och jänkarvagn den här gången och vågar Åke Lindblom chansa lite från start och rygga Donna Sarina kan han hamna riktigt bra på det. Räknas tidigt.

I A-gruppen platsar även den finske gästen 8 Pendolino Man och jag gillar det jag sett av hästen i det finska lopparkivet. Senast fick han en alldeles för tuff inledning i tredjespår och att han stumnade lite över upploppet var inget att säga om. Gången före avgjorde han lätt efter att ha körts fram i dödens dryga varvet från mål och jag hade 15 sista rundan. Skulle körande Jennifer Tillman lyckas slinka ner från det tråkiga utgångsläget ses ekipaget med vettig chans.

Jag fyller på med hela B-gruppen och 9 Rondine d’Asolo kan överraska från ett fint smygläge. 12 Buy The Law hängde med bra bakom Special Promise näst senast och sist gick han helt okey på Harstad. Trots tolftespåret kan det gå om de kör för fort där framme.

Streck även för trion 2 Handsome Fayline, 5 Usain Swing och 7 Cool Hall som samtliga har bra form och skulle kunna överraska om de bästa skulle komma bort. Nio streck totalt.

Tipsredaktör: Mathias Blomquist.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Volstead en av Örjans tre BC-vinnare
Nästa nyhet
Volstead en av Örjans tre BC-vinnare

Volstead en av Örjans tre BC-vinnare

Örjan Kihlström dominerade när fyra försök till Breeders Crown kördes på Hagmyren. En av vinnarna var Volstead.

Hagmyren följde upp sin V75-dag med att under söndagen köra V64-tävlingar vilka bland annat utgjordes av fyra försök till Breeders Crown.

Örjan Kihlström höll sig väl framme i dessa då han lade beslag på seger i tre av dem. En av vinnarna var Stefan Melanders toppfyraåring Volstead som här gjorde första starten sedan han var stor i nederlaget som tvåa bakom Nuncio i Sprintermästaren.

Volstead tog för övrigt första segern sedan han vann Kungapokalen i maj. Och han gjorde det efter en resa som tvåa i andraspår som blev dödens när Emmett Brown pressade sig till täten med 600 meter kvar. Men Volstead plockade säkert ned sin motståndare över upploppet och kom i mål på 1.13,1a över 2140.

Örjan tog en trippel. Foto: ALN

Kihlströms övriga BC-vinnare var Touch of Elegance, tränad av Roger Walmann, som skrällde i försöket för treåriga ston. Via femtespår över upploppet störtdök hon till segern på 1.16,1a över 2140.

Mer väntad var vinnaren bland de fyraåriga stona. ”Tarzan”-tränade Faith Hill kördes till täten in mot första sväng och hade sedan full kontroll. 1.14,6a över 2140 meter noterade hon.

Det sista BC-försöket, det för treåriga hingstar och valacker, gick till storfavoriten Heavy Sound som kördes av Kenneth Haugstad åt Roger Walmann. Hästen gick till ledningen och kunde sedan vinna väldigt enkelt med krafter kvar på 1.14,8a över 2140.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Dannero
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Dannero

Måndag: V4-tips till Dannero

Omgången: Kriterieuttagningar för kallblod på Dannero på lunchtravet idag. Fin sport men spelmässigt känns omgången iskall. Jag provar med ett par multiförslag då det är jätterisk för låg utdelning men för att det skulle känts bra hade jag behövt en riktigt bra spelidé i galet öppna V4-4 men det har jag tyvärr inte. Jag chansar lite på multiförslaget på att tipsettan i V4-4 Masai Southwind presterar bättre än senast. Provar även med en multi till där jag plockar på tre streckvärda till i sista, varav två just nu är anmälda som lättas i balansen, detta utan att följa ranken.    

V4-förslag – multi x 100:
7 Galileo (res 8-5)
4 Tangen Piril (res 3-7)
1,7,8 (res 9-6)
10 Masai Southwind (res 3-6)
3 rader/6 kronor x 100 = 600 kronor  

V4-förslag – multi x 50:
7 Galileo (res 8-5)
4 Tangen Piril (res 3-7)
1 Tangen Loke (res 7-8)
3,5,6,10 (res 1-2)
4 rader/8 kronor x 50 = 400 kronor      


LD-förslag:

4 – 1 x 1000 kr
Totalt 1000 kr

Loppanalys V4-1:
Ranking: A: 7 B: 8-5-9-3 C: 1-6-2-4

Spetsanalys: Galileo öppnade bra bakom bilen i Leangen senast men slog på en galopp kort efter start. Gissar att Fleir Flåten här tar lite av en safetystart första biten för att inte riskera något och sedan forcerar till spets med jättefavoriten efter en liten bit.

Loppanalys:  7 Galileo har gjort nästan allt rätt så här långt och blir mycket svårstoppad. På åtta starter har det blivit fem segrar och tre andrapris. Samtliga gånger hästen varit tvåa har storfavoriten i V4-2 idag – Tangen Piril – varit före. Senast blev det en kort galopp och man fick gå utvändigt ledande Tangen Piril som inte gick att slå. Galileo höll dock en så bra häst som Tina Blessen bakom sig trots att denna fick tassa med i rygg bakom. Trolig tidig spets och en toppchans.
8 Sigmunn har inte räckt mot Galileo vid tidigare möten och det måste nog hända nåt med favoriten för att det ska bli seger idag också. Ändå – hästen har gjort det bra även om ingen seger så här långt och Sigmunn får bli förstareserv. Första körspö är säkert ett plus också.
Skulle det hända något med jättefavoriten är också Jan-Olov Persson 5 Järvsö Tor högaktuell för segern.


Loppanalys V4-2:
Ranking: A: 4 B: 3-7-5-2 C: 1-8-9

Spetsanalys: Jättechans att storfavoriten Tangen Piril tar hand om spetsen direkt eller körs dit efter en liten bit.

Loppanalys:  4 Tangel Piril kommer med fem segrar på sex starter och har besegrat Galileo tre gånger, vilket säger en hel del. Vid förlusten på Bjerke blev det dock torsk mot Galileo men Tangen Piril svarade även då för en bra prestation då det efter en lite trevande inledning och strul på vägen blev en nästan omöjlig uppgift för storlöftet. Tangel Piril står sedan ett par dagar på Tjomslands nya sverigefilial i Sundsvall och det här är en jättechans.
3 Gnistas Adonis är en fin typ som inlett lovande men om favoriten levererar som i norgestarterna så blir det mycket svårt rå på den.
7 Guli Rubin har också gjort det bra men feelingen är att det måste hända något med favoriten för att Järvsöfaks-sonen ska kunna vinna.  


Loppanalys V4-3:
Ranking: A: 1 B: 7-8-9 C: 6-2-5

Spetsanalys: Mycket svårbedömt men jag gissar att en felfri Tangen Loke tar hand om taktpinnen.

Loppanalys:  1 Tangen Loke kommer till kriterikval med blott två starter i kroppet. Moe Odin-sonen har dock gjort precis allt rätt och jag tror det är en riktigt bra vinstchans. Hästen står sedan ett par dagar på Tjomslands nya sverigefilial.
7 Pydin verkar under rejäl utveckling och med en favorit som bara gjort två starter kan det mycket väl bli seger. Ove A är också mycket vass köra de här orutinerade kallbloden.
8 Björlifant har gjort det bra på slutet och tränare Jan-Olov Persson låter uppåt. Gynnad av två invändiga strykningar och det kan gå.


Loppanalys V4-4:
Ranking: A: – B: 10-12-2-15-11-3-4-5-6-1-14-9-13-7  

Spetsanalys: Jag tror att Negrita Akema eller Citadelle spetsar.

Loppanalys: Helt galet öppet i V4-avslutningen och feelingen är att vad som helst kan hända. Tipset dock till 10 Masai Southwind som i debuten för Anders Wallin var lite spänd i början och slog på en galopp. Fyraåsstoet åkte dock sedan snyggt runt allt sista 500 från köposition och det var en klar plusinsats. Något sämre senast från rygg på ledaren men om det berodde på skor på fötterna då, banan, distansen eller något annat det vet jag inte. Jag hoppas i alla fall på någon slags barfota-balans idag och en prestation som vid segern, då räcker det långt.
Bakom är det galet öppet och jag hade kunnat placera B-hästarna lite hur som helst och det behöver inte vara fel ta fram den allra bredaste streckpenseln eller plocka lågprocentare på feeling.

Tipsredaktör: Per-Arne Corell

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Dannero: "Jag är förhoppningsfull"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson