Jos Verbeeck lotsade in Bird Parker och såg till att tränaren Philippe Allaire kunde noteras för en dubbelseger i lördagens fina Prix de Milan på Enghien.

Ett riktigt fint fält med några av Frankrikes främsta fyraåringar fanns samlade när Grupp 3-loppet Prix de Milan kördes på Enghien under lördagen.

Förstapriset på 38 250 euro gick till Bird Parker som gavs ett fint lopp av Jos Verbeeck. Ready Cash-sonen kunde gå med i rygg på loppets favorit, stoet Billie de Montfort och avväpnade denna säkert över upploppet.

Stallkamraten Brillantissime, körd av Pierre Vercruysse, snöt åt sig andrapriset då han fick fritt på innerspår. Billie de Montfort fick nöja sig med tredjepriset. Vinnaren noterade segertiden 1.13,1a över 2150 meter.

Du kan se slutet av loppet här.

…Grupp 3-loppet för de äldre travarna, Prix de la Méditerranée, gick till favoriten Villeroi och Eric Raffin. Det är Sébastien Guarato som tränar sexåringen som klockades till 1.13,6a över 2150 meter. 36 900 euro fick vinnaren.

Robert Bergh tog en tränarseger i Prix de la Bourse. Det när Sydney van den Brande körde in svenske Beatles till seger på 1.14,3a över 2150. 25-oddsaren erhöll 19 800 euro.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
V75: Formtoppade Traveling Man överraskade

V75: Formtoppade Traveling Man överraskade

Tioårige Traveling Man visade att gammal är äldst. Den formtoppade travaren bjöd på en skräll i Gulddivisionen när V75 kördes på Hagmyren.

Nog blev det en Daniel Redén-vinnare i E.J:s Guldsko – men kanske inte den som de flesta hade trott. Shaq is Back blev mottagen med varma servetter och kunde inte värja sig när stallkamraten Traveling Man satte in dödsstöten.

Traveling Man trivs för dagen. Foto: ALN

– Det här var första gången som jag körde hästen. Han skulle vara bäst när han går där framme men nu gjorde han det bra bakifrån, jag skickade på honom rejält och han bet i bra, sa segerkusken Magnus Jakobsson i vinnarcirkeln.

Det var Democrat och Daniel Olsson som valde att svara ut favoriten Shaq is Back som pressade på ordentligt utan att komma förbi. Första 500 gick efter 08,0 och Shaq klev ned en liten bit i rygg ledaren innan det blev dödens igen.

Shaq is Back fick greppet med halvvarvet kvar men var då chanslös att svara när Jakobsson sände iväg Traveling Man via tredjespår för fulla segel. Tioåringen, som visar bättre form än någonsin, försvann ifrån sitt motstånd med flera längder ur sista sväng.

Erik Adielsson tog upp jakten med Quid Pro Quo som avslutade väldigt fint, men utan chans att ta sig förbi Traveling Man som tog segern på 1.11,0a över 1640 meter. En seger som var värd 150 000 kronor. Blended Scotch avslutade även hon jättefint till tredjepriset.

***

Så gick det i övriga V75-lopp:

Errol Boko tog första segern i karriären. Passande nog på V75. Foto: ALN

V75-1: Första segern i 18:e starten var ett faktum för Timo Nurmos-tränade Errol Boko. Fyraåringen var helt överlägsen efter det att Örjan Kihlström kört till ledningen med dryga varvet kvar. Betrodda Danne Edel och Queer Fish försvann i galopp direkt i starten. Den senare reparerade och slutade trea på avstånd. Vinnare klockades till 1.14,5 över 2140.

V75-2: Grymt fin vinnare i Diamantstoet. Nikita Broline, tränad av Solängets Greger Hägglund, tog en överlägsen seger med Micael Melander i vagnen. Det femåriga stoet kom fram utvändigt ledaren med varvet kvar, pressade sig till täten med halvvarvet kvar – och ryckte sedan ifrån. Enkel seger sedan på 1.13,3a över 2140.

V75-4: Skvättlätt seger i Klass 2 där Rickard Svanstedt ledde loppet runt om med sin Lass North Star. Tänke De provade att utmana från dödens, men ledaren stack mycket lätt undan sista biten och vann på 1.14,1a 2140 meter.

Solör Stegg - en rejäl vinnare. Foto: ALN

V75-5: Torbjörn Jansson lotsade in vinnaren I Erik Graléns Minne för kallbloden. Segerhästen var Solör Stegg, tränad av Årjängs Kenneth Larsson. Åttaåringen kämpade ned favoriten Fjord Jerven sista biten efter en häftig upploppsduell. Klockorna i mål stannade på 1.23,2 över 2660.

V75-6: Dagens största favorit infriade då en smällfin Nimbus C.D. kunde styra och ställa som han ville i ledningen. Örjan Kihlström körde Stefan Hultman-fuxen, stack till spets direkt och lattjade hem loppet, med gott om krafter kvar på 1.14,2a över 2140.

V75-7: En skräll rundade av i Bronsdivisionen. Jorma Kontio körde Listas Rafiki åt Anders Svanstedt och det blev ett lyckat samarbete. Listas Rafiki klämde sig till ledningen i första sväng, öppnade 500 efter 08,0 men kunde sedan lugna tempot. Över upploppet gick valacken säkert ifrån före Ninepoints Lucy och vann på 1.12,5a över 2140. Favoriten Love Dancer provade i spåren in på slutvarvet men hade inte sin bästa dag.

Rätt V75-rad:

9 Errol Boko – Örjan Kihlström 3,89
12 Nikita Broline – Micael Melander 3,25
10 Traveling Man – Magnus Jakobsson 11,45
4 Lass North Star – Rickard Svanstedt 2,88
10 Solör Stegg – Torbjörn Jansson 8,60
6 Nimbus C.D. – Örjan Kihlström 1,34
8 Listas Rafiki – Jorma Kontio 17,45

7 rätt: 156 895 kr (122,2 system)
6 rätt: 1322 kr
5 rätt: 112 kr

Omsättning: 73 795 514 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Föynland Kongen då Månprinsen lämnade w.o
Nästa nyhet
Föynland Kongen då Månprinsen lämnade w.o

Föynland Kongen då Månprinsen lämnade w.o

Det blev en oväntad utgång av Svensk-Nordiska loppet på Romme under fredagen. Föynland Kongen korades till slutsegrare sedan Månprinsen A.M. lämnat walk over i skiljeheatet.

Svenska kallblodsmajestätet Månprinsen A.M. var superfavorit att, liksom i fjol, hemföra Svensk-Nordiska loppet som kördes i form av heatlopp på Romme under fredagskvällen.

Det började också bra för ”Prinsen” och hans ständige följeslagare Gunnar Melander. Duon spurtade knappt om än säkert hem det första heatet efter en resa i andra par utvändigt och kom i mål på 1.21,9a över 2140.

Föynland Kongen kördes av Ulf Ohlsson. Foto: ALN

I det andra heatet, över 1640 meter, blev det dock tuffare. Föynland Kongen drog hårt i press och Månprinsen A.M. kunde aldrig komma i läge att utmana, utan galopperade som trea kort före målgång. Segraren noterade snabba  1.19,8a.

Ett skiljeheat var tänkt att avgöra de båda vinnarna emellan, men det kördes aldrig. Gunnar Melander valde nämligen att stryka sin superstjärna då han inte kände att det hårda banunderlaget skulle vara bra för Månprinsen.

Föynland Kongen kunde därmed inkassera slutsegern och de extra 100 000 kronorna – utan att ens behöva duellera i skiljeheatet.

För Månprinsen A.M:s del ska nu batterierna laddas upp inför den duell han ska gå mot norska Lannem Silje i samband med Danneros V75-tävlingar den 8 augusti.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tränarna rasade - efter Åbys barfotaförbud
Nästa nyhet
Tränarna rasade – efter Åbys barfotaförbud

Tränarna rasade – efter Åbys barfotaförbud

Kritiken blev hård från tränarhåll när barfotakörning förbjöds på Åbytravet vid torsdagens tävlingar. Flera av kvällens favoriter fick strykas.

Vid 16-tiden under torsdagseftermiddagen, det vill säga bara några få timmar före första start, kunde Åbytravet via sin twitter meddela att barfotakörning inte skulle tillåtas vid kvällens tävlingar.

Beslutet var taget av ansvarige banveterinären Anders Bergqvist, som är anställd av Jordbruksverket. Det togs efter det att Åbys banan genomgått en omläggning och att banveterinären funnit stenar på banan vilket föranledde honom besluta om att inte låta hästarna tävla med skor under kvällen.

Per Nordström. Foto: ALN

Beslutet fick flera av de under kvällen aktiva tränarna att rasa och bland annat Veijo Heiskanen strök sin storfavorit Predator Icon.

Jägersrotränaren Per Nordström fick även sina båda hästar, Sevilla och Fancy Boko, strukna. Det dock först efter att ha kört ut mot defileringsvolten utan skor med hästarna och därefter blivit ombedd att vända åter.

– Det pratas om att man ska tävla på lika villkor, men det är det inte. Då skulle alla kunna köra med ridskor istället, vilket inte alla kan. Hade du frågat 100 tränare hade ingen sagt att vi behövde köra med skor, men Åbys banveterinär har veto över alla. Han har ingen dialog med oss aktiva utan bara bestämmer själv, säger Per Nordström till travronden.se.

Jon Walter Pedersen. Foto: ALN

Debatten om händelsen med barfotaförbudet har under fredagen pågått i sociala medier. Till Trav 365 säger Åbytravets sportchef Jon Walter Pedersen att han inte står bakom banveterinärens beslut.

– Vi står absolut inte bakom det beslutet. Det var en hel yrkeskår på Åby i går som tyckte det var bra förhållanden och jag hörde inte någon som sa något negativt om banan. Jag förstår ingenting, säger han till Trav365.

Anders Bergqvist själv ångrar inte sitt beslut.

–  Jag tycker att det är ganska enkelt, jag kom till banan i går och upptäckte snabbt att det var en hel del sten i banan. Jag hade ett långt samtal med banmästaren och det visade sig att de hade haft problem med det här redan under måndagen och jobbat med det hela veckan, säger han till Trav 365 och fortsätter:

–  Jag har kommit så långt i karriären och som alla mycket väl vet jobbat länge och aktivt och stuckit ut hakan vid flera tillfällen för jag tycker inte att Svensk Travsport sköter djurskyddsbiten på rätt sätt. Man måste kunna hantera sådana här uppkomna situationer, man kan inte bara vända ryggen till och låta de springa.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla
Nästa nyhet
Fredag: V65-tips till Solvalla

Fredag: V65-tips till Solvalla

Omgången
V65 intar Solvalla på nytt igen och bjuder på en halvlurig omgång. Tycker det finns två bra anledningar till att gardera omgångens största favorit 3 In Toto Sund (V65-4) och mitt singelstreck i hittats istället i montéloppet. 1 Panic Button (V65-2) har toppform och verkar också trivas ypperligt över sprinterdistans. Hittar bara Isabelle Orsimo rätt väg från innerspåret bör segerchansen vara god.

Spiken
1 Panic Button (V65-2)

Skrällarna
11 Betel Am (V65-5/LD-2)
1 Sweet Glenna (V65-6)

V65-systemet (spel för sex rätt)
V65-1: 1,2,5,10,12 (res 9-8 )
V65-2: 1 Panic Button (res 8-6)
V65-3: 2,4,6,7,8 (res 9-10)
V65-4: 3,8,9 (res 7-4)
V65-5: 2,4,6,11,15 (res 5-13)
V65-6: 1,4,5,6,10 (res 11-15)

5x1x5x3x5x5 = 1875 rader/kronor

Dubbelförslaget
3 – 11 x 500
8,9 – 11 x 250

1000 kronor

 

V65-1

RANKING A: 2-12-10. B: 5-1-9-8-11-15. C: 7-6-14-3-4.

Spetsanalys:
Svårt, svårt, svårt då de flesta i främre ledet inte är särskilt startsnabba. Lämnar dock fördelen till 1 Big Finish från innerspåret som öppnade riktigt rappt på Solvalla 11/3. Tror inte många tar en längd på Mattias Djuse av egen kraft men frågan är om hästen körs i front? 2 Panoramic eller 5 Mr Jäger är sugnast på att överta.

Loppanalys:
2640 meter och spårtrappa med rätt så skaplig klass. 2 Panoramic har perfekt utgångsläge och gjorde en fin insats med dojjorna på senast. Femåringen har inte haft så här fint spår på väldigt länge och får Örjan Kihlström överta täten i ett tidigt skede av loppet blir man svårtuggade. Segeraktuell oavsett löpning och tippas!

12 Gigant Proud vann ett lättare lopp på Eskilstuna senast men gjorde det på ett bra sätt och stod även för en fin upphämtning efter galopp i starten innan det. Gigant Neo-sonen inledde sin tävlingskarriär bra och har alltid omgetts av ett gott rykte men resultaten har inte trillat rätt väg.

10 Scarpia kördes passivt på Örebro men gick snabbt till slut och verkar vara på gång igen efter två galoppframträdanden. Hingsten har mött tufft motstånd nästan helt året och ska inte underskattas.

5 Mr Jäger kunde inte ta så mycket i en halvsnabb avslutning men var grymt bra vid segern innan det. Då galopperade han från start men styrde på varvet kvar och tog över 500 meter från mål. Har rätt förutsättningar nu och ska med på lappen.

1 Big Finish kan vara en rysare om Mattias Djuse kommer till täten och väljer att köra där.

9 Poobong hanterar jag med försiktighet i streckandet denna gång efter så här pass långt tävlingsuppehåll. Kan behöva loppet men detta är absolut ingen duvunge.

V65-2

RANKING A: 1. B: 8-6-2-4-7-5 C: 9-10

Spetsanalys:
En spetsstrid jag inte riktigt blir klok. Jag har grävt i lopparkivet men alla hästarna ser i princip jämbördiga ut. Undantaget är 2 Enya Boko som ser strået vassare ut än övriga men 8 Bring Me Staro brukar forceras rejält. Kan dock få en tung resa fram till täten och Jenny Brunzell får förtroendet.

Loppanalys:
Montélopp över sprinterdistans och ett rätt jämnt lopp överlag. Jag tycker dock mig hittat en rolig idé i form av 1 Panic Button. Sjuåringen står vettigt inne i loppet och kommer från en fin insats där han blev tvåa bakom Huckleberry Finn på en skaplig tid. Viking Kronos-sonen har faktiskt aldrig varit sämre än tvåa på fyra försök (1-1-2-2) över den aktuella distansen och jag singlar!

8 Bring Me Staro kom med två raka triumfer till Axevalla förra fredagen men där tog segerraden stopp. Det var högt tempo hela vägen där men Love You-sonens insats var det inga större fel på. Står tufft inne men tål en hel del grovjobb och slutar säkert långt framme.

V65-3

RANKING A: 6-4. B: 2-8-7-9-10-13-14-12.  C: 5-11-3-1.

Spetsanalys:
Ser upplagt ut för 6 Long Night Face från springspår. Saknas verkligen vettiga motbud i spetskampen och prickar bara Peter G Norman ska detta inte vara några problem.

Loppanalys:
Ojämnt lopp där tilläggshästarna får ha tjänat 450 000 kr mer än de på start men ändå tycker jag det finns få av dem som avskräcker. Bästa segerbuden står på grunddistansen och tipset till 6 Long Night Face som tränas och ägs av tv-profilerna Per Skoglund samt Paula Ahlström. Detta är en rätt så bra häst som fick ett alldeles för tufft lopp i ledningen senast via 09,5/500 och 12/1000. På Solvalla i starten innan det satt Peter G Norman fast i rygg ledaren hela vägen hem och enligt kusken hade man vunnit med lucka. Jag är inne på att man leda runt om denna gång och eftersom jag tror mindre på favoriten Utter får sjuåringen tipset.

4 Utter gör väl stabila insatser utan att riktigt glänsa. Sist blev han störd 700 kvar, och gick sedan godkänt på en fin tid. Femåringen har lite väl långt mellan fullträffarna om ni frågar mig och det är upp till bevis nu i detta skrala sällskap.

2 Boko Won vinner heller inte ihjäl sig men stod för en fin slutrepa i spåren senast där både Only One Winner och Tarragona Ås inte gick att rå på. Smyger med och får han luckan i tid kan det vara dags årets första inteckning.

Tilläggshästarna har jag redan varit inne på men 8 Ground Proximity är van att möta tufft motstånd och borde hamna vettigt till i loppet. Given! Även 7 Jameson Broline har en del fina insatser gömda i raden och ska streckas.

V65-4

RANKING A: 3. B: 8-9-7-4-1-5-2-6. C 10-12-11.

Spetsanalys:
1 Axel Wadd öppnade rätt okej från springspår senast på Rättvik och det ska bli intressant att se hur han kan utnyttja innern hop med Jorma Kontio. Ekipaget känns som de enda som kan sätta käppar i hjulet för 3 In Toto Sund första biten. Står mellan dessa men tipset till Djuse!

Loppanalys:
Fint treåringslopp med voltstart där vi återigen får se segerstaplaren 3 In Toto Sund som övertygat vid tre raka triumfer. I de två senaste har stoet vunnit helt ohotad från ledningen och intrycket har minst sagt varit bra. Förutsättningarna ser perfekta ut igen och från täten är treåringen hästen att slå.  Hon möter grabbarna nu och i synnerhet ett par starka konkurrenter som kan kliva fram och göra jobbet utvändigt. Jag tror detta blir tuffare att ta hem och garderar.

8 Papillion Face kämpade på rejält från dödens senast men fick ge sig mot Twinkle Kronos med liten marginal. Detta är en rejäl travare som tål att göra det själv och hamnar man inte maskin från bricka åtta är han det gina motbudet.

9 Digital Extreme var grymt bra vid seger näst senast från utvändigt ledaren. Hingsten tryckte upp tempot omgångar och tog över täten i sista sväng men kunde ändå hålla undan. Sist fick han öppna tufft för täten och kunde sedan inte stå emot Pulteney Hanover och flygmaskinen Le Miracle sista biten.

V65-5

RANKING A: 11-4-2. B: 6-15-5-13-9-8. C: 1-3-10-12-7-14.

Spetsanalys:
Enbart fyra ekipage på startvolten och även här tror jag att Erik Adielssons känsla och körhänder kan spela en avgörande betydelse. 4 Emily Moon öppnade rätt okej sist men både In Toto Sund och Irene Sund var snabbare. Nu har hon ingen häst utvändigt om sig och kommer kunna vända runt enklare än normalt. Spetsar!

Loppanalys:
Svensk Travsports Grundserie över 2140 meter och voltstart. Detta är dagens öppnaste lopp om ni frågar mig och jag är inte helt övertygad om att mina fem markeringar på kupongen räcker. Favoriten 4 Emily Moon var faktiskt mer spelad än In Toto Sund senast men fick då syna dödens och var slagen i sista sväng. Det var stoets första start efter tävlingsuppehåll och med det loppet i kroppen tycker jag att hon är hästen att slå denna gång. Mycket talar för att hon tar täten men jag tycker det finns ett par intressanta motbud där bak och väljer att strecka på.

11 Betel Am är intressant. Fyraåringen hamnade långt bak från tillägg senast men gick en fullt godkänt slutrunda och spurta fint till bronspengen. Fredrik B Larssons-travare har haft springspår på tillägg en gång tidigare och öppnade då skapligt Med så få hästar på start tror jag att ekipaget kan hitta vettigt slagläge och från andra-tredje utvändigt blir Olimede-sonen farlig! Testas som spik på LD!

2 Global Rebellion har bara gjort två starter i år men båda har varit övertygande. Nu sist blev det till och med seger i en fartfylld tillställning där Jorma Konto satte in slutstöten på sista bortre långsidan. När ekipaget kom fram i dödens fick man jaga en undflyende Enjoy Boko rejält men mitt på upploppet såg man vart segern skulle gå. Ett givet garderingsstreck.

6 Financial Secret stod för en stark slutrunda i spåren senast och visade 12/700. För en gångs skulle skötte sig valacken hela vägen vilket alltjämt verkar vara hans Akilleshäl. Utan felsteg på vägen kan han dock trippa både ikapp och förbi det här sällskapet.

15 Beppe Am har inte haft någon tur med varken löpningar eller positioner på sistone men kan spurta vasst. Brottas med bakspår på tillägg men med lite klaff på grejerna är valacken inte chanslös.

5 Keypad är bra i grunden men det treåriga sto som möter bland ett par äldre grabbar som jag tror är tuffare samt ett par andra med bättre förutsättningar. Står över.

V65-6

RANKING A: 5-6. B: 1-10-4-11-7-15-12-3-13. C: 9-2-8-14

Spetsanalys:
4 Marion Xante har öppnat bra både från spring- och innerspåret i voltstart men har bricka fyra nu vilket minskar spetschanserna. Mitt tips blir att springspårets 6 Söta Syster och Erik Adielsson är snabbast ur startblocken.

Loppanalys:
Ett stolopp avrundar V65:an och här behövs det ett par streck. 5 High Expectation vann säkert senast efter ett lopp i dödens och som så många andra av Stefan Melanders hästar har stoet styrkan som vapen. Galopperade dock från samma spår 29/5 men reder hon bara ut startmoment blir hon segerfarlig.

6 Söta Syster tog första segern senast via en finfin avslutning. Donato Hanover-avkomman ser ut att ha bra fart under hovarna men ställer mig lite frågande till vart hon hamnar från springspår. Har dock en riktig voltstartsmaestro i Erik Adielsson och jag tror han löser det.

1 Sweet Glenna galopperade med en framskjuten placering på gaffeln senast och kommer allt närmare en seger. Felade med krafter kvar även gången innan det och och fick heller inte chansen för tre starter sedan. Glen Kronos-dottern är bättre än raden och från ett perfekt läge kan hon överraska.

10 Fast Amore gjorde en fin insats som tvåa bakom Stochampionatsfinalisten Kick Madrik på Eskilstuna näst senast. Kanske är det på väg att lossna för sexåringen som alltjämt blandar och ger. Inte borta.

4 Marion Xante har kommit tillbaka bra efter att inte ha tävlat på lite mer än två år. Två segrar på raken stoltserar femåringen med och det är inte helt omöjligt att raden hålls intakt.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V65 Solvalla: "Hon har varit grym på sistone"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson