Cash Gamble lär få finna sig i att vara favorit när vi närmar oss Derby-uttagningarna. Eskilstunas Fyraåringstest blev en munsbit för fyraåringen.

Eskilstunas Fyraåringstest brukar bjuda på en försmak inför Derbyt några veckor senare. Vi får dock gå tillbaka till 1999 då Victory Tilly vann för att se den senaste vinnaren som sedan också segrade i Derbyt.

Per Lennartsson vann Fyraåringstest även med Jolly Rocket 1998. Foto: ALN

Året innan, 1998, hette vinnaren i de båda racen Jolly Rocket. Och mycket pekar nu i riktning mot att Per Lennartsson har en ny segerkandidat för Svensk Travderby.

Fyraårige Ready Cash-sonen Cash Gamble har nog i vilket fall inget annat val än att hållas som kullens främste när Derby-uttagningarna körs den 25 augusti.

Vid hemmabanan Sundbyholms tävlingar på onsdagskvällen hemförde Cash Gamble Fyraåringstestet med lätthet, blev 200 000 kronor rikare och tog sin femte seger i sjunde starten i år. Senaste förlusten är för övrigt bronset i Kungapokalen.

– Det här är bästa uppladdningen i alla fall. Och har man vunnit det loppet en gång vill man gärna göra det igen. Vi får hoppas att vi får hålla honom i form till uttagningsloppen, för det är tveksamt om det blir några fler lopp före det, sa Per Lennartsson efter segern, enligt Kanal 75.

Loppet blev tämligen så odramatiskt. Al Dente var pilsnabb iväg till ledningen men släppte välvilligt till 16 för 10-spelade Cash Gamble när Lennartsson gled fram till täten efter första 500 som avverkats på 13,8.

Med varvet kvar till mål kom Sorbet fram i dödens och det var den här trion som sedan också belade de tre främsta placeringarna. Det med Cash Gamble överst på pallen, det vill säga. Ledaren gick ifrån det som behövdes över upploppet och klippte målbanden med gott om bränsle kvar i tanken.

Segertiden blev till 1.13,6a över 2640 meter. Al Dente fick silvret från ledarryggen och Sorbet var trea. Explosive de Vie spurtade fint in till fjärdepriset.

…I femåringsloppet vann Leif Witasps fine Cool Keeper säkert från ledningen, det på 1.12,7a full distans. I samma lopp gjorde Rolling Stones comeback och slutade femma efter en avvaktande löpning och avslutning i tredjespår.

Rätt V86-rad:

6 Cool Keeper – Leif Witasp 1,24
6 Mc Steamy – Peter Untersteiner 2,00
5 Talassio – Tino Ärling 4,08
4 Standout – Örjan Kihlström 2,15
6 New Kiss – Björn Goop 2,30
3 Lord Flax – Stefan Söderkvist 2,42
15 Tequila Palema – Claes Sjöström 12,84
4 Cash Gamble – Per Lenartsson 1,63

8 rätt: 1208 kr (3833 system)
7 rätt: 16 kr
6 rätt: jackpot

Omsättning: 17 822 453 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V64-tips till Åby

Torsdag: V64-tips till Åby

V64 Åby 23 juli

Omgången: Åby kör V64-tävlingarna ikväll och banan är nyomlagd vilket alltid är ett riskmoment, det har varit tävlingsuppehåll på Åby och det är risk för att banan blir väl lös innan den har satt sig på riktigt. Jag spelar ett fräckt rakt system där jag garderar samtliga jättefavoriter och istället spikar ett roligt drag!  

Bästa spiken: 1 Beachmountain G. (V64-3) känns mycket intressant då hon fått innerspår bakom bilen, och hon visade så bra snabbhet och uppfattning senast med bakspår. Jag tror att hon håller upp ledningen och då måste det vara bra segerchans mot ganska sega och tröga konkurrenter. Loppet är dyrt att gardera och hon är inte alls favorit så kul spik är det helt klart!

V6-förslaget är på 2.304 kronor (enbart för alla rätt):

3-1-9 (5-8 )

9-6-2-15-1-14-3-12-10-8-11-13 (7-5)

1 Beachmountain G. (5-9)

7-13-2-6-11-5-10-12 (15-14)

1-11-6-3 (10-2)

4-1 (7-8 )

3x12x1x8x4x2 = 2304 rader/kronor.

DD-förslag på 1000 kronor:

6,11-1,4 x 200

3-1,4 x 100

V64-1:

Ranking: A: 3-1-9 B: 5-8 C: 6-7-4-2

Spetsanalys: Go Green Pellini kom inte alls iväg från innern för Puro(!) senast men är bra från start normalt. Dock ska han gå på rulle och rygg på Conquestador B.R. borde passa bra. Denne öppnade över medel förra sommaren i Sverige mot snabba hästar, och var snabb i Derbyt men Viking Va Bene bara flög förbi. Bergshults Leffe är den som kan utmana utifrån, om han laddas vilket han inte gjort på sistone.

Loppanalys: 3 Conquestador B.R. är en norsk kulltopp som var tvåa i Kriteriet bakom Papagayo E. och trea i Derbyt i höstas där han inte fick chansen utan knuffade vinnande Viking Va Bene över mål. Han var inte fräsch på Solvalla i senaste starten där han skar ihop helt i travet, men stod i tio ggr mot D’One och Riff Kronos bland annat. Formen är dunkel men det låter bra från stallet och troligen kör Björn till ledningen och jobbar in honom till seger. Det har dock varit svajig form hos Gooparna och jag vill ändå gardera då det är en favorit man gissar på.

9 Search Launcher fick visserligen ett perfekt lopp i ledarryggen och lucka som på beställning senast men han avgjorde säkert och var bra. Litet och ojämnt fält gynnar honom och han kommer fälla många.

1 Go Green Pellini gick bra i skymundan senast då Puro körde själv och hästen fick ingen större hjälp under vägen. Det var stumt till slut, men loppet gick i högt tempo och han var inte mycket på innerspår hästen. Borde kunna få ledarryggen och då är han livsfarlig med tveksam form på favoriten. Hoppas överleva på dessa, men hade gärna haft råd till några fler då det är trötta hästar som agerar ojämnt.

V64-2:

Ranking: A: 9-6-2 B: 15-1-14-3-12-10-8-11-13 C: 7-5-4

Spetsanalys: Time Is Money var bra med från spår 5 i debuten senast och borde ha bra spetschans. Casa Roma var inte alls körbar från spår 1, men öppnade bra från springspår senast och är med i spetskampen om kusken så vill. Även Stella On Tour har tagit ledningen från spår 1.

Loppanalys: Kul lopp där 2 Sevilla blir klar favorit, dels på vettig kvaltid och seger till 15 för tio i debuten. Då tog Nordström en stillastående start innan han forcerade till ledningen och hästen stegade undan enkelt. Det var barfota bak direkt, spara växlar är inget att hålla på med om man vill krama vatten ur en sten… Nu kan det bli barfota runt om, men känns som galopprisk från snävt spår och jag vill se mer då det är rätt bra hästar för klassen. På tok för stor favorit!

9 Mo Farah gick en rejäl repa över långsidan näst senast innan han galopperade i jakten på undflyende ledare, men hade varit mycket långt framme felfri. Han gick bra efter att ha hamnat i dåliga ryggar även senast i vida spår även om det tog emot lite sista 100. Är formen konserverad då det gått en månad måste han ha chans.

6 Favorite Boko har varit en besvikelse efter den överlägsna segern som lovade mycket. Dock mött bra hästar och bland annat gått i dödens där Sauron Pil vann… Gav sig från ledningen och hoppade senast och ska bli valack menar Uffe. Det är inte lika bra hästar med nu och han räknas.

15 Tornatore Grif var bra senast då han avgjorde lekande lätt när luckan kom och det är bra kliv i honom. Läget är riktigt risigt, men med glid kan han fälla alla.

1 Casa Roma sköt till fullt bra efter sen lucka senast och galopperade efter bra start före det och får ett fint lopp från innerspår, kanske till och med ledningen?

3 Time Is Money orkade inte från ledningen i debuten, men det var fina Mellby Diamant som dödensvann då och den är bra. Det kan bli spets igen och nu med lopp i kroppen.

V64-3:

Ranking: A: 1 B: 5-9-3-10-6-11-4-8-12-2-7 C: – 

Spetsanalys: Beachmountain G. var snabb mellan hästar senast från bakspår och måste ha bra spetschans från innern, visade väldigt bra uppfattning.

Loppanalys: 10 Tres Bien Ås var det skrik på i sista loppet under Sprintermästardagen, då hon stod ensam på start och hade gått positivt över upploppet starten före. Dock var hon mest seg och trög och slagen direkt hon blev utmanad från ledningen. Känns som en av flera bara och väl hårt betrodd.

Bra tider har 3 Donatella Center sprungit, men senast var hon inget extra och hängde bara med efter att ha sett segerfarlig ut i loppet. Hon har pausat en månad och är säkert tillfixad. Spurtade in som två ”mil” efter Diora Sound på 13,7 före det, och ska laddas nu menar Steffe. Chans, men inte het för mig.

Jag tror på 1 Beachmountain G. som var riktigt fin vid segern då hon växlade dem på långsidan och vann relativt enkelt. Hon visade bra uppfattning då Christoffer laddade med henne mellan hästar från bakspår senast, körde till sig ledarryggen men blev generad och galopperade då ledaren först gjorde det samma. Borde ha bra spetschans och även bra segerchans! Kul spik!

Flera rätt lovande hästar är med, 5 Pay For This Face gick bra efter stor galopp senast och duger felfri, 9 Going Diablo springer med handbromsen i men ser ut som en bra häst och räknas då det bör lossna snart.

V64-4:

Ranking: A: 7-13-2 B: 6-11-5-10-12 C: 15-14-8-3-9

Spetsanalys: Helga Palema är nedstruken till innerspår och spetsade i volt förra sommaren, och var snabb då både från spår 5 och 7 – borde ha bra spetschans.

Loppanalys: 2 Helga Palema är storfavorit sedan 1 Unity Knick blivit struken. Hon är under utveckling Helga, och hade kunnat ta finalplats i StoChampionatet med lite bättre klaff senast. Hon satt i ledarryggen på favoriten Barca som tröttnade, och luckan kom för sent för att hon skulle hinna växla temp då hon inte är den snabbfotade typen. Hon är dock snabb i voltstart och från innern måste det vara bra spetschans med BG i vagnen. Hon har gått i ledningen två gångerm vann först och var trea bakom Wingait Holger ochStud Muffin sedan som är bra hästar. Chans men ingen klaring då hon möter bra hästar som står 20 bakom och hon är lite osnabb.

Mitt drag är 7 Global Newsletter som Jennifer körde märkligt sömnigt med senast då hon inte rundade till ledningen då jätteskräll spetsade och ville släppa. Nu hamnade hon en bit ner på innerspår men upploppet var rykande som tvåa bakom O.P.Q.C. och med bättre styrning (läs kört till spets!) så vinner han loppet. Jag tror på revansch!

Grym form har fartfyllda 13 Vinnalt Saga som har nio liv och det mesta har drabbat henne. Hon har haft all otur i världen på sistone, och borde haft två raka segrar! Kusken körde upp i vagn som okört näst senast 450 kvar och senast var hon på väg att blåsa till dem då hon hoppade 400 kvar. Konstig galopp det, men nu rutinerade Peter Untersteiner i vagnen och han kan hålla i. Hon kanske helt enkelt bara blåser till dem på långsidan!

V64-5:

Ranking: A: 1-11-6-3 B: 10-2-12 C: 4-7-8-9   

Spetsanalys: Predator Icon höll upp ledningen på Vermo 11/4, även om han inte var snabbast och utvändiga var med och utmanade så är han dryg att ta sig förbi, och det blev 10,5 första 500. Han har öppnat bra även med spår 2 och ut i banan, som senast då han höll ut och kördes till spets. Veijo verkar spetssäker. De är dock snabba utanför, Elmer Gold gled till ledningen från spår 3 utan att maxas i snabb öppning, och Paduca Dream följer bilen och hon kan ta sig förbi.

Loppanalys: 1 Predator Icon är megafavorit, och det är en bra häst från Finland som vunnit hela 16 av 59 starter! Rekordet satte han överst i raden då han från sjättespår öppnade bra efter att ha tagits lite lugnt första stegen, forcerades till spets i 10-öppning och efter varvning på 11,5 så höll han undan för Westcoast Pirate på bra vis om än på stumma ben. Som nämnt i spetsstriden höll han upp från innern, men han är inte blixtrande första stegen och han kan få svårt att svara väldigt kvicka hästar. Nu löser det sig ofta på Åby med dubbla open men blir han av med ledningen finns ändå strulchans. Han var bra i debuten för Veijo, och hittar säkert en växel till hos honom. Kördes till ledningen och drog undan sista 700 metrarna och vann med krafter kvar, även om det är svårt att avgöra hur mycket då han är småflegmatisk hästen. Bra chans, men över 70% av spelet känns väl hårt just med innerspår. Jag bryter bort på DD med låga odds.

11 Flex Lane är knappast en sämre häst, och han vann V75-försök i Brons senast på snyggt vis även om ”alla” andra galopperade. Han var också helt överlägsen över upploppet. Blev skadad till finalen och fick strykas då han sträckte sig i ryggen. Han har tränat på bra nu, men toppform är det knappast och dessutom bakspår på 1640 meter, och han måste nog mer få lopp innan kvalen till Derbyt. Ändå tidig och det skiljer för mycket på spelet dessa emellan då det är tio gånger mer spel på favoriten.

6 Angelo AM är en lördagshäst som känns spännande som lite spelad med perfekt läge, han såg tankad ut som fastlåst på V75 senast. Det finns i leken att Stefan Persson kan forcera till ledningen efter en bit, om favoriten blir över och då blir det spännande!

3 Paduca Dream är nog nära toppformen nu, och att hon inte vunnit ännu är en kombination av att formen jagats samt att hon sprang på sig mycket pengar förra året. Hon hängde med bra senast efter att ha släppt ledningen och fått chansen mitt på upploppet. Hon kan ta ledningen och då körs hon kanske där på 1600 meter eller får ledarryggen, och hon gick ändå 11-tid senast.

V64-6:

Ranking: A: 4-1 B: 7-8-6-9-10-11 C: 5-2

Spetsanalys: Temptation S.H. var snabb från innern senast men ville bara ha rygg på ledaren och försökte inte svara och så blev det. Kunde inte vara med tidigare från innern, men är snabb i benen. Sanna Hall är struken, så nu blir det Global Ride till spets, hon är kvick och har varit det varje gång bakom bilen, Sjunnesson borde vara nöjd med ryggen på den.

Loppanalys: 7 Morgana Bi verkar bli favorit då hon gör debut för Peter Untersteiner. Det är en fartfylld men snurrig märr som var spelad till 45 för tio i ett V75-lopp då hon mötte Coco de Vie i vintras så spelarna har respekt för henne – och då var det ändå bakspår. Walmann hyllad henne som häst och det finns mer att plocka ur henne om Peter kommer rätt på henne det tror vi absolut. Peter låter väl inte jätteklar på henne direkt och han brukar inte låga i onödan, men det blir troligen barfota runt om för första gången (skor alla starter innan) och låter lite som det kan bli jänkarvagn. Spår långt ut och hästen är (eller har varit i alla fall) knepig och en av flera bara. Jag bjuder på favoriten!

Favorit borde 4 Global Ride vara då hon ska kunna köras till ledningen och där trivs hon bra. Hon vann båda loppen i Danmark i våras från ledningen, och har 1/2 från spets i Sverige. För tre starter sedan var hon mycket bra då hon från ledningen stack undan på 12,7/1600 meter och svarade fränt på norrsken inne på upploppet! Efter det har hon inte fungerat och galopperat på i princip samma ställe runt 400 meter från mål. Näst senast invändigt bakom hästar och senast i spåren. Hon tränar bra nu menar ”Malmen” som låter nöjd och hon ska nu fungera bättre. Troligen blir det dessutom barfota denna start och hon öppnar mycket snabbt. Bra segerchans från ledningen.

Mest intressant på spelet bakom vår etta är 1 Temptation S.H. som såg fin ut senast då hon satt pressad i ledarryggen och det var kräm kvar över mål. Hon har varit lite vek tidigare och läget måste vara perfekt då hon öppnar snabbt och får smyga med på innerspår och kanske nyttja open till slut. Sjunnesson är klart plus i vagnen och trots att hon står småhårt inne i loppet så ska hon duga, hon sprang låg 13-tid i Danmark. Ledarryggen vore perfekt och jag låser på dessa båda!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lugnt när Rocky Winner tog andra raka i Paris
Nästa nyhet
Lugnt när Rocky Winner tog andra raka i Paris

Lugnt när Rocky Winner tog andra raka i Paris

Rocky Winner fortsätter att vinna i Frankrike. Det blev en enkel match för svensken när han tog hem Prix du Médoc på Enghien.

Förra lördagen gjorde Jörgen Westholm-tränade Rocky Winner succé när han segrade på Enghien. Under onsdagen var det dags igen. Som favorit motsvarade han förväntningarna med råge.

Jörgen Westholm tränar. Foto: ALN

Liksom senast var det Gabriele Gelormini som skötte tömmarna bakom den svenske sjuåringen. Ekipaget inledde från tillägg men avancerades framåt i spåren tidigt och kunde överta täten efter en kilometer.

När Rocky Winner väl kommit fram till frontpositionen var det ingen som förmådde rå på honom. Credit Winner-sonen länsade undan över upploppet och vann högst komfortabelt.

Segern var värd 29 500 euro och togs på vinnartiden 1.14,0 över 2900 meter.

Du kan se slutet av loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lutfi Kolgjini: "En sport som håller på att dö"
Nästa nyhet
Lutfi Kolgjini: ”En sport som håller på att dö”

Lutfi Kolgjini: ”En sport som håller på att dö”

I en krönika på sin hemsida debatterar Lutfi Kolgjini om en sport ”som håller på att dö”. Här lämnas också drastiska förslag om hur den svenska travsporten ska kunna räddas.

På tisdagen publicerades på Lutfi Kolgjinis hemsida en krönika undertecknad av Kolgjini själv, samt tränarkollegorna Lars I Nilsson och Ola Samuelsson.

Ola Samuelsson. Foto: ALN

”Vi kämpar i en sport som håller på att dö” skriver de tre travprofilerna och debatterar den krissituation som de upplever att den svenska travsporten är på väg att gå in.

Men man tar också upp en rad av kontroversiella förslag för hur man ska få sporten på rätt köl igen.

Bland annat tycker man att det finns för många travbanor i Sverige – och föreslår att ett antal av dem borde läggas ned.

Lars I Nilsson Foto: ALN

”Sälj ut stallarna billigt på ett antal banor, de nya ägarna får sedan underhålla banorna som skulle fungerar som utmärkta träningsanläggningar”, skriver de tre tränarna i krönikan.

Bland andra förslag nämns att pengarna i premieloppen i stället borde omfördelas till prispengar i lopp för två- och treåringar och det nyinstiftade ”Lördagsloppet” ska göras om till unghästlopp.

Du kan läsa hela krönikan här. 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Jägersros superlopp under Åbergs-kvällen
Nästa nyhet
Jägersros superlopp under Åbergs-kvällen

Jägersros superlopp under Åbergs-kvällen

Det är dukat för en förstklassig tävlingskväll på Jägersro kommande tisdag. Det är långt ifrån bara Hugo Åbergs Memorial som får det att vattnas i munnen på travälskaren.

En miljon kronor väntar på vinnaren i Hugo Åbergs när storloppet körs på tisdag den 28 juli. Men det är fler lopp under kvällen som lockar med startlistor i toppklass.

Jägersros tävlingar är helt enkelt fullspäckade. Bland annat kommer EM för 5-åringar att avgöras (450 000 kronor) där vi får se Papagayo E. tampas med Robert Bi.

Calvin Borel. Foto: ALN

De utmanas av andra tuffa namn som svenske Derbytvåan Ivar Sånna, finska och danska Derbyvinnarna Jonesy och Tumble Dust, hemmahoppet Calvin Borel och Sweden Cup-vinnaren Ringostarr Treb.

550 000 kronor kan vinnaren av Breeders Course-finalen casha ut. Här slåss några av Europas bästa treåringar om den prestigefyllda titeln.

Stayerloppet Malmö Stads Pris och stoeliten Summer Meeting Mares är andra riktigt högkvalitativa godbitar som vankas på Jägersro under kvällen.

Här är några av startlistorna:

EM för 5-åringar, 2140 auto

1 Calvin Borel – Conrad Lugauer
2 Greenleaf Slim – Carl Johan Jepson
3 Viking Va Bene – Geir Vegard Gundersen
4 Ivar Sånna – Thomas Uhrberg
5 Jonesy – Tuomas Korvenoja
6 Robert Bi – Robin Bakker
7 Papagayo E. – Vidar Hop
8 Tumble Dust – Björn Goop
9 Ringostarr Treb – Wilhelm Paal
10 Boys Going In – Johan Untersteiner
11 Rod Stewart – Christoffer Eriksson

Summer Meeting Mares, 1609 auto

1 Backfire – Torbjörn Jansson
2 Windy Ways – Örjan Kihlström
3 Your Highness – Björn Goop
4 Sunbeam D.K. – Nicolaj Andersen
5 Red Riding Hood – Conrad Lugauer
6 Solea Rivellière – Philippe Daugeard
7 Britt Hudson – Peter Ingves
8 Fleetfoot Hanover – Peter Untersteiner
9 Youana – Erik Adielsson
10 Eketorpets Tess – Johan Untersteiner

Breeders Course, final (Premio Going Kronos), 1609 auto

1 Fortune Boko – Robin Bakker
2 Dragster – Roger Malmqvist
3 Thor di Girifalco – Davide di Stefano
4 Sucre – Christoffer Eriksson
5 Taylor Noc – Antonio di Nardo
6 Clemenza Am – Lutfi Kolgjini
7 Tango Negro – Peter Ingves
8 Tuxedo Bi – Rick Ebbinge
9 Pacific Broline – Björn Goop
10 Mellby Demon – Jorma Kontio
11 Dolan Spring – Peter Untersteiner

Malmö Stads Pris, 3140 volt

1 Raggamuffin – Carl Johan Jepson
2 Vernin Starlight – Stefan Söderkvist
3 Tor Mento – Thomas Uhrberg
4 Light Brodde – Adrian Kolgjini
5 Jane’s Hugo – Johan Untersteiner
6 Thunder Peak – Steen Juul
3160 meter
7 Mind Your Face – Jorma Kontio
8 For Pleasure As – Conrad Lugauer
9 Time Machine – Jörgen Westholm
10 Pike River – Peter Ingves
3180 meter
11 Ru de l’Airou – Björn Goop
12 Indigious – Erik Adielsson
13 El Mago Pellini – Lutfi Kolgjini
14 Alfas da Vinci – Joakim Lövgren
15 On Hold – Magnus Jakobsson

Läs även: Hugo Åbergs: Royal Fighter drog innerspåret 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tittarsiffrorna sjönk för Stjärnkusken

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson