Travnets V75- och V86-krönikör, Daniel Berglund, vann nästan 300.000 kronor på V86 i våras och i lördags på Halmstadtravet var det dags för en ny snygg vinst – den här gången på V75.

Systemet innehöll bara en spik och det var Tokio Hotel Hall (18%) som var helt överlägsen i V75-inledningen där de flesta tippade favoriten Carabinieri. Bland annat stod följande att läsa om spiken i loppanalysen;

7 Tokio Hotel Hall är en segervan herre som härdats i tuffa sällskap den senaste tiden. Han fick pusta några veckor efter Harper Hanovers lopp och gick senast bra som trea bakom Mr Hot Shot och Nadal Broline trots att han inte fick aktionen att flyta perfekt på det lösa banunderlaget. Halmstads perfekta banunderlag bör passa perfekt och lång distans är hans bästa. Dessutom blir jag mycket förvånad om han inte släpps till spets utan strid av startsnabbe Romeo Amok och sedan bör det bli långt fram för favoriten från kön. Björn Goop lär dra hårt sista varvet för att inte bjuda in favoriten Carabinieri och tävlar Tokio Hotel Hall på topp tror jag att han vinner i spets.

Sedan var det den fräcka utgånghästen Stay Alert (7%) som banade väg för vinsten och med sju gånger tre streck kvar i de två sista avdelningarna fanns potential för en ännu större vinst.

Nu avslutade dock Adrian Kolgjini med att sätta dit två favoriter trots svåra lägen och då stannade utdelningen på 46 608 kronor för Berglunds spelförslag. Ändå ett trevligt tillskott till både semester- och spelkassa och förhoppningsvis hjälpte analyserna några av våra läsare att vinna en slant.

Nu tar Berglund dryga två veckors semester, men är tillbaka med V75-tips till omgången på Hagmyren i slutet av juli. Travnet stänger dock inte för det utan vi har tips som vanligt varje dag och till de två närmaste V75-omgångarna är det ”skrällkungen” Stefan Jönsson som står för tipsen. Precis som alltid är alla tips på travnet.se gratis att läsa för alla.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Nya norska stjärnan – Papagayo E var mäktig

Nya norska stjärnan – Papagayo E var mäktig

Nu är det nog dags att addera ett nytt norskt namn till hästarna som räknas som världselit. Papagayo E. var riktigt läcker när han vann Anders Jahres Pokallopp på Jarlsberg.

Norska Jarlsbergs-banan har under helgen arrangerat flera dagar fyllda av topptävlingar och kanske blev Anders Jahres Pokallopp för femåringarna den riktiga höjdaren.

Vidar Hop kör Papagayo E. Foto: ALN

Den av Jan Kristian Wåler tränade och av Vidar Hop körde Papagayo E. stod återigen för en riktigt häftig uppvisning.

Creatine, som här gjorde debut för Jimmy Takter, susade till ledningen från åttondespåret. Men efter 500 meter kom Papagayo E. hastigt fram utvändigt och övertog. Halvvarvet passerades efter 08,1 och körande Vidar Hop fortsatte kilometern efter 10,8.

Fast några trötthetstecken visade Papagayo E. aldrig. När fältet svängde in över upploppet, ryckte den superkapbala femåringen helt sonika undan och gick ifrån till en mycket enkel seger till publikens stora glädje. Segertiden stannade vid 1.10,6a över 2100 meter, vilket var ett nytt norskt rekord.

Papagayo E. belönades med 300 000 norska kronor och tränaren lät efteråt meddela att man nu siktar mot EM för femåringar (som körs under Åbergs-kvällen) och senare Jubileumspokalen. Planer finns sedan på det franska vintermeetinget.

Bakom den suveräna vinnaren blev det stenhårt mellan Creatine och Rod Stewart, faktiskt så hårt att det dömdes dött lopp de båda emellan.

Du kan se loppet här (klicka på Lopp 8 )

***

En halv miljon norska kronor var förstapriset i Ulf Thoresens Minneslopp som körs för treåringarna och det var den nederländska duon Paul Hagoort och Robin Bakker som åter kunde tillskriva sig en stor seger.

Hästen som stod för segern stavades Tuonoblu Rex som under loppets tidigare skede kunde köra sig till ledningen och därefter skulle ha kontroll över utgången. Cantab Hall-sonen höll säkert undan över upploppet och kom i mål på 1.13,4a över 2100 meter. Det var talangens femte seger på lika många starter.

Tango Negro slutade tvåa före R.G.’s Thunderbolt. För Daniel Redén-tränade Romeus slutade i galopp på väg mot ledningen ur den första kurvan.

Du kan se loppet här (klicka på Lopp 10).

***

Bland många goda prestationer i Jarlsberg under helgen i övrigt, kan noteras att Daniel Redéns Windy Ways, körd av Erik Adielsson, segrade i Yarrah Bokos stolopp på 1.12,9a över 2100.

…att kallblodet Ulsrud Tea noterades för nytt världsrekord i monté när hon för Kristine Kvasnes klockades till 1.20,4a över den engelska milen.

…och att Support Justice under lördagen som storfavorit (11 för 10) tog en överlägsen seger på 1.12,6a över 2100 meter och att han närmast är aktuell för en start i Axevallalöpning nästa lördag.

Lome Brage besegrade säkert Tekno Odin samma dag och avverkade de 2100 meterna efter 1.22,6a.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Solvalla
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Solvalla

Måndag: V64-tips till Solvalla

V64 Solvalla 6 juli

Omgången: Högklassig travsport på Solvalla där DD-loppen är rena årgångsfinalerna för fyraåringar respektive treåringar, och det kan vara årets Derbyvinnare vi får se! Loppen är ojämna och jag spelar en flerkupong x 5 enbart för alla rätt såklart.

Bästa spiken: 6 Backorder (V64-1) ser oslagbar ut i dessa vanliga stolopp. Hon lekte hem det senast och även om det är bättre hästar med nu så är det spets och över på nytt.

V64-förslaget är på 1.620 kronor (enbart för alla rätt):

6 Backorder (2-3)

6-11-3-5-8-12 (1-2)

5-3-8 (6-2)

4-1-14 (8-2)

5 Cash Gamble (4-1)

11-3-6-7-2-10 (1-9)

1x6x3x3x1x6 x 5 = 1620 kr

DD-förslag på 1000 kronor:

5-11 x 1000

 

V64-1:

Ranking: A: 6 B: 2-3-4 C: 1-9-7-8-5  

Spetsanalys: Backorder har öppnat snabbt och stabilt varje gång med framspår och sitter i ledningen in mot svängen, precis som senaste starten.

Loppanalys: Timo Nurmos har en jättefin märr i flygmaskinen 6 Backorder som går från klarhet till klarhet, och som hon såg ut över upploppet senast kommer det inte slå i taket på en tid ytterligare. Visst, det var ett skräplopp men intrycket då hon bara flög undan då Jorma gav henne order om att sträcka ut över upploppet visade att det finns härlig kapacitet i henne. Det gick 10 sista 500 metrarna, och då körde Kontio först 200 kvar… Hon är mycket rask från start, och ingen här lär vilja bråka utan det blir sjätte raka segern och given spik trots det stora favoritskapet.

2 Digital Call såg fin ut i loppet senast, men kunde inte springa lika fort som de båda framför. Örjan upp och perfekt läge gör henne till andrahäst. 3 Hedwig hade varit med i lördagens final i Stosprintern om hon inte galopperat på upploppet. Blir allt bättre och aspirerar på silvret även hon, men hon är inte så startsnabb så hon kan vara före favoriten.

 V64-2:

Ranking: A: 6-11-3 B: 5-8-12-1-2-9-13 C: 15-14-10-4-7

Spetsanalys: Donato E. galopperade med snäva spår 5 i Årjäng, men före det var han riktigt rask med spår 3 på tillägg och från innerspår kommer han öppna snabbt och hålla ledningen.

Loppanalys: Kul lopp där det finns stor skrällpotential. 5 Milton Sigel har visat form en tid och vann på fin tid senast, men det efter bra klaff. Visst kan han ramla in igen, men han vinner inte så ofta och riskerar svar och distansen vet jag inte om jag tror är optimal heller.

11 Bella Beluga är en fin häst, men hon var lite klen i sitt kval till Stosprintern och kastade in handduken för tidigt även om det blev ett halvtungt lopp. ”Tarzan” menar att 2640 meter är bättre distans och hon duger bra.

Chanstipset ger jag till 6 Jagent som är för lite spelad, även om han bara vunnit ett lopp på 59 starter och det var 2013! Han står på tur för seger nu och han var minst sagt tapper näst senast då han pressade i dödens på Champ Walk In som knappt slagen tvåa.

3 Plead Guilty fick inte chansen senast bakom hästar på innerspår, men han ska vara uppåt nu med lopp i kroppen och då har han chans med fint läge. Han såg ovanligt fräsch ut.

Det finns gott om rysare och kapable 12 Vendome har lopp i kroppen i nya regin hos Walmann och som 0%-are kan jag ta risken att han är under pari igen… 8 Gigant Proud fungerade och travade felfritt i kvalet och kapacitet finns det gott om i denne 5%-are.

V64-3:

Ranking: A: 5-3-8 B: 2-6-10-4-12 C: 9-11-1-7

Spetsanalys: Linslusen A.U. är klart snabbast, men kanske släpper ledningen om någon bra testar trots att ”Toby” gillar spets?

Loppanalys: 6 Mystery Love är favorit, men det köper jag inte. Han har haft maxklaff vid segrarna och fått precis den ryggresa han kräver och rygg fram till upploppet trots svåra startspår. Nu måste det vara färdigglidet och jag bjuder på honom!

Flera formhästar har chans här och jag chanstippar 5 What’s Your Limit som såg stark ut senast då hon galopperade under anfall i ryggar i tredjespår knappa 500 kvar. Örjan upp i vagnen tror jag passar bra och hon har skrällchans.

3 Vison Fromentro drog tufft i ledningen mot kanonstayers senast och höll starkt som fyra och han ska också ses med chans som lite spelad.

8 Harvey Tornado gick jättefint över upploppet senast då han kördes för framtiden och det var full sprutt med 10 sista 700 metrarna. Detta var efter långt uppehåll och med bättre spår hade jag tippat honom. Nu är det risk att han får tuff resa om han inte backas ner i kön, men han är bäst och måste såklart med. Fräckt lås på dessa tre!

2 Linslusen A.U. tar säkert ledningen, men han känns svårbedömd formmässigt då han var klen senast och är behandlad. Han har körts i ledningen 2/4 senaste starterna han kommit dit över 2140 meter – så taktiken är oviss med Jansson.

V64-4:

Ranking: A: 4-1-14 B: 8-2-10-6-12-11-15 C: 7-13-5-9 

Spetsanalys: Ebony Boko var rapp från sår 4 senast. Bättre hästar med nu, men bord eta sig till plankan, men släpper säkert till Thaiger Exclusive.

Loppanalys: Nytt spelbart lopp även om favoriterna är starkare här och jag tvingas gå kort för att hålla ner raderna. Dock är de mer orutinerade och har luriga startspår så det kan löna sig att gardera. 4 Thaiger Exclusive är en mycket rejäl och fin häst, och han visade rätt inställning senast då han svarade attack säkert in mot mål i trög stil. Han var dövad då och det var lite för mycket, och borde bli lättat nu. Bättre kusk i Ohlsson och felfri (snävt spår för stor häst!) släpps han säkert till ledningen.

1 Trot Kronos strular till det för sig, men han har bra kapacitet. Han bara rusade senast och galopperade med chans i dödens före det. Läget kan göra att han hamnar en bit ner på innerspår, men Örjan brukar lösa sådant. Fungerar och inte blir fast = givet bud.

Han svarar knappast kvicka 2 Ebony Boko, och då finns strulrisk. Denne vann enkelt i dåligt lopp senast och svårt att sätta in nu och är lite för hårt spelad kan jag tycka. Trots spets/ledarryggen är troligt.

14 Tycko Star ska enligt Båth gå barfota för första gången. Han var ute på V75 senast och gjorde vad han kunde efter att ha fått fel lopp och han måste jag varna rejält för.

V64-5:

Ranking: A: 5 B: 4-11-2-6-8-3-12 C: 7-9-1

Spetsanalys: Lite ovisst med snabba hästar, och hur öppnar Al Dente nu med halvstängt för han var chanslös på ledningen senast. Je’Taime Hornline är snabb men det är de runt honom också. Släpper alla till Cash Gamble, jag tror faktiskt det!

Loppanalys: 5 Cash Gamble har seglat upp som Derbyfavorit och i nuläget måste jag hålla med om att han ser ut som årets Derbyvinnare för det är enormt vad han imponerar! Senast knallade han fram utvändigt ledaren via en tuff första kurva, och intrycket då han mosade ledande 2 Origo Tilly och fortsatte obesvärat undan till överlägsen seger skvallrar om otrolig styrka och fysik. Han blir bara bättre och bättre, och efter den uppvisningen tror jag ingen bemödar sig att svara då Lennartsson kommer farande utan han släpps till ledningen. Toppchans och jag spikar!

Det är kulltoppar han möter, inte tal om annat men de andra väntar in formen på ett annat vis och vem vill knaäcka sin häst så här några veckor före Derbykval och grejer? 6 Al Dente var spelad till 17 för tio mot favoriten senast och det måste vara ett av årets största snedodd. Han var chanslös på spets och trots rygg på Cash Gamble hela loppet blev han lämnad med 30 meter… Det kommer kosta om Al Dente vill till spets, och trots halvstängt nu är han ointressant på spelet.

Det vimlar av fina hästar som är ospelade om man tror att favoriten faller. 4 Je’Taime Express närmar sig formen, och an var fullgod bakom Spartan Kronos senast. Jätteskrällen kan 11 Gross Weight vara som var urtapper för tre starter sedan!

V64-6:

Ranking: A: 11-3-6-7 B: 10-2 C: 1-9-5-4

Spetsanalys: Cupido Sisu är mycket startsnabb och han borde ta ledningen bland dessa.

Loppanalys: Favoriten 3 Pacific Broline har varit dunderfin vid de två segrarna på sistone, och senast bollade han med bra hästar från dödens. Det kan vara så att han bara vinner igen, men jag testar att gardera rejält då han dels gör  debut på 1640 meter och åter riskerar att få göra jobbet själv. Dessutom möter han bra hästar, och att han ska vara motiverad som 56%-are tycker jag inte.

Jag tror att jättefine 11 Tobin Kronos är minst lika bra, det är en riktig sökning som har lätt för sig och snabbheten är hans bästa gren. Därmed bör det passa fint med 1600 meter, och att han inte kunde rå på dem som orutinerade ute i spåren i E3-finalen är inget att bry sig om. Hästen såg jättefin ut och gick utan att bottnas över mål, Örjan är skön i de lägena då han inte förivrar sig för att jaga slantar utan nästa lopp och mer hårdhet gäller. Med lite körning där framme tror jag att han spurtar ner dem, 15% är taget!

Övriga är väldigt lite spelade, och spetsfavoriten 6 Cupido Sisu kanske inte duger men det är spets och 1600 meter som borde passa perfekt. 7 Trading var klasser förbättrad senast och hon räknas på det intrycket. Lyxstreckar 10 Mellby Demon trots läget, han var bra i E3-kvalet och galoppen i finalen gör att det nu blir första rycktussar istället. 2 Clemenza AM som Kolgjini skickar upp då han har toksnurr på stallet, hästen är kapabel och läget kunde inte bli bättre.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Solänget: "Han känns kanonfin hemma"
Nästa nyhet
V4 Solänget: ”Han känns kanonfin hemma”

V4 Solänget: ”Han känns kanonfin hemma”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har inte tävlat på ett tag men känns kanonfin hemma och hade Berghs häst inte varit med hade jag varit jätteoptimist. Detta är en häst jag tror riktigt mycket på och jag tror han kommer springa en 13-14-tid direkt. Dock kommer vi nog tappa 40 meter på favoriten redan från start men jag tycker ändå inte det ser omöjligt ut. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Marcus Pihlström om El Corazon i V4-4.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Solänget. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

9 Mockingbird Face – Han är behandlad efter senast men har inte stått över så mycket och ska inte ha tappat så mycket på grund av det. Snabba banor och enbart medeldistans är inga plus för honom då han kan ha svårt att hinna med sig. Inga ändringar, säger Jimmy Jonsson i stallet.

10 Happygangster G.L. – Han har kanske fått en onödigt lång paus nu och han tas lugnt. Jag tror dock att formen ska sitta kvar och hästen har hittat nya växlar. Åter skor runt om och den här proppen ser trevlig ut, säger Hans-Erik Norberg.

14 Janne Sisu – Han fick en paus efter senast då han startat flitigt ett tag men känns faktiskt bättre nu. Det blev ett rätt tufft lopp men min är också bra men får sällan visa det. Han gör nog ett bra lopp och vi hoppas komma före de övriga bra på tillägg. Han tävlar med skor runt om och vi hoppas på V75 efter detta för att köra barfota då, säger Jonas Edlund.

Lopp 2, V4-2

4 Victory Streamline – Han känns bra utan att ha den där riktiga toppformen. Jag kommer fortsätta köra snällt med honom och han göra sällan ett dåligt lopp. De kommer inte springa ifrån honom och jag hoppas på en skaplig slant. Skor runt om, säger Hanna Olofsson.

5 Bourne Identity – Han tog det tuffa loppet från senast på mycket bra sätt och känns snarast piggare nu. Han kan öppna bra och vi får se hur upplägget blir. Pihlströms är riktigt bra. Nu lutar det åt skor runt om men det är ingen stor nackdel, säger Per-Erik Wågström.

6 Global Revenge – Han var väldigt bra senast och har tagit det loppet på ett bra sätt. Det finns inte så mycket att klaga på, och visst har jag respekt för Berghs häst, men jag ser detta som en mycket bra segerchans. Vi kommer köra med skor runt om idag men blir så ytterst liten skillnad, säger Marcus Pihlström.

7 Balfour – Det är en riktigt bra häst i grunden men det ar varit gott om småskavanker med honom. Nu har han tränat som snabbast 1.17 full väg inför detta och det kan nog behövas lopp i kroppen. Han tävlar med skor runt om, säger Jimmy Jonsson i stallet.

Lopp 3, V4-3

2 Usain Swing – Han har toppform och om det klaffar så behöver han inte vara borta här. Han lär nog inte spetsa men kan få en fin resa. Idag blir det mest troligt barfota runt om, säger Leif Eriksson.

6 Mercury Broline – Han är ny i min regi och kom i fin författning. Jobben har han skött perfekt men jag vet inte vad han kan i loppen ännu. Jag vill i alla fall visa att jag tror detta är en bra häst så vi rycker skorna direkt och sätter på honom ett helstängt huvudlag, säger Marcus Pihlström.

7 Hot Deposit – Han fick inte rätta fästet på upploppet och var fullt godkänd i tufft gäng senast. Han bits och verkar på hugget och det är ett bra tecken. Då hästen inte bits och är loj så är det ett sämre tecken. Han var också fin i senaste intervallerna. Möjligt att det kan bli spets här med ettan struken och han trivs i tät. Vi siktar på barfota runt om igen och inga ändringar, säger Linda Frölander.

8 Mr Vox – Han har verkligen varit tre raka segrar och har tagit senaste loppet på ett bra sätt. Det har varit bike på vid triumferna, och det tillsammans med toppform, är väl framgångsreceptet. Nu drog vi ett dåligt utgångsläge men det lär väl bli laddning ändå eftersom han växer en klass där framme. Kommer vi till ledningen bör chansen vara god men han ska räknas hur som. Skor runt om, säger Krister Jakobsson.

Lopp 4, V4-4

4 Quickstep – Hon verkar bra för dagen och tränar helt normalt. Hon bör klara spåret och vi gör inte ändringar på henne till denna start, säger Rune S Larsson.

8 Broadway Laday – Hon sprang sig trött på Lycksele och trivdes väl inte riktigt på den banan som resten av mina hästar. Annars känns hon fin och kommer säkert göra ett bra lopp men att vinna blir inte lätt denna gång. Skor runt om, säger Hanna Olofsson.

11 Stoneface – Han var duktig i första starten hos oss och känns fin i jobben. Nu blir det barfota runt om och han står bra inne i klassen. Det ser bra ut, säger Jimmy Jonsson i stallet.

12 Domine Quo Vadis – Han har lite svårt att hinna med sig på snabba banor och det är lite vinterstuk över honom. Vi får prova och proppen passar bra. Vi siktar på barfota runt om mu och han känns bra, säger Anders Wallin.

13 M.T. Joyce – Hon är i bra form och kan greja en bra placering men läget är rätt så tufft så vi ligger lite lågt. Inga ändringar, säger Leif Eriksson.

15 El Corazon – Han har inte tävlat på ett tag men känns kanonfin hemma och hade Berghs häst inte varit med hade jag varit jätteoptimist. Detta är en häst jag tror riktigt mycket på och jag tror han kommer springa en 13-14-tid direkt. Dock kommer vi nog tappa 40 meter på favoriten redan från start men jag tycker ändå inte det ser omöjligt ut. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn, säger Marcus Pihlström.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Årjängs Stora - ett riktigt superlopp
Nästa nyhet
Årjängs Stora – ett riktigt superlopp

Årjängs Stora – ett riktigt superlopp

Det blir en riktig fartfest att vänta när ett rent formidabelt startfält gör upp om segern i Årjängs Stora Sprinterlopp på lördag.

När Årjängs Stora Sprinterlopp avgörs på den natursköna Värmlands-banan brukar man alltid ha lockat ett toppstartfält i kampen om förstapriset på 600 000 kronor. Men frågan är om årets upplaga, som avgörs på lördag, inte är den bästa någonsin.

BBS Sugarlight kommer från seger i Oslo GP. Foto: ALN

Bakom bilen finner vi hela fyra Elitlopps-finalister: tvåan Mosaique Face, fastlåsta fyran Royal Fighter som gör första starten sedan Solvallas superlopp, Maven som fortsätter att jaga den stora segern i Europa samt B.B.S. Sugarlight som närmast kommer från seger i Oslo Grand Prix.

Adderas till den suveräna kvartetten kan göras Elitlopps-deltagande och dubble SM-vinnaren On Track Piraten och fjolårets Elitlopps-trea Delicious U.S. som senast tog en utklassningsseger i Lindesberg.

Så här ser startlistan ut:

1 Global Money – Robert Bergh
2 Repay Merci – Knud Mönster
3 Maven – Johnny Takter
4 B.B.S. Sugarlight – Peter Untersteiner
5 Mosaique Face – Lutfi Kolgjini
6 Reven d’Amour – Ulf Ohlsson
7 Royal Fighter – Jennifer Tillman
8 Arazi Boko – Christoffer Eriksson
9 Delicious U.S. – Örjan Kihlström
10 On Track Piraten – Erik Adielsson

Senaste vinnarna:

2014: Magic Tonight – Johan Untersteiner
2013: Sebastian K. – Åke Svanstedt
2012: Orecchietti – Örjan Kihlström
2011: Beanie M.M. – Johnny Takter
2010: Lavec Kronos – Erik Adielsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Sebastian K stark som tvåa i årsdebuten

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson