En ny världsstjärna föddes i Copenhagen Cup. Femårige Robert Bi fångade in en supertapper Maven – och klockades till häftiga nya världsrekordet 1.10,0!

Det blev en oförglömlig slutstrid i Copenhagen Cup där Robert Bi på linjen fångade in Maven som dragit stenhårt i ledningen. Klockorna visade upp den monstruösa sluttiden på 1.10,0a över 2011 meter. En notering som suddade ut Nahars världsrekord över medeldistans på tusenmetersbana med en halv sekund.

Robert Bi kransas efter att ha vunnit Copenhagen Cup - på 1.10,0. Foto: ALN

– Det är fantastiskt, banan var riktigt bra i dag och det gick att köra riktigt fort. Jag hade trott på en tid under 1.11 men han gick alltså 1.10 blankt, sa segerkusken Robin Bakker i vinnarcirkeln.

Den femårige Toss Out-sonen Robert Bi är född i Italien men tränas i Nederländerna av Paul Hagoort. I fjol segrade han i Europaderbyt och tog här sin första stora triumf som äldre travare. Förstapriset i Copenhagen Cup var en halv miljon danska kronor.

Robert Bi har redan sedan tidigare nämnts bland de tänkbara hästarna i Elitloppet och torde efter den sensationella segertiden nu stå väldigt högt upp på önskelistan. Men någon start där verkar inte trolig enligt vad segerkusken kunde berätta i vinnarcirkeln.

– Jag tror inte att vi kommer gå till Elitloppet om vi får en inbjudan, det är tufft med två heat på en dag och hästen är ännu bättre på de lite längre distanserna, sa Robin Bakker.

Segertiden har Robert Bi mycket att Maven att tacka för. Hon anförde fältet i ett fasligt tempo. Johnny Takter kunde dock inte ta ledningen initialt för den tog tyske Banks hand om efter en katapultstart.

Men Maven klev direkt upp utvändigt och övertog också taktpinnen efter första 500 som gick efter 09,0. Amerikanskans på förhand värsta motståndare B.B.S. Sugarlight försvann bort i en galopp genom första kurvan.

Robert Bi väljer troligen inte Elitloppet. Foto: ALN

Franske Voltigeur de Myrt landade i dödens och tätduon varvade på 1.10. Robert Bi, som inlett från innerspåret, hade här hittat ut och fick ett fint lopp som tvåa i andraspår.

Med 700 meter kvar aviserade Support Justice anfall via tredjespår, placerad som fyra i andraspår. Men Robin Bakker kunde vänta in till sista sväng att kasta loss Robert Bi till attack. Samtidigt ryckte Maven i ledningen och såg i det här läget ut att bli omöjlig att ta ned.

Men Robert Bi gav inte slaget förlorat och in på upploppet plockade femåringen meter för meter på den mycket tappra ledarinnan. Precis över mållinjen hade italienaren fångat in Maven – och tog segern.

Maven således tvåa på samma tid som vinnaren och visade strålande form inför sin stundande start i Elitloppet. Franske Voltigeur de Myrt stod återigen för en stark insats efter att ta travat loppet igenom i dödens. PdA-tvåan såg slagen ut redan vi ingången av sista sväng men bet ihop berömvärt och var trea.

Inget roligt genrep för BBS Sugarlight. Foto: ALN

Backfire travade invändigt för Björn Goop, hittade loss mellan hästar över upploppet och levererade en pigg avslutning som fyra. Support Justice fick en dryg sista kurva ute i spåren men avslutade på ett riktigt bra sätt som femma på avstånd. Banks kunde inte följa i rygg på ledaren över upploppet, föll tillbaka något och slutade sexa.

För den överlägsne Olympiatravs-vinnaren B.B.S. Sugarlight blev det inget lyckat genrep inför Elitloppet. Efter den tidiga galoppen kördes norrmannen runt i de bakre regionerna av fältet.

– Han hade lite problem i svängarna i dag. Vi ska gå igenom honom med veterinären i veckan, men det här var inget roligt genrep såklart. Jag har inte känt honom sådan här tidigare och jag tror det är något som stör honom. Men vi har tre veckor på oss att förhoppningsvis reda ut det här, berättade kusken Peter Untersteiner efter loppet i ATG Live.

***

Så gick det i övriga V75-lopp:

Alfas da Vinci var grym. Foto: ALN

V75-1: Det var en bländande fin Alfas da Vinci som Joakim Lövgren visade upp i stayerloppet. Hästen gjorde sin fjärde start för året och tog sin första seger i en stil som lovar mycket gott inför stundande Harper Hanovers. Alfas da Vinci svepte fram över sista bortre långsidan, satt i spets vid ingången av sista sväng och stack sedan bara undan i överlägsen stil. Klockorna stannade på 1.13,8 över 2990 meter.

V75-2: Rene Jonassen var riktigt glad när han skrällde i Klass 2 efter att ha satt dit 17-oddsaren The Great Elkär som gick snabbast i spurten.

V75-3: Marcus Lindgren har en stjärna i vardande i Amour du Coglais som vann Klass 1 i utklassningsstil från ledningen.

V75-4: Även Copenhagen Open fick se en överlägsen vinnare. Erik Adielsson satt upp bakom 25-oddsaren Magiccarpetride US som visade sig vara ensam på banan. Nioåringen svepte runt fältet och till täten in i sista sväng och länsade sedan bara undan. Klockorna i mål stannade på 1.10,9a över 1600. Favoriten Västerboonthenews blev fast som trea på innerspår och fick aldrig skönja dagens ljus.

D'One vinner. Foto: ALN

V75-5: Jörgen Sjunnesson segrade i Silverdivisionen där han lotsade in Nok’en Fräkkert till säker seger efter att ha letat sig loss genom sista sväng. Favoriten Checco Boko hamnade långt bak och om aldrig in i matchen.

V75-6: D’One var tillbaka i vinnarcirkeln efter att säkert plockat hem ett fint stolopp. Örjan Kihlström körde till täten med 1250 meter kvar då ledande Fleetfoot Hanover felade. D’One kunde sedan kontrollera fältet och höll undan för från vinnarhålet rappt avslutande Red Rose America.

Tycoon Conway Hall var vass. Foto: ALN

….i ett 5-åringslopp utanför V75-kupongen fixade Steen Juul segern med Tycoon Conway Hall efter att ha fått en pangstart och kunnat överta täten tidigt. Napoleon C.D. avslutade snabbt från vinnarhålet men hann inte fram. Favoriten Tumble Dust galopperade kort innan bilen släppte fältet, gick godkänt därefter men kunde inte slå sig in i striden. Vinnartiden 1.12,2a över 2000.

…i fyraåringsracet visade Paul Hagoort och kusken Robin Bakker upp en riktigt fin sort i form av Paymybills Diamant som tidigt övertog ledningen och sedan hade full kontroll i denna sin fjärde seger på lika många starter i år. Årsdebuterande Je t’Aime Hornline avslutade bra som tvåa, medan favoriten Kapow Hanover galopperade i starten. Vinnartiden här 1.12,9a på 2000 meter.

Rätt Extra V75-rad:

14 Alfas da Vinci – Joakim Lövgren 2,97
3 The Great Elkär – Rene Jonassen 17,24
6 Amour du Coglais – Johan Untersteiner 2,22
7 Magiccarpetride US – Erik Adielsson 24,93
1 Nok’en Fräkkert – Jörgen Sjunnesson 9,64
4 D’One – Örjan Kihlström 2,26
1 Robert Bi – Robin Bakker 7,42

7 rätt: 1 145 848 kr (6,44 system)
6 rätt: 3687 kr
5 rätt: 211 kr

Omsättning: 28 393 245 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Aladin d’Ecajeul genrepar inför Elitloppet

Aladin d’Ecajeul genrepar inför Elitloppet

Aladin d’Ecajeul är en häst som är klar för Elitloppet. På onsdag genrepar han genom en start i Prix des Ducs de Normandie på banan i Caen.

Grupp 2-loppet Prix des Ducs de Normandie har ett förstapris på 67 500 euro och racet innehåller flera riktigt bra hästar.

Allra mest spännande är såklart Aladin d’Ecajeul som redan är klar för en start i Elitloppet. Den av Sébastien Guarato tränade femåringen var tidigare i vintras femma i Prix d’Amérique och vann nyligen Critérium de Vitesse de Basse Normandie på snabba 1.09,8.

Bland motståndet på onsdag finns fjolårsvinnaren Roi du Lupin och tvåan Swedishman. Här finns även namnstarka hästar som Prix de Belgique-vinnaren och PdA-fyran Uhlan du Val samt svenskfödda Beckman.

Så här ser startlistan ut:

2450 volt

1 Uraine Lorraine – Pierre A Rynwalt-Boulard
2 Satin d’Avril – Guillaume Lizee
3 Saphire de Fille – Anthony Barrier
4 Africaine – Pierre Vercruysse
5 Uprince – Franck Nivard
6 Ramsey du Ham – Matthieu Abrivard
7 Texas de l’Iton – Tristan de Genouillac
8 Beckman – Roberto Andreghetti
9 Une Fille d’Amour – David Thomain
10 Aladin d’Ecajeul – Eric Raffin
11 Swedishman – Thierry Duvaldestin
12 Uhlan du Val – Cédric Mégissier
13 Rêve de Beylev – Gabriele Gelormini
14 Roi du Lupin – Jean-Michel Bazire

Senaste vinnarna:

2014: Roi du Lupin – Jean-Michel Bazire  
2013: Texas Charm – Julien Dubois
2012: Texas Charm – Julien Dubois
2011: Quaker Jet – Jean Etienne Dubois
2010: Oyonnax – Sébastien Ernault

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Många Elitlopps-spekulanter i Finlandia-Ajo
Nästa nyhet
Många Elitlopps-spekulanter i Finlandia-Ajo

Många Elitlopps-spekulanter i Finlandia-Ajo

Startlistan är nu klar för Finlandia-Ajo. Finländarnas största batalj för året innehåller flera inför Elitloppet spännande hästar.

Då Finlandia-Ajo avgörs två veckor före Elitloppet är det såklart en mycket intressant mätning inför Solvallas superlopp.

Nesta Effe vann Finlandia-Ajo för två år sedan. Foto: ALN

Och ingen häst i den nu definitiva startlistan till Finlandia-Ajo är faktiskt klar för Elitloppet, men fältet vimlar av spekulanter på en rosa biljett.

Loppets vinnare de båda senaste åren finns med: franske Univers de Pan som senast var trea i Critérium de Vitesse de Basse Normandie hoppas nu visa samma form som förra året, men får inleda från ett bakspår tillsammans med 2013 års vinnare, italienaren Nesta Effe.

Från Italien hämtas även Pascia’ Lest, som var fyra i Elitloppet förra året. Han kommer närmast från Gran Premio della Lotteria där han slutade oplacerad i finalen. Innerspåret nu blir intressant.

Oasis Bi har imponerat i år. Foto: ALN

Även vinnaren av Lotterian har turen till Vermo. Det rör sig om svenskfödda och av Fabrice Souloy tränade Vincennes som kommer att köras av Örjan Kihlström. Likaledes svenskfödda stallkamraten Moving On utgör ett spännande kort i loppet, hon är en häst som många vill se i Elitloppet.

Tre svensktränade deltagare finns med. Oasis Bi, tvåa i Olympiatravet körs av Björn Goop och får sällskap av Petri Salmelas David Sisu samt Stig H:s Kash’s Cantab.

Det är ett förstapris på 110 000 euro och startlistan ser ut så här:

1609 auto

1 Pascia’ Lest – Andrea Guzzinati
2 David Sisu – Jorma Kontio
3 Bret Boko – Ari Moilanen
4 Oasis Bi – Björn Goop
5 Thai Broadway – Gunnar Austevoll
6 Vincennes – Örjan Kihlström
7 Kash’s Cantab – Erik Adielsson
8 Moving On – Franck Nivard
9 Univers de Pan – Philippe Daugeard
10 Nesta Effe – Roberto Vecchione

Senaste vinnarna:

2014: Univers de Pan – Philippe Daugeard
2013: Nesta Effe – Roberto Vecchione
2012: Sebastian K. – Björn Goop  
2011: Commander Crowe – Jean-Michel Bazire
2010: Quarcio du Chene – Björn Goop

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Bee A Magician imponerade på 1.09,3
Nästa nyhet
Bee A Magician imponerade på 1.09,3

Bee A Magician imponerade på 1.09,3

Det var en riktigt fin Bee A Magician som vann på vassa 1.09,3 på Meadowlands. Bakom var Elitloppshästen Wind of the North positiv som tvåa.

En ”preparation” inför nästa helgs storlopp Arthur J Cutler Memorial hade lockat ett starkt startfält på Meadowlands under lördagskvällen. Det slutade med en härlig insats av stoet Bee A Magician som övertygade i sin andra seger på lika många starter i år.

Scott Zeron körde Bee A Magician som snabbstartade till spets men som sedan släppte till Dw’s NY Yank som kom till loppet med fyra raka segrar. Som trea på innerspår hamnade nu den för Elitloppet klara Wind of the North.

Ur sista sväng styrdes Bee A Magician ut i andraspår och kopplade direkt in på upploppet greppet om ledaren och gick ifrån till seger på väldigt fint vis. Klockorna stannade på mycket snabba 1.09,3a över den engelska milen.

Bakom hittade Wind of the North loss och avslutade riktigt bra, vilket var lovande inför den stundande resan över Atlanten. För David Miller noterades han för 1.09,5.

Melady’s Monet, som var favoritspelad, knep tredjepriset. Market Share var också med i loppet men kunde aldrig ta sig in i tätstriden och kom i mål som sexa.

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V75: Nahar är tillbaka - Lätt för Cool Keeper
Nästa nyhet
V75: Nahar är tillbaka – Lätt för Cool Keeper

V75: Nahar är tillbaka – Lätt för Cool Keeper

Är det Elitloppet som hägrar igen för Nahar? Robert Berghs stjärna övertygade i vilket fall när han åter visade toppform genom seger i Guldbjörken. Fina Cool Keeper hade få bekymmer att kirra en spetsseger i Berth Johanssons Memorial när V75 kom till Umåker.

Blir det en tredje raka start i Elitloppet för Nahar? Efter att ha svikit i finska Prix d’Etain Royal förra helgen var tioåringen tillbaka i toppslag när han till slut enkelt tog hem Guldbjörken.

– Det var jävligt skönt, måste jag säga. Det här är den mest kapabla häst jag kört, men också en av de ojämnaste. Men ska man vara med i Elitloppet så måste vi vinna detta, så enkelt är det. Nu kanske vi inte får en inbjudan för det, men nu har vi gjort det vi kunnat i alla fall, sa Robert Bergh i ATG Live.

Bergh vill till Elitloppet igen med Nahar. Foto: ALN

Nahars stallkompis Going For Gold Zaz tog ledningen genom första sväng och öppnade halvvarvet efter raska 07,8. Fram mot dödens kom loppets favorit, den årsdebuterande Elitloppstvåan Panne de Moteur.

Bakom placerades Knows Nothing i andra par utvändigt och i rygg på den Nahar. Första varvet klockades efter 11,9 och in genom sista sväng började det stötas. Nahar var först ut men 400 meter kvar skickade Ulf Ohlsson ut Knows Nothing varför Nahar fick gå på i fjärdespår genom kurvan.

In på upploppet hade Panne de Moteur fått greppet om ledaren, men fortare gick hästarna ute i banan. Knows Nothing fick ett kort grepp men var maktlös att värja sig mot Nahars slutrökare. Elitlopps-vinnaren från 2013 vann till slut loppet enkelt och det i riktigt fin stil.

Örjan nöjd med Panne. Foto: ALN

Vinnartiden blev 1.11,6a över 1640 meter, två tiondelar från Hard Livins banrekord i samma lopp förra året. Förstapriset var 200 000 kronor. Knows Nothing stark i nederlaget som tvåa och det samma får sägas om Panne de Moteur som slutade trea efter nästa ett års frånvaro och en tung resa.

– Han gjorde det man kunde förvänta sig ändå. Han var lite ringrostig men kändes fin och kommer säkert gå framåt med det här loppet, sa Örjan Kihlström i ATG Live.

***

Den sjätte upplagan av fina femåringsclashen Berth Johanssons Memorial fick se en smått överlägsen segrare i Leif Witasp-tränade amerikanen Cool Keeper. Brodway Hall-hingsten gasade till ledningen direkt och hade sedan full kontroll.

Cool Keeper övertygade. Foto: ALN

– Det känns otroligt. Det är en sådan tacksam häst att köra, han är så startsnabb och går så bra i ledningen. Han pullade ifrån dem i stort sett, jag kände mig ganska nöjd i tidigt skede, sa Leif Witasp i ATG Live.

Mest omtalad på förhand var så klart Robert Berghs högintressanta jänkare Creatine som här gjorde första starten för året och i nya regin. Creatine inledde från bakspår och landade i vad som blev tredje par utvändigt.

Cool Keeper spårade på 12,0 första 500 och 13,9 på kilometern. När fältet vreds in på sista bortre långsidan skickade Bergh ut Creatine i tredjespår och femåringen närmade sig ledaren blixtsnabbt. Men lika snart ebbade farten ut för årsdebutanten. Samtidigt som Cool Keeper stack undan vid ingången av sista sväng föll Creatine tillbaka och var tidigt slagen.

Ledaren fortsatte dock i härlig stil och var aldrig i närheten av att vara hotad. Witasp kunde unna sig segergest kort före mål och Cool Keeper tog segern och förstapriset på 200 000 kronor på tiden 1.12,6a över 2140 meter. Special Topgear var riktigt positivt som tvåa, medan Screen Height fixade bronsmedaljen.

– Det blev inte bra för honom, jag tror vi fick vända upp en sju, åtta gånger i provstarter, defileringar och vid materialfel och det blev svårt för honom att förstå. Hästen satte igång att pulla redan första varvet och låg på väldigt hårt för honom och det brukar ta slut tidigt då. Jag ska titta på honom i morgon, men jag är lite sugen på att åka till Åby med honom nästa lördag och prova honom, sa Robert Bergh om Creatine i ATG Live.

***

Så gick det i övriga V75-lopp:

V75-1: Coldtown var dagens mest streckade på V75 och Timo Nurmos-kanonen fixade segern säkert enligt spets och slut hämta ut-strategin. Cantab Hall-sonen tog enkelt ledningen och satte gasen i botten med 300 meter kvar. Ingen förmådde att följa. Coldtown vann i finfin stil och kom i mål på 1.13a jämnt över 2140. Det här var hästens 14:e seger i 19:e starten.

Hanna Olofsson tog första tränarviktorian på V75. Foto: ALN

V75-2: Skön första tränarseger på V75 för Hanna Olofsson som lotsade in Quattro Lane i Klass 2. Femåringen bjöds en perfekt resa som tvåa i andraspår, stötte ut med 500 meter kvar och fick upp farten fullt över upploppet där han enkelt tog ned dödenstravanden Eder Bob. Segertiden stannade vid 1.14,5a över 2140.

V75-4: Jättefin vinnare presenterad av Fredrik B Larsson i Klass 1. Love Dancer var ensam på plan. Femåringen frontade direkt och körde sedan i friskt tempo. I sista sväng lämnade Love Dancer helt sonika motståndet och vann överlägset på 1.13,2 över 1640. Galopp i starten blev det för Queer Fish, denne återkom dock starkt men galopperade på nytt i kampen om silvret. Galopp 800 meter kvar i rygg ledaren blev det för Cash’Em.

Tränartrippel på V75 för Bergh. Foto: ALN

V75-5: Händelserikt i Lördagsloppet. Segern gick till Digital Collection och Jan Norberg (Bergh tränar) som efter att först blivit utsvarad i tredjespår kunde krypa ned i andra utvändigt. Fritt blev det dock först en bit in på upploppet, men då avgjorde fyraåringen till säker seger. T. Rex Laday galopperade olyckligt bort andrapriset. Tvåa i stället Wizard Simoni som tog ned ledande Officer C.D. som avancerats tidigt. Digital Collection vann på 1.15,9 över 2660 meter.

V75-7: Styrkeuppvisning i Bronsdivisionen där Robert Bergh själv körde in stallets tredje V75-seger för dagen. Favoriten Montdore klev tidigt fram i dödens på ledande Hot Deposit, lade in överväxeln in mot sista sväng och kopplade ett säkert grepp in över upploppet. Segertiden blev 1.15,2 över 2640.

Månprinsen A.M. tjusade publiken. Utanför V75-kupongen. Foto: ALN

…Bortplockad från V75-kupongen fick landets största kallblodsartist Månprinsen A.M. finna sig i att vara, men det hindrade inte stjärnan från att återigen bjuda på en riktig uppvisning i Vårbjörken. Järvsöfaks banrekord flög all världens väg och förbättrades med nio tiondelar.

Månprinsen gjorde det den tunga vägen. Gunnar Melander styrde fram i dödens på Art Kjarvald som anförde fältet i bra tempo. Genom sista sväng provade ledaren att rycka ifrån, men jättefavoriten hakade på och jobbade ned sin tappra motståndare över upploppet. Med 100 meter kvar felade Art Kjarvald oturligt och fick se sin klara andraplats gå upp i rök.

Månprinsen A.M. vann Vårbjörken för andra året i följd och klockades till vassa 1.21,3a över 1640 meter, en notering som var sex tiondelar från personbästat. Hästen som här tog femte segern på lika många starter i år matchas nu närmast mot Elitkampen om tre veckor.

Rätt V75-rad:

3 Coldtown – Jorma Kontio 1,47
9 Quattro Lane – Hanna Olofsson 6,28
3 Nahar – Robert Bergh 3,20
3 Love Dancer – Fredrik B Larsson 6,64
10 Digital Collection – Jan Norberg 4,30
3 Cool Keeper – Leiw Witasp 2,96
9 Montdore – Robert Bergh 2,20

7 rätt: 7701 kr (5579 system)
6 rätt: 63 kr
5 rätt: jackpot

Omsättning: 83 391 011 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kolgjini har Elitlopps-hopp med Mosaique Face

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson