Jimmy Takter körde själv Maven i ett snabbjobb på Jägersro inför söndagens start i Copenhagen Cup. Som ett led i uppladdningen går stoet nu också på en ny diet.

Amerikanskan Maven är klar för start i både Copenhagen Cup och därefter Elitloppet tre veckor senare. Under söndagen körde hästens tränare Jimmy Takter själv stoet i ett finslipande snabbjobb inne på Jägersro.

Johnny Taker ska köra Jimmy-tränade Maven. Foto: ALN

Det sexåriga stoet travade i ensamt majestät runt en engelsk mil på snabba 1.10,7. Något som utföll till belåtenhet för tränaren – men han menar samtidigt att stjärnan lagt på sig för mycket vikt under sin vistelse i Sverige.

– Hon var smidig och fin. Men hon är lite för fet, hon gillar den skånska maten för mycket! Jag tycker också att hon saknar lite ”punch”. Det får vi åtgärda, säger Takter till Jägersros hemsida.

Maven kommer nu att ”utrustas” med en munkorg för att förhindra henne från att frestas alltför mycket av det skånska gräset.

– Vi måste passa så hon inte äter för mycket gräs. Därför måste hon få en munkorg på sig, säger Takter och fortsätter:

– Nu måste hon väl ändå få lite tur med startspåren. I de lopp hon gjort i USA sedan hon kom till mig har hon haft yttersta spåren bakom bilen varje gång. Här har hon sedan hon i sina senaste starter fått spåren sju och tio.

Lottningen till Copenhagen Cup, som körs den 10 maj, sker i morgon, tisdag. I loppet väntar bland andra B.B.S. Sugarlight, Voltigeur de Myrt och Support Justice som alla var före sjätteplacerade Maven i Olympiatravet senast.

Efter storloppet i Köpenhamn väntar Elitloppet för det amerikanska stoet. I fjol, då i regi Jonas Czernyson, slutade hon femma i finalen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Backfire till Copenhagen – Mosaique Face ut

Backfire till Copenhagen – Mosaique Face ut

Fältet i Copenhagen Cup är snart fulltaligt. Tillkommit har både Backfire och Robert Bi – medan Mosaique Face har fallit bort.

Under tisdagen kommer startfältet till årets Copenhagen Cup att vara komplett. I nuläget är nio av de tio hästarna klara för loppet som körs på söndag, den 10 maj.

Bland de hästar som i helgen blivit klara för racet finns Tomas Malmqvists vassa sto Backfire som gjorde en lysande comeback när hon spurtade till seger i Lovely Godivas lopp på Åby nyligen.

Till loppet kommer även inför säsongen mycket intressante Robert Bi som vann Europaderbyt i höstas och senast var fyra med ”allt” sparat i Prix de l’Atlantique.

Mosaique Face tvingas avböja. Foto: ALN

Även två hemmahästar kommer till start i Copenhagen Cup. Kämpen Classic Grand Cru har återkommit på bra sätt efter svåra sjukdomar och slår följe med O’Grady till hemlandets största lopp.

En som fallit ifrån är emellertid Mosaique Face som inte alls var till belåtenhet i sitt genrep på Kalmartravet i fredags och nu alltså väljer att avstå starten i Köpenhamn.

– Absolut inget allvarligt angående ”Mosaiquen”, kommer ta några veckor innan han är tillbaka igen, skriver tränaren Lutfi Kolgjini på sin twitter.

Klara för Copenhagen Cup är:

Backfire
Banks
B.B.S. Sugarlight
Classic Grand Cru
Maven
O’Grady
Robert Bi
Support Justice
Voltigeur de Myrt

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Panne de Moteur och Creatine i årsdebuter
Nästa nyhet
Panne de Moteur och Creatine i årsdebuter

Panne de Moteur och Creatine i årsdebuter

Han har inte startat sedan han var tvåa i Elitloppet i fjol, men på lördag är Panne de Moteur tillbaka. Han, liksom spännande Creatine, gör årsdebuter på Umåker.

Stefan Hultmans stora stjärna Panne de Moteur slutade i fjol tvåa bakom Timoko i finalen av Elitloppet, efter det att han vunnit sitt försök på 08,9. Men Elitloppet var också den senaste starten som vi såg sjuåringen i.

På lördag är Panne de Moteur tillbaka i en mycket intressant årsdebut. I Guldbjörken på Umåker ställs han mot bland andra Nahar. Robert Berghs hjälte var senast favorit i finska Prix d’Etain Royal men föll där tungt. Nu hoppas man på snar revansch.

Robert Bergh tar ut både Nahar (bilden) och Creatine. Foto: ALN

I femåringsloppet Berth Johansson Memorial har Bergh en annan topptravare. Här gör nämligen amerikanen Creatine en väldigt spännande Sverige-debut. Femåringen, som har sagts laddas mot Elitloppet, gör sin första start sedan slutet av november.

Bland motståndet finner vi Cool Keeper och fjolårets Derbyfinalist Nimbus C.D. som här gör sin första start för året och i regi Stefan Hultman.

Landets kallblodskung Månprinsen A.M. visar också upp sig på Umåker på lördag, men får tyvärr finna sig i att tävla utanför V75-kupongen. Månprinsen lär bli stor favorit att plocka hem Vårbjörken som är placerat som dagens tredje lopp.

Här är startlistorna:

Guldbjörken, 1640 auto

1 Hard Livin – Per Linderoth
2 Luckycharm Hanover – Daniel Redén
3 Nahar – Robert Bergh
4 Going For Gold Zaz – Jan Norberg
5 Disco A.E. – Torbjörn Jansson
6 Knows Nothing – Ulf Ohlsson
7 Beer Summit – Erik Adielsson
8 Panne de Moteur – Örjan Kihlström
9 Standout – Jorma Kontio

Berth Johansson Memorial, 2140 auto

1 Order by Keeper – Daniel Redén
2 Screen Height – Torbjörn Jansson
3 Cool Keeper – Leif Witasp
4 Rod Stewart – Christoffer Eriksson
5 Västerbo Loveboat – Erik Adielsson
6 Special Topgear – John Östman
7 Gimeheaven Sisu – Ulf Ohlsson
8 Rokkakudo – Stefan Söderkvist
9 Creatine – Robert Bergh
10 Nimbus C.D. – Örjan Kihlström

Vårbjörken, 1640 auto

1 Mel Odin – Micael Melander
2 Krusse – Michael von Krusenstierna
3 Art Kjarvald – Ove A Lindqvist
4 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
5 Norheim Järv – Erik Adielsson
6 Myr Faksen – Krister Söderholm
7 Stamping – Fredrik Sikberg
8 Kling Jens – Per Gustafsson
9 Torpa Glad – John Östman

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Vincennes gjorde succé i Lotterian
Nästa nyhet
Vincennes gjorde succé i Lotterian

Vincennes gjorde succé i Lotterian

Gran Premio della Lotteria slutade i en stor triumf för det svenskfödda stoet Vincennes. Med Roberto Andreghetti i sulkyn speedade hon hem såväl försök som final av storloppet.

Det nu sjuåriga svenskfödda stoet Vincennes minns vi hade stora framgångar för sin dåvarande tränare Sören Lennartson som unghäst. Som treåring vann hon bland annat Oaks och Breeders Crown.

Sedan förra hösten har hon vistats i Frankrike och det senaste året har hon tränats av Fabrice Souloy. Sedan en seger i slutet av juni har framgångarna emellertid varit små för Vincennes – fram till helgen. Det svenska stoet blev den stora vinnaren när Italiens största race, Gran Premio della Lotteria avgjordes på Agnano-banan i Neapel.

Andreghetti för fjärde året i följd. Foto: ALN

Kusken Roberto Andreghetti hade vunnit Lotterian de tre senaste åren med hjälten Mack Grace Sm men efter tränarbyte är han inte kvar som kusk på hästen. I stället kontrakterades han av Fabrice Souloy att köra Vincennes – något som visade sig bli en stor succé.

Lotterian avgjordes som vanligt med tre försök innan det var dags för final. Vincennes vann även sitt försöksheat; från vinnarhålet fick hon fritt över upploppet där hon accelererade blixtsnabbt och plockade ned Mack Grace Sm före linjen.

De två andra försöken gick till Chapeau, tidigare hos Stig H Johansson, nu sedan en tid hos Vincent Martens. Det sista gick till Nesta Effe efter en riktigt häftig spurt i spåren.

Mack Grace Sm slutade tvåa. Foto: ALN

Tre svensktränade fanns med i försöksheaten, men ingen av dem hade någon lycka med sig. Både Dreams Take Time och Increased Workload ägnade sig åt galopp, medan Friction tröttnade från dödens.

När det väl var dags för final blev det i stort sett en repris från försöket. Vincennes spetsade men släppte direkt till Mack Grace Sm. Fram i dödens kom Chapeau. Mack Grace Sm i finalen körd av Pietro Gubellini, fick anföra utan någon större press och ur sista sväng såg hästen ut som att han skulle bärga sin historiska fjärde raka seger.

Men bakom lurade Vincennes och när Chapeau inte längre kunde följa över upploppet letade sig Roberto Andreghetti ut i en snäv situation. På löpningsbilderna syns klart att Chapeau störs till galopp när Vincennes kommer ut, men domarna valde att fria.

Vincennes avslutning var återigen rykande. På några få steg fångade hon in Mack Grace Sm som fick se sig slagen av svenskan. Lotteria-segern gav Spotlite Lobell-dottern ett förstapris på 167 440 euro.

Segertiden stannade vid 1.11,8a över 1600 meter (noteras kan att Vincennes noterade 1.11,1 i försöket). Mack Grace Sm, en tiondel efter, blev här alltså tvåa i sitt femte raka Lotteria. Tredjepriset gick till Radiofreccia Fi efter en fin avslutning.

Nesta Effe travade som trea på innerspår, blev femma och kom aldrig in i loppet. Pascia’ Lest var också med i finalen men hamnade långt bak och blev sjua. Napoleon Bar var hårt betrodd på förhand men misslyckades redan i sitt försök.

Du kan se finalen och försöken här:

Försök 1, Chapeau

Försök 2, Vincennes

Försök 3, Nesta Effe

Finalen

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Mantorp
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Mantorp

Måndag: V64-tips till Mantorp

V64 Mantorp 4 maj  

Omgången: Mantorp inleder V64-veckan och det är en galet svår omgång där jag har en rolig chansspik och räknar med att det kan bli stora pengar! För en gångs skull spelar jag i alla potter då jag tycker att samtliga favoriter är sårbara, och det vimlar av lågprocentare med chans.

Roliga spiken: 1 Sheer Bliss (V64-3) är obesegrad från ledningen efter fyra försök och jag tror på ny seger då han gör debut i ny regi med perfekt läge. Motståndet skrämmer inte och som tredjehandare klart intressant chansspik med bra lärling i vagnen!

V64-förslaget är på 2.048 kronor.

5-3-1-8-7-10-4-6 (9-2)

3-5-6-2 (7-4)

1 Sheer Bliss (3-6)

6-4-7-5-9-11-8-13 (14-1)

1-6-7-9-5-12-3-2 (4-11)

10 Legend Brodde (7-12)

8x4x1x8x8x1 = 2.048 kr

DD-förslag på 900 kronor:

 1,6,9 – 10 x 250

5 – 10 x 150

 V64-1:

Ranking: A: 5-3-1 B: 8-7-10-4-6 C: 9-2-12

Spetsanalys: Moon Night har hållit upp innerspåret alla sju försök och är med andra ord svår att ta en längd på! Vi får se hur kusken lägger upp det, hästen har inte körts i ledningen sedan i juli, och före det november 2013. Estrella Dorada med Björn lär laddas, och vill säkert testa i ledningen över 1600 meter. Hon har vunnit 3/4 senaste gångerna i spets men inte körts där sedan december 2013… Dragon Tooma är också snabb men körs sällan i ledningen längre, vunnit 2/4 senaste i spets men oplacerad senaste gången i september. Ovisst!

Loppanalys: Lurigt lopp med hästar som har sitt bästa bakom sig, och det är ovisst med taktiken då kanske offensivs Stjernström vill testa 1 Moon Night i ledningen, han kan vara bestämd och det är inga hjältar att släppa till. Spets är mycket värt bland hästar som inte vill springa förbi och jag håller upp på spets. Han är inte så tuff längre, men har ibland blixtrat till från ledningen. Han såg rätt bra ut i loppet senast, men det blev stopp framför i svängen och då han gick ner på open ville han inget där Frozen vann med 50 meter. 1% ändå…

5 Quick Razz är favorit och det kan jag ändå köpa då han gått bra under våren på V75 och var mycket tapper tvåa bakom On Hold trots att han låg på hårt hela loppet. Näst senast var han ute i hård V75-final från spår 8 och senast satt han sist där täten vann på 12,5/2140 meter och det var såklart hopplös uppgift. Han kan vinna detta oavsett position, men om man vänder på det vinner han ”aldrig” och givet gardera.

3 Estrella Dorada är lite kul på läge och kusk. Björn körde fem gånger men det var 2010-2011 och alltså längesen och det blev en seger på dessa lopp. Hon är inte samma häst som då hon var grym och radade topplopp, och har inte körts i ledningen på länge (se spetsstriden). Men skulle Björn få henne dit kanske han kan skaka liv i henne och hon måste räknas på spetschans i ovilligt lopp.

10 Santiago Wibb är högkapabel och han var trea i Kriteriet bakom Chelsea Boko, men det har runnit mycket vatten under broarna sedan dess och han har nu sex raka nollor i raden. Varit ifrån och kanske är han på gång, och mot dessa vill jag inte såga honom helt på grundklass.

V64-2:

Ranking: A: 3 B: 5-6-2 C: 7-4-8-1

Spetsanalys: Top de Luxe tog ledningen från spår 3 senast han hade det och ökade bra efter ett par steg, och det är bra spetschans igen. Utmanas av Paddington Face som tog ledningen näst senast från spår 7.

Loppanalys: 3 Top de Luxe var finfin när hon vann från spets vid sitt förra besök på Mantorp, axlade då fint efter några steg och trots hård press av utvändiga Gene Kelly AM stack hon undan på lätta fötter via ett 15-varv. I sin senaste start svarade hon för en stark avslutning från ett lurigt läge med 12 sista halvvarvet. Nu har hon haft tur i spårlottningen och jag ser henne som spetsfavorit och därmed skall segerchansen vara god, och hon borde vara favorit!

6 Sir Corneliani är klar favorit, men han borde hållit undan för Floyd Fortuna senast då han fick bestämma i ledningen. Visst gick det i 12-fart till slut och han gav inte upp och kunde kanske bara inte springa fortare – men han borde ändå ha vunnit det. Nu ska han ta 20 meter på lika bra hästar, och är storfavorit mest på tränare och Björn Goop.

Bra kan 5 Paddington Face bli, det är en bamsing som är tung i kroppen men han stegade undan i trög stil från ledningen näst senast. Han mötte bra hästar senast och fick press helga loppet i ledningen och orkade inte, men nu är det enklare hästar med och skulle han dessutom nå ledningen, han var snabb från springen, så är det tänkbar vinnare.

V64-3:

Ranking: A: 1 B: 3-6-2-11-7-4 C: 8-5-12

Spetsanalys: Sheer Bliss har tagit ledningen alla fyra gånger med spår 1-3 och i ny regi är det bra chans att hon körs i ledningen. Bella On Tour är mycket snabb och spetsade med tio meter näst senast med liknande läge.

Loppanalys: Här har jag ett roligt drag i 1 Sheer Bliss som känns högintressant i ny regi! Det är en duglig häst som hade ett magert 2014 utan seger på nio starter och hon var less på det. Ny regi är intressant hos Anna Forssell som fått bra fart på nyförvärv tidigare och det här är en sådan som skulle kunna vara bra direkt. Läget är perfekt, hästen har tagit ledningen alla fyra gånger med liknande läge (spår 1-3), och än mer spännande är att hon aldrig förlorat från spets på fyra försök! Fredrik Berg tillhör de bästa lärlingarna i loppet och jag tror och hoppas att han håller upp ledningen och kör där. Spelintressant spik!

3 Bella On Tour är snabb i benen, hon flög till ledningen näst senast och såg ut att gå mot segern men stumnade och åkte dit mot Littlemissunshine. Hon gick med i spåren senast, men galopperade i slutkurvan och har fått en pust. Det är hon som är spetshotet till min spik, men jag hoppas att Jessica är nöjd med ledarryggen då hon nog är bäst på väntan ändå Bella.

6 Storm Cloud har kapacitet som duger bra, och Westerholm är duktig och kör i bra flyt för dagen. Hästen stånkade sig till seger näst senast men hoppade senast.

V64-4:

Ranking: A: 6-4-9 B: 7-5-11-8-13-14-1-10-15 C: 2-12-3

Spetsanalys: Gold Twister lär vara mest intresserad av att köra till ledningen. Han har körts till ledningen 2/3 senaste med volt, och Jumpinjackofjoy har släppt ledningen två gånger.

Loppanalys: 6 Mellby Cheeky är överlägsen dessa om han sköter sig och inte galopperar, han är riktigt kapabel och en lördagshäst utan tvekan. Ändå väljer jag att gardera matematiskt, för han kommer med två raka galopper och betedde sig inte alls bra senast. Vi kan kan gå tillbaka lite först, för fyra starter sedan gjorde han ett mycket starkt lopp men fick ge sig mot en för dagen hemskt bra Blue Star Champion som matade ner honom trots att han gick 11 sista 500 i dödens. Reglerade dem säkert från dödens vid segern gjorde han, men sedan började han strula. Näst senast galopperade han 450 kvar då Örjan skulle attackera i vida spår och han hade varit mycket långt framme annars där Royal Prince nu vann. Senast var det dubbla galopper, den senare som helslagen i kön i slutsvängen. Det var på V75 två senaste och han var hårt betrodd trots spår 12 båda gångerna, och som sagt sköter han sig vinner han även från dödens.

Det oroar med galopperna, och då det rensar grymt bakom är det kul att gardera för det är öppet bakom honom.

4 Gold Twister blev rejält avklädd av Don Incantatore senast då han gick i ledningen men Björn bara körde förbi 500 kvar och han var sämre. Han var bra vid spetssegern på Solvalla i februari då det var bra intryck på honom, och näst senast glömmer vi där en bra duo ryckte undan. Jag tror på spets och han är tidig.

9 Emil Tuffing är bra för detta lopp, och nu har han fått ett välbehövligt lopp i kroppen. Få på start och inga tuffningar så kanske kan Djuse kuppa med Emil och köra till ledningen för hästen är snabb i benen. 2% är sjukt lite i alla fall. Vid senaste segern som han tog från ledningen var han spelad till 29 för tio och vann före Classification och Melker i höstas.

7 Cognac Sting har inte vunnit sedan debuten och alltså 23 lopp i rad utan seger, men han har mött rätt bra hästar och står sig bra i detta gäng.

Det gör även 5 Fourmatic som har bra smygläge och är först iväg från 20. Sedan väljer Micke taktik, senast speedade han till seger från invändigt läge.

V64-5:

Ranking: A: 1-6-7 B: 9-5-12-3-2 C: 4-11 

Spetsanalys: French Call är riktigt rask, tog ledningen för att släppa på V75 senast och troligen är det samma taktik som gäller nu då man inte kört honom i ledningen sedan 2013 och släppt fem senaste gångerna han kommit till ledningen.

Loppanalys: Intressant lopp där 7 Lillaxel blivit för klar favorit. Han är bra och har höjt sig på sistone, och han satt fast med sparat på V75 senast. Jag tyckte att han kändes intressant då jag såg listan, men han har blivit för klar favorit för det är bra hästar med. Risk är det att han får överta ledningen av startsnabbe 6 French Call som inte körts i ledningen sedan 2013. Då är det bra chans, och Lillaxel öppnade bra och kördes till spets i svängen vid senaste segern.

3 Stelina är andrahandare men känns inte speciellt intressant, hon är medelsnabb från start och kan bli kvar i tredjespår. Hon är stark men hann fram då Causton galopperade senast och bara en av många.

1 Red Hot Snapper är urstark och det är bara andra gången på 1600, första blev det galopp. Hästen är inte långsam från start, men innerspår bör inte passa och han blir över. Bra är han så det räcker och senast är han sämst tvåa utan galopp in mot upploppet. Han kört bort ettan i raden nu och lär vara bra förberedd. Kul skräll.

6 French Call satt fast bakom Sebastian Sund på V75 senast i samma lopp som  Lillaxel satt fast i andra ytter och han är intressant då det blir spets eller ledarryggen – och då troligen på favoriten.

 9 Light Brodde gick bra senast och hade varit i striden utan galopp och kanske håller det på att lossna för honom nu? 5 O.P.Q.C. såg fin ut och travade bra mellan galopperna senast. Konstiga galopper var det, första efter stillastående start i volten och bilstart är plus. Farten räcker och han är helt ospelad.

V64-6:

Ranking: A: 10 B: 7-6-12-9-5-11-1-3-4 C: 2-8 

Spetsanalys: Osnabba hästar där Mr Southwind visat mest då denne spetsade i 13-öppning. Övriga har faktiskt inte varit raska alls, men heller inte startat så många gånger bakom bilen och det kan växla snabbt i denna klass.

Loppanalys: 7 Sweet’n Sour Akema var hemskt bra senast då han tappade mycket mark på startgalopp, men ändå kunde komma tillbaka och spurta ner ledande Don Incantatore med lätthet. Denne var ju jättefin vid V75-seger i lördags, och klockorna visade 12,7/2000 meter i upphämtningen av Claes Svenssons häst – svettigt! Det var första barfota runt om och gav verkligen en växel till, men det oroar att hästen varit dum bakom bilen flera gånger och det är galopprisk igen. Annars blir det säkert lugn start. Klart han har chans, men som favorit går jag emot då jag tror att…

10 Legend Brodde kommer svara för ett starkt lopp! Han var mycket positiv i debuten för Stenströmer då han enkelt reglerade dem sista halvvarvet då han klev ut i dödens. Han var sedan struken på V75 under Långfredag för lite förkylning, men han var rejält senast i lillcomebacken då han fick gå i dödens på lovande Proserpine och höll mycket bra. Han lär vara ännu bättre med det loppet i kroppen, och jag tror inte bakspåret gör så mycket då han kommer sitta nära favoriten, eller före denne och den blir hängande. Björn kan säkert lägga upp det som han vill, och jag spikar på rubbet!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "I alla fall i riktigt bra form"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson