B.B.S. Sugarlight är en i allra högsta grad sann saga. Norrmannen släppte aldrig in någon i loppet och vann Olympiatravet i utklassningsstil. En insats som också betydde en plats i Elitloppet.

För drygt ett år sedan vann B.B.S. Sugarlight en Klass 1-final på V75. I dag tillhör han världens bästa travhästar. I sagan om B.B.S. Sugarlight och den lilla norska tränaren Fredrik Solberg skrevs på Åbytravet ett nytt fantastiskt kapitel –  sexåringen var överlägsen när han vann Olympiatravet inför en jublande norsktät publik.

Peter Untersteiner firas. Foto: ALN

B.B.S. Sugarlight, med sin ständiga följeslagare i sulkyn Peter Untersteiner, lämnade aldrig något åt slumpen. Det blev full laddning direkt och in genom första sväng kunde Super Light-sonen överta täten från Princess Grif.

El Mago Pellini kom fram i dödens där han avlöste On Track Piraten och bakom, som trea i andraspår kunde favoriten Support Justice placeras. Ledaren satte upp tempot ordentligt; första 500 gick efter 08,5 och varvspasseringen klockades till raska 10,6.

Så fort fältet gick in på sista bortre långsidan vred Geir Vegard Gundersen ut Support Justice till attack. Bakom i ryggen följde Maven och i dennes rygg i sin tur Prix d’Amérique-tvåan Voltigeur de Myrt.

Sannsagan BBS Sugarlight. Foto: ALN

Men B.B.S. Sugarlight såg enormt laddad ut i ledningen och Peter Untersteiner såg mest ut att hålla i sig där han var halvliggande i vagnen bakom valacken.

Ingen skulle bråka med Fredrik Solbergs superhäst den här eftermiddagen. Övriga gjorde sig inte besvär. Genom sista kurvan drog B.B.S. Sugarlight stenhårt och redan in på upploppet var det hela en formalitet. Sexåringen länsade undan i härlig stil och Peter Untersteiner kunde göra sin klassiska segergest i god tid före målgång.

– Som jag sa redan i fjol: det här är ingen vanlig häst. Det är helt fantastisk hur han utvecklats på ett år och det är underbart att för mig att få vara med på den här resan. Jag tänkte att: är det här verklighet, för han var helt överlägsen, det kändes som om han var ute och joggade när vi gick över mål, sa en mycket glad Peter Untersteiner i ATG Live direkt efter triumfen.

Segertiden blev riktigt fin. 1.10,7a över 2140 meter var en putsning med två tiondelar av det löpningsrekord som Solvato noterade förra året. Vinnaren, som tidigare hade 2,3 miljoner kronor på segerkontot, fick här för sin seger 1,5 miljon.

Solberg får inbjudan till Elitloppet av Markus Myron. Foto: ALN

– Det här är helt otroligt, det är så stort och ärofyllt att få uppleva det här, jag finner nästan inte orden…Nu är han bäst i Norge!, sa en tagen tränare Fredrik Solberg i vinnarcirkeln.

Och Fredrik Solberg kan nu också se fram mot en start i Elitloppet. Solvallas sportchef Markus Myron var direkt framme och delade ut en efterlängtade biljett till storloppet.

Andrapriset i Olympiatravet gick överraskande till Oasis Bi som för Björn Goop återigen gjorde en strålande insats. Efter att ha backats ned som femma på innerspår avslutade Mantorpshästen mäktigt via femtespår över upploppet.

Franske gästen Voltiegur de Myrt stod även han för en mycket fin insats. Gabriele Gelormini vred på i fjärde spår genom sista sväng och sexåringen höll farten riktigt starkt som trea.

Support Justice fick nöja sig med fjärdepriset. Hästen fick en för tuff avslutning med sista 750 meterna i tredjespår och såg aldrig segerfarlig ut, men höll ändå fullt godkänt.

– Jag är mycket nöjd med hästen, men han fick göra grovjobbet själv sista 750 meterna och det är stentufft i det här sällskapet. Han var fyra i mål, men jag kände kanske att han ändå gjorde den näst bästa prestationen i loppet, sa Geir Vegard Gundersen till ATG Live.

Princess Grif knep femteplatsen i den täta slutstriden som utspelade sig bakom den överlägsna vinnaren. Maven, som gick i rygg på Support Justice, blev fast i tredjespår när Voltigeur de Myrt attackerade och gick i mål som sexa med krafter kvar.

Obi-Wan slutade sjua efter en invändig resa. On Track Piraten blev kvar i andraspår men provade ned på open stretch över upploppet men blev oplacerad liksom El Mago Pellini och Roxana de Barbray.

Läs även: V75: Backfire först i häftig slutstrid

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Mäktiga debuten – vann på 1.14,2 i första starten

Mäktiga debuten – vann på 1.14,2 i första starten

Här är ett nytt hästnamn att lägga på minnet: Tesio. Treåringen slog till med mäktiga segertiden 1.14,2 över full distans – i sin debut!

Fyraårige Moni to Spare är en stor snackhäst för dagen efter att ha inlett karriären med tre raka segrar. I mitten av mars debuterade han med segertiden 1.15,0 2140 meter.

Tesio - talangen. Foto: ALN

Det är numera emellertid långt ifrån den snabbaste debutvinnaren i Sverige. Solvallabesökarna fick under fredagens lunchtävlingar se en riktig supertalang göra sin första start.

Jorma Kontio satt upp bakom den blott treårige italienskfödde Tesio som spårade dagens sjunde lopp från början till slut. Klockorna vid målgång stannade på formidabla 1.14,2 över full distans med voltstart.

Love You-sonen, som ägs av Kristian Huselius och tränas av Timo Nurmos, gick första 500 efter 1.13, varvet på 1.16 och klämde i med en avslutning på 1.10 sista 500 meterna. Till synes med gott om krafter kvar.

Förtjänsten för den lysande premiären var 20 000 kronor. Bakom klockades Thaiger Exclusive till 14,6 och Midnight Glory till 14,8 – men alltså utan chans att rå på vinnaren.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Starttiden för V64 flyttas tillbaka
Nästa nyhet
Starttiden för V64 flyttas tillbaka

Starttiden för V64 flyttas tillbaka

I början av mars senarelade ATG starttiden för V64. Nu, mindre än två månader senare ändras den tillbaka igen.

Sedan i början av mars har starttiden för det första V64-loppet på vardagskvällarna legat vid 20.05. Det kommer dock inte att fortsätta särskilt länge till. Nu ändrar ATG tillbaka starttiden för V64 – igen.

Hasse Skarplöth. Foto: ALN

Från och med nästa torsdag, det vill säga den 30 april, inleds V64 vid klockan 19.25. Enligt ett pressmeddelande från ATG är orsakerna till den snabba tillbakaflytten omsättningen, banornas önskemål och den kommande flytten av tv-sändningarna till TV4 Sport.

– Vi fick en liten omsättningsökning för V64 och Dagens Dubbel med senareläggningen men samtidigt en något lägre omsättning på andra spelformer. Totalt sett så har vi inte fått den effekt vi hoppades på, säger ATG-chefen Hasse Skarplöth.

Tävlingsdagens starttid har hela tiden kvarstått vid 18.15 och så blir det även fortsättningsvis. V64-spelet inleds från den 30 april två lopp tidigare än vad som varit de senaste veckorna.

– Detta är resultatet av vårt arbetssätt där vi hela tiden arbetar med att anpassa och vidareutveckla våra produkter. Målet är att vi ska leverera den mest engagerande spelupplevelsen och mötesplatsen för spel för våra kunder, säger Skarplöth.

Även starttiden för V86 tidigareläggs under sommaren. Under perioden 6 maj till och med 23 september kommer första start att bli 19.20 (i dag är den 20.30) och alla V86-avdelningar kommer avgöras på en och samma bana.

Läs även: Satsning på trav i tv – men V64 Direkt flyttas

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V65 Solvalla: "Han är själv sin störste utmanare"
Nästa nyhet
V65 Solvalla: ”Han är själv sin störste utmanare”

V65 Solvalla: ”Han är själv sin störste utmanare”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han rullade över i galopp senast och det visade sig efteråt att han blev ömfotad. Vi har skott sulor på nu och hoppas det ska hjälpa honom att sköta sig, han kändes bra efter galoppen annars senast i 12-fart. Bakspår är positivt för felfri avgång och han är sig själv sin störste utmanare. Jag får ta det lite lugnt från böran och eventuellt kör vi med öppet/norskt huvudlag den här gången istället för helstängt, säger Susanne Österberg om Research (V65-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V65-1

1 Linus Boy – Han har varit riktigt bra de två senaste. Spår ett tror jag är bra för honom, det är en stor och stark häst och han blir bättre och bättre aktionsmässigt. Hästen är under utveckling och inga ändringar är planerade, säger C-G Björkoth.

2 Twinkle Kronos – Han skötte sig bra i debuten och vi var nöjda. Hästen visade bra inställning och vi var nöjda. Förhoppningsvis får han hjälp med loppet i kroppen och det är helt klart en vettig häst. Spår två är alltid ett frågetecken på en stor och orutinerad häst men han verkar förnuftig så vi hoppas det ska gå bra. Inga förändringar är planerade vad jag vet, säger Tommy Berghagen.

3 Persephone Face – Det har blivit en del galopper men annars har hästen varit fin och allt verkar bra. Hon kan vinna ett lopp som detta och våra hästar är rätt så likvärdiga i chans i detta lopp. Det blir skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

5 Tobacco – Han var fin i debuten näst senast men senast blev det strul på grund av materialfel. Han tränar fint och kan räcka bra om han klarar det svåra startspåret. Det är skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

6 A Sleepwalker – Han gick okej senast efter uppehåll och med det loppet i kroppen borde han vara lite vassare nu. Hästen kan öppna bra och jag hoppas främst på en bra slant, vi möter några bra här. Inga ändringar vad jag vet, säger Mattias Djuse.

7 Frantic – Han var fin vid seger i debuten men senast blev det för mycket i spetskörningen med galopp som följd. Skorna får sitta på och även den här ses med chans då våra är rätt så lika i kapacitet, säger Kenneth Haugstad.

Lopp 2, V65-2

3 Digital Bronze – Jag trodde inte han skulle räcka till seger senast men han gjorde det bra även om han inte riktigt fattar vad det går ut på ännu. Kommer jag till ledningen tror jag på hygglig chans, skor igen, säger Marcus Schön.

6 Operating Limit – Han gick barfota fram senast men det verkar inte vara hans melodi så det blir skor nu. Hästen är fortfarande inte att lita på men är stark och rejäl. Det känns som att han kan passa med Björn Goop, säger Marcus Schön.

8 Limoncelli – Han kom snett på det senast och sprang mest och bröt i svängarna. Sen snubblade han sig i galopp men annars tycker jag att han blivit bättre och bättre för varje start i år. Då har han ända startat väldigt ofta under året men han verkar tåla det och en del insatser har varit klart plusbetonade. Spåret är inget som oroar men frågan är vart vi hamnar härifrån. Han kommer säkert göra en bra insats men jag tror det blir svårt att vinna. Skor runt om, säger Peter G Norman.

9 Runway – Hästen har gjort det rätt så bra i två starter för mig. Läget tror jag han kan utnyttja och hästen kommer mer och mer för varje start. Skor runt om nu, men det är inget stort minus tycker jag, säger Reijo Liljendahl.

11 Boom Boom Am – Hon var ok senast med lite sparat i mål. Nu är läget tråkigt och det behövs en del tur. Med klaff kan det vara ett platsbud och det blir skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

Lopp 3, V65-3

1 Time For Muscles – Hon imponerade i debuten, det var inte tomt i mål och det är en riktigt fin häst. Det känns som hon är en av våra bästa treårsmärrar i stallet och jag tror hon kommer vara minst lika bra igen. Skor runt om igen, säger Marcus Schön.

2 Aberfeldy – Hon har bra fart men är inte helt okomplicerad. Utan krångel tror jag hon kan vara långt framme. Det blir lite ändringar i skoningsdetaljer men hon går fortfarande med skor runt om, säger Reijo Liljendahl.

4 Oskarina Storm – Hon gjorde tre riktigt bra lopp där i februari-mars men fick sedan pausa och är behandlad. Hon är inte så tufft jobbad och jag tror kanske att hon behöver loppet i kroppen. Dessutom blir det en försiktig avgång och jag hoppas vi kan komma ner i vettigt slagläge. Ändå ska hon väl kunna duga en bit med tanke på det hon visat hittills men som sagt, ett litet frågetecken för formen. Skor runt om, säger Lars-Åke Söderholm.

5 Binserta d’Eam – Hon var lite av en besvikelse senast men var duktig före det. Hon står bra inne i loppet och spåret bör hon greja. Hon kan duga bra i ett lopp som detta och det är åter skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

6 Onceforall – Hon gick bra senast och behöver snälla resor. Fyra-femma är rimligt att tro och det blir skor runt om, säger Marcus Schön.

7 First Visit – Hon är inte så tokig och känns bättre än raden. Det blir vanlig vagn nu då hon behöver mera stöd, säger Marcus Schön.

9 Faith Hill – Hon gick jättebra senast men det var detaljer som gjorde att hon inte vann den gången. Hon känns uppåt och är nog långt framme om hon klarar spåret. Barfota igen, säger Marcus Schön.

10 Electric Image – Hon galopperade på upploppet senast och det är lite svårbedömt med henne. Hon tränar i alla fall bra och hon kan greja hyggliga slantar här. Det är åter skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

12 Laura Roc – Det blev strul i början av loppet senast och jag tycker hon är bättre än raden. Läget är bra för hennes del och hon kan komma bra till. Jag tycker båda mina hästar i loppet har kapacitet att vinna loppet. Barfota runt om igen siktar vi på, säger Reijo Liljendahl.

14 Global Princess – Hon är lite svår och har nu hoppat två gånger i rad utan anledning. Formen är nog bra då hon gick starkt efter galopp näst senast men härifrån siktar jag på en peng och ligger lågt. Tror det blir skor igen, säger Mattias Djuse.

Lopp 4, V65-4

1 Melker – Han stod för en femstjärnig insats efter inledande galopp senast och den här hästen gör en aldrig besviken. Han vet verkligen vart mållinjen är och allt pekar på en ny fin insats. Det enda orosmolnet denna gång är väl startspåret och risken finns att vi hamnar invändigt. Ändå måste jag försöka köra vad som går första biten och kommer vi bara loss i tid känns han segeraktuell. Inga ändringar, säger Pierre Nyström.

4 Rightkindoftrouble – Han gjorde comeback senast och vann via en vass avslutning. Vi var självklart nöjda med insatsen men man ska ändå inte dra för stora växlar av den då motståndet var klent. Han hade inte gått snabbare än 1.22 innan det så på det viset var det bra och jag tror nog han kan springa en 12-tid idag. Jag tycker att han visat att han kan springa fort men idag stöter vi på ett par tuffa konkurrenter och kanske hade han behövt vara riktigt på topp för att utmana dessa. Barfota fram, säger Peter G Norman.

5 Portovenre – Vi ryckte skorna på honom senast och körde med helstängt och det föll väl ut. Det blir samma balans och utrustning nu och han står på tur för seger och borde vara långt fram igen, säger Marcus Schön.

7 Errol Boko – Han har lagt på sig muskler i vinterträningen och varit fin i 17-jobb inne på Solvalla inför det här. Kanske det behövs lopp i kroppen men jag tror på en bra insats direkt. Spår sju är förstås inte så roligt över kort distans men det är en allround häst. Inte omöjligt det blir barfota runt om direkt, säger C-G Björkroth.

8 Anthologie – Hon visade åter form senast men har som vanligt fått ett mycket svårt spår. Hon var sjuk i sin näst senaste start. Vi kör henne barfota fram. Hon behöver lite klaff härifrån, säger Kenneth Haugstad.

10 Research – Han rullade över i galopp senast och det visade sig efteråt att han blev ömfotad. Vi har skott sulor på nu och hoppas det ska hjälpa honom att sköta sig, han kändes bra efter galoppen annars senast i 12-fart. Bakspår är positivt för felfri avgång och han är sig själv sin störste utmanare. Jag får ta det lite lugnt från böran och eventuellt kör vi med öppet/norskt huvudlag den här gången istället för helstängt, säger Susanne Österberg.

11 Oin Baba – Han fungerade inte barfota senast och det blir skor runt om nu. Han har tränat bra men har ett dåligt läge mot bra hästar och jag får ligga lågt, säger Mattias Djuse.

Lopp 5, V65-5

1 Across My Heart – Hon har inte startat på ett tag och man ska inte begära stordåd. Hon är startsnabb och har perfekta förutsättningar med spår ett. Barfota runt om och det är platschans, säger Kenneth Haugstad.

4 Tango Lavec – Det är bra förutsättningar för honom med framspår över kort distans. Hästen är snabb ut och känns fin i träning. Han är snabb bakom bilen och jag tror på en bra insats, men kanske det kan behövas ett lopp i kroppen. Troligtvis barfota runt om, säger C-G Björkroth.

5 Digital Call – Hon var usel senast och var sig inte alls lik den gången. Vi har inte hittat något fel på henne och hon behöver få ett fint lopp för att vara långt fram, säger Marcus Schön.

6 A Perfect Trip – Hon var väldigt bra vid segern näst senast men var med i ett olyckstillbud i starten efter det och fick strykas. Sen testade vi henne i ett provlopp och den förra incidenten satt i skallen på henne då. Det gjorde den även senast men jag var ändå fullt nöjd med insatsen då hon satt fast bakom trötta hästar. Hon känns jättefin på alla sätt men vi kommer inte ladda från start med tanke på att hon bara har en speed som jag vill spara till upploppet. Får hon rätt resa kan hon vara med där framme, Skor runt om, säger Lars-Åke Söderholm.

8 Big Finish – Han gjorde ett bra lopp senast och då hästen är startsnabb får vi prova lite från start. Han borde få vinna lopp snart och tanken nu är barfota runt om vilket jag inte fått något riktigt svar på ännu. Jag tycker inte han är så tokig och distansen spelar ingen roll för honom, han bör kunna gå en bra tid, säger Mattias Djuse.

11 Legoholm Zon – Hon var positiv senast då hon fick backa ner i kön för att sedan avsluta bra. Hon star tufft till och behöver lite tur även om formen är bra. Barfota fram, säger Kenneth Haugstad.

12 Britelite Am – Det är tufft läge även här. Hon var positiv i årsdebuten men lite sämre senast även om det var tufft lopp hon fick. Hon tränar fint och det blir skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

Lopp 6, V65-6

3 Island Life – Han var bra i sin första start för året och jag var ruggigt nöjd med insatsen. Hästen satt fast men ville liksom bara ut och det fanns gott om krafter kvar. Han har haft många problem och har dessutom opererats i ett knä. Det är dock en väldigt kapabel häst som vi tror en hel del på inför framtiden nu fick vi ett bra utgångsläge. Jag tycker att han känns intressant idag och man ska inte räkna bort honom helt. Någon gång framöver kommer vi rycka skorna men jag tror vi sparar det, säger Peter G Norman.

4 Financial Secret – Det är en rätt så fin häst som är bra för klassen han befinner sig i. Han är skaplig ut men får mest sköta sig själv första biten. Hästen känns stabilare nu men är inte helt att lita på ännu. Det blir barfota fram och rycktussar för första gången vilket jag hoppas ger en extra växel, han har svarat på det i träning. Han var ej vässad inför starten senast och jag hoppas tätare starter för honom framåt, det kan vara en häst för V75 framöver, säger Mattias Djuse.

5 French Me – Det blev tvärstopp i loppet senast och han kördes då upp i vagnen framför, det var en ren olyckshändelse. Det är första gången på länge han har framspår och nu blir det barfota runt om. Jag tror han duger om det stämmer, säger Reijo Liljendahl.

7 Digital Circle – Han hade lite problem med en testikel och blev kastrerad. Han har fått träna på men inte i några snabbare tempon och det har blivit i 20-fart full väg som snabbast. Hästen har bra kapacitet men jag begär ingen offensiv styrning så här direkt. Detta är inte det viktigaste loppet. Vi får kolla närmare på hovarna men det kan bli barfota runt om, säger Glenn Elo.

9 Dark Xray – Det är en häst under utveckling som inte har fått till det riktigt ännu. Han tränar bra men har inte blommat ut som vi trott och hoppats på ännu. Det är en allround häst men bakspår är förstås inget plus. Det kan bli riktigt bra på sikt, men han måste visa det i lopp först, säger C-G Björkroth.

14 Helios du Gull – Han är en riktigt strulpelle bakom bilen men har annars rätt bra form. Jag har dock svårt att se honom runda samtliga från det här läget på en snabb Solvallabana och uppgiften känns inte helt lätt. Vi får smyga med och jag hoppas mest på en slant. Skor runt om, säger Erik Lindegren.

15 Othello Face – Han blev störd i första kurvan senast men gick sedan ok även om han stumnade något. Han står illa till men är speedig och kan vara med och hugga om det klaffar. Han tävlar med skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Månprinsen A.M. redo för fjärde raka
Nästa nyhet
Månprinsen A.M. redo för fjärde raka

Månprinsen A.M. redo för fjärde raka

Månprinsen A.M. är inte direkt hästen som vilar på lagrarna. På onsdag väntar hans fjärde start för året – och potentiellt fjärde raka seger.

Hästen som för närvarande bär epitetet ”kallblodskungen” i svensk travsport heter Månprinsen A.M. och den publik som vågar sig ut till Bergsåker på onsdag kommer få se stjärnan på nära håll.

Månprinsen A.M. har inlett säsongen på bästa tänkbara sätt – genom att vinna samtliga sina tre starter. Senast, på Romme, unnade han sig till och med en rejäl startgalopp men vann till slut ändå säkert.

I ett race mot sex motståndare och med en förstaprispremie på 70 000 kronor lär Gunnar Melanders ögonsten få finna sig i att bli storfavorit till fjärde raka. Så här ser startlistan ut:

2140 auto

1 Mel Odin – Micael Melander
2 Lomar – Ida Eriksson
3 Hulte Magnus – Ulf Ohlsson
4 Månprinsen A.M. – Gunnar Melander
5 Best Elden – Ove A Lindqvist
6 Stamping – Fredrik Sikberg
7 Flex – Kenth Åkerlund

Läs även: Galopp stoppade inte Månprinsen A.M.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Tänkbara Elitloppshästar provar i Argentan

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson