Snacka om lysande årsdebut. Fyraårige Volstead blir att räkna med i alla sammanhang framöver, efter att ha stormat fram på 1.11,5 efter sex månaders frånvaro.

Det var Stefan Melanders fyraåriga jänkare Volstead som stall showen vid Solvallas tävlingar på onsdagen. Den fyraåriga Cantab Hall-sonen har visat fina fartresurser tidigare men när hästen nu gjorde första starten på ett halvår kom han ut i fullständigt toppskick direkt.

Volstead siktar mot Kungapokalen. Foto: ALN

Volstead snabbstartade men kunde inte ta sig förbi This is Alex som spetsade. Efter det att ”Tarzan” gått ned och vilat i rygg en bit då första 500 avverkades efter 08,2 vred han ut i dödens igen. Med varvet på 11,2 började nog köhästarna att vädra morgonluft, men de skulle bedra sig.

Med halvvarvet kvar hade ledaren sålt slut på smöret, men för Volstead fanns det ännu gott om krafter kvar. Amerikanen övertog ledningen – och stack sedan bara undan. Årsdebutanten dundrade fram över upploppet helt ohotad och skar mållinjen på härliga 1.11,5a över 1640 meter. En prestation som belönades med 40 000 kronor.

– Så fin som han kändes i dag kanske han får åka till Åby för att försöka kvala in till Kungapokalen, sa Melander efteråt enligt Kanal 75.

V86 i övrigt:

Kash's Cantab håller undan för I Saw You. Foto: ALN

…Kentucky Fibbers lopp brukar bjuda på fina hästar och denna kväll var det Stig H:s Kash’s Cantab som tog hand om huvudrollen. Sjuåringen som tidigare hade svårt för att sätta nosen först har i år vunnit hälften av sina sex starter. Och denna gång var det efter en synnerligen rejäl insats.

Kash’s Cantab, körd av Erik Adielsson, gick loppet, som kördes i jämnt högt tempo, i dödens. Han övertog ledningen med 500 meter kvar och stack undan med flera längder. Krafterna tröt förklarligt över upploppet och I Saw You närmade sig, men Kash’s Cantab höll knappt men säkert undan och vann på fina 1.10,9a över 1640 meter. Här var Reven d’Amour femma efter pigg avslutning och Beer Summit sexa.

…Daniel Redéns femåriga sto Windy Ways var storfavorit i V86-upptakten som avgjordes på Bergsåker och hon hade heller inga problem att ta sin fjärde raka seger. Per Linderoth skötte tömmarna och ekipaget klockades till 1.13,1a över kort distans.

Rätt V86-rad:

4 Windy Ways – Per Linderoth 1,19
5 Volstead – Stefan Melander 2,23
11 Mockingbird Face – Robert Bergh 1,94
3 Nose Gear – Stefan Melander 2,27
6 Kirin de Zeun – Kevin Svedlund 4,81
1 Kash’s Cantab – Erik Adielsson 1,84
6 Chip Dealer – Troels Andersen 3,46
8 Ninepoints Ariel – Oskar J Andersson 32,42

8 rätt: 3484 kr (1231 system)
7 rätt: 27 kr
6 rätt: jackpot

Omsättning: 16 503 378 kr

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Hagmyren

Torsdag: V4-tips till Hagmyren

Omgången
Två nordislopp ramar in omgången som i sin helhet känns ganska slätstruken sportsligt. Luktar lite favoritbetonat idag och även om det är lockande att gardera den största lampan 13 Love Ain’t Easy (V4-2) så gör jag det inte. Tror Björn Röcklinger rundar det här gänget med sin fina Love You-avkomma och lirar flerkupong med lås i första avdelningen som komplement.

Spiken
13 Love Ain’t Easy (V4-2)

Låset
2 Hibokongen & 7 K.A.Priol (V4-1)

Skrällen
11 Trollfuxen (V4-4)

V4-förslaget (x12)
V4-1: 2,7 (res 1-11)
V4-2: 13 Love Ain’t Easy (res 3-1)
V4-3: 6,8,9 (res 7-14)
V4-4: 2,3,6,7,11,12 (res 8-5)

2x1x3x6 = 36 rader

864 kronor

Dubbelförslaget
13 – 8 x 800
13 – 9 x 200

1000 kronor

 

V4-1

RANKING A: 7-2. B: 1-11-8-9-10-5. C: 6-3-4.

Spetsanalys:
1 Hokseng Rypa står ensam på start och får åtminstone leda en stund. Hibokongen kommer öppna bra från innerspåret på tillägg och kan vara först framme för att försöka överta.

Loppanalys:
Ett skapligt kallblodslopp inleder V4:an och jag tycker en trio känns hetast. 7 K.A.Priol står på tur för seger efter fina insatser under en längre tid. Vid årets första framträdande reparerade han en tidig galopp på mersmakande sätt och sedan har han avslutat riktigt bra två gånger på raken men fått aningen för långt fram. Formen bör vara på topp i det här läget och med rätt resa blandar han sig i segerstriden.

2 Hibokongen inledde tävlingsåret på bästa sätt genom att hålla undan från spets före just K.A.Priol. Gav ett väldigt bra intryck men fick nöja sig med andraplatsen på Romme gången efter. Även denna gång efter tidig ledning och Bo Landgren lär försöka jaga ikapp den ensamme på startdistansen per omgående.

1 Hokseng Rypa var stallet nöjda med inför årsdebuten men upplägget blev för tufft. JOP testade för tät men fick svar invändigt och utifrån skulle Torsten Blomqvist bestämt till spets med Eltebos Höibysara. Genomköraren är avklarad och man lär i alla fall leda ett tag.

1 Höstbo Krabat har 20 meter att plocka in på ovanstående duo men har kapaciteten i grunden för att göra det. Står bra inne på pengarna men formen känns tveksam.

8 Solfredman kan alltjämt en hel del i sina ljusa stunder och 10 Sölvbergs Knekten gnetar på skapligt. Båda ska streckas om man garderar loppet ytterligare.

9 Tjasse blev ganska hårt betrodd senast men agerade lite segt som jag misstänkte och han rundar inte det här gänget från dubbla tillägg.

V4-2

RANKING A: 13. B: 3-1-11-6-15-10-9-5-7-2. C: 14-8-4-12.

Spetsanalys:
Innerspåret och springspåren har de bästa kandidaterna och mitt tips är att 6 Sno På frontar före 1 Strong Will.

Loppanalys:
Voltstartslopp utan vidare klass där den stora frågan är om favoriten 13 Love Ain’t Easy rundar samtliga från tillägg. Love You-sonen har två raka triumfer på kontot där den första var imponerande. Då sänkte han alla i spåren sista 700 meterna via 12-runda och sluttiden landade på finfina 1.12,6a/1640. På Hagmyren senast fick han överta ledningen tidigt och sen var det spel mot ett mål. Motståndsmässigt ser det här inte mycket tuffare ut men det kan vara många i vägen och jag tror Björn Röcklinger vill ge sin häst chansen. Tredjespår fram till dödens eller ledningen tidigt och sen bör ändå möjligheterna att vinna loppet vara goda. Spik!

1 Strong Will är värste konkurrenten på förhand valacken slog till med seger direkt i åersdebuten. Daniel Berglund hittade då ner i fjärde ytter och via ett avancemang på sista bortre långsidan kunde man koppla grepp 250 meter från mål. Bör vara ännu mer förbättrad nu och kan öppna hyggligt snabbt.

3 Obsli Star gör första starten för i år men vann faktiskt årsdebuten vid samma tid i fjol. Det här är en gedigen travare som sällan gör en dålig insats och han kan mycket väl duga direkt.

11 M.T.Jorgen behövde nog loppet senast och testade återigen med Ulf Ohlsson. Kanske får han bättre snurr på hästen denna gång och fuxen är inte så tokig i grunden.

6 Sno På brukar trivas i front och hittar Clas Jonsson dit från springspår kan man vara en otrevlig överraskning för många av spelarna.

V4-3

RANKING A: 8-9-6. B: 7-14-10-12-13-3-5. C: 4-15-2-1.

Spetsanalys:
3 Holly frontade från samma spår näst senast och har god chans att göra det igen.

Loppanalys:
Stolopp med voltstart över 2140 meter som nästan känns helt olösligt. Det är låg klass på denna tillställning men 8 Avril Lascaux har två raka positiva insatser efter tidiga galopper och måste räknas tidigt. Stoet har härdats mot Solvallakonkurrens och löser hon bara startmomentet är hon absolut med i matchen. Första med Sören Eriksson!

9 Simb Taylor har skrapat ihop tre segrar på sina 26 framträdanden vilket gör henne till mest framgångsrik i fältet. Spotlite Lobell-dottern kommer med skapliga insatser mot grabbarna, möter nu bara ston och ska kunna räcka en bit.

6 Holding Position blandade och gav en hel del i Stefan Melanders regi men ägs samt tränas nu av Jan Sundell. Fyraåringen har inte tävlat på ett par månader men är även hon van vid tuffare hästar än detta.

Bakom denna A-grupp återfinns det ett sammelsurium B och C-pållar, och jag nämner några, men jag trots att loppet ser öppet ut nöjer jag mig med tre streck.

7 It’s a Stick Up står bra inne i loppet och får Ulf Ohlsson bakom tömmarna.

14 Bumpy Sisu är inte så tokig i grunden och kan överraska direkt efter vila.

10 La Mia Vacanza har aldrig vunnit men är åtminstone tillräckligt i form nog för att slå till nu.

V4-4

RANKING A: 7-2. B: 6-11-12-3-8-5-1. C: 4-10-9.

Spetsanalys:
7 Zorn är bästa spetsbudet om Hans R Strömberg bara prickar någorlunda från springspåret.

Loppanalys:
Kallblodslopp över korta häcken där en ”riktig dalahäst” får störst förtroende. 7 Zorn är varken orange eller kurbitsmålad men född, uppvuxen, tränad i dalarna och bär dessutom namnet av en av landskapets största personligheter. Valacken inledde sin karriär med seger i slutet av förra året och följde upp det med en stabil andraplats. Sist gjorde han comeback efter vila och som det såg ut behövde han det loppet i kroppen. Springspår och en Elitloppsrusig Hans R Strömberg kan innebära ledningen och därifrån är man ekipaget att slå. Ska dessutom lättas i balansen!

Motbud saknas dock inte och i kallblodlopp med lägre klass kan det mesta hända. 2 Filipson kommer med två raka galopper i raden och har nu inte tävlat sedan november förra året. Hästen har dock visat kvaliteter tidigare och tränade Lindh låter uppåt. Kuskförstärkt!

6 Rutbo Roffe gjorde även han comeback efter uppehåll men har en mersmakande resultatrad. Han har dock visat en del osäkra tendenser men duger gott och väl felfri.

11 Trollfux hade ett skapligt fjolår och behöver inte vara borta trots att han inte startat sedan strax innan jul.

12 Liheim Birken är alltjämt segerlös efter 17 starter men gör oftast stabila insatser.

3 Fröjde vann något turligt senast men kan blixtra till.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Hagmyren: "Känns jättefin inför comebacken"
Nästa nyhet
V4 Hagmyren: ”Känns jättefin inför comebacken”

V4 Hagmyren: ”Känns jättefin inför comebacken”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han känns jättefin inför sin comeback och har tränat på hela vintern. Vi har varit inne på banan med honom två gånger och kört 1.36 som snabbast. Jag kommer i alla fall inte skylla på att han behöver lopp i kroppen och jag tror väl egentligen att jag har bästa hästen. Sen kan det givetvis vara många i vägen vilket han kanske inte är helt van vid. Han har nästan alltid varit med där framme direkt men segern togs ändå bakifrån. Jag tycker att han borde ha chans om inte strular och vi kör med skor samt öppet huvudlag. Vi har testat halvstängt ett par gånger men då har han galopperat, säger Rikard S Jansson om Trollfux (V4-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Hagmyren. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Hokseng Rypa – Hon har tränat jättebra både före och efter senaste loppet och jag trodde mycket på henne senast. Hon var då inte alls så bra som vi trodde och man får vara lite försiktig i uttalandena inför idag. Loppet passar annars fint och Janne kan kanske köra i jämn och fin fart i ledningen. Hon bör streckas. Inga ändringar, säger Jan Ove Olsen.

2 Hibokongen – Han vann direkt i årsdebuten men orkade inte riktigt stå emot från ledningen senast. Han blev lite flegmatisk men höll ändå farten väl efter att han blivit rundad in i slutsvängen. Jag tycker detta ser lämpligt ut på förhand och härifrån får han en fina resa oavsett. Vi kommer köra med öppet huvudlag idag vilket jag tror ska fungera bättre. Skor runt om, säger Bo Landgren.

7 K.A. Priol – Han låg på i loppet senast och han brukar inte bete sig så. Han har varit igång med startandet och börjar bli taggad kanske. Allt är normalt i träningen och med vettig ryggresa så bör han duga bra här. Nu blir det sommarskor och åter halvstängt huvudlag, säger Carl-Ivar Larsson.

9 Tjasse – Han håller fin form och spåret ska han greja. Det är en del hästar att runda och vi behöver lite flyt. Med bra tempo och bra ryggar så bör det vara platschans med honom. Det blir åter skor runt om och öppet huvudlag, säger Kajsa Frick.

Lopp 2, V4-2

1 Strong Will – Han var inte förberedd för några stordåd senast och han var mycket bättre än vi trodde. Nu bör han vara ännu mycket bättre och det här är en fin häst. Jag tror han är bättre än tilläggshästarna till och med och från spets bör han vinna. Innerspåret kan dock vara lurigt då han är ivrig och vill iväg. Det finns strulrisk från start. Inga ändringar, säger Daniel Berglund.

4 V.I.P. Prophet – Han verkar pigg och så men han har inte startat på länge och behöver nog loppet. Vi siktar på en hygglig slant och det blir barfota runt om, säger Pirjetta Laakso.

5 Fitzcarraldo – Vï var nöjda med honom i vår debut senast och allt verkar väl. Han tränas rätt lugnt. Nu rycker vi alla skorna så får vi se vad det ger för resultat. Jag känner honom lite för dåligt ännu för att veta vad spår fem betyder men jag tror inte på någon snabbstart. Det bör vara platschans, säger Thomas Lönn.

13 Love Ain’t Easy – Han har gjort det bra varje start i år och formen sitter verkligen där den ska. Troligen har jag bästa hästen men det får inte strula alltför mycket och denna gång känns vi väldigt utlämnad. Stryper de tempot där framme får jag väl kliva på i spåren för det går liksom inte att sitta kvar där bak och meta. Det ser ut som en bra chans på förhand. Inga ändringar, säger Björn Röcklinger.

15 Ima Tornado – Han har varit ok i ett banjobb men det är inget bra läge på Hagmyren men sitt korta upplopp då det är så manga att runda. Fyra-femma kan vi hoppas på och det blir skor runt om, säger Thomas Lönn.

Lopp 3, V4-3

1 L.H. Adventure – Hon visar inte mycket av värde och var bara dålig senast. Vi har kollat upp henne men inte funnit några fel men det känns mest som hon får starta på i jakten på uppryckning. Vi rycker bakskorna denna gång men det ska inte göra någon sensationell skillnad, säger Linda S Hedström.

8 Avril Lascaux – Hon har mycket fin form och har gått bra efter galopp på sistone. Jag vet inte varför hon har galopperat men hon är lite känslig i munnen. Uppgiften ser trevlig ut och hon kan vara med bland de tre främsta felfri. Det är galopprisk i volten. Skor runt om, säger Pirjetta Laakso.

9 Simb Taylor – Hon har väl ändå gjort halvskapliga lopp men det känns som om det finns mer att ta av. Hon har dessutom körts ganska passivt och Ulf Eriksson tror jag kommer fungera fint på henne. Nu möter hon bara ston och det är upp till bevis. Skor runt om, säger Mats Bucht.

12 Bicker – Hon är en ny bekantskap för mig men kom i bra skick och har tränat fint. Vi har kört 1.22 med henne som snabbast och det gick väl 1.18 sista rundan då. Loppet såg lämpligt ut men jag vet inte alls vart hon står varken formmässigt eller i klassen. Skor runt om, säger Jonas Martinsson.

Lopp 4, V4-4

2 Filipson – Han är tillbaka efter vinterträning, och skulle väl egentligen ha kunnat startat tidigare, men det fanns liksom dåligt med lopp åt honom. Han känns fin i jobben och har gått 1.35 som snabbast inför detta. Läget är bra och jag tycker det känns som att polletten trillat ner på honom. Han har varit osäker på benen men känns stabilare nu och kommer säkert att göra en bra prestation. Skor runt om och sen kommer vi testa öppet huvudlag i värmningen. Det har varit helstängt förr men eftersom han känns förnuftigare provar vi att ändra, säger Rikard Lindh.

7 Zorn – Han är en hygglig häst som jag tror behövde loppet senast. Krafterna tröt sista biten men han hade inte tävlat på ett litet tag innan det. Vi kommer dessutom att göra vissa lättningar i hans balans, vilket vi testat i jobb här hemma hos mig, och det tror jag kommer göra susen. Springspår är bra men jag bedömer honom bara som normalt startsnabb. Skor runt om, säger Hans R Strömberg.

8 Moe Finn – Han har haft problem med en tand och inte startat men han är regelbundet tränad. Vi har ett senare lopp i sikte och idag får han mest smyga med. Vi har testat honom barfota bak hemma och provar så i loppet nu. Han möter mer rutinerade hästar så vi ligger lite lågt, säger Tom Hammarlund.

11 Trollfux – Han känns jättefin inför sin comeback och har tränat på hela vintern. Vi har varit inne på banan med honom två gånger och kört 1.36 som snabbast. Jag kommer i alla fall inte skylla på att han behöver lopp i kroppen och jag tror väl egentligen att jag har bästa hästen. Sen kan det givetvis vara många i vägen vilket han kanske inte är helt van vid. Han har nästan alltid varit med där framme direkt men segern togs ändå bakifrån. Jag tycker att han borde ha chans om inte strular och vi kör med skor samt öppet huvudlag. Vi har testat halvstängt ett par gånger men då har han galopperat, säger Rikard S Jansson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
On Track Piraten är klar för Elitloppet
Nästa nyhet
On Track Piraten är klar för Elitloppet

On Track Piraten är klar för Elitloppet

En tredje häst blev under onsdagskvällen klar för Elitloppet. Det är On Track Piraten som inviterats till superloppet.

Det är sju veckor kvar till Elitloppet ska köras och i samband med Solvallas tävlingar på onsdagskvällen kunde ett tredje namn presenteras som definitivt för drömloppet. Det är Hans R Strömberg som tackat ja att komma med On Track Piraten.

– Jag såg On Track Piraten vinna så lekande lätt från ledningen i Prix du Luxembourg på Vincennes i januari att han blev ruggigt intressant för Elitloppet redan då. Segern i Gulddivisionen på Romme förra helgen var ett kvitto på att hästen håller måttet, säger sportchefen Markus Myron i ett pressmeddelande.

Följer "Piraten" i Ego Boys fotspår? Foto: ALN

Sjuårige On Track Piraten har vunnit 18 av sina 66 starter och tjänat nästan åtta miljoner kronor. Hästen är klar för start i Olympiatravet om två veckor och kan bland sina meriter skryta med att ha tagit hem SM de två senaste åren.

Faktum är att valacken blir den första hästen tränad vid Rättvikstravet att delta i Elitloppet på 42 år. Då, 1973, var det Ego Boy som för evigt skrev in sig i travhistorien när han tog en legendarisk seger i loppet.

– Det är en dröm som går i uppfyllelse när vi får chansen att starta i Elitloppet. Alla minns ju Ego Boy och det pratas än idag om hans prestation. Jag är glad att Piraten och jag får den här chansen, säger tränaren Hans R Strömberg.

Klara för Elitloppet är därmed:

Maven
On Track Piraten
Timoko

Dessutom är Digital Ink inbjuden, men ännu inte definitiv.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Superduellen - Månprinsen möter Lannem Silje
Nästa nyhet
Superduellen – Månprinsen möter Lannem Silje

Superduellen – Månprinsen möter Lannem Silje

I augusti kommer Dannero att komma bjuda på ett riktigt supermöte. Det är nämligen klart att Månprinsen A.M. och Lannem Silje ska mötas i en duell.

Lannem Silje har i dagsläget 33 segrar på 35 starter. Foto: ALN

Det femåriga norska stoet Lannem Silje och den svenska kallblodskungen Månprinsen A.M. – det är världens just nu hetaste kallblod. Vem av dem är bäst? Svaret på den frågan lär komma på Dannero den 8 augusti.

Många är de som hoppas att de båda superstjärnorna ska mötas redan sista söndagen i maj då Elitkampen avgörs på Solvalla. Men då är det som bekant fler hästar inblandade som vill ha ett finger med i spelet. Månprinsens hemmabana Dannero har nu gjort klart för ett annorlunda koncept: de båda hästarna ska mötas i en ren duell.

– Vi ville ta ett nytt grepp helt enkelt. Både Gunnar Melander och Lannem Siljes tränare Ola M Skrugstad har nappat på det här och tycker att det är en rolig grej, säger Bert-Ola Månsson som är sportchef för Dannero, till Kanal 75.

Tvåhästarsduellen kommer avgöras i samband med banans V75-tävlingar den 8 augusti då även Kallblodskriteriet utgör en attraktion. Vinnaren av duellen erhåller 125 000 kronor medan tvåan får 75 000. Vilken distans som loppet ska köras över har ännu inte beslutats. Självklart ska det avgöras utanför alla streckspel men vinnarspel kommer vara tillgängligt.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
BBS Sugarlight kommer till Olympiatravet

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson