V64 Axevalla 7 april 

Omgången: Fina lopp och då det äntligen ska bli vår i luften så lär det gå undan på Axevalla under kvällen, och jag spelar med två spikar som jag tror kommer till ledningen.  

Bästa spiken: 3 Versailles (V64-5) ska inte bomma ledningen och det låter som vi kommer få se en riktigt bra insats och han kommer kuta på bra för Björne.

Chansspiken: 3 Catwalk In (V64-2) gör första starten för Björn där rapporterna går i dur och jag tror hon ska kunna köra sig mot ledningen. Kul chansspik!

V6-förslaget är på 1.824 kronor (enbart för alla rätt).

5-8-12-2-1-4-6-3 (13-9)

3 Catwalk In (7-9)

8-9-3-5 (2-6)

6-5-2-12-5-9-1-13-10 (3-4)

3 Versailles (4-7)

9-3-6 (8-7)

8x1x4x9x1x3 = 864 kr

Fleris: 8x1x4x3x1x1 x 10 = 960 kr

DD-förslag på 1000 kronor:

3-9 x 1000

 

V64-1:

Ranking: A: 5-8-12 B: 2-1-4-6-3 C: 13-9-7-10-11 

Spetsanalys: Struliga hästar med framspår, kanske kan King of the Star köra mot ledningen med ensamt springspår och släppa till någon av de mer betrodda.

Loppanalys: Öppet lopp där 12 Frozen Royalty är knapp favorit, och han var bra flera starter och galopperade bort en trolig seger den 8/12 bland annat. Han kördes väl offensivt senast och ledsnade för Olle men nu Björn igen och han kan runda dem – men stark favorit är det inte.

Chanstipset till 5 Quentin Frontline som är nyttig och ganska bra, även om han inte räckte då han gick i andraspår senast med jättelöftet King Sir Kir i ledningen. Före det var han bra vid segern då han kördes resolut till spets med dryga varvet kvar och även som tvåa från dödens. Viss spetschans om hästen trampar rätt och då kan det helt klart gå vägen.

8 Ambush Avenue är knepig men rätt fartfylld för detta enklare lopp. Formen ska vara uppåt då hon hade varit struken upprepat innan förra starten för halsproblem och hon är en A-häst.

2 Big Deal är en fin häst som har störst potential av dessa och vid segern bara åkte Anders runt dem i spåren. Fick regelrätt stryk av 5 då de möttes då Big Deal var 16 för tio-favorit och nu har hästen varit ifrån lite. Behöver loppet?

V64-2:

Ranking: A: 3 B: 7-9-2-1 C: 5-8-4-

Spetsanalys: 2640 meter och jag tror inte så många vill bränna sina hästar i ett test till StoChampionatet. Catwalk In har varit okej från start i förra regin, och jag tror Björn ska kunna köra mot ledningen.

Loppanalys:  7 Florida Queen är favorit och hon var med i kulltoppen under andra halvan förra året och bra tvåa i Breeders-finalen efter att ha fått ett perfekt lopp, och vann E3-revanschen. Hon var seg i årsdebuten och även om det ska bli barfota nu får hon stå tillbaka. Men kanske kör André till ledningen…

Jag har bra feeling för 3 Catwalk In som gör första starten för Goop och det skvallras om fina träningsjobb av hästen. Det är en kapabel märr som inte var långt efter de bästa hos Fredrik Persson och kvalade in till Breeders-finalen där det blev lite tufft upplägg. Bland dessa tror jag att hon kan köras till ledningen av Björn som nu alltså kör för första gången och då borde det vara klar segerchans. Notera att det är 2640 meter för första gången för alla i loppet och då ska ledarinnan få bestämma lite. Bra spelvärde och jag chansspikar!

En häst för huvudloppet, StoChampionatet, är 9 Evelina Palema men hon var sjuk senast och är knappast så hårt tryckt nu, men hon kommer bli riktigt bra!

V64-3:

Ranking: A: 8-9-3-5 B: 2-6-7-10 C: 4-1

Spetsanalys: Dakota Chip bör vara mest intresserad och även kvickast av de med bra spår och spetschansen är god. Med liknande läge har han tagit ledningen tre gånger av fem, och de andra är inte direkt snabba.

Loppanalys: Oväntat stor favorit är 3 Dakota Chip, som visserligen ofta har spelarna förtroende – men 51% av spelet nu på eftermiddagen är magstarkt. Han hittatde formen och vann två spetssegrar innan han tröttnade från dödens och har nu varit borta sedan oktober. Han är spetsfavorit, har bra statistik där framme men säker på formen kan man inte vara och jag går emot.

8 Bethel Hanover gynnas av litet fält och hon har jobbat bra inför comebacken. Det är en speedig häst som spurtade fint som tvåa på v75 i senaste starten där Rina Chen Hai segrade. Hon kan fälla alla!

9 Quantum Outlook är också given, han var mycket rejäl vid segern från dödens och senast ska det har varit strul med utrustningen. Han kan slå de här från dödens om han har en bra dag och är för lite spelad.

Jag tar även med 5 Divas Revansch som spurtade vasst för Uhrberg näst senast. Nu sista starten för Uffe och har chans.

V64-4:

Ranking: A: 6-5-2 B: 5-2-12-5-9-1-13-10 C: 3-4-11-8-7-14

Spetsanalys: Dagens mest öppna lopp, men en felfri Delta River sitter förmodligen i ledningen som hon gjorde vid segern. Ovisst om hon hoppar bort sig, men från start har hon trampat iväg varje gång hittills.

Loppanalys: 9 Takida Trot är favorit i ett öppet lopp, och formen är på topp. Hon spurtade fint senast över upploppet och har gått bra varje gång och visst är det chans. Ändå känns det som en lite klurig uppgift och måste hon göra mer på egen hand tror jag det blir jobbigt.

Mest tror jag på 6 Rapsodia Bigi som sköt till fint då hon kom loss i Sverigedebuten senast efter ett snällt upplägg. Det såg ut att vara en ganska rejäl märr som säkert tål att göra en del på egen hand, och intressant nu med Benzon upp som har bra träff med Aronssons hästar. Hon står billigt inne i loppen i Sverige känns det som och kan nog tugga ner dem.

Intressant är 5 Borups Nova som gör första starten för Peter Untersteiner och hon har varit hos honom sedan i september. Nu varit anmäld ett par gånger men haft för lite poäng, så startklar är hon och kan vinna direkt.

2 Delta River vann från ledningen för Takter och gjorde det enkelt och lyckas ”Muggen” placera henne i fron kan det bära hela vägen igen, det var krafter kvar vid galoppen i sista sväng senast. Tre hästar på flerisen!

V64-5:

Ranking: A: 3 B: 4-7-11-6-14-13-12-1-5-10 C: 9-2-15 

Spetsanalys: Versailles har visat fin startsnabbhet och tog ledningen enkelt på Åby för att släppa till Mr Hot Shot i en 11-öppning och har bra chans att hålla ut de andra.

Loppanalys: 3 Versailles har en mycket bra uppgift då det är bra spetschans, 1600 meter och Björn upp i vagnen. Han är väldigt stor favorit, men då det är bra rapporter från stallet och jag tror på ledningen väljer jag ändå att spika. Senast var han kanske lite tam, men det var en bra vinnare i spets och täta starter var nog inte optimalt. Näst senast var han mycket rejäl från dödens. Den startsnabbhet han visade på Åby den 4 mars duger även här och det är toppchans från ledningen.

4 Crazy Foot Mambo sprang upp i vagn på Momarken senast och så som han kom tillbaka efter det hade han knappast förlorat felfri. Han är bra för dagen och värst emot favoriten.

Det är öppet bakom dessa och visst kan det vara en tanke att spela utgång och måla på en lapp då renset är enormt om jag har fel och favoriten sviker.  7 Buffon Boko rankas upp lite, det låter bra på den och senast blev han störd i första montéloppet.

V64-6:

Ranking: A: 9-3-6 B: – C: 8-7-1-2

Spetsanalys: Art On Line höll ut Highspeed Call med spår innanför på V75 i vintras och han lär sitta i ledningen i det lilla fältet.

Loppanalys: Vilket snabblopp, trots bara sju hästar kvar är det ruskigt högklassigt med tre topphästar som gör upp om 30 laxar… Jag tror att 9 Ivar Sånna bara är bäst trots att det är första gången mot äldre eliten, men han var otroligt bra under hösten inte bara i Derbyt där han var hemskt tapper tvåa. Han utvecklades flera snäpp och blev bara bättre och bättre och han har enorm styrka. Enligt Hellstedt har han tränat bra och gått flera banjobb och jag tror han mosar dem sista 800.

På DD spelar jag enbart med honom, på V64 tar jag med de två andra med chans. Lite lurigt att gissa på hur spelet kommer landa, men det blir nog ändå Ivar det hetsas på. 3 Art On Line var smällfin vid spetssegern näst senast och senast är det inget att säga om att han inte räckte i Guldfinalen. Han leder länge, men brukar tappa formen när värmen kommer, det oroar.

6 Quarcio du Chene har inte startat på två år, det är tufft att komma tillbaka efter sådant uppehåll i högsta klassen. Det är en undantagshäst och han ska ha varit mycket fin i kvalet då han gick 14,5/2140 så visst kan han fortfarande springa!

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Untersteiner visade inget annat än klass

Untersteiner visade inget annat än klass

Fine Nothing But Class tog åter klivet in i vinnarcirkeln när han tog hem Yngve Larssons Memorial efter en perfekt resa.

Halmstadtravet avhöll fina tävlingar under annandag påsk och det var Yngve Larssons Memorial med 100 000 kronor till vinnaren som var eftermiddagens clou. Det slutade i hemmaseger där Peter Untersteiner lotsade in Nothing But Class först i mål.

Det var den första segern för den sexåriga amerikanen sedan han fixade en fullträff i Gulddivisionen, också det hemma i Halmstad, i början av november.

Denna gång bjöds Nothing But Class ett helt perfekt lopp i rygg på ledande Edward Ale. Ledaren fick danske topptravaren Stelton utvändigt om sig med varvet kvar och denne lade press. Genom sista sväng fick Untersteiner gott om tid på sig att lyfta ut Nothing But Class i luckan som uppenbarade sig och 200 meter kvar sattes attacken in samtidigt som Stelton tröttnade.

Edward Ale förvandlades till en munsbit för den rappt avslutande Nothing But Class som kunde vinna säkert på 1.11,5a över 1640 meter. Silvret tillföll stallets andra häst M.T. Harmony som spurtade riktigt piggt för Stefan Söderkvist.

Edward Ale höll till tredjeplatsen. Stelton slutade femma. Monster Drive i debut för Joakim Lövgren och betrodde Up-Date Hoss, slutade båda oplacerade.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Häftigt möte på Jägersro - Maven mot Solvato
Nästa nyhet
Häftigt möte på Jägersro – Maven mot Solvato

Häftigt möte på Jägersro – Maven mot Solvato

Kanske är det en försmak av Olympiatravet redan på lördag? Det är i vilket fall riktigt fina hästar som kommer till start i L.C. Peterson-Broddas Minne på Jägersro.

På lördag är det läge för deltävling fyra till Olympiatravet när Jägersro kör veckans V75-omgång. Och det är ett verkligt klassigt gäng som lockats till start.

Solvato gör första starten sedan Frankrike. Foto: ALN

Bland annat får Malmöpubliken bevittna de för Olympiatravet redan klara Maven och Solvato. Takters amerikanska sto imponerade ordentligt när hon vann Pixies lopp på Solvalla härförleden och har tackat ja till inbjudningar till såväl Olympiatravet som Elitloppet.

Solvato, som denna gång får Peter Ingves vid tömmarna, har inte startat sedan han blev sexa i Prix de France, men i egenskap av fjolårssegrare har sexåringen redan en klar plats i loppet och genrepar här.

Noras Bean vann loppet i fjol. Foto: ALN

Det räcker emellertid inte med dessa tvåa superstjärnor. Från perfekta spår två finner vi Noras Bean som gör lill-comeback, hans senaste start skedde också den i Prix de France. Noras Bean vann för övrigt just det här loppet i fjol.

Vidare kryddas deltävling fyra med fina namn som V75-kungen Harry Haythrow, hemmahästen Dreams Take Time och en årsdebuterande Deuxieme Picsous. Det är 150 000 kronor i förstapris.

Noterbart är att om en häst vilken redan är klar för Olympiatravet vinner loppet, erhåller Åbytravet ett ytterligare wild card att dela ut.

Här är startlistan:

2140 auto

1 El Mago Pellini – Lutfi Kolgjini
2 Noras Bean – Stefan Söderkvist
3 Arazi Boko – Christoffer Eriksson
4 Jaguar Broline – Flemming Jensen
5 Dreams Take Time – Erik Adielsson
6 Solvato – Peter Ingves
7 Save My Ashes – Thomas Uhrberg
8 Deuxieme Picsous – Björn Goop
9 Montgomery Hill – Kenneth Haugstad
10 Maven – Johnny Takter
11 Harry Haythrow – Peter Untersteiner

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Rättvik: "Han känns jättefin i jobben"
Nästa nyhet
V4 Rättvik: ”Han känns jättefin i jobben”

V4 Rättvik: ”Han känns jättefin i jobben”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han var mycket bra näst senast men senast var det inte samma drag i honom och vi vet inte varför. Han hostade lite i samma veva och det var kanske något som störde honom. Han känns jättefin i jobben och loppet såg inte så blodigt ut. Spåret bör han greja och Magnus får köra offensivt. Inga ändringar och det vore intressant om han kom till ledningen, säger Mikael J Andersson om Bon Voyage (V4-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Rättvik. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Mjölner Birken – Han blev behandlad efter senast och fått det lite lugnt. Han har ingen toppform men känns mycket fin. Han brukar inte kunna öppna snabbt och det är risk att han bli över från start. Han tävlar barfota runt om idag och det är ett stort plus. Åter helstängt. Övernattningen har gått bra. Jag fick programmet här i Rättvik och har inte studerat motståndet, säger Finn Holmen.

2 Smefaksen – Han var fin vid segern näst senast men galopperade senast. Han kändes bra efter galoppen och allt är normalt hemma. Vi tar nog en lugn start med tanke på senast men bilstart är ett plus. Nu blir det sommarskott. Han borde sköta sig då han normalt är stabil. Felfri så är jag försiktigt optimistisk, säger Hans Brunlöf.

8 Solbacka Pilen – Han hade halvstängt huvudlag senast och blev för ivrig. Nu kör vi med öppet igen samt åter skor runt om. Han känns som han ska i jobben efter senast och ska räknas. Jag är mest rädd för Smefaksen felfri. Vi provar framåt från start, säger Robert Skoglund.

10 Eldpilen – Det har varit dåligt med passande lopp och vädret har dessutom ställt till det men hästen har tränat på och känns fin. Jag har bra känsla för honom idag men han vinner inte så ofta. Det blir skor runt om och öppet huvudlag igen, säger Olle Lagus.

Lopp 2, V4-2

2 Blue Line – Han såg lite förbättrad ut senast men galopperade in på upploppet med en hygglig slant på gaffeln. Han hade inte vunnit eller så men eftersom han mest bara hållit farten tidigare tyckte jag att intrycket var bättre. Vi fick fint läge men jag ser honom inte som någon vinnare nu heller. Med lite tur på vägen kan han dock vara ett platsbud. Barfota bak, säger Fredrik Pedersen.

5 Kick the Dancer – Hon var inte alls bra på Åby där i januari och fick stå över tävlandet ett tag. Hon är behandlad efter sitt senaste framträdande och jag tycker hon tränar fint. Normalt sett duger hon i detta gäng och en fin slant ska hon åtminstone kunna fixa. Skor runt om, säger Troels Andersen.

6 Action Launcher – Han hade gått bra innan vi testade på Momarken med resan dit blev inte som vi tänkte. Han åt bra men drack dåligt och vi stryker ett stort streck över det. Innan det var han dock bra och formen ska vara lika bra nu. Loppet ser lämpligt ut och ledningen tror jag inte att han missar. Sen får vi se om Troels kommer och trycker med Kicki The Dancer men min häst borde ses med bra chans om det nu inte blir tokkörning. Barfota bak, säger Olle Alsén.

8 Indian Four – Han var lite seg senast men behövde nog det loppet i kroppen. Han var i riktigt bra form tidigare i år och jag tror på en förbättrad insats nu. Det här är givetvis ingen mordvinnare, och framför allt är Action Luncher en klart bättre chans, men skulle de mest betrodda komma bort är han inte sämre än att han kan duga. Barfota bak, säger Olle Alsén.

10 Leif Light – Det verkar bra med honom och det blir barfota runt om. Vi får hoppas på ett passande smyglopp och att det blir en hygglig slant med honom, säger Leif Witasp.

12 Jane Avril – Hon var duktig senast men nu står vi lite illa till. Dessutom har det gått lite långt mellan starterna. Vi anmälde till ett lopp men kom inte med så det var lite negativt. Vi ändrar inte på något till denna start och allt är väl i jobben, säger Magnus Jakobsson.

Lopp

3, V4-3

3 Clouds Above – Han fungerar inte så bra på hakar så han fick pausa genom vintern i stället och känns väldigt fin i jobben. Han brukar faktiskt vara som bäst på vårkanten efter ett litet uppehåll men att han ska vinna detta tror jag blir tufft. Han kommer inte göra bort sig och det är inte ofta vi får sådan här fina utgångslägen med honom. Barfota runt om, säger Troels Andersen.

4 Mellby Vargtass – Han är tränat ok och ska räknas men det är ingen toppchans. Han får tävla med skor fram idag på grund av en gammal skada och det är inte helt optimalt, säger Markus Pihlström.

7 Kouros Broline – Han fick gå med skor senast, trots att programmet säger annorlunda, och det är inte alls hans melodi. Han kändes lite seg hela vägen och han är väl ändå i helt okej slag för dagen. Ska han vinna lopp är det väl just denna typ men det ska ändå klaffa maximalt då. Barfota bak, säger Olle Alsén.

8 Yes We Can – Vi star lite illa till och det såg ut att vara några bra emot. Man kan inte sända iväg honom alltför häftigt occh vi hoppas vi hittar ner någonstans. Då kan han gå en bra truddelutt till slut. Det blir lätta skor på idag, säger Leif Witasp.

9 Banker’s Garcon – Han höll bra efter tung resa senast och att det inte räckte till seger tycker jag var ursäktat. Han gör det jämnt och säkert varje start och det här motståndet såg väl ut som senast. Tyvärr drog vi bakspår, eftersom han är rätt trög bakom hästar, men som tredje-fjärde häst ska han väl ändå med på lappen. Barfota fram, säger Fredrik Pedersen.

Lopp 4, V4-4

4 Bon Voyage – Han var mycket bra näst senast men senast var det inte samma drag i honom och vi vet inte varför. Han hostade lite i samma veva och det var kanske något som störde honom. Han känns jättefin i jobben och loppet såg inte så blodigt ut. Spåret bör han greja och Magnus får köra offensivt. Inga ändringar och det vore intressant om han kom till ledningen, säger Mikael J Andersson.

8 Helios du Gull – Han har gjort två riktigt bra lopp i år och jag tycker han är på rätt väg. Det finns gott kunnande i hästen men han har liksom inte fått någon kontinuitet i sitt tävlande på grund av fräschörproblem. Han brukar kunna fuska lite med aktion från start men det gäller mest att hålla tungan rätt i mun så reder han ut det själv. Han kommer säkerligen inte att göra bort sig men vi behöver lite flyt på vägen. Skor runt om, säger Erik Lindegren.

11 Caddie Ivory – Hon blev lite för het senast på grund av en omstart och sprang och kvävde sig första varvet. Resultatet blev också därefter men jag tycker hon var på gång innan det och bör hålla samma form nu. Vi behöver tur på vägen denna gång men borta är hon inte. Barfota runt om, säger Pierre Nyström.

15 Special Offer – Han har ett liknande läge som senast och det känns uppgivet. Vi får hoppas på en hygglig slant så blir vi nöjda. Formen är helt ok och vi gör inga ändringar, säger Peter Eriksson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Oropuro Bar snuvade Mack Grace Sm
Nästa nyhet
Oropuro Bar snuvade Mack Grace Sm

Oropuro Bar snuvade Mack Grace Sm

Mack Grace Sm hade inte avslutat tävlingskarriären. På söndagen slutade han trea bakom vasst spurtande Oropuro Bar i ett storlopp på banan i Turin.

I februari berättades det i italienska medier att man avslutade tävlingskarriären för Mack Grace Sm, landets mest framgångsrika travare de senaste åren. Men riktigt så var inte fallet. Nioåringen gjorde snar comeback när han dök upp i startlistan i Turin under påskdagen.

Mack Grace Sm har inte slutat tävla. Foto: ALN

Aktuellt lopp var Gran Premio Societa’ Campo di Miraflori, ett lopp som Mack Grace Sm var titelförsvare i. Det började också bra från innerspåret för den startsnabba hingsten, körd av Roberto Vecchione.

Det bar av till täten direkt och länge såg det ut som om Mack Grace Sm skulle fixa segern. Men samtidigt som ledaren ryckte undan ur sista sväng kunde Roberto Andreghetti leta ut Oropuro Bar från tredje par utvändigt och till attack i fjärdespår.

Och spurten var sylvass från den av Harri Rantanen tränade Oropuro Bar och hästen hann fram till seger precis före linjen. Mack Grace Sm blev i den tajta avslutningen också frånsprungen sista biten av fjolårets Elitloppsfinalist Pascia’ Lest som hittade ut från vinnarhålet.

Vinnaren noterades för 1.12,7a över 1600 meter och erhöll ett förstapris på 46 000 euro. Både Pascia’ Lest och Mack Grace Sm stannade på tiondelen långsammare sluttid.

Du kan se loppet här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Rusty Dust godkänd i sin comeback

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson