Nu är det färdigtävlat för Fascination. Starten på Kalmartravet under torsdagen blev den sista för den forna kulldrottningen.

Sexåriga Fascination var enormt framgångsrik som unghäst och vann Svensk Uppfödningslöpning redan som tvååring och följde sedan upp med vinster i bland annat Oaks, Breeders Crown och Derbystoet.

Men efter att inte fungerat alls och brottats med skadebekymmer under fjolårssäsongen flyttades hon från Lars I Nilsson till Johan Untersteiner. Hos Halmstad-tränaren gjorde Fascination årsdebut i mitten av mars och slutade trea. Under torsdagens tävlingar i Kalmar slutade stoet fyra. Det blev också tävlingskarriären sista start.

– När jag fick henne i vintras var meningen att vi skulle prova lite och funkade det inte skulle vi låta henne gå till avel. Hon har gjort det helt okej i sina två starter, men det här är ju inte den Fascination som vi varit vana att se så därför tar vi det här beslutet, säger Johan Untersteiner till ATG Live.

Fascination tog under sin framgångsrika karriär 19 segrar på 38 starter och travade in nästan 5,9 miljoner kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Viola Silas har blivit mamma

Viola Silas har blivit mamma

Nu har Viola Silas nya karriär startat. Under torsdagskvällen blev hon mamma för första gången.

Det kunde saluteras kungligt på Menhammar Stuteri under skärtorsdagens kväll, ty travdrottningen Viola Silas nedkom med sitt förstfödda föl.

Det lilla hingstfölet är liksom modern en fux och har Going Kronos som far. Viola Silas nästa partner i aveln kommer att bli Hambletonian-vinnaren Trixton.

Den i dag nioåriga Viola Silas var sin kulls främsta sto och vann för sin tränare Fredrik Persson det mesta som gick att vinna, där inkluderat Stochampionatet, Drottning Silvias Pokal, Derbystoet, E3 och Breeders Crown. Hon gjorde sin sista start hemma i Kalmar i juli 2013. Totalt blev det 22 segrar på 36 starter och 6,7 miljoner kronor intravat.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Voltigeur de Myrt lekte hem segern i Wolvega
Nästa nyhet
Voltigeur de Myrt lekte hem segern i Wolvega

Voltigeur de Myrt lekte hem segern i Wolvega

Det blev en väldigt enkel seger när Olympiatravs-klara Voltigeur de Myrt spurtade hem segern på Wolvega under torsdagen.

Prix d’Amérique-tvåan och till Olympiatravet inbjudne fransmannen Voltigeur de Myrt tog under torsdagen en tripp till nederländska Wolvega för att slipa formen i ett förhållandevis enkelt lopp. Tillsammans med sin kusk Gabriele Gelromini kunde sexåringen också leka hem förstaprisets 3500 euro.

Voltigeur de Myrt kom fram i ledande Roxana de Barbrays rygg och kunde bida sin tid där till slutet av sista sväng. Där vreds han ut i andraspår, kopplade greppet på några få steg och stegade undan över upploppet i riktigt fin stil. Klockorna stannade vid 1.13,6a över 2100 meter.

Noterbart var att också fjolårets vinnare av Europaderbyt, Robert Bi, gjorde årsdebut i ett annat lopp under kvällen på Wolvega. Med Robin Bakker i sulkyn tog även han en överlägsen seger efter att tidigt ha kört sig till ledningen. Segertiden blev 1.15,2a över 2600 meter. Det här var femåringens första start sedan segern i just Europaderbyt i början av oktober.

Du kan se slutet av Voltigeur de Myrts lopp här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: Extra V75-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Fredag: Extra V75-tips till Färjestad

Fredag: Extra V75-tips till Färjestad

V75 Färjestad 3 april

Omgången: Jättefin sport på Färjestad då man bjuder upp till sitt traditionsenliga Långfredagstrav. i år kryddat med V75! Spelmässigt är det inte alls så kallt då flera favoriter känns sårbara då de antingen har risiga lägen eller väntas svar om ledningen och vi har inte givit upp vad gäller hög utdelning! Våra två spikar ska sitta i ledningen och det är rätt väg att gå med snabb bana där det kommer gå undan i loppen.

Det väntas ingen vårvärme i Karlstad, men uppehåll med en jobbig vind och bra bana är vad som förväntas.   

Bästa spiken: 6 Edge Boko (V75-2) är ett löfte med skönt sug i steget och från springspår är spetschansen minst sagt god. Väl i ledningen är det mycket stor segerchans och det är en sund spik.

Spik 2: 6 Dream With Me (V75-6) är spetsfavorit och från ledningen kör Ludde låg 11-tid eller bättre med den här om det blir den snabba sommarbana som förväntas. Bra spik mot en klar favorit!

V75-förslaget är på 4.158 kronor.

6-7-1-4-5-12-11 (6-7)

6 Edge Boko (15-10)

1-5-6-9-11-10-7-2-12-3-4 (1-5)

9-6 (3-4)

3-2-7-6-10-9-5-13-11 (12-4)

6 Dream With Me (3-8 )

1-11-10-9-15-8 (3-7)

7x1x11x2x9x1x6 = 8316 rader/ 4.158 kronor

DD-förslag på 1000 kronor:

6-1 x 1000 

V75-1:

Ranking: A: 6 B: 7-1-4-5-12-11 C: 9-8-3-2-10

Spetsanalys: Donna di Quattro är snabbast och hon tar ledningen för tredje gången i rad med spår 1 (tur med lottningen, någon?) men över full väg mot hårda hästar tror vi på släpp. Först framme ska Radysin America vara då hon kan öppna snabbt och bör hålla ut favoriten.

Loppanalys: Här tycker vi att 6 Radysin America är mest intressant då favoriten 7 D’One är spelad 3,5 ggr så mycket. Hon har visat stigande formkurva, reglerade dem från dödens näst senast och gick bra även senast utan att kunna svara speedig konkurrent. Vi tycker att det ska vara bra chans att Takter kör till ledningen i andravågen då hon kan öppna klart bra, och nu blir det dessutom barfota runt om – det har varit någon form av skor de två senaste loppen. Väl i ledningen blir det inte lätt att fånga in Radysin! Det är ingen given spets då hon måste släppas dit så vi gör ändå inget av henne.

Favoriten då är inte hon för bra D’One? Visst kan så vara fallet, hon utvecklades allt mer under förra hösten och tog fina skalper vid segrarna. Det låter från stallhåll som hon har tränar väldigt fint, men det är ändå årsdebut och spår långt ut på vingen mot bra ston i form. Örjan låter inte direkt som att han tänker tokladda från start utan han vill säkert ner i banan. Som jättefavorit i årsdebuten med vingelläge är spelvärdet lågt på d’One.

Det kan skrälla här om vår idé skulle åka på svar och favoriten blir kvar i spåren och är lite rostig. 1 Donna di Quattro har gått med järnskor de två senaste loppen då hon haft hovproblem men nu lättas hon och har läge för ett perfekt smyglopp, om man nu inte väljer att testa i ledningen… 4 Blue Martini Ås vinner sällan men hon har sett väldigt bra ut i årets lopp och formen sitter där. Vi anar att man siktat hit med henne också och med klaff kan hon skrälla. Kanske dags att vässa upp henne och trycka av rejält från start trots full väg.

5 Rondine d’Amour gick sylvasst efter galopp senast, står fel inne i loppet men det vet hon ju inte om och springa fort kan hon. Betalar även för spurtstarka 11 Claudia B.R. som Björn låter nöjd med och kapabla 12 Lotuscherie.

V75-2:

Ranking: A: 6 B: 15-10-14-3-13-9 C: 12-11-8-7-4-2

Spetsanalys: Inte mycket att orda om med Erik Adielsson bakom en kvick häst och springspår, det blir spets innan första kurvan. Allt annat är en skräll!

Loppanalys: 6 Edge Boko är omgångens givna spik då det är en talang som kommer vandra genom klasserna. Han är obesegrad felfri, och vid förlusten galopperade han med klart grepp in mot slutsvängen i ledningen. Han har sett jättefin ut vid de två senaste segrarna, senast kördes han till mitt i loppet och övertog och bara länsade undan i sin vägvinnande stil utan att se minsta plågad ut. Johansson brukar ha bra på fötterna då han skickar hästar till Färjestad denna dag och sedan Stenströmer fått stryka enda reella motbuder för snuva 1 Legend Brodde ser det mer ut som en enkel spetstriumf. Edge Boko har varit snabb även med snäva startspår i volten och från springspår vore det en skräll om han inte sitter i ledningen direkt. Sund spik.

Trots att det är Färjestad och snabb bana lägger vi hästar på tillägg närmast i ranken. 15 Carabinieri var mycket bra då han mosade dem på V75 över 2640 meter då Johan snyggt körde fram utvändigt när det varit tuff strid om ledningen, och sedan hade han full kontroll. Det blir barfota direkt i årsdebuten och han ska träna bra hästen, och får han slag på favoriten kan han utmana.

De närmast favoriten är inte av samma klass och det bör skilja för mycket, men positioner är viktiga inte minst på V75 på vårsnabba banor. Ledarryggen bör 3 Roblox Memphis sno åt sig, och han kan haka på länge därifrån.

14 King City var strax under de stora kanonerna i USA som unghäst och RW menar att han står väldigt billigt inne i klassen, vilket vi kan hålla med om. Han mötte Nuncio och gänget i höstas och bör fått en del hårdhet och ska träna bra. Känns ändå som att detta är ett lopp för framtiden och Örjan lär sitta i kön till 500 kvar i alla fall…

Före lägger vi 10 Super Bull som var riktigt bra senast då han vann trots stenhårt tempo hela vägen. Kanske kan slinka igenom bra med startrygg i 3?

V75-3:

Ranking: A: 1-5-6 B: 9-11-10-7-2-12 C: 3-4

Spetsanalys: Jämn start att vänta då 1,2,4,6,7 alla är snabba bakom bilen. Det kan bli solfjäder och Björn håller ut dem med Elita M.I. som höll upp enda gången hon haft spår 1. Visst testar Björn i ledningen i så fall? Queen Snowball är den som kommer vara mest intresserad av att överta skulle vi tro, hon är riktigt snabb.

Loppanalys: Öppet stolopp som är jämnt och ingen känns chanslös och vi målar igen matematiskt och jobbar bort favoriten 9 Filippa Hall. Hon var bra vid segern senast då hon stack till ledningen och drog undan till seger. Nu är det andra förutsättningar med bakspår och hon har sina samtliga fyra segrar från ledningen. Nej tack!

Vi ger 1 Elita M.I. tipset på att hon är spetsfavorit och kanske kan Björn få hållas lite som han vill då startrusningen har lagt sig? Hon hade jobbat bra innan comebacken men var seg i loppet då hon fick göra jobbet mot en vettig ledare på slutrundan och orkade inte utmana. Formen ska peka uppåt och så snabbt som hon öppnade tidigare då hon hade spår 1 och höll ledningen enkelt, och även från spår 2 är det bra spetschans. Det är inte jätteuppåt i vibbarna från Björn och stallhåll, och vi blir inte chockade om han väljer att släppa för press, men grundplanen borde vara spets och här duger hästen.

Spelmässigt är 5 Alva Garbo mest rolig då hon blivit tappad av spelarna med sina 7%. Hon var en av favoriterna på V75 i Bergsåker men då var Geisha Sund i toppslag och var för bra. Alva var mycket bra vid segern i Norge då hon enkelt reglerade dem från utvändigt ledaren och spurtade bra i spåren senast bakom fine Legend Brodde. Det ska nu blir barfota runt om för första gången på länge, och första gången hon gick så vann hon!

Det finns gott om bud och man kan ranka lite som man själv tycker. 6 Queen Snowball har varit väldigt bra vid segrarna, senast fick hon lägga en rejäl speed innan hon efter lång körning kunde pressa sig till täten och höll undan på starkt vis. Skulle Catrin ta sig till ledningen på ett eller annat vis blir det inte lätt att nå ekipaget, men det blir ofta vingel istället… Väl lite spelad är hon dock på sina 7% så bra som hon varit.

V75-4:

Ranking: A: 9-6 B: 3-4-1-11-2-10-5-12 C: 8-7 

Spetsanalys: Young Farmer kördes till ledningen i V75-finalen på Solvalla med spår 3 och har bra spetschans om Joel bara vill det. 4 och 5 öppnar över medel, men det är bara favoriten Tokio Hotel Hall det är tänkbart att släppa till tror vi.

Loppanalys: 6 Tokio Hotel Hall är jättefavorit och efter hans upphämtning efter galopp senast som var av det svettiga slaget är det inte så konstigt. Nu är det inte så enkelt att man räkna rakt av på prestationer efter galopp då det handlar om flockdjur, och dessa insatser blir ofta överskattade då det ser snyggt ut på klockan att springa 12/1700 meter. Tokio har utvecklats i vinter och känns starkare och bättre numera, och han var bra i årsdebuten då han svarade till mål. Nu är han dock inte att lita på, han har galopperat 2/3 senaste och körs av lärling. Även om Ville är säker lärling så är det inget plus med ny kusk. Uffe menar att han får ta det lugnt första biten då hästen är trång i gången och då är det risk att man blir kvar ute i spåren länge. Det är risk att han kan överta ledningen efter 500-600 meter och då blir det svårt att slå favoriten. Men med nämnda minus, dessutom risk/chans för svar går vi emot. Han är dock en av två i låset.

9 Quantum Outlook är en mycket bra häst även det för klassen och intrycket senast var ett av de bästa som vi sett av honom. Kusken hyllade oerhört efter loppet och menade att det var smått okört, ändå slog han bra hästar enkelt. Martinsson har fortsatt mycket bra snurr på grejerna och den här håller man högt. Med överpace på loppet som det bör bli kan han mycket väl speeda ner alla för snabb är han på speed. Man ska inte döma honom på insatsen i V75 näst senast då han inte var fräsch. Det är han nu och vi låser på dessa, två bästa hästarna.

3 Arn Hammering var inte alls långt ifrån att plocka ner storfavoriten från dödens och nu blir det runt 10% mot över 40%. Formen är fortsatt fin på Arn och Erica har kört två gånger och vunnit båda med honom. Det kan bli skor nu, det är minus och Tokio är bättre nu än i årsdebuten.

4 Snoopy D.K. har varvat monté och sulky och kommer med bra form och nu ska det bli barfota runt om! Vi bjuder alltså på rätt betrodda 1 Young Farmer som är andrahandare men lite vek och detta blir inget blufflopp.

V75-5:

Ranking: A: 3-2-7-6 B: 10-9-5-13-11 C: 12-4-1-14-8-15 

Spetsanalys: Bellfaks är vindsnabb och trampar han rätt drar han till ledningen. Han höll spets båda med framspår i Sverige tidigt i karriären och var snabb ur startgroparna i Norge då han hade just spår 2 i volten. Blir han för ivrig är det Elegant N.O. till spets, även om han är snabbare bakom bilen.

Loppanalys: 2 Bellfaks är storfavorit och även om han är mycket snabb för klassen så är det även en osäker herre som hoppat 11/25 starter och Micke menar att han var väldigt laddad vid banjobbet och efter lång tävlingsvila är det stor risk för att han är överladdad och vräker sig i galopp. Trampar han iväg är det risk att han också drar till ledningen och bara vinner, han tog ledningen enkelt i Bjerke i höstas med framspår i volt. Han har vunnit med 50-100 meter i höstas och springa kan han, men detta är en värre uppgift än då.

Vi tror mest på 3 Elegant N.O. som kommer med full form och han var jättefin vid spetssegern näst senast då han vann åkande. Det var för tufft tempo senast (24 första varvet på 2140 meter) och 1600 som nu måste vara det rätta. Första gången i Sverige och med Magnus i vagnen är plus och hoppar favoriten måste det vara bra spetschans och vinstchans. Känslan är att han bilgynnad, men Magnus är vass på att skicka iväg den hemma i Karlstad och som skräll mycket intressant!

7 B.W.Modde var positiv efter jättelång vila senast och vann direkt mot bra hästar. Detta är en högkapabel unghäststjärna som har mycket ogjort på banan och han kan dessutom öppna riktigt bra ur volten. Persson verkar klart nöjd med hästen och han kan vinna.

I A-gruppen kommer även 6 Sagi Allvinn som var bra i första loppet i Paris och får Björn i vagnen. Senast Björn körde i oktober släppte man till Art Kjarvald och följde fint som tvåa.

Vi plockar med hela b-gruppen då det är jämna nordisar och det rensar mycket bra en bit ner i strecklistan. Och det är osäkra hästar på start…

V75-6:

Ranking: A: 6 B: 3-8-1-5-9 C: 4-7-2

Spetsanalys: Full gas att vänta men om Dream With Me öppnar likt han gjorde i våras mot Nimbus C.D. från just spår 6, och som i försöket till Sprintermästaren så är det bra chans att Ludde dundrar till ledningen in mot svängen.

Loppanalys: Huvudloppet för dagen med 250.000 i förstapris, och även om det är bra femåringar så brukar loppet vara ännu bättre och lite konstigt nästan att någon av dessa ska få biljett till Olympiatravet… Nåja, favorit är 3 Charrua Forlan som var mycket bra förra året då han växte in i kulltoppen. Från ledningen är han obesegrad efter sex försök, och han tål även dödens då han har toppform – som då han vann BC-semifinalen från utvändigt. Han var lite seg i comebacken och HOS lät inte direkt supernöjd med honom, och även om han meddelade i TV under onsdagen att hästen varit fin i jobb så går vi emot. Vi tror inte att han kommer till favoritpositionen ledningen och då är det dödens som gäller då ingen annan lär vilja göra jobbet av dessa. Tuffa krav på en storfavorit det då ledaren går sämst en låg 11-tid är vår känsla.

Vi går rakt ut på 6 Dream With Me som visar toppform med tre lopp innanför västen. Han vann från ledningen i comebacken som blev billigt men han såg jättefin ut då han sprintade undan. Tyvärr hoppade han på V75 efter det men gick vass upphämtning. Senast spände Adrian bågen och drog undan från ledningen för att grilla Jeppas Maxi, men denne var hemskt bra och bara käkade upp Kolgjini-hästen, som slog övriga med 20 meter i sin tur och höll starkt! 1600 meter är hans bästa gren, och nu ”Pappa Ludde” i vagnen vilket brukar ge effekt då Adrian kör flera starter. Han har skön utväxling efter några steg och vi tror att han har bra chans att blåsa förbi favoriten in mot svängen då Ludde-pojken lägger lasset. Väl i spets får de jaga och det känns som en mycket bra spik spelad runt 15% av insatserna. Även om det kommer stiga så blir det ändå bra värde i honom.

8 Bostonz Credit är inte alls borta, detta kan bli bra kört för henne. Det borde vara flera som kör på innerspår och kanske hamnar hon inte så långt bak – och att smyga med i hårt tempo på 1600 meter är nog hennes favorithobby. Dödens som senast är det definitivt inte. Kan vara obehaglig överraskning om Ludde kör kallt och favoriten inte är i full form för övriga är inga oslagbara djur.

1 Rossella Ross var tapper då hon höll undan till seger senast trots ett mindre överfall mitt i loppet. Nu är det värre uppgift och hon lär smyga med på innerspår.

V75-7:

Ranking: A: 1 B: 11-10-9-15-8 C: 3-7-6-14-5-2-12-13

Spetsanalys: Lohman har varit bra med i volt i gamla regin och då han är fräschare nu ska han kunna öppna ännu bättre och har bra spetschans. Kvicke Mad Neo spetsade varje gång för Åke och kan ta sig förbi, men Lohman är snabb nog att ta sig loss och överta i andravågen.

Loppanalys: Stayerloppet avslutar och 1 Lohman är favorit efter två jättefina insatser i regi Robert Bergh. Först spurtade han sylvasst bakom Razor Kronos och plockade meter över upploppet och han var bara överlägsen senast trots dödens på Solvalla på 12-tid. Han har ingen bra statistik på långa lopp med två ”ägg”, passande i påsktider visserligen… Det var dock i gamla regin då han inte var fräsch vilket han är nu. Han har gått snabbt upp mot bättre hästar, men han står ändå fortsatt billigt inne i loppen. Visst är det tuffa hästar 20, 40 bakom och så vidare, men då han borde ha bra chans att antingen hålla upp ledningen eller köra sig dit i andraläget så är han ändå hästen att slå. Styrka verkar han ha och vi spelar DD bara med honom för att få lite tryck i lappen.

På V75 garderar vi på, 11 Pantarei Ans har hittat nya växlar hos Walmann och varit smått imponerande vid de tre segrarna. Kanske såg det ut att bli enklare seger senast om man kollade hur Örjan satt och höll i med 500 kvar, men ledande Clemenza är ingen bluff och han vann enkelt hästen till slut. Givet streck igen då han står perfekt inne i loppet.

10 Ålands Vikingen var mycket positiv vid segrarna innan han såg ut att bli ofräsch och han har varit ifrån. Det har nog gjort honom gott och han ska träna bra, och kan bli helstängt på honom nu. Styrkan räcker mot dessa.

Björn låter klart uppåt på 9 Junior Troy som fick ett lopp i sig senast vilket han behövde då han var seg. Nu blir det barfota runt om vilket är klart bättre och med tryck på grejerna kan han mata ner dem. Han slog bra hästar som Riff Kronos regelrätt förra året och gynnas av distansen.

15 Indigious var mycket bra i Paris, och tog egentligen två raka då han speedade förbi ledaren kort före mål senast men diskades för orent trav. Nu har han fått pausa och det är tufft att plocka så många tillägg på snabba banor, inte minst som han är klart bäst då han är med där framme i loppen.

Redakionen, travnet.se

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Neona Princess skadad - blir borta länge
Nästa nyhet
Neona Princess skadad – blir borta länge

Neona Princess skadad – blir borta länge

Det lär dröja innan vi får återse Neona Princess på tävlingsbanan. Kulldrottningen har ådragit sig en skada på ett gaffelband.

Meningen var att Neona Princess skulle starta upp femåringssäsongen med start under påskhelgen, men så blir det olyckligtvis inte. Kulltoppen har drabbats av skadebekymmer som gör att hon blir borta från tävling under en oviss tid.

Fjolårets Stochampionats- och Derbystoet-vinnare har ådragit sig vad som betecknas som en varning på ett gaffelband, vilket innebär en mindre bristning. Skadan är emellertid så pass allvarlig att det kommer att dröja flera månader innan full träning kan vidtas. Närmast väntar två månader av vattenträning medan skadan ska läka.

Neona Princess efter segern i Stochampionatet i fjol. Foto: ALN

– Hon hade tränat på fint men blev svullen i ena bakbenet, vilket inte ville lägga sig. Vi kollade upp henne med ett ultraljud och hittade då en liten bristning, vilket gjorde det riskabelt att fortsätta, säger tränaren Peter Untersteiner till Kanal 75.

Neona Princess har hittills i sin karriär vunnit 14 av sina 26 lopp och travat in nästa fyra miljoner kronor. Senaste starten skedde på Solvalla i slutet av september. När det kan bli tal om comeback på tävlingsbanorna får framtiden utvisa.

– Det tråkiga är att det är stor risk för återfall, men det positiva för Neona Princess är ju att vi upptäckte skadan i god tid. Vi kan bara hoppas att det läker ihop och sen kommer vi igen, säger Untersteiner.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Takter tackar ja - Maven klar för Olympiatravet

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson