Den tidigare unghästtalangen Rolling Stones har fortsatta problem med sin hals. Nu ges hästen en sista chans att komma tillbaka efter en ny operation.

Viking Kronos-hingsten Rolling Stones räknades som sin kulls största talang som treåring och inledde karriären med magnifika åtta raka segrar från debuten, där inkluderat en seger i den långa E3-finalen.

Rolling Stones har problem med sin hals. Foto: ALN

Men i uttagningarna till Kriteriet senare på hösten galopperade han och därefter har han aldrig lyckats återkomma till sitt gamla jag. Veterinärundersökningar visade att Rolling Stones led av svåra problem med sin hals och ett flertal operationer har gjorts.

Hästen opererades i Frankrike i somras men tvingades till ett nytt ingrepp i november. Olyckligtvis har det nu visat sig under uppträningen att jättetalangen fortfarande inte blivit kvitt sina halsproblem.

I torsdags genomfördes ännu en operation på Rolling Stones. Den franska veterinären Fabrice Rossignol, som också gjort tidigare ingrepp på hästen, utförde operationen på djursjukhuset i Helsingborg. Allt har gått bra efteråt – men det här blir sista chansen för den nu femåriga travaren.

– Ja, tyvärr så har Rolling Stones fortsatt mekaniska problem med halsen. Det är så otroligt tråkigt för det här är en riktig supertalang som aldrig riktig fått visa hur bra han egentligen är. Hästen är lika glad och positiv som alltid så i vardagen och i träningen märks inget av hans halsproblem. Det är först när han skall anstränga sig mer som han inte får i sig tillräckligt med luft, säger tränaren Stefan Hultman på ägarna Travkompaniets hemsida och fortsätter:

– Nu har Fabrice sagt att det finns ett ingrepp till att göra och ja, det är bara att ta den chansen tycker jag. Men det blir sista chansen för den här otroligt fina hästen så det är bara för oss alla att hålla tummarna för att det lyckas.

Rolling Stones bedömdes ha ett högt skattat avelsvärde vid den nyligen genomförda avelsvärderingen. Hästen har i sin karriär sprungit in 1,4 miljoner kronor och vunnit 8 av sina 14 starter.

Läs även: Rolling Stones tvingas till ny operation

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Franske topptränaren opereras efter olycka

Franske topptränaren opereras efter olycka

Den ledande franska travtränaren Pierre Levesque måste genomgå en operation efter det att han skadats allvarligt i en olycka i fredags.

Pierre Levesque är en av Frankrikes främsta travtränare och har bland annat vunnit Prix d’Amérique tre gånger. Nu vårdas han på sjukhus efter det att han skadats i en olycka hemma på sin träningsanläggning i fredags morse.

Levesque var ute och träningskörde unghästar när olyckan var framme, två hästar kom lösa och tränaren föll i backen. Till Paris-Turf berättar tränarens hustru att han drabbats av ett flertal brutna revben och en krossad armbåge. Pierre Levesque har vårdats på sjukhus sedan olyckan och under måndagen ska en operation genomföras.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Efter fransk succé - Moving On vill till Elitloppet
Nästa nyhet
Efter fransk succé – Moving On vill till Elitloppet

Efter fransk succé – Moving On vill till Elitloppet

Svenska stoet Moving On gör stor succé för Fabrice Souloy. Efter segern i Prix Jean Cabrol i helgen spekuleras det i om hon kan vara en häst för Elitloppet.

Det sexåriga Quite Easy US-stoet Moving On ägs av tränarparet Claes Svensson och Marie Nilsson och förra vintern sände man hästen till Frankrike och Fabrice Souloy för att testa henne i fransk konkurrens.

Moving On har vunnit åtta lopp i Frankrike sedan 2014. Foto: ALN

Det visade sig bli en total succé. Moving On har sedan dessa plussat på sitt konto med mer än tre miljoner kronor och har varit en av vinterns mest framgångsrika hästar på Vincennes. Efter att tidigare i år vunnit Prix Helen Johansson under Prix d’Amérique-söndagen slog hon till på samma bana i lördags igen.

Med Franck Nivard vid tömmarna spurtade hon hem Prix Jean Cabrol med ett förstapris på 32 400 euro. Segertiden blev 1.13,1 över 2700 meter. I en intervju med Kanal 75 tidigare i förra veckan berättade tränaren Fabrice Souloy att han ansåg att Moving On kunde vara en häst för Elitloppet.

– Det är tänkt att hon ska gå ut i ett stort lopp på Enghien alternativt Olympiatravet, innan vi siktar vidare mot Skandinavien och Solvalla. Hon har varit grym i vinter och jag har höga förhoppningar på henne och tycker att hon har vad som krävs för att vara med i Elitloppet. Hon har varit grym i vinter och jag har höga förhoppningar på den här svenskfödda hästen, säger Souloy.

En annan svenskfödd travare vann lördagens högst doterade lopp på Vincennes, nämligen Beckman som återvände till segertribunen. Den likaledes av Fabrice Souloy tränade hästen kunde hinna fram kort före mål för Franck Nivard till en överraskande seger (39 gånger pengarna) i Prix du Bois de Vincennes.

Segern var värd 51 750 euro och togs på tiden 1.14,0 över 2700 meter före Talicia Bella och Akim du Cap Vert. Favoriten Aladin d’Ecajeul slutade fyra medan Chelsea Boko galopperade bort sina chanser tidigt. Ett olyckstillbud skedde i loppet i sista sväng där kusken Damien Bonne föll ur sulkyn bakom Uprince, men det hela ska ha slutat väl för alla inblandade (du kan se händelsen här).

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

V64 Färjestad 23 mars 

Omgången: Bra hästar i Karlstad med ett bra snabblopp som inleder och flera hästar som kan komma att duga bra på V75 i övrigt. Jag väljer att inte spika någon av favoriterna utan tar ställning för två tredjehandare nu på eftermiddagen och siktar på potten! Även om Order to Fly har bra chans så är 85% ändå löjligt mycket…

Roliga spiken 1: 8 Ossmann (V64-2) gav ett ruskigt bra intryck senast då han bara flög ifrån dem i snabb avslutning på lätta fötter. Sköter han sig ska det vara mycket bra chans och han är klart spelintressant spik!

Roliga spiken 2: 3 Teyla (V64-4) är bra för klassen och detta är inte det tuffaste loppet för klassen. Hon satt fast med segerkrafter senast bakom två vettiga hästar och nu är det dags för seger. Jag spikar som tredjehandare!

V6-förslaget är på 2.016 kronor (enbart för alla rätt).

5-4-3-7 (5-4)

8 Ossmann (5-12)

5-4/ 11-9-1-2-10-8-6-7-3-12 (5-4)

3 Teyla (1-5)

4/ 1-3-6-10-7-2-8-5-9-11-12 (4-1)

6-5-12-4-2-11-13-1-3-15-7-8-14-9 (6-5)

4x1x2x1x12x14 = 1344 kr

4x1x12x1x1x14 = 672 kr

DD-förslag på 900 kronor:

4-6 x 500

4-4,12 x 200

V64-1:

Ranking: A: 5-4-3-7 B: – C: 8-2-1

Spetsanalys: Snabba hästar och viktig spetskamp. A.Hannibal borde kunna hålla ut Johnny B.Kemp sida-sida, men även Goldomaster är ibland grymt snabb med spår mitt på vingen och han har bevisad form nu.

Loppanalys: 4 Johnny B.Kemp har hittat formen, likt stora delar av Redéns hästar och så bra ut i Guld senast då man släppte till Dreams Take Time och knuffade denne över mål med sparat. Han har inte startat på en dryg månad, det är sällan en slump och inte formhöjande. Han borde få svårt att komma till ledningen med så snabb häst innanför, men Björn är den som fått bäst snurr på honom från start och visst är det chans till både spets och seger.

Jag vill inte gå på honom med dödensrisk och främst är det 5 Goldomaster som är spelintressant. Han hängde med okej senast bakom Digital ink och satt fast i Guld före det och han har full form. Han har ibland öppnat våldsamt snabbt med spår mitt på vingen på Färjestad och skulle han överraska och blåsa till spets vore det rätt spännande. Chans även i rygg på de mer betrodda.

3 A.Hannibal har man plockat bort en lös benbit på, och det borde ge en fräschare häst i comebacken. Han vann V75-lopp från ledningen förra året och det är perfekt med spetsläge och korta häcken. han har tränat 17/2100 som snabbast menar Åke, och räknas direkt.

Jag tar även med speedige 7 Burning Line Gral som spurtade bra senast då han backades loss på upploppet och verkar äntligen på gång igen. Han kan blåsa till det lilla fältet om det kör lite för fort.

V64-2:

Ranking: A: 8 B: 5-12-4-11-7-2-10-6 C: 13-3-9-14-1

Spetsanalys: Jag tror att man ser till att köra Eos Marinka till ledningen innan man passerat 500 meter.

Loppanalys: Ett Nordislopp där 5 Mediaas Odin är klar favorit. Det är en tioåring som inte gör så många starter, det var två 2014 och han vann båda. I comebacken näst senast höll han farten väl som tvåa, det är en segstark typ detta, men senast var inget extra. Efter det han han pustat fem veckor, och även om det nog inte är så farligt för en häst som brukar starta sällan så är det ingen formhöjning. Mjölneröd har alltid välpreparerat då han kommer över till Sverige och han hästar brukar duga gott. Första starten i Sverige och första pisk lär vara positivt för en trögbock och han kan vinna.

Men om 8 Ossmann gör om loppet han gjorde senast borde det inte bli så hårt i mål. Han såg grymt fin ut, och även om det löste sig bra då han kunde sitta kvar i ryggar till 500 kvat sårbara flög han ifrån dem till slut på fina 28,9 och det var 26-fart sista halvvarvet och då satt kusken bara och åkte med gott om luft under vingarna. Den här var i Kriteriet förra året och är bara fyra år, det är starka papper då norska årgångsloppen är stenhårda. Raden är lurig då han bara galopperat innan senast och han fick kvala om. Men kanske har man hittat rätt nu och till 13% nu på eftermiddagen chansar jag gärna på det och spikar! Det är första körspö även för honom vilket ska vara plus. Starten är problemet, spår fem är inte bra, men felfri får de åka kan jag lova!

V64-3:

Ranking: A: 5-4 B: 11-9-1-2-10-8 C: 6-7-3-12

Spetsanalys: Alla räknar med favoriten Order to Fly till ledningen, men det är inte så givet. Det vankas troligen racerbalans med bike på French Destiny och kanske kan han hålla ut och då köra i front? Någon av dessa till spets, om än inte i förstaläget.

Loppanalys: 5 Order to Fly svarade för en svettig årsdebut senast då han trots press bara länsade undan från ledningen på vassa 12,4/2140 meter! Det är en högkapabel herre, det har han visat redan som fyraåring då han var knappt slagen av Ni Talar Bra Latin i V75-finalen då han gick 11,7 full väg i våras. Han har varit lite ojämn, och att årsdebutera på det sättet behöver inte alltid föra hästarna framåt i form. Ofta är det inte förberedda för att springa sdå fort och kan lika gärna få en reaktion i starten efter och vara sämre. Det är risk/chans för svar om ledningen, och att han ska vara 85%-are på spelet är allt för magstarkt.

4 French Destiny har mycket bra form och han var minst sagt moraliskt vinnare senast då han galopperade men visade 11,5-fart i 1200 meter i upphämtningen med bra fart över mål! Nu blird et troligen bike på och det ska vara full laddning för att ta emot favoriten och han är bra i spets norsken. 4% mot 85% på dessa båda!

Om dessa kör för länge kan flera komma in i matchen, 11 Next to None Sib har dold form och är tempogynnad, 1 Cool Style kan få loppet och kanske blir det barfota bak nu, han är grundar i alla fall. 9 Mon Petit Cheval kan också fälla dem om favoriten sviker. Alla bakom är ospelade och skiljer inte så mycket…

V64-4:

Ranking: A: 3 B: 1-5-11-9-8-15-2-12-10-14-7 C: 4-6-13

Spetsanalys: Teyla har öppnat rejält flera gånger, så även senast mot en lika snabb häst från springspår men bland dessa måste det vara bra spetschans.

Loppanalys: 3 Teyla är en fin typ för att vara i låg klass och det är lite märkligt att hon inte har vunnit lopp ännu, men nu måste det vara dags! Hon har körts väldigt uppbyggande och på chans, hade lite sparat näst senast och senast såg hon jättefin ut hela dagen, men mötte Made Speed Bowl som var lika snabb från andra springspåret och backade ner bakom denne. Teyla fick chansen först kort före mål, men sköt till riktigt bra och vinner med tidigare lucka så det var bra insats. Nu bör det vara spets och jag räknar med att man byggt färdigt och kör där och vinner loppet!

Det är mycket öppet med lärlingarna bakom och känns givet att spika draget då det ska vara mycket bra chans och blir onödigt dyrt om man ska känna sig säker annars. 1 Jula Hardhead har inte varit speciellt snabb från start även om Uffe låter uppåt så borde hon inte svara min idé. Som häst finns mer att plocka av där och från hålet finns chans, men att vara favorit känns tufft.

Micke låter uppåt på betrodde 5 Bon Voyage och han brukar ha klart för sig, hästen kommer säkert vara förbättrad men den har inte imponerat och 15-tiden var hängtid långt bakom Seek and Destroy.

V64-5:

Ranking: A: 4 B: 1-3-6-10-7-2-8-5 C: 9-11-12 

Spetsanalys: Holy Heart är spetsfavorit, han har tagit ledningen 3/4 med spår 1 och 2, blev överflyglad efter 175 meter från innerspår den fjärde efter snabb start första stegen och då blev det 10-öppning på 500 meter. Både Jetcane Harvester (spets 4/5 med detta läge) och inte minst Theo Molar som var snabb i vintras till ledningen och nu får helstängt kommer utmana.

Loppanalys: 1 Holy Heart är favorit och han är en bra spetshäst som på åtta lopp han gått i ledningen bara varit sämre än tvåa en gång! Han utvecklades allt mer förra året och avslutade med tre raka segrar, varav två sista från spets även om det blivit hårt om inte Antonio AM hoppat till slut och det var rejäl drivning på Holy Heart. Han var nog lite sliten då och fick pausa och det är årsdebut. Klart han kan vinna från ledningen som han bör ta, och Claes hästar lyste det om förra veckan så han har bra snurr, men öppningen kan komma att kosta och jag går emot.

Draget är 4 Max Not Sand som blivit klasser bättre med jänkarvagn och barfota, och han matchades på V75 nu i vinter och gjorde det bra utan att riktigt komma till. På Solvalla näst senast gick han bra över upploppet där Sebastian Sund vann från ledningen, och senast lekte han hem ett vanligt lunchlopp från ledningen via 10 sista 500 och var läcker! Han gynnas av den troliga öppningen och kan knäcka favoriten utvändigt tror jag sista 500. Utgång på V64 och på DD spikar jag Max Not Sand.

Chans har även 3 Theo Molar som det låter bra på och den har spetschans eller kan krypa ner bakom 1. Helstängt är intressant och det blir full laddning, och Elo har bra form.

V64-6:

Ranking: A: 6-5-12 B: 4-2-11-13-1-3-15-7 C: 8-14-9

Spetsanalys: Versailles tog spets för att släppa från spår 3 och var bra med från springspår en gång och han kan åka till ledningen mot hästar som inte är jättesnabba i benen. Plead Guilty kommer utmana mot svängen då han fått upp farten.

Loppanalys: Ett konstigt lopp känns det som och jag tar chansen och målar igen, med ett högt värde redan innan loppet och chans på fina pengar om jag varit rätt ute! 5 Versailles är favorit och har gjort det bra, men det är alltid oroande med hästar som inte vinner lopp och är favoriter. NBäst senast släppte man spets till Mr Hot Shot som var överlägsen men han slog resten favoriten. Senast kördes han till dödens och utmanade ledaren sista halvvarvet men kom inte förbi. Han är bra för vanliga lopp, och skulle han köras till ledningen är det såklart risk för seger.

Jag tror att 6 Plead Guilty är bättre och hårdare. Han övertygade i flera starter, men var inte fräsch senast och är behandlad. han har inte haft springspår, men det känns som bästa läget för honom då han är lite svår från start. Magnus är vass på springspår hemma i Karlstad och kommer utmana om ledningen i svängen. Han kan plocka favoriten utvändigt han är i fullt slag och jag spelar mest på DD med honom.

Varning för starke och kapable 12 Kickstart My Heart som hoppade bort segern i spets senast i bättre DD-lopp och har pausat från de hårda banorna. Han matar ner många och är för lite spelad.

4 Cosmo Light har full form och klaras spåret finns fart och form för att överraska.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Boden
Nästa nyhet
Måndag: V4-tips till Boden

Måndag: V4-tips till Boden

Omgången
Senast det begav sig på Bodentravet smällde det nästan i samtliga lopp men idag tror jag på mer sansade odds och spikar två favoriter på V4:an. 11 Raz Mackenzie (V4-2) har i det närmaste straffspark och sen reder vi ut denna soppa med Hanna Olofssons 10 Nosoupforyou (V4-3). Jag tror, tråkigt nog, på bra chans att båda dessa vinner men de är inklämda mellan två vidöppna lopp som kräver gardering. Lirar en flerkupong gånger femton och hoppas det smäller till lite i både första och sista.

Spikarna
11 Raz Mackenzie (V4-2)
10 Nosoupforyou (V4-3)

V4-systemet (x15)
V4-1: 2,3,4,6,7,8 (res 10-11)
V4-2: 11 Raz Mackenzie (res 4-3)
V4-3: 10 Nosoupforyou (res 3-4)
V4-4: 3,5,8,9,12 (res 15-10)

6x1x1x5 = 30 rader

900 kronor

Dubbelförslaget
11 – 10 x 1000

1000 kronor

 

V4-1

RANKING A: 3-7. B: 8-4-6-2. C: 10-11-5

Spetsanalys:
Startvolten finns inte mer i och med strykningen av Bärga Stjärna och fokus på septetten på 20 meters tillägg. 2 Sjöraffen har öppnar bra två gånger om från innerspåret och är hästen att ta sig förbi för de övriga. 3 Sid Dox brukar få upp farten bra efter 100 meter och 8 Nitrofaks lär försöka om man prickar från springspår. Står främst mellan de två sistnämnda!

Loppanalys:
Kallbloden inleder streckspelet och inte helt lättlöst. I den här klassen är det alltjämt många galoppörer och säkerhetsnätet man kastar ut bör ha ett par extra maskor. Sju streck blir det mitt system och tipset till 3 Sid Dox. Femåringen gör första starten för Mats Gällerstedt men har bitvis gett intrycket av att vara kapabel för klassen. Kan öppna bra och hamnar vettigt på det direkt.

 7 Boris G.T. är en av två hästar i fältet som vet hur det känns att vinna lopp. Detta var dock i tävlingsdebuten för nästan ett och ett halvt år sedan och sedan dess har det mest blivit galopper när han väl startat. Har dock visat fart mellan alla felsteg och är ett givet streck.

8 Nitrofaks är Mats Gällerstedts andrahäst i loppet och tränaren rapporterar att hästen tränar fint inför sin comeback. Har framskjutna placeringar felfri och behöver inte vara borta.

4 Björli Thor har galopper överrepresenterade på kontot men har också hygglig kapacitet enligt tränare Östman.

6 Fixe Gusten och 2 Sjöraffen intar de sista platserna på systemet.

V4-2

RANKING A: 11. B: 4-3-6-1-7-8-5. C: 10-2-9

Spetsanalys:
1 Out Of Reach står helt allena på grunddistansen och brukar kunna öppna bra från spår ett i volten. Helt ohotad till en början men ett par av tilläggshästarna kommer hamna bra på det och någon är nog sugen att överta.

Loppanalys:
Långlopp som enbart lockat elva deltagande ekipage och bra chans för 11 Raz Mackenzie att runda samtliga från dubbla tillägg. Love You-sonen radade upp segrarna i höstas och summerade året med mer än en halv miljon i insprungna pengar. Valacken testade monté i årsdebuten men fick det inte alls att stämma då efter att ha blivit blev uppstressad av alla omstarter. Han galopperade sedan långt bak i kön på slutrundan men en normalinsats från Roger Nilssons travare duger oerhört långt i detta lopp. Han räds varken motståndarna eller distansen och detta ska vara bra segerchans.

4 Piriac, 3 Hilda Nalan, 6 Dusty Wind och 1 Out Of Reach är alla tidiga om man garderar loppet men ska normalt sett inte kunna stå emot en felfri Raz Mackenzie.

V4-3

RANKING A: 10. B: 3-4-7-12-14-8-9-6. C: 1-5-11-2-13-15

Spetsanalys:
3 Eowyn Rod är väldigt snabb ut i voltstart och missar inte täten med dessa förutsättningar.

Loppanalys:
Stolopp med voltstart och bara tre på start gör tilläggshästarna mer aktuella. 10 Nosoupforyou blev det drag på sist och hon har avslutat bra två gånger på raken. Senast var hon tvungen att backa ut för att få fritt och med lite bättre löpning hade Pine Chip-dottern var segerfarlig. Stoet står på tur för seger och hittar Hanna Olofsson bara vettigt slagläge från springspår blir man inte lätta att tas med.

3 Eowyn Rod leder loppet länge men kanske hade behövt ett lopp i kroppen för att kunna hålla nosen första hela vägen. Ändå förstahästen bakom mitt singelstreck.

4 Donna Boko är tidig bakom då hon var nära att slå Gustav K. senast efter invändig smygresa och lucka i sista sväng. Klar uppryckning från hennes sida men behöver visa mer.

V4-4

RANKING A: 8-12. B: 5-3-9-15-10-6-11-1. C: 7-13-4

Spetsanalys:
Tre hästar på startvolten där samtliga är finska gäster. 1 Delvin Boko är inte särskilt snabb och riskerar dessutom att galoppera enligt tränaren. Alltså klar fördel Hanna Ranta bakom 3 Common Rail som öppnade ganska kvickt från innerspåret senast.

Loppanalys:
8 Gustav K. felade tidigt senast på Boden men gick en stark upphämtning och flög fram via spåren på upploppet. Banker Hall-sonen hann fram till segern kort före mål och det var hästens andra raka viktoria. Valacken visade både skalle och fin uppfattning och med den insatsen på näthinnan är han en given segerkandidat.

12 Quattro Lane galopperade i sin comeback senast men känslan är att femåringen hade varit med i striden utan det felsteget. Detta var första starten i Hanna Olofssons regi och den forne Kolgjini-adepten har inte alltid haft lätt med att hålla sig till rätt gångart. Det finns fin fart i hästen och han är ett måste på lappen.

5 Darya I Nur har åtta segrar på 33 starter i karriären men har tidigare haft problem med voltstart. Enligt tränare Kurkinen kommer stoet tappa från start men med rätt resa kan hon ändå sluta långt framme.

3 Common Rail avgjorde enkelt efter smygresa på Bodentravet i slutet av februari och är loppets trolige ledare. Inte helt ofarlig därifrån och ska med på lappen.

9 Strooper är inte helt oduglig i grund och botten och kan leverera fina avslutningar om tillfälle ges.

15 Ängens Airman gav ett bra intryck vid spetssegern senast men ställas inför helt andra förutsättningar nu. Rundar många men kanske inte samtliga.

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Boden: "Jag ser inga moln på himlen"

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson