V64 Eskilstuna 5 mars

Omgången: Det är ovanligt starka favoriter och rätt ojämna lopp på Sundbyholmstravet. Det brukar sällan vara rätt med flerbong på V64, men i kväll testar jag detta, dessutom såklart enbart för sex rätt. Det är vårvärme i luften och då räknar jag med att det är valfri balans som gäller. 

Bästa spiken: 7 Dennis de Castella (V64-5) är stark och rejäl och nu slipper han de två han mötte senast som hade varit spelade till 15 för tio här. Han vinner detta även från dödens!

V6-förslaget är på 2.016 kronor (enbart för alla rätt).

7-2-3 (1-9)

2-3 (7-12)

11-9-7-2-1-3 (6-8 )

7/ 3-12-9 (4-6)

7 Dennis de Castella (5-4)

5/ 13-7-12-10-3-1-2-8 (6-11)

 3x2x6x1x1x9 x 2 = 648 kr

3x2x6x4x1x1 x 2 = 288 kr

Fleris 1: 3x2x6x1x1x3 x 5 = 540 kr

Fleris 2: 3x2x1x1x1x3 x 30 = 540

 

DD-förslag på 1000 kronor:

7-5 x 1000

V64-1:

Ranking: A: 7-2-3 B: 1-9 C: 6-5-4-8  

Spetsanalys: Aloe Vera tar ledningen och det verkar på Oskar som att han vill köra där. Annars blir det Fantoccini som övertar – men han tar inte en längd av egen kraft.

Loppanalys: 3 Fantoccini är favorit och skulle han komma till ledningen är det den troliga vinnaren. Han åkte faktiskt dit vid senaste segern från ledningen för Adielsson men målettan Chip Dealer blev diskad. Ändå var det en positiv insats och de båda segrarna före var på speed och från spets på stumma ben över full väg. Han var inte alls bra senast, men det var 2640 meter med skor och bakifrån och då ledsnar han i tid. Nu ser det optimalt ut men dunkel form på de bästa och ska bli barfota och troligen jänkarvagn (vanlig sulky senast). Kommer Hockey till spets bör han rinna undan – men det kan vara upptaget där eller kosta att komma dit.

2 Aloe Vera var riktigt snabb senast i Stoeliten och det finns ingen chans att favoriten tar sig förbi av egen kraft. Oskar menar att han högst sannolikt kör i ledningen nu, och jag tycker det är rätt. Efter en lite tuffare öppning lär det inte hända något och det är ofta ledaren vinner dessa kortlopp med trötta hästar. Hon galopperade i spetskörningen senast och blev rejält trött till slut, men det ska vara bra med henne och hon kan spetsa hem det.

Bra är 7 Sandra Volo som konstigt nog bara vann ett lopp förra året, men spurtade rykande fort flera gånger mot topphästar. Hon klockades till 08 sista 500 som tvåa bakom Dileva Käll i höstas som exempel. Nu är det årsdebut och hon är inte vässad, men går med jänkarvagnen direkt och på fart är det chans att blåsa alla. Örjan i vagnen dessutom.

1 Nato Dream är jag rätt less på, han ville inget under 2014 då jag trodde att han skulle blomma ut till stjärna och han måste visa bättring. Smyger med och försöker hitta formen i årsdebuten?

V64-2:

Ranking: A: 2-3 B: 7-12-4-5-9-1-11 C: 6-8-10

Spetsanalys: T.P.Axl har varit snabb tre gånger med liknande läge, bland annat senast då han fick svar av snabbe Prince New Dawn och nu är det mycket bra spetschans! Blue Blood Lover kommer vara snabb, men inte snabbare.

Loppanalys: 2 Glamorous är en tysk som gör första starten i Sverige, och den kommer med bra meriter och alltid varit stenhårt spelad i Tyskland. Jag har kollat upp fem senaste loppen, och det är en mycket fin modell för denna låga klass. Man kan inte tro att hon har 43.000 på sig, utan det borde sitta ett par 100.000 till på kontot. Givetvis står hon billigt inne med sina tre segrar och nio starter i denna låga klass. Hon har tagits lugnt från start alla lopp jag sett henne, även med bra spår (4,5) men sedan enkelt klivit runt dem sista halvvarvet vid segrarna. Dock kanske hon borde ha vunnit enklare med de fina lopp hon fått om jag ska vara kritisk. Vid andraplatsen spurtade hon bäst av alla över upploppet men hann inte ifatt en i täten. Nu finns hon i regi Håkan Karlsson som är duktig tränare, hon är slipad i banjobb/provlopp och får Björn i vagnen direkt. Troligen är hon helt enkelt för bra för de andra, men hon är även väldigt står favorit och då jag inte sett henne öppna något lär hon få göra jobbet själv och jag dubblar med spetsfavoriten.

3 T.P.Axl känns intressant om man inte spikar favoriten, det har varit allt bättre intryck på den och spurtade rejält för Dalborg näst senast även om han kanske borde hållit undan. Senast var ännu bättre intryck och han öppnade snabbt, men kom inte förbi Prince New Dawn men Tony satt bakom med bra tag i linorna ända in i mål och då var det ändå 12,5-fart till slut. Som han öppnade då måste det vara bra spetschans och på 1600 meter kan det bli svårt för en lite rostig favorit att hinna på honom. Betydligt mindre spelad och kul att dubbla med!

V64-3:

Ranking: A: 11-9-7 B: 2-1-3 C: 6-8-5-4-10

Spetsanalys: Amazing Goal bromsar i ryggar så Tony vill köra i ledningen så länge det går.

Loppanalys: 11 Pantarei Ans har gjort tre lopp för Walmann och blir allt bättre. Han var inte helt kurant i V75 Champions näst senast, men visade bra takter senast. Då gick han först utan rygg i spåren sista halvvarvet, och svarade snyggt då örjan drog norrsken på upploppet och vann enkelt. Läget är bra med springspår på 20 och ihåligt gäng. Bra favoritchans måste jag säga, men ändå garderar jag och hoppas på lite strul. Han har blivit 1,3,1 tre senaste på långdistans.

9 Reina la Caballo har V75-kapacitet även han och gick bra till slut i årsdebuten senast efter snällt upplägg. Det var nedåt 10-bläcket sista halvvarvet och en perfekt ögonöppnare efter vila. LÅS brukar inte vässa hästarna efter vila och räkna med ännu bättre form nu och distansen är inget minus. Han har fyra pallplatser på sex senaste på långt.

7 Engla Håleryd har också ett lopp i kroppen och får Björn i vagnen vilket är ett plus. Nu har de tre nollor i tre senaste tillsammans men hon gick stark upphämtning senast han körde. I comebacken gick hon rejält sista 500 och var positiv.

2 Mr Jäger vore svår att nå ifatt om han kom till ledningen, men nu verkar Tony helt inne på att köra 1 Amazing Goal i front och då blir det värre. Jäger har härdats på V75 och räknas, och Amazing Goal höll starkt efter väl tufft upplägg i dödens senast. Vad kan 3 Västerbo Carreau i ny regi? Loppets stora rysare då kapacitet finns sedan Bergh-tiden men det var längesen.

V64-4:

Ranking: A: 7 B: 3-12-9 C: 4-6-10-5-1-11-8 

Spetsanalys: Maple Hills Zico har tagit ledningen 5/7 senaste bakom bilen och är spetsfavorit igen. Dock har det även varit släpp alla dessa, och ”Hockey” kan mycket väl få överta med Jartinec.

Loppanalys: 7 Jartinec värmde väldigt bra senast och löpte sedan upp till detta i loppet då han gick en rejäl repa i spåren och kopplade säkert grepp – om än på stumma ben. Det var förlåtet med den svepningen och han var riktigt bra. Som jag läser loppet kommer Håkan ha bra chans att få överta ledningen av 3 Maple Hills Zico som alltid har släppt (5/5) och blir det så måste det vara toppchans. Han är snabbast med spår en bit ut och i somras kördes han till ledningen med just spår 7 i 10-öppning då han pressade sig förbi efter 500 meter. Spikas på multilapparna.

Garderingar finns det tre stycken, 3 Maple Hills Zico får loppet bakom om jag har analyserat rätt, och han spurtade mycket bra på Solvalla senast där han hade mil fram i slutsvängen. Spela tvillingen med favoriten rekommenderas.

12 Eklas Superior höll bra från ledningen på V75 28/12, och gick fullgott i spåren till slut senast. Björn upp och enklare hästar än han blivit van vid.

9 Wojtyla Gene har alltid en rejäl avslutning och skulle de hålla för högt tempo första 500 kommer spurten bita bra. Vid segern var han klart starkast och han är fjärde med chans.

V64-5:

Ranking: A: 7 B: 5-4-10-1-2-3-8 C: 11-9-6-12 

Spetsanalys: 2640 meter och inga direkt snabba men Relation kan lägga iväg och borde kunna köra till ledningen.

Loppanalys: Här spikar jag 7 Dennis de Castella som jag tror helt enkelt mosar dem över den långa distansen. Han var riktigt bra vid de båda segrarna då han bara tuggade ner ledaren i tidigt skede och stegade undan till enkla segrar. Det var bättre hästar senast då han mötte två mycket bra för klassen i Blue Star Champion och Mellby Cheeky och dessa var bättre och snabbare. Den förste av dem var hemskt bra och bara svarade, men där bakom höll Dennis farten helt okej. Nu är det ”vanliga” hästar och dessutom passande 2640 meter och Toby lär inte lämna något åt slumpen. Jag tror att han får göra det i dödens, men det bekommer inte hästen som har fin chans och spikas.

5 Ivanhoe Spirit gjorde det bra senast då han blev utsvarvad i spåren och höll som femma. Han var tapper även näst senast då Håkan gasade till ledningen varvet kvar och tog en rå och drog undan, men stumnade och åkte dit mot Legoholm Zon. Han är inte direkt startsnabb och bättre på 1600 tycker jag, därför står jag över. Lättas i balansen.

4 Relation ser bättre ut än vad hon tävlar, men borde komma till ledningen och leder länge. Dock inte kul att få favoriten över sig… Tony vill köra i ledningen.

V64-6:

Ranking: A: 5-13-7 B: 12-10-3-1-2-8 C: 6-11-4-9

Spetsanalys: Även här är spets lurigt, men jag tror att Örjan kan forcera Angelina Vacation till ledningen – som Jorma gjorde med henne för tre starter sedan. Snabb är Synny Sensation och hon borde tryckas av nu.

Loppanalys: Kvällens svåraste lopp om nu inte 5 Angelina Vacation körs till ledningen och vinner. Hon höll bra med det upplägget för tre starter sedan även om hon fick ge sig mot toppspurtande Alice the Trotter. Hon var kanske lite seg i spåren senast och kan bättre. Från ledningen, som hon kan nå bland dessa, är hon hästen att slå och Örjan i vagnen som har toppform för dagen.

Favoriten 13 Eunice Boko var det låga rapporter på senast efter vila, men hon gjorde ett oväntat bra lopp i spåren. Formen är uppåt och det är en gundkapabel märr detta som kan slå till. Läget är dock jobbigt på nytt.

7 Sunny Sensation har form för att räcka, och kanske är det dags att trycka av från start? Hon gick bra över upploppet som trea näst senast bakom två bra hästar. Senast kördes hon invändigt och pressades inte bakom hästar till slut.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
V4 Boden: ”Tror på ganska god segerchans”

V4 Boden: ”Tror på ganska god segerchans”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han gav oss de svar vi ville ha senast och segrade på ett bra sätt. Han har tagit det loppet på ett bra sätt och trots att han står lite sämre till nu måste jag tro på ganska god segerchans. Inga ändringar, säger Christian Månsson om Solakongen (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bodentravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

4 Fakspilen – Han fungerade inte i vintras och är åtgärdad. Har fått ett 33-jobb över kort distans och var positiv då. Behöver nog ändå loppet och det blir tufft. Skor runt om, säger Jens Eriksson.

5 Eldturi – Hon svarade för ett bra lopp senast och står nu tjugo meter bättre till på Solakongen. Vi får prova att ge denne en match även om det blir tufft. Hon är fin i jobben och jag räknar med en bra insats. Skor runt om, säger Mats Gällerstedt.

6 Faxilur – Det var strul med käken senast men han svarade sedan för ett riktigt bra lopp. Det är väl ingen som vinner loppet men formen verkar fin. Skor runt om, säger Roger Nilsson.

7 Lome Prins – Han var positiv efter uppehåll senast och bör vara något vassare nu. Min egen styrning är nog något vassare för dagen men jag tror den här kommer att prestera bra. Skor runt om, säger Mats Gällerstedt.

12 Solankongen – Han gav oss de svar vi ville ha senast och segrade på ett bra sätt. Han har tagit det loppet på ett bra sätt och trots att han står lite sämre till nu måste jag tro på ganska god segerchans. Inga ändringar, säger Christian Månsson.

Lopp 2, V4-2

8 Eragon Rod – Han håller verkligen fin form för dagen och var rent utsagt grym senast. Hela sista varvet var han ute i tredjespår men höll farten starkt. Från det här läget är han kanske inget givet segerbud men letar man en kantboll ska han med på lappen. Skor runt om, säger Christian Månsson.

9 Manstone’s Classic – Han fick trava en del utvändigt ledaren senast och det är inte hans grej. Han höll mycket bra och nu hoppas vi på ett fint smyglopp och då ska han inte vara borta. Han känns bra. De har rivit isen men banan är nog rätt hård och det är skor med brodd även idag. Kanske lite kortare brodd. Åter öppet huvudlag, säger Gabriella Laestander.

Lopp 3, V4-3

1 Viktoria Swing – Hon har tävlat godkänt på slutet men det blir nog tufft att kunna segerstrida för henne här. Jag skulle tro att det siktas ett fint smyglopp. Skor runt om, säger Jens Eriksson.

2 Princess Sally – Hon har tävlat klart bra på slutet och felfri så bör hon duga bra i denna omgivning. Hon lättas till aluminiumskor fram nu och hon bör klara spåret, säger Jens Eriksson.

3 Gentle Tooma – Han visade förbättring senast men får nog visa ännu mer innan man kan tro helhjärtat. VI får se hur långt han räcker idag. Han kan öppna bra och vi provar. Vi kör med skor och brodd. Stallbacken lär väl vara full med is åtminstone och man ska ju ta sig ut på banan också, säger Petter Lundberg.

5 Victory Brodde – Han är behandlad och har pustat något men sedan tränat på och han känns bra. Han lär dock behöva loppet och siktar på ett snällt upplägg. Skor runt om, säger Jens Eriksson.

7 Beachrider – Han fick en alldeles för bra start från tillägg senast och blev tyvärr hängande i tredjespår. Vi glömmer den insatsen direkt men kan konstatera att han var väldigt bra innan det. Han är snabb ut från springspår och vi laddar på direkt. Från ledningen tror jag faktiskt att segerchansen ska vara god. Skor runt om, säger Jaakko Alamäki.

Lopp 4, V4-4

1 Lillchili – Hon var inte vässad inför senast och var bra. Nu har hon mest gått i hagen efter senast men normalt bör hon vara något framsatt i form. Hon kan vara lite svår i volten och det lutar åt ryggresa. Får jag spets och bestämma så kan vi köra där men vi mindre rutinerade kuskar brukar inte få köra så. Hon är mest tränad på isen och banomställningen idag kan vara ett problem då det lätt blir mjölksyra. Jag ligger lite smålågt så får vi se. Skor med brodd och hon verkar fin, säger Mikael Lindqvist.

2 Donna Boko – Hon var faktiskt lite sämre än väntat i kvalet och fick sedan vänta med att starta. Det visade sig att hon hade halsinfektion och inför comebacken var jag lite förväntansfull. Tyvärr blev det ryckigt kört och hon fick lägga två speeder så hon räckte helt enkelt inte till. Vi fick bra läge men hon är inget vidare startsnabb och får ses med platschans främst. Det blir kortare brodd i skorna idag, säger Jaakko Alamäki.

3 Umbra Streamline – Hon var riktigt positiv senast och formen är bra. Vi har länge sökt felet på henne och vi har nu fixat till ryggen på henne och det föll väl ut. Hon är väl inget superhett bud men loppet är öppet och det är nog min bästa chans i loppet. Skor runt om, säger Jesper Nilsson.

7 Garnet Tooma – Han gör första starten hos mig och är uppfräschad. Han har fått ett banjobb och jag skulle tro att det behövs lopp i kroppen. Han är stark och gynnas av hårt tempo. Han var lite för lätt balanserad i banjobbet och får lite tyngre balans nu. Han har fin kapacitet men är svårbedömd nu så här direkt, säger Hampus Eriksson.

9 Cumulus Advance – Det finns bra kunnande i honom men han gick omkull ifjol och det tog lite tid. Han verkar bra i ordning men han tar inte i ordentligt. Nu provar vi med norskt huvudlag för första gången. Han verkar pigg som vanligt. Vi kör med skor runt om och hoppas på en tätplats, säger Ingemar Svalenström.

10 Speechless – Han har lite problem med tänderna och tar lätt lite högertöm. Annars känns han stark och kan öppna. Får se om kusken provar för spets eller hur han gör. Jag körde på banan i morse och det är fin. Jag kör med skor runt om och broddat bak, säger Jesper R Nilsson.

13 Unix Streamline – Det blev lite för tufft senast och han var ursäktad. Norberg bör passa bra på den här och jag räknar med en vettig insats även om det blir svårt att vinna. Skor runt om, säger Roger Nilsson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Strålande årsdebut av Support Justice
Nästa nyhet
Strålande årsdebut av Support Justice

Strålande årsdebut av Support Justice

Det ser lovande ut för norrmännen inför kommande storlopp. Support Justice såg lysande ut när han gjorde årsdebut på onsdagskvällen.

Fjolårets vinnare av Jubileumspokalen Support Justice har förberetts en lång tid för de största loppen i år, där inkluderat en återkomst till Solvalla och Elitloppet. Och av onsdagskvällens årsdebut på Bjerke att döma, har Kadabra-hingsten inte legat på latsidan i vinter.

Kändes strålande, tyckte Geir Vegard. Foto: ALN

Med sin tränare Geir Vegard Gundersen vid tömmarna gjorde den norske kanonen första starten som sexåring. Det skedde i ett bra snabblopp på Bjerkebanan. Hästen gavs en lugn inledning från andraspåret men avancerade snart framåt och fick överta ledningen när 1300 meter kvarstod.

De första 500 hade öppnats på 09,7 och loppet fortsatte kilometern efter 12,4 den mörka marskvällen i Oslo. Men Support Justice var riktigt löpglad i sin första start sedan slutet av september och in i sista sväng lättade Gundersen undan, hästen skaffade sig några längder och sprintade bara undan i laddad stil över upploppet.

Support Justice kom i mål med vad som tycktes som gott om krafter kvar på för årstiden fina 1.12,9a över 2100 meter. Förstapriset var 30 000 norska kronor.

– Han har tränat så bra så jag kände mig väldigt trygg, men lopp är ju lopp. Hästen gick undan sträckta tömmar och kändes strålande. Han är väldigt bra förberedd för säsongen, sa segerkusken efter loppet enligt tgn.no.

Årets första stora uttalade mål för Support Justice är Olympiatravet. Nästa start för hästen ser ut att bli på Bjerke om tre veckor.

Du kan se loppet här. Klicka på lopp 4.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Shaq is Back gör årsdebut - på Axevalla
Nästa nyhet
Shaq is Back gör årsdebut – på Axevalla

Shaq is Back gör årsdebut – på Axevalla

På tisdag gör en av fjolårets Elitloppshästar comeback. Shaq is Back dyker upp i ett snabblopp på Axevalla.

Förra året var Daniel Redén-tränade Shaq is Back en av förhandsfavoriterna i Elitloppet. Det efter att ha inlett säsongen på vårkanten med fyra raka segrar, förvisso mot enklare motstånd, men i imponerande stil.

Shaq inledde fjolårets med fyra raka. Foto: ALN

Väl i Elitloppet svek emellertid Credit Winner-sonen som slutade sist felfri bakom vinnaren Timoko, spelad till nästfavorit. Efter det dröjde det till mitten av september innan Shaq var tillbaka och han avslutade sedan säsongen med en fin seger i E.J:s Guldsko på Hamgyren.

Men på tisdag är det dags igen. Shaq is Back göra sitt första framträdande som åttaåring. Den fyrfaldiga miljonären gör upp om ett förstapris på 30 000 kronor i ett snabblopp på Axevalla. Bland motståndet finns Opitergium och forne Kriterievinnaren Rokkakudo.

Så här ser startlistan ut:

1640 auto

1 Simb Ruby – Thomas Dalborg
2 Opitergium – Björn Goop
3 Call Me Hanover – Flemming Jensen
4 Conrads Garland – André Eklundh
5 Shaq is Back – Daniel Redén
6 Rokkakudo – Stefan Söderkvist
7 Perfect Toll – Peter Untersteiner

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Timo Nurmos flyttar till ny gård
Nästa nyhet
Timo Nurmos flyttar till ny gård

Timo Nurmos flyttar till ny gård

Efter 14 framgångsrika år på Fituna gård lämnar Timo Nurmos för att i stället etablera sig på Jordanstorps säteri.

Timo Nurmos är en av landets främsta travtränare, i fjol landets åttonde vinstrikaste träningsstall med 14,3 miljoner kronor inkört. 56-åringen har också vunnit tränarligan på hemmabanan Solvalla de två senaste åren, samt 2011 och 2009.

Men nu flyttar Nurmos hela sin rörelse från Fituna, där han huserat i 14 år, till Jordanstorp, där Per Lennartsson tidigare haft sin hemvist innan han flyttade i oktober. Det här meddelar Timo Nurmos i ett sms till sina hästägare. Flytten är beräknad till den 1 maj.

”Vi kommer 1/5 att flytta från Fituna till Jordanstorp säteri, som också ligger söder om Stockholm. Vi har haft 14 fantastiska år i Fituna, till exempel har vi vunnit 6 Kriterium och 4 Derbyn med mera. Jordanstorp är en mycket fin anläggning med de bästa tänkbara träningsmöjligheterna; 1.100 meter backe, 1.000 meter rundbana med automatiserad bevattningssystem, 700 meter rak sandbana, 3 km skogslinga där enbart hästar samt mycket fina och fräscha stall med bra ventilation. Jordanstorp är en plats där både hästar och personal trivs.”, lyder sms:et.

Timo Nurmos har i sitt stall för närvarande 125 hästar. 2015 har inletts starkt, stallet har kört in knappt 2,5 miljoner kronor och har vunnit 14 av de 109 loppen. Det gör honom till landets tredje vinstrikaste tränare så här långt i år.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Quid Pro Quo laddad inför ny säsong

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson