Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Hon satt fast med krafter kvar senast bland tuffa hästar och jag tycker hon gör en spännande start nu. Spår sju är inte det bästa men med tanke på hur startsnabb hon är lär jag väl ladda för ledningen. Jag tycker att hon duger i klassen och bör räknas. Barfota fram är tanken, och hon skulle vara kraftigt missgynnad om det blir barfotaförbud, säger Olle Alsén om Embu Boko (V65-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V65-1

2 Enoh Boko – Han var okej som tvåa senast och det verkar bra med hästen i träningen efteråt. Läget är bra och det finns inte mycket att klaga på. Hästen blir bättre och bättre och kan öppna vettigt från start. Skor runt om igen, säger C-G Björkroth.

5 I Am Billythekid – Det är en häst med fin kapacitet men vi vill inleda lite lugnt med honom och han ska få snälla lopp. Han vann på bra sätt i debuten och allt är bra efteråt. Han har aldrig provat bilen och vi testar honom före tävlingarna. Känslan är att det ska fungera bra och det är ett givet segerbud. Inga ändringar, säger Anne Raatikainen i stallet.

6 Digital Trim – Han är svår att lita på men såg fin ut näst senast när han tävlade barfota bak och vi hoppas kunna köra så igen då det är ett plus. Han kan öppna ganska bra från start, säger Marcus Schön.

7 Limoncelli – Han var fullt godkänd där för två starter sedan men felade lite oturligt på Solvalla efter det. Så tokig är han inte men det är nog lite fel förutsättningar nu för att man ska kunna tro på seger. Vi får smyga med och hoppas det löser sig maximalt. Skor runt om, säger Peter G Norman.

9 J.C. Bobka – Vi hade lite tur senast men hästen vann okörd. Jag tror han går framåt och kan nog en 16-tid, det är en fin häst som ännu är lite flegmatisk. Han har fin teknik och är nog inte helt borta då vi har bra ryggar, säger Per K Eriksson.

10 Eder Bob – Han vann direkt för oss senast och bör även ha gått framåt i form med den genomköraren i kroppen. Han var lite trög men bör vara snärtigare nu. Han tävlar med skor runt om, säger Jimmy Jonsson i stallet.

Lopp 2, V65-2

3 Super Wille – Det är en stor häst som ännu inte är färdig och vi får vänta ut honom. Även om han inte möter så bra hästar är det svårt att tro på honom och det är pengar i första hand som gäller. Skor igen, säger Marcus Schön.

5 Antti Sisu – Han är ny hos mig sedan en månad då jag köpte honom efter förra loppet. Det är en stor och rejäl häst men han är inte helt att lita på. Det är gynnsamt med få hästar på start när vi har snävt startspår. Skor runt om, öppet huvudlag och med huva, säger Mattias Djuse.

7 Common Shaft – Hon har nu gjort två starter för mig och har väl varken varit särskilt bra eller dålig. Sist ledde hon länge men innerspåret var löst den dagen och hon tröttnade. Fredrik sa också att hans känsla är att hon är bäst bakifrån och vi får smyga med. Barfota fram, säger Olle Alsén.

9 Flair’s Candy – Hon var bra senast men banan var inte till hennes fördel. Jag passade på att köra till ledningen när det gick alldeles för sakta och trodde ett tag att det skulle kunna hålla hela vägen. Hon värmde även fint innan loppet och hennes form sitter där den ska. Jag tycker att hon agerar aningen ojämnt och dessutom är spåret är frågetecken då hon har galopperat från snäva spår tidigare. Inga ändringar, säger Ulf Fredriksson.

Lopp 3 V65-3

1 First Visit – Hon tappade travet i sista säng senast och Stefan visste inte vad det berodde på, vi har inte hittat något fel på hästen som annars känns travsäker. Det blir skor bak nu vilket är ett minus. Får hon en fin resa kan hon vara med där framme, säger Marcus Schön.

3 William Speed – Han behöver lopp i kroppen och det är hyggliga slantar som gäller. Han kan öppna rätt så bra. Det är vinter och vi krånglar inte med balansen hit och dit utan det blir skor runt om, säger Hans G Eriksson.

4 Macadams – Han hamnade helt fel på det senast men gjorde det ändå godkänt i skymundan. Nu lottades vi till ett bra utgångsläge men han är beroende av det blir jämnt tempo på loppet. Faller alla bitar på plats kan han vara bland de tre främsta. Barfota bak, säger Marcus Hultman.

7 Embu Boko – Hon satt fast med krafter kvar senast bland tuffa hästar och jag tycker hon gör en spännande start nu. Spår sju är inte det bästa men med tanke på hur startsnabb hon är lär jag väl ladda för ledningen. Jag tycker att hon duger i klassen och bör räknas. Barfota fram är tanken, och hon skulle vara kraftigt missgynnad om det blir barfotaförbud, säger Olle Alsén.

Lopp 4, V65-4

1 Önas Jocke – Han fick kliva på i spåren lite väl tidigt senast men fullföljde ändå fullt godkänt. Formen kan jag inte klaga på men spåret kan innebära att han fastnar invändigt. Jag tror i alla fall inte att han är startsnabb nog att hinna svara men kommer han loss i tid är han en av dem som kan vinna loppet. Barfota fram om det går, säger Fredrik Pedersen.

2 Beautyson – Han agerade konstigt då han fick häst framför sig senast och det blev galopp. Nu har han bra förutsättningar med bra läge och han verkar hålla formen av jobben att döma. Det kan bli barfota runt om, säger Jimmy Jonsson i stallet.

8 Wish Me Luck Ås – Det verka bra med henne men det går inte att tro på någon större segerchans med dessa förutsättningar och det är nog ingenting för spelarna denna gång. Det kan bli barfota runt om denna gång, säger Roger Walmann.

9 Classification – Hon felade senast och kanske det blev för täta starter då. Nu kanske det är väl långt mellan starterna men hon ska ändå räknas. Hästen är allround över distanser och tävlar med skor runt om, säger Marcus Schön.

10 Indian Four – Han blev lite hetsig av en omstart, som han förorsakade själv, på Gävle senast. Det blev galopp men upphämtning var ändå klart bra med tanke på den bottenlösa banan. Bakspår är såklart ingen fördel men han är inte så tokig alls. Nu tror jag kanske inte att han är någon vinnare på Solvalla men letar man ett roligt platsspel till fem gånger pengarna är han tänkbar. Barfota bak, säger Olle Alsén.

Lopp 5, V65-5

1 Sea View – Han bör vara uppåt i form men det var tufft emot och vi har inga direkta segerplaner med honom heller. Han är inte så snabb iväg och det blir skor runt om, säger Hans G Eriksson.

3 Wojtyla Gene – Han var väldigt bra senast och vann helt överlägset. Loppet håll kanske inte bästa klassen samtidigt som det löste sig bra men jag tyckte också att det var hans tur att vinna. Nu blir det täta starter men det är inget som ska vara något problem. Spåret är bra och med tanke på vad han uträttat på sistone måste han väl ses med chans igen. Skor runt om, säger Fredrik Pedersen.

6 Mockingbird Face – Han har varit ute i hårda gäng och han gör det bra. Distansen passar fint och det kan bli barfota runt om här. Han sköter träningen bra och bör svara för en fin insats, säger Jimmy Jonsson i stallet.

11 Jagent – Han har gått bra lopp och tränar normalt inför de här. Distansen är optimal för hans del och jag hoppas att han ska kunna vinna loppet nu. Barfota fram, murphy och vanlig vagn, säger Reijo Liljendahl.

Lopp 6, V65-5

8 Digital Edition – Henne har vi trott lite mer på men hon tål inte göra för mycket själv och ska ha snällare lopp. Trea-fyra i första hand, vi får ligga lite lågt. Tanken är barfota fram om det går, säger Marcus Schön.

9 Kirin de Zeun – Hon har varit mycket osäker med voltstart och bakspår och bilstart som här bör passa henne bra. Senast tog hon sig iväg i volten men galoppen kom senare i stället. Det är en hygglig häst men ingen stjärna. Skor runt om, säger Jimmy Jonsson i stallet.

11 Dicks Denja – Hon har spurtat jättebra två gånger om här på slutet och jag är väldigt nöjd med henne. Framför allt har hon skött sig vilket är ett framsteg eftersom hon varit väldigt nervig tidigare. Jag kommer fortsätta köra snällt med henne och vi får se hur det löser sig denna gång. Inga ändringar, säger Rauno Pöllänen.

12 Ida Avant – Vi har fått ett tråkigt spår med henne men det är en skaplig häst för klassen tycker jag. Från ett bättre läge hade jag varit optimistisk. Det kan bli barfota bak nu, men det bestämmer vi i värmningen. Det har blivit en del galopper tidigare men jag hoppas hon har blivit stabilare, säger Mattias Djuse.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Trista lägen för svenskarna i Prix de France

Trista lägen för svenskarna i Prix de France

Det är klart för söndagens Prix de France på Vincennes. Tre svensktränade hästar finns med, men någon lycka med spåren begåvades de inte med.

Under torsdagsförmiddagen lottades startfältet till nästa superlopp i Paris: Prix de France, som körs på söndag och har ett förstapris på 180 000 euro.

Totalt tretton hästar återfinns i den definitiva startlistan och tre av dem är svensktränade. Noras Bean är titelförsvarare efter sin överraskande viktoria i fjol, får denna gång Stefan Söderkvist i sulkyn och inleder från spår sju bakom bilen.

Trist läge för Solvato. Foto: ALN

Solvato (Kihlström) fick bakspår näst längst ut och än sämre, det vill säga bricka tretton, tillföll Kadett C.D. där Dominik Locqueneux ska köra.

Två tvåbenta svenskar finns också med och här var det betydligt lyckosammare vid lottningen. Johnny Takter sitter upp bakom brorsan Jimmys Maven som drog innerspåret medan Björn Goop fick ett perfekt spår tre bakom Prix d’Amérique-trean Timoko som nu har klart mer passande förhållanden än senast.

Björn Goop har en spännande uppgift. Foto: ALN

Favoritskapet lär dock tillhöra Prix d’Amérique-kungen Up And Quick som fick spår tvåa bakom vingarna, ett läge som knappast kunde bli bättre för den franska superstjärnan. Han lär också utmanas av Texas Charm (spår fyra) och Uhlan du Val (från spår sex). Så här ser startlistan till Prix de France ut:

2100 auto

1 Maven – Jimmy Takter
2 Up And Quick – Jean-Michel Bazire
3 Timoko – Björn Goop
4 Texas Charm  Julien Dubois
5 Vanika du Ruel – Franck Anne
6 Uhlan du Val – Cédric Mégissier
7 Noras Bean – Stefan Söderkvist
8 Napoleon Bar – Pierre Vercruysse
9 Tiégo d’Etang – Christian Bigeon
10 Sévérino – Damien Bonne
11 Linda di Casei – Alessandro Gocciadoro
12 Solvato – Örjan Kihlström
13 Kadett C.D. – Dominik Locqueneux

Senaste vinnarna:

2014: Noras Bean – Björn Goop
2013: Ready Cash – Franck Nivard
2012: Royal Dream – Jean Philippe Dubois
2011: Ready Cash – Franck Nivard
2010: Meaulnes du Corta – Franck Nivard

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Superstoet Continentalvictory är död
Nästa nyhet
Superstoet Continentalvictory är död

Superstoet Continentalvictory är död

Continentalvictory är det senaste stoet som lyckats vinna Hambletonian när hon tog segern i dubbla heat 1996. Nu är hon död.

För 19 år sedan tog järnstoet Continentalvictory, körd av Mike Lachance och tränad av Ron Guerfin, hem Hambletonian genom att vinna loppet i både försök och final (före favoriten Lindy Lane). Hon är därmed det senaste stoet att bärga segern i världens mest prestigefyllda treåringslopp.

Men från USA rapporteras nu att Continentalvictory vid en ålder av 22 år tvingats passera vidare till de evigt gröna ängarna. Hästens hälsa blev för dåligt den sista tiden.

– Hon har brottats med svåra hälsoproblem en tid. Vi fick ta ett väldigt svårt beslut att låta avliva henne, det var inget enkelt beslut men det mest humana att göra. Alla här älskade henne, berättar Adam Bowden på Diamond Creek Farm i Kentucky för Trot Insider.

Valley Victory-dottern vann 19 av sina 29 starter och travade in 1,6 miljoner dollar. Bland hästens övriga storsegrar kan nämnas de i World Trotting Derby, Yonkers Trot, American-National och Breeders Crown som tvååring. Hon noterades även för två världsrekord och utsågs till årets häst 1996. Continentalvictory blev mor till tio föl, den sista född i fjol.

Se Hambletonian 1996 här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Bollnäs: "Gör fina lopp varje gång"
Nästa nyhet
V4 Bollnäs: ”Gör fina lopp varje gång”

V4 Bollnäs: ”Gör fina lopp varje gång”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han nöter på och gör fina lopp mest varje gång. Nu har han dessutom varit stabila på benen ett tag och jag hoppas han fortsätter att sköta sig. Jag tycker inte att han möter några stjärnor idag och jag tror på chans. Springspår har han inte haft överdrivet många gånger och trampar han bara iväg försöker vi mot täten direkt men det går liksom inte att ladda med honom. Inga ändringar, säger Håkan Wallberg om Tareld (V4-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Bollnästravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

5 Northern Spy – Han vann näst senast men det var i enklare omgivning. Nu sist på Bergsåker kom han aldrig riktigt in i matchen från dubbla tillägg men spurtade ändå bra i skymundan. Formen är det inte fel på och i det här lilla fältet kommer vi få ett bra lopp hur det än utvecklar sig. Jag tycker att han tål att göra lite själv men det kan bli tufft att räcka ändå fram. Inga ändringar, säger Mats Bucht.

6 Diamond of Ace – Han avslutade bra i sin lite speciella stil senast. Han gynnas av det lilla fältet och då formen är så pass bra så ser det intressant ut. Vettig chans. Det blir nog skor runt om idag men det klarar han bra, säger Kajsa Frick.

Lopp 2, V4-2

1 Troll Viktor – Han har varit struken i två tilltänkta starter. Först band han biten av annan häst i transporten och senast blev det strul i starten och utkörd. Han har fått träna på och känns fin och jag hoppas han kan leda runt om. Han är mer avslappnad i spets. Brukar vilja ha honom barfota men skor och brodd känns bra hemmavid. Han var duktig bakom Bellfaks i senaste starten säger Stefan Björkvall.

4 Åstas Viking – Han kan springa men är mycket humörbetonad och man kan inte tro på så mycket. Vi får smyga med så får vi se. Spåret är ett frågetecken. Skor runt om, säger Kajsa Frick.

6 Tareld – Han nöter på och gör fina lopp mest varje gång. Nu har han dessutom varit stabila på benen ett tag och jag hoppas han fortsätter att sköta sig. Jag tycker inte att han möter några stjärnor idag och jag tror på chans. Springspår har han inte haft överdrivet många gånger och trampar han bara iväg försöker vi mot täten direkt men det går liksom inte att ladda med honom. Inga ändringar, säger Håkan Wallberg.

11 Tand Tuff – Han är tillfixad i sina framknän och känns riktigt fin i jobben. Han är bra förberedd och även om läget är lurigt så tror jag på bra chans med honom. Skor runt om, säger Jan Ove Olsen i stallet.

14 Närbyjänta – Hon gjorde det bra senast i tufft gäng även om hon blev trött. Hon gillar vintern och hon fungerade bra med bakboots på Umeå. De får sitta på. Med voltstart som nu blir det öppet huvudlag i stället för helstängt. Hon kämpar fint och med rätt resa så kan hon spurta ner dessa till slut, säger Åsa K Rosén.

15 Lome Lykt – Han sprang på sig mycket pengar i fjol och har lite tuffare att hävda sig. Formen verkar inte heller helt på topp och jag tror Tand Tuff har bättre chans. Inga ändringar, säger Jan Ove Olsen i stallet.

Lopp 3, V4-3

1 Anders Gigant – Han var duktig senast men med facit i hand så attackerade jag nog lite för tidigt. Han verkar bra efteråt och med kontinuitet i tävlandet som nu så blir det nog bra. Han har varit skadedrabbad tidigare. Jag har inte laddat med honom då det finns hetsiga tendenser och jag vill inte ladda idag heller men det är ändå bra chans på spets. Vi ska sedan räknas även om jag förstått att Pers häst är bra. Idag blir det jänkarvagn för första gången som enda ändring, säger Joakim Elfving.

7 Zätakicken – Han är i fin form och var med i striden senast men jag tycker att han bromsade bort den segern. Det här är en häst med lite ojämnt humör och dessutom behöver han det lite mer serverat än senast för att kunna vinna. Nu tycker jag han stöter på ett par bra hästar men en plats bland de tre främsta är inte omöjlig. Inga ändringar, säger Björn Röcklinger.

8 Sundbo Tibast – Han galopperade senast när tempot skärptes i loppet men jag tror inte det berodde på det. Hästen kändes jättefin i det läget och det jag tycker mer att det var ett felsteg. Han kan vara lite svår i voltstart och kommer säkert tappa direkt men har alltid en rejäl slutrunda i sig. Jag tycker det fanns några bra emot den här gången och vi får se hur långt han räcker. Inga ändringar, säger Jan-Olov Åberg.

15 Coriano Ås – Han fick det lite lugnt runt helgerna men är nu bra i ordning igen. Läget blev dock tråkigt och det behövs mycket tur härifrån. Vi kör med skor och brodd idag då banan lär vara hård. Den typen av bana passar honom bra, säger Lasse Edlund.

Lopp 4, V4-4

2 Ersa Victor – Han har rätt så fin fart i kroppen men är inte helt lätt och jag skulle tro att Persson kör lite på säkerhet med honom och inte sänder för någon ledning eller så. Inte borta felfri men Hermes har nog bättre chans. Inga ändringar, säger Jan Ove Olsen i stallet.

7 Hermes M.O. – Han har löpt bra men nu är det en lite annorlunda uppgift då han ska lösa det hela bakifrån. Bra chans felfri då formen är bra. Inga ändringar är planerade, säger Jan Ove Olsen i stallet.

9 Fjäll Humlan – Hon gör första starten för mig och är mycket svårbedömd. jag har kört ett provlopp i femhundra meter enbart och annars tränat på. Hon har visat mycket galopp men känns stabil i jobben. Hon var bra kondition då hon kom och vi får ta detta som en test. Det är väl galopprisk så klart. Hon får lite tyngre balans nu samt boots, säger Filip Raihle.

11 Jocke Dove – Han känns rejäl men har många andraplatser. Jag vet inte om moralen sviktar eller om det är tillfälligheter. Han fick det tufft ett tag och har pustat men det var inga fel på honom. Han är bra jobbad och ska räknas i ett öppet lopp. Det blir brodd fram för första gången i lopp men det ska fungera bra, säger Marcus Karner.

15 Harnsta Tula – Hon galopperade tidigt senast efteroms hon blev lite spänd bakom startbilen men upphämtningen efter det var i alla fall fullt normal. Hennes form är bra men från det här läget hänger hela loppet på hur vi kommer iväg från start. Hon kan öppna skapligt från springspår och hamnar vi bara vettigt på det kan hon sluta långt framme. Skulle vi däremot sladda bland de sista tror jag det är kört. Inga ändringar, säger Mats Jonsson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Välförtjänt fullträff i Paris för Monas Invercote
Nästa nyhet
Välförtjänt fullträff i Paris för Monas Invercote

Välförtjänt fullträff i Paris för Monas Invercote

Det blev en härlig seger för Svante Båth-tränade Monas Invercote när hon fick till det med besked på Vincennes under onsdagen.

De svenska hästarna fortsätter att ta för sig på den franska nationalarenan. En blågul vinnare skulle koras även under onsdagens tävlingar på Vincennes. Efter flera goda försök i vinter slog Monas Invercote till med en smått överlägsen seger i Prix de Bourg-en-Bresse, ett race för de sexåriga tjejerna.

Viking Kronos-dottern Monas Invercote gjorde här sin sjätte raka start på Vincennes, tidigare har det blivit ett silver och en brons. Med Eric Raffin vid tömmarna bjöds stoet nu en helt perfekt resa som alltså resulterade i en rejäl fullträff.

Eric Raffin segerkusk. Foto: ALN

Monas Invercote placerades som fjärde häst i andraspår och kunde smyga med i ryggar i tredjespår när anfallet sattes in över den bortre långsidan. In genom sista kurvan vred så Raffin på för fullt bakom svenskan och det bet riktigt bra direkt. Redan in på upploppets början hade Monas Invercote kopplat greppet och sista biten seglade hon bara undan till mycket enkel seger.

26 100 euro var förstapriset värt som bärgades genom att komma i mål på 1.14,6 över 2700 meter.

Tidigare under eftermiddagen grejade Michael Lönborg en fjärdeplats bakom egentränade Photo Princess. Det tioåriga stoet avslutade riktigt bra men kunde inte komma i farlig närhet av favoriten Val Royal som vann för Jean-Michel Bazire på 1.13,6a över 2100 meter. 4000 euro var fjärdeplatsen värd. Med i loppet fanns även Barrcuda River och Britt Hudson men båda slutade oplacerade.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Dyrare att gå på Elitloppet i år

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson