Erik Adielsson hade närmast lekstuga med On Track Piraten i Prix du Luxembourg på Vincennes och dalahästen var aldrig i närheten av förlust efter ledning hela vägen.

Erik skickade sjuåringen snabbt  till spets när bilen släppte medan Lutfi Kolgjini via vida spår fick en tung väg fram utvändigt ledaren med Juggle Face. Bakom ledande On Track Piraten fick Tomas Malmqvist-tränade Backfire en fin resa av Joseph Verbeeck.

Genom sista sväng attackerade Une Fille d’Amour vasst i tredjespår och då galopperade Juggle Face uppgivet. In på upploppet var Une Fille d’Amour framme utvändigt ledaren men då lättade bara Adielsson på tömmarna och On Track Piraten stack ifrån i närmast överlägsen stil. Segertiden 1.12,2a/2100 meter. Une Fille d’Amour höll bra som tvåa och tredjeplatsen till Ru De L´Airou.

Backfire blev frånåkt över upploppet men höll till fjärdeplatsen medan Björn Goop tog femtepriset med Chelsea Boko efter trafikproblem. Hans R Strömberg tränar segraren som tog en gruvlig revansch för sjätteplatsen i loppet ifjol då Piraten för Verbeeck fick en allt för tuff inledning för att nå spets.

Lördagens svenskframgångar fortsatte sedan i Prix de Chateaubriant där Björn Goop tidigt sände fram favoritspelade Call Me Keeper utvändigt ledaren. Redan i sista sväng tackade Björn för sällskapet och Call Me Keeper vann mycket enkelt. Daniel Redén tränare segraren. Calvin Borel galopperade här bort sina chanser.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Vincennes: Blågul succé i Prix Ready Cash

Vincennes: Blågul succé i Prix Ready Cash

Det blev blågul succé i Prix Ready Cash på Vincennes på lördagen – en svensk trippelseger. Björn Goops Rooibos var bara bäst efter att tidigt letat sig fram utvändigt ledaren och bakom Rooibos spurtade stall Koljinis Paparazzi starkt in som tvåa för Adrian Kolgjini.

Bengt Holms Prince di Poggio, för dagen körd av Franck Nivard, satt mestadels i rygg på Rooibos och fullföljde positivt som trea. Segertiden 1.14,6/2875 meter medan Paparazzi noterades för 1.14,7.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Gävle
Nästa nyhet
Fredag: V64-tips till Gävle

Fredag: V64-tips till Gävle

Omgången
Småtrevlig omgång, kryddad med Jackpot, på Gävletravet denna fredagsafton där barfotabeslutet kommer tas efter att dessa tips publiceras. Dock förbud på Solvalla under lunchen och -9 grader i Gävle gör inte prognoserna särskilt ljusa. Min spik skulle vara gynnad av att trava utan skor men 3 Eldvin (V64-5) har visat finfina takter med dojjor i de två senaste. Förstärkt av Örjan Kihlström tror jag man har goda vinstmöjligheter. Vidare är det rätt stora favoriter i ett par av avdelningarna där jag främst tänker på Ari-Pekka Lakanens duo 3 B.W.T.Engaged (V64-3) och 6 Angelina Vacation (V64-6). Tycker att båda ska garderas och faller de ur ramen kan det bli fina pengar!

Spiken
3 Eldvin (V64-5)

Dragen
8 Research (V64-1)
11 Aaron Boko (V64-3)
12 Alice The Trotter (V64-5)

V64-systemet (spel för sex rätt)
V64-1: 2,8,9,10 (res 6-12)
V64-2: 1,2,3,9,10,11 (res 6-8)
V64-3: 1,3,11 (res 6-9)
V64-4: 1,2,5,6,7,9 (res 8-4)
V64-5: 3 Eldvin (res 5-8)
V64-6: 1,6,10,12 (res 2-7)

4x6x3x6x1x4 = 1728 rader/kronor

Dubbelförslaget
3-12 x 1000

1000 kronor

 

V64-1

RANKING A: 8-2. B: 9-10-6-12-1-7-4. C: 5-11-3.

Spetsanalys:
1 Symfoni Cup har spetsat ett flertalet gånger men då har det gällt voltstart. Har dock visat att han kan öppna bakom bil också men från innerspåret tror jag han kan få svårt att värja sig första biten. 2 Costa Blanca är inte helt oäven och kan vara den som tar kommandot in i första sväng.

Loppanalys:
Medeldistanslopp med låg klass men ändå med ett par intressanta namn i startlistan. Tycker det ser öppet ut på förhand och här krävs nog en handfull streck.

8 Research hade nog varit segerfarlig utan galoppen senast på Eskilstuna men upphämtningen till fjärdeplatsen via 14,7/1000 gav ändå rejäl mersmak. Varenne-sonen såg åtminstone fin ut och står bra inne i loppet. Minus för utgångsläget men hingsten tål att gå den tunga vägen. Chanstippas!

2 Costa Blanca smög med fint i draget bakom ledaren senast och Fredrik Pedersen kunde vänta in i det längsta innan han satte in slutstöten. Ekipaget kunde sedan avgöra lätt och det här stoet går väl under kategorin ”gedigen”. Bra startspår nu kan innebära ledningen och hästen måste räknas tidigt.

9 Super Store vann från spets näst senast och såg ut att gå mot andra raka senast när Starbec’s Thaifly plötsligt kom flygandes och snuvade sjuåringen på konfekten. Valacken har nu lottats till bakspår och alla hästens fyra triumfer har faktiskt tagits från täten. Kan gå!

10 Zakris Hornline var ute i försök och final på Bergsåker i mellandagarna och stoff för gedigna insatser som tvåa i båda. Valacken är en vass avslutare som inte kan räknas bort.

 

V64-2

RANKING A: 11-10-3. B: 1-2-9-6-8. C: 7-4-5-12

Spetsanalys:
Inte många som visat några snabbare ben från start förutom 8 Good As Candy Zaz som dock har sämsta läget längst ute bakom vingen. Med tanke på dennes spår ser det mest upplagt ut för 2 Ripley L.B. som kan öppna.

Loppanalys:
Öppet lopp med lägre klass och jag får det till många medhängare i detta lopp. Hästar som oftast bara gör sitt utan att glänsa men 11 Miss Bajen är ett sto som visat att hon kan vinna lopp. I snitt vinner hon var fjärde gång och segern senast togs tämligen enkelt från spets. Fuxan har alltså även segrat bakifrån och gör sällan en dålig insats. Tippas men får ses som en av flera.

10 Ganador stoltserar med tre triumfer i segerkolumnen och kan inte räknas bort helt och hållet från bakspår. Sjuåringen är mer stark än snabb och kan mycket väl ändå kan skära mållinjen först. Var inte alls så tokig som femma senast och duger i sällskapet.

3 Cobbys Starlord är ännu segerlös på 12 försök men det kan mycket väl vara dags nu. Fyraråringen hade bara gjort bra insatser innan det blev en nolla i raden senast men hamnade då i trött rygg och kom bort. Bra läge och tidigt streck.

1 Urricane De Chambe är ny i Erik Lindegrens regi och radade upp segrar i början av 2013. Övertygade då men har inte startat på väldigt länge och känns svårbedömd formmässigt. Spår ett bakom bilen känns inte heller som någon höjdare för denne franske gentleman.

2 Ripley L.B. och 9 Make It Best känns som två av hästarna som ska med på en välgarderad kupong.

 

 

V64-3

RANKING A: 3-11-1. B: 6-9-4-10-5. C: 2-7-8.

Spetsanalys:
1 Unogaren har spetsat från innerspåret förut och taktiken för Torbjörn Jansson måste vara given. Får nog ändå svårt att svara favoriten 3 B.W.T.Engaged som får nicken.

Loppanalys:
Lopp över 3140 meter som bara lockat elva hästar. 3 B.W.T.Engaged blir stor favorit och har nu två segrar på kontot. Den senaste togs enkelt på Örebro då Jorma Kontio kunde då köra sig till ledningen efter 800 meter och sprintade undan via 16/1000. Fråntar man triumferna har sexåringen mött ganska tuffa hästar utan att räcka till och han är given etta.

1 Unogaren är också betrodd men har i de två senaste loppen visat att han inte är något att lita på. Senast reparerade han dock galopp på ett bra sätt och spår ett i voltstart måste väl vara det bästa tänkbara för att sjuåringen ska hålla sig på benen från start.

Roligare är då 11 Aaron Boko som fick ett alldeles för tufft lopp senast och var regelrätt slagen av Tricky Track på Örebro 30/11 när galoppen kom i slutsvängen. Örjan Kihlström upp känns ytterst intressant på denne starke åttaåringen. Hästen är dessutom snabb ut i voltstart och har springspår. Pass upp!

Känns inte som att vinnaren återfinns utanför denna trio.

 

V64-4

RANKING A: 9-5-6. B: 7-2-1-8-4. C: 10-11.

Spetsanalys:
1 Notorious Bi, 2 Eden Duo och 5 Pinyata Gel har bäst facit bakom bilen och om Torbjörn Jansson vill försvara innerspåret med Notorious Bi tror jag att han kan göra det. Sen är frågan om hästen körs där?

Loppanalys:
Omgångens enda sprinterlopp med två jämnspelade favoriter. 9 Fuzz har varit ute i två tuffa lopp på slutet och har gjort det godkänt. Har bakspår nu vilket inte är optimalt och hästen fungerar dessutom bäst barfota. Härdad och given!

5 Pinyata Gel vann från ledningen i slutet av november förra året och höll då undan för tuffe Banker’s Garcon sista biten. Stoet har stått för fullt normala insatser efter det och kan hon sno åt sig ledningen är mycket vunnet.

Placerar också 6 Staro Family i A-gruppen trots att hon inte startat på ett tag. Det här är en dugligt sto som tål att göra det själv och hon är van att möta tuffare hästar än detta.

7 Elit Sunds avslutning på Örebro gör honom också till en potentiell segerkandidat. Efter lite strul från början leverade sjuåringen an vass spurt och med smygresa fäller han många.

2 Eden Duo höll godkänt från dödens senast och borde kunna få en fin resa från detta läge. Även 1 Notorious Bi åker med på systemet.

 

V64-5

RANKING A: 3 B: 5-8-1-6-12-10-2-4. C: 7-11-9.

Spetsanalys:
Lurig spetsstrid att bena ut. 1 Titan Tabac är inte oäven men kan jag tror någon av de utvändiga är snabbare. 3 Eldvin har inte haft såhär bra läge på länge men kanske inte är den hetaste kandidaten heller. Nej – värsta hoten har spår ännu längre ut och då syftar jag främst på 5 Cali Maks eller till och med 8 Eng Stegg. Svårt som sagt med jag drar till med Ulf Ohlsson bakom Cali Maks.

Loppanalys:
Kallblodslopp över medeldistans med skaplig klass där en biljett till Vincennes står på spel.

3 Eldvin har gjort det bra på V75 två gånger i rad. På Gävle stred Järvsofaks-sonen in i det längsta men fick ge sig mot Engstegg som då stod 20 meter bättre till. Senast på Romme hamnade han långt bak men gjorde det bra i spåren och sjuåringen står på tur för en fullträff. Det kan mycket väl vara dags nu när utgångsläget är perfekt och Örjan Kihlström sköter tömföringen. Ekipaget att slå och jag spikar!

5 Cali Maks har jag alltid haft ett gott öga till och hästens senaste prestation får många stjärnor i boken. Från tillägg på kort distans tog Ulf Ohlsson sats med varvet kvar och via en stark slutrunda i trakterna av 1.25 kunde sedan segern bärgas mitt på upploppet.

8 Eng Stegg var väldigt bra vid segern på lill-julafton på Gävle och slog då Eldvin efter en fin smygresa. Fick sedan agera favorit i ett V86-lopp på Bergsåker där en galopp förstörde dagen redan efter 20 meter men upphämtning var ändå klart bra.

1 Titan Tabac får ses som en av utmanarna från sitt fina läge men Staffan Falk rapporterar att hästens form kanske inte är på topp.

6 Krusse är bra och lever på sin fina styrka men körs ofta optimistiskt av Krusenstierna.

 

V64-6

RANKING A: 6-12. B: 1-10-2-7-4-11. C: 5-8.

Spetsanalys:
1 Qatrine Gel har bra facit från bricka ett bakom bilen och har chans att svara ut övriga där 4 Laquer Launcher får ses som värste utmanare.

Loppanalys:
Stolopp med en väldigt stor favorit i 6 Angelina Vacation. Stoet gjorde comeback senast efter kortare paus och hade inte större problem att plocka hem en enklare lopp på Eskilstuna. Hon gjorde det förvisso bra, och dessutom med skor, men jag är inte helt övertygad att hon bara går ut och städar av detta. Kan såklart vinna men det smäller rejält bakom henne och hon garderas på mitt på system.

Hennes värsta konkurrent har dragit uselt läge men har å andra sidan formen helt på topp. 12 Alice The Trotter kördes fram utvändigt ledaren efter ett varv senast och höll sedan bra utan att bli segeraktuell. Sexåringen har visat fin form på slutet och tränare Troels Andersen tycker att hästen gjort sina bästa lopp i dödens så det är inte omöjligt att vi får se ett offensivt upplägg igen.

1 Qatrine Gel har två montéstarter i raden och däremellan var hon duktig i ett ganska bra lopp på Solvalla där hon dessutom hamnade fel på det. Femåringen har lottats till ett intressant utgångsläge och hon är riktigt rask ur startblocken.

Streck också för 10 Interlace som kan flytta på sig med rätt resa och som får Super-Tobbe i sulkyn!

 

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fortuna Sund slog till på Vincennes
Nästa nyhet
Fortuna Sund slog till på Vincennes

Fortuna Sund slog till på Vincennes

Torsdagen blev en bra svenskdag på Vincennes. Allra bäst gick det för Peter G Normans Fortuna Sund som tog en komfortabel seger över kolstybben.

Flera svenskar var i farten under torsdagseftermiddagen i Paris. För blev det riktig succé. Det sexåriga stoet Fortuna Sund fanns med i ett lopp för de jämnåriga tjejerna och följde nu upp andrapriset senast med en seger.

Det var Dominik Locqueneux som skötte tömföringen bakom svenskan som bjöds ett fint lopp i ryggar fram till sista kurvan då det blev full fart fram mot ledaren. Greppet kopplades säkert en bit in över upploppet och kunde vinna förstaprisets 27 000 euro i säker stil på tiden 1.15,6 över 2850 meter.

Freeman T.Porter var tvåa. Foto: ALN

Med i det här loppet var även Qvintette som länge travade i ledningen men mattades till slut och kom i mål som sjua. Oplacerade blev Jeepster och Rica Neo.

Tidigare under dagen grejade Freeman T. Porter körd av Conrad Lugauer en fin andraplats bakom vinnande favoriten Osiride Grif. Båda klockades till 1.14,9 över 2700 meter och silvret betalade 16 250 euro. Här var Joker Stursk femma efter en sen lucka, medan Udo’s Oiler galopperade bort sig.

I dagens fjärde lopp gjorde Svante Båth-tränade Monas Invercote debut i monté och skötte sig med den äran. Franck Nivard red stoet till en tredjeplats, utan chans att rå på vinnande favoriten Vista du Gade. Vinnaren gick i mål på 1.13,3 över 2175 meter. Monas Invercote var tre tiondelar långsammare och belönades med 7700 euro.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fredag: V65-intervjuer Solvalla
Nästa nyhet
Fredag: V65-intervjuer Solvalla

Fredag: V65-intervjuer Solvalla

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han var rejäl senast och loppet näst senast kan vi glömma. Han hade då järnskor med brodd och blev dessutom störd. Senast var det stor skillnad på honom och jag hoppas vi får köra barfota fram för första gången idag. Han har en flack gång och det bör passa bra. Han är hygglig ut och detta är nog min bästa chans, säger Leif Witasp om Crane i V65-5 .

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.


Lopp 1 Nr 3 LIBERTY FEDERAL

– Hästen har inte toppform men läge och distans går inte att klaga på. Hästen tränar bra och med rätt lopp ska han kunna vara bland de tre-fyra främsta. Barfota runt om ifall det går, säger C-G Björkroth. 

Lopp 1 Nr 7 RUFUS S.F.
–  Den korta distansen kan nog passa honom bra efter några långdistanslopp och han öppna nog rätt bra. Vi provar någon form av skygglappar idag och i övrigt skor runt om. Inte borta, säger Leif Witasp. 

Lopp 1 Nr 8 BEAR GLIDE
– Hon ledde länge senast och gjorde det riktigt bra. Läget är inte det roligaste men hästen har fin form. Men från det här läget måste man ha lite tur för att komma till. Jag tycker hon är mer grundkapabel än vår andra häst i loppet, Liberty Federal. Barfota igen om det tillåts, säger C-G Björkroth. 

Lopp 2 Nr 5 RODIONOVA
– Hon har pustat något och formen är något svårbedömd då hon inte är jobbad i några snabbare tempon. Hon verkar annars bra och det blir skor runt om. Det blir eventuellt ett norskt huvudlag nu och det har hon svarat bra på tidigare, säger Ronny Gustafsson. 

Lopp 3 Nr 1 BELMONDO BOKO
– Han har varit skör och inte startat på länge. Kvalet var okej men det var ett tag sedan. Lång distans är en fördel då han är mer stark än snabb men han kan inte utnyttja innerspåret och behöver nog lopp i kroppen först. Skor runt om, säger C-G Björkroth. 

Lopp 3  Nr 3 RELATION
– Hon har inte startat på ett tag men har tränat fint och gått 1.22 som snabbast inför detta. Det här är en fin häst som jag tror en hel del på och jag tycker nog inte man ska glömma bort henne trots att hon kan behöva det här loppet. Skor runt om, säger Kjell Wallin. 

Lopp 3 Nr 7 DENNIS DE CASTELLA
– Han gjorde ett riktigt fint lopp senast och jag tycker han har både styrka och fart, även om han visat mest styrka. Det är en ängslig häst men han mognar allt mer och kusken kan honom. Hästen trivs med att löpa fritt så jag har inget emot att han får gå den tunga vägen utvändigt om ledaren. Distansen tror jag är ett plus och jag har höga tankar om den här hästen, han är själv sin största motståndare ännu så länge. Vi kör som senast med järnskor runt om, öppet huvudlag och fast huva, säger Ulrika Wällstedt. 

Lopp 3 Nr 8 CANDY MAN
– Han bör ha gått framåt med loppet i sig från senast och vi lättar honom något i balansen. Dock skor runt om. Han tränar jättebra och vi får se om han vill springa. Vi ändrar från öppet huvudlag till halvstängt norskt huvudlag nu och han borde prestera bra. Taktiken är upp till kusken men det lilla fältet gynnar honom, säger Morten Waage. 

Lopp 4 Nr 1 KULANI
– Hon hamnade helt fel på det senast i tufft sällskap men höll ändå föredömligt. Jag tycker att hennes form är god och utgångsläge är oklart intressant. Hon är hyfsat startsnabb men risken är nog att någon annan är snabbare. Vi får se om det blir tredje invändigt eller ledningen men oavsett borde hon få en bra resa och helt avsågad är hon inte. Skor runt om, säger John Byström. 

Lopp 4 Nr 3 SWEETSFORMYSWEET
– Hon var inte som bäst senast och det är möjligt att det är lite tappform efter att ha varit igång länge. Det är annars en fin häst som kan en del. Det blir skor runt om, säger Roger Walmann. 

Lopp 4 Nr 4 MAIDONNA
– Hon var positiv i skymundan senast och har bra läge och distans. Kan vara en storrysare och åtminstone ha platschans. Inga ändringar, säger Leif Witasp. 

Lopp 4 Nr 6 OPPA
– Hon var väldigt bra där i somras men fick sedan en blödning i ett gaffelband. Nu var det väldigt längesedan hon startade men jag tycker att hon kommer väl förberedd och tror hon kan duga långt direkt. Hästen är startsnabb men brukar inte få upp farten förrän efter typ 100 meter. Vi kommer köra med skor runt om vilket kanske inte är någon fördel men en nödvändighet med tanke på skadan, säger Krister Jakobsson. 

Lopp 4 Nr 8 BARCA
– Hon är nog stallets bästa häst men inte heller hon har nu tävlat på ett tag. Hon var förkyld i sitt senaste framträdande men känns fin nu och jag tror på en fin insats direkt. Kanske är hon allra bäst i ledningen och läget nu gör det kanske inte så lätt att komma dit. Hon gick med järnskor senast men vi ändrar till lättmetall denna gång, säger Kjell Wallin. 

Lopp 4 Nr 9 CARJA
– Hon borde nog ha vunnit senast för att få fullt godkänt men allt verkar väl med henne efter senast. Vi siktar på att köra henne barfota fram igen och hon kan greja en bra placering här, säger Roger Walmann. 

Lopp 5 Nr 3 CRANE 
– Han var rejäl senast och loppet näst senast kan vi glömma. Han hade då järnskor med brodd och blev dessutom störd. Senast var det stor skillnad på honom och jag hoppas vi får köra barfota fram för första gången idag. Han har en flack gång och det bör passa bra. Han är hygglig ut och detta är nog min bästa chans, säger Leif Witasp. 

Lopp 5 Nr 4 SEBASTIAN SUND
– Han har gått okej för oss och senast fick han inte chansen med sparat i mål. Hästen var väl laddad bakom bilen senast, så vi får se hur Örjan lägger upp det, han kan nog öppna hyggligt om han vill. Skor runt om och vanlig vagn, säger Tommy Berghagen i stall Hultman. 

 Lopp 5 Nr 7 ÄGIR BRILJANT
– Hästen har tränat på som vanligt efter senaste starten och allt verkar normalt, det finns inget negativt att rapportera då han känns smidig och mjuk. Hästen är lite speciell före loppen då det finns nerver i honom. Han är bara sådär ut så läget blev lite långt ut bakom bilen. Min häst gör vad han kan och hakar vann han med Romme ifall det skulle behövas. Skor runt om igen, säger Peter Cederin. 

Lopp 5 Nr 8 COSMO LIGHT
– Han var positiv senast och verkar uppåt för dagen. Från det här läget är det mest en platschans. Han hade urryckare för första gången senast och det blir samma nu. Det gav dock ingen jättestor effekt. Skor runt om, säger Patrik Fernlund i stallet. 

Lopp 6 Nr 1 SWIMMING POOL
– Han tävlar fortfarande med safetybalans men har gjort det fint och är stark, det är en riktig slugger detta. Det blir första gången bakom bilen så vi får testa före tävlingarna. Bilstart är nog en fördel då han har farten uppe direkt, men det är en stor häst som är lite klumpig och det är nog risk han blir över från start. Vi kör inga ändringar, järnskor runt om och han går neddövad, säger Ulrika Wällstedt. 

Lopp 6 Nr 6 CARMEN STING
– Hon har inte så tokig form men det är inget som raden visar. Det har häxat för henne rejält och har hon inte blivit störd eller påkörd har hon istället blivit tempotorsk. Nu får hon nog ändå svårt att vinna ett sådant här typ av lopp men en platsfidus kan hon vara. Skor runt om, säger John Byström. 

Lopp 6 Nr 7 STUNNING
– Det är en fin häst som är fint i ordning och är under utveckling. Jag tror att han kommer göra ett bra lopp och galoppen näst senast bakom bilen tror jag vi kan glömma. Skor igen, säger C-G Björkroth. 

Lopp 6 Nr 8 XANTHIS ONE
– Hästen löper bra varje gång men läget är tufft denna gång och det blir svårt att vinna härifrån. Barfota fram helst, säger Leif Witasp. 

Lopp 6 Nr 12 FINANCIAL SECRET
– Han har fart för att duga bra men är omogen ännu och gör ofta borta sig. Läget kan passa bra denna gång. Han känns fin i träningen men det gjorde han även inför senast så man trodde han skulle sköta sig även då. Vi kör med helstängt huvudlag denna gång. Det hade han i början av karriären, säger Mattias Djuse. 

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Klart för Prix d'Amérique - här är alla hästarna

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson