Topptravaren och trippelmiljonären New Line är död. Efter att hästen drabbats av en svårare skada fanns till slut ingen annan utväg än att låta avliva honom.

Den danskfödde stjärnan New Line tränades av flertalet svenska tränare och skördade stora framgångar hos såväl Thomas Uhrberg, Åke Svanstedt, Anders Svanstedt och slutligen Joakim Lövgren. Men nu finns inte hästen mer.

New Line travade in 3,6 miljoner. Foto: ALN

Den tioårige valacken skadades i december och hästen fick därefter stå på box i hopp om att skadan skulle läka ihop. Men behandlingen hjälpte inte och fortsatt efter flera veckor var hästen fortfarande kraftigt halt.

– New Line ådrog sig ett brott på ena höften eller bakbenet. Det fanns till sist av rent djuretiska orsaker ingen annan utväg än att låta avliva honom, berättare delägaren Thomas Christensen till Dansk Hästväddelöb.

New Line vann under sin karriär 19 av sina 83 lopp och travade in drygt 3,6 miljoner kronor. Bland framgångarna kan nämnas seger i Orebro Intn’l, flera V75-vinster Gulddivisionen inkluderad samt två fina segrar på Vincennes under vintern 2013.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Axevalla

Torsdag: V4-tips till Axevalla

Omgången
Axevalla bjuder på en helt omöjlig omgång med två gånger 12 hästar + plus två stycken spårtrappelopp med femton i varje. Många om budet i de flesta avdelningarna och att hitta en vettig spik var inte enkelt. Dessutom råder alltjämt barfotaförbud vilket vrickar till det hela ännu mer och klurigt om ni frågar mig.

Spiken
10 Dizzy River (v4-1)

Dubbeldraget
15 Piece Of Work (LD-2)

V4-systemet (x2)
V4-1:10 Dizzy River (res 2-7)
V4-2: 2,4,5,10,11,13 (res 14-15 )
V4-3: 1,3,7,9,12,13,15 (res 11-2)
V4-4: 1,2,4,6,10 (res 8-9)

1x6x7x5 = 210 rader

840 kronor

 

Dubbelförslaget
2,10,11 – 15 x 200
4,5,13 – 15 x 100

900 kronor

 

V4-1

RANKING A: 10. B: 2-9-7-5-8-11-3. C: 4-12-1.

Spetsanalys:
Faktiskt inte många som visat några rappare fötter bakom bilen och jag fick gräva i arkivet ändå till jag hittade 7 Cat’s Klondikes första bilstart på Färjestad i början på december. Lasse Kryss var ens helt framme vid vingen den gången men hästen fick upp farten bra efter femtiotalet meter. Även 3 Crown Lady har väl visat vissa tendenser till att kunna öppna men har haft spår 7-8-7 som bäst om man fråntar senast då hon spår två men inte lyckades ansluta till vingen. Står mella dessa två!

Loppanalys:
Låg klass över medeldistans inleder streckspelet och jag går ut hårt med ett singelstreck direkt. 10 Dizzy River är troligen fältets bästa häst vilket han visade vid en mersmakande viktoria på Jägersro. Fyraåringen har lyckats ställa till det en hel del för sig men är nu för tiden valack vilket tycks lugnat ner honom. Med det intryck han gav senast måste han ses med god vinstmöjligheter trots bakspår och det finns dessutom frågetecken på några av de värsta motbuden. Dream Vacation-sonen var dock struken för halsinfektion inför en tilltänkt start på Axevalla strax innan jul men Stefan Persson låter uppåt och jag spikar!

2 B.K’s Jojo var duktig vid segern men blev sedan sjuk och Svanstedt Jr ligger lågt inför denna start. Hästen sitter dock fint till direkt i andraspår och är säkert med där framme när det drar ihop sig. Skor ett minus!

9 Mister Cane har visat fin fart och galopper om vartannat. Svår att räkna på men inte helt borta om han håller sig på mattan.

 

V4-2

RANKING A: 2-10-11. B: 5-4-13-15-14-7-1-3. C: 8-6-12-9

Spetsanalys:
2 Divine Star har haft dåliga startspår i de två senast men övertagit ledningen i första kurvan. Bättre förutsättningar nu från andraspår och ledningen är inom räckhåll.

Loppanalys:
Femton bakom bilen och ett mycket öppet lopp. 10 Ambassadeur D’Am har visat talang vid ett par tillfällen men också har strulat till det en hel del med galopper. Femåringen är en vinnarkandidat men som favorit känns han inte stekhet. Hästen gjorde comeback på Halmstad i början på december och behövde nog det loppet i kroppen. Var sedan anmäld till Åby när det blev inställt på nyårsdagen och nu har det blivit en månad mellan starterna men tränare Stefan Persson låter uppåt på sin adept.

Anna Forssells selar också ut en halvintressant duo. 2 Divine Star ledde runt om näst senast och laddades på bakom spår åtta senast. Juliano Star-dottern kom till ledningen den gången också men öppningen satt i benen sista biten. Stoet fick nöja sig med silvermedaljen men har nu två fina insatser i front och det kan mycket väl bli ett liknande scenario denna gång. Ännu intressantare är kanske 5 Stepping Key sett till att hon är mindre betrodd men än stallkamraten. Avslutningen i spåren till tredjeplatsen senast var klart bra och hon kom bort gången innan det. Prisvärd!

11 M.T.Importantguy har nu gjort två starter för stall Stenströmer senast och var bra som två i debuten. Sist var han mest loj med skorna på och stallet aviserar någon form av huvudlagsändring. Detta är han häst som kan avluta bra och får dessutom Björn Goop i sulkyn för första gången.

4 Quantum Nikita grejade första viktorian på Åby i mitten av November och gjorde det efter att Flemming Jensen fått överta täten tidigt. Då var det barfota och dansk dynamit i sulkyn. Det är det inte nu

Varning för 13 Seagull Bac som varit positiv i flera startat på raken utan att ha fått utdelning. Inte borta med klaff på vägen.

14 Charlie Snix är segerlös men visar farter emellanåt som gör att man med viss försiktighet placerar in honom på nästagångskontot.

 

V4-3

RANKING A: 15-7-1. B: 3-13-12-9-11-2-5. C: 14-10-8-4-6.

Spetsanalys:
1 Lass North Star har toppläge och kan lägga iväg bra men det finns flera som vill ha ett ord med i leken. 3 Barolo S.L. är heller inte så tokig och skulle gärna vilja fronta men Björn Goop har snabbe 2 Crazy Leg att ta sig förbi innan man kan ställa frågan till Svanstedt. Om Micke J laddar med Crazy Leg tror jag denne är snabbast.

Loppanalys:
Spårtrappan igen men denna gång över sprinterdistans. Minst ett lika ovisst lopp även här målar jag på rejält. 1 Lass North Star var inte långt bakom en pånyttfödd Canal Skater senast och stod för en solid comeback. Love You-sonen kommer säkerligen vare förbättrad med det loppet i kroppen men innerspåret tycker jag inte är optimalt även om hästen är kvick bakom bilen.

Jag höjer upp 15 Piece Of Work i A-gruppen och singlar henne på dubbeln. Stoet stod för en stark slutrepa i spåren på Örebro och det var andra starka insatsen på raken. Kort distans kanske inte är henns bästa gren men det kan bli lite körning och hennes styrka kan komma väl tillpass när de andra kört klart.

7 Crazy Foot Mambo är en riktigt bra travare i sina ljusa stunder. Av fjolårets tre triumfer togs två från ledningen men valacken har också visat att han tål att gå i spåren. Lite lurigt läge och kan få svårt att spetsa från bricka sju. Ändå tidig.

3 Barolo S.L. orkade inte riktigt i spåren på Solvalla från ett dåligt utgångsläge senast men har varit nära en fullträff i starterna innan det. Stoet har vettigt utgångsläge och kan mycket väl knäppa grabbarna på näsan.

13 Global Pleasure har en etta samt en tvåa i raden och känns inte helt borta om det skulle bli körning.

12 Mill Triss körde onödigt snävt i början på upploppet senast men spurtade bra som diskad och det var andra fina avslutningen i rad. Vass med smygresa och Magnus Jakobsson upp känns som ett plus. Pass upp!

9 Greenhill’s Devil räckte inte i en fartfylld tillställning på Åby för tre starter sedan men var bra som tvåa på Jägersro. Sist blev det galopp efter ett halvvarv men valacken har potential att överraska.

 

V4-4

RANKING A: 1-10. B: 4-6-2-8-9-12. C: 3-7-5.

Spetsanalys:
Körning att vänta på flera händer. 1 Persören höll enkelt upp innerspåret senast utan att Stefan Söderkvist behövde begära allt för mycket. En felfri 4 Super Photgenic är heller inte oäven och om 5 Dax laddas kan han vara först till plankan. Mitt tips faller ändå tillbaka på Persören som frontar och sen är det nog inte omöjligt att Jakobsson testar där trots allt.

Loppanalys:
Omgångens roligaste lopp avslutar V4:an och dessutom lång distans. Fjolårets hemmachampion Ulf Stenströmer har 10 Divas Revansch till start och denne gjorde comeback senast på Örebro. Revenue-sonen blev oplacerad men hamnade långt bak i kön från sitt dåliga spår och har nu åtminstone fått en genomkörare innanför rustningen. Tränare Stenströmer var inte helt nöjd med insatsen men en del kan ha berott på balansen och barfotabudet gör ju att det saken bättre idag. Femåringen stångades bland annat mot Poochai och Ivar Sånna men skor, dåligt läge och en något blek Örebroinsats gör att jag väljer en annan etta.

1 Persören ledde runt om senast det begav sig på Axevalla men det här är ett klart tuffare lopp på pappret. Hästens form är det inga fel på och från innerspåret måste han ses med god chans att hålla ut konkurrenterna när bilen släpper fältet. Åttåringen har kört i ledningen elva gånger och faktiskt vunnit sex utav dem. Dock ingen över den aktuella distansen och han har faktiskt noll i den totala segerkolumnen över 2640 meter. Oavsett vilken taktik Magnus Jakobsson väljer bör det minst bli rygg ledaren och över Axevalla långa upplopp tenderar man att få chansen. Tippas!

4 Super Photogenic har missat starten två gånger i rad nu men ändå gått skapligt. Hästens rad är ingen smickrande läsning men sjuåringen är klart bättre än vad han visat på sistone.

6 Bear Spin L.G. har bara testat distansen två gånger och dessutom gjort det utan framgång. Känslan är ändå att nioåringen bör gynnas av det extra halvvarvet och han är dessutom i bra slag för dagen vilket han visade vid en vass avslutning på Örebro senast.

2 Mynta Broline är en duglig travare som nu testas i Hans Karlssons regi. Sexåringen har inte startat på ett tag men har vettigt utgångsläge och kan duga långt på sitt grundkunnande.

 

Tipsredaktör: Zebastian Hagberg 

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Axevalla: "Måste faktiskt ligga lågt"
Nästa nyhet
V4 Axevalla: ”Måste faktiskt ligga lågt”

V4 Axevalla: ”Måste faktiskt ligga lågt”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Han blev valack nu under uppehållet och gjorde comeback i mellandagarna på Örebro men kändes mest seg. Han hade jobbat på bra innan det men var blev och fick dessutom gå med skor vilket inte är bra. Det blir samma nu igen och jag måste faktiskt ligga lågt trots att motståndet är mycket sämre än vad han är van vid. En Divas Revansch med full form och utan skor vinner dock ett sådant här lopp, säger Ulf Stenströmer om Divas Revansch (V4-4).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Axevalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 B.K’s Jojo – Han var väldigt bra där när han vann och kändes mycket alertare efter det. Fastän det blev seger tyckte jag ändå att han agerat lite segt men så blev han sjuk i omgångar och fick stå över ett par jobb. De tre senaste veckorna har han fått träna kontinuerligt och formen ska åtminstone vara skaplig. Det känns som att hästen har kapacitet för klassen och sen får man se hur han kan öppna bakom bilen. Vi sitter perfekt till i andraspår ändå men vi kommer behöva köra med skor vilket kanske inte är några plus. Jag tror ändå att han kommer duga långt, säger Anders Svanstedt.

5 Tire Bouchon – Han är mer stark än speedig än så länge. Han känns fin i jobben och kan öppna rätt bra. Han bör svara för en bra insats så får vi se hur långt det räcker. Inga ändringar, säger Jenny Nordensson.

8 Listas Zodiak – Hon tränar bra och så men levererar inte så bra i loppen och det är lite av en besvikelse. Tufft läge dessutom. Hon tävlar åter med järnskor runt om och inga ändringar, säger Bo Falsig.

10 Dizzy River – Han har alltid lovat mycket men det har krånglat för honom en hel del. Nu senast var hans första start som valack och då fick han visa lite av vad han kan. Att han inte har mer pengar på sig får väl ses som ett tränarmisslyckande men han verkar vara på rätt väg nu. Skor runt om, säger Stefan Persson.

11 Moon T. Frecia – Hon värmde fint senast men galopperade i loppet. Jag tycker att hon jobbar starkt efter det och hästen är inte alls så tokig. Hon går alltid med skor vilket får ses som ett plus men läget är inte bra och vi behöver en hel del tur på vägen, säger Ulf Stenströmer.

Lopp 2, V4-2

2 Divine Star – Hon vek ned sig till slut senast enligt många spelare men Stefan var helnöjd med henne och sa att hon tag i grejorna till slut igen. Banan lär bli skitig idag men det ska hon greja och hon bör ha bäst chans av våra. Ing ändringar, säger Fredrik Berg i stallet.

5 Stepping Key – Läget är inte så bra då hon lätt blir överambitiös med hästar på båda sidor. Hon kan slå ihop och galoppera. Hon var duktig senast och är uppåt. Hon har en platsmöjlighet felfri och klarar skitig bana bra. Inga ändringar, säger Fredrik Berg i stallet.

8 Ocean Brodde – Han är inte helt säker under armarna men jag är nöjd med hur han känns i jobben. Senast fick kusken ta i honom och det klarade han inte. Nu är det offensivt som gäller och undvika att störa hästen. Inga ändringar och en halvchans, säger Olle Elfstrand.

10 Ambassadeur d’Am – Han är en kapabel häst som faktiskt skött sig sedan han blev valack. Det stämde inte alls på Åby i oktober men det blev dessutom en massa omstarer. Han var tillbaka senast i gott slag på Halmstad och med tanke på hans kapacitet måste han räknas. Skor runt om, säger Stefan Persson.

11 M.T. Importantguy – Han var bra i debut för oss men svek betänkligt senast. Vi hade satt på honom öppet huvudlag då vilket mest gjorde honom seg och tråkig. När han kom till ledningen sprang han mest och väntat på de andra men nu ändrar vi till någon form av stängt huvudlag. Han får visa lite till innan jag kan sticka ut hakan och vi kör med skor runt om, säger Ulf Stenströmer.

15 Going Young – Han var positiv senast och kan nog spurta ner flera till slut. Läget är tufft. Han fungerade bättre med järnskor senast och det blir samma nu, säger Bo Hellkvist.

Lopp 3, V4-3

3 Barolo S.L. – Hon gjorde det bra från ett halvdåligt läge senast och verkar hålla den form hon visade vid andraplatserna innan det. Det blir skor bak nu igen vilket inte är det bästa men jag tror inte det ska vara så stora minus. Annars är utgångsläget bra och hon kan nog sluta långt framme, säger Ulf Stenströmer.

7 Crazy Foot Mambo – Han känns fin i jobben och inte borta om han får sin resa. Han ska inte gå för tidigt men har en bra lite kortare speed. Han trivs på Axevalla dessutom. Inga ändringar, säger Olle Elfstrand.

13 Global Pleasure – Hon känns fin i jobben men utgångsläget är svårt och skor runt om idag är en klar nackdel så det behövs en hel del tur för att komma in i matchen, säger Klaus Kern.

15 Piece of Work – Förberedelserna har inte varit de bästa och läget är svårt. Jag tror hon svarar för en bra insats men vi får ligga lågt om chanserna. Inga ändringar, säger Fredrik Berg i stallet.

Lopp 4, V4-4

1 Persören – Han vann från ledningen senast med krafter kvar och även om det var enklare motstånd nu gjorde han det på ett positivt sätt. Jag tycker att han tagit det loppet på rätt sätt och känns faktiskt väldigt fin för dagen. Ibland kan han ha problem med aktionen men jag ser inga sådana tendenser nu och vi blickar framåt. Spåret blev bra igen och Magnus får väl ladda på mot ledningen. Sen är det upp till honom men jag tror till exempel inte att distansen ska vara någon nackdel. Han har förvisso aldrig vunnit över 2640 meter men det är bara tillfälligheter. Skor runt om, säger Jan O Jacobsson.

4 Super Photgenic – Han var jättefin i måndagsjobbet och formen sitter där. Vi ska testa honom bakom bilen strax efter elva och provar då jänkarvagn. Banan blir allt mjukare och då han haft gaffelbandsskada så får banan inte bli lösare än nu. Det kan bli strykning vid halv tolv-tiden. Om han startar så är det bra chans. Skor runt om. Jag tänkte prova med helstängt huvudlag men avstår det då distansen är lång säger Bo Hellkvist.

8 Major Eck – Han vill ha bra fäste i banan men jag är rädd att banan blir för krävande. Läget är svårt men hästen känns fin och går ner i klass. Han matchar dessa hästar alla dagar i veckan. Det blir skor runt om och det fungerar bara han får sitt fäste, säger Klaus Kern.

9 Slide to Third – Han har väl bara gått sådär på sistone och det verkar som att han tappat gnistan helt. Vi har lagt om träningen en del men han känns som ett riktigt långskott och jag ligger lågt. Han är dessutom bäst barfota och nu blir det skor vilket inte direkt ökar chanserna, säger Anders Svanstedt.

10 Divas Revansch – Han blev valack nu under uppehållet och gjorde comeback i mellandagarna på Örebro men kändes mest seg. Han hade jobbat på bra innan det men var blev och fick dessutom gå med skor vilket inte är bra. Det blir samma nu igen och jag måste faktiskt ligga lågt trots att motståndet är mycket sämre än vad han är van vid. En Divas Revansch med full form och utan skor vinner dock ett sådant här lopp, säger Ulf Stenströmer.

12 Tyson November – Han har nu fått et par lopp i kroppen men har inte gjort något större väsen av sig och det är liksom sista chansen. Han måste visa att han duger och jag ligger lågt. Skor runt om, säger Stefan Persson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Lutfi Kolgjini vs Dante Kolgjini
Nästa nyhet
Lutfi Kolgjini vs Dante Kolgjini

Lutfi Kolgjini vs Dante Kolgjini

Ett kul kuskmöte sker på Jägersro kommande tisdag. Då gör Lutfi Kolgjinis yngste son Dante kuskdebut – och möter pappa.

21-årige Adrian Kolgjini är vi sedan länge vana att se i loppet runt om i landet, men på tisdag sker kuskdebuten även för brorsan Dante Kolgjini.

Dante Kolgjini. Foto: ALN

Dante, som i år fyller 16 år, innehar ungdomslicens (F1) och är uppsatt som kusk på stallets Daytona i kvällens andra lopp, med rubriken ”Dunderutmaningen!”. Här möter unga talanger rutinerade proffskuskar och en av dem är just Lutfi Kolgjini själv – som kör Tornado Lavec. Loppets förstapris är 35 000 kronor.

Dante Kolgjini kör förresten även i kvällens nionde lopp, här sitter han upp bakom Navy Face i ett amatörlopp.

2140 auto

1 Daytona – Dante Kolgjini
2 Veloce – Emma Gullstrand
3 Tornado Lavec – Lutfi Kolgjini
4 Easy to Win – Hanna Björklund
5 Nodette – Hanna Odder Andersson
6 New Highlander – Thomas Uhrberg
7 Nashville Cat – Evelina Håbecker
8 Blue Star Mythical – Christoffer Eriksson
9 Virvel – Joakim Lövgren
10 Havbergs Mimi – Petra Johansson
11 Hard Bargain – Johnny Takter

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Boys Going In i tufft femåringslopp
Nästa nyhet
Boys Going In i tufft femåringslopp

Boys Going In i tufft femåringslopp

Boys Going In är en av svenskarna som testar hetluften på Vincennes den här helgen. Han försvarar de blågula färgerna i fina femåringsloppet Prix de Croix.

Det är på söndag som bland annat Prix de Belgique och Prix Tenor de Baune körs i Paris men redan på lördagen avverkas ett antal högkvalitativa lopp på kolstybben. Ett av dem är Grupp 2-loppet Prix de Croix som är öppet för de femåriga hästarna och har ett förstapris på 54 000 euro.

Det är den före detta Fredrik Persson-tränade Boys Going In, sedan en tid tillbaka hos Fabrice Souloy, som blir svensk representant i loppet. Boys Going In gör här sin andra start i den nya regin, i den första, i mitten av december, slutade han oplacerad.

Björn Goop kör på Vincennes. Foto: ALN

Conrad Lugauers jättetalang Calvin Borel var anmäld till loppet, men återfinns inte i den slutliga startlistan. Det gör dock danskfranska stoet Tast of Bourbon, liksom finske Jonesy. Dessa ska bland annat brottas med vasse Critérium Continental-tvåan Amiral Sacha.

Andra fina lopp på lördag är Prix du Forez (49 500 euro) och Prix Maurice de Gheest (54 000 euro) för treåringarna. Inga av loppen innehåller svenska inslag.

Under fredagens tävlingar skymtar också några svenskar. I stoloppet Prix de Ranes (24 300 euro) har Björn Goop både Rica Neo, som han kör själv och Blended Bellouet, som körs av Daniel Parling, till start. I samma lopp återfinns även Svante Båth-tränade Monas Invercote med Christophe Martens i jollen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Statistikanalys: V86 Solvalla/Åby

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson