Maharajah slutade trea i sin comeback. Det efter en prestation som Stefan Hultman var fullt belåten med. Men mot Checco Boko fanns inget att göra i The Owners Trophy.

Nio månader efter segern i Prix d’Amérique var det dags för återkomst på tävlingsbanan för Maharajah. Under onsdagsaftonen på Solvalla togs första steget mot förhoppningsvis ett sista äventyr i Paris. Maharajah blev trots den långa frånvaron favorit till segern i The Owners Trophy på Solvalla.

Det var den på förhand värsta konkurrenten Checco Boko som var den som tidigt tog hand om ledningen för Jorma Kontio. Timo Nurmos-träningen öppnade första halvvarvet på 15,1 och i det läget låg ”Marre” placerad långt bak i kön. Men redan 1400 kvar påbörjade Örjan Kihlström avancemanget via tredjespår för att landa i dödens med dryga varvet kvar.

Tempot skärptes betänkligt över sista bortre långsidan och ur sista sväng stod det klart att ingen skulle kunna plocka ned Checco Boko denna kväll. Ledaren lättade undan några längder över upploppet och vann i läcker stil på 1.13,7 över 2140 meter, med de sista 500 meterna efter 10,8.

Maharajah höll farten fullt godkänd med det långa uppehållet i åtanke, men fick även släppa förbi sig Micciano Lung invändigt den sista biten. PdA-titelförsvararen noterades för 1.13,4.

– Jag är jättenöjd. Jag tyckte han såg fin ut. Nio månader är långt med bara ett banjobb i kroppen och han mötte bra hästar. Örjan blev tvungen att gå fram och det var kanske inte hans grundplan, men de lurade fram honom, sa tränaren Stefan Hultman efter comebacken, enligt Kanal 75.

Förstapriset i loppet var 200 000 kronor.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Gävle

Torsdag: V4-tips till Gävle

V4 Gävle 30/10

Omgången: Gävle lunchar och det är ingen tävlingsdag vi kommer minnas om en månad, om jag säger så… Flera favoriter som ser starka ut gör att jag spelar en fleris, och spiken bör helt enkelt bara vinna. Jag har i alla fall grävt lite djupare och kompletterar med ett par roliga drag – träffar jag något av dessa blir det en synnerligen trevlig lunch!

Spiken: 2 Casper Downhill (V4-1) är mycket bra för klassen och för ett vanligt lunchlopp och han har toppchans oavsett position. Att han dessutom bör sitta i ledningen tidigt gör inte chansen mindre…

LD-draget: 12 Red Carpet (LD-2) är en chansning, det är jag väl medveten om men han visade fina takter senast och skulle favoriten (som det är låga odds med…) komma bort så kan han kliva runt resten som inte direkt är de mest segersugna. Hästen är i princip ospelad på alla spelformer, och jag behöver inte ha rätt så ofta med liknande drag för att gå plus i längden. Kul chansning!

V4-förslaget på totalt 880 kronor:

V4-1: 2 Casper Downhill (res 11-8 )

V4-2: 2,3,6,8,10 (Res 1-4)

V4-3: 1,2,3,4,5,6,8,9,10,12 (res 7-11)

V4-4: 5,6,8,14 (res 15-11)

 1x5x10x4 = 400 kr

Fleris: 1x2x2x4 x 15 = 480 kr

 

LD-förslaget

6-5 x 600

3,6-12 x 100

2,8,10-12 x 50

Totalt: 950 kronor

 

Analyser och ranking:

V4-1

A: 2. B: 11-8-5-3-9-4-1. C: 7-6-10.

Spetsanalys: Casper Downhill är snabb och för Kontio blåste han till ledningen från mitt i banan vid segern i Boden. Han är klar spetsfavorit, och övertar även om Astro Boko tar sig förbi då denne släpper.  

Loppanalys:

2 Casper Downhill är en riktigt rejäl häst för klassen och han borde vinna och jag tvekar inte att spika. Näst senast gick han en riktig långsida i Finland och stegade undan på övertygande vis. Senast kördes han väl tufft och hade mosat Paraty redan på långsidan och han höll farten starkt även om V75-hästen Willmore Trot plockade ner honom. Efter den starten har hästen bytt regi (tränarbyte från 16/10 enligt travsport) men det oroar inte direkt då Salmela är säker med sina nyförvärv. Jorma kör denne mot en Nurmos-pålle och jag tror på toppchans att hästen körs till ledningen och vinner.

11 Yoga Brick var mycket fin vid segern och matchades sedan mot bra hästar och försökte krossa Paduca Dream då hon föll på eget grepp. Näst senast var hon inte alls bra, men klarar inte att lägga en speed från start menade Nurmos och senast såg hon bättre ut och galopperade med sparat på långsidan då ett ekipage framför vinglade och for.

8 Van Morrison är ojämn men bra för klassen de dagar han fungerar som han ska. Senast var en sådan dag då Cay körde till ledningen och drog sönder de andra, även om det blev stumma ben själv sista 150. Robert Eriksson nu är knappast något minus i vagnen då hästen agerar alltmer stabilt, men läget hämmar såklart.

5 Indian Four är den bättre av Alséns hästar och den har vunnit 2/3 med just Fredde Linder och är rätt så rejäl.

 V4-2

A: 6-3. B: 10-8-2. C: 1-4-9-11-7.

Spetsanalys: Lannem Jubel klev iväg stabilt och bra och kördes till ledningen efter 200 meter näst senast. Bra chans att komma till spets igen, Svall Nova tror kusken kan öppna nu och Jolinn höll upp ledningen senast och de är med i körningen.

Loppanalys:

Ett treåringslopp för kallblod och vi lär få se en och annan galopp under vägen då dessa hästar inte är säkra på benen. Jag har gillar intrycket på 6 Karlängs Theo som är en fin typ av nordis och han är reslig och även rätt så kapabel för denna klass. Vid segern i september var han starkast bland bra hästar och vann enkelt, i ett lopp som det galopperades en del i… Senast var han dum och galopperade bort massor av mark, men kom tillbaka med fint kliv i skymundan utan att pressas. Skulle han ta sig runt felfritt tror jag att han duger bra och han är spelvärd!

Bra uppgift har 3 Lannem Jubel som står på start ett par tusenlappar från tilläggsgränsen, och det hörs att tränare Flåten håller denne högt, även om hästen inte är färdig. Näst senast gick han bra mellan galopperna, den första kom i ledningen. Senast var han snabb från bakspår och kördes till ledningen och höll bra även om en fin Mjölneröd-häst slog honom utvändigt. Jorma Kontio upp är ett plus och det lär siktas mot ledningen då han är snabb ur volten och dessutom körspö nu. Bra chans felfri. Första långresan för en treåring är dock inget plus.

10 Guli Mobil blir betrodd på Persson-tränat och nyttiga resultat, men han har gått max med 32-tider och får visa lite mer. Även om det nog var bästa loppet hittills senast och han blir stadigt bättre.

8 Norrskens Kongen har gått under 31 på distansen och Sören kör i bra flyt för dagen. Nämner även 2 Svall Nova som man börjat dressyrträna, det kan slå väl ut och hästen är en fidus.

V4-3

A: 5-12. B: 6-2-1-8-3-9-4-10. C: 7-11.

Spetsanalys: Ovanligt långsamma hästar med spår 1-5 då ingen visat något snabbt från start. Lajos Arn har varit snabb två gånger, 29/12 fjol tog han spets för att hoppa efter 120 meter och i mars körde han om ledningen i 13-öppning men kom inte förbi Bonjour Shangri La. Nu är han klar spetsfavorit!

Loppanalys:

5 Lajos Arn är den troliga vinnaren då han har visat full form på sistone. Först vann han ett uppsamlingslopp på bra vis från dödens då han var helt överlägsen på kladdiga banan. Senast var han rejäl. Han kom ner bakom hårdragande Navigation Light in mot sista långsidan men såg ut att ha problem med att följa denne, men då Jennifer ryckte huvan fick hon fulla tömmar och hästen stegade enkelt förbi via 11,8 sista 500 metrarna. Det som drar ner helheten är att han var väldigt svettig, vilket han inte var vid segern före. Det troliga är att han sitter i ledningen bland tröga hästar och sedan vinner.

1 Gelt är klar andrahandare men det köper jag inte, även om det är tunt bakom Tillmanns styrning. Hästen har nyttig form och gick helt okej i trög stil mellan hästar från jumboplatsen senast. På Valla gången före gick han helt okej lite på avstånd, men han öppnar likt inlandsisen från innerspår och även om distansen ses som ett plus måste han ha en del tur. Att han aldrig har vunnit på 26 starter stärker heller inte hans aktier som andrahandare.

12 Red Carpet håller jag upp på form och att han var riktigt bra senast för att vara bland dessa djur. Kusken kastade loss i fjärdespår 600 kvar och med rejäla kliv rundades fältet till överlägsen seger. Visst, det var bara 16 sista 600 metrarna, men gott om luft ner till resten och bakom favoriten är dessa inte så tuffa heller. Bara spelad till 3% av insatserna och jag rankar upp!

 6 Svedbo Såklart är i bra form och senast gick han en rask repa över sista långsidan fram till ledande Blue Star Champion, men denne var för bra och Svedbo gav upp lite mentalt men hade luft ner till klungan och höll andrapriset. Han bör komma vettigt på det trots spått långt ut med snabb häst att följa och han är långt framme.

2 Grande har stått tillägg två starter men nu ser det bättre ut då han sitter i andraspår där framme direkt. Han har styrka för att slå dessa hästar om han tar ut sig, vid årssegern synade han dödens varvet kvar och vann säkert.

V4-4

A: 14-6-8-5. B: 15-11-2-7-13-3-12. C: 9-4.

Spetsanalys: Noblesse d’Inverse har varit snabb alla fem gånger med framspår i volt. Hon har tagit spets tre, kört till spets en gång efter 400 meter och var med i striden vid galopp den sjätte. Första med springspår nu och Kontio är inte vass där ute, men nu är det ensamt springspår och övriga 20 bakom och då vore det konstigt om hästen inte får chansen och sticker till spets.

Loppanalys:

Favorit i avslutningen är 6 Noblesse d’Inverne och det är inget fel i det. Hästen har tagit sina två segrar från ledningen och varit snabb alla starter med volt. Nu är det ensamt springspår och inga jättesnabba/hårt betrodda innanför som vill svara och Jorma bör sitta i ledningen direkt. Nu är just Kontio ingen springspårs-specialist, det är märkligt hur lite han lärt sig pricka där ute och ofta är han tio meter fel då starten går – utan fart! Med ensamt springspår och övriga bakom 20 meter efter ska det ändå vara svårt att inte få farten uppe till start. Det som talar emot är att hästen varit struken dubbelt, feber och följdstruken efter det, och formen kanske är svkitande. Hon har haft lite otur annars på sistone och i spets vinner hon om hon är som hon ska.

Jag är svag för 14 Nice and Easy som möter hästar som hon bör kasa till sig mot. Hon är inte lika bra som när hon var på topp, då var hon en stenkross som bara åkte runt och mosade de andra obarmhärtigt. Dock har hon matchats tufft, senast okej bakom Village Surprise i Diamantstoet, och mötte Uranium på topp före det. Det är helt andra hästar nu, och hon tog årets seger just med Ove A i vagnen och han passar perfekt på denna tanks som man kan köra med hela vägen. Hon är intressant på liret!

8 Blue Star Celerity är loppets skrällbud då han har form. Näst senast fick han ett jobbigt lopp men höll farten fint, och senast gick han bra i spåren sista halvvarvet bakom toppade Pledge Allegiance.

Jag varnar även för 5 Storm Tessie som hakade på bra bakom två fina hästar näst senast där Greatandeasy C.C. vann före Caddie Jasmina. Senast travade hon dåligt och galopperade 1400 kvar, men som sort duger hon och går ändå ner i klass.

11 Monique Vox är andrahandare men hon är svår att finta först över mål och jag ser henne mer som ett triobud för de som gillar den spelformen. Trio/tvilling/head-aktuell är även lägesgynnade 2 Lady Julie Ann som sköt till fint på rätt pigga ben senast i dimman och kanske kan hålla ledarryggen på favoriten då hon är nedstruken till innerspår?

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Gävle: "Visst tror jag på chans igen"
Nästa nyhet
V4 Gävle: ”Visst tror jag på chans igen”

V4 Gävle: ”Visst tror jag på chans igen”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har varit väldigt bra vid två raka segrar och frågan är vilken av dem som var mest imponerande. Näst senast var det förvisso enklare motstånd men då fick han vida spår fram till dödens och kunde ändå avgöra loppet. Nu sist på Solvalla fick han ett bra lopp och när Jennifer fick fritt fram var det inga problem. Hästen är både stark och snabb och verkar dessutom trivas på alla distanser så visst tror jag på chans även denna gång. Skor runt om, säger Göran Westberg om Lajos Arn (V4-3).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Gävletravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 Casper Downhill – Vi har bara haft honom någon vecka och han får bedömas mest på gamla merrier. Han har ätit och druckit bra och känns fin i lugnare jobb. Han borde vara bra för sin låga klass men det känns också som att barfota runt om är viktigt för hans aktion och vi siktar på det, säger Petri Salmela.

3 Astro Boko – Han hade inte större flyt med löpningen i varken försök eller final på Romme men jag var ändå fullt nöjd med insatserna. I finalen kom han loss sent men gick med full spänst över mål. Av mina två hästar är det här den snabbare av dem som dessutom fick bästa läget. Då han dessutom kan öppna bra laddar vi för ledningen och sen får man se men jag tycker väl att han ska räknas. Barfota runt om, säger Olle Alsén.

5 Indian Four – Han har fått två rätt tuffa lopp på slutet men jag tycker att formen sitter där den ska. Nu är det rätt utgångsläge och rätt distans och det här är den tuffare av mina två hästar i loppet. Jag tror att han kommer sluta långt framme. Barfota bak, säger Olle Alsén.

7 Ima Scarlet – Han har haft halsproblem på slutet men jag tycker ändå att han känns bra. Spåret blev lite långt ute på vingen men med tanke på att det är kort distans går det inte att backa utan vi laddar så får man se. Han är gynnad av både bilstart och distansen och med tanke på att vi hade sett fram emot det här loppet blir det barfota runt om då vi hade sparat hovarna, säger Per-Åke Holmsten.

10 Lady Victory – Hon hade lite sparat i mål senast. Hon har en tuff uppgift här och får smyga med för att försöka greja en hygglig slant. Hon tävlar med skor runt om och jänkarvagn, säger Thomas Lönn.

Lopp 2, V4-2

1 Fender – Han var jättebra i debuten och vann på ett positivt sätt. Jag trodde nog att han skulle kunna springa en 34-tid men jag tycker att han borde ha flyttat fram positionerna med det loppet i kroppen. Jag körde honom faktiskt i ett jobb häromdagen och då travade han 36/2000 helt okörd så nedåt 32 är inte omöjligt att han springer nu. Jag tror dessutom att han ska kunna öppna bra men skulle vi lyckas komma till täten släpper vi nog till Jorma eftersom min häst trivs bäst i ryggar. Inga ändringar, säger Peter Grundmann.

2 Svall Nova – Hon är en kapabel häst som tyvärr strulat till det en hel del för sig med galopper. Jag tycker att hon kommer mer och mer men både psykiskt och balansmässigt har vi väl inte lyckats komma upp till den nivå som krävs. I jobben springer hon rakt och fint men i loppen lämnar hon mer att önska. Det var några bra motståndare med här men hon är inte alls så tokig själv och sköter hon sig är hon inte borta. Inga ändringar, säger Robert Wilhelmsson.

3 Lannem Jubel – Han har varit bra nu efter förkylning och senast var jag nöjd. Han inledde utvändigt ledaren för att sedan överta tät och fick se sig besegrad av bra hästar. Han är fin i jobben och ledning vore fint då han kan gå undan med hjälp av körspö. Han är rätt så stabil och första övernattningen bör gå bra även om man aldrig vet. Skor runt om igen och körspö bör vara en fördel. Han kan nog en 31-tid eller något bättre och jag vet inte vad vi möter, säger Geir Flåten.

10 Guli Mobil – Han känns riktigt fin i jobben och i ett öppet lopp bör han kunna duga rätt bra. Han går framåt och känns allt bättre och läget kan passa bra. Inga ändringar är planerade, säger Jan Ove Olsen.

Lopp 3, V4-3

1 Gelt – Han gnuggar på bra varje gång men har inte heller visat den där rätta vinnarinstinkten. Jag tycker väl inte att han är någon icke-vinnare men faktum är alltjämt att han aldrig vunnit lopp. Senast blev det helt fel från start och han hamnade väldigt långt bak men insatsen var ändå godkänd. Jag tycker inte att motståndet såg värre ut idag än vid Solvallastarterna och både distansen, utgångsläget och kusken är plusfaktorer. Jorma brukar få dem att gå hela vägen vilket borde passa min tröga häst fint. Hästen är ojämnt startsnabb och jag hoppas på en skaplig slant med hem. Skor runt om, säger Peter Franzén.

5 Lajos Arn – Han har varit väldigt bra vid två raka segrar och frågan är vliken av dem som var mest imponerande. Näst senast var det förvisso enklare motstånd men då fick han vida spår fram till dödens och kunde ändå avgöra loppet. Nu sist på Solvalla fick han ett bra lopp och när Jennifer fick fritt fram var det inga problem. Hästen är både stark och snabb och verkar dessutom trivas på alla distanser så visst tror jag på chans även denna gång. Skor runt om, säger Göran Westberg.

8 Mimi af Djupmyra – Hon fick öppna lite för tufft senast. Nu är läget inget vidare och nu tar vi en lugnare avgång och siktar på ryggresa. Hon håller formen och är brukbar här om det klaffar. Åter barfota runt om, säger Thomas Lönn.

Lopp 4, V4-4

6 Noblesse d’Inverne – Hon har haft en hel del bakflyt på slutet. Hon var fin vid segern men näst senast blev det omstarter som missgynnade henne och senast fick vi en konkurrent i knäet. Det blev en galopp som inte står i programmet. Jag körde sedan invändigt och hon var fin. Hon fick en lättare förkylning därefter men stod över enbart ett jobb och hon är nu mycket fin i jobben. Spetsen tar hon och sedan får vi se om det kan hålla hela vägen. Skor runt om, säger Thomas Lönn.

8 Blue Star Celerity – Hon har varit ifrån en månad då hon kändes lite sämre i senaste loppet. Insatsen då var ändå klart godkänt och det känns framför allt som att hästen fått bättre moral ju starkare hon blivit. Hon brukar föredra täta starter vilket gör henne aningen svårbedömd nu men hon kommer inte att göra bort sig. Barfota runt om, säger Fredrik Wallin.

11 Monique Vox – Hon satt fast med alla krafter kvar senast och känns riktigt fin för dagen. Nu är det ett helt annat utgångsläge och vi får se hur det löser sig. Hon är väldigt beroende av rätt löpning för att kunna komma till men vi får smyga med. Det blir barfota fram denna gång vilket inte är optimalt då hon är alla bäst helt utan skor, säger Krister Jakobsson.

12 Ima Carisma – Hon fick ett struligt lopp senast men gick bra i skymundan och håller fin form för dagen. Hon är kanske inte stallets bästa chans i loppet men hon kommer inte att göra bort sig. Barfota fram, säger Per-Åke Holmsten.

14 Nice And Easy – Hon håller hygglig form men ingen toppform och vi har många att runda. Ett platsbud om det klaffar då hon är van att möta lite tuffare hästar. Barfota fram vore ett plus om banan tillåter detta, säger Magnus Lillieborg.

15 Com Z. – Hon var duktig senast och har nu fått två lopp i kroppen sedan hon kom till mig. Sist regnade det fasligt mycket och banan slet på hovarna så risken finns att det blir skor på den här gången. Dessutom siktar vi på ett sprinterlopp i november men hästen är ändå så pass bra i grunden att hon ska kunna slå sig in bland de tre främsta om det klaffar på vägen, säger Per-Åke Holmsten.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fin montéskalp av Uppercut de Manche
Nästa nyhet
Fin montéskalp av Uppercut de Manche

Fin montéskalp av Uppercut de Manche

Sexårige Uppercut du Manche lär bli att se upp med framöver i vinter. I fina montéracet Prix Reynolds tog hästen fjärde raka viktorian.

Det blev en häftig start på vintermeetinget för tränaren Thierry Raffegeau och kusken och ryttaren Damien Bonne. Efter att ha vunnit Prix de Cévennes med Rapide du Digeon tog man även hem onsdagens högst doterade lopp på Vincennes. I montéloppet Prix Reynolds tog Uppercut du Manche sin fjärde raka seger.

Favoritskapet delades av Prix de Cornulier-vinnaren Roxane Griff och Sourire de Voutré. Dessa båda satte också ordentligt färg på loppet. Särskilt den sistnämnde. Sourire de Voutré övertog täten från just Roxane Griff efter 500 meter. De första 675 meterna gick på 10,9 och ledaren fortsatte på 10,3.

Roxane Griff skuggade bakom den hårddragande ledaren och gick ut till anfall i sista sväng. Bakom invändigt smög Uppercut du Manche perfekt fram och fann också luckan mellan de övriga två när upploppet nalkades. Uppercut du Manche bröt förvisso ut flera spår över rakan men kunde ändå säkert koppla greppet på tappra Sourire de Voutré en bit före mål.

Vinnartiden fastställdes till 1.11,3 över 2175 meter och belöningen blev 54 000 euro. Roxane Griff bröt även hon ut kraftigt över upploppet, tappade mark men kom tillbaka okej och knep tredjepriset.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kadett CD trea då vintermeetinget startade
Nästa nyhet
Kadett CD trea då vintermeetinget startade

Kadett CD trea då vintermeetinget startade

Det blev en ny fin tredjeplats för Kadett C.D. då han provade på Prix de Cévennes på Vincennes. Segern gick till skrällen Rapide du Digeon.

Vincennes vintermeeting inleddes under onsdagen och i Grupp 3-loppet Prix de Cévennes dök Kadett C.D. upp med tränaren Robert Bergh i vagnen. Det slutade i ett tredjepris efter ett fint lopp.

Bergh var med på noterna direkt och körde sin häst till täten. Taktpinnen överlämnades dock med varvet kvar till Olmo Holz. In på sista bortre långsidan gled Rapide de Digeon och Damien Bonne upp utvändigt och denne pressade sig sedermera till front. Då ledaren testade ett ryck och skaffade sig några längder in mot sista sväng hittade Kadett C.D. loss och tog upp jakten men med favoriten Uhlan du Val i släptåg.

In på upploppet sinade krafterna för svensken men höll farten fullt godkänt till vad som blev tredjeplatsen. Ledande 56-oddsaren Rapide du Digeon fick nu ta emot Uhlan du Val som spurtade starkt, men ledaren höll undan knappt men säkert. Segertiden skrevs till 1.12,8 över 2700 meter för den av Thierry Raffegeau tränade nioåringen.

Uhlan du Val tvåa på samma tid. Kadett C.D. noterades för 13,1. Uprince avslutade vasst i spåren men gick över i galopp kort före mål och diskades som måltrea. Vinnaren erhöll ett förstapris på 49 500 euro, Kadett C.D. tjänade på sin tredjeplats 15 400 euro.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Father Patrick ute efter ny storseger

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson