Nu är det klart att Robert Bergh flyttar hela sin verksamhet. Till våren lämnar landets ledande travtränare Bergsåker – och blir Åbytränare.

Det har under en lång tid spekulerats i om Robert Bergh ska flytta från Bergsåker eller bli kvar. Nu är beslutet taget: från och med den 1 april nästa år kan han titulera sig tränare vid Åbytravet. Robert Bergh lämnar därmed Bergsåker som han varit knuten till under hela sin professionella karriär.

Robert Bergh är landets ledande travtränare och toppar tränarligan överlägset. Stallet har hittills i år tagit 227 segrar på 982 starter och hästarna har travat in 24 miljoner kronor. Peter Untersteiner är tvåa (18,4 miljoner) och Björn Goop är trea (16,9 miljoner). Nu kommer alltså Halmstad- och Färjestadstränaren få tuff konkurrens även på ”hemmaplan”.

Under torsdagen skrev Robert Bergh på kontraktet för det nya gårdsköpet. Tränaren kommer till våren att husera på gården Dunevad som ligger i Fotskäl utanför Kinna, cirka fem mil öster om Göteborg. Byggnation av nya stallar och banor i anslutning till gården kommer att starta med omedelbar verkan. Planerat inflyttningsdatum är den 1 april. Samtidigt lämnar Robert Bergh alltså gården Töva, utanför Sundsvall, på vilken han hållit till sedan han blev proffstränare 1993.

– Det här är vi väldigt, väldigt glada för. Vad jag förstått har Robert varit och tittat på flera gårdar på olika håll och kanter i landet. Om jag uppfattat honom rätt har det varit ett huvudalternativ att få komma hit till Göteborgsområdet. Han ser nog många fördelar med att vara här nere och han tycker nog också att vi satsar framåt, säger Nils Andreasson, Åbytravets tillförordnade vd till Kanal 75.

46-årige Robert Berghs träningslista innehåller för närvarande 98 hästar. Däribland stjärnnamn som Nahar, Ed You (tillfälligt hos Kenth Åkerlund), Kadett C.D., Amazon Am och Amaru Boko.

– Stallet har vuxit och blivit mer och mer internationellt under de senaste åren. Det har gjort att det blivit allt viktigare för mig att ha en gård med nära tillgång till goda kommunikationer. Samtidigt har jag haft stort behov av att bygga ut stallkapaciteten här hemma. Jag kommer nu att få utrymme för 150-160 boxar mot de 86 som jag har tillgång till i dag. Det kommer att bli en komplett travanläggning helt efter mina idéer, inklusive möjligheter till backträning. Jag har varit runt och tittat på olika gårdar, men just den här passar mig perfekt. Den påminner mycket om min nuvarande, men är betydligt större, säger Robert Bergh i ett pressmeddelande.

(Uppdaterat 11.28)

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Paris i vinter – kan bli aktuellt för Noras Bean

Paris i vinter – kan bli aktuellt för Noras Bean

Maharajah laddas för förhoppningsvis en sista vinter i Paris. Kanske får han på Vincennes sällskap av Noras Bean. Om Prix de France-vinnaren visar sig lika fin i år – kan det bli aktuellt.

Den gångna vintern på Vincennes blev en stor svensk succé. Maharajah vann Prix d’Amérique och Noras Bean vann det näst största loppet Prix de France. Vid årsskiftet fyller de båda tio år och villkorslöst är det sista säsongen för tävlande i Frankrike som stundar.

Noras Bean, som ju hade för avsikt att ha avslutat tävlingskarriären redan i våras, gjorde överraskande comeback i september och startade senast i SM på Åby där han slutade sexa efter ett tufft lopp. Närmast väntar en resa till Nederländerna där Noras Bean är inbjuden till start i anrika Prijs der Giganten som körs på banan i Wolvega den 7 november, nästa fredag.

– Klart att vi åker till Holland – och hoppas på det bästa. Vi har kikat lite på loppet och det är ett hyggligt förstapris (runt 260 000 kronor) och bra distans. Banan ska tydligen vara jättefin också, en av de bästa vi har i Europa. Det ligger hyggligt i tiden. Formen ska vara riktigt bra på Noras då tror jag, säger tränaren Ulf Stenströmer till Kanal 75.

Och om den elvafaldiga miljonären Noras Bean fortsätter att fungera lika bra, kan det alltså bli tal om en ny utflykt mot sydligare breddgrader i vinter – och ett titelförsvar i världens främsta medeldistanslopp.

– Skulle allting se jättebra ut och det står klart att han fortsatt tillhör världseliten så, ja. Då är jag sugen att åka ner till Frankrike och försöka försvara titeln i alla fall. Han är äldre nu men jag vet att hästen är otroligt bra när han är bra.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V65 Solvalla: "En jättefin och kapabel häst"
Nästa nyhet
V65 Solvalla: ”En jättefin och kapabel häst”

V65 Solvalla: ”En jättefin och kapabel häst”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Det är en jättefin och kapabel häst som verkar travsäker. Han har varit sjuk sedan debuten men allt verkar bra nu och jag tror det är vår bästa chans inom V65. Jag tror han kan öppna bra från springspår och vi fortsätter med fast huva. Möjligen kan det bli barfota fram nu, säger C-G Björkroth om Bobo (V65-2).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna med V65 på Solvalla. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V65-2

1 Bonjour Shangri La – Hon tappade en sko i kvalloppet, därav galoppen då. Hästen känns ruggigt fin hemma men kan behöva ett lopp i kroppen. Hon är snabb ut men varit osäker tidigare och körs nog snällt nu. Tanken är skor runt om, säger Marcus Schön.

4 Alicia Wibb – Hon var bra för två starter sedan och följade upp det med en seger på Gävle i senaste framträdandet. Hon gör allt som oftast vettiga lopp och även om det är Solvalla som gäller denna gång tycker jag inte att motståndet var det blodigaste. Jag tycker kanske att hon är bäst över kort distans men från detta här utgångsläget bör hon ändå kunna hitta en vettig position. Helt borta behöver hon inte vara och vi kör barfota runt om, säger Erik Lindegren.

5 Flight Instrument – Hon har galopperat på samma ställe de två senaste men haft krafter kvar båda gångerna. Jag tror annars att jag hade vunnit med henne näst senast när jag körde henne. Barfota runt om är ett plus för henne, men vi får se hur det blir då bakhovarna är problemet. Det är vår bästa häst och chans i loppet, säger Marcus Schön.

6 T.B’s Memories – Hon är ojämn och hänger töm i loppen ibland utan att vi hittar några fel. Så gjorde hon senast men hon är fin i jobben. Jag ligger lite lågt. Det blir enbart barfota fram nu, säger Li Hanné.

7 Deauville Boko – Hon har varit borta länge och bara tränat på här hemma utan något banjobb. Hästen kan öppna ganska bra från start men jag tror hon behöver lopp i kroppen. Öppet huvudlag och barfota bak siktar vi på, säger C-G Björkroth.

8 Nah Neh Nah Face – Hon var lite förbättrad senast och verkar uppåt. Från det här dåliga utgångsläget så ser det ändå besvärligt ut men vi räknar med en bra insats. Det blir barfota runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

9 Common Shaft – Hon har varit lite uppåt på slutet och längre distans nu är en fördel. Hästen håller inte riktigt samma kaliber som Flight Instrument och gör sig bättre i billigare gäng. Känns främst som en platschans och tanken är barfota runt om, säger Marcus Schön.

10 Glide Tooma – Hon galopperade från start senast när jag valde att ladda lite mer än vanligt med henne. Det i kombination med barfotabalansen blev inte bra och vi tar nya tag nu. Jag tycker inte att hon visat den där rätta gnistan hittills och med tanke på dagens förutsättningar har jag svårt att se henne vinna. Barfota runt om, säger Hans-Owe Sundberg.

11 Rebekka Ans – Hon var duktig från ledningen senast men kunde inte hålla undan vilket kanske inte var så mycket att säga om. Hästen som vann var helt enkelt för bra men min har gjort fina insatser under en längre tid nu och borde få vinna snart. Läget blev trist men det ska inte vara några problem att få trava bakifrån. Barfota runt om, säger Susanne Jansson.

Lopp 2, V65-2

1 Yhatzee Deo – Det är en ruggig häst egentligen som vi har förhoppningar på men han är inte färdig ännu och nöter mest på. Han är snabb ut och ser fin ut så vi tror främst på en platschans, säger Marcus Schön.

2 Chroma Victoria – Hon gjorde en bra insats som trea mot ganska tuffa hästar senast och jag var fullt nöjd med insatsen. Hästens form är bra men det är tufft motstånd och även denna gång så kan hon bara trea-fyra är jag nöjd. Skor runt om, säger Hans-Owe Sundberg.

3 Valeur – Han har haft problem och fått sin tid och det har lönat sig bra. Det är en häst som kan gå långt upp i klasserna och vi var nöjda även senast då innerspåret nog var lite för löst för honom. Han verkar fin och han ska absolut ses med chans här. Man får ta det lite lugnt första stegen och vi väntar på att det ska bli bilstart. Inga ändringar, säger Alf Nordemo.

5 Swinging Single – Hon uppträder konstigt och är knepig av sig. Det finns bra fart i hästen men hon får visa bättring och det är inget för vinnarspelarna. Inga ändringar, säger Kenneth Haugstad.

6 Don’t Look Down – Det är en liten häst som kommer mer och mer men han är inte helt färdig ännu. Jag tror lite mer på Yahtzee Deo än honom. Jag tror inte det är något spetsbud och det blir skor runt om igen, säger Marcus Schön.

7 Bobo – Det är en jättefin och kapabel häst som verkar travsäker. Han har varit sjuk sedan debuten men allt verkar bra nu och jag tror det är vår bästa chans inom V65. Jag tror han kan öppna bra från springspår och vi fortsätter med fast huva. Möjligen kan det bli barfota fram nu, säger C-G Björkroth.

8 Digital Scale – Hon är ingen glänsare men gick helt okej senast. Jag vann med henne på Eskilstuna men det var ett billigt lopp. Jag rankar henne lägst av våra i loppet chansmässigt. Inga ändringar är planerade, säger Marcus Schön.

9 French Me – Han har mest hoppat och får i första hand gå felfritt. Hästen jobbar okej och är kastrerad till den här starten. Barfota bak, säger Reijo Liljendahl.

11 Helt Ideal Tooma – Han är fortfarande mest med för att se opch lära och kommer inte räcka till denna gång heller. Speciellt inte från det här utgångsläget och vi får försöka hugga en matlapp. Jag kommer lätta honom en aning men det blir alltjämt skor runt om, säger Erik Svensson.

Lopp 3, V65-3

3 Faith Hill – Jag var riktigt nöjd med henne senast och hon kunde varit långt fram då med bättre klaff på loppet. Läget är bättre nu och hon kan öppna om man vill. Jag tycker man ska passa henne den här gången. Barfota fram, säger Marcus Schön.

4 Devs Darling – Hon har haft problem med halsen men är nu fin i jobben och hon har fått ett par 20-jobb i kroppen. Det är en fin häst som bör svara för en bra insats direkt. Hon tävlar med skor runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

5 Legoholm Zon – Hon gick bra i comebacken efter skada senast men kanske ändå skulle vunnit för att få helt godkänt. Hästen känns fin i träningen men möter några bra och det är främst en platschans. Fortsatt skor runt om, säger Kenneth Haugstad.

7 Elsa Boko – Det är bra med henne. Det är en fin häst som var sämre senast men känns jättefin i jobben. Läget är inte roligt men vi tror på en bra insats. Skor runt om och helstängt huvudlag, säger C-G Björkroth.

11 First Visit – Hon har överraskat positivt hittills. Det är en liten märr som jag tror får svårt från det här läget ändå. Tanken är barfota runt om nu, säger Marcus Schön.

12 Onceforall – Hon har också överraskat positivt men känns lite begränsad i nuläget och har svårt läge. Jag tror hon är jämngod med First Visit och Faith Hill känns som vår bästa chans i loppet. Barfota fram igen, säger Marcus Schön.

Lopp 4, V65-4

1 Fuzz – Han har en bra uppgift och bra spetschans. Det blir lite täta starter nu men han var fin i tisdagens jobb så det ska fungera bra. Nu blir det enbart barfota fram men det gör ingen direkt skillnad, säger Li Hanné.

2 Maranello – Björn var nöjd med honom senast och även jag. Nu är det kort distans och det är inte hans bästa men vi försöker få upp lite tempo i honom. Allt verkar bra och läget är bra. Vi har inte planerat några ändringar, säger Thomas Franck.

3 Staro Family – Hon kunde inte riktigt haka på sista biten senast men håller i alla fall vettig form för dagen. Förutsättningarna nu ser helt klart intressanta ut och från det här läget är det inget att spara på. Jag gasar på från start sen får man se om vi kan nå till ledningen. Det blir dessutom optimal balans med barfota runt om, säger Claes Sjöström.

4 Offshore Man – Han fick inte riktigt chansen senast men kändes fin och jag är nöjd att Örjan körde som han gjorde. Han kunde välja dödens men gav istället hästen ett snällt lopp vilket han kommer ha nytta av till denna start. Han är i bra form och jag tycker han haft väldigt stor otur i år med det allra mesta. Främst har utgångslägena häxat för honom men nu fick vi äntligen lite flyt på den fronten och härifrån kan jag väl ha vissa förhoppningar. Han kan öppna bra men det kan också ett par av de invändiga konkurrenter och jag tror han får svårt att ta sig till ledningen. En bra position borde vi ändå kunna få och vi kommer dessutom att prova norskt huvudlag på honom för första gången. Dock kommer det bli bakskor som senast, säger Ulrika Wällstedt.

5 Caddie Heart – Hon satt lite fast senast och bör vara uppåt i form nu med lopp i kroppen. Hon känns fullt bra i jobben och det blir skor runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

6 Digital Pointer – Hon är humörbetonad och gör inte så mycket väsen av sig. Det är pengar i första hand som gäller och inga ändringar är planerade, säger Marcus Schön.

9 Neo’s Victory – Det verkar bra med henne och det är ganska lämpligt motstånd. Läget behöver inte vara fel och om det klaffar så kan hon vara med ordentligt här. Vi kör henne barfota runt om, säger Mattias Djuse.

10 Sugar Neo – Hon är i bra form och gick bra igen senast som tvåa men blev nerspeedad. Det behöver stämma på vägen för att hon ska vinna då hon inte tål alltför mycket jobb själv. En av flera i loppet som ska räknas. Barfota runt om igen, säger Kenneth Haugstad.

Lopp 5, V65-5

2 Sebastian Sund – Det är en fin häst som jag gillar. Han har tränat på i backen och gör det bra men han har inte fått några banjobb. Det är en stor häst och det kan saknas tempo i honom och det är möjligt att det är mer platschans så här direkt. Vi ska kolla hovarna på honom och helst kör vi honom barfota runt om, säger Stefan Hultman.

3 Topgear – Han verkar vara bra i ordning. Senast blev det galopp men han blev rädd för vatten på banan och var ursäktad. Han är inte så startsnabb. Allt är bra i lugna turer efter senast och det blir skor runt om, säger Hans G Eriksson.

4 Rough Stuff – Han blir bättre och bättre och är på väg uppåt. Hästen har visat bra uppfattning bakom bilen och det är möjligt att vi lättar honom till barfota fram nu. Öppet huvudlag blir det och jag tycker han ska räknas, säger C-G Björkroth.

6 Ochongo Face – Han hade halsinfektion senast han startade på Visby och fick ta igen sig ett tag. Vi har kört honom 18/1600 vid två tillfällen och han känns fin på alla sätt. Jag tror dock att han kommer behöva loppet i kroppen och samtidigt är läget är bra då han är rätt långsam från start. Den här hästen kommer bli bra med tiden men den här gången ligger jag lågt. Skor runt om, säger Erik Lindegren.

7 Digital Moon – Det är en inte så tokig häst men hon har varit för laddad och stoppat upp i utvecklingen. Vi siktar på pengar med henne här. Skor eller barfota fram nu, säger Marcus Schön.

8 Sinks Canyon – Det är en riktigt fin häst som är vår bästa i loppet som jag bedömer det. Spåret är svårt och jag har svårt att bedöma motstånd och chans för hennes del. Lutar åt barfota fram, säger Marcus Schön.

9 Muchmoremuscles – Det blev helt fel senast då vi blev hängande i spåren så den starten är bara att glömma. Den här gången kör jag gärna längre i ryggar. Hästen känns fin efter senaste starten och det är en häst vi tror mycket på framöver, han kommer att bli jättebra. Det blir bara barfota fram nu men det har ingen jättestor betydelse tror jag, säger Kenneth Haugstad.

10 Classic Queen – Hon ska nog tävla barfota runt om nu men får ändå svårt och det är pengar som gäller för henne i första hand. Det är en liten begränsad märr som startar från ett dåligt läge, konstaterar Marcus Schön.

11 Digital Call – Hon har utvecklats enormt på slutet och är en kvick häst. Jag tror hon är ännu bättre på rulle men det blir ändå svårt att vinna härifrån. Det kan bli barfota runt om nu, säger Marcus Schön.

Lopp 6, V65-6

2 Staro Gypsy King – Han hamnade helt fel på det senast och gick i mål med krafter kvar. Ulf Ohlsson sa att den här hästen vinner nästa gång och jag hoppas verkligen han har rätt. Där för innan testade vi honom barfota på Mantorp vilket inte alls fungerade så det kommer vi inte göra igen. Utgångsläget nu är bra då han kan öppna snabbt och jag tror på en fin insats. Skor runt om, säger Susanne Jansson.

5 Alvena Tyson – Han vann senast på Visby efter att ha spåret runt om men det var väl ganska billigt och det här blir tuffare. Formen är god men vi siktar på en smygresa som förhoppningsvis gör att vi kunna hugga en mindre slant. Skor runt om, säger Claes Sjöström.

6 Scellino Luis – Han håller fortsatt fin form och läget är mycket tilltalande då han kan öppna snabbt. Detta är vår bästa chans i omgången och vi fortsätter med skor runt om, säger Ville Karhulahti i stallet.

11 Aibophobia – Han är faktiskt en ganska bra häst i grunden som har haft en fint år utan att det direkt syns i resultatraden. Han har mött tuffa hästar och är härdad så jag tycker att han går ner i klass denna gång. Nu har han inte startat på ett tag eftersom han fick fräschörproblem efter senaste loppet men hästen känns fin. Det här är en stor och rejäl häst som säkerligen inte kommer göra bort sig men jag ligger lite lågt med segerplanerna. Troligtvis blir det barfota runt om, säger Ulrika Wällstedt.

13 M.T. Incredible – Hon gick bra igen senast och är duktig. Hästen är hygglig från början och har bra fart i sig. Jag tycker hon ska vara med långt fram i ett sådant här lopp, det var bra hästar hon förlorade mot senast. Samma balans och utrustning som då, säger Reijo Liljendahl.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Fransoser förbereds för Prix de Bretagne
Nästa nyhet
Fransoser förbereds för Prix de Bretagne

Fransoser förbereds för Prix de Bretagne

Texas Charm och Up And Quick är två av den franska toppnamnen som förbereds för start i Prix de Bretagne. Om drygt tre veckor inleds kampen om platserna i Prix d’Amérique 2015.

Titelförsvararen Maharajah väntas göra comeback på hemmaplan i nästa vecka. Samtidigt putsas de franska stjärntravarna för de inför Prix d’Amérique förberedande ”B-loppen”. Det första är Prix de Bretagne som avgörs den 15 november på Vincennes.

Flera av hemmanationens hetaste namn ser ut att bli aktuella för loppet. Till Paris-Turf säger tränaren Franck Leblanc att årets PdA-tvåa Up And Quick är tänkt att göra comeback i loppet. Det samma gäller för Texas Charm som redan hunnit med några starter i höst efter det att han skadats veckan före Prix d’Amérique i vintras.

En som dock troligen får stå över Prix de Bretagne är årets vinnare av Oslo Grand Prix och Finlandia Ajo, Univers de Pan. Hästen har ådragit sig en mindre skada i hagen och tvingas vila i tio dagar.

– Naturligtvis kommer jag göra allt för att få honom i form, men han får bestämma själv den närmaste tiden och jag tar inga risker med honom, säger tränaren Philippe Daugeard till Paris-Turf.

Andra hästar som kan bli tänkbara i Prix de Bretagne och som anmält sitt intresse i detta tidiga skede är Elitloppsvinnaren (och PdA-femman) Timoko, Roxane Griff, Un Mec d’Héripré, Uhlan du Val och Lutfi Kolgjinis Mosaique Face. De slutliga anmälningarna till loppet görs den 11 november.

Så här körs ”B-loppen”:

15 november: Prix de Bretagne
6 december: Prix du Bourbonnais
28 december: Prix de Bourgogne
11 januari: Prix de Belgique

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Nu är han tillbaka - Maharajah gör comeback
Nästa nyhet
Nu är han tillbaka – Maharajah gör comeback

Nu är han tillbaka – Maharajah gör comeback

Har du väntat på Maharajah behöver du inte vänta länge till. Den svenske hjälten gör i The Owners Trophy på Solvalla, sin första start sedan segern i Prix d’Amérique.

Nu är det dags för Maharajahs första framträdande på nio månader. Inte sedan den efterlängtade triumfen i Prix d’Amérique i slutet av januari har den 23-faldige miljonären setts till i tävlingssammanhang. Men på onsdag är han tillbaka – och de första stegen mot den sista dansen i Paris tas på Solvalla.

Det blir comeback i precis samma lopp som Maharajah återkom i förra året: The Owners Trophy med 200 000 kronor till vinnaren. Loppet körs över 2140 meter med voltstart och med 20 meters tillägg för de med över en miljon på kontot.  När Maharajah i fjol gjorde comeback i samma lopp, efter en frånvaro på fem månader, noterade han det nya svenska rekordet 1.12,7/2160 meter som vinnare.

Tidigare i veckan var hästen inne på Solvalla för sitt första banjobb sedan succén i Paris. Enligt ägarna Travkompaniets hemsida ska allt ha varit till full belåtenhet i ett 1600-metersheat på 1.15. Här är startlistan:

2140 volt

1 Micciano Lung – Carl-Erik Lindblom
2 Knifetown Action – Erik Adielsson
3 Checco Boko – Jorma Kontio
4 Korok – Björn Goop
5 Diamond Duo – Ville Karhulahti
6 Twigs Voici – Pekka Korpi
7 The First Time – Jörgen S Eriksson
8 Poker Kronos – Robert Bergh
9 Highspeed Call – Per Lennartsson
2160 meter
10 Friction – Stefan Melander
11 Prince Tagg – Hannu Torvinen
12 Maharajah – Örjan Kihlström
13 Conrads Epilog – Fredrik Linder
14 Traveling Man – Daniel Redén

(uppdaterat: 11.52)

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Strålande återkomst av Delicious US

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson