Delicious U.S. gick ett starkt snabbjobb inne på Solvalla för två veckor sedan. Nu är det bestämt var comebacken sker. På onsdag får vi återse årets Elitloppstrea.

Den femåriga Cantab Hall-dottern Delicious U.S. slutade trea såväl i sitt försök (travade då 09,0) som i finalen av Elitloppet. Därefter har hästen inte setts till på tävlingsbanan. Men så som så många andra av Daniel Redéns stjärnor dyker Delicous U.S. åter upp i startlistorna igen.

Efter ett uppehåll på nära fem månader är trippelmiljonärskan med i ett lopp för de jämnåriga stona på Solvalla kommande onsdag. Förstapriset är 100 000 kronor. Startlistan ser ut som följer:

1640 auto

1 System Performance – Stefan Melander
2 M.T. Harmony – Kenneth Haugstad
3 Gisela Ås – Ulf Ohlsson
4 Sandra Volo – Örjan Kihlström
5 Xena Brick – Jorma Kontio
6 Delicious U.S. – Daniel Redén
7 Youana – Erik Adielsson
8 Twigs Voici – Pekka Korpi

Läs även: Mot comeback – Delicious U.S. vass i snabbjobb

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Succé i Frankrikedebuten för Gitano

Succé i Frankrikedebuten för Gitano

Robert Berghs Gitano galopperade – men vann ändå. Det blev en succéartad debut i Frankrike för den svenske travaren.

Det var på banan i Reims, nordöstra Frankrike, som sjuårige Robert Bergh-träningen Gitano gjorde sin första start på fransk mark. Framträdandet började i moll men slutade i rungande dur. För sin kusk Dominik Locqueneux galopperade  nämligen Gitano i starten.

Men hästen fick ordning på benen snart, hamnade som sist utvändigt men styrde ändå fram via tredjespår efter en kilometer travat. Kort senare hade Gitano övertagit täten och därefter gick han inte att passera. Gitano, som var knappt favoritspelad, vann säkert på 1.17,7 över 2900 meter och tjänade på det 13 500 euro. Hästen passerade därmed en miljon intravat i sin karriär.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Säkert för Linus Wibb i superstayern
Nästa nyhet
Säkert för Linus Wibb i superstayern

Säkert för Linus Wibb i superstayern

När ultralånga Fyra Kilometer avgjordes på Solvalla under onsdagen var det Ulf Stenströmer-tränade Linus Wibb som säkert höll ifrån sig comebackande Mellby Viking.

Onsdagsaftonen på ”Valla” innehöll både riktigt långa och riktigt korta race. I Fyra Kilometer, över just 4000 meter som grunddistans, var det Linus Wibb, tränad av Ulf Stenströmer och körd av Björn Goop som var den tuffaste.

Democrat håller undan i supersprinten. Foto: Martin Langels, ALN

Linus Wibb, som stod med 20 meters tillägg kom bra till direkt men valde att sätta in attacken tidigt och överta ledningen efter 1600 meter körda. Det blev ett vinstgivande drag från Goops sida. När 1200 meter återstod började köhästarna sätta in attacken via tredjespår. 400 kvar styrde Jorma Kontio på Mellby Viking, som inte startat sedan segern i Harper Hanovers lopp, men favoriten kunde aldrig riktigt ta upp kampen med Linus Wibb som höll säkert undan i finfin stil hela upploppet ned.

Segertiden blev till 1.16,7 över 4020 meter. Mellby Viking slutade till sist fyra i mål då han blev förbisprungen av fint återkommande Aristocat Boko och invändigt kontrande Jacky Glide.

Superkorta Armbro Keepsakes lopp kördes strax senare och här blev det en spets och slut-viktoria för Catarina Lundström-tränade Democrat som kördes till seger av Per Lennartsson. Den flyfotade Democrat startade blixtsnabbt och höll sedan knappt men säkert undan för Call Me Hanover i en rapp avslutning. 1.08,5a över 1140 meter blev den inofficella segertiden.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Mantorp: "Då ser det bättre ut!"
Nästa nyhet
V4 Mantorp: ”Då ser det bättre ut!”

V4 Mantorp: ”Då ser det bättre ut!”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han hade dubbla infektioner i somras, men nu har han kommit igång igen och han känns fin. Senast blev det lite för tuff inledning i 4-5 spår i monté. Jag tycker att han fungerar både med sulky och monté, det är det lopp som passar bäst han får gå ut i. Jaså trean är struken? Då ser det bättre ut! Kusken får testa för ledningen och köra där om han kommer dit, han är ganska kvick från start. Nu blir det barfota fram, öppet huvudlag med sulky och kanske kör vi med jänkarvagn. Jag har inte pratat med Ralf än, men han har haft den flera gånger, säger Conny Andersson om I’m Gotthard (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Mantorp. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

1 Leia Way – Hon var inte så bra senast då hon stannade på Solvalla, men de har inte hittat något fel på henne så kanske hade hon bara en dålig dag. Allt ska vara bra med henne och vi testar igen. Hon är otroligt explosiv från start och jag kan inte tänka mig att hon missar ledningen och jag vill köra där med henne. Visst hon är ännu snabbare med spår längre ut, men de måste vara grymt snabba för att ta sig förbi i alla fall kan jag säga – hon har öppnat i 08-fart åkande. Vi kör barfota runt om, med en Custom-variant av jänkarvagn och med helstängt huvudlag, säger Petri Airaksinen.

2 Headhunter – Han har inte alla varit som bnäst på sistone och jag tycker att han letar efter formen. Senast var det fel distans och han hamnade dessutom snett på det men gick egentligen bara bra en bit mitt i loppet. Han känns som vanligt i jobben och ställs inför fina förutsättningar nu. Distansen är rätt, och loppet var förvisso inte det hårdaste om man fråntar ett par hästar, men han måste visa mer för att jag ska våga tro på honom. Barfota runt om och helstängt huvudlag, säger Magnus Jakobsson.

5 Fantoccini – Hästen känns fin och verkar uppåt så jag räknar med en bra insats. Jag skulle vilja komma till spets men det är alltid svårt att ta sig förbi alla invändigt. Han är rätt startsnabb så vi provar från start. Barfota runt om, säger Håkan Eriksson.

6 I’m Gotthard – Han hade dubbla infektioner i somras, men nu har han kommit igång igen och han känns fin. Senast blev det lite för tuff inledning i 4-5 spår i monté. Jag tycker att han fungerar både med sulky och monté, det är det lopp som passar bäst han får gå ut i. Jaså trean är struken? Då ser det bättre ut! Kusken får testa för ledningen och köra där om han kommer dit, han är ganska kvick från start. Nu blir det barfota fram, öppet huvudlag med sulky och kanske kör vi med jänkarvagn. Jag har inte pratat med Ralf än, men han har haft den flera gånger, säger Conny Andersson.

12 Chase Dreamcather – Han hade en infektion senast han startade och därefter har han haft en sårskada så det är lite svårbedömd var han befinner sig i form. Han känns dock bra i intervallerna. Han ha ett svårt läge och kör jag offensivt så kan det bli svårt att nå vettig position så med tanke på förutsättningarna så kör vi nog snällt. Inga ändringar, säger Jan Raumer.

Lopp 2, V4-2

5 Vemas New Moon – Hon gjorde ett bra lopp senast trots att det står en nolla i raden. Motståndet var bra och hon hamnade dessutom sist eftersom vi hade dåligt läge. Sen gick det fort på varvet men Jorma var nöjd med henne och hon kommer vara bättre med den genomköraren i kroppen. Nu lottades vi till fina förutsättningar och med tanke på att hon kan öppna bra är ledningen inom räckhåll. Barfota fram och helstängt huvudlag, säger Michael Sandström.

11 Emil Run – Han har gjort det bra sista året kan man säga, han är stark som sjutton och senast vann han på knockout. Jag vet att jag har starkaste hästen, men jag är inte säker på att vara först i mål. Jag vill gärna lära honom att springa i ryggar och lite om livet så jag kör gärna först sista varvet idag. Han har blivit lite snabbare men är såklart mest stark. Han är vaccinerad efter förra starten och stod över ett jobb, men han är otroligt grundtränad. Det blir barfota fram och samma grejer, säger Kim Eriksson.

Lopp 3, V4-3

1 Hekate Sund – Hon var duktig från utvändigt ledaren i ett billigare lopp senast. Hon känns fin i jobben och läget är bra. Hon kan öppna bra och vi hoppas på spets eller åtminstone rygg ledaren. Inga ändringar och på läget har hon kanske bästa chansen av mina två i loppet, säger Fredrik Persson.

4 Nodal – Han känns fin i jobben men har sprungit en del med handbromsen i då det varit tävling. Inga ändringar och han kan öppna bra, säger Fredrik Persson.

6 Spot Bi – Det är en duktig treåring som gjort precis det jag har sagt åt honom i loppen. Han har avgjort enkelt och gick bra från kön då han inte vann. Han har aldrig provat bakom bilen, jag utgått ifrån att vi gör det innan tävlingarna och det är svårt att säga vart han hamnar, men han är säkert bra nog för att vinna loppet, säger Kim Eriksson.

7 Dragalagaboomboom – Det är en fin häst som känns bra i träningen. Senast blev han lite överambitiös och det finns en del nerv i honom. Han ska nu resa en bit för att starta och det hade vi helst väntat med men det fanns inga andra passande lopp så detta blir en liten test. Reser han bra så är det bra chans och det kan vara bra att han inte har så manga hästar utvändigt om sig i starten. Han får en öronkappa på idag och det är skor runt om, säger Helena Egertoft.

11 Staro Inlines – Han sköt till bra då luckan kom lite för sent senast och det är en helt okej häst. Han ska kunna duga bra i ett lunchlopp och allt är fortsatt bara bra i träningen. Läget missgynnar honom då han är snabb från start, men vi får försöka ta dem till slut istället. Jag har inte planerat några ändringar, säger Johan Untersteiner.

Lopp 4, V4-4

1 Dena Egypt – Jag har varit jättenöjd med henne en längre tid, men vet inte varför hon har galopperat på sistone. Kuskarna har tagit på sig det, Peter menade att han släppte åt henne för mycket och hon har gått jättebra efter galopperna. Med innerspår ska kusken kunna ta ut volten och då tror jag hon sköter det själv och även om några är snabba tror jag på spets. Hon känns oförändrat bra i jobben och går barfota runt om och öppet huvudlag igen. Det var första urrycker senast och de svarade hon bra på och de sitter på igen. Hon har aldrig legat så bra i puls som nu. Det enda lilla är att hon är lite brunstig, men det ska inte vara någon fara så länge det inte är värre än vad det är nu, säger Andreas Forsberg.

2 Cezanne Boko – Hon var hygglig senast och uppgiften ser något enklare ut denna gång. Allt är bra med henne i jobben. Det finns en viss galopprisk med henne från detta startspår. Hon får ett öppet huvudlag nu för att bli lugnare och trampa iväg. I övrigt inga ändringar. Hon har platschans om det löser sig, säger Fredrik Persson.

3 Saint Miamy – Hon gjorde vad hon kunde senast i V75-finalen men räcker inte då hon måste springa i andraspår mot de hästarna. Hade jag haft med skohornet så skulle vi ha kommit ner före Takter, och då är hon säkert femma-sexa, men nu var det för tufft. Allt ska vara bra enligt tränaren och nu är det ju enklare emot. Det är ingen vek häst, och jag tycker att hon går bra i ledningen, det viktiga för henne är att det blir jämnt tempo så hon är fokuserad hela vägen. Voltstart är hennes grej, redan då vi hade henne tog hon ledningen oavsett spår och jag kör i spets. Vi får se om det blir barfota fram, fötterna kan vara knackiga men annars slår hon på lätta skor och det gör ingen större skillnad, säger Anna-Isabelle Karlsson.

7 Lajos Cella – Hon var väl bara sådär senast men jag tror hon var nedsatt av ett foderbyte, Nu känns hon pigg och alert och vi körde ett par snabba intervaller med henne häromdagen. Jag både tror och hoppas på en förbättrad insats och spåret är intressant. Hon kan nog ta ledningen och eftersom hon är allra bäst när hon slipper hästar framför sig hoppas jag att kusken kör där. Barfota runt om, säger Jörgen Axén.

14 So Cute Indika – Hon var väldigt bra senast och det är precis vad hon kan bara hon har huvudet med sig. Den här damen är inte alls att lita på men de gånger hon sköter sig presterar hon alltid bra. Jag tycker att hon hade samlat ihop till triumfen senast och alla yttre förutsättningar ser bra ut. Formen sitter där den ska men det krävs också lite flax från tillägg. Jag minns att hon satt i ledningen efter hundra meter en gång när Juhani Partanen körde henne från liknande läge och Tony som kör henne nu känner hästen bra. Den enda ändringen inför idag är att vi kommer behöva köra med gamascher men det är inget som oroar, säger Kåre Axelsson.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Mantorp
Nästa nyhet
Torsdag: V4-tips till Mantorp

Torsdag: V4-tips till Mantorp

V4 Mantorp 16 okt

Omgången: Småtrevlig omgång i Mantorp där treåringsloppet (V4-3) är det mest intressanta med fina hästar och där har vi mitt stora drag i Staro Inlines som jag spikar på LD. Det finns ingen riktigt bra spik så jag försöker klara mig med utgångar, som ingen av dem är favorit.

Utgångshästarna:

11 Staro Inlines (V4-3) var fin vid spetssegern och sköt till vasst senast då han kom loss för sent. Motstånd saknas inte, men jag tror han ändå har bra chans att blåsa till dem.

12 Maja Utca (V4-4) är mer av en chansning för att få upp värdet, men hon är bra för lunchlopp och senast visade hon att storformen är på gång då hon höll starkt som tvåa. Kuskplus och lite spelad gör henne till en spelvärd utgångshäst!

V4-förslaget

V4-1: 1,2,5,6,7,9,12 (res 6-1)

V4-2: 1,5,10 (Res 11-7)

V4-3: 11 Staro Inlines/ 1,2,4,5,6,7,9,10,12 (res 11-7)

V4-4: 12 Maja Utca/ 1,2,3,4,7,9,13,14 (res 8-10)

7x3x1x9 + 7x3x10x1 = 798 kronor

LD-förslaget

1 – 11 x 500

5 – 11 x 300

10 – 11 x 200

Totalt: 1000 kronor

 

Analyser och ranking:

V4-1

A: 6-1-12-2. B: 5-7-9. C: 11-10-4-8.

Spetsanalys:

Leia Way höll spets senast hon hade spår 1, släppte efter 350 i 11-öppning då 2012. Senast hon hade spår långt in var spår 2 i våras och galopperade då bilen släppte fältet. Hon har annars blivit väldigt startsnabb och tagit ledningen sex av sju senaste med framspår och gör det igen, stod utanpå Trixarn senast och var snabb utan att komma förbi. Fantoccini och I’m Gotthard utmanar, där den sistnämnde är kvickast.

Loppanalys:

1 Leia Way blir favorit sedan 3 In Rock blivit struken. Hade jag varit säker på formen skulle det varit givet att gå på henne då motståndet inte avskräcker. Vid senaste segern stack hon till spets och varvade på 11 men vann ändå säkert – låt vara endast 14 sista 500 metrarna men det räckte mer än väl. Två senaste loppen har hon inte alls varit bra, näst senast var hon ändå ursäktad i dödens som inte fungerar men senast var hon för dålig och tappade massor sista halvvarvet. Kanske kan hon kasa upp sig i ledningen där Petri meddelar att han vill köra, och hon har bra spetsstatistik med sju segrar på elva försök. Hon är ändå snabbare längre ut i banan och senast hon hade liknande läge galopperade hon.

Jag ger tipset till 6 I’m Gotthard som gott bra i monté två senaste loppen, och han hann fram på konstigt vis näst senast då han såg mest seg ut men Åsa fick fart på honom sista 100 och han speedade förbi. Det finns chans att han kan komma till ledningen, där har han vunnit 3/4 senaste försöken och har bra chans. Han har svårt att vinna lopp och går inte gärna förbi dem, men svarar bättre och jag chansar på att han kommer förbi. Inte kall annars heller med rygglopp i skrällt gäng.

12 Chase Dreamcatcher fick drömloppet i Visby näst senast och speedade enkelt förbi tappra Beverly Boko för Djuse. Orkade inte efter det och har varit struken för sårskada men på grundkapacitet i tunt lopp tar jag med honom då han blir lite spelad.

2 Headhunter hade haft toppchans om han haft något som liknar form, men han har sett helt glödlös ut två senaste starterna och är svårbedömd. Med två lopp i kroppen kanske det lossnar och på kapacitet måste han med på lappen.

V4-2

A: 1-5-10 B: 11-7-2-9-6-12-4 C: 8

Spetsanalys:

Martini Akema fick ledarryggen i 15-öppning då han hade spår 1 i förra hösten, var kanske lite bättre långt ut nyligen men han axlar inte så bra. Jag tror inte han kan svara snabba hästar. Veams New Moon borde vara spetssugen, utmanas av kvicka G.G.’s Magic Dream och Hayden Viking som alla tre är snabba för klassen.

Loppanalys:

Ny favorit med innerspår i 1 Martini Akema som startat med spår tio tre gånger i rad, men nu ser det alltså bättre ut. Han vann fyra lopp förra året på bara åtta starter, och han har fin kapacitet för lunchlopp. I lördags testades han på V75, men kom ingenstans i spåren där Lover Face imponerade. Före det gick han bra som tvåa, då han såg laddad ut i andra ytter och kopplade grepp men fint spurtande A.U.Bismark speedade förbi. Vi tror inte han håller ledningen, men han har chans bara han hittar loss.

Spetsfavorit är 5 Veams New Moon som jag spelar en del med på LD. Han har startsnabb kusk och visade näst senast sin fina startsnabbhet, även om han stumnade till slut mot rätt bra hästar. Senast mötte han Charrua Forlan och Call Me Keeper och slutade jättesist av de felfria. Han borde tycka detta är roligare och han leder länge.

Jag spelar även med 10 Greby Anna som var mycket positiv senast för Dalborg och spurtade ner mycket hårdare hästar som Val d’Amour och Polar L.B. efter ett fint rygglopp.

V4-3

A: 11 B: 7-2-9-6-10-1 C: 5-4-12

Spetsanalys:

Orutinerade hästar bakom bilen, känslan är att Beatinathedevil F. kommer vara snabb, var det i volten med springspår och Hekate Sund tror vi inte spetsar. Den som hittills visat mest bakom bilen är Dragalagaboomboom som var riktigt rapp både näst senast och senast innan galoppen efter 50 meter. Det lär bli en jämn start, knapp fördel 2.

Loppanalys:

Ett bra treåringslopp där flera av dem har övertygat och visat lovande takter, kul att se bra treåringar i ett lunchlopp med bara 25 i första. 2 Beatinathedevil F. stack till spets från springspår och även om hon var hetsig och sprang på en töm så gick hon undan säkert. Det var en fin sort som säkert kan öppna snabbt bakom bilen och det är bra chans med Björn i vagnen. Man testar bilen före tävlingarna, det är värt att kolla upp då säkert flera av dem kommer göra det.

Tidig är 7 Dragalagaboomboom som jag gillade vid segern mestadels från dödens, och sättet han klev ifrån på var övertygande med många längder sista halvvarvet. Han snabbstartade innan galoppen senast och är ett spetsbud om kusken kastar iväg första biten.

Mest intressant är 11 Staro Inlines som är fartfylld för låga klassen, och senast var han frän över mål då han kom loss sent och ökade hela vägen och gick med full sula över linjen! Det borde bli fart på loppet med bilstart och sugna hästar och vi tror att Johan kan städa av dem sista biten. Vid segern stack han snabbt till ledningen trots sjundespår bakom bilen och det driver bra för honom och jag går mest på Inlines och vasse Johan som vinner med det mesta.

Betrodd är 6 Spot Bi som varit bra då han har klivit runt dem, men nu är det värre motstånd och jag tycker att han känns överspelad.

V4-4

A: 12 B: 3-7-1-14-4-2-13-9 C: 8-10-5-6-15

Spetsanalys:

Dena Egypt har tagit ledningen med spår 2 och 7 under året och har spetschans för Dalborg, om hon travar för hon har inte varit nära att gå felfritt på sistone. Saint Miamy är mycket snabb bakom bilen, men enligt Anna-Isabelle snabbare i volt och det är den naturliga ledarinnan. Lajos Cella är snabb, öppnade kvickt från springen på 20 senast och är med i spetskampen.

Loppanalys:

Det kan vara spets och slut för “AIK” och favoriten 3 Saint Miamy som var positiv tvåa i V75-försöket bakom Imset och ledarryggen på denne. I finalen senast räckte hon inte alls där Speed Delicious var grym från dödens på Calvin Borel. Inget att säga om det för Speeden är ruskigt bra, det visade han åter igår på V86 (och fortsättning följer nästa lördag på Jägersro…) Nu är det vanliga hästar och då det ska vara bra spetschans är det chans att rinna undan. Hon är dock ingen fighter och det brukar bli stumma ben

7 Lajos Cella är ett spetshot, och Johan kör med härligt självförtroende och gör det mesta rätt för dagen. Senast orkade hon inte efter ett lopp i dödens, men på läget är hon tidig mot dessa. Hennes tre segrar är tagna från spets och ledarryggen (x2).

Jag chansar och går på 12 Maja Utca som har bra fart då hon är i form och nu verkar det som om höst/vinterformen är kraftigt på gång. Senast gick hon mycket bra även om hon fick sträcka vapen till Helacs Falo, men dessa båda gjorde upp i en härlig duell långt före övriga. Tillman är ett plus i vagnen och då hon blir lite spelad känns det intressant – inte minst för de som spelar trio…

1 Dena Egypt låter tränaren väldigt nöjd med, hon har aldrig legat bättre i puls, och skulle hon sköta sig kan det vara spets och över. Nu har hon agerat korkat och bara släppt grejerna kort efter start två gånger i rad och det känns svårbedömt med tanke på det. Första med ny kusk är sällan ett plus då.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Ohlsson före Goop i Allsvenska kuskligan

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson