Favoriterna Robert Bi och Africaine segrade i de två återstående uttagningarna till Europaderbyt. Nu är det klart hur det stora fyraåringsloppet kommer avgöras.

Västerbo Loveboat och Tumble Dust fixade segrarna i de två uttagningsloppen till Grand Prix de l’U.E.T. som kördes på Solvalla i förra veckan. På lördagseftermiddagen avgjordes de resterade försöksloppen på värdbanan i franska Mauquenchy.

Det blev väntade segrare i de franska försöken. I det första var det den italienske Derbyvinnaren Robert Bi som grejade segern från ledningen (segertid: 1.14,2a över 2150). Med sig fick han Tast of Bourbon och Rue du Bac, där den senare flyttades ned i resultatlistan ett steg efter snäv körning från Jean-Michel Bazire.

Den snäva körningen från Bazire orsakade ett vredesutbrott hos Tast of Bourbons kusk Jean-Pierre Dubois som efter målgång gav sig i kast med att försöka preja sin motståndare (se film nedan).

I det andra uttagningsloppet var det just nämnde Dubois som tog segern med sin Africaine före Amiral Sacha och skrällen Aliénor de Godrel (segertid: 1.13,2a över 2150).

Efter loppen kunde konstateras att de tre bäst placerade från varje uttagningslopp skulle få plats i finalen. Denna körs på banan i Mauquenchy den 4 oktober och har då ett förstapris på 200 000 euro.

Startlistan är nu lottad och kan beskådas nedan. Den definitiva startlistan med kuskar blir klar i mitten av nästa vecka. Det är sju hästar bakom bilen.

2150 auto

1 Tast of Bourbon
2 Africaine
3 Västerbo Loveboat
4 Robert Bi
5 Tumble Dust
6 Radieux
7 Amiral Sacha
8 Dominator
9 D’One
10 Rue de Bac
11 Boys Going In
12 Allenor de Godrel

Här kan du se slutet av den första uttagningen.

Här kan du se slutet av den andra uttagningen.

Här kan du se händelsen mellan Dubois och Bazire.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Laddad för ny succé – Ed You i Guldfinalen

Laddad för ny succé – Ed You i Guldfinalen

Efter den stora triumfen i Trotting Masters-finalen är Ed You tillbaka. På lördag drabbar han samman mot starkt motstånd i Guldfinalen på Solvalla.

Det är Kriteriehelg på Solvalla som stundar och lördagen bjuder på V75-finaler där Gulddivisionens sådan är synonym med Frances Bulwarks lopp som erbjuder en kvarts miljon kronor till sin vinnare.

Robert Berghs succétravare Ed You har i sommar vunnit både Hugo Åbergs Memorial som finalen i Trotting Masters senast. Nu jagar sjuåringen en ny triumf.

För att lyckas med det måste han besegra bland andra formstarka Standout, Åbergs-tvåan Occhione Jet samt On Track Piraten som återkom på fint vis senast på Romme med seger.

Så här ser startlistan ut:

2140 auto

1 Standout – Ulf Ohlsson
2 Bon Frecia – Jorma Kontio
3 System Performace – Björn Goop
4 Porthos Amok – Örjan Kihlström
5 Ed You – Robert Bergh
6 Tidied Accelerator – Per Lennartsson
7 Up Date Hoss – Torbjörn Jansson
8 Occhione Jet – Erik Adielsson
9 Nouvelle Pelle – Flemming Jensen
10 On Track Piraten – Johnny Takter

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Färjestad

Måndag: V64-tips till Färjestad

Omgången:
Rätt trevlig omgång i Karlstad den här måndagen, och förutsättningarna är också lovande med knappa tio grader och sol vilket bör innebära fina förhållanden. En mycket stark spik och roliga drag kryddar omgången.

Bästa spiken:
9 Call Me Keeper (V64-3)

Bästa låset:
8 The Next One (V64-4) och 12 Super Photo Bood (V64-4)

V64-förslag:
V64-1: 1,2,4,10,11 (7-5)
V64-2: 1,3,4,5,8,9,11,13 (2-15)
V64-3: 9 Call Me Keeper (2-6)
V64-4: 8,12 (1-4)
V64-5: 4,9,11 (10-12)
V64-6: 1,2,4,7,10,11 (5-6)
5 x 8 x 1 x 2 x 3 x 6 = 1440 kronor.
(Enbart spel för 6 rätt)

Dubbeltipset:

Spelförslag:
DD-1: 9 Quantum Outlook
DD-2: 1,2,4,10,11
5 rader x 200 kronor.

Analys Färjestad V64-1:

Ranking: A: 10. B: 2-1-11-4. C: 7-5-3-12-9-6-8.

Spetsanalysen:
1 Jetcane Harvester kan öppna snabbt och blir svår att ta en längd på, han utmanas främst av 4 Vikens Man som är kvick vid laddning. 7 Jocke B. är även han rask, men har spår lite väl långt ut och bör få svårt att nå tät här.

Loppanalysen:
Björn Goop blir favorit i V64-inledningen tillsammans med 10 Johan Roc och trots utgångsläget med bakspår över kort distans så tycker jag det är motiverat, han är bra för klassen den här när han är fräsch och han var positiv som trea senast. Han vinner inte ihjäl sig och garderas därför, men vid någorlunda klaff i kväll tror jag det är dags för seger.

1 Jetcane Harvester står lite tufft inne i loppet, men får gälla som spetsfavorit i loppet och kan rinna undan över korta häcken. 2 Nelle Red Turbo ser ut som en tavla men löper inte upp till det alla gånger, men ned i klass i kväll och Ohlsson upp gör ändå att han ska räknas tidigt. Kunnandet finns utan tvekan i Nelle Red Turbo.

Jag streckar även 11 Prince de Mai och 4 Vikens Man. Prince De Mai var inte som bäst senast, men bör flytta fram sina positioner med det loppet i kroppen och jag tycker han är lite väl tappad här då han inte är så tokig. Vikens Man återkommer efter uppehåll och frågetecken kring formen finns, men tränaren brukar ha sina hästar i bra ordning när de kommer ut efter uppehåll och viss spetschans finns.

Jag står över 7 Jocke B. då jag tror han får svårt att komma till härifrån.

Analys Färjestad V64-2:

Ranking: A: 1. B: 13-5-4-8-9-11-3. C: 2-15-7-14-6.

Spetsanalysen:
1 Alston Hall är kvick om hon håller sig på benen, och felfri tror jag ingen tar en längd på henne. Värst emot är 4 Ambush Avenue och 5 Good Timing.

Loppanalysen:
1 Alston Hall är inte helt enkel, men håller hon sig på benen är hon kvick iväg och då tror jag inte att någon tar en längd på henne. Hon är rätt bra för klassen när hon sköter sig den här, och felfri tror jag det är bra chans på spets runt om. Hon är dock som sagt inget att lita på, och garderas därför.

13 Fairytale Road har jag alltid haft ett gott öga till, men det dröjde länge innan hon fick avlägga maiden. Jag tycker att hon börjar leverera allt bättre på slutet och trots bakspår och många hästar att runda är hon inte golvad. Jag har som sagt alltid hållit henne rätt högt.

5 Good Timing var duktig vid seger senast och visade form direkt efter uppehåll, och hon lär knappast vara sämre med det loppet i kroppen. Hon kan öppna raskt och bör hamna bra på det, och hon ska räknas tidigt. Räknas tidigt ska även 4 Ambush Avenue göra, hon var fin vid enkel seger från spets senast och även hon hade varit ifrån inför det och ska vara ännu vassare i kväll. Hon är inte beroende av spets, och tål även lite grovjobb själv.

8 Lady Beyonce och 11 Elita M.I. är en duo från stall Björn Goop som även de ska räknas, loppet är öppet bakom min idé Alston Hall. Lady Beyonce var duktig vid seger senast och har form, och Elita M.I. blandar och ger en del, men är inte så tokig om hon får till det.

Streck också för 9 Torella och 3 Nordic Illusion. Torella blandar och ger en del, men är inte så tokig i grunden och Nordic Illusion bör kunna få fint lopp härifrån, och hon var duktig vid seger för tre starter sedan. Duger om hon håller sig på benen.

Åtta streck bör räcka långt, även om ingen direkt känns chanslös på förhand.

Analys Färjestad V64-3:

Ranking: A: 9. B: 2-6-12-5-1. C: 10-8-11-7-4-3.

Spetsanalysen:
2 Primo Valentino är kvick iväg och bör spetsa.

Loppanalysen:
Daniel Redén börjar lufta sina hästar mer och mer efter sjukdomsproblem i stallet hela sommaren, och här tycker jag att han tränar och kör omgångens bästa spikförslag i form av 9 Call Me Keeper. Det här är en kanon som jag är ruskigt svag för, och normalt ska han bara vinna det här loppet.

I comebacken i kval till Derbyt näst senast såg han ruskigt lavad ut som fastlåst med krafter kvar då han pullade sig i galopp, och intrycket på honom i kvalet på Eskilstuna i början av september lös av klass och han ska vara ett par huvuden högre än sina konkurrenter i kväll. Toppchans.

För de som letar gardering är spetsfavoriten 2 Primo Valentino samt Björn Goop-tränade 6 Bono Boko värst emot.

Analys Färjestad V64-4:

Ranking: A: 8-12. B: 1-4-2-6-14. C: 9-5-15-13-3-7-11.

Spetsanalysen:
1 Hunter Mahan håller normalt upp sitt innerspår.

Loppanalysen:
Jag var länge inne på att lämna 8 The Next One ensam på lappen, jag tycker nämligen att det bör vara dags för honom i dag och stämmer det bara till någorlunda så tror jag att han vinner. Han såg jättefin ut som fastlåst med gott om krafter kvar i tufft V75-lopp senast, och han har varit ute i tuff konkurrens en längre tid. Han kliver ned rätt rejält i klass till kvällens uppgift, och jag tycker han är bästa hästen. Det är dock inte alla gånger som Emil Wulcan får till det i jollen, och därför garderar jag honom.

Jag väljer att dubbla lappen med 12 Super Photo Bood, han galopperade 800 meter från mål senast men vinner nog det V75-loppet annars och han är i bra slag för dagen. Han är inte helt enkel och det går inte att köra honom hur som helst, men Jepson känner hästen väl och han är väldigt stark till slut. Kommer The Next One bort ur loppet är det vettig chans att Super Photo Bood är starkast till slut och det här är ett starkt tvåhästarslås.

Analys Färjestad V64-5:

Ranking: A: 9. B: 11-4. C: 10-12-6-5-2-8-1-3-7.

Spetsanalysen:
6 Önas Igor kan öppna raskt från start och är nog snabbast inledningsvis, men han ska knappast köras i front över aktuell distans och Ohlsson letar rygg. 4 Javier Palema är ingen raket den första biten, men kan ändå öppna hyggligt och vettig chans att Anders är tidigt fram för att överta.

Loppanalysen:
Björn Goop blir klar favorit med 11 Montreal, och den fyraåriga hingsten kommer med bra form för dagen och hade troligtvis vunnit V75 utan galopp in mot upploppet senast och han står lite på tur för seger efter flera fina insatser på slutet. Utgångsläget lämnar dock en del övrigt att önska, och jag har ett bättre speldrag i loppet. Given på V64-lappen, men jag spikar emot på Dubbeltipset.

På Dubbeltipset väljer jag att ta ställning för 9 Quantum Outlook, honom hade jag 1.12 sista varvet på vid seger senast med tussarna kvar och det var ett fint intryck på honom den gången. Han tävlade barfota runt om senast och det gav verkligen effekt, och enligt tränare Martinsson blir det samma balans i kväll. Bra chans att han är starkast till slut, och prisvärd som tredjehandare i loppet.

På V64-lappen streckas även 4 Javier Palema som jag tror har vettig chans att tidigt kunna köra sig till ledningen, och därifrån ska han duga gott.

Tre streck känns helgarderat, faktiskt.

Analys V64-6:

Ranking: A: 7. B: 4-2-1-11-10. C: 5-6-3-9.

Spetsanalysen:
4 Mythical Fortune är kvick vid laddning, och jag hoppas Ohlsson kör henne i tät i dag.

Loppanalysen:
7 Bar Plombier blir jättefavorit i V64-avslutningen, och visst ska det normalt vara vettig segerchans för hans del. Han vann lätt senast och gör alltid sitt i loppen, och skulle han få överta ledningen här så är loppet troligtvis över. Jag hoppas dock att han får svar invändigt, och då känns favoriten sårbar. På Dubbeltipset är värdet med honom mycket lågt, och därför står jag över honom där.

Vettig chans alltså för favoriten här, men det rensar friskt bakom, framför allt i avslutningsloppen som är fallet i kväll, och jag tycker det är givet att gå emot.

4 Mythical Fortune är kvick vid laddning och given spetsfavorit i kväll, och sedan hoppas jag att Ohlsson provar henne i front. Hon var jättefin vid seger från tät i början av juni tidigare i år över lång distans, och från tät blir hon nog inte så lätt att plocka ned. Hon har bättre form än vad de senaste resultaten visar.

2 Quangaroo Zet återkommer efter långt uppehåll och lär inte vara på topp direkt, det här handlar om en ganska stor och tung travare som säkerligen behöver lopp i kroppen innan han är där. Jag vågar dock trots det inte nonchalera honom, jag håller honom högt den här och spännande att han gör första starten som valack i kväll.

1 Red Adair Superb tror jag inte kan försvara sitt innerspår från start, men han ska kunna få fint lopp vid sargen och då duger han vid fritt.

Skrällspelar även med 10 Felix Vingboons och 11 Avanti L.M. som bägge kan gå starkt upploppet ned om det blir lite tempo på loppet, det vill säga om Ohlsson svarar i tät med Mythical Fortune och Jorma är allt för aktiv på utsidan.

Spelredaktör: Christoffer Wickman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Halmstad: "Har mycket fin segerchans"
Nästa nyhet
V4 Halmstad: ”Har mycket fin segerchans”

V4 Halmstad: ”Har mycket fin segerchans”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

–  Han har två raka segrar för oss och var väldigt fin vid seger senast. Han har bara jobbat lugnt efter senast, men ser fortsatt fin ut och jag tror han har mycket bra segerchans igen. Inga ändringar, säger Francois Travert om Bonito Hornline i V4-3.

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Halmstadtravet. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

2 Kungkurt – Han fick en vilsam resa senast och hade väl lite sparat i mål. Han känns fin i jobben efter det och vi kommer testa helstängt i värmningen idag så får vi se till loppet. Han är väl lite svårbedömd i det här gänget men kommer vi till ledningen ser jag gärna att Peter provar där. Något vidare hett segerbud är man kanske inte men en outsider får man väl kalla honom. Skor runt om, säger Dan Widegren.

4 Global Respons – Han har gjort det väldigt bra i de två senaste starterna och jag är mycket nöjd med honom för dagen, han råkade ut för en incident i sista sväng senast och hade stått med två raka annars. Jag kommer att sikta på ledningen i dag och når jag dit tror jag han säljer sig dyrt, trots tuffare konkurrens. Inga ändringar, säger Stefan Persson.

5 Sobel Jocke – Han återkommer efter paus då han blivit behandlad, och visst kan han behöva lopp i kroppen innan han är på topp. I dag var det väl dock inte det tuffaste emot, och då det handlar om en fin häst i grunden tycker jag att han ska räknas. Han tränar bra, och det är väl Jockes häst emot? Inga ändringar, säger Sören Boel.

6 Bubba Degato – Han har tränat på bra efter senast och känns fin, och i dag möter han lite enklare hästar än senast. Han tålde inte den långa distansen senast, men bör gå bättre i dag och han ska räcka långt. Det är en fin häst. Inga ändringar, säger Francois Travert.

8 Nelle Atticus Jake – Han blev fast med en hel del krafter på Åby näst senast vilket hade gjort honom gott visade det sig på Jägersro. Vi körde på chans och det löste sig perfekt så vi hann fram till segern. I det lilla fältet här bör han väl komma till igen och han ska väl räknas bland de tre främsta. Barfota runt om, säger Sören Norberg.

Lopp 2, V4-2

1 Morpheus – Han var duktig igen senast men det gick lite för fort första halvvarvet vilket satt i benen sista biten. Formen bör det inte vara några fel och även om läget är bra vet jag inte om han kan hålla upp ledningen. Johan säger att han faktiskt aldrig tryckt av honom för fullt första biten men att hästen ändå öppnat snabbt. Löser det sig bara på vägen är han väl inte borta. Skor runt om, säger Ann-Carin Bronsman.

3 Donovan Boko – Han har fått lopp i kroppen efter uppehåll och ska gå framåt med det loppet i sig, och jag tycker han känns fin för dagen. Jag kommer att sikta på ledningen och når jag den positionen är mycket vunnet. Jag tycker han ska vara med bland de tre främsta och slåss, och han är också en av de som ska räknas. I dag blir det jänkarvagn, det har han bara haft en gång tidigare och det var vid seger för tre starter sedan, säger Per Nordström.

4 H.P.R. Aitutaki – Han fick överta ledningen senast och jag tycker väl nog att han borde ha hållit undan. Jag vet inte varför hans insats var sämre än väntat men banan var hård den dagen vilket nog inte passade honom. Nu har vi fint läge men han är ingen raket från start och jag vill nog mest se honom göra en stabil prestation. Skor runt om, säger Mikael Helgeson

6 Hayes – Han vann senast men det var också maximalt och jag tror han får svårt att upprepa det. Formen är det inte fel på men han är inget raket från start och han riskerar att hamna på vingel. Jag hoppas mest på en matlapp och vi ändrar inget, säger Sören Norberg.

10 Ariel T.Dream – Hon fick ett väldigt fint lopp senast och var nästan skyldig att vara tvåa, men jag blev besviken på henne. Jag hittar inga fel på henne och hon tränar som hon ska, så det är bara att prova igen. Hon kan bättre än senast och ska ses med platschans. Inga ändringar, säger Ken Ecce.

11 Nellie Eighteen May – Hon är en kapabel häst i grunden sopm dock dragits med skador. Nu gjorde hon comeback senast men en 12-öppning satt i benen och hon var tidigt trött. Jag tycker att hon tagit det loppet på rätt sätt men från det här läget blir det svårt att runda alla. Lite platschans kanske. Skor runt om, säger Sören Norberg.

12 Gantab Håleryd – Han har gjort bra lopp efter halsoperation och blir bättre och bättre, och jag tycker han står på tur för seger. Utgångsläget i dag blev inget vidare, men han är rätt kapabel så med lite klaff under vägen är han långt fram. Inga ändringar, säger Sören Boel.

Lopp 3, V4-3

1 Bonito Hornline – Han har två raka segrar för oss och var väldigt fin vid seger senast. Han har bara jobbat lugnt efter senast, men ser fortsatt fin ut och jag tror han har mycket bra segerchans igen. Inga ändringar, säger Francois Travert.

2 Lillaxel – Han förtjänade verkligen en fullträff senast efter att han gått bra en längre tid. Han har tagit det loppet på rätt sätt och har dessutom nu ett bättre utgångsläge än på mycket länge. Jag tycker väl att han bara är hyggligt startsnabb men vi bör ändå kunna hamna bra på det. Loppet blev ganska tufft men han står inne och ska väl ses med viss chans. Inga ändringar, säger Anders Zackrisson.

5 Olimin – Han svarade för ett bra lopp senast som fyra från utvändigt ledaren, och formen är god. I dag ställs han dock mot några hyggliga hästar och det känns väl som platschans i första hand. Jag kommer försöka undvika dödens i dag. Inga ändringar, säger Oscar Ginman.

6 Triton Sisa – Han gör debut för oss i dag och det är en spännande häst som kom i fint skick. Han har bara gått lugnt sedan vi fick honom, men på hans tidigare meriter samt hur han känns för dagen måste han räknas tidigt. Peter bestämmer balansen efter värmningen, säger Sören Boel.

7 Vice President – Han var ute på äventyr till Finland senast men var inte alls bra i loppet och jag hoppas han återhämtat sig. Han känns normal i jobben och så var duktig vid segern för två starter sedan. Vi får se vart han står nu men med tanke på sista loppet vill jag mest se honom göra en bra insats igen. Läget är inte det bästa men han kan öppna skapligt. Barfota runt om, säger Emma Bjerkås.

Lopp 4, V4-4

5 Jula Pricerunner – Han har inte startat på ett tag inför det här loppet och han är givetvis lite svårbedömd. Han gick jobb i onsdags och kändes fin, men det är möjligt att det fattas lite. Frank är en duktig kusk och med rätt lopp kan han nog vara med långt fram direkt, men gör han ett bra lopp och grejar en hygglig slant kommer vi vara nöjda med honom. Han var inte alls bra senast, men hade problem i bägge knäna då och kommer vara bättre nu. Inga ändringar, säger Gunilla Hinterlach.

14 Xlnt Conway Class – Han galopperade senast utan att jag vet varför, men han känns pigg och fin i träning och i grunden handlar det om en kapabel häst. Utgångsläget blev inte det bästa i dag, men jag tycker trots det att han ska räknas. Det är en fin häst. Inga ändringar, säger Sören Boel.

15 Twin Peaks – Hon gick bra senast och formen är fin, aktuell distans är heller inget problem för henne. Jag tror på en bra insats, men utgångsläget blev iskallt och det är väl platschans i första hand. Inga ändringar, säger Ken Ecce.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Noras Bean tillbaka - med seger
Nästa nyhet
Noras Bean tillbaka – med seger

Noras Bean tillbaka – med seger

Noras Bean är tillbaka. Årets Prix de France-vinnare vann efter den stora Frankrike-triumfen även L.C. Peterson-Broddas Minne på Jägersro i april. Därefter värmde Noras Bean riktigt dåligt inför Olympiatravet, hästen ströks då kort innan start och tränare Ulf Stenströmer deklarerade att tävlingskarriären var över pga skada.

Efter lite jobb i aveln comebackade dock nioåringen på Årjäng idag. Och mot småljummet motstånd i V64-inledningen spelades Super Arnie-sonen till jättefavorit.

Efter en bra start från tillägg där körande Stefan Söderkvist kunde köra invändigt genom första sväng styrdes Noras Bean ut utvändigt utan rygg uppe vid halvvarvspasseringen. Söderkvist kunde sen överta spets 1800 kvar och därefter var det bara för Stefan att måtta in segermarginalen efter behag.

– Efter värmningen idag kändes det lugnt och han lattjade bara. Är allt bra sedan framöver så kan det bli Frankrike igen senare, sa en uppenbart lättad och mycket nöjd Ulf Stenströmer.  

Segertiden enkla 1.16,5/2660 meter på den lite sega banan.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Indiana: När Sebastian K. föll klev Takter fram

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson