Stefan Hultman gör ett starkt nyförvärv – på den tvåbenta sidan. Det är proffstränaren Pasi Aikio som blir ny försteman.

43-årige Eskilstunatränaren Pasi Aikio har för närvarande 21 hästar på sin träningslista och stallet har i år vunnit i 8 av 39 lopp. Men från oktober månad lägger han ned sin egen tränarrörelse.

Aikio har de senaste tre åren kombinerat jobbet som travtränare med att även fungera som lärare på Öknaskolans travutbildning. När den numera är nedlagd söker sig han nu nya utmaningar. Pasi Aikio är värvad som ny försteman hos Stefan Hultman på Yttersta.

– Hos Stefan är det Formel 1-hästar man får jobba med. Visst har jag haft någon bra häst i stallet hela tiden, men där är det genomgående kanoner, säger han till Travronden.

Vart de hästar som finns i Pasi Aikios träning för närvarande ska ta vägen framöver är ännu inte bestämt, men ingen förutom egenägde Ghetto Blaster planeras att följa med till Hultmans stall.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Tisdag: V4-tips till Umåker

Tisdag: V4-tips till Umåker

Omgången:
Mycket spännande omgång den här tisdagen i Umeå, faktiskt. Det kryllar av speldrag i dag, och den här omgången känner jag för.

Förutsättningarna i Umeå är dessutom bra, uppehåll och klart vettigt väder ska innebära fin bana som erbjuder valfri balans.

Prisvärda spiken:
8 Julia Kaulitz (V4-2)

Speldragen:
2 Michael November (V4-3)
14 Montdore (V4-4)

V4-förslag 1:
V4-1: 3,5,6,9,10,13,14 (7-12)
V4-2: 8 Julia Kaulitz (12-10)
V4-3: 2,3,4,5,8,11 (12-9)
V4-4: 2,3,5,7,11,14 (8-4)
7 x 1 x 6 x 6 = 504 kronor.

V4-förslag 2:
V4-1: 3,5,9,13,14 (6-10)
V4-2: 8 Julia Kaulitz (12-10)
V4-3: 2,3 (4-8)
V4-4: 14 Montdore (3-2)
5 x 1 x 2 x 1 (x20) = 400 kronor.

Dubbeltipset:

Spelförslag 1:
LD-1: 8 Julia Kaulitz
LD-2: 2 Michael November
1 rad x 500 kronor.

Spelförslag 2:
LD-1: 8 Julia Kaulitz
LD-2: 4,5,8,11
4 rader x 100 kronor.

Analys Umeå V4-1:

Ranking: A: 5-13-9. B: 14-3-6-10-7-12. C: 11-4-8-2.

Spetsanalysen:
7 Nordbjörn med vettig chans på tidig ledning från sitt springspår, men 5 Närby Laser lär köras offensivt och bra chans att han tidigt får överta då. Det hörs på Anton Eriksson, kusk bakom Nordbjörn, att han har respekt för Närby Laser och han lär knappast svara.

Loppanalysen:
Kallblodslopp inleder dagens V4-omgång, och favorit blir Carl-Ivar Larsson tillsammans med 9 K.A.Priol och visst ska ekipaget räknas tidigt. K.A.Priol har gjort det bra varje gång en längre tid och levererar alltid starka insatser, och han duger bra även i dag. Det finns dock många kapabla motbud i loppet, och någon given vinnare är han inte.

Tipset i loppet ger jag till 5 Närby Laser, han var väldigt bra vid seger senast och kliver han bara iväg vettigt från start ska det vara bra chans på tidig ledning och därifrån blir han svår att plocka ned.

13 Bläs Linus är lite ojämn i sina prestationer, men kan hur mycket som helst när han väknat på rätt sida och löper han på topp så blir han tuff att stå emot.

14 Björli Svarten var duktig senast och lär knappast vara sämre med det loppet i kroppen och ska räknas tidigt, och 3 Stjärnvira är inte mycket sämre än stallkompisen Bläs Linus om hon skulle få rätt resa och hon känns lite intressant i dag då hon är bortglömd.

Streck också för 6 Storm Peter som jag tycker varit positiv på slutet, samt för 10 Polar Linus som är svår men kapabel de dagar han sköter sig.

Analys Umeå V4-2:

Ranking: A: 8. B: 12-10-6-4-1. C: 9-3-7-5-2.

Spetsanalysen:
4 Akropolis Scandi kan öppna bra, likaså 6 Mill Unix. Jag håller Mill Unix som spetsfavorit, tack vare ensamt springspår. Från tillägg lär Patrik Nygren prova offensivt per omgående med favoriten 12 Speed Delicious, som har ensamt springspår på tillägg.

Loppanalysen:
Robert Berghs 12 Speed Delicious har gjort det väldigt bra i två raka segrar och har minst sagt formen på topp, näst senast tog han i tidigt skede över ledningen och stack sedan enkelt undan till slut via 12,5 sista rundan och senast var det samma melodi. Helt klart är han bra för klassen den här, och stämmer det för honom är det stor risk att han trots 20 meter tillägg tidigt sitter i ledningen och då är det bra segerchans för honom igen. Men…

Att Speed Delicious i dag körs av en ny kusk i form av Patrik Nygren tycker jag är ett klart minus, inget ont om Nygren men Speed Delicious är inte helt enkel och ingen man bara kastar loss från springspår på tillägg och jag spelar därför på strul. Jag har en bättre idé i loppet, och spikar faktiskt emot.

Jag väljer att ta ställning för 8 Julia Kaulitz, jag känner faktiskt en hel del för henne i dag och jag gillar spelvärdet. Hon har gjort det bra en längre period utan att det har stämt för henne, och hon står verkligen på tur för seger. Hon är van tuff konkurrens och strular det bara det minsta för favoriten Speed Delicious tror jag det är dags för henne i dag. Hon är väldigt snabb i benen, och vid minsta klaff tror jag hon sänker rubbet i dag. Spik.

För de som letar gardering i loppet, är 10 Willmore Trot tidig.

Analys Umeå V4-3:

Ranking: A: 2. B: 3-4-8-11-5. C: 12-9-1-6-10-7.

Spetsanalysen:
2 Michael November kan öppna väldigt raskt från start och missar inte ledningen.

Loppanalysen:
Roger Nilsson har fått fram en mycket fin häst i form av 3 Raz Mackenzie, och i dag blir ekipaget jättestora favoriter. Raz Mackenzie vann väldigt lätt på V75 senast och såg väldigt fin ut, och det här är en häst jag gillar skarpt. Jag tycker dock det finns fog för att gå emot honom i dag som jättefavorit.

Raz Mackenzie fick nämligen stå över en kortare period efter senast, Roger Nilsson har nämligen haft sjuka hästar i stallet. Allting meddelas vara väl med favoriten inför detta och normalt ska inte den korta pausen han fick efter senast gjort speciellt mycket med formen, men han har också en V75-final att tänka på och lär inte ”tömmas” i dag. Det står också positionen utvändigt ledande Michael November, och jag går emot.

Jag har betydligt bättre känsla för 2 Michael November, det här är en allt annat än enkel häst men löper han bara upp till sin kapacitet tror jag han leder det här loppet från start till mål. Han höll visserligen undan från spets i årsdebuten näst senast, men travade illa då och var senast inte alls som bäst. Inför detta är han dock behandlad och tillfixad, och löper han upp till det jag vet att han kan så tror jag inte ens att favoriten Raz Mackenzie slår honom. Det här är en riktig flygmaskin, och den dagen han börjar fungera fullt ut så har han mycket att hämta uppe i norr.

Skulle Michael November och Raz Mackenzie duellera lite för tufft mot varandra, kan de bjuda in de övriga i matchen och det finns några helt ospelade travare i loppet som jag bara måste strecka. 8 Package Deal har inte startat på länge och lär knappast vara på topp, men är riktigt bra i grunden och känns intressant som helt ospelad. 11 Sitka Rod har betydligt bättre form än vad resultatraden visar och skräller snart, och 5 Västerbo Carreau är fruktansvärt ojämn men även han är bra i grunden och kul som ospelad.

4 Hot Deposit ska tävla barfota runt om i dag, och ska givetvis även han räknas tidigt bakom favoritduon.

12 Pompano är van tuff konkurrens och duger normalt gott i detta sällskap, men utgångsläget lämnar en del övrigt att önska i dag och man meddelar passivt upplägg från stallet. Han är ändå en del spelad i dag, och därför står jag över honom. Han har fått många tuffa lopp i år, och bör som sagt köras snällt i dag och då bör det bli långt fram.

Analys Umeå V4-4:

Ranking: A: 14. B: 3-2-7-11-5-8-4-9. C: 15-13-12-6-10-1.

Spetsanalysen:
2 Blue Star Titania kan öppna snabbt och missar normalt inte ledningen med dessa förutsättningar.

Loppanalysen:
14 Montdore gör en väldigt intressant debut för Robert Bergh, och trots tuffa förutsättningar med bakspår och många hästar att runda i dag tror jag på bra segerchans direkt. Jag är svag för den här hästen och tror det är en V75-vinnare inom kort hos Bergh, och då han ska tävla barfota runt om direkt som det verkar så bör han bli tuff att stå emot. Han har varit kort tid hos Bergh och behöver säkert lite mer tid på sig, men han är bra den här.

3 Flora Tooma är lite speciell när startbilen ska släppa fältet, och där har hon en kritisk punkt. Håller hon sig dock bara på benen så duger hon gott, och i dag ska hon testas barfota runt om för första gången. Räknas.

2 Blue Star Titania kan öppna snabbt och får gälla som klar spetsfavorit härifrån, i den positionen tycker jag inte att hon ska nonchaleras.

7 Tobbe Dreamcatcher håller jag högt, och 11 Dream On Silvio är det bra rapporter på inför detta och hon har tidigare visat att hon kan avsluta vasst med rätt resa.

Streck också för 5 Wire som kan öppna bra från start, och skulle Susanne H Osterling lyckas snuva Hanna Olofsson och Blue Star Titania på spets så kan det hålla länge.

8 Obelix M. är bra, men har dåligt utgångsläge i dag och jag tror han får svårt att komma till härifrån Jag står över.

Spelredaktör: Christoffer Wickman.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
V4 Umåker: "Inget tyder på att han är sämre idag"
Nästa nyhet
V4 Umåker: ”Inget tyder på att han är sämre idag”

V4 Umåker: ”Inget tyder på att han är sämre idag”

Gratis tips, det hittar du här på travnet varje dag! Du har väl heller inte missat att vi har intervjuer till lunchtävlingarna varje vardag?

– Han har gjort det bra varje gång på slutet och tävlat bra länge, och det finns ingenting som tyder på att han ska vara sämre i dag. Han fick visserligen stryk senast, men det var mot en bra häst också. Får han ett vettigt lopp så tror jag på vettig segerchans i dag. Inga ändringar, säger Carl-Ivar Larsson om K.A. Priol (V4-1).

Nedan publiceras också alla dagens andra intervjuer till lunchtävlingarna på Umåker. Och såklart – travnet erbjuder också ranking, analyser och systemförslag både till V4 och V64 – varje dag.

Lopp 1, V4-1

3 Stjärnvira – Hon står lite hårt inne i loppet i dag, men jag tror hon kan sänka sitt rekord och skulle hon få sitt lopp så tycker jag inte att hon ska nonchaleras. Hon har inte startat på ett tag, men tränar bra och jag har gjort det jag kunnat. Normalt är det väl några som är lite för bra på tillägg, men med rätt resa kan det som sagt gå vägen då hon är stark. Barfota runt om som senast, säger Martin Lundahl.

5 Närby Laser – Det är bra form på hästen. Han har varit bra och han måste räknas tidigt här även om det var ett par bra emot. Nu har jag gjort illa axeln och kommer att stå över den här körningen men hästen är inte svårkörd och spåret ska han greja. Inga ändringar, säger Ingvar Nyberg.

7 Nordbjörn – Han travar förbättrat i jobben nu men det är en tuff uppgift som väntar. En sådan som Närby Laser rår vi inte på och det är platschans. Han är ojämnt startsnabb och jag hoppas vi hittar ner någonstans. Barfota runt om och jänkarvagn igen, säger Anton Eriksson.

9 K.A. Priol – Han har gjort det bra varje gång på slutet och tävlat bra länge, och det finns ingenting som tyder på att han ska vara sämre i dag. Han fick visserligen stryk senast, men det var mot en bra häst också. Får han ett vettigt lopp så tror jag på vettig segerchans i dag. Inga ändringar, säger Carl-Ivar Larsson.

10 Polar Linus – Han galopperade senast när det gick lite för fort för honom men i övrigt känns han bra. Han är inte så tokig när han väl håller sig på benen men härifrån riktar vi in oss på pengar i första hand. Skor runt om, säger Mats Bucht.

13 Bläs Linus – Han är lite upp och ned den här hästen, men han kan allt när han är på rätt humör. Jag tycker att han känns fin för dagen, och är han som han ska tror jag de övriga måste ha en bra dag för att stå emot honom. Skor runt om som senast, säger Martin Lundahl.

14 Björli Svarten – Han svarade för ett bra lopp senast som tvåa och ska med det loppet i kroppen gå framåt ytterligare till det här, jag tycker att han är på gång för dagen. Utgångsläget blev dåligt, men med lite klaff under vägen tycker jag inte att han ska nonchaleras. Inga ändringar, säger Jan Norberg.

Lopp 2, V4-2

4 Akropolis Scandi – Han var riktigt bra senast efter tung resa och formen verkar fin. Han är mycket liten men det är en fin travare. Han har slagit ihop någon gång och galopperat då käken varit för lång men normalt är han helt stabil. Berghs häst kanske kommer tidigt men vi kanske kan få rygg på den. Inga ändringar, säger Sören Rehnmark.

6 Mill Unix – Han har gjort två bra lopp på slutet och han är i bra ordning för dagen, senast borde han kanske vunnit men jag körde lite för sakta med honom den gången och jag tyckte jag körde bort honom. Han kan öppna snabbt från start och ensamt springspår passar därför bra, men sedan får jag se vilken taktik jag använder mig av. Hade det varit kort distans hade jag trott mycket på honom, full väg har han inte gillat tidigare så det är ett frågetecken. Spontant tror jag han får svårt att stå emot några på tillägg, och jag är nöjd om han slåss om en plats. Barfota runt om som vanligt, säger Martin Åkerlund.

8 Julia Kaulitz – Hon har gjort det bra varje gång i de senaste starterna och står lite på tur för seger, och även om Berghs häst är bra kan det kanske vara dags i dag. Hon kommer att starta tätt nu, men jag tror att det kan göra henne vassare. Hon går bara att köra på ett sätt, det är ryggar och gå till slut som gäller. Skor runt om som på slutet, det tycker jag faktiskt bara är en fördel för henne. Norskt huvudlag som vanligt, säger Jimmy H Andersson.

10 Willmore Trot – Han var gjorde ett ganska bra lopp senast trots resultatet och i starten innan det var han duktig vid segern. Det här är en häst med kapacitet för klassen som nog chans om det löser sig på vägen. Barfota bak, säger Mats Bucht.

12 Speed Delicious – Han har gjort det väldigt bra i två raka segrar och har fungerat fint på slutet, och det finns ingenting att anmärka på efter senast. Den här gången blev dock utgångsläget tråkigt samtidigt som han körs av en ny kusk, och det är ganska mycket minus tycker jag. Får Patrik bara lite känsla för hästen ska det givetvis räcka långt igen, men jag vill varna lite för läget och ny kusk på honom. Inga ändringar, säger Tobias Eklöf i Robert Berghs stall.

Lopp 3, V4-3

2 Michael November – Han har mycket bra kunnande men han måste hålla ihop travet också. Vi har behandlat och masserat och han känns faktiskt piggare och finare nu så vi har lite plus på honom även om vi inte hittat några direkta fel. Vi siktar på spets och det blir åter barfota runt om. Han kan absolut vinna om han fungerar men annars vinner väl Rogers häst, tränarsambon Bert Pettersson.

3 Raz Mackenzie – Jag har haft en del sjuka hästar i stallet och han fick pusta en vecka efter senaste starten men han verkar ha klarat sig fint och han verkar fin i jobben. Vi ändrar inte på något till denna start. Han har V75-finalen på gång och taktiken får ge sig. Han tål att göra en del själv om det skulle behövas, säger Roger Nilsson.

4 Hot Deposit – Han är inte så tokig, men jag tror han får svårt att slå de bättre hästarna i loppet i dag. Både Michael November och Raz Mackenzie är bra, och normalt tror jag inte att han rår på dom, säger John Östman.

8 Package Deal – Vi ligger lågt och smyger med. Dels är han bortlottad och dels behöver han lopp i kroppen för att komma i form. Vi kör med skor runt om den här gången, säger Krister Söderholm.

11 Sitka Rod – Han har bättre form än vad raden avslöjar och senast tycker jag väl att jag körde bort honom en aning. Jag tror att han har en bättre placering med annat upplägg men nu har vi ett läge som försvårar det hela. Barfota bak, säger Christian Månsson.

12 Pompano – Han var inte som bäst senast, han fick visserligen ett väldigt tufft lopp men han borde kunnat bättre. Efter senast har vi kollat upp honom utan att vi har hittat några fel på honom, och jag tror helt enkelt att han bara hade en dålig dag samtidigt som han tävlade med skor bak. Allting verkar väl med honom och jag tror han gör ett bra lopp i dag, men utgångsläget blev tråkigt och då han fått väldigt tuffa lopp i år tror jag Petter kommer köra snällt med honom. De värsta konkurrenterna såg ut att få bättre utgångslägen, och det gör att det känns som en platschans. Barfota runt om i dag, säger Sandra Eriksson.

Lopp 4, V4-4

2 Blue Star Titania – Hon känns som hon ska för dagen och hon gör alltid sitt i loppen, och från fint utgångsläge tycker jag att hon ska räknas i dag. Hon är i bra ordning för dagen, och verkligen på hugget här hemma. Taktiken är upp till Hanna, men hon kan öppna snabbt om man så önskar det. I dag kommer hon att tävla barfota fram och med aluminiumskor bak, det var Hannas förslag efter galoppen senast, säger Marielle Sandqvist.

3 Flora Tooma – Hon är lite svår när startbilen släpper fältet, där har hon en kritiskt punkt och där måste hon sköta sig. Sköter hon sig dock och håller ordning på sina ben tycker jag hon ska räknas tidigt i dag, och det är stallets bästa chans på V4-spelet. Hon är i bra ordning för dagen och duger bra i det här loppet. Eventuellt kommer hon att testas barfota runt om för första gången i dag, säger Sandra Eriksson.

5 Wire – Han hamnade hopplöst till på det senast men känns bra i övrigt. Insatserna innan det har varit bra och nu när vi fick fint läge hoppas jag att vi kommer ledningen och provar där. Barfota fram, säger Mats Bucht.

8 Obelix M. – Han har bra form hästen och jag tror på en fin insats, men utgångsläget blev inte det bästa och det måste lösa sig lite under vägen härifrån. Löser det sig under vägen är han med bland de tre främsta. Barfota runt om som vanligt, säger John Östman.

11 Dream On Silvio – Hon fick en hjälm i huvudet senast och galoppen var alltså inte hennes fel. Jag tycker att hon gjort bra lopp innan det och det här är en fin häst. Formen sitter där den ska och jag tycker inte att hon behöver vara helt borta ur segerstriden här. Barfota runt om, säger Christian Månsson.

14 Montdore – Han gör debut för oss i det här loppet och det ska bli kul att se honom, men han har inte varit hos oss så länge utan bara i två-tre veckor. Han var väldigt fräsch och fin när han kom och fick träna på ganska hårt direkt, men han är lite trög och även om det känns som en rätt fin häst så tror jag han behöver lite mer tid hos oss innan han hittar det där lilla extra. Balansen lär bestämmas efter värmningen, säger Tobias Eklöf i Robert Berghs stall.

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
ATG testar tidigare spelstopp
Nästa nyhet
ATG testar tidigare spelstopp

ATG testar tidigare spelstopp

Oddsförändringar efter att loppen startat är en företeelse som både upprört och diskuterats. På måndag genomför ATG en testkväll med tidigarelagt spelstopp.

Att oddsen ändrats på ATG.se eller på storbildstavlor efter det att starten gått och ibland sent i loppen, är något som varit ämne för diskussion en längre tid.

Företeelsen har föranlett misstanke att vissa äger möjlighet att spela efter start. I själva verket är det orsakat av att ATG inte äger den tekniska möjligheten att uppdatera oddsändringarna utan en viss fördröjning.

– Vi förstår dock att ändrade odds på storbildstavlan eller i mobilen mitt i ett lopp kan skapa irritation och väcka misstankar, skriver ATG:s totochef Eric Bolander på atgidag.se.

Med anledning av detta genomförs alltså en testkväll på måndag, den 22 september. Det är kvällstävlingarna på de båda banorna Färjestad (V64) och Mantorp som spelet kommer att stängas tidigare än brukligt. Spelstopp genomförs då banans speaker annonserar ”3o sekunder till start”.

Här kan du läsa mer om testkvällen.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Liten uppgång för svensk travavel
Nästa nyhet
Liten uppgång för svensk travavel

Liten uppgång för svensk travavel

Efter tre år av stadig nedgång för den svenska travaveln verkar det nu som om årets betäckningssiffror påvisar ett litet trendbrott.

Antalet betäckta ston har minskat för varje år under de tre senaste åren. Men statistik som Svensk Travsport tagit fram visar på ett trendbrott och att de negativa siffrorna för svensk travavel kan vara på väg att stabiliseras.

I jämförelse med samma tid i fjol har betäckningarna inom varmblodsaveln ökat marginellt; från 3851 till 3860 (alltså ett plus med 9).

– Vi är väldigt glada för att den minskning som skett under tre år mellan 2011-2013 stoppats upp. En stark inhemsk travhästuppfödning är basen för den svenska travsportens position som en världens främsta, säger Svensk Travsports avelschef Christina Olsson på travsport.se.

Antalet verksamma avelshingstar ligger kvar på samma nivå. Totalt finns det 209 stycken. Av dessa är 159 uppstallade i Sverige, övriga 50 är så kallade ”listhingstar”. De i Sverige stationerade hingstarna redovisar 3333 ston, medan ”listhingstarna” har genomfört 527 betäckningar.

Tre hingstar har under 2014 fått full bok, det vill säga betäckt maximala 150 ston. Det är Maharajah, Pastor Stephen och S.J.’s Caviar som varit populärast. Andra flitiga hingstar är Gift Kronos (94), Love You (90), Scarlet Knight (85) och Joke Face (88).

Noterbart är att cirka 300 ston har gästat andra länder, företrädelsevis Frankrike, för betäckning och därför inte finns med i statistiken.

Här kan du se Svensk Travsports preliminära betäckningsstatistik för 2014.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Kriterie- och Oaks-kval: 12:e raka för Al Dente

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson