Comebacken för Noras Bean känns nu allt mer nära förestående. Nioåringen glänste i ett snabbjobb inne på Axevalla.

Elvafaldige miljonären och årets Prix de France-vinnare Noras Bean lade tävlingsskorna på hyllan i våras. Det efter att ha skadats kort före tilltänkt start i Olympiatravet.

I förra veckan lät dock hästens tränare Ulf Stenströmer meddela att den nioårige hingsten förbereds för en återkomst på tävlingsbanan. Under onsdagen gick Noras Bean ett snabbjobb inne på Axevalla och att döma av det är återkomsten nära.

Noras Bean glänste då han ensam med skor på samtliga hovar och framför en sulkett, travade 1.15,5 över 1600 meter. De avslutande 500 meterna avverkades efter 13,2, skriver travronden.se.

– Mycket nöjd med dagens snabbjobb inne på Axevalla med Noras. Hoppas jag är lika nöjd i morgon och efter fredagens lugna jobb, skriver Ulf Stenströmer på twitter.

Läs även: Noras Bean förbereds för comeback 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Father Patrick vill ha revansch på Trixton

Father Patrick vill ha revansch på Trixton

Kanadensiska Mohawk Racetrack lockar men en fullspäckad lördag. Höjdpunkten är Canadian Trotting Classic där Jimmy Takters treåringskanoner Father Patrick och Trixton ska mötas i en förmodad duell.

Det bjuds riktigt fin sport i Kanada när Canadian Trotting Classic (682 000 C$) för treåringarna körs på Mohawk denna lördag. Loppet ser på förhand ut att handla mellan Father Patrick och Hambo-vinnaren Trixton. Båda som bekant från Jimmy Takters stall.

Fler topplopp vankas dock under dagen. Elegant Image Stakes körs för de treåriga stona och här finns bland andra Takters Shake It Cerry och Åke Svanstedts Heavens Door.

Tvååringarna gör upp i William Wellwood Memorial (hingstar och valacker) och Peaceful Way där nya supertalangen Mission Brief (tränad av Ron Burke) ställer upp.

Här är startlistan till Canadian Trotting Classic:

1609 auto

1 EL Titan – Chris Christoforou
2 Harper Blue Chip – Sylvain Filion
3 Muscle Matters – Mario Baillargeon
4 Il Sogno Dream – Aaron Merriman
5 Trixton – Jimmy Takter
6 Father Patrick – Yannick Gingras
7 Damfoolrmillionair – Randy Waples

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Statistikanalys: V86 - Solvalla/Bergsåker
Nästa nyhet
Statistikanalys: V86 – Solvalla/Bergsåker

Statistikanalys: V86 – Solvalla/Bergsåker

Jens Sjödén, författare till Statistikbibeln V75, bjuder här på en genomgång av dagens V86-omgång på Solvalla och Bergsåker.

Det är kuskarna som vinner loppen, det är aldrig hästarna. Jag har enbart spelat på kuskarna från början, sedan jag var liten grabb.”

Det gamla citatet från storspelaren Christer Eriksson ringde i öronen på mig efter V86-2 förra onsdagen.

Då hade omgången inletts med en dundertabbe från kusken bakom omgångens största favorit – sådana brukar ju annars infria på V86. ”När det finns open stretch, blir kuskarna än mer benägna att släppa ledningen till en storfavorit. Den mest sannolika utgången av loppet är att favoriten tidigt körs till ledningen och vinner” hade jag resonerat på förhand.
Men tji. Kusken somnade bland de sista och tog inga initiativ alls. Att han sedan visade sig ha fältets överlägset bästa häst spelade ingen roll – då raketspurten sattes in var ledaren redan i mål.

Det var länge sedan jag såg en sådan häpnadsväckande tabbe av en (svensk) kusk, men det kom att toppas redan i nästa lopp!

Alla hästar gynnas av ledningen, men Knifetown Action är en sällsynt spetsberoende individ. ”Han går absolut bäst i spets och taktiken är given! Räknas om han kommer till pik!” sade stallets försteman i Travronden. Stig H fyllde på i sin spalt i Aftonbladet: ”Skulle han komma till ledningen vet vi att han går bra där.”

I loppet spetsade Knifetown Action bekymmersfritt på några steg och fick bestämma i lågt tempo samtidigt som några galopperade bort sig. Snarlikt starten innan, där han enkelt spetsvann från samma läge mot likvärdigt motstånd; det var nog till och med lite tuffare den gången.

Men kusken visade sig, häpnadsväckande, inte vara påläst. När en mindre meriterad (men hårdare spelad) häst kom upp på utsidan, släppte han direkt. Ledaren vann naturligtvis, och själv blev han fast i rygg med krafter kvar i mål.

Hur det går i loppen beror bara på hur kuskarna kör. Om det inte handlar om någon halvdöd häst naturligtvis” fortsatte Christer Eriksson i den där intervjun i Aftonbladet för drygt två år sedan. I onsdags blev han sannspådd (igen) och mitt system var dött redan efter två lopp.

Annars blev man också påmind om hur barnsligt enkel V86 som spelform är. Man kan kräva exakt 4A (favoriter), vare sig mer eller mindre. Sedan vet man att det vinner tre hästar rankade 2-3 – och så kommer det en jätteskräll någonstans, för det mesta i ett 1640a-lopp.

Den här föga komplicerade och ringa kostsamma spelstrategin har jag tjatat om halva året sådär, och den slog in igen. Bara 56 000 kr den här gången dock. Det finns som bekant ett exempel på en sådan rad som ingen hittade, bara för att omgångens enda skräll var för stor. Man har också sett en sådan rad ge 1.3 miljoner, och en gång blev det fina 165 000 fastän enda skrällen var så pass lättfunnen som 6:e-rankad.

Att lämna in ett system uppbyggt så, kostar bara 16 kr. Då gäller det att ha pekat ut rätt skrällopp och även ha spikat rätt; det är förstås lättare sagt än gjort. Men till det låga priset kan man ju lämna in ett tiotal varianter, rentav ett hundratal om man är ett gäng, och i princip ”köpa” sig åtta rätt på V86! Sedan är det spännande att se vad utdelningen blir… det har ju hänt att det stannat vid fyrsiffrigt också.

Favoriten vann sista i onsdags, men fanns ”bara” på 79% av de kvarvarande systemen. Det brukar ju vara 90%+. Men så var det också omgångens näst svagaste favorit… det vore intressant att jämföra med hur det såg ut i gruppen ”alla inlämnade system”. Hälften så mycket där kanske.

V86-1: Autostart, medeldistans, 8-hästarslopp
Som Gulddivisionen ungefär; det är bara 8 startande på lördag också. Dock är förstapriset lite lägre här.

8 Nahar är en sällsynt osäker individ för att tävla i Guld. Faktiskt har han galopperat alla tre gånger han startat med spår 8 bakom bilen. Därtill har han presterat långt under sin förmåga i de senaste starterna och verkar formlös. Att i det läget köpa honom som jättefavorit… nä.

Här möter favoriten bara sig själv, men det kan bli nog så svårt. Jag minns några rader jag skrev efter hans elitloppsseger (apropå tidigare elitloppssegrare) som verkar bli sannspådda: ”Som elitloppsvinnare blir man naturligtvis aldrig bortglömd… Det är knappast lönsamt att stötta gamla elitloppsvinnare på toton. Det är ingen vild gissning att Nahar kommer att överspelas i förhållande till chans i princip i alla starter i resten av sitt liv. Han kommer säkert vara bra och vinna lopp och ytterligare fina pengar – till ägarna, men inte till de som spelar på honom. Låg oddsnivå och några tunga fall som favorit är u-tipset.”

Räknar man bort favoriten, lär det stå mellan spetshästen 3 David Sisu och den för dagen ”bästa hästen” 7 Labero Broline. Dessa är också andra-tredjehandare, och statistiken visar att det ”aldrig” skräller under rådande förutsättningar.

V86-2: Autostart, kort distans, mellanklass [sid 13-14]
Här trodde jag att bästa hästen 1 Yes We Can skulle bli klar favorit, och tänkte poängtera hur ofta favoriter fastnar från innerspåret. Men i skrivande stund är han bara tredjehandare och är bara spelad till 13%. Då är han plötsligt underspelad i förhållande till chans. I normalfallet ligger chansen på 27%, och normalt har favoriten mer spel än så på sig. Nu är istället spelvärdet högt – spikidé!

V86-3: Två tillägg, medeldistans, stolopp
7 Bella Donna eller 12 Hankypanky Pagan? Spetshästen eller bästa hästen? Spår 7 på start eller spår 5 på tillägg? Allt talar för den förstnämnda – spik. Därtill är propositionen utskriven till hennes fördel. Tvillingen blir 1-7 – och 10 Eleanor Rigby tar sista trioplatsen?

V86-4: Autostart, kort distans, 10-hästarslopp [sidan 8]
9 Reven d’Amour stod för sin karriärs starkaste prestationer under juni-juli. I augusti blev det bara två starter. Först vek han ned sig i ledningen i första heatet i Åby Stora, sedan fick han gå bakifrån och då slutade han oplacerad.

Är den hysteriska formtoppen borta? Det verkar så. När man dessutom dragit det praktusla 9:e-spåret – bara spår 2 är jämförbart illa – ser spelvärdet ut att vara lågt.

Form slår klass heter det, och den andre betrodda – 6 Digital Ink – har knappt visat form på hela året. Det var dock en liten uppryckning senast som trea. Då han verkar uppåt medan 9 verkar nedåt, så är det fördel honom – särskilt med tanke på, att startspåret dessutom blev mycket bättre.

Men spelvärdet är riktigt lågt på båda favoriterna. 5 El Sueco (första barfota!) är spetsfavorit från bästa spåret, men man ska släppa till tredjehandaren 7 Beer Summit och då ska den hästen också ha bästa chansen.

Jag noterar att Stig H är påfallande positiv kring 2 Kash’s Cantab. Om hästen skulle prestera på samma nivå som i våras, då han var tvåa-trea i Olympiatravets försök och final, så vore han ”klar” i det här gänget över sin idealdistans. Men han har ju varit sämre sedan dess. Hästen är startsnabb och har fin spetschans, men jag litar inte på kusken (se ingressen). Såklart hästen vinner om han äntligen får gå i spets, men kusken släpper säkert till 7 Beer Summit.

7: 0-0-0 i år och 33 raka utan seger. I det här sällskapet är nog 3 Aisle Stand ändå bästa hästen just för dagen. Rankas tvåa på det.

V86-5: Autostart, medeldistans, kallblod
För att hitta någon vettig statistik kring det här loppet får jag gå till vardagarnas V4-spel. Sådana här lopp (i aktuell klass) är väldigt sällsynta på såväl V86 som V75.

Man finner att skrällrisken är låg; 92% av vinnarna finns rankade 1-5. De som underspelas är de som rankas 2-4. I den gruppen har alla bättre chanser än sina spelprocent.

En annan intressant sak är, att turordningen är mycket duktigare på att peka ut vinnare i sådana här lopp än den vanligtvis är. Spelar man de två översta går man med vinst. Omvänt vinner de tre sista nästan aldrig och genererar brakförluster på spelet.

Jan-Olov Persson blir som vanligt hårt spelad, men man har 20 raka utan seger och innan dess bara en seger på 15 starter. Stallformen är inte alls som man är van vid med andra ord (tidigare i år 21% segrar).

Mest plus till 10 och 12, som både toppar turordningen och ligger rankade topp-5. Precis bakom dessa hittar man loppets två främsta spetsbud, 2 och 7. Då man ändå bör gardera loppet kan man ta med dem också.

V86-6: Autostart, kort distans, låg klass [sid 11-12]
Flera tipsters tycker att 3 Volstead har en perfekt uppgift, men antalet lopp där en ensam treåring går ut och städar av äldre kan räknas på ena handens fingrar. Nu har man i och för sig haft TUR; de motståndare som anmäldes håller i flera fall P21-klass.

I skrivande stund är favoriten spelad till 79%. Så stor segerchans kan en häst inte ha. Man kan komma nära, om precis allt talar för, men så är det inte här. Förutom åldersminus finner man också ett tydligt spårminus. Infriandeindex från spår 3 är låga 0.73; det innebär att spåret handikappar chansen med 27%.

Favoritens största fördel är det stora favoritskapet i sig. Det innebär att man med högre sannolikhet får ledningen, och i den positionen kan vem som helst vinna vilket lopp som helst. Mycket mer än 50/50-chans rör det sig knappast om ändå – kraftigt överspelad alltså.

1 Cut Him Some Slack höll spets under identiska förutsättningar för tre starter sedan. Då valde kusken att släppa ledningen för att i stället gå ut i dödens. Strategin misslyckades och hästen föll som 15-för-10-favorit. Om man väljer att hålla upp ledningen nu blir det spännande: Favoriten visade sist att han är sårbar i dödens, då han tröttnade redan efter 1300 m.

I sådana här lopp kollar man normalt först på den som vunnit spårlotten, då den i schablonfallet har så överlägsen chans. Här alltså 5 Laurentius Amour. Nu är det inte mycket mer än läget som talar för den hästen. Jo, en sak till: Det är en häst som överraskat förr och som spelarna brukar underskatta. Den som spelat henne i alla 40 starter har fått 82 insatser tillbaks!

5 är spelad till 0.23%. Det innebär att Spelarna tror, att hon vinner loppet 1 gång på 435! Så liten chans kan ingen häst ha. Hästen ligger rankad 8, och schablonchansen för en 8:e-handare ligger på 1/33. Med tanke på den kraftiga spårfördelen (och spelarnas tendens att glömma bort henne) så är chansen knappast mindre än så i det här loppet. Fint spelvärde alltså, trots en förlustrisk om 97%…

Statistiken visar, att omgångens mest lågrankade vinnare oftast kommer just i V86-6.

V86-7: Autostart, kort distans, mellanklass
Spelmässigt snarlikt föregående lopp, men lite högre klass och normalt då lite mer pålitlig favorit. Även här har favoriten spår 3, och även här är den spetsfavorit – kanske ännu mer klar sådan. Då är ju 3 Fashion Diva ett mycket bättre spelobjekt, spelad till ”bara” 34% – inte ens hälften så mycket som föregående favorit, trots en snarlik segerchans.

V86-8: Autostart, medeldistans, 4-åriga ston i låg klass [sidan 52]
Spelmässigt ointressant lopp där favoriterna i regel vinner – speciellt om de har gynnsamma spår 4. Och ännu mer sannolikt blir det, om de även når ledningen. Då är chansen betydligt bättre än 50/50, och det får sägas gälla 4 Paduca Dream här.

Det bästa är, att favoritskapet inte är något av dagens största. Det sämsta är, att det alltid blir under-rens då favoriten segrar i sista avdelningen.

Sammanfattningsvis…

…en speciell omgång. Alla spikar 8 Nahar (V86-1) och 3 Volstead (V86-6). Dessa spelas oerhört hårt, till en nivå som överstiger den chans som (i alla fall varmblodiga) travhästar kan ha. Jag förstår att de säkert har 50/50-chanser att vinna, och att vi därmed kan stå inför en riktig lågutdelare. Det brukar trots allt vinna fyra favoriter inom V86-spelet.

Jag kommer ändå att spela med andra spikar. 1 Yes We Can (V86-2), 7 Bella Donna (V86-3), 3 Fashion Diva (V86-7) och 4 Paduca Dream (V86-8) tycker jag ser bra ut. Bästa tvillingen och trion verkar finnas i V86-3. Lycka till med spelbeslu

/Jens Sjödén
Mejl: mailajens@yahoo.se 
Jens Sjödén
 ger ut Statistikbibeln V75, samt även Solvallabibeln V86.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
BBS Sugarlight mot dansk elit på Lunden
Nästa nyhet
BBS Sugarlight mot dansk elit på Lunden

BBS Sugarlight mot dansk elit på Lunden

B.B.S. Sugarlight fick inte plats i Trotting Masters-finalen på Lunden – men väl i N.J. Koster Memorial som körs samma eftermiddag.

Den norsktränade segermaskinen B.B.S. Sugarlight hade förhoppningar på att tampas mot de största i Trotting Masters-finalen men poängen räckte inte för att få en plats bland de tolv.

Men Jubileumspokals-tvåan tävlar ändå i Köpenhamn på söndag. Hästen kommer ut i N.J. Koster Memorial med 125 000 danska kronor i förstapris. Bland motståndet finns väl valda delar av den danska eliten samt fjolårets Kungapokalsvinnare El Mago Pellini.

Här är startlistan:

1600 auto

1 Marquis Ås – Björn Goop
2 Amour Rapide – Johnny Takter
3 El Mago Pellini – Lutfi Kolgjini
4 Neo Holmsminde – Steen Juul
5 B.B.S. Sugarlight – Peter Untersteiner
6 Open – Jeppe Juel
7 Obelix B.T. – Erik Adielsson
8 O’grady – Flemming Jensen
9 Politiken – Morten Friis

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Här är uttagningarna till Kriteriet och Oaks
Nästa nyhet
Här är uttagningarna till Kriteriet och Oaks

Här är uttagningarna till Kriteriet och Oaks

På måndag kväll är det dags för treåringarna att gå ut i hetluften på Solvalla. Hela kvällen vigs åt uttagningslopp till Kriteriet och Oaks.

Det är söndagen den 28 september som årets finaler av Svenskt Trav-Kriterium och Trav-Oaks avgörs på Solvalla. Förstaprisen då är 2 miljoner, respektive 1,4 miljon kronor.

På måndag avgörs uttagningarna till de stora årgångsfinalerna. Totalt är det sex försök till vardera av loppen, vilket betyder att ettan och tvåan från varje uttagningslopp tar plats i finalen.

Så här ser startlistorna ut:

Kriteriet, uttagningslopp 1, 2640 auto

1 Errol Boko – Jorma Kontio
2 Audio Panel – Robert Bergh
3 Melvin Palema – Anders Svanstedt
4 Michelangelo Ås – Johnny Takter
5 Carabinieri – Peter Untersteiner
6 Mellby Ciceron – Björn Goop
7 Wingait Holger – Stefan Persson
8 Cash Gamble – Per Lennartsson
9 Al Dente – Örjan Kihlström
10 Jibb Futura – Jennifer Tillman
11 Quality Q.C. – Markus B Swedberg

Kriteriet, uttagningslopp 2, 2640 auto

1 Beppe Am – Johan Untersteiner
2 Conlight Ås – Stefan Söderkvist
3 Thewayiam Ås – Johnny Takter
4 Victor A.U. – Torbjörn Jansson
5 Eastar Rapida – Ulf Ohlsson
6 Rightkindoftrouble – Peter G Norman
7 Hero Sjöhammar – Erik Adielsson
8 Explosive Dust – Örjan Kihlström
9 Spirit Real – André Eklundh
10 Bullseye Pellini – Peter Untersteiner
11 Buddha – Björn Goop

Kriteriet, uttagningslopp 3, 2640 auto

1 Place Your Bet – Torbjörn Jansson
2 T. Rex Sisu – Erik Adielsson
3 Mellby Club – Jorma Kontio
4 Je t’Aime Express – Peter Untersteiner
5 Filur Band – Ulf Ohlsson
6 Alf H.L. – Joakim Lövgren
7 Strong Will – Daniel Berglund
8 Island Life – Thomas Uhrberg
9 Orion Tilly – Björn Goop
10 Meslon – Johnny Takter
11 Digital Frame – Örjan Kihlström

Kriteriet, uttagningslopp 4, 2640 auto

1 Othello Tilly – Björn Goop
2 Sapajou – Erik Adielsson
3 Officer C.D. – Robert Bergh
4 Diable d’Inverne – Åke Lindblom
5 Gross Weight – Örjan Kihlström
6 Global Revenge – Stefan Söderkvist
7 Zigge Silvio – Peter Untersteiner
8 Robic Lane – Jorma Kontio
9 Bison Spiro – Anna-Karin Rundqvist
10 Brothers In Am – Per Lennartsson
11 M.T. Jeffery – Ulf Ohlsson
12 From Dust to Dawn – Johnny Takter

Kriteriet, uttagningslopp 5, 2640 auto

1 Bortolomiol Am – Johan Untersteiner
2 Stay Alert – Peter Untersteiner
3 The True F. – Stefan Söderkvist
4 Flirtincostashorta – Björn Röcklinger
5 Emmett Brown – Erik Adielsson
6 Mr Southwind – Torbjörn Jansson
7 Lord Flax – Fredrik Söderberg
8 Desuper Filus – Ulf Ohlsson
9 Psycho – Björn Goop
10 Eclipse Boko – Jorma Kontio
11 One More Rebel – Örjan Kihlström

Kriteriet, uttagningslopp 6, 2640 auto

1 Othello Face – Örjan Kihlström
2Global Revolver – Erik Adielsson
3 Angelo Zaz – Jorma Kontio
4 Digital Collection – Robert Bergh
5 Ready Ribb – Ulf Ohlsson
6 Nose Gear – Stefan Melander
7 Sloppy Joe – Thomas Uhrberg
8 Västerbo Eclair – Peter Ingves
9 New Generation – Björn Goop
10 Dupont – Bo Eklöf
11 Wollafur – Juhani Partanen
12 Furious Francis – Åke Lindblom

Oaks, uttagningslopp 1, 2140 auto

1 Secret Service – Örjan Kihlström
2 Charmant Hornline – Björn Goop
3 Alvena Unn Di – Per Lennartsson
4 Oklahoma Broline – Per Linderoth
5 New Kiss – Erik Adielsson
6 Seaside – Jörgen Westholm
7 April Sisu – Ulf Ohlsson
8 Coruna – Thomas Uhrberg
9 Prahna – Ulf Eriksson
10 Nerida – Jan-Olof Johansson
11 Centerline – Robert Bergh

Oaks, uttagningslopp 2, 2140 auto

1 Sugar Flaxy – Örjan Kihlström
2 Mimmi Marje – Jimmi Ehlers
3 Joli’s Love – Johnny Takter
4 Evasion Boko – Kajsa Frick
5 Promise – Jörgen Westholm
6 Gabriella Sisu – Erik Adielsson
7 Honan Tooma – Johan Untersteiner
8 Letsmingleimsingle – Kaj Widell
9 Lubba Later – Jorma Kontio
10 Flirting Girl – Jennifer Tillman
11 Differenceadaymade – Björn Goop

Oaks, uttagningslopp 3, 2140 auto

1 Florida Queen – André Eklundh
2 Destiny River – Johnny Takter
3 Everreach Draviet – Thomas Dalborg
4 Lottie Palema – Anders Svanstedt
5 Breezy Artist – Erik Adielsson
6 Souchong – Örjan Kihlström
7 U. Bergs Oppzi – Ulf Ohlsson
8 Hazardous Tooma – Tony Wallin
9 Sundsholms Fatima – Klaus Kern
10 Seduction – Jorma Kontio
11 Baharat – Johan Untersteiner

Oaks, uttagningslopp 4, 2140 auto

1 Littlemissunshine – Carl-Erik Lindblom
2 Helga Palema – Peter Ingves
3 Ahsoka – Robert Bergh
4 Malin Sisu – Torbjörn Jansson
5 Laura Roc – Ulf Ohlsson
6 Lucky Nellie – Göran Jansson
7 Evening Prayer – Örjan Kihlström
8 Cashier Center – Stefan Persson
9 Luckyline Lucky – Jennifer Tillman
10 Catwalk In – Erik Adielsson
11 Olympia Gold – Per Linderoth
12 Face’Em – Peter G Norman

Oaks, uttagningslopp 5, 2140 auto

1 Soonerorlater – Roger Malmqvist
2 OP’s First Girl – Erik Adielsson
3 Electric Image – Örjan Kihlström
4 Adriana Chip – Robert Bergh
5 Evin Boko – Jorma Kontio
6 Sommersault Sally – Torbjörn Jansson
7 Digital Moon – Per Lennartsson
8 Bella on Tour – Björn Goop
9 Diamond River – Johnny Takter
10 Anna Greta – Peter Ingves
11 Högström Tooma – Jennifer Tillman

Oaks, uttagningslopp 6, 2140 auto

1 Eileen Boko – Per Lennartsson
2 How Amazing Tooma – Robert Bergh
3 My Sign Brizard – Tony Wallin
4 Snow Flake Goj – Torbjörn Jansson
5 Super Mare – Thomas Uhrberg
6 Beautiful Trick – Ulf Ohlsson
7 Danielle – Jim Oscarsson
8 Edaisy – Oskar Kylin-Blom
9 Borntobesomebody – Björn Goop
10 Madonnas Memory – Claes Liljeqvist
11 Across My Heart – Örjan Kihlström
12 Olympia Tilly – Per Lennartsson

 

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Timoko från tolfte - så avgörs Trotting Masters

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson