V75 Jägersro 26 juli

Omgången: Jägersro och Hugo Åbergs är det som gäller och fina lopp överlag som brukligt är denna tävlingsdag. Stärkt av V75-framgångarna i söndags här på travnet går jag in i omgången och spikar i huvudloppet där jag tror på spets och slut!

Bästa spiken:
1 Propulsion (V75-6) finns mer att plocka av från start och det låter som det kan bli ”muffar” på nu och då tror jag på spets, och hur ska de sedan slå honom?

Låset:
5 Sundsvik Mayday (V75-2) har en perfekt uppgift och bra segerchans då hon kanske till och med körs till ledningen, men som 9 M.T.Klara gått så måste jag dubbla till löjlig procent!

Utgångarna:
2 Borups Powerful (V75-3) startar nu på hemmaplan och han har repat sig efter tuffa långresor, och nu tror jag han kommer leverera från spets!
1 Glider Slider (V75-4) avslutade visslande senast och nu Björn upp från innern är skrällvarningen given, och dubblar utgången mot troliga vinnaren 7 Sahara One som är ruskigt kapabel för klassen.

V75-förslaget är på 4312 kronor.

7-6-10-11-5-4-1 (2-3)
5-9 (4-7)
2/ 7-1-9-8-5-3 (10-6)
7-1/ 4-5-3-12-8-2 (6-11)
1-11-4-7 (6-9)
1 Propulsion (2-5)
13-1-15-14-5-12-11 (3-6)

7x2x1x8x4x1x7 = 1568
7x2x7x2x4x1x7 = 2744

DD-förslag på 1000 kronor:

1 – 13 x 500
1 – 5,15 x 250

Vem vinner Hugo Åbergs? Spela hos Unibet. Klicka här.

V75-1:

Ranking: A: 7-6 B: 10-11-5-4-1 C: 2-9-3

Spetsanalys: Snabba hästar men med racerutrustning på Paramount lär han blåsa till spets och man vill köra där vad det verkar. Värsta hotet Punk är struken och Pioneer F.H. borde vara nöjd med ledarryggen.

Loppanalys: 7 Jairo är knapp favorit i ett öppet sprinterlopp och det tycker jag att han ska vara för han är grymt bra helt enkelt. Senast blev han utsvarvad i tredjespår sista varvet men var ändå starkast trots att bra hästar gick med bakom och det var snabba 11 sista varvet. Lövgren kör nu men det har ju gått bra tidigare och han är tuff nog att avgöra med spår under slutvarvet med. Dock kan det bli tufft lopp för honom, och det är trots allt givet att gardera med bra skrällchans.

6 Top of the World är också riktigt bra, och även om han växer från ledningen där han har segrat hyggliga 10/10(!) så går han bra även från dödens. Han vann från den positionen senast och det kan bli han som sitter där på nytt då man säkert vill köra 5 Paramount i ledningen. Han stannade helt under sadel senast, men ska ha varit bra i banjobb och han älskar ledningen där han har 8/11 och streckas.

10 Emmett Brown stred på tappert efter att ha forcerats till dödens senast och med lite bättre hjälp med resan är han giftig, även om han också är bäst då han är där framme.

11 King City avgjorde senast ganska säkert till slut, även om han hade lite svårt att följa i tempot runt slutsvängen där han ofta har problem med travet. Han klockades till 09,5 sista 500 och klart han har chans, men som hårt betrodd mot bra hästar från spår 11 så rankas han ner lite.

V75-2:

Ranking: A: 5-9 B: 4-7-11-1-10-6 C: 3-8

Spetsanalys: Axeline Baunely har varit riktigt snabb två senaste med framspår och spetsade i 10-öppning senast. Nu borde det bli släpp, men Conni menar att han nog kör i ledningen. Veijo lär testa rejält med Sundsvik Mayday efter en bit i alla fall och då får han nog ändå överta. Hon var snabb till spets med spår 7 tidigare.

Loppanalys: Oväntat stor favorit är 5 Sundsvik Mayday, men det borde minska lite under dagen och hon har bra segerchans tror jag och är en del i låset. Hon galopperade senast då hon inte klarade voltstart och nu ska det inte vara galopprisk mitt för bilen. Hon utmanade Qahar Q.C. efter att ha släppt till denne för tre starter sedan och långspurtade mycket rejält till delad seger med 11 sista 700. Nu är det enbart ston med och det är klar fördel då hon fått hårdhet, och lyckas Veijo sno åt sig ledningen efter en bit är det nog över. Hon kan vinna även utvändigt, även om det givetvis blir värre om hon lagt en rejäl repa.

Därför dubblar jag med märkligt bortglömda 9 M.T.Klara som gått ruskigt bra efter galopp de senaste loppen! För tre starter sedan hade hon gott om sparat bakom Caresse på V75, näst senast gick hon stark upphämtning i kvalet till Stosprintern och var inte långt efter i mål, och senast åter riktigt starkt lopp efter galopp då hon hängde med bra över upploppet och Ohlsson såg inte ut att få ut henne i banan och det var inte helt tomt där Pioneer Face vann från spets. Inte värre hästar nu och sköter hon sig bakom bilen vilket vi tror med bakspår så är hon grymt spännande och omgångens bästa skrällbud!

Jag nämner 4 Mellby Dashing som övertygade vid segrarna, men som stannade helt senast över 2640 i kvalet till StoChampionatet och känns svårbedömd och överspelad.

V75-3:

Ranking: A: 2 B: 7-1-9-8-5-3 C: 10-6-4

Spetsanalys: Borups Powerful ska inte missa ledningen med perfekt spår!

Loppanalys: 550.000 väntar vinnaren i Breeders Course och jag tänker inte ge mig med 2 Borups Powerful som svikit mig några starter då jag trott på honom. Senast borde han ha vunnit från lendingen, men jag kan köpa att långresorna slitit på honom före det med E3-kval och grejer ända uppe i Sundsvall. Det låter klart bra nu från Malmqvist och han är grym på att ställa iordning till storlopp, och detta har man siktat på. Hästen kommer vara betydligt bättre nu mot senast tror jag, och är han tillbaka i närheten av vad han visade vid segern överst i raden då det var helt sjukt bra intryck då han lekte med bra hästar med otrolig spänst i steget över upploppet, det bara sa pang då han gick ner på open. Startsnabb är han så det räcker och jag tror han spetsar hem det och spelar utgång!

Favorit är 7 Unicorno S.L.M. som är en maffig och fin typ som avgjorde lekande lätt senast från ledarryggen. Love YTou-sonen är under utveckling och att Björn Goop hoppar upp är gigantiskt plus och det kan vara så att han bara är bäst. Men han måste vara riktigt bra med för att slå min idé utvändigt.

1 Midnight Dreamer är också bra och intressant gäst som var spelad till 14 för tio i höstas då han var i Örebro men kom inte förbi Destiny Am från dödens. Gled undan enkelt från ledningen efter första sväng senast och kan få loppet på nytt bakom ledaren.

V75-4:

Ranking: A: 7-1 B: 4-5-3-12-8-2 C: 6-11-9-10

Spetsanalys: Här kommer det bli körning då Dyolo In nog kan hålla ut om man så vill då han öppnat 08-fart i spets första 500, men de kommer testa mot honom. Adele la Marc var chanslös att hålla spets från innern senast och det är nog Igor Ribb som kommer testa mot kurvan så får vi se om han övertar. Hur lägger Lugauer upp det med Sahara One som kan öppna bra?

Loppanalys: Två hästar lika spelade vid lunchtid, 5 Staro Jersey Side är en av dem, men jag har ingen känsla för honom. Han öppnar medel bakom bilen och är en strulig typ även om han verkar bli stabilare. Dock är hans segrar tagna över sprinterdistans och nu är det full väg och det kan bli dödens. Han övertygade vid segern senast och har chans, men är för mycket spelad.

Jag tror att andra favoriten 7 Sahara One vinner för han borde vara överlägsen fartmässigt och nu vara fräsch. Han svek från dödens på Vaggeryd då han bröt mycket och inte var körbar och summor sämre.  Halmstad före det var han ruskigt bra mot kulltoppar där Southwind Mozart vann och han galopperade själv som tvåa gott gående på upploppet. Han fick startförbud efter Vaggeryd, men var bra i kvalet och Lugauer låter nöjd efter att ha behandlat hästen i båda frambenen. Normalt bara vinner han och han borde vara klar favorit och han är utgångshäst.

Jag dubblar utgången med loppets drag 1 Glider Slider som spurtade riktigt rappt senast och det kan bli perfekt kört igen för honom med smyglopp till upploppet från sitt innerspår. Björn Goop upp är jättehett tycker jag på den här typen, och även om han inte är lika bra som de bästa så är han snabb nog med klaff och kul att dubbla utgången med honom som lågprocentare med BG upp!

4 Igor Ribb kan utmana om han lyckas sno åt sig ledningen, och det finns chans till det då Adrian lär vara påställd och hästen kan öppna snabbt. Kanske borde han ändå hållit undan från ledningen senast då han snöpligt åkte dit.

3 Adele La Marc kommer med tre raka från Danmark och tränaren låter klar på seger, men det är tuffare lopp nu och hon är en märr på bara fyra år som inte ser ren ut i travet.

V75-5:

Ranking: A: 1-11-4-7 B: 6-9-2 C: 8-3-10

Spetsanalys: Ovisst men jag har lite känsla för att Broadway Appolo kan hålla upp sitt innerspår då han var snabb från femtespår. Toscanini Font har spetsat och släppt på sistone, och det är nog taktiken igen och det kan bli så. Triton Neergård har varit mycket snabb de flesta gånger med framspår och är troliga ledaren om Bakker kommer förbi.

Loppanalys: En av de betrodda ströks under förmiddagen, och favorit är 4 Temple of Dreams som varit klart uppåt hos Pelle i fem starter och kunde vinna från dödens senast på starkt vis. Gången före urtapper i dödens på löftet Tudor Kronos och han är bra för klassen. Vettig chans på nytt, men han kan få göra det själv även nu och det är bra hästar med.

Jag tippar 1 Broadway Appolo som är mycket kapabel och han var fyra bakom tre kulltoppar näst senast och starten före var bland de tuffaste upplägg man sett på länge. Han hängde i spåren i 08-fart första 500 innan han nådde dödens 750 kvar då man varvat på 10 och att han tröttnade är inte så mycket att orda om. Det borde hänt mer då han kom loss sent senast, men han hade varit struken för hälta före det och formen är säkert klart bättre nu och håller han ut dem blir han inte lätt att slå.

11 Gijon var lysande senast, för att vara honom, då han bombade till ledningen när Dante i spets körde 25-fart och sedan bara dansade hästen undan över upploppet i lysande stil! Han är mycket tidig trots läget.

Intressant är det även att Peter Untersteiner debuterar 7 Thaiger Exclusive i hans regi, en häst som visat fin fart hos Hans-Owe, men inte kommit upp i nivå under året. Det ska bli barfota runt om direkt och med ettan överst och alla poäng där lär det vara vässat för prestation direkt.

V75-6:

Ranking: A: 1 B: 2-5-3-6-9 C: 4-7-10

Spetsanalys: Propulsion tror jag kan öppna jättesnabbt, och nu verkar man sätta på can’t see back-muffar vilket är spännande! Han har varit snabb i USA och nu med innerspår på 1609 meter är det dags att testa rejält och jag tror på spets! Mosaique Face kommer laddas och han är snabb men snabbast är Tycoon Conway Hall som tog sig enkelt förbi 5 senast.

Loppanalys: 1 Propulsion är favorit i Hugo Åbergs och jag tror han vinner och spikar! Han har aldrig tryckts av i Sverige men nu är det dags och med ”Mack Lobell-muffar” på ska han bli mer fokuserad och Örjan samt innerspår på 1609 meter då svängen kommer snabbare är perfekt. jag tror han håller upp ledningen då de kan hålla ut varandra med snabbaste hästen från spår 5, och i spets ska det vara jättechans. Han var inte som bäst senast trots att han vann miljonloppet i Boden och har fått pusta en månad.Nu låter Redén enligt uppgift ruskigt nöjd med hästen, som ska kännas lika fin som innan årsdebuten då han lattjade hem det i Karlstad och svarade grymt på tussarna. Minns hur han bollade med bland annat Tycoon Conway från dödens i Finlandia Ajo och gick nedåt 06 sista 500 i Elitloppet då Adielsson knappt vågade visa vad han hade på klockan.

Visst är det risk att en sådan som 5 Tycoon Conway Hall tar sig förbi och då kan det ju bli strul, men med flera snabba hästar och 1609 meter tror jag inte det. 2 Robert Bi vann på världsrekord i Lunden förra året och är ruskigt bra. Nu har han tre lopp i kroppen, även om han hoppade tidigt senast. Han höll urtappert i dödens på Un Mec d’Heripre före det och han kommer fälla många över upploppet med ryggresa som han ska få då han sitter i andraspår direkt.

5 On Track Piraten kördes vårdslöst senast och räckte inte trots att han gick 08,5 sista 600, men han var dunderfin före det och det kan bli rätt med tempo och gå i ryggar nu.

Ludde har laddat 3 Mosaique Face för loppet, efter genomklappningen i Norge då Nuncio mosade honom. Han gick bra senast över upploppet där Montgomery Hill var grym, och klockades till 10 sista 700. Skulle han komma till ledningen blir han svårslagen, men det är inte favorit på det.

V75-7:

Ranking: A: 13-5-15 B: 1-14-5-12-11 C: 3-6-8-9-2-7-4-10

Spetsanalys: Ovanligt snabba hästar på start i långloppet, Chosen One snabbstartade senast och kanske kan hålla upp. 2,3,4 är snabba, men kanske ändå Light Brodde körs förbi dem från springspår.

Loppanalys: Kul stayerlopp är Malmö Stads Pris  där 14 Alfas da Vinci är jättefavorit och det tycker jag inte är rätt. Han vann loppet förra året, mestadel från dödens och han brukar alltid prestera då han slipper världseliten likt Sauveur och Bird Parker som han sprang på i Harpers. Han speedade ner Opitergium i härlig duell i Karlstad och Lövgren låter nöjd. Chans, men inte klar på något vis.

Jag tippar 13 El Mago Pellini som inte är sämre men betydligt mindre spelad. Han var trea i Harpers bakom nämnda kanoner och var grymt bra själv då han gjorde jobbet och la speed mitt i racet. Han satt fast med sparat senast och andraplatsen före var bakom Call Me Keeper då han närmade sig steg för steg och var nära i mål. Han kan det mesta och är mycket intressant som endast 14%-are!

Tänkbart var det att göra något av honom, men jag spelar matte. Loppets roliga drag är 5 Lord Flax som visade fart och kapacitet för kulltoppen i förra regin och pratades om Derbyt, inte minst efter uppvisningen i Eskilstuna under förra sommaren men i derbykvalet räckte han inte alls och var besvikelse. Han debuterade för Juul senast och gick snabbt till slut efter passivt upplägg, och travade klart bättre. Lopp i kroppen och står start vilket måste anses billigt för den hästen och han är kul att spela DD med!

15 Reckless fick för dåliga ryggar senast och trots riktigt vassa sista 500 i vida spår kunde han bli utkontrad av 1 Chosen One. Nu kanske han kan få bättre ryggar och då går han alltid till mål i dessa långa lopp och jag spelar DD med honom också.

Tipsredaktör: Mattias Ludvigsson

Gilla travnet.se på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se

Senaste nyheterna

Nyhet
fredag 12:48, 30 april

Travnet tackar för sig!

Spelredaktör Redaktionen Travnet
Nyhet
fredag 12:45, 30 april

25 år med Travnet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:44, 30 april

Finlandia-Ajo fulltaligt

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 12:32, 30 april

Blé du Gers klar för Paralympiatravet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 08:45, 30 april

Definitivt besked: Manchego borta från Elitloppet

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
fredag 07:44, 30 april

Starkt sällskap samlat i Argentans sprinterslag

Spelredaktör Daniel Olsson
Nyhet
torsdag 13:26, 29 april

Ny häst klar – Zarenne Fas försvarar titeln i Finlandia-Ajo

Spelredaktör Daniel Olsson

Spel från unibet

Travnets Twitter

Nästa nyhet
Fullträff för travnets tips – 76 507 kr i nettovinst

Fullträff för travnets tips – 76 507 kr i nettovinst

Extra V75 på Axevalla i samband med Stochampionatet slutade i succé för travnets tips. Sju rätt satt med ett netto på 76 507 kronor.

Det var Mattias Ludvigsson som hade vässat tipspennan inför söndagens V75 på Axevalla. Och han var riktigt rätt ute i sina funderingar (se här).

Med Coldtown som inledande spik, Patricia Hastrup som utgångshäst och skrällen Salma Silvio inprickad, hängde det på Sevilla i den avslutande avdelningen.

Spiken höll och vann säkert. Något som resulterade i sju rätt på systemförslaget och ett prydligt netto på 76 507 kronor!

Travnet erbjuder tips till V64 varje dag, V65 på fredags-lunchen, samt såklart till varje omgång av V86 och V75. Analyserna är gratis för alla läsare.

Missa inte travnets tips. Följ oss på Facebook! Klicka här.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Hugo Åbergs Memorial - ladda inför festen
Nästa nyhet
Hugo Åbergs Memorial – ladda inför festen

Hugo Åbergs Memorial – ladda inför festen

Hugo Åbergs Memorial är en av sommarens givna höjdpunkter i trav-Sverige. Ladda inför tisdagens slag på Jägersro.

På tisdag afton, strax efter klockan 21, avgörs årets upplaga som blir den 47:e i ordningen. Nio topptravare fajtas om ett förstapris på en miljon kronor.

I väntan på årets batalj, passar vi på att kika på hur det gått i Hugo Åbergs Memorial de senaste åren. Klicka på vinnarna för att se loppen! (Foton: ALN).

2015: Creatine – Johnny Takter

Jimmy och Johnny Takters jänkare Creatine blåste till spets och anförde fältet i uppdrivet tempo. Motståndet förmådde aldrig att komma i närkamp och Johnny Takter kunde ta en bejublad seger inför hemmapubliken i denna sin andra Åbergs-seger. Den första kom med Matiné – 1985.

2014: Ed You – Robert Bergh

Dramatisk upplaga där Un Mec d’Héripré var först i mål, var framme i vinnarcirkeln för att ta emot priset men efter lång övervägning diskades för trängning. Skrällseger i stället till Ed You som spurtade bäst bakom målettan.

2013: Commander Crowe – Örjan Kihlström

Den nu tioårige Commander Crowe visade att han tillhörde de bästa fortfarande. Örjan Kihlström (som tog sin första seger i loppet) körde fuxen resolut till ledningen och kunde sedan kontrollera fältet. Hann blev den sjunde att försvara sin titel i Åbergs.

2012: Commander Crowe – Christophe Martens

En av de kanske mest klassiska upplagorna av loppet. Commander Crowe vann ”allt” men prestationen i Åbergs var nog den värsta. Hästen blev kvar i tredjespår första 600 meterna, men bara fortsatte att ösa på. Ingen kunde fånga ”Commandern” som krossade på 1.08,9.

2011: Lavec Kronos – Erik Adielsson

Lavec Kronos skrällde i loppet 2010 – och gjorde om prestationen året därefter. Erik Adielsson körde nu och kunde efter ett perfekt lopp plocka ned stallkamraten Joke Face och en tapper Brioni. Adielsson tog sin andra seger i loppet. För tränaren Kolgjini blev det den tredje.

Snabbaste vinnarna:

2012: Commander Crowe, 1.08,9
2015: Creatine, 1.09,7
2008: Torvald Palema, 1.09,7
2007: L’Amiral Mauzun, 1.09,7
2010: Lavec Kronos, 1.09,9

Högsta vinnarodds:
1994: Campo Ass, 38,55

Lägsta vinnarodds:
2002: Varenne, 1,07

Flest tränarsegrar:
Stig H Johansson, 8

Flest kusksegrar:
Stig H Johansson, 7

Läs även: Spåren är lottade – så här körs Hugo Åbergs

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Takter-guld: Bar Hopping bäst i Zweig Memorial
Nästa nyhet
Takter-guld: Bar Hopping bäst i Zweig Memorial

Takter-guld: Bar Hopping bäst i Zweig Memorial

Jimmy Takter-tränade Bar Hopping gjorde ett fint genrep inför Hambletonian. På söndagen vann man storloppet Zweig Memorial.

I fjol vann Jimmy Takter Zweig Memorial med Pinkman. Därefter gick man vidare och vann även Hambletonian. Kan Bar Hopping upprepa den proceduren?

På söndagen avgjordes årets upplaga av Zweig (300 000 $) på Vernon Downs, två veckor före det stora slaget i Hambletonian.

Tetrick körde. Foto: ALN

Bar Hopping, som räknas som Takters största Hambo-hopp och en av utmanarna till Southwind Frank, tog en säker seger körd av Tim Tetrick.

Muscle Hill-sonen inledde som fjärde häst men styrde resolut fram och övertog efter halva distansen. Från ledningen gick det sedan inte att passera Bar Hopping som vann på 1.10,4a över 1609 meter.

Milligan’s School tog andrapriset, före Takter-tränade Love Matters. Tränaren hade ytterligare en häst i fältet: Lagerfeld som slutade femma. För Staffan Lind-tränade Hollywood Highway slutade det med en sjätteplats.

Du kan se loppet här.

Stoupplagan av Zweig (140 000 $) gick till Flowers N Songs (e. Deweycheatumnhowe) som vann för Yannick Gingras. Hästen, som tränas av Paul Reid, vann på 1.10,7a. Favoriten Womans Will var tvåa.

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Adrians besvikelse: "Där förlorade vi loppet"
Nästa nyhet
Adrians besvikelse: ”Där förlorade vi loppet”

Adrians besvikelse: ”Där förlorade vi loppet”

Galactica stod som den stora segrarinnan i Stochamp-ionatet. Men för några andra blev loppet till en stor besvikelse.

Galactica, körd av Lars-Åke Söderholm och tränad av Malin Bergström, stod som vinnaren i söndagens Stochamp-ionatet. Glädjen var påtaglig.

Men lika påtaglig var besvikelsen hos Adrian Kolgjini som körde favoriten Pasithea Face. Hon fick ett tungt lopp hela vägen i dödens, men höll helhjärtat till tredjepriset.

Adrian med Pasithea. Foto: ALN

– En otrolig besvikelse. Inte på hästen såklart, men att jag inte blev släppt till ledningen. Jag tycker att jag hade en häst med bevisad fin form, den andra hästen (In Toto Sund) hade startat en gång på hur länge som helst, sa Adrian till TV12 efter loppet och fortsatte:

– Med facit i hand hade jag rätt också, där förlorade vi loppet. Alla kör sin häst, han tyckte att han gjorde rätt där och då, men det kostade min seger.

Pasithea Face erhöll en halv miljon kronor för sin tredjeplats. In Toto Sund, som svarade i ledningen, slutade oplacerad. Örjan Kihlström som körde berättade för TV12 efter loppet:

– Det blev för tufft för henne, helt enkelt. Hon hade ju bara fått ett lopp efter att ha varit ifrån ett tag, så det blev för tufft. Jag borde ha lagt upp det annorlunda.

Läs även: Stora segerglädjen – Galactica i Stochampionatet

Har jobbat som chefredaktör för Travnet sedan 2011 och brinner för travsporten!
daniel.olsson@travnet.se
Nästa nyhet
Måndag: V64-tips till Rättvik

Travtips

Örebro 1 maj: Vi tänker avsluta med stil!

Travtips
fredag 17.17, 30 april
Det har blivit dags för sista tipset på Travnet, trist då en epok går i graven men så är det. Det har varit en kul tid genom åren, då jag var med redan från 2005 vad gäller Travnet när jag flyttade till Stockholm för att börja på Dagens Spel. Sedan har d...
Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
onsdag 17.45, 28 april

Solvalla/Åby 28 april: Italien i fokus – men vi drar till Lexington!

Spelredaktör Mattias Ludvigsson
Travtips
tisdag 17.13, 27 april

Jägersro 27 april: Härmed sätter jag .

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
tisdag 11.38, 27 april

Lunch-draget Rättvik: Fortsatt hungrig efter vinnare

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 17.04, 26 april

Färjestad 26 april: Sista veckan med travnet

Spelredaktör Ulf Nilsson
Travtips
måndag 11.31, 26 april

Lunch-draget Visby: Bra rapporter från ön

Spelredaktör Ulf Nilsson

Krönikor

Krönika
Björn Hammarström
torsdag 09:23, 29 april 2021

Nu är det slut

ÖREBRO: Våren fortsätter att vara kall. Fint väder på dagarna men kallt i luften. Sista bloggen på Travnet Efter cirka 650 bloggar sen hösten 2008 så blir detta den sista. Några personer som jag träffat på har undrat om jag arbetar på Travnet. Så har aldri...
Spelredaktör Björn Hammarström

Våra krönikörer

Björn Hammarström
Daniel Olsson
Redaktionen Travnet
Ulf Nilsson